Fight 2 Be Fit

Прескочи до:

(sun) Кико Сан,  (hug) благодаря ти!  Радвам се, че ви харесват тези  бананови палачинки и на теб, и на всички останали! Скоро имаше и бананови курабийки,но не съм ги изпробвала още.
клик   който има време и желание, може да ги пробва, мен лично ми изглеждат доста вкуснички...  :P

13.12.12
12:34

казано от Ивчето Пивчето на 13.12.12, 12:26:

тези  бананови палачинки

Само аз не съм ги пробвала още, но съм си записала рецептата в един тефтер и ще ги направя.

Мария, те са лесни и бързи. Когато ти се хапва нещо сладичко мисля, че са вариант.

13.12 тренировъчен (57)
Тренировка Ден В 30минути
закуска: к.мляко 4,5%, мюсли  160 ккал
обяд: 2 яйца, 1фпх, една червена чушка в морков и кашкавал  500ккал
вечера: беше разнообразна и не зная колко калории -овчарска салата (150гр), пиле с гъби и сметанов сос (100гр), сиренца в корнфлейкс (50-60гр), чаша червено вино

вода 1,5л

1бр витамин

Ден В
1. Напади** 2×20 +  лицева опора 2×10
2. Гребане с дъмбел* 2×10+ плие* 2×15
3. С дъмбели направо** 2×8+ настрани** 2×8 + настрани от седеш** 2×8+ плие* 2х15
4. Полукофичка с изпънати крака 2×15 + страничен планк ляво и дясно  30сек. Преден планк 60сек
* 1 дъмбел 5кг
** 2 дъмбела 5кг

14.12 нетренировъчен (58)
Поради недостига на време и мързела ми може би, не ми остана време кога да ям. Сутринта лекции, кафета после изпити и накрая към 17.00 стигнах и до храната.

17.00 пилешко бутче и ориз с морков, 1фх, 2-3 хапки закуска с сирене и кашкавал
вода тотална липса....  3в1 и мляко с нес

Е това беше за целия ден. Викам прихванах го без да искам и аз това ЦК, не че цял ден корема не ми говори, че иска да го напълня с нещо ама нямаше и нищо качествено, за това предпочетох да изчакам да се прибере половинката и да измислим нещо заедно. Чудничко се замислям ако и днес не остане време да пробвам отново едно такова хранене, макар че за какво да го правя се чудя като  е все тая, пак ще си хапна две хапки за обяд и за закуска. И пак ще са повече ВХ от колкото П... Направо не знам, замислям се над някакви варианти ама  като не мога да си сготвя нещо качествено с месо.... Поради простата причина, че ми е скъпо пък и ще има само за мен и него, а другите какво да ядат? Бе направо съм се отчаяла добре, че ми остават още няколко дни и ще си ида за малко у дома, там поне ще мога поне до празниците да премислям хубавичко какво да си хапна за да има повече П... Ужас и безумие, поне се радвам че от  толкова време един боклук не съм хапнала от магазина... като преди 1 шоколад 100гр, 250гр сладки на един дъх ги взимах... Така поне едно хубаво нещо от както водя тоя дневник свърших... Ако реша да си взема мерките си мисля, че ще остана разочарована, ама в крайна сметка какво искам като от 6 тренировки последните седмици смогвам една за 3, които мисля, че не са  по-малко важни от останалите 3… Та си давам обед, че като се прибера ще правя кардио всеки ден + тези 3 с тежести.... Защото трябва да се навакса пък ако мога и да съчетая това с НВД ще е най-добре. Макар, че за около 7-9 дни няма да има кой знае какъв ефект.. Смятам и януари месец да си ида след новата година ама кой знае на къде ще ме духне вятъра далече ми  е още това.... Таа споделих си мъките сега е време да се захващам с ученето, че в понеделник е най-гадния за мен изпит... там където трябва да уча измислиците на един  дядко-перверзник :D

15.12.12
10:34

Успех на изпита и не се тревожи за тренировките и храната - важното е, Че си много мотивирана и тялото ти ще ти се реваншира.

Мнението беше редактирано от Radost_nezemnA на 15.12.12 10:36.

