recоvery

Прескочи до:

Почвам да имам надежда, че не съм мега-зле с тичането, благодаря ти Иване :D

21.12.12
19:06

Уфф, само като те чета и имам чувството, че ще ми се полепи и на мен :x Не си ли мислил за едно бърнърче дори по празниците, няма лошо. Ще ти дава енергия на кардиото и ще ти намали апетита.

21.12.12
20:17

Трънчо, мерси бате :*
Ани, абе бърнърче, какво бърнърче?
Ше ми бърне ли милионите калории от алкохол, мазнотии и секви въглени?
Оял съм се кат свинкя, за това се освиних, да се е*а в свинята :D

21.12.12
20:19

Аз чакам да пуснат бърнър на дъвчащи таблетки с вкус на кюфтета. Одма падам под 5% BF

Мнението беше редактирано от CarnalK на 21.12.12 20:21.

21.12.12
20:20

казано от gotcha на 21.12.12, 20:17:

Трънчо, мерси бате :*
Ани, абе бърнърче, какво бърнърче?
Ше ми бърне ли милионите калории от алкохол, мазнотии и секви въглени?
Оял съм се кат свинкя, за това се освиних, да се е*а в свинята :D

Е стига си се псувАл де :) дай му на тялото каквото му е кеф и каквото му се полага,пък след Иванов ден се взимай в ръце (кой го казва (giggle) )

21.12.12
21:37

казано от gotcha на 19.12.12, 18:29:

Има много по-важни неща преди това - Коледа, НГ, Ивановден... и после ще го мислим!

казано от Jikata на 21.12.12, 20:20:

пък след Иванов ден се взимай в ръце

Така де, така (handshake)

21.12.12
21:41

казано от gotcha на 21.12.12, 21:37:

казано от gotcha на 19.12.12, 18:29:

Има много по-важни неща преди това - Коледа, НГ, Ивановден... и после ще го мислим!

казано от Jikata на 21.12.12, 20:20:

пък след Иванов ден се взимай в ръце

Така де, така (handshake)

Имай предвид, че е надлежно записано!

21.12.12
22:07

Митака, може да не пие, ама всеки си има слабости ;)

22.12.12
16:51

Днес реших пак да потичам, ама имах мускулна в квадрицепсите от подскоците снощи и краката ми се одървиха още на първата обиколка... та скокнах до залата. По пътя поносих ракетите - 40, 20, 10, 20 крачки, изпускам яко с ръкавиците...

В залата на 18ч. фастинг и със зимни маратонки.

Преден клек петици на 50, 70, 80, не ми тежат на краката, ама съм отвикнал. Малко тяга на 100 и 130 за вработване.
Тягата я правих с куция китайски лост, който е по-дебел и е 21.5кг никога не съм дърпал с него, а и тяга не съм дърпал от 2-3 месеца мисля.

Клек единица на 100, тяга тройка на 150, клек единица на 110, тяга единица на 160, клек единица на 115 - тяга единица на 180, клек единица на 120 - тяга единица на 190 тука бях по чорапи :D

На клека леко ме докоснаха, но си ги дигнах сам леко на кръст де, мускулната на бълдърите ми пречеше на клека, но пък имах хъс като никога :) На тягата тамън да заключа горе и почна да ми се изплъзва шибания лост та я пуснах и там леко на кръст... с щангисткия лост и яко магнезий щях да ги дръпна 200 си мисля. Сменям смесения хват на всяко дърпане.
Като за края на годината и не края на света, без да искам да правя максове и никви добавки последните седмици - бива.
Почти си стигнах рекорда на тягата на 195кг от 7-8г., тогава дърпах билдърската с фитили, ама бях 83кг, сега съм 90кг тюфлек деа :D
За финал малко негативни флагове и 30сек. планк с 50кг.

23.12.12
14:45

От бяганията тия дни и тренировката вчера имам зверски трески в квадрицепсите, целият гръб, корема и на предмишниците много лека, само като си свия китката я усещам, но пак е нещо :)
Робостайл уолкинг бейби (rock)

