Triumph ♕

Темата е заключена.
Прескочи до:

Ще е добра крачка в правилна посока, ако планираш дори само за утрешния ден. В случая аз планирам 2-3 дни напред защото трудно мога да предвидя всичко, особено по време на път в събота. Исках от тази вечер до неделя по обяд да не мисля имам ли какво да хапвам, а да знам, че по този параграф всичко ми е ОК. Много неща могат да ми се объркат - работа, задачи, пътуване... но аз си знам, че хапването няма нужда да го мисля - имам го, готово е. На същата логика пазарувам всяка неделя почти всичко, което ми е необходимо за следващата седмица - за да се улесня чисто организационно. Ако искаш поговори с родителите ти, много е възможно и те да правят подобно планирано пазаруване за някакъв период от време. Нормално е - твоето хранене е естествено зависимо от тях.

И все се каня да те питам - от какво толкова го чистиш това свинско месце? :D

TR

29.11.12
20:27

Наще си имат някви определени дни за основно пазаруване,иначе баща ми всеки ден попринцип от магазините се връща с нещо :D Днес дадох на майка един списък с храни и по-голямата част (без 2 неща) ги е купила.Планирането определено е много добра идея.Ще се постарая винаги всичко да е изрядно.Ами месцето не го чистя,майка като я питах какво е и тя каза “изчистена свинска пържола” и аз затова така го пиша :D Аз нямам нищо против да има съвсем малко мазничко по месото попринцип,ама жената такова е взела :D

TR

30.11.12
01:19

29.11.2012 Готиният четвъртък

~Закуска (7:40):
1 чаша биотинов шейк ; половин купичка овесени ядки+овесени трици+ленено семе и кисело мляко

~Втора закуска (9:00):
1 банан

~Обяд (13:30):
Изчистено печено свинско месо ; салата от маруля,краставичка,лимонов сок и няколко капки мазнина ; 1 филийка домашен хляб

~Трета закуска (17:00):
Сурови бадеми

~Вечеря (20:30):
1 домат ; парче сирене ; 2 варени яйца

ВОДА:1,5 л.

Хубав четвъртък беше.Отново закъснях за даскало,но имах първи час български и госпожата ме обича,та не писа отсъствия:D После втория час отидохме да закусваме и се радвах на едни котки ^^ Оттървах и последните два часа практика,защото госпожата ни каза да вървим при другата учителка,която води 12тите паралелки в един завод.Таа изнесохме се ние неразбралите набързо,хихикайки се и ние с една приятелка решихме да не ходим.Прибрах се по-рано,обядвах,после пак излизах.Денят мина добре.Успях да премина през петте хранения и съм доволна (sun) Тази липсваща през последните дни трета закуска,днес присъстваше ^^ Яденетата бяха на ниво(лично мнение) и водата днес беше в прилично количество.Надявам се да върви така добре и занапред,даже още повече.Въпреки,че се изморих доста и имаше не малък период,в който ми беше лошо,четвъртъка приключва по изключително приятен начин..(sun)

Мнението беше редактирано от Triumph на 02.12.12 16:40.

TR

02.12.12
17:56

30.11.2012 Планирано-прекрасният петък

~Закуска (8:10):
1 чаша биотинов шейк ; 3 ч.л. смес от овесени ядки+овесени трици+ленено семе и кисело мляко

~Втора закуска (9:55):
Сурови бадеми

~Обяд (14:10):
Изчистено печено свинско месо ; салата от зеле,морков и лимонов сок ; 1 филийка домашен хляб

4-5 парчета панирано пилешко месо ; съвсем малко [няколко хапки] салата от зеле,краставица и малко зехтин

~Вечерята липсва

ВОДА:1 л.

Най-после един наистина прекрасен ден от седмици насам! (sun) Освободих се от последните два часа практика,господина сам ме пусна :D Цял ден бях с Виктория (една от най-добрите ми приятелки) и си прекарахме супер.Ходихме до КАТ да си вземе шофьорската книжка и после си направихме парти у тях ^_^ Майка и ми беше направила специално панираното пилешко,знае,че адски го обичам.Забавлявахме се много,после я приготвих за дискотека-грим,прически,натокани,нагласени :D После се прибрах и се трупясах директно.Денят беше страхотен.Доволна съм как минаха храненията.Бройката ми хареса.Само водата отново не беше достатъчна.Но всичко ще стабилизирам с времето. (F)

Мнението беше редактирано от Triumph на 02.12.12 18:03.

TR

02.12.12
18:47

1.12.2012 Забързаната събота

~Закуска (11:22):
1 кренвирш [истински по стандарти] ; 1 чаша биотинов шейк ; няколко лъжички жито със стафиди и орехи

~Обядът липсва

~Някакво хранене и аз не мога да определя като какво да го впиша *__* (18:15):
1 парче бисквитена торта с ядки ; 1 кока кола с лимон ; 2 чаши по 50 гр. водка

~Вечеря (22:50):
1 домат ; 1 парче сирене ; 1 пилешка пържола

ВОДА:няма дори литър..

Съботата беше забързана.Тичах по задачки,една след друга и нямах почивка :D Поне свърших полезна работа.Имам нова чанта,много и се радвам (sun) После се срещнах с един приятел и прекарах остатъка от съботата с него.Ходихме на разходка,после в мола на кафе,беше готино и разтоварващо.Времето беше гадно.Ръсеше само колкото да ме изнерви и да ми намокри косата.Храната днес биваше или не съвсем.Не ми хареса само,че пропуснах хранения.Почти целият ден бях навън и не можах да намеря от къде да си взема нещо добро за ядене.Забравих си и бадемите вкъщи (като премествах нещата в новата чанта).За пръв път от седмици насам пих кола (голяма страст ми е,но се опитвам да я избягвам).Не разбирам само каква е тази сладкарница,в която продават и сандвичи,но не и някакъв натурален сок О.о Както и да е,денят беше хубав
乂◕‿◕乂✿

TR

02.12.12
23:32

2.12.2012 Лежерната неделя

~Закуската беше пропусната поради късно събуждане

~Обяд (15:48):
1 риба в пликче ; салата от зеле,морков и ломонов сок ; 1 филийка домашен хляб ; малко чесън ; 1 парче лимон

~Втора закуска (18:30):
Мандарини ; бадеми

~Вечеря (20:53):
1 домат ; 1 парче сирене ; 1 парче салам “Чановете” ; омлет

ВОДА:2 л.

