Храна:
Закуска-3-4 парчета тиква с мед и печени ядки/снимката по-долу/
Ранен обяд-1 филия хляб със сирене и домат, омлет от 3 яйца, зеленчуци разни
Следобед-капучино с ванилия
Вечеря-сьомга,карфиол,патладжан,салата зеле и моркови
Преди лягане-малко парче печена тиква
Йога:
-сутринта-обичайното
-вечерта-1 час и 35 минути Виняса :) :) :)
И една много поучителна история:
http://spoonfuloffit.com/post/33922039355/coming-clean
Мнението беше редактирано от Елизабет на 09.11.12 22:24.
казано от Elle ea на 08.11.12, 22:26:
Аз пък си имам друг проблем при Ащангата...5 дишания на Кино се равняват на мои 6-7 и не мога да сляза под тази бройка.Опитам ли се съзнателно да си успокоя дишането, резултатът обикновено е противополежен-започвам да дишам по-учестено и вместо да се отпускам, се напрягам.Този проблем го имам единствено при слънчевите поздрави.
Не се опитвай да си синхронизираш дишането, работи с твоето темпо. Имаш две възможности: или да задържаш малко повече, както казваш 6-7 дихателни цикъла, или да задържаш твои 5 вдишвания и да излизаш от позата и да изчакваш да започне следващия поздрав. :)
Маргаритке, благодаря ти за съвета.Утре съм решила да пробвам Ащанга ниво 1,досега само веднъж съм го правила и не останах много доволна,но Introdution вече го запомних наизуст и ми се иска бавно по бавно да мина към следващото по-сложно ниво.
Храна:
Закуска-овесени ядки,кивита и обичайните добавки към това
След тренировка-мед, протеин
Обяд-шопска салата,2 фпх,омлет от 3 яйца с риган,босилек и шарена сол, към 100 гр сирене общо
Следобед-ядки, капучино
Вечеря-сьомга,печени зеленчуци
Тренировка:
Т-800
Максимален брой рундове за 19 минути от:
12 х суинг с пудовка *
5 х бърпи със скок
84 х скок на въже
*10-кг дъмбел
Рундове:10
Много интересно..поотделно и трите упражнения са ми много приятни и любими, но когато се съчетаят, нещата коренно се променият.В случая ми беше най-трудно да си поема дъх, иначе не бях толкова изморена.Пулсът ми, мерен 2 минути по-късно и то само с апарат за кръвно налягане, беше 150, така че по време на самата кондиция е бил минимум 170.
+4 минути разни изометрии
Йога:
-сутринта-тибетци,вакумки,дишане
-следобед-40 минути Виняса
Introdution всъщност си е Ащанга, просто е доста модифицирана на места. Птъвата серия е с пълните варианти на асаните и винясите, и ако вече изпълняваш всичко от Introdution, започвай малко по малко със следващото. :)
Храна:
Закуска-3-4 парчета тиква с мед и печени ядки/
Към 12.00-1 филия хляб със сирене и домат, омлет от 3 яйца, зеленчуци разни
Към 14.00-запеканка с пилешко,тиквички,моцарела,домати
Следобед-капучино
Вечеря-сьомга,карфиол,патладжан,салата зеле и моркови,много бадеми
Йога:
-сутринта-обичайното
-преди обяд-1 час и 15 минути Ащанга, ниво 1.Първите 40 минути бяха безпроблемни, но после се започна с “любимите асани”, голяма част,от които мога да правя само наполовина.Въпреки това много добре се починах, успокоих се и целият ден после ми мина по-леко.Замислих се,че Ащанга сигурно е единственият вид йога,който дори на първо ниво изисква толкова много качества...така че не ми се мисли какво представляват следващите нива...
Храна:
Закуска-тиква с овесени ядки,1-2 лъжици цедено кисело мляко,чия
След тренировка-ябълка, протеин
Обяд-2 фпх,3 яйца на очи, към 70 гр сирене общо, чушки,краставици
Ранна вечеря-сьомга,печени зеленчуци-карфиол,патладжан и моркови
Преди лягане-остатъкът от вечерята
Тренировка:
military press-1x15@12,5;1x8@20;1x3@25;1x2@27,5
6x
military press-2@27,5
изхвърляне на медицинска топка-5@3kg
front squat-1x15@20;1x10@25;1x5@30;1x1@35
deadlift-1x15@20;2x3@30;1x3@40;
5x
front squat-5@35
deadlift-3@50
5x
swings-12@16kg
burpees with high jump
Time:5:05
Пирамида:4977
Йога:
-сутринта-обичайното
-в залата-няколко асана, които определено ми подействаха добре след тягата
-следобед-към 20 минути
Мнението беше редактирано от Елизабет на 12.11.12 22:11.
