04.08.12
08:53
Днес :
Нес с мед и Кофи Мейт
Обяд : айсберг,пуешко филе,хумус,1/2 пълнозърнест бейгъл,1/2 авокадо,котидж
Следобяд : Същото,ама и с домат
Вечеря : микс от протеин и Сайтек Манна
Едно chocolate covered Oreo ... не помня кога беше,ама беше преди 17:00.
Движение : на работа - много,много щъкане,клякане и носене на тежки кашони.
Вода...много малко...сигурно литър и половина .
(nsleep2)
05.08.12
07:04
Днес :
Кафе с кофи мейт и мед
шепа-две кашу
1 бонбон
Обяд : сайтек манна + протеин
Следобед : айсберг,хумус,авокадо,пуешко филе,котидж,пълнозърнест /или поне добре боядисан/ бейгъл
шепа кашу
2 л вода,сега продължавам да наливам
Свижение : като вчера - зор :)
Edit : Хапнах таратор вечерта,после пих бира
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.08.12 19:16.
06.08.12
09:39
Днес за целия ден - 2 парчета пица,топка сладолед и 3л вода
10.08.12
05:33
10/08
Днес реших,че цяла седмица ще си записвам храната и тренирането,и ще се отчитам само в почивния ден.
Досега,когато съм пропускала да пиша,едно ,че не съм имала сили ,ами и денят не си е струвал споменаването - работа,ядене на боклуци и ник’ъв спорт.
Днес беше ползотворно - станах в 12 :D ,легнах пак с кафенце (само с кофи мейт) и говорих с любимия § мама до 14 ;
Чистих като луда 4 часа - вадих килими,метох двор,къщата,съдове,перални,като приключвах,течеше вода от мен,ама буквално :)
Бях изпила 2л вода,докато приключа,ударих му малко релакс ,вкарах 1000мк л-карнитин и хукнах :D Толкова много енергия не съм имала от не знам кога.Потичах до board walk-а,скокнах на плажа да се пробвам да бягам там,то пък налетях на някакъв нескопосан,но особено чаровен “зумба клас” ,воден от един чичо на...над средна възраст - имаше само деца и възрастни хора .Викам : що па да не ,много си е забавно : та се хванах и аз на “хорото” :D Да ви кажа,голям съм рапър и голям идиот - като съм си с близките ,все не се отпускам,а като съм сама някак си...Абе,по не се притеснявам като че ли.Все тая,приключих с танците,тичах и ходих сигурно около час...може и повече,не знам.Прибрах се и се довърших с 15 минути ХИИТ - 3 дрила х 3 рунда всеки - power lunges,jumping jacks,jump rope,импровизирани бърпита и разни други,чиито имена не зная,но са достатъчно брутални,за да се поинтересувам и да ги науча :D Не се разтегнах много добре,ама се надявам,че ще го преживея утре,докато мъкна кашони те на бай ви мистър Богъл :)
Така,де,изкъпах се ,почнах да си готвя за утре и се присетих,че днеска не съм яла нищо ! Не ми и хрумна даже цял ден,не съм и гладна,ама изобщо,ама натъпках 5 лъжици котидж и един резен пушена птица...После и една ягода,щото исках да проверя дали е развалена и ми се услади като гризнах :D
Ластиците,които се поръчах се чудя дали да не ги отпиша засега от плана,защото много ме боли кръС,*ъС,гръб и т.н....Или пък да ги използвам,за да се пооправя - изобщо нямам идея как ще ми се отрази на тоя етап.Но мисля да нападна щангите в БГ :D
Zumba,BodyRock,тичане и щанги - да ми се чуди човек ко съм чакала досега.А,да,и йога!
Абе,нещо съм хиперактивна,даже не знам какво говоря.Знам,де,ама не знам защо бълвам така :D
Чувствам се като да съм свалила някое кило,ама така съм се разшлякала,че думи нямам - одеве като тичах по къси гащи,направо ми стана лошо от вътрешното бедро - ко да го правя ?
