21.12.12
18:48
Почвам да имам надежда, че не съм мега-зле с тичането, благодаря ти Иване :D
Уфф, само като те чета и имам чувството, че ще ми се полепи и на мен :x Не си ли мислил за едно бърнърче дори по празниците, няма лошо. Ще ти дава енергия на кардиото и ще ти намали апетита.
Трънчо, мерси бате :*
Ани, абе бърнърче, какво бърнърче?
Ше ми бърне ли милионите калории от алкохол, мазнотии и секви въглени?
Оял съм се кат свинкя, за това се освиних, да се е*а в свинята :D
Аз чакам да пуснат бърнър на дъвчащи таблетки с вкус на кюфтета. Одма падам под 5% BF
Мнението беше редактирано от CarnalK на 21.12.12 20:21.
казано от gotcha на 21.12.12, 20:17:
Трънчо, мерси бате :*
Ани, абе бърнърче, какво бърнърче?
Ше ми бърне ли милионите калории от алкохол, мазнотии и секви въглени?
Оял съм се кат свинкя, за това се освиних, да се е*а в свинята :D
Е стига си се псувАл де :) дай му на тялото каквото му е кеф и каквото му се полага,пък след Иванов ден се взимай в ръце (кой го казва (giggle) )
казано от gotcha на 19.12.12, 18:29:
Има много по-важни неща преди това - Коледа, НГ, Ивановден... и после ще го мислим!
казано от Jikata на 21.12.12, 20:20:
пък след Иванов ден се взимай в ръце
Така де, така (handshake)
казано от gotcha на 21.12.12, 21:37:
казано от gotcha на 19.12.12, 18:29:
Има много по-важни неща преди това - Коледа, НГ, Ивановден... и после ще го мислим!
казано от Jikata на 21.12.12, 20:20:
пък след Иванов ден се взимай в ръце
Така де, така (handshake)
Имай предвид, че е надлежно записано!
Днес реших пак да потичам, ама имах мускулна в квадрицепсите от подскоците снощи и краката ми се одървиха още на първата обиколка... та скокнах до залата. По пътя поносих ракетите - 40, 20, 10, 20 крачки, изпускам яко с ръкавиците...
В залата на 18ч. фастинг и със зимни маратонки.
Преден клек петици на 50, 70, 80, не ми тежат на краката, ама съм отвикнал. Малко тяга на 100 и 130 за вработване.
Тягата я правих с куция китайски лост, който е по-дебел и е 21.5кг никога не съм дърпал с него, а и тяга не съм дърпал от 2-3 месеца мисля.
Клек единица на 100, тяга тройка на 150, клек единица на 110, тяга единица на 160, клек единица на 115 - тяга единица на 180, клек единица на 120 - тяга единица на 190 тука бях по чорапи :D
На клека леко ме докоснаха, но си ги дигнах сам леко на кръст де, мускулната на бълдърите ми пречеше на клека, но пък имах хъс като никога :) На тягата тамън да заключа горе и почна да ми се изплъзва шибания лост та я пуснах и там леко на кръст... с щангисткия лост и яко магнезий щях да ги дръпна 200 си мисля. Сменям смесения хват на всяко дърпане.
Като за края на годината и не края на света, без да искам да правя максове и никви добавки последните седмици - бива.
Почти си стигнах рекорда на тягата на 195кг от 7-8г., тогава дърпах билдърската с фитили, ама бях 83кг, сега съм 90кг тюфлек деа :D
За финал малко негативни флагове и 30сек. планк с 50кг.
От бяганията тия дни и тренировката вчера имам зверски трески в квадрицепсите, целият гръб, корема и на предмишниците много лека, само като си свия китката я усещам, но пак е нещо :)
Робостайл уолкинг бейби (rock)
Бъдна хаотична тренировка! ХО хо Хо
Бягане на стадиона, Иво разбирам те напълно какво ми говореше последния път... 1600м. за 9, да 9! минути! :D
Въздух много, крака никви... тоталния кокал копеле :(
После в залата...
Преден клек - силово обръщане - загрявка до 80кг. Оттук натам по чорапи, трудно ми е да свикна да тренирам бос, баланса ми куца, щях да се пречукам на няколко пъти, ама със зимните макаронки е още по-гадно...