Храна:
Закуска-3 бъркани яйца с домати и чушки, съвсем малко сирене
Към 12.00-кафе
Към 14.00-палачинка със сирене
Следобед-ябълка,няколко бадема
Вечеря-сьомга,карфиол,патладжан,салата зеле и моркови,
Йога:
-сутринта-обичайното
-преди обяд-1 час Ащанга-Въведение
П.П.Изключително неприятен ден...вече не знам какво да мисля за света,в който живеем.Сигурно на мен ми има нещо сбъркано,че не се стремя към онова, което привлича мнозина.Иска ми се просто да заспя и утре пак да помисля...за днес ще се опитам да се отпусна,да се насладя на вечерта и по възможност да не мисля за нищо.
Храна:
Закуска-овесени ядки, цедено кисело мляко,канела,чиа
Обяд-шопска салата,2 фпх,3 яйца на очи,към 70 гр сирене общо
Следобед-капучино с аромат
Ранна вечеря-сьомга,печени зеленчуци,салата зеле и моркови, бадеми
Тренировка:
8х
1. Prisoner Squat with Knee up – 20 reps
2. Santana Push Ups – 10 reps
3. Jump Rope – 100 skips as fast as you can
4. Plank Knee tucks – 20 reps
> 27 минути....nicht zufrieden!
Йога:
-обичайното
-след тренировка-35 минути с мадитация на японски chillout,направо не ми се ставаше, но по едно време онзи досаден глас за разните задачи,които трябва да се свършат, се обади и ми развали покоя.
Храна:
Закуска-овесени ядки, 1 ябълка,сурови бадеми,канела,чиа
Обяд-шопска салата,1 и половина фпх,3 яйца на очи,към 100 гр сирене общо
Ранна вечеря-сьомга,печени зеленчуци,салата зеле и моркови
Тренировка:
clean- 1x17 @12.5 ;1x14@17.5;1x10@20;
swings-3x20@8kg
bench press-1x15@20;1x6@25;1x3@30;1x2@35;4x1@40(най-сетне се изборих)
back squat-1x20@20;1x6@30;1x3@40;1x2@45;4x1@50
Комплексът death by thrusters-успях за 12 рунда с 20 кг лост
Пирамида:4191
Йога-само сутрешните 5 минути
П.П.Изхождайки от презумцията,че това е дневник и не може всичко да е само цветя и рози, искам да споделя нещо...от около месец се чувствам много напрегната,досега такова напрежение за толкова дълъг период не съм изпитвала.Животът ми е станал такава рутина-университет-учене-сън-тренировки-йога и пак нещата се завъртат.Приятелите ми се разпръснаха, а уви новите познанства се оказват по-скоро разочароващи.През последните няколко години винаги съм давала най-доброто по отношение на образованието си и резултатът винаги е бил удовлетворяващ за мен.Сега и това изчезна...и се напрягам още повече, а това ме изтощава....да не говорим,че смисълът на цялото мероприятие ми убягва.Казвам си,че не трябва да мрънкам,че е само внушение и трябва да бъде благодарна за това, което имам в момента....но усещам,че имам нужда от промяна, а дори не знам каква трябва да е....
На всичкото отгоре и сън не ме хваща, а когато заспя, спя доста неспокойно и сутрин се събуждам уморена.Ако не е йогата, която да ми доставя удоволствие всеки ден и тренировките няколко пъти в седмицата,напрежението съвсем щеше да ме съсипе.А знам,че изход от тази рутина в следващите няколко месеца няма...
Мнението беше редактирано от Елизабет на 15.11.12 22:41.
