казано от Кириаки Сани на 15.01.13, 15:47:
Пудовки има в e-bay—не са скъпи, бе момичета.
Моята беше 20 лева—нова от там. (5 кг)
16 кила беше даже по-евтина, също нова.
Е, не са розови и едната има даже картинка на горила, ама стават :)
Мммммм...да, до тук това е най-евтиното, на което може би съм попадала! Мерси много! Продължавам да проучвам и ако не открия нещо още по-добро, ще взема да си купя от e-bay.
Само едно ме притеснява - доставката колко пари е?
П.П. Не ми трябва розова пудовка :D
Мнението беше редактирано от Kath на 15.01.13 16:39.
Кате,аз тези в ebay,отдавна съм ги гледала.Една позната си взе ама даде повече пари за доставката,защото цената е на кг.По-изгодно ще е да си вземеш от тук,ще бъде и повече килограми,отколкото да платиш за по-малка,за доставката (wasntme)
Мнението беше редактирано от DS* на 15.01.13 16:50.
За Германия и Австрия е безплатно, но за другите страни трябва да си поръчаш шипинг, има една страница http://www.shiply.com/de/ebay-versand/?gclid=CLvq1P_N6rQCFchX3god0iQAcA
Но като цяло, Деситка е права, доставката до България оскъпява много.
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 15.01.13 16:54.
15.01.13
17:08
Аз имам приятелка с транспортна фирма,която вози на 2,20 за килограм...Повечето такива фирми имат подобна тарифа.Доставката няма да е кой знае какво,ако е 8-10 кг.
Киксън,на никой не му трябва розова пудовка,просто бяха симпатични :)
казано от Т. Тодорова на 15.01.13, 17:08:
Аз имам приятелка с транспортна фирма,която вози на 2,20 за килограм...Повечето такива фирми имат подобна тарифа.Доставката няма да е кой знае какво,ако е 8-10 кг.
Киксън,на никой не му трябва розова пудовка,просто бяха симпатични :)
Е, че аз ако ще давам с 10 лв отгоре, цената ми се оскъпява с толкова, колкото ще ми излезе пудовката и в България :D
15.01.2013 -Тренировъчен
DAY 55
Коментар:
Сън - около 7 часа.
Днес от 9:00 сутринта до 16:00 следобяд нямаше ток у нас :@. Това тотално ми промени плановете.....Щях да тренирам силово, но цял ден бях в Иво, а там нямам това, което ми е необходимо, за да направя планираната тренировка. Довечера щяхме да ходим в мола, където заслужено щях да направя въглехидратен овърийтинг с ядки, салатка и 15-сантиметров “Subway”, разбира се с пълнозърнесто хлебче и без разни “калорийни бомби” вътре, само месо, салата, може би горчица... :)
Както и да е, този план се отлага за утре, когато съответно ще бъде и силовата ми тренировка. Днес правих HIIT-че :)
Workout:
HIIT the ground - 33 min:
1.Time: 50-40-30-20-10 sec- Burpees
2.Time: 50-40-30-20-10 sec- Walk downs+push up
3.Time: 10-20-30-40-30-20-10 sec- Mount. climbers
4.Time: 10-20-30-40-30-20-10 sec- High knees
5.Time: 20sec work/ 10sec rest, each exercise twice:
1 Seal Push Ups
2 Jumping Lunges
3 Crossover Push Ups
4 Side Plank Toe Touches (L)
5 Side Plank Toe Touches (R)
-4 и 5 ги замених с пълен суинг с 10 кг.
6 Supine Plank Alternating Jackknifes (from crab walk position)
7 Lateral Jumps
8 Toe Touch Squats
9 Agility Dots
10 Jumping Jacks
Undereating:
1.Мляко с кафе
2.Зеле
Overeating:
Между 15:00 и 18:00:
ЕДИТ-вам поста, защото настъпиха някои неочаквани промени :D
1.Салата от китайско зеле с 1 с.л. зехтин
2.Сладка запеканка (5 яйца, 300 гр. рикота, Стевия, рожков, разни аромати и подправки...)
3.70 гр. шоколадец (тъмен, със Стевия)
4.Малко свинско със зелеее :) (към 100-150 гр. свинско и 200-300 гр. зеле)
Течности, добавки,лекарства:
1 табл. комплекс витамини на АбоФарма, 2 разтворими табл. витамин C, фолиоева киселина, метформин, противозачатъчни
Чай, вода, кафе
Снимка на сладката запеканката - получи се най-вкусният сладък омлет, който бях яла :) Сигруно е заради рикотата.