Преден клек тройка на 90, обръщане на 90, преден клек 100 ЛР :D, обръщане на 90, преден клек 110 с помощ, краката не са ми свежи, трески на цялата задна верига, ако съм пресен ще ги стана, фейл и на 95кг обръщане, бяга ми щангата напред, но и спичам нещо, а са ми леки... петица клек на 100, обръщане с разножка на 90, долу не успях да я задържа и я изпуснах, 10х90 клек (все са ми кашкавал краката да напрая 20-ска),щангистка тяга на 90, 5х90 клек с хубав бъмп. Експлозивни обръщания с тласкания на 50, видях, че рамото ми е окей!!! 5х50 раменна преса, 5х60 рамена преса, фейл на 70 не исках да издевателствам :) Пушпреси двойки на 70, обръщания и тласкания, изхвърляния с двуподовката с двете ръце, дясното рамо се държи за сега (party) Сигурно и други неща съм правил, но не помня, беше много хаотична тренировка на скорост, но съм доволен :)
След залата по чорапки хоп горе на татамиту с едно приятелче, сигурно беше минусова температурата...
Бой по чувала, прави, криви, кикове секви как си знам хамалската :D Гирички некви размятах, рамената ми станаха на салата...
Челни стойки, търкаляния, стойки на ръце и не знам кви още маймунджулъци праих, абе веселба :D
Накрая чорапите и фанелката у джеба и дома!
24.12.12
15:40
казано от gotcha на 24.12.12, 15:32:
Бъдна хаотична тренировка! ХО хо Хо
След залата по чорапки хоп горе на татамиту с едно приятелче, сигурно беше минусова температурата...
Бой по чувала, прави, криви, кикове секви как си знам хамалската :D Гирички некви размятах, рамената ми станаха на салата...
Челни стойки, търкаляния, стойки на ръце и не знам кви още маймунджулъци праих, абе веселба :D
имаш ли резервен комплект колена и лакти?
Весела Коледа! Хо Хо Харашо :D
Лека Коледна Тренка
У залата.
Загрявка - сумо/широка редувани на 70 и 120 тяга, (сумото на ма радва нещо) с клекове на 70 и 90.
Тройка клек на 100 - широка тяга на 140, тройка клек на 110 - широка тяга на 150, 120 клек с помощ - широка тяга на 160 (ЛР мисля).
Нещо ми беше коледно деба едвам се напънах, на клека 120 ме счупиха на две, тягата на 160 не можах да я заключа хубаво горе нищо, че беше с много магнезий и хук грип.
Трисети - силово обръщане тройки на 70 - преден клек тройки на 70 - прасец на лег пресата бавни 20-ски - 3 врътки.
Широка щангистка тяга тройка на 70 - преден клек (без ръце, изпънати са напред, благодарности за идеята на 6th) тройка на 70, 20-ска легпреса. Широка щангистка тяга тройка на 90 - преден клек без ръце тройка на 80 - 50 бързи повдигания на пръсти на легпресата, запалиха ми се прасетата.
Планк със 75кг - 30сек.
Ох ох.
казано от gotcha на 26.12.12, 20:33:
Хм, а да описвам ли храненето тези дни? А течното?
Хм.
(blush) (blush) (tmi)
Бягане в парка.
До монцата крос, спирах два пъти да разтягам, яко одървяне в долната част на кръста при таза, почвам да се влача и спирам. Разтягам и пак мога да бягам 5-10мин. с некво средно темпо. общо 26мин.
На монцата - прогресивни ускорения: 20м спринт по наклона нагоре - ходене на връщане - 40м спринт - ходене и така до 7 - 140м.
Метражите са приблизителни, време - 12мин.
Връщане пак влачейки - общо 48мин.
Горещ душ с разтягане, леден душ. Двойна доза протеин (с вкус на канела) с пръчица канела вътре... усещам как предстоящото ризото ще подмине инсулина кат крайпътен знак... вервам си дге :D
казано от gotcha на 27.12.12, 16:47:
усещам как предстоящото ризото ще подмине инсулина кат крайпътен знак... вервам си дге :D
‘
се пак треа да се противодейства на отрицателните черти на дългото бягане :)
Кво бягане бе пич, кви отрицателни черти, освен да си оцапам фанелата и да си остържа носа от тва влачене друго отрицателно не виждам... бахти ташака.
