Клек:
5@70
2х5 @ 80
2х5 @ 70
All kinds of gains.. :P
доооре е, много приятна тренировка след дълго седене пред компа, усещаш как газа ти работи!
Не мога ве чоек, лежанката ще си остане 100 кила до края, няма как....мога да пробвам с 10 асистиращи ама ще е по-нататъка :) Влади даге!
Мъртва тяга:
до единица на 160 без колан..дооре е, и повече съм дигал без колан-180-190 ама след почивката е ОК
и после 3х5 на 130
Напомпах се яко, чак ми запариха предните бедра, смятай :)
82 кела съм :)
За Блага - ще се хапем ли? : )))
Тягат:
2-ки на 130, 140, 150
Малко набирания с тежест, няма да споменавам числа. :)
казано от valerious на 26.07.12, 21:18:
Мъртва тяга:
82 кела съм :)
За Блага - ще се хапем ли? : )))
Като за твоите години 82 кила са добре :D
Да не викаш после... (devil)
Мнението беше редактирано от Блажка на 06.08.12 21:07.
Пропуснах да запиша тренировките за миналата седмица. Те бяха 3 и бяха с клек в 20 повторения, да видя как ще се отрази. Амиии не ми допада, гърба се отпуска, кръста се одървя, таза също...Да, напомпва яко, нооо препочитам неангажиращото 5х5 :)
Днес 2-ки до 100 клек след това 3х3 на 90, много спокойно, леки са ми.
Храната: Леща, ориз и месо, яйца, масло и хляб.
Ами ако ще оставаш в Варна за постоянно, да, заповядай...иначе.....нз : )))
Deadlift:
3 @ 100
3 @ 120
2 @ 140
1 @ 155
2x2 @ 140
No belt.
Pullups - 8/8/6
Dumbbell row - 2x10 @ 22.5 kg
Храната: пържоли, масло, руска салата, плодове, яйца.
Клек:
2 sets with the bar
1 set, 5 reps with 50 kg
3 reps @ 70 kg
3 reps @ 85
2 reps @ 100
1 rep @ 110 kg
2x3 @ 95 kg
Пържоли, салата, яйца, банани, кивита, праскови, ориз, пилешка супа от 12 и 30 до сега :)
Мнението беше редактирано от Valleri на 22.08.12 23:58.
Клека е нещо средно, не мога да го обясня, трябва да направя клип, или да ти покажа.
Тренировкат днес, след вчерашния мач реших да не правя тяга и да направя само горен гръб.
Набирания с тежест на 5 и 10 кг по 5 повторения, след това 30 повторения с собствено тегло, различни хватове, различен брой повторения на серия, към края по 4-5.
Гребане с дъмбел - 1 серия до отказ с 22.5 кг - 18 повторения. Нямам издръжливост при дърпането.
Раменни преси с дъмбел по 8 повторения на 10, 15, 17.5 кг
Арнолд преси с бицепсово сгъване в началото: 2 серии по 8 на 15 кг
Хеликоптер: 4 серии по 8-10 повторения на 36 кг
Храна: След тренировка: картофи с телешко и 10 яйца
По-късно ще ям ориз и пилешка супа.
Приятен ден! :)
Клек
След няколко бягания и футболни мачове по 1 час съм изгубил сила:
5х6 на 70,75 кила
Бедрени разгъвания 3х10
Преден клек: 3 х 10 с лоста
И за прасец с собствено тегло малко разгъване.
Храната:
10 яйца с картофи и моркови
После сигурно пилешка супа, ориз и още нещо.
Малко бутане от лег с дъмбели на 22.5 кг по 8-10 бройки, 4 серии
Лег с тесен хват, набързо 5х6 на 60 кг
Малко раздвижване и това е
10 яйца, вафла, развалено мляко, което няма да пия :(, пилешка супа, ориз и т.н., ще видим. Много евтино и вкусно място за хапване намерих и се чудя какво да си взема от там, най на далавера е ориза и супата.
