казано от Витан на 11.11.12, 17:37:
казано от Boby_ на 11.11.12, 17:33:
2. Набирания с раменен подхват (с доп. тежест) - 6х90, 5х90 кг.
Боби, напълно наясно съм, че си силен като скала, но тези 2 серии ги ската някъде в пиковите моменти на кондицията ми и не можах да ги видя ;)
Content Nazi съм :D
:) Опс. :) Това 90 е останало от скрипеца миналата седмица. С по 20 килца си бяха - по-скромно.
12.11.2012 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. След ставане - 2 грама бета аланин на Pure, 2 капсули (2000 мг) Омега-3 на Now Foods, 5 грама микронизиран креатин монохидрат на Now Foods.
2. Kъм 20 - 2 капсули (2000 мг) Омега-3 на Now Foods, 3 капсули ZMA на Now Foods.
Храна:
Няма
Обобщение за деня:
Събори ме същият ентеровирус, както малката щерка в събота. Буквално еднодневен. Сутринта повръщане, следобед висока температура, на другия ден - все едно нищо не е било. Е, с едно изключение - от обезводняване, изпразване на стомаха и 40 часа “фаст” съм с 2,5 кг надолу. Така или иначе бях толкова смазан, че за пръв път от много месеци не си попълних дненвика на деня, а го попълвам чак днес.
По програма трябва да тренирам, но ще видим как ще се чувствам следобед.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 13.11.12 08:20.
13.11.2012 г. (тренировъчен ден 1, седмица 4)
Тренировка - рамо, трицепс
Загрявка:
Раменни преси с прав лост от седеж - 10х20, 10х20, 8х40 кг.
Повдигане на прав лост от лег с тесен подхват - 10х20, 10х20, 8х60 кг.
Адаптация:
Раменни преси с прав лост от седеж - 5х60 кг.
Повдигане на прав лост от лег с тесен подхват - 5х90 кг.
Работни серии:
1. Раменни преси с прав лост от седеж - 4х85, 5х80, 5х80 кг.
2. Повдигане на прав лост от лег с тесен подхват - 7х120, 6х120, 6х120 кг.
3. Раменни преси с дъмбели от седеж - 5х40, 6х40 кг.
4. Трицепсово привеждане на горен скрипец - 6х55, 5х55 кг.
5. Повдигане на дъмбели встрани от стоеж - 6х30, 6x30 кг.
6. Трицепсово разгъване с дъмбел зад глава (с една ръка) - 5х22,5, 5х22,5 кг.
Обобщение за тренировката:
Като се вземе предвид, че вчера по това време бях с температура 38,5, а стомахът ми беше с хастара навън, достатъчно добре.
Добавки:
1. След ставане - 2 грама бета аланин на Pure, 5 грама микронизиран креатин монохидрат на Pure.
2. Преди тренировката - 2 грама бета аланин на Now Sports.
3. По време на тренировката - 2 лъжички Modern BCAA на USP Labs.
4. След тренировка - ~50 грама Matrix на Syntrax.
5. Kъм 20 (план) - 2 грама бета аланин на Pure, 3 капсули Омега-3 на Now Sports, 3 капсули ZMA на Now Sports.
Храна:
1. Обяд - купичка доматена супа, една наденичка на скара, кьопоолу, салата ряпа и моркови.
2. Вечеря (план) - ще видим след малко.
През деня - около 500 мл прясно мляко, две лъжици мед.
Обобщение за деня:
Нищо за отбелязване днес. Кучето се е запънало и не ще да ражда. Температурата играе вече не знам кой ден - тъкмо решим, че е паднала на 37, тя след два-три часа обратно на 37,7-38. Коремът е смъкнат вече почти до земята, а вътре някой сякаш се занимава с кросфит - така подскача на моменти. Днес е 65-ти ден от първото заклещване. Дори да не е станало от първия път, трябва да е станало от втория или третия. Ще е безобразна проява на законите на Мърфи да е станало от петия или шестия ден (ходихме шест пъти на мъж)...