Дано, само мотивацията не угасне скоро, че бързо ми писват нещата. Макар, че  последната година си доказах, че ако искам мога да постигна нещата  с постоянство и воля и мотивация най-вече от получените резултати. Дано, че как ме дразнат тлъстинките по краката и корема ми иде да ги клъцна с един нож... :D

Хайде, дойде края на сесията и вече мога да почна да попълвам както си трябва дневника. Тренировки нямаше през последните 5 дни. Днес ще има, а утре си отивам на Самоков и се започва кардиото :) Нямам търпение честно казано. По отношение на храната в последните 5 дни беше добре, няма смисъл да попълва, защото някой дни дори не помня дали съм и яла... Прекарах няколко дни на ЦХ нарочно или без да искам ама беше добре. Желая ви хубав ден  (sun)

19.12 тренировъчен  (64)
закуска:  миленка със сирене и кашкавал
Тренировка  Ab Ripper
обяд  нямаше късно закусих
вечера 1фх, 4 телешки кюфтета, 2 кексчета приготвени от мен... станаха страхотни трябва да подобря малко рецептата и ще я споделя с вас :) 

вода 1 л            3в1

1бр витамин

Тренировка
Ab Ripper

20.12.12
12:48

Успех със сесиите и очакваме рецептата за кексчетата! (wave)

20.12 нетренировъчен (65)
закуска 1кексче
обяд огретен от картофи с кисело мляко и сирене
вечера кашкавалена извара с яйца  и 30гр салам, 2фтх

вода  1л
1бр витамин

Имах план за тренировка и накрая нямахме ток, от 4 до 24ч.  Тъкмо се прибрах и тока спря и до там ни помен ни нищо от него. Бях бясна и си легнах в 8ч :D Цяла нощ никакво спане заради малко топче с косми което непрекъснато ме събуждаше да я галя и да ми мърка за това, че съм и липсвала... Днес ще започна с тренировката и другите задачи  по-късно ще изпълня :) Лек и успешен ден!

21.12 тренировъчен (66) НВД
Тренировка1 10 минути  няколко серии набирания
закуска: 2 варени яйца, кашкавалена извара с яйце, чаша прясно домашно мляко
Тренировка 2 Ден А  25-30 минути
вечера  мексиканска наденица 150гр (говеждо и свинско), сирене, 1/2 фпх, 2 зелени маслкинки

вода  1,5л                мляко
1бр витамин
Тренировка 1 ZWOW #48
10 Jump Squat
10 Dance PU
10 JS
10 Butt and leg lift    
5round and 10 js (wasntme)

Учудих се че направих колкото Сузана.

Тренировка 2 Ден А
1. Клек бицепсово сгъване* 2х20 + плие* 2х30
2. Бицепсово сгъване** 2х8 + Пуш преса** 2х8+ кик бек** 2х8,
3. Бедрено сгъване с швейцарска топка 2х20+ глутесус мост с един крак на високо 2х20 (10 на всеки) + подаване на швейцарската топка 2х20
* една тежест 4кг  съответно увеличих бройките, но нямам време да ги редактирам...

860 ккал  П41%, М42%, В17%

Не било толкова трудно. Много доволна от себе си. Даже направих едни сладки от овесени ядки утре ще имам гости. Направо за жалост пропуснах обяда, но закуската беше едва към 10.00 така, че ми държеше влага. Пазарувах с тате днес цял ден се моткаме по  магазините и беше забавно някакво. Утре денят ще бъде РБД. Ще гледам да опитам да ги редувам,поне докато съм тук и мога. Дано успея и тренировките  да имам по-две на ден. Пък ще намерим време за почивка по-късно. Ударих му и едно яко чистене из нас, майчето няма време да стигне да изчисти и аз наваксах днес.

Снимка 1 е банан и овесени ядки с червени боровинки и стафиди.
Снимка 2 е овесени ядки с мед, тахан и много канела.

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 21.12.12 19:48.