Бтв да видим тая канела праи ли нещо, щото за един месец прием по 2гр. АЛА на ден качих 2-3кг чиста мас :D
27.12.12
19:15
Ми то уж за коледа... Ама нещо банцига те забрави на 25 :)... То сигурно за Иванов ден ако нещо... Да не стана 100кг ..
След 19 часа глад на кафе и черни чайове, ако не броиме протеина с канелата, пушена сьомга с туршия и черешова ракия (бахти комбинацията), ризото с праз и стафиди, бабек, кашкавал с още една черешова ракия (домашна, не троян), мое и да позамезя още нещо, но... но вчера гледахме Джаки Браун иии един приятел ще дойде с водка и портокалов сок (за тези, които не са гледали филма да го гледат и ще ме разберат) и некви ядчици. Те така, междупразнично споделяне, лежерно всичко без преяждания и над половин кило концентрат.
Всичко ти давахме Ваньо от нищо не те лишихме...
казано от Марин Маринов на 27.12.12, 19:15:
Ми то уж за коледа... Ама нещо банцига те забрави на 25 :)... То сигурно за Иванов ден ако нещо... Да не стана 100кг ..
Не ве Марински, в на рамунчо дневника съм написал, че ще правя революция! 90кг след бягането днес, поне не качвам :)
И ти си ми станал едно кюфтенце... 69 килограмово, скивай цифрата само, ако е случайна удари ма :D :*
28.12.12
15:50
казано от gotcha на 27.12.12, 19:06:
Кво бягане бе пич, кви отрицателни черти, освен да си оцапам фанелата и да си остържа носа от тва влачене друго отрицателно не виждам... бахти ташака.
Бтв да видим тая канела праи ли нещо, щото за един месец прием по 2гр. АЛА на ден качих 2-3кг чиста мас :D
е ти пий по кило и канче и после АЛА-та виновна...
Абе след пиянска вечер, не седиш ли по-напомпен и по-силен в залата на другия ден :D (говоря за 1 вечер, не няколко поредни :Д) Тва става при мен всеки път, обаче ако съм пил адски много вода за разредител.
Мишо, не знам бате вода не пия много и всичко е наредено като броеница... :) Ей го днес не бях в топ шейп, въпреки, че водката вчера ме позамъти... рядко пия водка сигурно за това...
Днес у залата неква... никва тренировка.
Реших да пробвам клек лоубар, къф лоу брате направо си намасажирах трапеца, той лоста никъде не застава?!
За това преминах на едно много по-функционално упражнение - бедрени екстензии :D
Уреда в залата е мега олдскуул няма никви макари, просто си нареждаш дискове и буташ с тибиите и те ти стават на гъз. 25х6, 50х6, 70х6, 90х6, 100х8, дропсерия 100х5, 75х5, 50х7, 25х7 - квадрицепсите ми се запалиха и после гръмнаха!!! Не бях правил екстензии от билдърския ми период.
В промеждутъка на екстенциите реших да видя как са набиранките с тежест в подхват и те като тягата не съм ги правил даже повече от 3 месеца, заради прецакания ми бицепс: 3х10кг, 3х20кг, 3х30кг, 1х40кг тука не ми бяха тежки и реших да сложа 50, което беше грешката - 3х0х50кг... второто беше до под носа, другите до очите някъде... не ги броя ест. мисля, че 45кг щях да ги набера и щеше да ми е ЛР, ама ай ся :)
После реших да видя до къде ми държи надхвата на тягата, на 140 ок, ама на 160 до коленете и изпуснах, с хук-грип си ги дръпнах, но ме домързя да слагам повече... мотках се още нещо, но нищо съществено... като цяло нещо като нищо се получи :D
Днес тренировка “бокс”
В кавички, щото съм толкова далеко от бокса, колкото от органичната химия...