Хубав ден на вас - аз изпивам литър вода и се пльосвам :)
11.08.12
16:14
След всичкото хвалене с хиперактивност,сега не мога да отида на работа-снощи си изкълчих коляното по някакъв начин,чу се гаден звук,като все едно нещо се скъса/счупи и сега не мога да стъпвам...Трябват ми спешни съвети,защото не мога да си позволя лекар тука .. :(
12.08.12
00:30
Ще се отчета днес,защото не съм на работа :
10/08
Кафе със суха сметана
капсули зелен чай
зеленчуци с пиле и масло
зеленчуци с пиле ,масло и котидж
3-4 бонбона
1000мг л-карнитин
час и половина тичане,ходене,планински катерач,скачане на въже,кратък планк,напъни за лицеви опори,разтяжки,колянна контузия /брутална/,
много вода
11/08
Кафе с мед
1 бейгъл с айсберг,масло,домат и луканка
1 малък бонбон
Бейгъл с филе,домат и Филаделфия
1 малка Кола
Сготвих си птичка със зеленчуци и мАсълцИ ...ще вечерям с нея и половин домат.
Няма да тренирам нищо,поради простата причина,че не мога - не отидох на работа,защото не можах да стигна до кухнята сутринта и се обадих да ме сменят.100 долара в боклука,ама наистина не можех да стъпя.Мазах с глюкозамин и хондроитин,мазах с магнезиев гел,пих адвил -поотпусна ме,мисля,че другата седмица даже ще мога да потичам,ама да не казвам голяма дума :)
Имам задоволително количество мобилност на ставата,но не мога да я заключа и не мога да се усуквам много-много.
Бях се изплашила снощи да не съм скъсала или разтегнала някоя кръстна връзка,ама ей на,оцелях.
Помолих приятеля ми да ми свали едно Тай Чи...ще го пробвам,четох,че много добре се отразявало на ставите като цяло.
Вчера тъкмо се бях зарибила вече да тренирам 4 пъти в седмицата,но уви.
17.08.12
02:46
От травмата досега основното ми хранене всеки ден беше съставено от някакво филе,айсберг,домат,авокадо,котидж.
За дните ми се събират 2 и половина парчета пица,няколко (не знам колко,но не са 2 или 3) бонбона.
Наложи се да си тръгна от работа още веднъж - в старанието си да не натоварвам десния крак,прехвърлям цялата тежест върху левия и сега и двата са леле,мале :)
Замествам едно хранене дневно в микс от сайтек манна § протеин на джиенси,пия много вода,зелен чай,мажа се с магнезий и не съм тренирала изобщо .Но мисля,че при това положение,работата ми стига като активност.
Въпреки всичко,ей сега започвам Слим ин 6 на Бийчбоди - няма подскоци и натоварвания с големи тежести,45 минути е,има доста клекове и напади,които ще модифицирам някак,за да не се доразпадна,има си включени коремни преси,натоварване за ръцете,разтягания,а и сърдечният ритъм се поддържа висок.
Днес закусих с кафе и лъжица мед,обядвах с микса от праховете,следобед - пълнозърнест бейгъл,айсберг,филе,малко крийми спанак (giggle) ,после 2 супени лъжици сладолед и 2 орео бисквити.
Сега е вече 19:30 - не смятам да ям нищо повече от доза протеин.
17.08.12
04:26
Тренировката направих с 20 минути загряване и разтягане преди това + 5 минути,които са си вклюèни във видеото.
Чувствам се много по-добре,нямах никакви проблеми с крака,освен разни предупредителни “подбутвания” ,но когато си оправих стойката,всичко беше нормално .:)
17.08.12
12:31
Крачето ти подуло ли се е или просто те боли ?
17.08.12
17:57
Няма отоци,няма нищо.Откъм вътрешната страна на крака,към средата на ставата,нещо изплющя /буквално/ ,когато го усуках.
31.08.12
05:58
Хоп :)
Набързо - ям бонбони,има дни,в които не ям.Гледам да се храня горе-долу добре като цяло,алкохол не пия - 2-3 малки бири за 2 седмици,старая се да спортувам,но в последните дни не съм ходила заради умората и недоспиването.Утре ще тренирам.Килограми съм свалила малко,мускул не съм загубила особено.