Станах късно.Целия ден прекарах у дома,беше лежерно,дебилно,но готино.Организирам си ангажиментите за седмицата,подготвих и менюта за няколко дни.Пропуснах хранене,но гледах другите да са на ниво.Имах чувството,че ще почина от ядене :D Днес съм доволна от количеството вода (sun)

TR

04.12.12
01:09

3.12.2012 Хубавият понеделник

~Закуска (8:25):
1 чаша биотинов шейк

~Втора закуска (10:45):
1 кебапче на скара ; плодово мляко ягода 200 гр. ; 1 пакетче солети Хрус-Хрус

~Обяд (18:30):
Изчистено печено свинско месо ; 1 домат ; 1 парче сирене

~Вечеря (21:00):
1 парче сирене ; 1 кренвирш [истински по стандарти] ; 1 чаша прясно мляко ; малко бадеми

ВОДА: 1,5 л.

Интересен понеделник.Въпреки че си легнах в 3:00,станах с добро настроение и с желание да действам.Закъснях за първият час само с 20 минутки,но забележки от учителското тяло нямаше.Господина по практика успешно ме изнерви с ретардността си,но гледам да не го мисля.Голямото междучасие си похапнах хубаво,донякъде компенсираше шейка,но смятам,че солетките ми бяха излишни.Тях взех с тенденция да ги ям за някакъв импровизиран обяд (понеже не можах да се подготвя от предната вечер),но ги изядох в английския.Преядох жестоко,ама ми мина,този път без повръщане.Не успях да спазя интервала от време,през който гледам да се храня.Директно трябваше да ида на кормуване и нямаше нито време,нито от къде да си купя нещо качествено.Забравих си и бадемите.Но реших да направя обяда като се върна и после да имам по-лека вечеря.Също ме хвана и малко яд затова,че не ми стигна времето да изям обичайната сутрешна закуска и минах само с биотиновия шейк.Денят мина прекрасно.Днес инструкторът ме изненада-беше ми казал,че днес пак съм на полигон,ама се качих в колата и вика тръгвай да закараш момчето на катедралата и аз:ъмм добре.Мина готино,забавно беше,карах 2 часа.Успяхме да се уговорим за цяла седмица как да са часовете.Ще карам всеки ден до петъка (за съботата не се знае,неделята е почивка) (sun) Денят приключва добре,с организиране на плановете за седмицата и приятен чат по скайп (F)

TR

06.12.12
15:51

4.12.2012 Скапаният вторник

~Закуска (7:45):
1 чаша биотинов шейк

~Втора закуска (10:45):
Плодово мляко ягода 200 гр ; 1 кебапче

~Извънредно хранене,опитващо се да мине за обяд (11:50):
1 парче пица с шунка,кашкавал и гъби

~Обяд (14:15)
1 малко парче солен кекс ; 1 кренвирш

~Трета закуска (16:40):
1 малко парче солен кекс ; 1 малко парче сладък кекс

~Вечеря (18:50):
1 домат ; Изчистено печено свинско месо ; 1 парче сирене

~Четвърта закуска (21:00):
Сурови бадеми ; 1 чаша прясно мляко ; 1 парче салам “Чановете”

ВОДА: 1 л.

Денят беше възможно най-скапан.Никога не съм яла толкова много преди,учудих се чак.Не ми хареса особено храната,с подчертаване на този солен кекс.За пръв път днес ядох пица от доста време насам и ми беше гадна и мазна.Вече отвикнах от такъв тип храна.Тя трябваше да ми бъде обяда,защото знаех,че няма да се прибера (заради кормуването,което беше веднага след последния час),но накрая друго се оказа.Водата отново не е на ниво.Вторникът беше ужасен.Закъснях за първият час и скапаната госпожа по ЧЕП пак ми вика и ми драска едно отсъствие.Следващия час,гоподинът по Бизнес Комуникации не остана по назад и ми вдигна кръвното  и той.Беше ми умряло,заспало,без желание за нищо.Времето беше ултра депресиращо и смотано.Мрачно,противно и предразполагащо към спане.Както каза един съученик: “ще ми е по-забавно да се самоубия,отколкото да седя на това време”,подкрепих му мнението.После отидох за последен час при класната (час на класа) и и дадох парите за бала и тя взе че ме изгони по незнайно каква причина (с още няколко човека).Тотално се ядосах вече и и теглих една майна.С инструкторът ми трябваше да се чакаме пред даскало,но ми се отвори време и се прибрах за малко до нас.От там на кормуване,което беше от 14:30.Справих се сравнително зле-бях разсеяна,не внимавах и не ми беше до нищо.То си и пролича.След като се прибрах деня ми леко се пооправи.Легнах си с надеждата,че срядата ще бъде хубава (F)

TR

06.12.12
16:11

5.12.2012 Приятната сряда

~Закуска (7:50):
1 чаша биотинов шейк ; 3 ч.л. смес от овесени трици+ленено семе+кисело мляко

~Втора закуска (9:30):
1 кебапче и половина ; кисело мляко 400 гр. 2%

~Обяд (14:30):
Изчистено печено свинско месо ; салата от зеле,морков и лимонов сок ; 1 филийка домашен хляб ; 1 чаша прясно мляко

~Трета закуска (18:33)
Сурови бадеми

~Вечеря (20:15):
1 домат ; 1 парче сирене ; бъркани яйца със сирене и месо

ВОДА: 1 л.