24.12.12
15:32

Бъдна хаотична тренировка! ХО хо Хо

Бягане на стадиона, Иво разбирам те напълно какво ми говореше последния път... 1600м. за 9, да 9! минути! :D
Въздух много, крака никви... тоталния кокал копеле :(
После в залата...
Преден клек - силово обръщане - загрявка до 80кг. Оттук натам по чорапи, трудно ми е да свикна да тренирам бос, баланса ми куца, щях да се пречукам на няколко пъти, ама със зимните макаронки е още по-гадно...
Преден клек тройка на 90, обръщане на 90, преден клек 100 ЛР :D, обръщане на 90, преден клек 110 с помощ, краката не са ми свежи, трески на цялата задна верига, ако съм пресен ще ги стана, фейл и на 95кг обръщане, бяга ми щангата напред, но и спичам нещо, а са ми леки... петица клек на 100, обръщане с разножка на 90, долу не успях да я задържа и я изпуснах, 10х90 клек (все са ми кашкавал краката да напрая 20-ска),щангистка тяга на 90, 5х90 клек с хубав бъмп. Експлозивни обръщания с тласкания на 50, видях, че рамото ми е окей!!! 5х50 раменна преса, 5х60 рамена преса, фейл на 70 не исках да издевателствам :) Пушпреси двойки на 70, обръщания и тласкания, изхвърляния с двуподовката с двете ръце, дясното рамо се държи за сега (party) Сигурно и други неща съм правил, но не помня, беше много хаотична тренировка на скорост, но съм доволен :)
След залата по чорапки хоп горе на татамиту с едно приятелче, сигурно беше минусова температурата...
Бой по чувала, прави, криви, кикове секви как си знам хамалската :D Гирички некви размятах, рамената ми станаха на салата...
Челни стойки, търкаляния, стойки на ръце и не знам кви още маймунджулъци праих, абе веселба :D
Накрая чорапите и фанелката у джеба и дома!

24.12.12
15:40

казано от gotcha на 24.12.12, 15:32:

Бъдна хаотична тренировка! ХО хо Хо

След залата по чорапки хоп горе на татамиту с едно приятелче, сигурно беше минусова температурата...
Бой по чувала, прави, криви, кикове секви как си знам хамалската :D Гирички некви размятах, рамената ми станаха на салата...
Челни стойки, търкаляния, стойки на ръце и не знам кви още маймунджулъци праих, абе веселба :D

имаш ли резервен комплект колена и лакти?

24.12.12
15:43

Луд ли си бе, тва даже ми действа смазващо (от мазане, не размазване) :D

25.12.12
17:07

Весела Коледа! Хо Хо Харашо :D

26.12.12
18:08

Лека Коледна Тренка

У залата.

Загрявка - сумо/широка редувани на 70 и 120 тяга, (сумото на ма радва нещо) с клекове на 70 и 90.
Тройка клек на 100 - широка тяга на 140, тройка клек на 110 - широка тяга на 150, 120 клек с помощ - широка тяга на 160 (ЛР мисля).
Нещо ми беше коледно деба едвам се напънах, на клека 120 ме счупиха на две, тягата на 160 не можах да я заключа хубаво горе нищо, че беше с много магнезий и хук грип.
Трисети - силово обръщане тройки на 70 - преден клек тройки на 70 - прасец на лег пресата бавни 20-ски - 3 врътки.
Широка щангистка тяга тройка на 70 - преден клек (без ръце, изпънати са напред, благодарности за идеята на 6th) тройка на 70, 20-ска легпреса. Широка щангистка тяга тройка на 90 - преден клек без ръце тройка на 80 - 50 бързи повдигания на пръсти на легпресата, запалиха ми се прасетата.
Планк със 75кг - 30сек.

Ох ох.

26.12.12
20:33

Хм, а да описвам ли храненето тези дни? А течното?
Хм.

26.12.12
20:36

казано от gotcha на 26.12.12, 20:33:

Хм, а да описвам ли храненето тези дни? А течното?
Хм.

(blush) (blush) (tmi)

27.12.12
16:47

Бягане в парка.
До монцата крос, спирах два пъти да разтягам, яко одървяне в долната част на кръста при таза, почвам да се влача и спирам. Разтягам и пак мога да бягам 5-10мин. с некво средно темпо. общо 26мин.
На монцата - прогресивни ускорения: 20м спринт по наклона нагоре - ходене на връщане - 40м спринт - ходене и така до 7 - 140м.
Метражите са приблизителни, време - 12мин.
Връщане пак влачейки - общо 48мин.
Горещ душ с разтягане, леден душ. Двойна доза протеин (с вкус на канела) с пръчица канела вътре... усещам как предстоящото ризото ще подмине инсулина кат крайпътен знак... вервам си дге :D

27.12.12
18:54

казано от gotcha на 27.12.12, 16:47:

усещам как предстоящото ризото ще подмине инсулина кат крайпътен знак... вервам си дге :D

се пак треа да се противодейства на отрицателните черти на дългото бягане :)

27.12.12
19:06

Кво бягане бе пич, кви отрицателни черти, освен да си оцапам фанелата и да си остържа носа от тва влачене друго отрицателно не виждам... бахти ташака.
Бтв да видим тая канела праи ли нещо, щото за един месец прием по 2гр. АЛА на ден качих 2-3кг чиста мас :D

Ми то уж за коледа... Ама нещо банцига те забрави на 25 :)... То сигурно за Иванов ден ако нещо... Да не стана 100кг ..