казано от Elle ea на 15.11.12, 22:39:
Х
П.П.Изхождайки от презумцията,че това е дневник и не може всичко да е само цветя и рози, искам да споделя нещо...от около месец се чувствам много напрегната,досега такова напрежение за толкова дълъг период не съм изпитвала.Животът ми е станал такава рутина-университет-учене-сън-тренировки-йога и пак нещата се завъртат.Приятелите ми се разпръснаха, а уви новите познанства се оказват по-скоро разочароващи.През последните няколко години винаги съм давала най-доброто по отношение на образованието си и резултатът винаги е бил удовлетворяващ за мен.Сега и това изчезна...и се напрягам още повече, а това ме изтощава....да не говорим,че смисълът на цялото мероприятие ми убягва.Казвам си,че не трябва да мрънкам,че е само внушение и трябва да бъде благодарна за това, което имам в момента....но усещам,че имам нужда от промяна, а дори не знам каква трябва да е....
На всичкото отгоре и сън не ме хваща, а когато заспя, спя доста неспокойно и сутрин се събуждам уморена.Ако не е йогата, която да ми доставя удоволствие всеки ден и тренировките няколко пъти в седмицата,напрежението съвсем щеше да ме съсипе.А знам,че изход от тази рутина в следващите няколко месеца няма...
всеки е минал през това и ще продължава да минава. Животът някак е на цикли от по няколко години, после някакво уж малко събитие те вкарва в друг коловоз без дори да се усетиш. Осъзнаваш го като се върнеш назад във времето. А промяната сама ще те намери. Установих, че не се получава ако не й е дошло времето. А рутината си е рутина. И мен ме сдухва, но пък намери положителното и в нея и се наслаждавай на лекотата с която минават студените дни :)
Дива, много ти благодаря за думите да знаеш,че действаш доста успояващо .. :)Проблемът е,че аз винаги търся причината в себе си за всичко и като не ми харесва нещо се старая да го променя, обаче явно в този случай първо- не знам какво да променя, второ-май не трябва да се бъркам в съдбата.А и имам друг основен проблем-самоувереността ми идва от това да се подобрявам във всеки един аспект, и ако има крачка назад или се застоя на едно място, почвам да губя тази вяра в себе си, напрягам се още повече и положението става още по-лошо....и не се отпускам, докато някой “успех” не ме извади оттам...и от тази гледна точка се чувствам зле, защото виждам,че никой не полага толкова много усилия, а резултатът накрая е общо взето един и същ.
Храна:
Закуска-3 бъркани яйца с чушки;1 краставица, сирене(не беше малко)
Към 14.00-палачинка със сирене
Към 16.00-капучино
Към 17.30-фреш от портокал
Вечеря-пилешко,карфило,патладжан,салата от зеле и чушки,1 с.л. сусам
Йога:
-сутринта-обичайното
-вечерта-70 минути Ащанга, ниво 1 + разни асани inspired by Маргаритка
Мнението беше редактирано от Елизабет на 16.11.12 22:36.
Кратък обзор на уикенда:
1.И двата дни съм спала по 9.30..за пръв път в съзнателния ми живот спя толкова дълго, досега личният ми рекорд беше 9 часа.Явно действително съм имала нужда от почивка.Съответно вече се чувствам много по-добре, по-малко нагрегната съм и по-усмихната...
2.Вчера правих една кондиция за около 20 минути с напади,гребане,планински кателач и разни други екстри.Не се почувствах добре, защото времето между закуската и тренировката беше доста кратко, но нямаше за кога да отлагам.Съответно се почувствах истински загряла след края й.Поне за йогата после бях в кондиция.
Днес:
Закуска- 4 големи парчета тиква, някои от тях бяха с ядки и мед, други-натюр
Обяд-пилешко с разни задушени зеленчуци
Следобед-капучино,фреш от портокал,ябълка
Вечеря-миш-маш от 3 яйца,краставица и немалко количество сирене
По-късно-бадеми
Йога:
-сутринта-тибетци,дишане,вакумки
-вечерта-75 минути Кино ниво 1
П.П.Расте ми мъдрец и вече разбирам истиския смисъл на библейската поговорка:”Мъдростта трупа болка!” :D :D :D
Храна:
Закуска-овесени ядки,цедено кисело мляко,канела,чиа
След тренировка-ябълка, протеин
Обяд-салата,2 фпх,омлет от 3 яйца,към 100 гр сирене общо*
*Днес на обяд отворих нова опаковка сирене(400гр), което ми даде възможност реално да видя какво количество сирене изяждам.След края на обяда, количеството беше наполовина, т.е аз само си мисля,че са 100 гр, а всъщност са 200гр.Чудя се дали това не е прекалено, на мен не ми се отразява зле,чувствам си се страхотно, от друга страна преди консумирах по-малко сирене, но общото количество на млечните беше далеч по-голямо.Сега съм се ограничила до цедено кисело мляко от време на време и сирене в едно от храненията всеки ден и не усещам особена загуба.