Срядата беше хубава,както се надявах.Въпреки малкото часове сън,се събудих на време,но реших да си полежа още малко на топло.Там ми беше и грешката,защото заспах отново.Закъснях леко за даскало,но нямаше проблеми.Госпожата по практика ме мерна и ми каза да отида при нея,да си оставя нещата и да дойда да помагам в разчистването на единия кабинет по практика.Очичките ми светнаха (sun) Най-после ден,в който не правим платки.След няколко пренесени неща се отдадохме на голямо бездействие.Даскалото приключи добре.Този път имах време да се прибера до нас и да ям истински обяд.Към 15:30 ми беше кормуването.Справих се доста добре,с малки изключения.Не бях напрегната,карах си спокойно.Обиколих почти цяла Варна.Запознах се с един момък от МГ-то,симпатично момче.Към 17:30-18:00 се прибрах.Вечерята беше леко разнообразена и ми хареса.Остатъка от вечерта беше готина,само дето бях ненормално уморена и заспивах права.Легнах си по-рано (към 00:10) и заспах бързо.Чакам края на седмицата с нетърпение ❣◕ ‿ ◕❣

Мнението беше редактирано от Triumph на 06.12.12 16:38.

TR

06.12.12
22:49

6.12.2012 Якият четвъртък

1 чаша биотинов шейк ; 3 ч.л. от смес от овесени трици+ленено семе и кисело мляко

~Втора закуска (9:15):
Кисело мляко 400 гр. 2% ; 1 кроасан с шоколад ; 2 меденкови сърчица [мънички]

~Обяд (14:30):
1 купичка спаначена супа със сирене ; малко ориз със спанак ; 1 филийка домашен хляб ; 1 чаша прясно мляко ; няколко парченца салам “Чановете”

~Трета закуска (16:10):
1 мандарина ; сурови бадеми ;1 малко парченце сладък кекс

~Вечеря (19:00):
1 печена риба ; салата от зеле,морков,копър и лимонов сок ; малко чесън ; 1 филийка домашен хляб ; малко супа от спанак

ВОДА: 1,5 л.

Денят стартира с успиване.Въпреки,че вчера си легнах сравнително рано и се събудих точно с алармата,и бях готова да стана,закъснях отново,понеже реших да си остана още 5 минутки в топлото легълце без да спя...да ама не.Заспала съм и отварям очи изведнъж-7:30…Оправих се и излязох,отидох за втори час.Даскалото мина сравнително добре.Последните два часа практика бяха превърнати в разчистителна дейност.От четвърти до втори етаж сме си играли да носим материали,импровизиран фитнес ни спретнаха :D готино беше.После се прибрах,хапнах и чаках да стане 17:00,за да изляза.Обаче кормуването днес ми се отмени,инструктора ми звънна и каза,че имал спешен ангажимент.Разочаровах се доста,понеже много ми се караше,но поне за утре уговорката остава-тогава ще карам два часа (sun) Храненията ми тези дни забелязвам не са хубави.Като количества съм увеличила храната,обаче не знам до колко добре ми се отразява.Мисля малко да понамаля.Забелязах обаче и прогрес-започнах да огладнявам за част от храненията.Обикновено ям по задължение или защото алармата ми напомня че трябва,но вече за втората закуска и обяда започнах и сама да се сещам.С другите яденето все още не е така,но бавно и там ще се наредят нещата.Водата я позакрепих днес.
Честит празник на всички именници! Поздрав с тази песничка
:P

TR

09.12.12
20:40

7.12.2012 Прекрасно-спокойният петък

~Закуска (8:50):
1 чаша биотинов шейк ; 1 ч.л. смес от овесени ядки+овесени трици+ленено семе и кисело мляко

~Втора закуска (13:00):
Сурови бадеми

~Обяд (14:20):
1 пилешка пържола ; 1 домат ; 1 парче баница със сирене

** в кафенето една малка водка ; 1 чаша сок портокал **

~Вечеря (23:55):
1 пилешка пържола ; 1 домат

ВОДА:600 мл (what the fuck..)

Прекрасен ден накратко (sun) Даскалото мина добре,само последните 2 часа (от които присъствах само 1 :D ) Господинът успя подобаващо да ме изнерви (както винаги).Тези дни разчистваме кабинетите по практика,заради предстоящите им ремонти.Днес се очертаваше да е такъв ден,беше последния срок да изнесем всичко.Но уви заведе ни в стаята,където караме Асемблер и вика вадете по един лист за контролно.Изгледахме го криво и особено ние момичетата му се изсмяхме звучно.Момчетата бяха по-послушни и изкараха по лист.Ние до последно седяхме и бездействахме,нямахме и тетрадки.Накрая едната ми съученичка се ядоса,излезе до другата практика и си взе тетрадката.Преписахме всичко по въпросите.Справихме се блестящо :D Господинът не каза нищо.Даскалото свърши,следва 5 минутно прибиране вкъщи и адски скромно хапване от обяда (буквално две хапки и компенсирах липсата на време с набързо нагънатото парче баничка),трябваше да тичам към спирката,за да чакам инструктора.Закъсня няколко минути,в които аз говорех по телефона.Днес карах два часа,справих се прилично зле.Не внимавах,бях разсеяна и бързах излишно.Не бях доволна от кормуването.После отново се прибрах за 5 минути до нас,хапнах още две хапки и излязох.Имах среща с един прекрасен приятел.Ходихме на едно красиво място и после на кафе.Цялата вечер беше страхотна.Имам нужда от още такива ^__^ Прибрах се към 23:50,доизядох си обяда,изкъпах се и легнах.Събота се очаква да е хубав ден (F)

Мнението беше редактирано от Triumph на 09.12.12 20:56.