+ снимка на зелето
Мнението беше редактирано от Kath на 15.01.13 21:32.
Браво,Кат! Страхотни рецепти .. сама ли си ги измисляш или ги вземаш от някъде? Ако ги твориш самичка те съветвам да направиш един блог :) Ще бъде много вървежен определено! :)
казано от Вики на 16.01.13, 08:53:
Браво,Кат! Страхотни рецепти .. сама ли си ги измисляш или ги вземаш от някъде? Ако ги твориш самичка те съветвам да направиш един блог :) Ще бъде много вървежен определено! :)
Аз имам блог, Вики :P http://subiraiusmivki.blogspot.com/
Всичко си е моя измишльотина :Д ‘Дет се вика, “каквото има в хладилника”... (chuckle)
16.01.13
22:27
Трябва да ти основем и фен-клуб.Аз ще съм първата включила се (sun)
16.01.2013 -Тренировъчен
DAY 56
Коментар:
Сънят беше към 6 часа. Малко недостатъчни, нооо...случва се :D
Цял ден е голяма лудница, не съм седнала за 5 минути, нямах никакво време дори да си напиша поста. Обиколки от училище, после до ресторанта да резервираме за бала, после у нас за 30 мин, колкото да тренирам, после в Иво, за да си ДОтренирам (тренировката ми беше разделена на 2…), после в новия мол на бул. България, където ядохме...и така :) Стана километрично изречение.
Workout:
Интересна тренировка се получи :D
Първа част от тренировката: без почивки между упражненията в една група, само при смяната почивах по 30 сек.
Аеробика, загрявка на стави, клекове и други...
3 кръга:
1.Лицеви опори с повдигнати крака на стол х 10
2.Добро утро, 10 кг диск х 10
3.Аб ролер х 10
4 кръга:
1.Ренег. гребане, 8 кг х 10
2.Обикновени лицеви оп. х 10
4 кръга:
1.Повдигания за трапец с 2 дъмбела по 8 кг х 10
2.Лег с 2 дъм. по 8 кг х 10
————————30 min later :D————————————
Втора част от тренировката: с много кратки почивки, от порядъка на 20-30 сек.
Загрявка:
1.Разгрявка на ставите, малко аеробика..
Бицепс:
1.Бицепсово сгъване с дъмбели в изправено положение, 5 кг. дъмбели 3х20
2.Бицепсово сгъване с крив лост 15 кг 3х10
3.Концентрично сгъване, 5 кг. 3х8
Трицепс:
1.Френско разгъване в изправено положение с крив лост, 15 кг 3х8
2.Разгъване над глава с дъмбел, 3 кг (пълна излагация...) 3х16
3.Кик-бек 12пов. с 5 кг, 10пов. с 5 кг, 8пов. с 5 кг.
Рамо:
1.Раменни преси с 5 кг. дъмбели 3х12
2.Фронт дъмбел рейз с 5 кг. дъмбели 3х20
3.Странично разгъване с дъмбели с 5 кг. дъмбели 3х8
Undereating:
1.Доооста зеле
2.Малко червени, пресни боровинки
3.2 кафета с 2 сметани
Overeating:
Между 16:30 и 19:00:
1.Салата с домати, краставици, маруля, кашкавал и горчица
2.Subway:15 см черно хлебче с пуешко и шунка. Добавките бяха само пресни зеленчуци и горчица.
3.200 гр. бадеми
:)
1 табл. комплекс витамини на АбоФарма, 2 разтворими табл. витамин C, фолиоева киселина, метформин, противозачатъчни
Вода, кафета, малко Дерби кола, чайове
Мнението беше редактирано от Kath на 16.01.13 22:47.
казано от Т. Тодорова на 16.01.13, 22:27:
Трябва да ти основем и фен-клуб.Аз ще съм първата включила се (sun)
Колко сладко!