Тренировка:
clean-3x15@12,5;1x5@12,5;1x2@20;1x3@20
clean+military press+thruster+push press-1x1@20;1x1@25;3x3@20;в почивките-негативни набирания със задържане
тяга-1x15@20;1x10@30;1x5@40;6x2@40;5x2@40
bench press-1x15@20;1x6@25
3x
bench press 1x5@30
renegade row-1x10@5/arm
Пирамида:4524
Йога:
-сутринта-обичайното
-следобед-около 20 минути само пози от седеж.Последните три дни правих само Ащанга и днес реших да е нещо по-лежерно..
Сиренето е голяма зарибявка :D Почти нямам хранене,в което да не присъства. . .мога да го приемам във всякаква форма,в промишлени количества и никога не ми омръзва (tmi) Аз май си падам по почти всички млечни неща,но сиренето (inlove)
казано от Elle ea на 19.11.12, 22:12:
*Днес на обяд отворих нова опаковка сирене(400гр), което ми даде възможност реално да видя какво количество сирене изяждам.След края на обяда, количеството беше наполовина, т.е аз само си мисля,че са 100 гр, а всъщност са 200гр.Чудя се дали това не е прекалено, на мен не ми се отразява зле,чувствам си се страхотно, от друга страна преди консумирах по-малко сирене, но общото количество на млечните беше далеч по-голямо.Сега съм се ограничила до цедено кисело мляко от време на време и сирене в едно от храненията всеки ден и не усещам особена загуба.
Т
.
аз не виждам проблем в сиренето , особено пък щом не ти пречи. Ти не гониш ОКБ, не искаш да сваляш, не се задръстваш. Ако сиренето е читаво е един от най-добрите , да не кажа най-добрия млечни продукти. Когато ям млечни с него почти нямам пробелми за разлика от млякото, изварата и кашкавала.
Мнението беше редактирано от diva 97 на 20.11.12 07:28.
Охх, успокоих се, помислих,че на мен ми има нещо.Дива, напълно споделям мнението ти за сиренето.Забелязала съм,че когато консумирам извара много често се чувствам кофти след това,а уж е с по-малко мазнини, повече протеини, трябва да е наистина качествена, за да нямам ядове.За киселото мляко-ако не си го отцедя ми е много трудно да го комбинирам с каквото и да било без след това да имам усещане за тежест.Пък и покрай това цедене установих,че млякото вътре е в най-добрия случай 20%.
Закуска-салата от 3 варени яйца с малко горчица,краставици,моркови
Към 12.00-ябълка, капучино
Към 14.00-салата от моркови с малко цедено кисело мляко и малко сирене/знаех си аз,че трябваше да си взема палачинка със сирене, в пъти по-добре щях да се нахраня/
Към 18.00-сирене
Вечеря-сьомга,гъби,карфиол,зеле,бадеми
Йога:
-сутринта-обичайното
-вечелта към 65 минути Ащанга
Храна:
Закуска-2 печени ябълки, малко грейпфрут,овесени ядки,чиа,канела
Обяд-зеленучици,1 фпх с добавки/снимката по-долу/,омлет от 3 яйца с риган,босилек и шарена сол, към 100 гр сирене общо
Следобед- капучино
Вечеря-ципура,карфиол,зеле,бадеми
По-късно-мъничко шоколад 72%
Тренировка:
3х
1. One Leg Wall Sit – 25 reps on each leg
2. Jump Rope Skipping – 40 reps
3. Left Leg Crawl with Pike Press and Push Up – 5 reps
4. Jump Rope Skipping – 40 reps
5. Right Leg Crawl with Pike Press and Push Up – 5 reps
6. Jump Rope Skipping – 40 reps
7. One Leg Toe Touch – 25 reps on each Leg
8. Jump Rope Skipping – 40 reps
9.One Leg Dead Lift Jump Up – 20 reps on each leg
10. Jump Rope Skipping – 40 reps
Време:26:35
Точно такава тренировка исках-порадвижих се доста добре, поскачах си, но и съхраних сили за утре, че ме чакат важни дела-ОХС,военна преса и clean :D
Йога:
-сутринта-обичайното
-след тренировка-30 минути Ащанга
И най-любимия ми сандвич-домат,моцарела,филийка пълнозърнест хляб и босилек! :) :)
Немският ме зове...
