Дневникът на Сияна :)

Темата е заключена.

21.10.12
19:02

Здравйте , казвам се Сияна и съм на 18 години, тежа 61кг. 165 съм висока. Ходя от 10 мсеца на фитнес със прекъсвания . Спрях да ям хляб ... от време на време си позволявам , но се случва рядко . Също така съм спряла да пия алкохол и газирани напитки. Не съм се ограничавала много ... тренировките ми бяха :понеделник,сряда и петък :долна част и корем +кардио... вторник и четвъртък: горна част + кардио. Приемах и Л-карнитин , но със него смъкнах само 4 кг.
И така мисля , че ще е по добре това което имам като маса да го превърна в мускули от колкото да се мъча да отслабвам :)
Мисля да започна с тази програма : http://www.bb-team.org/workout/1320_fitnes-programa-za-dami-s-ambitsii-za-muskulen-progres и да комбинирам с това : http://www.bb-team.org/workout/4409_programa-za-stabilen-i-silen-koremen-poyas-i-chast
За храненето ... не съм фен на месото .. ям но рядко .. предпочитам зеленчуци ... сега се опитвам да спра сладкишите
Ефекта който желая да постигна е стягане и оформяне :) Ще ви бъда благодарна , ако ми дадете съвети дали е правилно ... или бъркам някъде :)

22.10.12
22:11

Закуска:мюсли
Обед:чушки
Следобед:царевица-печена
Вечеря:картофи
Тренировката ми беше по програмата която съм си избрала и с всяка серия покачвах тежестта

22.10.12
22:15

Ако вкараш някакъв белтък няма да сбъркаш. Щом не ти се яде месо пробвай извара/яйца ?

22.10.12
22:16

Благодаря ... утре ще добавя и яйца към менюто си :)))

22.10.12
23:29

Преработи основно храненето си. Менюто ти от днес клони към 100% въглехидрати, почти 0% протеин и мазнини... С тази храна освен загуба на мускулна маса и хормонални проблеми (в това число и с цикъла) друго няма да постигнеш. Изчисли си калорийния баланс, насочи се към 15-20% дефицит при НВД или ВБД.
Във форума има предостатъчно информация по темата, потърси и почети теми и дневници, на мен на първо време ми идва това, виж коментарите на Тишо.
Успех.

Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 22.10.12 23:30.

23.10.12
15:33

Благодаря ,прегледах статиите и мисля да започна с НВД . Също така погледнах и коментарите на Тишо . Ще се опитам да спазвам НВД. :)

23.10.12
20:18

Закуска:мюсли с кисело мялко
Втора закуска:леблебия
Преди обед:Царевица-варена
Обед:скумрия с доматен сос
Следобед:ломон
Преди вечеря:каша с пилешко
Вечеря:ориз и краставица
Днес не тренирах понеже е ден за почивка

24.10.12
20:31

Закуска:овесеи ядки с кислео мяко
Втора закуска : царевица (барбекю)
Преди обед:пилешко кебабче и зелева салата
Обяд:риба и ориз
Вечеря:спагети
Тренировка: според режима

24.10.12
20:38

В нетринирочвъчни дни пробвай да промениш вечерята и да заместиш въглехидратното ядене с белтъчини. Ориз и спагети преди лягане не е най-удачното. Хайде в тренировъчен ден някак си става, въпреки че се съмнявам чак толкова да си засилваш метаболизма, но в нетренировъчен пробвай да промениш схемата. Успех ; )

24.10.12
20:39

Благодаря за съвета , ще пробвам . :)

24.10.12
20:48

Изварата е добър избор. Ако не ти понася вкуса можеш да я забъркаш с някакви подправки и да си настържеш варено яйце, става много вкусно всъщност :)

24.10.12
21:01

Ще пробвам :) да се надявам че има добър вкус

25.10.12
19:25

Закуска:мюсли с кисело мляко
Втора закуска:царевица на барбекю , една вафла
Обед:грах и една краставица
След обед:суха паста и лимон
Вечеря:грах,щунка,2 сварени яйца

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1