TR

10.12.12
00:15

8.12.2012 Палавата събота

~Закуска (13:40):
1 чаша биотинов шейк ; 2 ч.л. смес от овесени ядки+овесени трици+ленено семе и кисело мляко

~Обядо-вечеря (18:30):
1 порция [250 гр.] пържени картофки със сирене ; 1 малка водка ; 2 чаши кола с лед и лимон

** Някаква закуска или нещо от сорта ** (10:40)
Соленки от бабчето

Вода:ако има 200 мл. ще е добре *___*

Супер събота,както се и очакваше.Времето беше на моя страна,не валя както беше предвидено.Изненадаха ме с хубав подарък.В 14:00 имах среща с един момък.Малко закъсняхме и двата и се видяхме в 14:30.Цял ден бяхме заедно.Прекарахме си супер.Направихме една хубава дълга разходка.После седнахме в едно заведение.След заведението още разходка,минахме покрай два мола,влязохме в единия и отидохме на покрива.Поседяхме малко там и после към спирката.Прибрах се към 10:30.Баща ми се беше върнал,донесе подаръци,lucky me :D Телефона ми звънна и отпрах с двучасов разговор.Изкъпах се чак към 1:40 някъде.После директно легнах и пак говорих по тела.Тия два дни хич ме няма нито с храната,нито с водата,но компенсирам с хубаво изкарване.Гледам да влизам в релси през предстоящите дни.Утре имен ден ме чака (sun)

Мнението беше редактирано от Triumph на 10.12.12 01:17.

казано от Triumph на 10.12.12, 00:15:

8.12.2012 Палавата събота
.В 14:00 имах среща с един момък.Малко закъсняхме и двата и се видяхме в 14:30.Цял ден бяхме заедно.Прекарахме си супер.Направихме една хубава дълга разходка.После седнахме в едно заведение.След заведението още разходка,минахме покрай два мола,влязохме в единия и отидохме на покрива.Поседяхме малко там и после към спирката. (sun)

С тия момчета, хората ще решат, че ми изневеряваш. :D :D :D
Че даже и палава събота. :D :D :D

TR

10.12.12
01:08

9.12.2012 Празничната неделя

~Закуска (14:49):
1 чаша биотинов шейк ; 1 купичка овесени ядки+овесени трици+ленено семе и кисело мляко

~Втора закуска (16:27):
1 круша

~Обяд (17:25):
1 кренвирш [истински по стандарти] ; малко домашни соленки от бабчето

~Вечеря (21:30):
Печена риба в пликче ; салата от зеле,морков,копър,ленено масло и лимонов сок ; малко чесън ; 1 чаша червено вино ; 3 шоколадчета Merci

ВОДА:3 л.

Събудих се към 14:00.Денят започна с поздравления.Прекарах го целият вкъщи.Обадиха ми се доста хора да ми честитят,зарадвах се.Организирах си нещата за предстоящата седмица,початих с готини хора,послушах хубава музика и неделята си занима.Храненията бяха прилични,хареса ми количеството на водата (но не и че ми се пикае през две минути -____-).Викам си днес ще минем без алкохол,ама наще не мислеха така :D Очаквам една прекрасна седмица (sun)

TR

10.12.12
01:10

Ел,палави приятели имам,нали знаеш :D За изневери не може да говорим :)

TR

12.12.12
19:56

10.12.2012 Скапано-спокойно-красивия понеделник

~Закуска (8:39):
1 чаша биотинов шейк ; 1 купичка овесени ядки+овесени трици+ленено семе и кисело мляко

~Втора закуска (13:40):
Джоб с кебапче,домати,картофки,кетчуп,майонеза,шарена сол,краставичка,руска салата и предполагам още някой странен бъркоч О___o

~Обяд (17:00):
1 кренвирш [истински по стандарти] ; 1 чаша прясно мляко

~Вечеря (20:25):
Риба в пликче ; салата от зеле,морков,копър и лимонов сок ; 1 голямо парче сирене

~Трета закуска (22:06):
Грозде

Денят стартира със сравнително късно събуждане.Днес бях от четвърти час (към 11:00 се пада някъде).Събудих се почти с настроение.Закъснях за английския,май че дори не сварих да вляза O___o. Останалите два часа бяха добре.По КС направих контролното успешно.Днес нямах кормуване,излязох на шопинг с една приятелка.Бяхме разочаровани от еднообразието до последно,но накрая приключихме доволно (sun) Не бях очарована от джоба,който ядох като втора закуска и защо по дяволите слагат всичко възможно и невъзможно на едно място O__o.Вечерята беше вкусна.Водата е на ниво.Очаквам вторникът с нетърпение (F)

TR

13.12.12
00:00

11.12.2012 Прилично-добрият вторник

~Закуска (7:18):

~Обяд (14:10):
Бъркани яйца със сирене и кренвирш [истински по стандарти] ; домат с моцарела и сух босилек ; 1 филийка домашен хляб ; 2 шоколадови бисквити ; няколко домашни соленки от бабчето

~Вечеря (20:15):
Изчистено печено свинско месо ; домати с моцарела и сух босилек ; 2 с.л. от някаква манджа със царевица и зеленчуци [адски люто..] ;1 филийка домашен хляб ; 1 чаша прясно мляко