27.12.12
19:17

След 19 часа глад на кафе и черни чайове, ако не броиме протеина с канелата, пушена сьомга с туршия и черешова ракия (бахти комбинацията), ризото с праз и стафиди, бабек, кашкавал с още една черешова ракия (домашна, не троян), мое и да позамезя още нещо, но... но вчера гледахме Джаки Браун иии един приятел ще дойде с водка и портокалов сок (за тези, които не са гледали филма да го гледат и ще ме разберат) и некви ядчици. Те така, междупразнично споделяне, лежерно всичко без преяждания и над половин кило концентрат.
Всичко ти давахме Ваньо от нищо не те лишихме...

27.12.12
19:19

казано от Марин Маринов на 27.12.12, 19:15:

Ми то уж за коледа... Ама нещо банцига те забрави на 25 :)... То сигурно за Иванов ден ако нещо... Да не стана 100кг ..

Не ве Марински, в на рамунчо дневника съм написал, че ще правя революция! 90кг след бягането днес, поне не качвам :)
И ти си ми станал едно кюфтенце... 69 килограмово, скивай цифрата само, ако е случайна удари ма :D :*

28.12.12
15:50

казано от gotcha на 27.12.12, 19:06:

Кво бягане бе пич, кви отрицателни черти, освен да си оцапам фанелата и да си остържа носа от тва влачене друго отрицателно не виждам... бахти ташака.
Бтв да видим тая канела праи ли нещо, щото за един месец прием по 2гр. АЛА на ден качих 2-3кг чиста мас :D

е ти пий по кило и канче и после АЛА-та виновна...

Абе след пиянска вечер, не седиш ли по-напомпен и по-силен в залата на другия ден :D (говоря за 1 вечер, не няколко поредни :Д) Тва става при мен всеки път, обаче ако съм пил адски много вода за разредител.

28.12.12
16:32

Мишо, не знам бате вода не пия много и всичко е наредено като броеница... :) Ей го днес не бях в топ шейп, въпреки, че водката вчера ме позамъти... рядко пия водка сигурно за това...

Днес у залата неква... никва тренировка.

Реших да пробвам клек лоубар, къф лоу брате направо си намасажирах трапеца, той лоста никъде не застава?!
За това преминах на едно много по-функционално упражнение - бедрени екстензии :D
Уреда в залата е мега олдскуул няма никви макари, просто си нареждаш дискове и буташ с тибиите и те ти стават на гъз. 25х6, 50х6, 70х6, 90х6, 100х8, дропсерия 100х5, 75х5, 50х7, 25х7 - квадрицепсите ми се запалиха и после гръмнаха!!! Не бях правил екстензии от билдърския ми период.
В промеждутъка на екстенциите реших да видя как са набиранките с тежест в подхват и те като тягата не съм ги правил даже повече от 3 месеца, заради прецакания ми бицепс: 3х10кг, 3х20кг, 3х30кг, 1х40кг тука не ми бяха тежки и реших да сложа 50, което беше грешката - 3х0х50кг... второто беше до под носа, другите до очите някъде... не ги броя ест. мисля, че 45кг щях да ги набера и щеше да ми е ЛР, ама ай ся :)
После реших да видя до къде ми държи надхвата на тягата, на 140 ок, ама на 160 до коленете и изпуснах, с хук-грип си ги дръпнах, но ме домързя да слагам повече... мотках се още нещо, но нищо съществено... като цяло нещо като нищо се получи :D

29.12.12
17:19

Днес тренировка “бокс”

В кавички, щото съм толкова далеко от бокса, колкото от органичната химия...