14.11.2012 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. След ставане - 2 грама бета аланин на Pure, 2 капсули (2000 мг) Омега-3 на Now Foods, 5 грама микронизиран креатин монохидрат на Now Foods.
2. На обяд - 2 грама бета аланин на Now Sports.
3. Kъм 20 (план) - 2 грама бета аланин на Pure, 2 капсули (2000 мг) Омега-3 на Now Foods, 3 капсули ZMA на Now Foods.
Храна:
1. Обяд - купичка доматена супа с бекон, порция омлет асорти.
2. Вечеря - не знам още.
През деня - към 500 мл прясно мляко, две лъжици мед.
Обобщение за деня:
Снощи чалгаджиите под нас пуснаха музиката в 2 през нощта. Звънях им към 2:30 - не благоволиха дори да ми отворят вратата. Звънях и на 112. Не разбрах дали не изпратиха никого или патрулката е доша в някой от редките моменти тишина между песните.
По някое време силата на музиката намаля, но пиянските крясъци и разговори на висок глас не спряха до 6 сутринта.
Мисля да настоявам за общо събрание на входа и да ги гоним тия по чл. 255 на ЗЗД. Само дето като знам какви лекета живеят наоколо, няколко ще гласуват против само от проклетия. Ще видим, де.
Снощи така или иначе не ми попречиха толкова - аз така или иначе не можах да заспя заради кучето. Ако до петък не роди, май ще трябва да почнем да мислим за секцио... Първо ще мине през рентген, де, за да се види какво е положението.
На това отгоре в офиса хиляда срещи, налага се да остана до по-късно от обикновено.
Трябваше и да тренирам, но съм толкова скапан, че само мисля как да се прибера, да си отворя бира и да се размажа блажено...
казано от Boby_ на 13.11.12, 19:44:
Съседът отгоре е много луд! Снощи ми звънна в 2 часа през нощта, преставяте ли си?!? Так се стреснах, че чак изпуснах дрелката!
Боби, ти ли си в ролята на лудия? Или просто си прозорлив ;)
казано от Svetoslav на 14.11.12, 17:52:
казано от Boby_ на 13.11.12, 19:44:
Съседът отгоре е много луд! Снощи ми звънна в 2 часа през нощта, преставяте ли си?!? Так се стреснах, че чак изпуснах дрелката!
Боби, ти ли си в ролята на лудия? Или просто си прозорлив ;)
Моля ти се, не ми говори.
Пак добре, че не пуснах някой виц от серията черен хумор, че тогава не знам какво щеше да ми се случи. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 14.11.12 18:13.
Ами дерзай! Или ще подкрепим със сигурност подозренията за прозорливост, или черната серия ще спре :) И в двата случая няма какво да губиш :)
казано от Svetoslav на 14.11.12, 18:29:
Ами дерзай! Или ще подкрепим със сигурност подозренията за прозорливост, или черната серия ще спре :) И в двата случая няма какво да губиш :)
От кучета не ме е страх, затова се престраших да пробвам:
http://www.bb-team.org/forums/viewreply/842441
:)
14.11.12
18:43
казано от Boby_ на 14.11.12, 16:33:
14.11.2012 г. (без силова тренировка)
Добавки:
3. Kъм 20 (план) - 2 грама бета аланин на Pure, 2 капсули (2000 мг) Омега-3 на Now Foods, 3 капсули ZMA на Now Foods.
Храна:
1. Обяд - купичка доматена супа с бекон, порция омлет асорти.
2. Вечеря - не знам още.През деня - към 500 мл прясно мляко, две лъжици мед.
Обобщение за деня:
Снощи чалгаджиите под нас пуснаха музиката в 2 през нощта. Звънях им към 2:30 - не благоволиха дори да ми отворят вратата. Звънях и на 112. Не разбрах дали не изпратиха никого или патрулката е доша в някой от редките моменти тишина между песните.
По някое време силата на музиката намаля, но пиянските крясъци и разговори на висок глас не спряха до 6 сутринта.
Мисля да настоявам за общо събрание на входа и да ги гоним тия по чл. 255 на ЗЗД. Само дето като знам какви лекета живеят наоколо, няколко ще гласуват против само от проклетия. Ще видим, де.