Мнението беше редактирано от Елизабет на 21.11.12 21:21.
Ето ме отново...
За вчера-храната-обичайната в тренировъчен ден, тренировката-военна преса,ОХС,слуингове,тяга и clean.Пирамида:3580
Днес
Храна:
Закуска-цедено кисело мляко/към 200гр/ с 2 печени ябълки, канела
Ранен обяд-2 бъркани яйца със спанак и доста сирене;сандвич с моцарела;разни краставици и домати
Следобед-2х капучино, няколко хапки ябълка, фреш от портокал
Вечеря-голям котлет от сьомга/но можеше спокойно да изям още един/,много зеле,няколко моркова,бадеми
Йога:
-сутринта-обичайното
-вечерта-75 минути Ащанга
Inspiration!!!!
А това е само първо ниво,което правя в момента.
Мнението беше редактирано от Елизабет на 23.11.12 20:16.
казано от Elle ea на 23.11.12, 20:12:
Inspiration!!!!
...
При мен не тръгва видеото:(
казано от Маргарита Манева на 24.11.12, 07:57:
Inspiration!!!!
...
http://www.youtube.com/watch?v=yFXM5T_Fpmo&list=PL35BB21C52F82B7A1&index=2&feature=plpp_video
П.П.Скоро очаквай съобщение с куп въпроси. :P :P :D
казано от Elle ea на 24.11.12, 09:53:
казано от Маргарита Манева на 24.11.12, 07:57:
Inspiration!!!!
...
http://www.youtube.com/watch?v=yFXM5T_Fpmo&list=PL35BB21C52F82B7A1&index=2&feature=plpp_video
П.П.Скоро очаквай съобщение с куп въпроси. :P :P :D
Винаги на твое разположение. (sun)
Кино е невероятна (bow)
Храна:
След тренировка-фреш от ябълка, 2х най-вкусните фурми
Обяд-запеканка от варени картофи,пресен спанак,домат, сирене и 3 яйца;допълнително количество сирене,чушки, краставици
Следобед-голямо капучино
Вечеря-сьомга,печени зеленчуци,салата зеле и моркови със сусам
Тренировка:
10 rounds of:
1) High Knees with Jump Rope - 75 reps
2) Squats @12,5 - 25 reps
Време: 23:35
За пръв път правя тази тренировка с подобна тежест и съм много доволна.Точно такова неща исках-кратко, но достатъчно интензивно и брутално.
Йога:
-сутринта-тибетци,вакумки,дишане,размачване и няколко корективни упражнения
-след тренировка-бях планирала Виняса, но краката ми много скоро започнаха да треперят и преминах на пози главно от седеж и стоеж+кратка медитация
Храна:
Закуска-250 гр цедено кисело мляко, 2 ябълки с канела,1 фурма
Обяд-3 яйца на омлет,1 фпх, сирене/пак много/,чушки,айсберг,краставица
Следобед-капучино,3-4 мандарини, годжи берита
Вечеря-сьомга,бадеми,карфиол,салата зеле и моркови
Йога:
-сутринта-тибетци,дишане,вакумки,корективни упражнения
-по-късно сутринта- Ащанга 75 минути(Introdution) +разучаване на пози+медитация = КЕФ
Днес целия ден се чувствам като робокоп,особено в краката, на йогата малко трудно загрях,но утре ме чака силова тренировка, така че поне ще изместя мускулната треска в горната част. :Д
Отбивам се набързо...
Вчера-стандартен понеделник, което ще рече-стандартна тренировка/Пирамида 3555/+стандартна йога+стандартно хранене
Днес
Закуска-3 бъркани яйца с броколи, моркови и сирене
Към 12.00-няколко бадема
Към 14.30-палачинка със сирене и шарена сол
Към 18.00-5 мандарини
Към 20.00-сьомга,карфиол,салата зеле и моркови
По-късно-мандарина и няколко парченца шоколад/черен,био,швейцарски, 72%/
Нещо не мога да се разбера,целия ден не ми се ядеше, даже палачинката ми дойде в повече и накрая на вечерта ситуацията се обърна.Но няма да го мисля...