Загрях малко в залата с гюлето (знам, че не е редно, ама ме засърбяха ръчичките), докато изчакам другото момче, тласкания с подскок и подклек  - почнаха да ми се получават и мн им се кефя, но негативната част нещо не мога да я хвана без да си преебавам раменете, всмисъл самото “потапяне”, по три такива и по пет изхвърляния на ръка, гюленцето скоро време ще летиии :)

Горе в залата на каратеките - редувахме се с още двама пича, единия ни показваше кво да правиме, малко въженце, на чувала прави, после отклони, оттлони с ескиважи, тряше и некви други комбинации ама съм яко зле, не съм праил такива неща от 4-5г. а и като цяло с мойта ориентациа и координация трудно ми се получава, трябва мн време да ми се обяснява и да го повторя стотици пъти, за да се получи нещо... :D Накрая спаринги с двамата по минута и половина. Тука вече сигурно съм бил голяма комедия, защото за първи път реално правя нещо като спаринг :D Въртя се като обран евреин, залягам, подскачам, добре, че другите пичове могат да пазят, че щях да съм тотал фира... разминах се само с два тупаника в корема и дроба (той пропищя... сигурно от бутилката вино снощи...), а аз успях единия да му закача макарите, а на другия да му отвинтя ченето :( Дано е окей момчето... тря се науча да пазя и аз :D
Накрая пак малко с гюленцето в залата обр./тласкане/изхвърляне и дома...

Ванка, след няколко такива тренировки, ще започна да заобикалям отдалеко местата на които ходиш. ;)

30.12.12
13:40

Хаха, няма агресия при мен Бате Влади, аз съм безопасна игла... всъщност като се замисля, това май ми е първият или вторият тукат от първи клас насам... смятай за кво иде реч (sun)

П.С. Бтв, чакам те в пауъра след 2:30 днес!

Мнението беше редактирано от gotcha на 30.12.12 13:41.

[quote author=“gotcha” date=“1356867615”
П.С. Бтв, чакам те в пауъра след 2:30 днес!

Чак сега го виждам това ;( . Утре ще мина оттам преди обед.
А сега ще компенсирам чакалото ти с един виц за... чакане:
Семейство си купило нов гардероб. Дошъл майстор, монтирал го и си тръгнал. Но когато минал трамвая, гардероба скърцал. Съпругата го извикала отново да оправи проблема. Дошъл майстора отново, влязъл вътре и чакал трамвая да мине. В това време се прибрал съпруга. Отворил и какво да види:
- Ти какво правиш тук? – попитал.
- Ако ти кажа, че чакам трамвая, ще ми повярваш ли?

30.12.12
20:34

Тренировка в Повера с убавците от снимката в дневника на Обавицата Есислава!

Тренировката, ако може да се нарече такава ми беше около 15мин. всичко друго беше лигня :)

Клек - Тяга загрявка и после - 80х3 - 120х3, 90х3 - 120х3, 100х3 - 150х3, 110х1 - 170х1. Всичко на кръст - как си требе ;)

Размятах бая пъти 32-ката, обръщания и някое тласкане. Също така разгъване за трицепс на скрипец със крива ръкохватка и бицепсово с дъмБПели - 15, 20 и 30кг! Жестоко напомпване се получи, вената ми излезна чак ;)

Бира и шкембе след това за изравняване на електролитния баланс...

31.12.12
15:19

Последна тренировка за 2012! Ура!

След уж смешната вчерашна тренировка, сутринта бях целия баси дървото, ама ня как бях решил да завърша годината с няква тренка.
С жилетката на стадиона, тежи си деба бях забравил...
Спринт по баирчето - 10 ам. подскока - 5 врътки.
Десет набирания подхват.
В залата без жилетката. 20 суинга с гюлето, мога още ама ми става гадно :D
20х90кг клека с бъмп - ЛР. Якото раздишване, имах чуството, че клякам цяла вечност.

ЛТ - 90.0кг след тренировката, удържам ги! :D

Толкоз... догодина пак :)

31.12.12
15:37

И малко сантименталност :)

Ретроспекция за 2012.

Февруари някъде влезнах за първи път в залата от 5г. Бях мазен, мек и слаб... сега съм пак мазен, но по-малко мек и слаб :D
Подобрих си доста силата и издръжливостта и като цяло наблягах на модерните “функционални” тренировки.
На приблизително еднакво лично тегло почнах с 90кг макс на клека, сега имам 20 повторения на същата тежест и 120кг макс... не е велико постижение, но е нещо.
Благодарностите са за бате Иво, че ми даде стимул да почна да тренирам отново и на Животното, че ми показа как да го правя, наздраве момчета! Както и на целият форум, че го има и МНОГО НИ ДАВА!

Пожелания за 2013.