казано от Kath на 16.01.13, 22:16:
Аз имам блог, Вики :P http://subiraiusmivki.blogspot.com/
Ауууу идеалнооо! Браво (sun)
17.01.2013 -Нетренировъчен
DAY 57
Коментар:
Сънят беше малко - към 5 часа и половина. Днес си дадох почивка от тренировки и се получи ултра-мързелив ден. Цял ден се чудя накъде да “мръдна”, че да не си седя в нас :D ей-сега излизам (whew)
Workout:
—-
Undereating:
1.Ябълка
2.Зеле
3.Кафе с мляко
Overeating:
Между 14:00 и 16:30:
1.Зелева салата с 2 с.л. домашна майонеза
2.450 гр гъби с около 100 гр. заквасена сметана - получи се мнооого вкусно!
3.Сладка НВД “мързелива баница” :D (5 яйца, 300 гр. рикота, есенции, аромати, Стевия...)
4.300 гр. цедено кис. мляко с 2 с.л. рожково брашно и парченца тъмен шоколад, без захар
5.1 Бира
Вода, вода, вода...кафе...вода...кафе..вода... :D
Снимки на киселото мляко с шоколадови парченца, сладкиша и на гъбите със заквасена сметана.
Мнението беше редактирано от Kath на 17.01.13 16:54.
казано от Kath на 15.01.13, 16:38:
Ау, това направо ме жегна лично! Няма нищо лошо в розовите пудовки :) :) Някой ден като си взема 32-ка, пак розова ще си я боядивам! :D
казано от Atom на 17.01.13, 21:37:
Ау, това направо ме жегна лично! Няма нищо лошо в розовите пудовки :) :) Някой ден като си взема 32-ка, пак розова ще си я боядивам! :D
Ааа, на розовите пудовки нищо им няма! Само в розовия цвят е проблема, че навява разни спомени....за бурната ми, безнадеждно розова младост... :D
Е, не са розови и едната има даже картинка на горила, ама стават :)Мммммм...да, до тук това е най-евтиното, на което може би съм попадала! Мерси много! Продължавам да проучвам и ако не открия нещо още по-добро, ще взема да си купя от e-bay.
Само едно ме притеснява - доставката колко пари е?П.П. Не ми трябва розова пудовка :D
моите също са от ибей. Но тези от линка са отвратителни - пластмасови с циментов пълнеж. Може и да са удобни за малки килограми, но 16-24 стават много обемни и с много дебела дръжка. Просто не стават за трениране.
Специално за пудовка си заслужава да се оръсиш и малко повечко за competition варианта - там всички са с един и същ размер като обем, достатъчно широка основа и добре балансирани, за да се правят неща като ренегадско без да те е страх, че леко килване ще ти счупи китката.
Моите са ми стрували между 20 и 25 евро на брой(16 и 20 кг) за обикновени с дефекти (ударени, олющени), но метални и удобни за трениране.
казано от CarnalK на 18.01.13, 00:15:
Е, не са розови и едната има даже картинка на горила, ама стават :)Мммммм...да, до тук това е най-евтиното, на което може би съм попадала! Мерси много! Продължавам да проучвам и ако не открия нещо още по-добро, ще взема да си купя от e-bay.
Само едно ме притеснява - доставката колко пари е?П.П. Не ми трябва розова пудовка :D
моите също са от ибей. Но тези от линка са отвратителни - пластмасови с циментов пълнеж. Може и да са удобни за малки килограми, но 16-24 стават много обемни и с много дебела дръжка. Просто не стават за трениране.
Специално за пудовка си заслужава да се оръсиш и малко повечко за competition варианта - там всички са с един и същ размер като обем, достатъчно широка основа и добре балансирани, за да се правят неща като ренегадско без да те е страх, че леко килване ще ти счупи китката.
Моите са ми стрували между 20 и 25 евро на брой(16 и 20 кг) за обикновени с дефекти (ударени, олющени), но метални и удобни за трениране.
Ако ги имах парите, въобще нямаше да се замисля. Но уви.
казано от Atom на 17.01.13, 21:37:
Щи платя да боядисаш и мойта. (nrespect)
Кат, сори за спама—готини рецепти виждам :)
казано от CarnalK на 18.01.13, 00:15:
CarnalK, напълно точен си, не бих си взела от тези с много килограми, именно поради причината, която спомена! Mоже ли да уточниш какво имаш предвид под компетишън вариант?
Метални и по-компактни ли? Такива наистина ми харесват и мисля да си взема, че
ми трябват още една-две поне :)
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 18.01.13 10:26.