Вторникът беше хубав,с леки изключения.Закъснях с 10 минути за първия час,г-жата по ЧЕП не пропусна да ме вбеси.Пълен игнор и четене на правилника за движение.Вторият час имах при “любимият” ми господин,не го отразих въобще,продължих с четенето на правилника.Часовете минаваха бързо,докато не ме заболя.Болката ме съпътстваше през по-голяма част от деня.Днес имах кормуване,карах два часа и това ме накара да не мисля ,че ме боли.Помогна ми доста.Карах добре,бях доволна.Засякох се с приятел,беше с неговата учебна кола зад мен,карахме заедно.После след кормуването се срещнахме.Безцелна разходка с приятен разговор.Седнахме на една пейка и ни запука страхотен дъжд.Целите бяхме мокри.Скоро се прибрах и веднага в банята.Упоритата болка отново се завърна и ми идеше да се гръмна.Пих хапче преди да легна с надеждата,че ще мине.Храната ми тези дни не ми харесва как върви (ама и не съм направила нищо съществено по въпроса..).Въглехидратите преобладават,водата през повечето време е недостатъчна.Трябва да изготвя план за следващите дни.Забелязвам,че като храната не е планирана съм по-склонна да ям каквото ми предложат/има за ядене.Не успях да докарам храненията като бройка,водата също.Надявам се утре да е успешен и приятен ден (F)

TR

13.12.12
00:30

12.12.2012 Ставащата сряда

~Закуска (10:06):

~Обяд (13:54):
Изчистено печено свинско месо ; 1 домат със сирене и сух босилек ; 1 филийка домашен хляб

~Втора закуска (17:30):
1 банан ; 1 шоколадова бисквита

~Вечеря (19:00):
Спагети със сос [имаше повече сос отколкото спагети...eat all the meat! :D]

~Трета закуска (22:00):
1 круша

ВОДА:1л.

Денят започна потресаващо тъпо.5475947589 часа не мога да се наканя да стана от кревата.Още ме със събуждането се появи и вчерашната болка.Откарах така до 10:00.Отидох за пети час,решавах листовки,приказвах си с една девойка.Мина добре.Само два часа на даскало,направо мечта.Болката леко поразмина.Прибрах се за малко до вкъщи,ядох и после на спирката да чакам инструктора.Днес карах добре (с много малки изключения :D ).Два часа шофиране добре ми се отразиха.И паркирането почнахме вече (sun) След кормуването се върнах в нас и пак ме заболя...поне бързичко спря този път.Надявам се повече да не ми се случи.Напук на всички дето говорят за епичната дата 12.12.2012-срядата беше малоумно скапана.Добре,че беше шофирането да ме развесели малко.Остатъкът от вечерта премина добре.Днес позакрепих броя на храненията.Спагетите не ги лайкнах много,но нямаше нищо друго приготвено,сиреч малко по задължение ги ядох.Оказа се,че не обичам спагетите колкото си мислех.Водата...да речем,че става,ама пак ми е недостатъчна.Нямам големи надежди за четвъртъка.Петък и събота ще са хубави дни.(F)

Мнението беше редактирано от Triumph на 13.12.12 16:42.

Мило дневниче, кучетата си лаят, а керванът си върви... ама поне е шареничък! (party)

TR

13.12.12
23:03

13.12.2012 Биващият четвъртък

~Закуска (7:55):
1 чаша биотинов шейк

~Втора закуска (9:10):
1 кроасан със шоколад ; 1 пакетче солети „Хрус-хрус”

~Обяд (16:20):
Изчистено печено свинско месо ; 1 домат поръсен със сух босилек ; 1 парче сирене ; 1 филийка домашен черен хляб

~Вечеря (18:50):
Свинско месо с печени зеленчуци (грах,лук,тиквички,фасул..)

ВОДА:3 л.

Късно събуждане с любезното съдействие на майка.Накратко изключих си алармата на време и викам да си полежа още малко,без да спя.Смешната ми теория не провървя на практика.В 7:30 (когато по принцип трябва да съм почти готова да изляза),аз все още бях в леглото.Станах и вчерашната болка се появи.Не беше силна докато не излязох.С триста зора стигнах до даскало и успях да вляза с последните две минути от часа.Успокоително е ,че поне г-жата е наясно какво се случва и не ми прави проблеми.Каза ,че нищо не са правили цял час.Някъде до средата на вторият час продължи да ме боли.После спря.В английският болката тихо „прошепна” за себе си,но бързо изчезна.После часовете минаха спокойно.Карах само един час практика,учителката сама ни отпрати.Днес не ми се очертава кормуване,за което искрено съжалявам,защото ми действа прекрасно.Прибрах се директно вкъщи.Успях да си свърша повечето планирани задачки.Утре ме очаква класно по БЕЛ.Хороскопът за деня беше хубав и по-важното верен.С изключение на втората закуска,храната днес ми допада като качество.Водата е на ниво и съм доволна.Не ми харесва само дългата пауза между втората закуска и обяда.Можеше да се справя и по-добре.Замислям се да вкарам леко разнообразие в храната,еднаквостта ме депресира вече.Днес се заех по-сериозно с организацията на хранителния режим.Крайно време ,след  дискретни намеци от страна на съфорумци (за което искрено благодаря).Вече съм с изготвен хранителен план за седем дни напред.Старах се храната да е качествена и хубава,да има повече протеини и мазнини.Да видим каква ще е критиката.Чувството,че си свършил нещо полезно е готино.Очаквам следващите дни с нетърпение.Надявам се на великолепен петък,ще имам страхотна компания (sun)

Мнението беше редактирано от Triumph на 13.12.12 23:04.