Да съм жив няма да е зле :D
Да се смачкам от тренировки без никакви контузии.
Да си ревизирам и подобря техниката.
Да науча щангистките движения с пиниз.
Да стана 2хСТ и да бутна стриктно един път СТ (вервам си дге :D)
Да му *б* майката!

Весело посрещане на всички форумни и нефорумни герои! (party) (rock)

01.01.13
14:12

За много години на оживелите! Честито ви лето 2013-то!

За пръв път мисля посрещнах НГ в заведение и установих две неща, които много ми харесаха - не ми гръмна главата от пиратки и дрехите не ми се омирисаха на цигари - мноо добро!
Бяхме в Backstage и свириха Акага, готино беше но след последната водка нещата придобиха други измерения и се телепортирахме вкъщи, където съседите бяха надули яката чалга... след 5 часа ни събудиха пак малките уродчета! (devil)
Снощи голямо плюскане и поркане падна като за последно... днес реанимейшън моуд - кафенца и банички :)

01.01.13
14:16

казано от gotcha на 01.01.13, 14:12:

... вкъщи, където съседите бяха надули яката чалга...

Селандурите под мен явно са си по родните места и надуват чалгата в кой знае кое кътче на родината, защото изкарахме много спокойни и лишени от турбо анадолски маанета празници. :)
Селяндур е състояние на духа и манталитет, няма нищо общо с произход или местообитание. :)

01.01.13
14:22

Според мен селяндурите са празнували не вкъщи и децата им са се възползвали на МАААКССС :D
Майка им мечка... знам ги кои са, ма кога пораснаха толкоз бързо малките гадове?! Трая си щото знам колко съм псувал разни чички по купони :D
За последното си много прав Боби, дори нямаше смисъл да го изясняваш :)

01.01.13
19:51

Абе това нормално ли е на 1-ви януари да ядеш повече, от колкото на 31-ви декември?!!
Явно пиянският глад днес е водещ в моето съществувание :D
В 4:30 пиян на куче доядох тиквеника примерно 6-7-8 парчета... след 6 часа фаст :D 2-3 парчета с баница и кафе с мед, после това го повторих още 2-3 пъти, общо към 10 парчета баница някои от тях с мед (много обичам)... преди малко ми пристърга пак и погълнах две парчета свинско контрафиле (готината рецепта на НЕД), ризото, салата зеле/моркови, снежанка, лютеница, маслинова паста и 6-7 малки филийки хляб... мисля да хапна и малко шоколад, че освинването да е сто про :(

Ебал съм ти и Революцията! :D

Мила

02.01.13
10:16

Иване, имаш страхотна промяна във визията! Гърди, рамене, ръце...много по-стегнат изглеждаш на клипа в на Заболотная дневника, в сравнение с този клип от онова състезание, в което беше участвал преди време:))))
Функционалното трениране много дава визуално:)))

Мнението беше редактирано от Мила на 02.01.13 11:28.

02.01.13
10:34

Благодаря ти Мила :)
Но си имам и страхотен спасителен пояс, надявам се да не се вижда на клипа (blush) хубавото е, че той се появи не благодарение на тренировките :D
Верно е Енимъла доста ме промени визуално, а още повече и функционално :)
Иначе за Ботевите дни бях на 2-3 месеца функционални тренировки и 3-4 с тежести, нормално е да съм бил мишок...

02.01.13
15:27

Първа тренировка за 2013-та!

Пълна трaгедия беше! :D

Ня такъв мързел човек... врътнах една обиколка на стадиона да позагрея кокалите и мускалите и у залата.
Малко мостове за врата, 20 суинга с гюлето, малко лостчето размятах.
Опитах се да понауча обръщанията и изхвърлянията с чукване от вис, ама нещо не се получава, май по-добре сам да не се мъча, а да си ида при който трябва :)
После малко вариации на тяга със 70кг и хукгрип всички. Нормална, от вис с изтегляне, широка дефицитна до ограничителите.
Стараех се да съм кат пирон прав и да дърпам нагоре... ебалиго дали се е получило, заспивах напрао :D
Преден клек - 40х3, 60х3, 70х3, 80х3, 90х3, 2х1х100
Преден клек без ръце - 60х3, 70х3, 80х3, 90х1 мисля да почна да го правя първо него, определено ми помага много да не ползвам ръцете и да съм по-прав.
Планк със 100кг за 30сек. ЛР. Тука мисля да почна от по-леки кила, но с тежестта на гъза, а не над него, доста по-гадничко е.
Тамън се разтренирах и трябваше да си тръгвам... толкоз. Здраве.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1