Йога:
-сутринта-обичайно
-вечерта-Ащанга с Кино-ниво 1.Забелязвам следната тенденция-в дни, при които съм седяла целия ден и вечерта си направя йогата,тя ми върви много по-добре от дни, в които съм била по-активна.Днешният ден не прави изключение-започвам да свиквам на темпото, не се задъхвам,както преди,а асаните ми стават по-добри.
Храна:
Закуска-овесени ядки,чиа,цедено кисело мляко,канела,малко мед
След тренировка-протеин и 1 фурма
Обяд-3 яйца на очи,фпх,чушки, краставица, сирене/пак много/
Следобед-капучино, фреш от портокал
Вечеря-лаврак, салата зеле и моркови,бадеми
Тренировка:
200 Backward Lunge Kick Up на крак.Разделих ги на по 25 повторения,след което сменям крака.
Време:20 минути
+ 6 минути някаква безобидна кондиция от клекове и планкове
Йога:
-сутринта-обичайното
-след тренировка-Виняса, втори опит, този път се получи.И медитация...много.
Тази нощ сънувах,че за пръв път отивам на фитнес и ме карат да правя кардио на велоергометър..беше ужасно,за пръв път истински се зарадвах на алармата. :D
Храна:
Закуска-3-4 парчета тиква/някои с мед и печени ядки, други натюр/
Ранен обяд-3 яйца на очи,1 фпх,зеленчуци
Следобед-капучино,фреш от портокал, няколко бадема
Вечеря-сьомга,карфиол,салата зеле и моркови
По-късно-няколко хапки шоколадово суфле
Йога:
-сутринта-обичайното
-вечерта-1 час и 20 минути Ащанга
Събота...какво друго мога да кажа освен,че “Битката на Машините” беше едно невероятно изживяването.Първото ми истинско състезание, имах възможността да се запозная с много нови хора, да се порадвам на уменията на другите, да опитам от състезателния дух и всичко това много ми хареса!Тук е мястото да поздравя и организаторите-наистина се справиха чудесно с това нелеко предизвикателство!
Доволна съм,не мисля,че някога през живота си съм давала толкова много от себе си, което за пореден път доказва,че човешките спобности са безкрайни.
Първият комплекс – C3PO
Не се представих добре, това не са моите упражнения, техниката ми е трудна, силовата част винаги ми е била най-слабото звено.Нищо, ще продължавам да се уча...
Вторият комплекс – R2-D2
Почти 10 рунда без 2-те тяги.Тук вече се чувствах далеч в по-добра кондиция, тягата не ми тежеше и с кълбетата бях посквикнала от йогата.
Третият комплекс – T-800
12 рунда.Бях го правила преди време вкъщи и тогава резултатът беше 10 рунда, не мислех,че ще направя повече от 11, но явно адреналина и мотивацията си казват думата.Най-много ме изморяваше скачането на въже, но си хванах определен ритъм и го следвах до последно.Тези 19 минути ми се сториха цяла вечност, особено когато бях на 6-тия рунд и ми казаха,че остават още 13 минути...
Не знам как отлитнаха 8 часа.Поздравления на всички участници,че показаха невероятните си умения, че направиха такова шоу, поздравление и на публиката,че беше толкова емоционална и нека това състезание бъде само началото....
Мнението беше редактирано от Елизабет на 02.12.12 22:21.
Радвам се, че се запознахме, Ели! Страхотно момиче си и правиш много вкусни мъфини и бисквитки :) :) :*
Честито за първото място, заслужи си го! :)
Мнението беше редактирано от Miyu на 02.12.12 22:23.
Маринче, благодаря ти за милите думи.За мен ти се представи изключително добре,даде всичко от себе си, което е най-важното в случая.Следващия път като идвам към Плевен ще донеса цяла тава с мъфини,така че му мислете...