Снощи така или иначе не ми попречиха толкова - аз така или иначе не можах да заспя заради кучето. Ако до петък не роди, май ще трябва да почнем да мислим за секцио... Първо ще мине през рентген, де, за да се види какво е положението.
На това отгоре в офиса хиляда срещи, налага се да остана до по-късно от обикновено.
Трябваше и да тренирам, но съм толкова скапан, че само мисля как да се прибера, да си отворя бира и да се размажа блажено...
Аз така като ме тормозеха с чалгия, изчаках ги да утихнат(към 5-6 часа става явно), зех едни антифони, едни очила...и почнах да режа на терасата ненужни неща с ъглошлайфа...(най е яко кат тамън са изпоприпадали)
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 14.11.12 18:44.
казано от Infernaloverkill на 14.11.12, 18:43:
Аз така като ме тормозеха с чалгия, изчаках ги да утихнат(към 5-6 часа става явно), зех едни антифони, едни очила...и почнах да режа на терасата ненужни неща с ъглошлайфа...(най е яко кат тамън са изпоприпадали)
Мислил съм го и този вариант, но останалите съседи в блока не са ми направили нищо.
14.11.12
20:28
Зиг зауер, Глок- все добри фирми, които решават 99% от такива проблеми.
казано от dieseldriven на 14.11.12, 20:28:
После ти ли ще му гледаш децата?
14.11.12
21:16
казано от Old Timer на 14.11.12, 20:50:
казано от dieseldriven на 14.11.12, 20:28:
После ти ли ще му гледаш децата?
Нищо не си схванал, ама карай.Много оспамих, Боби, извини ме.
Мнението беше редактирано от dieseldriven на 14.11.12 21:16.
Няма проблеми за спама, забавлявайте се. :) Това са нещата от живота - ако не си почешем малко езиците/пръстите с тях, общуването няма да е пълноценно. :)
И за да продължа темата с вицовете, аз повече в този форум вицове няма да пускам. Не е безопасно за никого. Сякаш съм карал курсове по Ву-ду магия, но вместо парцалена кукла, ползвам брадат виц. Часове след като пуснах този за кучешката “любов”, ми се изтърсиха резултатите от нея...
Девет кученца, раждане до 4 сутринта, реанимация със сърдечен масаж (с ръка) и изкуствено обдишване с помпичка за бебешко носле на три от тях (за едното - почти половин час) заради спукан още в родовия канал амниотичен сак и удавяне. И трите тази сутрин са живи. Ще видим дали има увреждания. Майката и останалите братчета и сестричета са си съвсем наред за щастие.
В резултат на това ми се събират към 5 часа сън за последните 4 нощи, но ще си отспивам по-натам. За тренировка ще видим - може и да има днес една. Пада се бицепс, така че няма да е голям зор.
Ето и няколко снимки от снощи по време на раждането и от тази сутрин (снощните си личат по мокрите плъхчета):
казано от Boby_ на 15.11.12, 10:45:
И за да продължа темата с вицовете, аз повече в този форум вицове няма да пускам. Не е безопасно за никого. Сякаш съм карал курсове по Ву-ду магия, но вместо парцалена кукла, ползвам брадат виц.
Боби, па земи пусни тогаз някой за бат Бойко ... ;)
Честити малки шомпъли между другото - уникални сладури, чак да нямаш търпение да прогледнат :)
Мнението беше редактирано от Петър на 15.11.12 14:14.
Страхотни мишлета си имате (inlove) и как грижовно ги гледа майка им (inlove)
15.11.12
15:11
казано от Boby_ на 14.11.12, 20:08:
казано от Infernaloverkill на 14.11.12, 18:43:
Мислил съм го и този вариант, но останалите съседи в блока не са ми направили нищо.
Collateral casualties :D + тва, щом не са викнали куките докато е свирела чалгията ( аз съм ги викал, файда няма), значи нищо не може да ги стресне.
п.п. Много сладки кучита
15.11.2012 г. (тренировъчен ден 2, седмица 4)
Тренировка - бицепс, преса
Загрявка:
Скотово сгъване с крив лост - 8х25, 8х25 кг.
