27.12.2012 г. (тренировъчен ден 2, седмица 10)
Тренировка - гръб, преса
Загрявка:
Придърпване на горен скрипец с широк хват - 8х60, 8х60 кг.
Адаптация:
Придърпване на горен скрипец с широк хват - 4х90 кг.
Работни серии:
1. Набирания с широк подхват (със собствено тегло) - 17, 11, 10, 9, 7.
2. Придърпване на горен скрипец с V-образна дръжка - 5х90, 5х90 кг.
3. Придърпване на долен скрипец с V-образна дръжка - 5x105, 6х100 кг.
4. Мъртва тяга - 8х70, 6х120, 5х180, 5х180, 5х180 кг.
5. Повдигане на крака от лег (с доп. тежест) - 9х12,5, 8х12,5, 8х12,5, 7х10 кг.
6. “Молитва” на скрипец - 7х65, 7х65 кг.
Обобщение за тренировката:
Днес тренировчица с Владо Караиванов. Неговата не я гледах много каква е, но моята беше далеч по-квадратна. *
Стана добре като цяло. Набиранията все си мислех, че не ги правя достатъчно добре, но след като си фраснах яко брадичката в лоста на повторение, за което си мислех, че не е по-високо от носа ми, може и да не е точно така.
Тягата добре - три петици на 180 без фитили, макар че на втората и третата серия последните повторения пак не можах да заключа заради хвата. Но напредвам, което е по-важното.
Добавки:
1. След ставане - 2 капсули Омега-3 на Now Sports.
2. На обяд - 1 капсула Vita-min plus на Olimp Labs.
3. По време на тренировката - 2 лъжички Modern BCAA на USP Labs.
4. След тренировка - ~50 грама Matrix на Syntrax.
5. Kъм 21 (план) - 2 капсули Омега-3 на Now Sports.
Храна:
1. Обяд - 6 бъркани яйца със сирене Бри, една постна сърма.
2. Вечеря (план) - бира се лее от зори... поправка - от следобед...
През деня - около 500 мл. прясно мляко.
Обобщение за деня:
Днес сложихме чипове на кученцата и вече са готови за взимане от новите им собственици. Моментално единственото черно мъжко замина. Стана ми малко криво, но мъжът изглеждаше свестен, децата - много симпатични, а кученцето нямаше нищо против тях. Освен това парите са си пари - няма да си кривя душата. Разходите в последно време станаха адски много.
* Потърсих антоним на кръгова, но само това ми роди кратуната...
Мнението беше редактирано от Boby_ на 27.12.12 23:04.
Боби, тва на надхват ли държи още?
хинт - магнезий, хук грип, ако си толкова против смесения.
казано от gotcha на 28.12.12, 11:45:
Боби, тва на надхват ли държи още?
хинт - магнезий, хук грип, ако си толкова против смесения.
Надхват, да. Смесеният става за единички близо до макса, но съм му противник за работни серии. Магнезият отдавна е в играта. Хук грип се каня да пробвам, но усещането е неприятно и палецът боли. :) Но някой ден ще го видя и него как е.
После “фукнционалните” ще се ебаваме с тренировките за предмишница, глей ко става :d
“От хука палеца го боли” х2 тралала
Вчера нали правих the italian job… еми така си натренирах предмишницата, че усещах растеж 20 мин след като свърших.
Защото обръщах 30 кила борческата и така напомпах, че бях готова за дискотека :D
За 2 седмици е адаптацията към хук грипа.
За по лесно след серията на тяга с хук гип викайте 10-15 сек докато отмине болката,после палеца е numb anyway,такаче нп :Д
28.12.2012 г. (тренировъчен ден 3, седмица 10)
Тренировка - бедра, прасец
Загрявка:
Преден клек с фитили - 10х0, 8x60 кг.
Адаптация:
Преден клек с фитили - 4х110 кг.
Работни серии:
1. Преден клек с фитили - 5х135, 4х135, 4x135 кг.
2. Лег-преса - 6х260, 6х260 кг.
3. Бедрени екстензии на машина - 12х115, 12х115 кг.
4. Бедрени сгъвания на машина - 8х95, 7x95 кг.
5. Повдигане на пръсти на машина за тяга (за прасци) - 10х100, 10х150, 10х180, 8х200, 8х200, 8х200 кг.
Втора седмица поред не пипнах нищо нито в тежестите, нито в повторенията. За разлика от предната седмица обаче днес не скатавах, а си ми тежеше... Явно клек в деня след тяга не ми идва добре. В следващата програма ще го коригирам това.