Значиии в петък тяга
от това тичане на мачовете е спаднала силата:
5х6, първата серия на 120, другите на 110 с малки почивки, малко набирания до отказ и това е
23.09.12
22:11
Валка, дърпаше 220 тяга, а са дърпаш 120… Кво е станало, бе?
Здрасти, Теодорка! :Д
Еми кво е станало, лигавя се...ае ся да съм на 180 без колан единица...изгубил съм форма ама докъ се окопитя на работа, докат тфа докат онова, като ми минат после 20 идеи в главата и така момче...съвсем нормален пуберитет си карам...
50 набирания в различни повторения
до отказ с 25 кила гребане с дъмбел
хеликоптер 3х8 на 36 с кривия лост
арнолд преси с 15 кг 2х6 в суперсерия с трапец 30 кг
Храната:
2 пилешки супи, 350 гр ориз, 1 пържола, 10 яйца, банани, бисквиди:Д, картофено пюре
Водата е малко, сега ще се опитам да наваксам.
Почивка :)
Храната:
10 и 30 - пилешка супа -450 мл + 150 грама ориз
12 и 50 - малко ориз, колкото остана
15 и 30 - пилешка супа - 450 мл + 200 гр ориз, кюфте, лютеница
19 часа и 30 - 250 грама месо и 1 яйца
После още 250 грама и 2-3 яйца
:) Това е
Много добра тренировка:
На вальо предния клек 5х6 на 60 кг
и малко повдигания на пръсти от стъпало за прасец, но много бързо умира, 15 повторения с собствено тегло и всичко се схваща.
Храна:
Агнешка дроб супа, 4 топки ориз към 10 и 30
в 3 и 30 - пилешка супа и 4 топки ориз в сос (една топка е към 70-100 грама, а супите са по 450 мл)
преди тренировка 1 банан случайно изядох
след тренировка 1 сандвич с масло и яйце и банан
Ся след малко 2 пържоли и малко масло с хляб
Много добра тренировка:
Лег тесен хват:
3 на 60, 70 и 75 и после 3х5 на 70
С дъмбели от лег 4х8 на 25 кг дъмбел
Храната:
Агнешка супа към 10 и 30 - 450 мл
В 3 и 30 300 грама пилешка и 500 грама ориз
След тренировка в 7 и 15 - пържола и сандвич с масло и шарена сол
После още нещо подобно и банани и кисело мляко и това е :)
Ем нормален петък на работа, де да можеше през цялата седмица да съм в такова настроение, но обшо взето ми е одбро настроенито. Ежедневието ми се състой в следното: работа, тренировка, китара и league of legends, в тази последователност :)
Много добра тренировка пак...бърза и ефективна
Мъртва тяга
3 @ 100
2 @ 120
1 @ 130
1 @ 140
1 @ 150
2х2 @ 140
Храната:
Агнешка супа и 4 топки ориз към 10 и 30 (супата е 450 грама, ориза към 300)
Пилешка супа и 6 топки ориз в 3 и 30
И след тренировка, сандвич с масло и прясно мляко
И по-късно котлети с масло и това е :)
Почивка
храната:
300 грама спагети, 500 гр месо, масло, хляб...за целия ден, ще си ги разпределя на няколко хранения.
И това е...не ми се ходи до магазина отново... ;)
Ба...аз ако съм родител ще гледам да бачкам докато мога, че детето да учи или да се развива в спорт или изкуство....сега масово почват работа и университет или още от училище се почват...От сутрин до обяд мие коли в автомивката, после оди на училище...хубаво ако семеиството изнемогва ОК...но заслужава ли си да пилее енергията си в най-важните години за некфи 300 леа
29.09.12
17:40
В САЩ децата започват да работят лятото, когато са на по 13-14 години. Дали е правилно или не - не мога да кажа. Ако трябват пари защо да не поработваш 15-20 часа седмично?