Адаптация:
Скотово сгъване с крив лост - 5х48 кг.
Работни серии:
1. Скотово сгъване с крив лост - 4х63, 5х60,5, 5х60,5 кг.
2. Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж (тип чукчета) - 6х40, 6х40 кг.
3. Бицепсово сгъване на долен скрипец (портален) - 6х80, 6х80 кг.
4. “Молитва” на скрипец - 10х55, 9х65, 9х65, 9x65 кг.
5. Коремни преси на римско столче (с доп. тежест) - 12х15, 11х15, 11х15 кг.
Толкова бях уморен, че в залата не знаех на кой свят се намирам... Избутах някаква тренировка все пак.
Добавки
1. След ставане - 2 капсули Омега-3 на Now foods, 2 грама бета аланин на Pure, 5 грама микронизиран креатин монохидрат на Now Sports.
6. Преди лягане (план) - 2 капсули Омега-3 на Now Sports, 2 грама бета аланин на Pure, 3 капсули ZMA на Now Sports.
Храна:
1. Обяд - славянска салата, порция пиле по тайландски.
2. Вечеря (план) - не знам още какво ще ям.
Обобщение за деня:
Нищо особено днес. Имах работа сутринта, после празнувахме на обяд рожден ден на колега в Хепи, търчах за мляко за кученцата, после набързо през залата, а накрая - телеконференция, мейлове и още работа.
В крайна сметка ще свърши и този ден рано или късно...
Държа да отбележа предварително, че днес адски ме мързи да тренирам. Петък в края на страшно тежка седмица, изпълнена с какви ли не събития, като се започне от ентеро-вирус, мине се през проблеми от служебно естество (които не ме засягат пряко, но са доста неприятни за други хора и това се отразява върху мотивацията), а също и през чалга-купони в апартамента под мен и се стигне до израждане на кученца. Сън - никакъв. Тренировки - калапви. Храната почти отсъстваше. Резултат - 2,5 кг надолу на кантара днес в сравнение с неделя.
А днес ме чака клек... Мисля да сваля 5 кила в сравнение с миналата седмица и да не се изсилвам. :)
16.11.2012 г. (тренировъчен ден 3, седмица 4)
Тренировка - бедра, прасец
Загрявка:
Преден клек с фитили - 10х0, 10х0, 8x60 кг.
Адаптация:
Преден клек с фитили - 4х100 кг.
Работни серии:
1. Преден клек с фитили - 5х130, 5х130, 4x130 кг.
2. Лег-преса - 6х250, 5х250 кг.
3. Бедрени екстензии на машина - 10х115, 11х115 кг.
4. Бедрени сгъвания на машина - 8х95, 6x95 кг.
5. Повдигане на пръсти на машина за тяга (за прасци) - 10х100, 9х150, 8х180, 8х180, 8х180 кг.
Слабичко, но си ми беше зор. Както казах по-рано, имам си облекчаващи вината обстоятелства, тоест цял куп оправдания.
Добавки:
1. След ставане - 2 капсули Омега-3 на Now foods, 2 грама бета аланин на Pure, 5 грама микронизиран креатин монохидрат на Now Foods.
5. Преди лягане (план) - 2 капсули Омега-3 на Now Sports, 2 грама бета аланин на Pure.
Храна:
1. Обяд - купичка телешка супа, омлет със сирене, порция пилешки хапки със сирена.
2. Вечеря (план) - не знам още.
Обобщение за деня:
Петък е, посвърших това-онова в офиса, но някак нямах нито много хъс, нито пък някакви спешни задачи и общо взето не се оказа най-продуктивния ден в живота ми. :)
17.11.2012 г. (тренировъчен ден 4, седмица 4)
Тренировка - гърди, преса
Загрявка:
Повдигане на щанга от лег - 10х20, 10x20, 10х70, 9x70 кг.
Адаптация:
Повдигане на щанга от лег - 4x130 кг.
Работни серии:
1. Повдигане на щанга от лег - 4+1х155, 3+1х155, 3х155, 5x140 кг.