казано от Кириаки Сани на 18.01.13, 10:14:
CarnalK, напълно точен си, не бих си взела от тези с много килограми, именно поради причината, която спомена! Mоже ли да уточниш какво имаш предвид под компетишън вариант?
Метални и по-компактни ли? Такива наистина ми харесват и мисля да си взема, че
ми трябват още една-две поне :)
Компетишън вариант - по стандартите за гиревой - 16, 24 и 32 са с един и същ размер. например ТУК по-голямата е компетишън (на 40 години е сигурно) и е много по-удобна.
Като цена са по-скъпи заради по-сложното производство - един и същ размер на различни килограми изисква различна плътност. 16-ката например е куха.
18.01.13
13:23
Извинявам се за спама,но във връзка с дискусията относно пудовките,искам да споделя:
http://www.demonbells.com/Default.asp <3 Mega badass ;D
Иначе си спомням,че някъде из двора мога да изнамеря една мнооого стара.Зарибявам се и аз. :}
18.01.2013 -Тренировъчен
DAY 58
Коментар:
Спах около 7 часа, наспах се ;)
Днес цяяял ден си мисля за гъби, топено сирене и забулени, рохки яйчицааа...направо издивях в овърийтинга! :D
Workout:
Zwow 48 - 12 mins, 5 round
1.Jump squats with dumbbells x 10
2.Breakdance push ups alternating sides x 10
3.Jump squats with dumbbells x 10
4.Leg and butt lifts for abs x 10
Последваха:
3 кръга
1.Rows for back muscles, 5 kg x 10
2.Elevated push ups x 10
3.V-abs x 10
3 кръга
1.Dumbbell Arnold Press, 5 kg x 10
2.Biceps curl, 5 kg x 10
3.Russian twist, 10 kg disc x 40
3 кръга
1.Dumbbell Front Raise, 5 kg x 10
2.Kick-back, 5 kg x 10
3.Ab crunches, 10 kg disc x 40
3 кръга
1.Bench dips with leg lift x 10
2.Mount. climbers x 50
3.High knees x 50
С леки тежести изпълних тренировката, но предвид факта, че почивките бяха убийствено кратки, съответно и тренировката се получи убийствена.
Undereating:
1.Червени боровинки
2.Зеле
3.Кафе с мляко
Overeating:
Между 14:00 и 16:30:
1.Зелева салата
2.Поширани яйца с гъби и топено сирене (inlove) (5 яйца, 600 гр. гъби, 100 гр. топено сирене)
3.Кофичка кис. мляко с 2 с.л. тахан и Стевия
Едит: към 19:00 имахме гости и мезета по масата, за това хапнах 50-тина гр свинско филе и шепа ядки
Кафе, вода, чай, Дерби
Снимка на пошираните яйца с гъби и топено сирене (h)
Мнението беше редактирано от Kath на 20.01.13 08:51.
19.01.2013 -Тренировъчен
DAY 59
Коментар:
Сънят беше много малко (около 5ч.) и денят беше дълъг и изтощителен.
Хубавата новина е, че вече си имаме керамична плоча за готвене (sun) (sun) (sun) ! Правих си пиле, гъбиии... уф (inlove)
Workout:
Double kettlebell workout - Само първия кръг
+
Kettlebell HIIT workout - цялата тренировка
Undereating:
1.2 кафета с мляко
2.Зеле
Overeating:
Между 14:00 и 17:00:
1.Голяма зелева салата с оцет и 1 с.л. зехтин
2.500 гр. пилешки гърди на плоча с не повече от 30 гр. масло
3.500 гр. печени гъби на плоча
4.1 кисело мляко с 1 с.л. тахан
Вода, кафе, чай
Мнението беше редактирано от Kath на 20.01.13 09:04.
Искаме снимка на пилето върху плочата :))))))))))))),
Ако си успяла да го снимаш преди унищожаването му ;)
казано от Маданеца на 20.01.13, 11:53:
Искаме снимка на пилето върху плочата :))))))))))))),
Ако си успяла да го снимаш преди унищожаването му ;)
За съжаление бяхме двама и го унищожавахме славно, още докато го готвехме..та, за нула време го нямаше и не успях да снимам :D
Нищо, с тази плоча тепърва предстои да снимам мноооого кулинарни престъпления (rock) (nlove5) :D
20.01.2013 -Тренировъчен
DAY 60
Коментар:
Сънят беше много, но некачествен - въртях се, бях неспокойна, изнервена, будех се често...и въпреки всичко днес си имах доста енергия, чувствах се добре през деня.