Едно нещо няма да започна да правя и то е да клякам повече от веднъж в седмицата - и сега ми е гадно и само гледам да я отметна тая тренировка, камо ли ако е по-често.
Пробвах хук грип на машината за тяга. Умряла работа - не само не помага на хвата, а имам усещането, че е по-зле от нормалния надхват с палец върху другите пръсти. Ще пробвам и на тяга следващата седмица, пък ще видим.
За разлика от вчера, днес си имаше доста хора в залата - Иво и Илийката, Сашо и Велизар, а накрая се появиха и Тоди със Стоян.
Добавки:
5. Преди лягане (план) - 2 капсули Омега-3 на Now Sports, 3 капсули ZMA на Now Sports.
Храна:
1. Обяд - пуйка с бекон и кисело зеле... да му се не види, голям звяр се оказа! Още има за дояждане.
2. Вечеря (план) - не знам още.
През деня - около 500 мл прясно мляко
Обобщение за деня:
Днес малко търчане напред-назад по работа, за да използвам последния работен ден и да посетя места, до които не мога да стигна през годината.
Колкото и гаден да е клека (puke) с един път седмично трудно се прогресира, особено за сила... за съжаление и аз го разбрах от опит :(
казано от gotcha на 28.12.12, 18:42:
Колкото и гаден да е клека (puke) с един път седмично трудно се прогресира, особено за сила... за съжаление и аз го разбрах от опит :(
Абе на задния доста добре си прогресирах, да ти кажа. Нещата се промениха, откакто минах на преден.
При мен проблемът не е в единият път седмично, а в липсата на отказ - на тяга или лежанка например не се притеснявам да започна повторение, което не мога да довърша. При клека обаче не се чувствам добре да ме пазят и си спестявам точно онова повторение, от което се прогресира. Освен това тръпката да качвам сила някак изчезна, откакто не правя класически заден клек.
казано от gotcha на 28.12.12, 19:07:
Ответен спам - защо спря задния клек?
Защото имам проблем в горната част на гърба - така и не отидох на лекар, защото симптомите отшумяха до голяма степен, щом спрях задния клек. Проблемът се изразява в адски болки, стигащи до невъзможност да си въртя главата. Накрая вече щом поставех щанга на гърба, ми изтръпваха целите ръце чак до връхчетата на пръстите. Високо, ниско - всякаква позиция на щангата опитах. Няма смисъл да се мъча. Със сигурност е минимум остеохондроза или дори дископатия, но не знам докъде е стигнала. Засега е добре така, като не слагам щанга на гърба.
29.12.2012 г. (тренировъчен ден 4, седмица 10)
Тренировка - гърди, трапец
Загрявка:
Повдигане на щанга от лег - 10х20, 10x20, 10х70, 10x70 кг.
Адаптация:
Повдигане на щанга от лег - 4x130 кг.
Работни серии:
1. Повдигане на щанга от лег - 4х160, 3+1х160, 3х160 кг. - личен рекорд!
2. Повдигане на дъмбели от полулег (с извъртане на китки) - 6х50, 5х50 кг.
3. Кофички (с доп. тежест) - 6х40, 5х40 кг.
4. Повдигане на рамене на машина за тяга (за трапец) - 12х150, 10х180, 8x200, 8х200, 8х200, 8х200 кг.
Днес реших, че е назрял моментът за 160 на лежанката, въпреки че още не съм докарал 6-ца на 155. Получи се много добре - чиста, хубава четворка на 160, което ми е личен рекорд - досега имах крива тройка на тази тежест, а повече от 160 никога не съм слагал на лоста. Във втората серия Владо ми помогна малко да прибера щангата, но и тя си беше 4-ка.
За съжаление трибойският стенд се счупи. Не съм го счупил аз, само го забелязах. :) Затова и на по-калпавата лежанка правих днес, макар и с пейката от стенда. Абе явно не е толкова зле лежанката, щом така се получи днешната тренировка.
Похвалих се на Блага след тренировката за 4-ката на 160, а тя така презрително сви рамене, че чак ми стана смешно. :) Ясно е, че кросфитърите не уважават много “царицата на упражненията”, а и че моите постижения не са кой знае какви на фона на теглото ми. От друга страна аз се състезавам не с истинските трибойци или други силачи, а с всеки един Боби от всеки един ден от миналото ми, като смело мога да кажа, че днес бих цялата тази паплач поне на лежанка. :)
Добавки:
1. След ставане - 2 капсули Омега-3 на Now Foods.