2. Повдигане на дъмбели от полулег - 6х50, 5х50 кг.
3. Кофички с доп. тежест - 6х35, 5х35 кг.
4. Сгъване за предмишница с щанга - 10х50, 8х60, 8х60, 8x60, 8х60 кг.
Доста добре и днес, макар и да ми се искаше на лежанката да излезе чиста петицата на 155. Владо малко ми помогна на последното повторение. Накрая направих и една серия на 140 по негов съвет. :) Заради нея реших да сменя лежанката с обратен наклон с кофички днес.
Добавки:
1. След ставане - 2 капсули Омега-3 на Now Foods, 2 грама бета аланин на Pure, 5 грама микронизиран креатин монохидрат на Now Sports.
5. Kъм 21 (план) - 2 капсули Омега-3 на Now Foods, 2 грама бета аланин на Now Sports, 3 капсули ZMA на Now Sports.
Храна:
1. Обяд - купичка и половина пилешка супа, свинска каврма в омлет, пилешки хапки, три чаши айрян.
3. Вечеря - рано е още.
Обобщение за деня:
Нищо особено. Сутринта пак разчиствахме стария (вече продаден) апартамент, после късен обяд (голямо плюскане падна), тернировка и... денят си заминал. Кученцата са добре - наддават стабилно. Майката също.
18.11.2012 г. (тренировъчен ден 5, седмица 4)
Тренировка - гръб, трапец
Загрявка:
Придърпване на горен скрипец с широк хват - 8х60, 8х60 кг.
Адаптация:
Набирания с широк хват - 4, 4.
Работни серии:
1. Набирания с широк хват (с доп.тежест) - 6х20, 6х20, 5х20 кг.
2. Набирания с раменен подхват (с доп. тежест) - 6х20, 5х20 кг.
3. Придърпване на хоризонтален скрипец към корема (с V-образна дръжка) - 6х105 кг.
4. Гребане на машина (едностранно) - 5х50, 5х50 кг.
5. Повдигане на рамене на машина за тяга (за трапец) - 10х80, 10х130, 8х180, 8х180, 8х180 кг.
6. Мъртва тяга - 6х70, 6х120, 6х140, 6х140, 6х140 кг.
Нормална тренировка. Увеличих тягата до три шестици на 140. По време на самата тренировка не усетих проблеми в кръста, но сега изпитвам лек дискомфорт. Общо взето нищо страшно - другата седмица продължавам по план и слагам още 10 килца.
Добавки:
1. След ставане - 2 грама бета аланин на Pure, 5 грама микронизиран креатин монохидрат на Now Sports, 2 капсули Омега-3 на Now Sports.
5. Kъм 20 (план) - 2 грама бета аланин на Now Sports, 2 капсули Омега-3 на Now Sports, 3 капсули ZMA на Now Sports.
Храна:
1. Обяд - три варени яйца, мариновано пилешко филе на фурна, кьопоолу, малко майонеза.
2. Вечеря (план) - не знам какво ще ям още.
През деня - около 500 мл. прясно мляко, 2-3 лъжици мед.
Обобщение за деня:
Нормална неделя без нищо особено за отбелязване.
19.11.2012 г. (без силова тренировка)
Добавки:
Храна:
1. Обяд - домашно кьопоолу, домашна лютеница, към 200 гр пражка шунка, към 200 гр кашкавал, кофичка пълномаслено кисело мляко.
2. Вечеря - пиле с кисело зеле се пече...
Обобщение за деня:
Днес пак съм у нас с малката щерка. Между наглеждането й, работата, тегленето и дохранването на кученцата “спретнах” едно сайтче на развъдника: http://www.pearlmountain-bg.com.
Голяма красавица е Саба :)
Мъжкото предполагам е било черно :)
Имам приятел с кафяв ретривър, до колкото знам са голяма рядкост и търси осърдно женска...
казано от gotcha на 19.11.12, 17:29:
Голяма красавица е Саба :)
Мъжкото предполагам е било черно :)
Имам приятел с кафяв ретривър, до колкото знам са голяма рядкост и търси осърдно женска...