22.12 тренировъчен (67)
закуска мляко с 1 бисквита с банана и 3 бисквити с тахана
Обяд 1/2 фтх, салам 20гр, 30 гр сирене
Тренировка  От БодиРок
Вечера  пържола свинска от врат 200гр, с лук
вода  1,5л        мляко 2бр

1510 ккал П37%, В36%, М28%
Тренировка

1. 100 Skips
2. 60 Burpee Calf Raise
3. 100 Skips
4. One Leg Push-Ups. L & R – 60 Total
5. 100 Skips
6. Switch Lunges – Total 60
7. 100 Skips
8. Squat & Kick – Total 60
9. 100 Skips
10. 60 Tricep Dips – Using the Green Equalizer
11. 100 Skips
12. Squat Jump & Dip – 60 Total
13. 100 Skips
14. V Abs L & Right – 60 Each Side
15. 100 Skips
16. Mountain Climbers – 60 Total
17. 100 Skips
18. Touch Toes L & R – 60

Браво на мен и днес се справих с РБД. Утре пак трябва да сме на НВД. Сутринта минах през кантара като за редовната проверка като съм у дома, показа с 1кг по-малко от миналия път. Прекалено е относително това с тоя кантар. ДНес направих и някоя серия набирания, но по 3 макс обаче ги правя както си трябва... Като си купих лоста не можех и едно да направя като не се пускам до долу а дори и на половината. Направо страшна работа са тея набирания... Голям мерак имах да се науча да ги правя... Е, щом си вярваш всичко се постига. Лека вечер от мен! (happy)

23.12. тренировъчен (68)  НВД
Тренировка 1 кардио 20 минути, 10 разтягане
Обяд свинска вратна пържола 200гр, 2 варени яйца 100гр
Тренировка 2 Ден В 20 минути, 10 разтягане
Вечеря 1фх, кашкавалена  извара, салам, сирене, 1 мандарина

вода  1,5л          чаша прясно мляко

1100 ккал  П51% М 32% В17%

Тренировка 1 20 минути
1 min wall sits
  25 jump lunges
  50 squat
  25 jump lunges
  50 squat
2 min squat pulse
  10 burpee
  20 frog jump
  10 burpee
  20 frog jump
1 min wall sits
  50 high knees
  25 side lunge jump
  50 high knee
  25 side lunge jump
2 min squat pulse

Тренировка 2 Ден В 

1. Напади** 2×20 +  лицева опора 2×10
2. Гребане с дъмбел* 2×10+ плие* 2×15
3. С дъмбели направо** 2×8+ настрани** 2×8 + настрани от седеш** 2×8+ плие* 2х15
4. Полукофичка с изпънати крака 2×15 + страничен планк ляво и дясно  30сек. Преден планк 60сек
4 кг тежест увеличих броя на повторенията в серия.

Днес беше много скучен ден. Утре ще видим как ще сме с храната би  трябвало да е РБД. За тази седмица изпълних 2 НВД. Сега ще видя другата пак да имам  2 НВД.  Цялата работа не си била безсмислена обаче.  Прикачам снимка  долната снимка е  правена 10 месец, горната е от днес. Това е от какво съм спряла всякакви боклуци да ям. 

Желая ви весело посрещане на празниците (sun)

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 23.12.12 19:43.

ЧЕСТИТА КОЛЕДА! (h) ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ МНОГО УСПЕХИ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ! (sun)

Вчерашния ден беше много приятен за мен със семейството. Не съм прекалила с хапването въпреки, че трапезата ни беше доста богата. Прилагам и  няколко снимки.

25.12.12
10:44

Като картичка ви е трапезата, Ивче! Весела коледа!

Благодаря Кико! (hug)
24.12 (69)
закуска: бадеми, 2 мандарини, чаша мляко
Обяд:   салата от боб, грах, царевица и какво ли още не
следобедна закуска чаша мляко, 2 мандарини
вечеря   от всичко по малко :)

вода  1,5л  2бр  домашно мялко

25.12 (70)
закуска баница *с ябълка *с тиква    (не помня точно коя беше)
обяд зеле на фурна с месо  няколко вида месо, едно робче баклава
вечера 2 сърми, салата от боб, грах и др,  ромбче баклава

вода  1,5л            мляко

Не си спомням много какво съм си хапнала, беше приятен ден отново със семейството, а тогава не се гледа какво се яде а се наслаждава на компанията.