2. На обяд - 1 капсула Vita-mins Plus на Olimp Labs.
5. Kъм 21 (план) - 2 капсули Омега-3 на Now Foods, 1 капсула ZMA на Now Sports.
Храна:
1. Обяд - печено свинско контрафиле върху канапе от спанак.
2. След тренировката - малко бабек и синьо сирене.
3. Вечеря (план) - биричка и от обедното свинско мисля да похапна.
През деня - около 500 мл прясно мляко.
Обобщение за деня:
Нормална събота. Ходих до подуенския пазар да взема щурци на агамата, после оправях аквариуми, храних кученцата и им чистих, тренировка и... денят свършил...
Кучито да не се праи за лежанката, че ще я наградя с едно стихче (grin)
Браво Бобсън! Особено за това -
с всеки един Боби от всеки един ден от миналото ми, като смело мога да кажа, че днес бих цялата тази паплач поне на лежанка.
казано от Boby_ на 29.12.12, 17:48:
29.12.2012 г. (тренировъчен ден 4, седмица 10)
От друга страна аз се състезавам не с истинските трибойци или други силачи, а с всеки един Боби от всеки един ден от миналото ми, като смело мога да кажа, че днес бих цялата тази паплач поне на лежанка. :)
!!!
edit: са видях ,че и Готча го е цитирал :Д
Мнението беше редактирано от Vintage на 29.12.12 17:57.
29.12.12
17:56
”и че моите постижения не са кой знае какви на фона на теглото ми. От друга страна аз се състезавам не с истинските трибойци или други силачи,..”
ние, които скоро ще направим 40 години, какво да кажем))...нека на младите да им е гадно))
казано от Vasil Stoianov на 29.12.12, 17:56:
”и че моите постижения не са кой знае какви на фона на теглото ми. От друга страна аз се състезавам не с истинските трибойци или други силачи,..”
ние, които скоро ще направим 40 години, какво да кажем))...нека на младите да им е гадно))
Еее, имам още цели 2 години и половина до 40. :) Млад съм още! :D
П. П. А мисля и след 40 да съм си все така млад. :D
Мнението беше редактирано от Boby_ на 29.12.12 19:02.
казано от Boby_ на 29.12.12, 20:30:
Изгледайте целия клип, струва си. :D
:D
Аз си направих труда да гледам целия филм! :D
казано от MaCOY на 29.12.12, 20:41:
казано от Boby_ на 29.12.12, 20:30:
Изгледайте целия клип, струва си. :D
:D
Аз си направих труда да гледам целия филм! :D
То не е труд, а удоволствие. :)
29.12.12
20:58
За клека, ако искаш увеличи обема в тренировката за сметка на лег пресата и екстензиите
На мен телефонът ми звъни с тази мелодия
Да не пропусна да се похваля - от два дни кученцата вече могат да отидат при новите си семейства. Освен ваксините, вече имат и идентификационни чипове. Първото вече потегли по широкия бял свят. Останалите все още чакат...
30.12.12
13:31
казано от Boby_ на 29.12.12, 17:48:
За съжаление трибойският стенд се счупи. Не съм го счупил аз, само го забелязах. :)
Така е, през която зала мина, всичко се разпада. Утре ако дойда, да не вземе да падне покрива. :D
30.12.2012 г. (тренировъчен ден 5, седмица 10)
Тренировка - бицепс, предмишница
Загрявка:
Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж - 8х20, 8х40 кг.
Адаптация:
Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж - 4х60 кг.
Работни серии:
1. Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж - 6х75, 5х75, 5х75 кг.
2. Скотово сгъване с крив лост - 5х63, 5х63 кг.
3. Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж (тип чукчета) - 6х40, 6х40 кг.
4. Сгъване на китки на хоризонтален скрипец (за предмишница) - 10х20, 10х25, 8х30, 7х30, 8х25 кг.