Не са чак толкова редки кафевите. То при лабрадорите е доста сложна генетиката и комбинациите. Ето една илюстрация за това:
http://www.blueknightlabs.com/color/coatcolor.html
Мерси, но явно в бг няма толкова или просто той няма достатъчно контатки, ако имаш нещо женско предвид свиркай :)
20.11.2012 г. (тренировъчен ден 1, седмица 5)
Тренировка - бицепс, трицепс (суперсерии)
Загрявка:
Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж - 8х20, 8х20, 8х40 кг.
Избутване на щанга от лег с тесен хват - 8х20, 8х20, 8х60 кг.
Адаптация:
Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж - 4х60 кг.
Избутване на щанга от лег с тесен хват - 4х90 кг.
Работни серии:
1. Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж - 5х75, 5х75, 6х70 кг.
2. Избутване на щанга от лег с тесен хват - 7х125, 6х125, 5х125 кг.
3. Скотово сгъване с дъмбел - 5х27, 5х27 кг.
4. Трицепсово привеждане на горен скрипец - 5х60, 5х60 кг.
5. Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж - 6х35, 6х35 кг.
6. Трицепсово привеждане на горен скрипец с подхват (с една ръка) - 6х40, 5х40 кг.
Нищо особено като тренировка. Смених прорамата и упражненията и е логично да съм се върнал малко назад на тези, които не съм правил от месец и повече.
Добавки
1. След ставане - 2 капсули Омега-3 на Now foods, 2 грама бета аланин на Pure, 5 грама микронизиран креатин монохидрат на Now Sports.
6. Преди лягане (план) - 2 капсули Омега-3 на Now Sports, 2 грама бета аланин на Pure, 3 капсули ZMA на Now Sports.
Храна:
1. Обяд - зелена салата с пармезан, шопска салата, панирани пилешки хапки.
2. Вечеря (план) - пиУе със зеУе.
Обобщение за деня:
Доста неща ми минаха през главата днес - денят се оказа продуктивен. Сега започвам да се черпя ето с това (напазарувах си го при последната командировка - твърд алкохол, купуван от България, избягвам да пия):
21.11.2012 г. (тренировъчен ден 2, седмица 5)
Тренировка - рамо, трапец
Загрявка:
Раменни преси с дъмбели от седеж (с извъртане на китки) - 10х15, 10х20 кг.
Адаптация:
Раменни преси с дъмбели от седеж (с извъртане на китки) - 4х35 кг.
Работни серии:
1. Раменни преси с дъмбели от седеж (с извъртане на китки) - 10х40, 7х40 кг.
2. Раменни преси с прав лост от седеж - 5х80, 5х80 кг.
3. Повдигане на прав лост към брадичка от стоеж (”вертолет”) - 5х70, 5х70 кг.
4. Повдигане на дъмбели встрани от стоеж - 7х30, 6x30 кг.
5. Повдигане на рамене на машина за тяга (за трапец) - 10х100, 10х150, 8х180, 8х180, 8х180, 8х180 кг.
Нищо особено като тренировка. Не знам дали има смисъл да започвам с дъмбелите като първо упражнение - правя 10-ка с 40 килограмовите дъмбели, а 50 килограмовите вероятно ще са ми тежки за 4-ка. Други между тях няма. Другата седмица ще пробвам 50-те, а ако не стане, ще върна пресите с прав лост преди тези с дъмбелите.
Добавки:
1. След ставане - 2 грама бета аланин на Pure, 2 капсули Омега-3 на Now Sports, 5 грама микронизиран креатин монохидрат на Pure.
5. Kъм 20 (план) - 2 грама бета аланин на Pure, 2 капсули Омега-3 на Now Sports, 3 капсули ZMA на Now Sports.
Храна:
1. Обяд - купичка пилешка супа, порция “чили кон карне”, салата моркови със сурови семки.
2. Вечеря (план) - ще видим след малко.
Обобщение за деня:
Нормален работен ден - доста работа, но нищо необичайно.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 21.11.12 18:24.