13.12.12
23:18

Между другото, пробвай да пишеш с бял шрифт, ще е много cool. :D

казано от Кольо Пияндето на 13.12.12, 10:49:

Мило дневниче, кучетата си лаят, а керванът си върви... ама поне е шареничък! (party)

Да, толкова е шареничък и сладникав, че чак нагарча. :D

TR

13.12.12
23:31

Белият шрифт е гениална идея,как не съм се сетила :D Харесва ми да е шаренко и сладко,а ако на теб ти нагарча можеш просто да го пропуснеш това дневниче ;)

TR

16.12.12
04:04

14.12.2012 Великолепният петък

~Закуска (7:55):
1 чаша биотинов шейк ; 1 купичка овесени ядки+овесени трици и кисело мляко

~Втора закуска (10:40):
1 кебапче на скара ; кисело мляко 400 гр. 2%

~Обяд (13:30):
Месо със зеленчуци ; 1 кренвирш [истински по стандарти] ; 1 чаша прясно мляко

Сурови бадеми

~Вечеря (21:50):
Изчистено печено свинско месо ; 1 домат ; 1 парче сирене

Петъка започна с обичайното вече закъснение :D Хванах си такси до даскало. След сто часово търсене в коя стая по дяволите имам час,дойде прозрение,че Асемблера може да го караме в химията.Уви,права се оказах.Влязох в последните две минути,после видях че нямам отсъствие.Даскалото мина добре,с изключение на класното по БЕЛ,което си беше чиста издънка.Практиката като по чудо я отървахме.После имах кормуване.Карах сравнително зле,хич не внимавах.Обаче с тоя ситроен антика,който карам временно сега (поради ремонт на пежото) просто е....Свърших и с това и се прибрах за около час до вкъщи.След това имах среща с един прекрасник.Обиколихме цяла Варна,разходката беше дълга и приятна.Времето беше студеничко,но компанията компенсираше това неудобство.Доволна съм как протече деня.Спазих бройката на храненията,старах се храната да е качествена.И мисля че се справих.Водата можеше и да е повечко,но като се прибрах беше късно и реших да си лягам директно,нямаше за кога да се наливам.Съботата ще е яка. (F)

Мнението беше редактирано от Triumph на 16.12.12 04:08.

TR

16.12.12
04:24

15.12.2012 Усмихнато-палавата събота

~Закуска (10:45):
1 чаша биотинов шейк ; 1 купичка овесени ядки+овесени трици и кисело мляко

~Обяд (14:15):
Месо със зеленчуци ; 1 кренвирш [истински по стандарти] ; 1 чаша прясно мляко

** В кафенето (21:00): 1 малка водка ; 1 чаша сок Cappy праскова **

~Вечеря (22:30):
1 пилешко бутче ; 1 домат ; 1 парче сирене ; 3 блокчета натурален черен шоколад

ВОДА:1л.

Съботата стартита със сравнително ранно ставане за такъв ден.Имах уговорен час да карам.Инструкторът ми закъсня с пет минутки,което беше добре,защото и аз изоставах с времето.Днес карах доста зле.Очната ми ннфекция прецака всичко.Почти през цялото време очите ми бяха ненормално насълзени и ме боляха доста.Отрази ми се на шофирането.Едвам гледах пътя.Правех глупави грешки и отнесох яка критика.Лоша шега ми изиграха тези очи днес.По едно време бях паркирала и инструктора вика може да тръгваш и аз ударих ръчната и казах,че ще почака малко.След десет минутно бърсане на тези безспирно течащи очи,сложих капки и положението се подобри за малко.Цял ден не се оправих.Чак вечерта като се прибрах и дремнах малко ми поминаха.След кормуването свърших няколко задачки и излязох с един момък.Супер си прекарахме.Разходка,висене на пейки,после в мола на кафе.Добър завършек на събота вечер.Въпреки,че през по-голяма част от времето бях навън,мисля че успях да се справя с хранителния режим.Бройката на храненията е занижена,но днес не ме притеснява особено.Доволна съм.Обаче когато излизам,нещата с водата не вървят.Трудно ми е да пия количествата,които гоня по принцип.Утре съм си цял ден вкъщи и мисля,че всичко ще мине по план.Очаквам една спокойна и възстановяваща неделя.(sun)

16.12.12
08:23

казано от Triumph на 16.12.12, 04:24:

Обаче когато излизам,нещата с водата не вървят.Трудно ми е да пия количествата,които гоня по принцип.Утре съм си цял ден вкъщи и мисля,че всичко ще мине по план.Очаквам една спокойна и възстановяваща неделя.

Ъм, какъв е проблемът да си купуваш вода?

TR

16.12.12
17:07

Проблемът не е,че не мога да си купя вода (+винаги имам едно 500 мл. в себе си),работата е там,че когато започна да пия повечко вода навън и ми се пишка по-често,а това винаги се случва в доста неподходящи моменти...

казано от Triumph на 16.12.12, 17:07:

Проблемът не е,че не мога да си купя вода (+винаги имам едно 500 мл. в себе си),работата е там,че когато започна да пия повечко вода навън и ми се пишка по-често,а това винаги се случва в доста неподходящи моменти...