Днес форумна тренировка в Power Gym! Толкова хора не бях виждал досега наведнъж в залата - нямаше накъде да се завърти човек .:) Блага, Илия, Иво, Ванката, Бойко... пропускам някого от форума - две момчета, за чиито никове не се сещам, но предполагам, че и те се навъртат наоколо. Освен гореизброените плюс моя милост, тренираха и още три-четири момчета плюс Сашо, който си въртеше трибойска тренировка. :) Абе лудница... Трябва по-често да правим такива сбирки - действат стимулиращо. :)
Иначе моята тренировка си премина нормално. Повторенията бяха почти същите като предния път, но сгъванията от стоеж бяха по-чисти, а скотовите и чуковите - по-лесни. :) Абе напредвам. И аз не знам накъде - сигурно към бицепсови сгъвания с трицифрена тежест. Какво път - и това е цел като всяка друга.
Добавки
1. След ставане - 2 капсули Омега-3 на Now Sport.
2. По време на тренировката - 2 лъжички Modern BCAA на USP Labs.
3. След тренировка - ~50 грама Matrix на Syntrax.
4. Преди лягане (план) - 2 капсули Омега-3 на Now Sports, 3 капсули ZMA на Now Sports.
Храна:
1. Обяд - печено свинско контрафиле със спанак.
2. Вечеря (план) - О, не знам. След малко ще се виждам с един бивш колега и ще пием по някоя бира.
През деня - към 500 мл прясно мляко.
Обобщение за деня:
Сутринта чистих и храних кученца, после ги снимах, следобед тренировка, а сега готвя на децата и чакам гости. :)
30.12.12
17:26
пробвай някой път от мойте тренировки за ръце ... може да ти хареса :)
за лежанката браво ... голям напредък ...
пробвай като пускаш щангата към гърдите да я чукваш леко в тях ,,, :)))
казано от Николай Фараона на 30.12.12, 17:26:
пробвай някой път от мойте тренировки за ръце ... може да ти хареса :)
за лежанката браво ... голям напредък ...
пробвай като пускаш щангата към гърдите да я чукваш леко в тях ,,, :)))
На лежанката чуквам задължитено. :)
За ръцете... твоите тренировки ми идват малко обемни. Знаеш, че ми е друга философията. :) Засега добре ми върви по отношение на целите (които са доста размити и неконкретни в момента), ако вляза в застой, може да пробвам обем в суперсерии като теб. :)
31.12.2012 г. (тренировъчен ден 1, седмица 10)
Тренировка - рамо, трицепс
Загрявка:
Раменни преси с прав лост от седеж - 10х20, 8х50 кг.
Избутване на щанга от лег с тесен хват - 8х20, 8х50 кг.
Адаптация:
Раменни преси с прав лост от седеж - 4х70 кг.
Избутване на щанга от лег с тесен хват - 4х110 кг.
Работни серии:
1. Раменни преси с прав лост от седеж - 3х90, 3х85, 4х85 кг.
2. Избутване на щанга от лег с тесен хват - 5х130, 5х130, 4х130 кг.
3. Повдигане на ръце напред с дъмбели - 5х35, 5х35 кг.
4. Трицепсово привеждане на горен скрипец - 6х60, 5х60 кг.
5. Повдигане на дъмбели встрани от стоеж - 6х30, 6x30, 6x30 кг.
6. Трицепсово разгъване на портален скрипец зад глава (с една ръка) - 5х45, 5х45 кг.
Слабичко днес, особено на основните упражнения. Нищо, догодина по-добре.
Залата пак се понапълни с форумни лъвове. Освен Блага, благодарения на която изобщо се тренираше днес в Power Gym-а, се появиха Карфичка, Десо, Илийката (естествено), Владо Караиванов, мерна се и Кольо, макар да не тренира... Извинявам се, ако пропускам някого.
Утре по обясними причини мисля да почивам.
Добавки:
2. На обяд - 1 капсула Vita-Mins на Olimp Labs.
2. По време на тренировката - 2 лъжички Modern BCAA на USP Labs.
3. След тренировка - ~50 грама Matrix на Syntrax.
4. Kъм 20 (план) - 2 капсули Омега-3 на Now Sports, 3 капсули ZMA на Now Sports.
Храна:
1. Закуска - голямо парче печена тиква.
2. Обяд - прибрах се от залата и вместо да хапна нещо, си отворих бира, така че самият обяд може и да се слее с вечерята след малко... Днес може. :)
3. Вечеря - ей сега почваме да печем фазан, има и пържоли с гъби, за мезета да не говорим. Гостите ще дойдат след малко и мисля да сменя бирата с последната бутиличица от запаса малцово. Приключвам я и край с алкохола за неустановен период от време*! Да пукна, ако лъжа!
През деня - около 500 мл прясно мляко.