Днес си купих много як клин Найк,за тичане,ама ще го ползвам за всякакви тренировки,но в БГ,че тук не искам да го пера - тъпата сушилня ми направи всички дрехи на **з .
Часовете на работата започват да спадат,затова ще гледам да си отделя по 30 минути на ден за стабилно потене.
31.08.12
20:21
Днес :
кафе с бадемово мляко
1 филия пумперникел хляб
следобед : 4 бъркани яйца с масло,1/2 авокадо,айсберг,филия пумперникел
Вечерта : тичане
01.09.12
06:51
Пак нагънах няколко бонбона и сега отивам да ги изтичам с 1000мг л-карнитин.
Утре - гърч.
01.09.12
23:18
днес :
8:40 Кафе с бадемово мляко
Между 10 и 13 - 2 шепи сурово кашу
15:00 Две филийки пумперникел с луканка и Филаделфия (nlick)
Последното хранене ще ми е тогава,когато ми дадат почивката,сиреч,към 7-8 ...може би .Приготвила съм си телешко и зеленчуци,сготвени само с масло,ще им сложа и резен сирене,някакво швейцарско,много готино и силно на вкус,забравих как се казва.
Мъча да пия вода,ама не ми дават много,щото после и много трябва да ходя до ВЦ.Ама тъй,де,май ги докарвам до 1,5 - 2л дневно,не е като да е без хич.
Няма да тренирам - прибирам се,къпя се и лягам да спя.
02.09.12
21:36
Няколко бонбона вчера.
Днес : кафе с мляко
филия пумперникел с филаделфия,домат и луканка
следобед : телешко със зеленчуци и бг сирене,филия пумперникел
Бая вода,вечерта - тичане,ако няма буря пак.
03.09.12
07:53
Изядох 3 бонбона пак,прасе.Сега ще ги изразходя - отказах се да тичам - много е тъмно,пусто и пълно със скунксове ,еноти и опосуми,тъй че ще зарибя до къщата с лаптопа,ризистанс бенд и любимите интервали - кардио:тежести.
03.09.12
09:42
Дали някой ще може да ми препоръча ръкавици за вдигане на тежести,които да са подходящи и за тренировки навън...бърпита,катерачи,лицеви опори и т.н. - на цимент и на трева,примерно..?
Тези ,примерно?
04.10.12
13:45
Ей ме и мен :)
Най-накрая вкъщи,с нормална храна,терен и време за трениране.
Смъкнала съм 6кг ,не съм се развисяла от никъде.
Ако го гледам откъм килограми - още десетина .
Да видим за днес : 04/10/1212
Станах в 13:00 :) и почти веднага нагънах 5 бисквитки Нестле Мюсли,чаша кафе с малко мляко и медец .
За останлите хранения си имам протеин и една пълнена камба,която ще изям с 1/2 кофичка кисело мляко .
Тренировката :
Зумба , йога
И най-накрая : ВОДА!ВОДА!ВОДА!
05.10.12
10:59
05/10/2012
10:30 - 11:00 Кафе с малка лъжичка мед и малко мляко ; Една круша и един банан,нарязни и поръсени с какао и канела /крушата има ужасен вкус,подправена така,ду нот трай дис ат хоум ! (giggle) /
Към обяд : Протеин с Манна
За вечеря : Пилешки гърди на тиган,салатка
Много вода,чай.
Хапове и мазила :
- Центрум за жени /1х1/
- Лактофлор / 3 х1 /
- Рутаскорбин /3х2/
- Глюкозамин,арника & МСМ /крем на Нау/
Тренировка :
Загрявка
20 минути интензивно кардио
8 минути корем
20 минути йога
Храната ми е малко тъпа,ама още не съм си пазарувала и не съм огледала какво има из къщата.Има хиляди неща,всъщност,които смятам да довърша преди да пазарувам други - само трябва да ги сложа в ред,за да мога да ги виждам (giggle)
06.10.12
18:00
Снощи праснах едно малко уиски.Чисто,като пич (giggle)
06/10/2012
08:30 Кафе с малко мед,50мл нискомаслено мляко,банан
11:00 Сиренка , капучино от машина,без захар
12:00 кафе със сметана,без захар
18:30 2 белтъка,манджа ,сготвена само с масло /не много/ - пилешко филе,зеленчуци,подправки
Само вода и чай до преди лягане.