26.12   (71)
закуска нямаше
обяд зеле с месо пак няколко вида, 1 резан баница с тиква
вечеря зеле с месо, 1 резан баница с тиква

вода  1 л        мляко 2бр

Този ден вече бях на Благоевград при моя. И днес най-вероятно няма да е много качествен по отношение на храната.  Надявам се само да остане време за една хубава тренировка.  За сега се очертава, че ще има време :)

Честита нова година!
Желая на всички професионални и лични успехи! Много прекрасни моменти носещи щастие, радост и усмивки!!  Пожелавам 2013 да бъде по успешна и по мотивираща.

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 01.01.13 18:31.

Нова година, ново начало!
02.01 (78)
Хапнах към 17.00
1 парче баница със сирене, 1 вратна пържола, руска  салата 1 с.л, сирене
Към 18.00 2-3 бадеми, сушен ананас
Все още имаме от новогодишното хапване. Влизам в  крачка след насладите по празниците. Не гледах какво хапвам просто го правех с кеф и наслада. Важното е,че не преядох. Тренировките изостанаха, ще почина и тази седмица, но ще наваксам.

03.01 (79)

15.30- 1фх, руска салата 1 с.л , 1 свинска вратна пържола
17.00- 1 мандарина 

Целия ден напред назад и чак не остана време да хапна. Днес се очертава да има повече време и да приготвя нещо за хапване.

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 05.01.13 12:36.

04.01 (80)

13.00 Пържола свинска вратна, 1фх, кашкавал
15.00 фъстъци около 40-50гр
17.00 кашкавал, 1фх, наденица 25гр

1бр витамин

Така се храна тези дни, първо от нямане на време пък и малко да по гладувам след тези празници.  По време на тях не усетих глада :D Мисля от 7-ми да почна да се храна и да тренирам какво преди по 3 пъти на ден хапвам и по 6 пъти седмично тренирам. Правих си вчера някакъв мехлем за премахване на стрийте, ако има ефект и изчезват ще го споделя. Малко ми е чудно как ще помогне като милиони статии твърдят, че няма премахване освен оперативно. Интересно  ми стана и реших да пробвам. От опит глава не боли.

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 08.01.13 10:31.

05. 01 (81)

15.00 2 кебапчета, карфиол с кисело мляко и кашкавал, 1фх
17.00 2фх, кашкавал

06.01 (82)
закуска 4бр мандарини
обяд нямаше
вечера 1 свинска пържола, картофи на фурна, руска салата, 2 чаши червено вино

вода  1,5л      Кафета много на брой

1бр витамин

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 08.01.13 10:32.

07.01 тренировъчен  (83)
закуска 3 с.л овесени ядки, 1 ч.л мед, 3 с.л кисело мляко
Тренировка 10 минути
обяд сирене, кренвирш, доматен сос (гюведже)
вечера сирене,  2-3 вилици картофена салата,  3 кебапчета, варени яйца

вода  1,5 л

Тренировка

10 PU
10 wall sits
10 PU
10 one leg squat
Разтягане

08.01 тренировъчен (84)
закуска кисело мляко 200гр
обяд 2кюфтета, 1фх, 1 червена печена чушка
вечеря 2 яйца с масло, сирене, салам 15 гр
тренировка   12 минути

вода  1,5л            чай, мляко с какао

Тренировка

10 PU
20 squat
10 Burpee
20 squat
10 Dive bomber
x 3 пъти

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 08.01.13 20:12.

09.01 тренировъчен (85) НВД

Тренировка ZWOW #50   25 минути
закуска 2 варени яйца, сирене
обяд 2 кюфтета, сирене
Тренировка Ден А  25 минути
вечеря 2 кюфтета, сирене, няколко хапки червено цвекло с майонеза

вода 1,5л          мляко
1200 ккал  52% П  40% м  8% В

Тренировка 1 25 min
10 High Knee Chair Toe Touch
10 Step Up & Leg Lift (alternating sides)
10 Plank Step Over
10 Chair Jumps
10 Side Step Up Burpee
5 Rounds for Time

Ден А
1. Клек бицепсово сгъване* 2х20 + плие* 2х30
2. Бицепсово сгъване** 2х8 + Пуш преса** 2х8+ кик бек** 2х8,
3. Бедрено сгъване с швейцарска топка 2х20+ глутесус мост с един крак на високо 2х20 (10 на всеки) + подаване на швейцарската топка 2х20
* една тежест 4кг  съответно увеличих бройките, но нямам време да ги редактирам...