Загрях малко в залата с гюлето (знам, че не е редно, ама ме засърбяха ръчичките), докато изчакам другото момче, тласкания с подскок и подклек - почнаха да ми се получават и мн им се кефя, но негативната част нещо не мога да я хвана без да си преебавам раменете, всмисъл самото “потапяне”, по три такива и по пет изхвърляния на ръка, гюленцето скоро време ще летиии :)
Горе в залата на каратеките - редувахме се с още двама пича, единия ни показваше кво да правиме, малко въженце, на чувала прави, после отклони, оттлони с ескиважи, тряше и некви други комбинации ама съм яко зле, не съм праил такива неща от 4-5г. а и като цяло с мойта ориентациа и координация трудно ми се получава, трябва мн време да ми се обяснява и да го повторя стотици пъти, за да се получи нещо... :D Накрая спаринги с двамата по минута и половина. Тука вече сигурно съм бил голяма комедия, защото за първи път реално правя нещо като спаринг :D Въртя се като обран евреин, залягам, подскачам, добре, че другите пичове могат да пазят, че щях да съм тотал фира... разминах се само с два тупаника в корема и дроба (той пропищя... сигурно от бутилката вино снощи...), а аз успях единия да му закача макарите, а на другия да му отвинтя ченето :( Дано е окей момчето... тря се науча да пазя и аз :D
Накрая пак малко с гюленцето в залата обр./тласкане/изхвърляне и дома...
30.12.12
13:36
Ванка, след няколко такива тренировки, ще започна да заобикалям отдалеко местата на които ходиш. ;)
Хаха, няма агресия при мен Бате Влади, аз съм безопасна игла... всъщност като се замисля, това май ми е първият или вторият тукат от първи клас насам... смятай за кво иде реч (sun)
П.С. Бтв, чакам те в пауъра след 2:30 днес!
Мнението беше редактирано от gotcha на 30.12.12 13:41.
30.12.12
18:14
[quote author=“gotcha” date=“1356867615”
П.С. Бтв, чакам те в пауъра след 2:30 днес!
Чак сега го виждам това ;( . Утре ще мина оттам преди обед.
А сега ще компенсирам чакалото ти с един виц за... чакане:
Семейство си купило нов гардероб. Дошъл майстор, монтирал го и си тръгнал. Но когато минал трамвая, гардероба скърцал. Съпругата го извикала отново да оправи проблема. Дошъл майстора отново, влязъл вътре и чакал трамвая да мине. В това време се прибрал съпруга. Отворил и какво да види:
- Ти какво правиш тук? – попитал.
- Ако ти кажа, че чакам трамвая, ще ми повярваш ли?
Тренировка в Повера с убавците от снимката в дневника на Обавицата Есислава!
Тренировката, ако може да се нарече такава ми беше около 15мин. всичко друго беше лигня :)
Клек - Тяга загрявка и после - 80х3 - 120х3, 90х3 - 120х3, 100х3 - 150х3, 110х1 - 170х1. Всичко на кръст - как си требе ;)
Размятах бая пъти 32-ката, обръщания и някое тласкане. Също така разгъване за трицепс на скрипец със крива ръкохватка и бицепсово с дъмБПели - 15, 20 и 30кг! Жестоко напомпване се получи, вената ми излезна чак ;)
Бира и шкембе след това за изравняване на електролитния баланс...
Последна тренировка за 2012! Ура!
След уж смешната вчерашна тренировка, сутринта бях целия баси дървото, ама ня как бях решил да завърша годината с няква тренка.
С жилетката на стадиона, тежи си деба бях забравил...
Спринт по баирчето - 10 ам. подскока - 5 врътки.
Десет набирания подхват.
В залата без жилетката. 20 суинга с гюлето, мога още ама ми става гадно :D
20х90кг клека с бъмп - ЛР. Якото раздишване, имах чуството, че клякам цяла вечност.
ЛТ - 90.0кг след тренировката, удържам ги! :D
Толкоз... догодина пак :)
И малко сантименталност :)
Ретроспекция за 2012.
Февруари някъде влезнах за първи път в залата от 5г. Бях мазен, мек и слаб... сега съм пак мазен, но по-малко мек и слаб :D
Подобрих си доста силата и издръжливостта и като цяло наблягах на модерните “функционални” тренировки.
На приблизително еднакво лично тегло почнах с 90кг макс на клека, сега имам 20 повторения на същата тежест и 120кг макс... не е велико постижение, но е нещо.
Благодарностите са за бате Иво, че ми даде стимул да почна да тренирам отново и на Животното, че ми показа как да го правя, наздраве момчета! Както и на целият форум, че го има и МНОГО НИ ДАВА!
Пожелания за 2013.
Да съм жив няма да е зле :D
Да се смачкам от тренировки без никакви контузии.
Да си ревизирам и подобря техниката.