Много ми е тежко нещо,изпитвам затруднения при движения и дишане,чувствам се като да съм се претъпкала с храна,а не съм.
15:30 - 17:00 Тренировка
Малко загрявка,разтяжки,дупения и т.н.
После два много тъпи кръга,които не знам как сътворих,ама са наистина тъпи :
- 30 скока на въже /с малки тежести на китките/
- 15 клека с повдигане на крак встрани /с тежести по 4кг във всяка ръка/
- 30 скачащи джака / пак с малките тежести /
- 15 плиета с преса над глава / 4кг гири /
- 30 скока на въже
- 15 отпада / на всеки крак / с 2,5кг в едната ръка и отскок с изтласкване на тежестта към тавана..Не мога да го обясня,затуй - single leg floor tap го зоват /
- 30 скачащи джака
Малко разтяжки
40 минути Зумба
Разтяжки
06.10.12
18:39
Забравих да добавя суплИментитИ :
Фолиева киселина /1х1/
женски Центрум /1х1/
Рутаскорбин / 2х2 ,щото забравих да го пия на обяд/
Лактофлор /2х1 /
500мг л-карнитин преди тренировка
Калций,Цинк,Магнезий /1х1/
Не искам да лапам всеки ден по 300 хапа,затова ще ги въртя,ще прескачам и ще се зареждам чат-пат.Единствено рутаскорбина и лактофлора ще пия всеки ден,като скоро ще направя почивка.
07.10.12
21:49
07/10/2012
11:00 Кофичка и половина кисело мляко :)
2 часа и половина почти бързо ходене
16:00 2 филии пълнозърнест хляб Вита,задушени зеленчуци с масло,малко пилешко,2 яйца и салата от домати,краставици и сирене :D :D
Така се натъпках,че заспах като пън и едва се събудих в 7 часа :)
19:30 Мляко с какао,без захар
20:30 1 чаша бира (нямаше 300мл)
21:30 1/2 от голямо кебапче
10:30 150гр пъстърва на скара,картофена салата от един малък картоф и лук
Свиня ли бе,да я опишеш...
Най-много ям в дните,в които не тренирам.Винаги.
08.10.12
13:27
(F)08/10/2012(F)
Много спане - чааак до 11:30. (n)
Храната ще е странна,не съм в настроение за ядене - вчера си взех за 2 дни напред дажбата :))
Имам круши,сини сливи,банани и ябълки.Ще спретна някоя плодова салата,а за вечеря ми се яде зелена чушка със сирене.
Ще гледам да се налея с поне 2 л течности.
Тренировката
Лека загрявка
x 12 повторения от :
- Sumo squat & a hip lift
- Lunge & a posterior fly
- Push-up & leg lift
- Dead lift & posterior fly
- Lunge & core rotation
- Bench predd & leg lower (with a resistance band around ankles)
- Squat & side bend ( + 3 клека - breakdown повторения след 10сек почивка )
- Forward lean lunge & posterior fly ( + 3 breakdown posterior fly )
- Chest fly & hip lift ( + 3 breakdown push-ups )
Разтяжки
15мин ХИИТ
20мин Йога
казано от Т. Тодорова на 07.10.12, 21:49:
Свиня ли бе, да я опишеш... Най-много ям в дните, в които не тренирам. Винаги.
Аз много храна никъде не виждам. Само ми се струва много разхвърляна ;) .
Мнението беше редактирано от maria на 08.10.12 14:31.
08.10.12
14:50
Реално погледнато,наистина не е много,но гледам да преценям по това как се чувствам - беше все едно съм изяла 2 бивола,че и биволаря за десерт (nbbq)
08.10.12
18:37
Дойде ми в повечко тая тренировка - сетих се,че имам и коремни преси да правя,направих ги и йогата я изкарах наполовина (blush),просто вече цялата се тресях от зор.
Утре по всяка вероятност няма да тренирам,че съм от 9 до 18 на лекции...по-важният въпрос ми е какво да ям.