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 09.01.13 19:51.

10.01.13
17:07

Здравей, Ивче. Прочетох ти дневника. Видях, че доста време тренираш програмата, която съм си харесала и си си я пригодила за домашни условия и аз това смятам да направя :). Обаче в повечето дни си я правила без кардио, нали? Сега напоследък си почнала и да Злолваш :).

Поздравления за редовността ти.
Ти увеличаваш ли си тежестите с времето или сериите?

Здравей :) Ами значи кардио не съм правила да. Нямам възможност да го правя там където живея. Сега съм у дома и затова добавям кардио тук мога.  Принципно правех и кардио както си трябва. Първо започнах с 4кг дъмбели и като видях, че правя повече серии увеличих тежеста. Сега с 5кг ми е добре, не смятам да я повишавам повече на този етап, когато увелича сериите тогава. Като си усетя, че ми е вече  прекалено добре с нея. Тук в нас съм с една гира 4кг. Каквото си видяла рядко се прибирам. :) Правя я г/д от началото на дневника и съм много доволна от нея. Стегнах ръце, дупе, крака :) Смъкнах см.

Ако имаше кардио предполагам, че щеше да е много добре. Имах кардио по рано един път седмично ходех на аеробика, ама сега зимата няма. От февруари пак ще почна.

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 10.01.13 17:53.

10.09 тренировъчен (86) НВД 2

Тренировка   20 минути
Обяд: 2 кюфтета, 2 варени яйца, сирене, червено цвекло с майонеза
вечеря 2 пържоли, сирене, 2-3 бобчета салатни, 2-3 резанчета морков
Тренировка 1 час йога

вода  1,5л, чай, мляко 

1200 ккал  54% П 37% М 9%В

1 бр витамин

Тренировка   открадната от Puma (giggle)
Split squat 2x20
sissy squat 2x20
pistol squat 2x10 (с десния крак клякам до долу дори без да се държа, с левия не мога без да се държа все още)
Goblet squat 2x20
3D lunge way 2x20
Good morning 2x15
Dead Lift one leg 2x10

Днес си правих за 2 път масажа за стрий със сместа ще видим кога ще се покаже ефекта от нея. Обаче кожата ми става адски мека.

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 11.01.13 10:36.

Извинявам се за спама, който ще ти направя сега, но ме заинтригува размерът на краката ти (wait) Наистина ли ти е 36 см  кракът ??  Питам, защотото ако е така, трябва да си безумно слаба :x

Поздрави и лека вечер ! (sun)

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 10.01.13 19:27.

Т. Тодорова

10.01.13
19:34

(nfun) (nfun) (nfun)  Когато за послено си измерих прасците,бяха 43 & 42,5 (nfun) (nfun) (nfun)  , та ако на нея бедрото й е 36 , веднага отивам да се обеся на мегдана (nfun)

Ами аз се смятам за слабичка горе-долу, все пак съм 170см висока и съм 57кг, не съм “skinny”, и кракът ми е 52см някъде :D (wasntme)

Т. Тодорова

10.01.13
19:54

Иве,я бързо публикувай една подробна фотосесия,че ни хвърли в размисъл и страх :D

Чакай да видя може да съм объркала нещо последния път набързо ги нанесох  мерките :D

Момичета понеже мера и над коляното и горе бедрото и съм написала долната мярка над коляното в бързината :D Нещо съм се объркала... аз понеже най-често си меря ханш и талия другите мерки малко ги пренебрегвам изобщо не съм обърнала и внимание.

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 10.01.13 20:01.

Ето ви една песничка поздрав :) Не знам колко са любителите на този стил музика тук :)  Нещо странно ми се случва тези дни. От както пия тия витамини имам чувството, че от тях ме боли главата. Не знам колко е възможно да е от тях. Може и заради кръвното да е било нещо, защото все съвпадаше с чаша червено вино. Днес пих  витамин но нямаше вино и ще видя дали ще ме заболи пак главата, ако е така ще ги спра.  Боляло  ме е глава, че не пия достатъчно вода от обезводняване този път едва ли е от това.

11.01.13
11:23

Браво за пистолетите :) Супер трудни са. Аз съм ги правила само на стол.
Колко време ти отне да ги постигнеш?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1