Памперс :D

TR

16.12.12
19:23

Добър вариант,ама не ми ли е малко късничко вече...? :D

Аз ти давам практическо решение, пък ти си преценявай :D

Т. Тодорова

16.12.12
19:39

Не е толкова зорно,ако ти се пие.Като беше по-топло навън,все се шматках с литър и половина вода в раницата и си пИках из университета и разните кафета :)

Можеш да обмислиш и на Херцога варианта - практичен ми се струва :D

TR

16.12.12
20:03

Като съм на кафе няма да е проблем,ама с разходките не знам как ще е :D Иначе вкъщи гледам да наваксам липсата.Практическото решение заслужава време за размисъл :D

Т. Тодорова

16.12.12
20:18

Ако ти се допишка,докато се разхождаш,можеш да влезеш в някое кафене и да платиш между 20 и 50 стотинки,за да ползваш санитарния възел.Вече има и доста обществени  WC-та,които се поддържат завидно чисти и не е кой знае колко покъртително за психиката , ако ги използваш.
И на мен ми беше трудно преди,ама реших,че само се оправдавам,защото бях отвикнала да пия течности и не исках да си създавам дискомфорта с наливането. :)

TR

16.12.12
20:45

Това за заведенията от теб го чувам,не го знаех.Обаче съм много гнуслива и не мисля,че ще се получи с обществените WC :| Трябва да обмисля вариантите и да избера най-удачния за мен.Благодаря за включването :)

TR

17.12.12
21:54

16.12.2012 Спокойната неделя

~Закуска (12:30):
1 чаша биотинов шейк ; 1 купичка овесени ядки+овесени трици и кисело мляко ; малко сурови бадеми

~Втора закуска (15:44):
1 круша

~Обяд (16:41):
Бъркани яйца със сирене и месо ; 1 домат ; 1 филийка домашен хляб

~Вечеря (20:30):
Изчистено печено свинско месо ; салата от зеле,червено зеле,морков,копър и лимонов сок ; 1 филийка домашен хляб

** 1 шоколадова бисквитка ; малко парче домашна баница **

Денят мина добре.Почти успях да се наспя.Бях си цял ден вкъщи.Решавах листовки,после седнах на компа.Търсих си някакви неща и случайно се е натъкнах на едни гримове,наклепотих ги и се зяпах цяла вечер. :D Храната днес ми хареса.Оказа се,че червеното зеле не било лошо на вкус. :D Водата беше що годе в прилично количество.Завършекът на вечерта беше готин.Очертава се шеметна и напрегната седмица,дано краят и е хубав (F)

Мнението беше редактирано от Triumph на 17.12.12 21:55.

TR

18.12.12
00:23

17.12.2012 Забилият понеделник

~Закуска (9:39):

~Обяд (14:00):
2 варени яйца ; 1 филийка домашен хляб ; 1 кренвирш [истински по стандарти] ; малко кашкавал ; 1 чаша прясно мляко

~Втора закуска (18:30):
1 кренвирш  [истински по стандарти] ; малко домашен многозърнест хляб

~Трета закуска (20:00):
1 Активия

~Вечеря (22:50):
Изчистено печено свинско месо ; 1 домат ; малко гъбки ; няколко маслини ; 1 парче сирене

** 1 малко парче домашна баничка **

Понеделникът започна с късно събуждане,отрази ми се добре.Отидох за два часа на даскало,прибрах се,валеше.Прекарах деня вкъщи,днес нямах кормуване.Цял ден листовки,правилник,листовки,правилник...В четвъртъкът ме чака изпит,надявам се да го мина успешно.Времето беше скапано и ме изнерви.Ядосах се и на едни мокри кърпички...Като цяло днес бе денят на ученето. :D Вечерята ми дойде късничко,ама нищо,поне беше вкусна.Не помня от кога не бях яла маслини,харесаха ми.Не съм фен на гъбите като цяло,но тези ми допаднаха.За пореден път се убедих,че Активията е пълен боклук.По дяволите дори не се доближава до вкуса на мляко (what the fuck..).Майка днес направи многозърнест хляб,пробвах го и беше хубав,вкусен.Друго си е домашното :D Количеството на водата е добре.Утре ме чака дълъг ден с много задачки за вършене и кормуване.Надявам се вторникът да е весел и готин. (F)

TR

18.12.12
23:46

18.12.2012 Приятно-забавният вторник

~Втора закуска (11:50):
Плодово мляко кайсия 200 гр. ; 2 кебапчета ; 1 пакетче солети Хрус-хрус

~Обяд (13:55):
Печено пилешко месо със сусам ; салата от зеле,червено зеле,морков,копър и лимонов сок ; 1 парче сирене ; половин филийка домашен многозърнест хляб ; 1 чаша прясно изцеден сок от портокал,грейпфрут,мандарина

~Вечеря (18:33):
Бъркани яйца с месо и сирене ; 1 домат ; 1 чаша прясно мляко

Денят започна с обичайното вече успиване.Госпожата по любимият ми ЧЕП не бе удостоена с присъствието ми.Този път като по чудо май не е писала отсъствия.Отидох за втори час-Бизнес Комуникации,при още по-любимият ми господин Андреев (не го дишам тоя).В часа решавах листовки,след няколко тъпи и необосновани забележки,му се развиках и той млъкна и отново извади онази “прекрасна” мазна идиотска усмивка,която толкова “обичам”.Вдигна ми кръвното подобаващо,само той си знае как :D Класното по математика пропуснах,както се казва нова година,нов късмет.Ще го правя след ваканцията.Английският беше следващ час,но решихме да не влизаме.Малко работа навън и се прибрах.Обядвах и излязох.Днес имах кормуване,два часа.Мина много добре,доволна съм.Свикнах с Антиката.Вече паркирам прилично,въпреки че все още не виждам нищо с тия огледала :D Искам колаааааа,направо ми се плаче :D Храната днес беше всичко друго,но не и малко.Предоволно количество.Отдавна не бях яла толкова,скоро не бих повторила обаче,дойде ми множко :D Оказа се,че солетите ми допадат на вкус,въпреки че не са най-добрата храна.Прясно изцеденият сок беше готин,леката тръпчивина ми допадна.Като цяло храненията ми харесаха.Водата е добре като количество.Утре се очаква шеметен ден,имам междинен изпит кормуване,надявам се да се справя успешно.Мисля даже,че ще съм с пежото (inlove) После малко работа навън и след това вкъщи,отново ще решавам листовки.Ще се радвам до четвъртък да успея да ги науча.Tomorrow,please be awesome (F)