Учащите ,вие какво си хрупате,докато се образовате ?
казано от Т. Тодорова на 08.10.12, 18:37:
Учащите [/color][/size] ,вие какво си хрупате,докато се образовате ?
Ядкиииииииииииии <3 :D
08.10.12
18:51
То хубаво ядки,умирам за тях,ама 9 часа само на т’ва...
Ще ми се да живеех между нормални хора,та да мога без да чувствам дискомфорт,да си занеса мънинка кутийка с манджорно.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.10.12 18:54.
08.10.12
18:53
P.S. Вики,сег ти разгледах новите снимки в албума - чудничко изглеждаш,бравос (sun)
казано от Т. Тодорова на 08.10.12, 18:53:
P.S. Вики,сег ти разгледах новите снимки в албума - чудничко изглеждаш,бравос (sun)
Благодаря,ти (sun)
Докато се образовам, не ям—за учене най-помага редовно хранене и малко кафе. Да има някой да ти готви най-добре. Стол не е лошо също. Иначе ядене по време на учене само ми е пречело досега.
08.10.12
20:16
По време на лекции говоря,Уцукуш :)
Е, ти пък. Точно по време на лекции е най-забавно, точно тогава отслабвам :) Пий едно кафе :)
По кво са ти лекциите? Освен ако имаш четири часа по ред едно и също—тогава с чокорейто куровасан ^__^
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 08.10.12 21:38.
08.10.12
22:14
От сутринта до обяд - практически френски,после до 6 - лексика,писмени упражнения и превод /АЕ/ :D
А проблемът е,че като не ям цял ден,после или се натъпквам като магаре,или се чувствам не много добре,вий ми съ свят :)
казано от Т. Тодорова на 08.10.12, 22:14:
От сутринта до обяд - практически френски,после до 6 - лексика,писмени упражнения и превод /АЕ/ :D
А проблемът е,че като не ям цял ден,после или се натъпквам като магаре,или се чувствам не много добре,вий ми съ свят :)
Извинявай може да си писала някъде,но къде го учиш тоя френски?
Оф, боже боже, лекция по френски ли те мъчи :)
Такваз лекция—само за десерт :D
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 08.10.12 22:39.
09.10.12
08:38
В ПУ го уча.Ама колко го уча...:)
Хихи,Кико,голям си сладкояд :D
09.10.12
20:38
Снощи ядох спанак с ориз и чесън.Много яко :)
09/10/2012
08:00 Кафе с мляко и лъжичка мед,банан
10:30 20гр ядки
13:00 100гр микс от сурови ядки - лешници,бадеми,кашу,смесени със сушени боровинки и малко стафиди
17:00 Свинщинка : 1 домат,салам,сирене,топено сирене,маслини,мариновани камби и 1 филия Вита
18:00 4 шоколадови трюфела
20:30 Една малка,много гадна и безвкусна вафла
Нема тренировка,има цикъл,отпадналост ...стандартното.А,да,и цистит - днеска едно момиче спомена,че е получила същото - все едно с думи ми го предаде - цял следобед пикам през 5минути и на пресекулки,па и боли.Чудя се сега антибиотик ли да пия,ко да пия ?
Утре мисля да му ударя едно основно чистене и да потренирам - обикновено ми помага да се свежна :)
На мен лично ми е помагало доста чай (запарка) от Мечо грозде :) Потърси в аптеките :) И пази кръста!!!
10.10.12
11:50
10/10/2012
11:30 Кафе с мляко и малко повечко мед,две сини сливи
15:00 Басмати ориз със зеленчуци и масло ; салата от домат ,краставица,ленено олио ; 1/2 филия Вита (ужасен е тоя хляб,ама тря’а да го приключа...)
19:00 Същото като на обяд
Може 1-2 круши между другото ,ако нещо ми се дояде,ама не вярвам,нямам апетит.
Вода не ми се пие,но на чайчетата ще наблегна.
Тренировката : Осемте ми минути коремни преси
Йонито,не помня ко беше ...леко кървене при цистит от първия ден ? Май не ми се е случвало досега (wait).
Мечо грозде си имам,сега си правя даже,тенкс :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 10.10.12 11:52.