Да науча щангистките движения с пиниз.
Да стана 2хСТ и да бутна стриктно един път СТ (вервам си дге :D)
Да му *б* майката!
Весело посрещане на всички форумни и нефорумни герои! (party) (rock)
За много години на оживелите! Честито ви лето 2013-то!
За пръв път мисля посрещнах НГ в заведение и установих две неща, които много ми харесаха - не ми гръмна главата от пиратки и дрехите не ми се омирисаха на цигари - мноо добро!
Бяхме в Backstage и свириха Акага, готино беше но след последната водка нещата придобиха други измерения и се телепортирахме вкъщи, където съседите бяха надули яката чалга... след 5 часа ни събудиха пак малките уродчета! (devil)
Снощи голямо плюскане и поркане падна като за последно... днес реанимейшън моуд - кафенца и банички :)
казано от gotcha на 01.01.13, 14:12:
... вкъщи, където съседите бяха надули яката чалга...
Селандурите под мен явно са си по родните места и надуват чалгата в кой знае кое кътче на родината, защото изкарахме много спокойни и лишени от турбо анадолски маанета празници. :)
Селяндур е състояние на духа и манталитет, няма нищо общо с произход или местообитание. :)
Според мен селяндурите са празнували не вкъщи и децата им са се възползвали на МАААКССС :D
Майка им мечка... знам ги кои са, ма кога пораснаха толкоз бързо малките гадове?! Трая си щото знам колко съм псувал разни чички по купони :D
За последното си много прав Боби, дори нямаше смисъл да го изясняваш :)
Абе това нормално ли е на 1-ви януари да ядеш повече, от колкото на 31-ви декември?!!
Явно пиянският глад днес е водещ в моето съществувание :D
В 4:30 пиян на куче доядох тиквеника примерно 6-7-8 парчета... след 6 часа фаст :D 2-3 парчета с баница и кафе с мед, после това го повторих още 2-3 пъти, общо към 10 парчета баница някои от тях с мед (много обичам)... преди малко ми пристърга пак и погълнах две парчета свинско контрафиле (готината рецепта на НЕД), ризото, салата зеле/моркови, снежанка, лютеница, маслинова паста и 6-7 малки филийки хляб... мисля да хапна и малко шоколад, че освинването да е сто про :(
Ебал съм ти и Революцията! :D
02.01.13
10:16
Иване, имаш страхотна промяна във визията! Гърди, рамене, ръце...много по-стегнат изглеждаш на клипа в на Заболотная дневника, в сравнение с този клип от онова състезание, в което беше участвал преди време:))))
Функционалното трениране много дава визуално:)))
Мнението беше редактирано от Мила на 02.01.13 11:28.
Благодаря ти Мила :)
Но си имам и страхотен спасителен пояс, надявам се да не се вижда на клипа (blush) хубавото е, че той се появи не благодарение на тренировките :D
Верно е Енимъла доста ме промени визуално, а още повече и функционално :)
Иначе за Ботевите дни бях на 2-3 месеца функционални тренировки и 3-4 с тежести, нормално е да съм бил мишок...
Първа тренировка за 2013-та!
Пълна трaгедия беше! :D
Ня такъв мързел човек... врътнах една обиколка на стадиона да позагрея кокалите и мускалите и у залата.
Малко мостове за врата, 20 суинга с гюлето, малко лостчето размятах.
Опитах се да понауча обръщанията и изхвърлянията с чукване от вис, ама нещо не се получава, май по-добре сам да не се мъча, а да си ида при който трябва :)
После малко вариации на тяга със 70кг и хукгрип всички. Нормална, от вис с изтегляне, широка дефицитна до ограничителите.
Стараех се да съм кат пирон прав и да дърпам нагоре... ебалиго дали се е получило, заспивах напрао :D
Преден клек - 40х3, 60х3, 70х3, 80х3, 90х3, 2х1х100
Преден клек без ръце - 60х3, 70х3, 80х3, 90х1 мисля да почна да го правя първо него, определено ми помага много да не ползвам ръцете и да съм по-прав.
Планк със 100кг за 30сек. ЛР. Тука мисля да почна от по-леки кила, но с тежестта на гъза, а не над него, доста по-гадничко е.
Тамън се разтренирах и трябваше да си тръгвам... толкоз. Здраве.