Обобщение за деня:
Сутринта рано минахме през Карфур - нямаше никого! Голям кеф, особено като си помисля миналата година какво беше на 31-ви декември по обяд...
После преместих кучетата от кошарата в един дог-парк (модулно метално заграждение), който “паркирах” в кухнята. Преди това минах и през Бриколаж за балатум да им постеля. Сега им е по-широко, а и няма да ми квичат на главата сутрин. Да си квичат, колкото си искат всъщност - през три врати няма начин да ги чуя, което е и целта на занятието. :)
Пожелавам на всички весело посрещане на новата година! :)
* - неустановеният период може да продължи от 1 до повече дни. :D
Мнението беше редактирано от Boby_ на 31.12.12 14:42.
А аз се извинявам за викането, знаеш, че не го правя от нерви, а от страх.
Не бих си простила заради мен да стане нещо.
Дано да спре Принцесата да ми се сърди някой ден :)
казано от Заболотная на 31.12.12, 17:36:
А аз се извинявам за викането, знаеш, че не го правя от нерви, а от страх.
Не бих си простила заради мен да стане нещо.
Дано да спре Принцесата да ми се сърди някой ден :)
Няма нужда да се извиняваш - напълно права беше.
А маймунката вече е забравила случката. Сега нагъва сладолед и помага/пречи с готвенето. :)
Ей, Бобсън и аз се извинявам, че не ти казах Ciao вчера, дори не разбрах, че си подпалил, тей де сега е времето за извинения :D
Весело посрещане и на теб, яж и пий кат за последно, последното верно е за последно, дай на МАААААКССС! (rock)
31.12.12
19:07
казано от Boby_ на 31.12.12, 14:41:
Залата пак се понапълни с форумни лъвове. Освен Блага, благодарения на която изобщо се тренираше днес в Power Gym-а, се появиха Карфичка, Десо, Илийката (естествено), Владо Караиванов, мерна се и Кольо, макар да не тренира...
Кольо се постара да спре да тренира по празниците, ама опитите се оказаха много плахи и успехът е по-скоро незабележим... (giggle) Забравил съм колко е приятно да се тренира в голяма приятна компания... (inlove)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 31.12.12 19:08.
31.12.12
19:15
казано от Кольо Пияндето на 31.12.12, 19:07:
казано от Boby_ на 31.12.12, 14:41:
Залата пак се понапълни с форумни лъвове. Освен Блага, благодарения на която изобщо се тренираше днес в Power Gym-а, се появиха Карфичка, Десо, Илийката (естествено), Владо Караиванов, мерна се и Кольо, макар да не тренира...
Кольо се постара да спре да тренира по празниците, ама опитите се оказаха много плахи и успехът е по-скоро незабележим... (giggle) Забравил съм колко е приятно да се тренира в голяма приятна компания... (inlove)
Направо да ви завиди човек!
Щом започнахме да се извиняваме... значи следващата фаза е да започнем публично да се уважаваме :D
Честита Нова Година на всички!
01.01.2013 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. След ставане - 2 капсули (2000 мг) Омега-3 на Now Sports.
2. Към обяд - 1 капсула Vita-mins Plus на Olimp Labs.
3. Kъм 20 (план) - 2 капсули (2000 мг) Омега-3 на Now Sports, 3 капсули ZMA на Now Sports.
Храна:
1. Обяд - свинско контрафиле със спанак, малко кьопоолу, туршия.
2. Вечеря (план) - има от снощи хиляди пържоли, печен фазан и какво ли не още. Сигурно цяла седмица ще дояждаме.
През деня - към 500 мл прясно мляко.
Снощи се нажулих здраво - цяла бутилка уиски, последвана от 5 бири “за освежаване”. Хубавото е, че днес не ми е особено зле. Уискито свърши, няма и бира у нас, така че нищо няма да ме изкушава тия дни. :) От днес леко ще ограничавам въглехидратите, като започвам с алкохола.
Обобщение за деня:
Честита нова година на всички! :)
Пожелавам ви здраве и щастие - всичко останало ще си дойде само.
Днес няма да се тренира. Утре ще видим кога и къде - може би вечерта в Power Gym-а, а ако ме хванат бесните, може и през деня в 33.
01.01.13
14:34
казано от Boby_ на 01.01.13, 14:08:
Честита нова година на всички! :)
Пожелавам ви здраве и щастие - всичко останало ще си дойде само.Утре... може и през деня в 33.