Храна:
Закуска-овесени ядки,цедено кисело мляко,чиа,мед,канела
След тренировка-ябълка,протеин
Обяд-пълнозърнести макарони,3 яйца, домати,краставици, сирене/към 180 гр/
Следобед-бадеми
Вечеря-сьомга,зеленчуци
Днес реших да се захвана по-сериозно с Пирамидата,че последните седмици изоставаше покрай борбата ми с обръщането.Отделно от 2 дни насам ме болеше кръста и нито йогата, нито самомасажът помогнаха,но за сметка на това лечебната сила на клековете за пореден път се прояви и след края на тренировката болките изчезнаха...
Клек-1x15@20;1x12@30;1x5@40;3x3@45;4x15@25
Максимална бройка от следните упражнения, всяко в рамките на 1 минута:
FUCHEJI- @15kg
Лежанка-@15kg
Хиперекстензии-@5kg
Напади-@15kg
Гребане-@15kg
Повдигане на краката от вис
Слуингове-@8kg
Пуш преси@15kg
Набиране на халки/асистирано/
Бърпи
3х
хиперекстензии-x10@10
слуингове-x20@8kg
Пирамида-5813
Йога
-сутринта-обичайното
-следобед-30 минути Ащанга
Храна:
Закуска-3 варени яйца,китайско зеле,малко горчица,моркови
Към 12.30-ябълка,бадеми
Към 14.00-сандвич с черен хляб в SUBWAY с пилешко и кашкавал
Към 17.00-няколко кивита
Към 18.00-парче сирене
Вечеря-сьомга,карфиол,салата зеле и моркови
Йога:
-сутринта-обичайното
-вечерта-70 минути Ащанга
П.П.Много хубав ден! :)
Храна:
Закуска-овесени ядки,чиа,цедено кисело мляко,канела,малко мед
След тренировка-протеин и 1 фпх с мед
Обяд-запеканка от картофи,3 яйца, сирене,броколи;някакви зеленчуци+ още сирене
Следобед-капучино
Вечеря-пилешко,китайско зеле,гъби, салата зеле и моркови;
По-късно-1-2 парченца шоколад
Тренировка:
4х
1) squat jump @5kg - 15
2) leg lift burpee - 10
3) wow chop lunge @5 kg- 15/leg
4) sit up @5 kg- 20
~26 min
Йога:
-сутринта-обичайното
И ето с какво се сдобих от Панаира на книгата
Храна:
След тренировка-протеин,малко хляб с мед
Обяд-салата,2 фпх 3 яйца на очи,към 100 гр сирене общо
Преди лягане-бадеми
Тренировка:
В 20 минути максимален брой рундове то:
негативни набирания със задържане-3 повторения
лежанка @30kg-3 повторения
тяга@45kg-3 повторения
преден клек@30kg-3 повторения
Общо 6 рунда...можеше и повече, но набиранията бързо ми измориха хвата.
И половината от един кросфит комплекс-общо 20 минути. 1 минути работа, 1 минута почивка
1.Клек@ 25kg
2.Вонна преса @15
3.Кофички с 5 килограмов диск на краката
4.Гребане с щанга @15
5.Swing @8kg
6.Air squat
7.Assited push ups
8.Dips
9.Assisted rings pull ups
10.Burpees
Още няколко серии суингове и pull over.
Пирамида:5206
казано от slavko на 07.12.12, 11:16:
С мъфини да ни плашиш:)
Внимавайте какво си пожелавате. :D :P
Честит празник не само на всички студенти, но и на онези,които симпатизират на празника!За мен това ще е първият 8-ми декември, но съм убедена,че ще си прекарам незабравимо... :)
Храната засега, после ще допълвам пак:
Закуска-овесени ядки,цедено кисело мляко,канела,мед
След тренировка-фреш от портокал,протеин
Обяд-2х порция шаран/най-сетне да празнуваме Никулден/, салата зеле и моркови
Следобед- филия пълнозърнест хляб с масло и хайвер
Към 18.00-1 яйца, доста сирене,1 чушка
Тренировка:
10 кръга
1.50 слуинга с 10 кг дъмбел
2.100 скока на въже високи колене
Време: 28:49
Пирамида:5000
Какво да кажа..радвам се,че мина!Имам подозрението,че част от слуинговете бяха изнесени на ръце,което го приемам като знак от съдбата,че е крайно време да си купя пудовка.Все пак се радвам,че дадох своя принос за Пирамидата,че иначе лошо ми се пише. :Д
Йога:
-сутринта-тибетци,вакумки,дишане