TR

20.12.12
12:01

19.12.2012 Обърканата сряда

~Закуска (8:10):

~Втора закуска (11:00):
Сандвич с домашен многозърнест хляб,филе и крема сирене

~Обяд (13:45):
Изчистено печено свинско месо ; салата от зеле,червено зеле,морков,копър,ленено масло и лимонов сок

~Трета закуска (18:00):
Сурови бадеми ; 1 чаша прясно мляко ; няколко парчета филе

~Вечеря (20:46):
Салата Чезаре:маруля,бекон,крутони,краставица,ленено масло и лимонов сок ; кисело мляко 500 гр. 2,9%

Срядата започна с късно ставане..отново.Успах се за даскало,оправях се сто часа и накрая така и не отидох.Времето беше ужасно...не повече от ужасно,потресаващо гадно.Днес се очакваше да имам междинен изпит кормуване,който инструктора ми се обади да отмени,заради смотана пътна обстановка.Тъкмо се радвах,че ще шофирам и до там,прецакаха се плановете.После излязох по работа,която между другото не успях да свърша,пак заради скапаното нещастно време.Бясна съм.Тези снегове,студове и прочие ме депресират яко,объркват ми всички планове.Поне успях да отида на козметик.И за бъзик,тока спря докато ми оправяше веждите.Супер,тях ги догодихме,ама имаше една мацка с боядисване на косата и беше цялата наклепана...не и завиждах.Надали щеше да се израдва на студената вода,с която трябва да я плакнат :D След това се прибрах вкъщи на топло и се заех с листовките.Вече ми втръсна тотално.Решавах ги до 00:00-01:00,умирах за сън,пък си викам утре ще ги доуча преди изпита.Уви днес може да се определи като прилично скапан ден,който не желая да се повтаря.Поне с храната се справих добре.Лекото внесено разнообразие ми хареса.Салатата Чезаре ми допадна,обикновено не са особено по моя вкус такива неща.Бих я яла отново.Броят на храненията е спазен,водата е на ниво.Като цяло съм доволна.Чудя се още колко неща ще се прецакат до края на тая проклета година,my worst year ever..Дано успея да се справя утре,въпреки че нямам големи надежди.Fuck you Thursday,i’m unicorn (F)

Няколко пъти пишеш, че водата ти е на ниво... да, ама не.
Ще бъде вярно само ако е повече от 2 литра дневно.

Постигаш ли желаните цели с това хранене?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.12.12 12:34.

TR

20.12.12
12:49

По принцип си прав за водата,но аз сега съм в периода на да го наречем свикване с това количество.Тоест се опитвам да не падам под него.Постепенно ще увеличавам.Относно желаните цели,мисля че ги постигам бавно,но славно.Имам доста голямо подобрение в здравословно отношение.Вече ми става лошо доста рядко в сравнение с преди,не повръщам и се чувствам по-жизнена като цяло.Смятам,че върви добре.Е,има още какво да се желае,но за мен това е добър старт :)

TR

21.12.12
15:12

20.12.2012 Прецаканият четвъртък

~Закуска (9:00):
1 чаша биотинов шейк ; 1 купичка овесени трици+овесени ядки+ленено семе и кисело мляко

~Втора закуска (12:42):
Сандвич от многозърнест хляб с филе,крема сирене и домат ; 1 чаша прясно мляко

~Трета закуска (14:23):
Плодова салата от киви,портокал,мандарина,круша ; няколко сурови бадема

~Обяд (17:40):
Бъркани яйца с месо и сирене ; 1 купичка таратор ; 3-4 хапки многозърнест хляб

~Вечеря (20:20):
1 наденица ; 1 парче сирене ; 3-4 маслини ; 4-5 къдрави морковчета от туршия ; кисело мляко 400 гр.  2,9%  ; 2 колачета

ВОДА:2 л.

Четвъртъкът започна със сравнително ранно ставане и стрес.Скочих от леглото и взех веднага листовки да решавам.Имах само няколко часа до изпита (той е от 14:00).Малко преди да излезе бащата,дойде да ме пита дали имам въпроси по материала и аз му зададох няколко.С изумление той констатира,че не съм за никакъв изпит още.Каза ми да си остана и да си уча нещата и тогава да се явявам или сиреч след ваканцията.Аз също знаех,че не съм добре подготвена,така че май нещата добре се получиха.Един приятел ми писа даже,че отменили неговия външен листовки и каза,че може да ми отменят вътрешния листовки (на който така и не отидох).Продължих да се занимавам с листовки и правилници.Откачих,цял ден вкъщи,излизаше ми се,а аз трябваше да уча.За капак на всичко времето беше ужасно-студено,ветровито,като цяло пълен шит.Никой нямаше да ми се навие да излезем в тоя студ :D Не можах да си намеря място от нерви и притеснения.Към 17:00-18:00 зарязах всякакви листовки и глупости,защото вече ми писна тотално и се отдадох на занимания с компютъра.Вечерта беше приятна и спокойна.Нещо обаче не я видях тая работа с края на света,въпреки,че легнах към 04:00..пропуснах ли нещо? :D Храната беше хубава.Не бях яла таратор отдавна.Припомних си колко хубав вкус има (sun) В плодовата салата не ми хареса само портокала,сякаш го предпочитам изцеден на сок,отколкото така.Така или иначе не го ядох.Вчера за пореден път се убедих,че не лайквам наденици.Беше ми някак мазна и гадна.Вечерята беше в не малко количество и я нагъвах поне едно два-три часа.Водата този път може да се каже,че е наистина на ниво.Като дръпна чертата съм доволна като цяло.Та накратко през този ден нищо не вървеше по план и беше напрегнат,с изключение на вечерта.Надявам се следващите дни да са по-положителни от този (F)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1