Бобка не знам защо си завърташ китките при раменните преси с дъмбели, не ме и интересува особено, но ме притеснява факта, че вчерашният елексир с който си се жабуркал не е оценен достатъчно :(
казано от gotcha на 21.11.12, 18:24:
Бобка не знам защо си завърташ китките при раменните преси с дъмбели, не ме и интересува особено, но ме притеснява факта, че вчерашният елексир с който си се жабуркал не е оценен достатъчно :(
Въртя китките, защото променя малко ъгъла и движението става по-трудно. Правя го по две причини - за да е по-различно от пресата с прав лост и защото 40-те кила в ръка са ми леки.
А за сингъл малца трябва да ти кажа, че ако щат да оценяват. :) Важното е, че аз мога да си го оценявам на живо. Хубаво е, няма да си остане неизпито.
22.11.2012 г. (тренировъчен ден 3, седмица 5)
Тренировка - бедра, прасец
Загрявка:
Преден клек с фитили - 10х0, 10х0, 8x60 кг.
Адаптация:
Преден клек с фитили - 4х100 кг.
Работни серии:
1. Преден клек с фитили - 5х130, 4х130, 4x130 кг.
2. Лег-преса - 6х250, 6х250 кг.
3. Бедрени екстензии на машина - 12х115, 12х115 кг.
4. Бедрени сгъвания на машина - 8х95, 7x95 кг.
5. Повдигане на пръсти на машина за тяга (за прасци) - 10х80, 9х130, 8х180, 8х180, 8х180, 8х180 кг.
И днес доста слабо. Владо и Бойко ме избъзикаха на тема плажен билдър, защото правя прасец. :)
Добавки:
1. След ставане - 2 капсули Омега-3 на Now foods, 2 грама бета аланин на Pure, 5 грама микронизиран креатин монохидрат на Now Foods.
5. Преди лягане (план) - 2 капсули Омега-3 на Now Sports, 2 грама бета аланин на Pure.
Храна:
1. Обяд - славянска салата, пиле Тай (в Хепи).
2. Вечеря (план) - пиле с кисело зеле вероятно.
Обобщение за деня:
Днес бръмчах напред-назад по срещи, имах и други ангажименти, но като цяло нищо кой знае какво.
казано от Миsh0 на 22.11.12, 18:49:
Че плажните кога са тренирали прасец :D :D :D
:) Да де, ама трибойците и стронгмените пък съвсем не го барват прасеца. :)
23.11.2012 г. (без силова тренировка)
Добавки:
Храна:
1. Преди обяд - три шоколадови бонбона.
2. Обяд - купичка гъбена супа с крутони, салата домати и краставици, две пържени кюфтета, порция спанак със сирене и яйце.
3. Вечеря - рано е още...
Обобщение за деня:
Нищо за отбелязване днес.
Боби, винаги ядеш по 2 пъти на ден, интересно ми е грамажите на порциите ти? Не защото мисля, че е грешно или нещо от сорта - щом работи за теб ОК, просто сравнявам с мене - 10тина кг съм под тебе (ако не се лъжа ти беше 120?) и просто УМИРАМ ОТ ГЛАД ако не ям на 2 часа, дори забелязвам сега в студеното време като огладнея и почва да ме втриса от студ.
^ и аз бях така някога ама като почнах цикличното имам чувството че мога да не ям по 1 седмица :Д
казано от Миsh0 на 23.11.12, 14:10:
Боби, винаги ядеш по 2 пъти на ден, интересно ми е грамажите на порциите ти? Не защото мисля, че е грешно или нещо от сорта - щом работи за теб ОК, просто сравнявам с мене - 10тина кг съм под тебе (ако не се лъжа ти беше 120?) и просто УМИРАМ ОТ ГЛАД ако не ям на 2 часа, дори забелязвам сега в студеното време като огладнея и почва да ме втриса от студ.
Сега съм 111 кила точно. На обяд грамажът не е голям - нормална порция в заведение. Обикновено ям супа и основно ястие, понякога и салата.
На вечеря у нас ям доста повече.
Да, има го това огладняване, но както отбелязва umhad brah, се свиква доста бързо. Въпрос на навик е според мен.