Да не забравиш да звъннеш ако идваш до 33, че май кафе има да черпя.
И честита Нова година!
02.01.2013 г. (тренировъчен ден 2, седмица 11)
Тренировка - гръб, преса
Загрявка:
Придърпване на горен скрипец с широк хват - 8х60, 8х60 кг.
Адаптация:
Придърпване на горен скрипец с широк хват - 4х90 кг.
Работни серии:
1. Набирания с широк подхват (със собствено тегло) - 17, 11, 10, 8, 9.
2. Придърпване на горен скрипец с V-образна дръжка - 7х90, 6х90 кг.
3. Придърпване на долен скрипец с V-образна дръжка - 7x105, 6х110 кг.
4. Мъртва тяга - 8х70, 6х120, 5х190, 5х190, 5х190 кг. Работните серии на 190 бяха с фитили.
5. Коремни преси на римско столче(с доп. тежест) - 20х10, 16х10, 14х10 кг.
6. Коремни преси на машина - 20х60, 20х60 кг.
Днес тренирах в 33 в Студ. град. Владо Караиванов ми прави компания. :) Не е лоша залата, макар че има твърде много керамични плочки за моя вкус.
Самата тренировка се получи прилично. 180-те кила на тягата ми се изпълзваха от ръцете без фитили. При липсата на магнезий, потни ръце и доста гладки лостове това можеше да се очаква. Затова сложих фитили и завъртях три петици на 190.
Добавки:
5. Kъм 21 (план) - 2 капсули Омега-3 на Now Sports.
Храна:
1. Обяд - свинска котлетна пържола, печен фазан с гарнитура от гъби и моркови.
2. Вечеря (план) - още не знам какво ще е.
През деня - около 500 мл. прясно мляко.
Обобщение за деня:
Последен ден отпуска... Кофти работа, ама това е животът. :)
Още едно кученце ще потегли към новия си собственик. Човекът е от Русе и му е проблем да дойде до София, затова се разбрахме да се чакаме по средата - в Ловеч. Лошото е, че работи до 19 и можем да се срещнем чак след 21 вечерта, но какво да се прави. По този повод след малко потеглям.
Имам 1 приятел продава немски овчарки.Той ги праща с куриер.Прави им някакви клетки от кашони и ги праща.Получателя там ги гледа и ако му хареса ги взима.Не знам до колко е добре за животинките,но се сетих и просто да вметна :).
казано от Тайсън на 02.01.13, 17:33:
Имам 1 приятел продава немски овчарки.Той ги праща с куриер.Прави им някакви клетки от кашони и ги праща.Получателя там ги гледа и ако му хареса ги взима.Не знам до колко е добре за животинките,но се сетих и просто да вметна :).
Да, проверихме и този варианти. Допреди 3-4 седмици Лео Експрес и Европът са предлагали тази услуга, но вече не. Имало е някава издънка, доколкото разбрах и са прекратили това. Прозвъних всички възможни куриерски фирми днес - категорично отказват да превозват живи животни.
Eeeee, Боби, поздравления! 10-тина дни не съм следил какво става наоколо и ти направо си избухнал! Навсякъде рекорди, снимки, оранжево... Браво! :))) Минимум все така през новата година!
@Петър: Благодаря! :) Да ти се връща!
Снощи ходих до Ловеч по никое време да закарам едното кученце. Навремето на мен ми направиха тази услуга от един белградски развъдник - срещнахме се на Ниш да си взема моето куче и затова реших, че мога и аз да се прежаля за човек от Русе. :)
Но да не си помислите, че ще ми стане навик. :) Тръгнах в седем натам, а се прибрах посред нощ. После от умора не можах да заспя веднага и ето, че днес съм малко като парцал.
Вчерашната тренировка в 33 не мина без инциденти, макар и несвързани с фитнеса. Мозъкът ми не отбеляза наличието на едно 5-сантиметрово стъпало, десният ми крак хлътна и стъпих накриво последователно и с двата крака. Тогава на момента отмина болката, но днес сутринта едва раздвижих десния глезен, а я усещам и в левия. Няма оток и като се поразмърдах, намаля, така че се надявам до утрешната тренировка за крака да е поотшумяло всичко. Ще видим. Факт е, че поне половината от всичките ми контузии в последните години нямат нищо общо с фитнеса. Сега се чудя тази в коя графа да сложа - травма, получена във фитнес залата докато се придвижвам от един уред към друг. :D