казано от valerious на 29.09.12, 16:16:
Ба...аз ако съм родител ще гледам да бачкам докато мога, че детето да учи или да се развива в спорт или изкуство....сега масово почват работа и университет или още от училище се почват...От сутрин до обяд мие коли в автомивката, после оди на училище...хубаво ако семеиството изнемогва ОК...но заслужава ли си да пилее енергията си в най-важните години за некфи 300 леа
Да раста в саксия до 24 години? Не, мерси :)
Животът ошлайфа.
Ем това е перфектния вариант...не говоря за 24-30 год. ми за тийнс..
Ама не обвинявам никого..все пак обстоятелствата са такива...
Казвам, че като родител бих направил така, че вместо тия 20 часа да рработи да се упражнява върху каквото и да е...чисто за мене си...ся, положението в момента ми е ясно..
Мнението беше редактирано от Valleri на 29.09.12 18:10.
Валка, неизбежно е. Тийновете искаме компютър, джобни, университет, ала бала, книжка, кола... колко да работи един родител, за да осигури всичко това, докато лапетата си пипат х*я, е не става. Изключения са тия, дето бащите им държат еди си кой хотел и могат да купят на детето си х5
Валка, аз съм абсолютно съгласен с твоето мнение ! Обаче държавата и управниците й докараха това положение в страната, при което карат народа да изнемогва ....
Разбрахме се за това... :)
Вчера тренировка с групата на открито и после мач с колегите ииииии както предполагах, че ще стане нещо - стана....топката ми се удря в крака и го изкривява навътре и аз стъпвам на горната част на ходилото, чува се хръц...иии викам край ....ама после се оказа, че не е толкоа зле, леко разтежение, ся спадна оттока, обачее като ходя и на някойступки ме боли....да ти *** и мачовете...
Днес ще е почивка, а утре ако не се е оправило - горна част!
казано от valerious на 01.10.12, 08:29:
....да ти *** и мачовете...
Като ви говоря, не ме слушате... (fubar)
казано от Vic на 01.10.12, 09:22:
казано от valerious на 01.10.12, 08:29:
....да ти *** и мачовете...
Като ви говоря, не ме слушате... (fubar)
И аз от кога му говоря на моя мъж ама....не ме чува (fubar)
Валери, дано не е това за което ще оперират мъжа ми :( и той така на мач се скопоса и скъса връзки и минискус, дано при теб ” храс ” не доведе до същото.....
А не...споко, вчера след инцидента спах 12 часа и не съм се движил до 4 часа днес. Трябваше да стигна до работа и си мислех, че ще е трудно, но е доста добре, ходя си нормално и утре мисля, че ще мога да ударя клек или тяга, но за бягане е рано още...нищо сериозно не е. Да не говоря ся много докато не съм се оправил, но глезените са ми доста силни от кикбокса и кйокушина, там редовно нацелвах колена или ритах на криво, никога не съм имал проблеми, но сега доста яко се залетях и нямаше как да го избегна. Абе добре е, благодаря за подкрепата :)
Аааа...и край на футболната ми кариера, това ми беше урока...найстина тряя да слушаме патилите.
Мнението беше редактирано от Valleri на 01.10.12 20:33.
Валка, компреси с реванол през ноща върху памук ще се отрази много добре :) през деня наглезенка и всичко ще е ОК ;)
Ами то и аз ти казвам, че най-добре в залата си стой :))
Съветвам те да си тренираш гърба или каквото беше решил като алтернатива без да натоварваш глезена, дори и да не чувстваш болка. Не бързай, няма за къде. Цитирам по спомен една мисъл: ” По-добре 5 сентенции за подсигуряване от колкото 50 за неспогодба” Въпреки че по моему абсолютно нищо няма да загубиш, ако пропуснеш клека и тягата 1-2 дена, но ти си знаеш най-добре :))
Мнението беше редактирано от Overlord на 01.10.12 23:03.