Workout:
3 кръга; време: 08:50 мин.
1.High knees with 5 kg dumbbell x 50
2.Mount. climbers x 50
3.Burpee+push up x 10
4.Dynamic sumo squats x 20
5.Triceps push up+knee tuck x 10
3 кръга; време: 06:25 мин.
1.Mount. climbers x 50
2.Knee hugs x 15
3.Mount. climbers x 50
4.V-abs x 10
3 кръга; време: 07:44
1.Side kicks x 40
2.Butt kick jumps x 100
3.Burpees without push up x 10
4.Get ups + jump x 10
3 кръга; време: 04:55
1.One-leg dips x 10
2.One-arm shoulder press + squat, 10 kg. x 10
3.Swing with, 10 kg x 10
Undereating:
1.2 ябълки
2.Кафе с мляко
3.Кафе със сметана
Overeating:
Между 13:00 и 17:00:
1.Салата от зеле и моркови с 3 с.л. майонеза
2.4 запечени яйца с подправки
3.Още 3-4 яйца, направени на палачинки с 50 гр. рожково брашно
4.Кофичка кис. мляко с 1 с.л. тахан
Вода, кафе, чай
Снимки на палачинките и омлетите - направих цяяяяяла дузина, най-различни видове! :D
Мнението беше редактирано от Kath на 20.01.13 21:16.
Ден 60 на WARRIOR DIET - равносметка
Е, имам си юбилейче (по-точно вчера си имах), време е за малко размисли :D
Диетата е супер :). Чувствам се неангажирана, мога да се храня много по-свободно и дори по-вкусно. Тренировките са по-качествени, по-енергични, по-пълноценни. Тялото ми е изчистено, релефно, харесва ми :) Мерките паднаха от началото на диетата до сега, всичко е описано в графа “мерки”. Само в последно време нямам промяна, тъй като целите ми се промениха - сега поддържам, преди исках да чистя.
!! Има само един проблем - мисля, че се дължи на многото сурови салати и плодове. Напоследък имам проблеми със стомаха. Изключително често се подува, боли ме и никакви ензимни, пробиотични или болкоуспокояващи медикаменти не подобряват положението.
Смятам да направя следното: за ден, два, три, предполагам максимум до 1 седмица, ще спра WARRIOR DIET. Ще се храня без да броя калории - искам да видя как ще ми се отрази. Ще ям, когато съм гладна. Няма да съм на някакъв определен режим (РБД, НВД, ВМ-НВД и т.н. ...). Ще приемам въглехидрати на закуска, малко на обяд, а на вечеря почти никакви - освен ако не са от някоя салата.
Правя това по няколко причини: 1.Искам да проследя как ще се отрази на стомаха ми; 2.Искам да променя за малко режима, тъй като знам, че тялото се адаптира към всичко, а усещам, че на моето му е време за малко “BOOST” :D.; 3.Искам да избегна забавяне на метаболизма.; 4.Искам да видя как ще ми се отрази да се храня инстинктивно, без броене. Дали ще качвам, дали ще свалям, как ще съм с енергията... от цяла вечност не съм го правила :)
След няколко дни ще реша как ще продължа. Сигурно или ще запазя НЕброенето на калории, като начин на хранене за още известно време, или ще се върна към warrior diet, или пък ще мина на чист фаст...а може и нещо друго да ми изникне :D. Свободно приемам всякакви предложения и дискусии по темата (bow) ;D
Мнението беше редактирано от Kath на 21.01.13 06:09.
21.01.2013 -Тренировъчен
Коментар:
Сън - около 7 ч. Наспах се качествено, енергична съм.
Като за първи ден без калории и warrior diet съм добре. Беше ми странно сутринта да си правя закуска... даже, да си призная, се чувствах все едно изневерявам на warrior diet - гузно ми беше, представете си :D :D
Храна:
-Към 06:00 1 кофичка кис. мляко с 50 гр. овесени трици, канела и Стевия
-07:00 300 мл. пълномаслено прясно мляко с кафе
-11:00 шепа бадеми (сигурно към 50 гр)
-15:00 Салата от маруля с 1 с.л. зехтин и малко лимонов сок + Печени на плоча гъби (250 гр), моркови (2 бр.), чушки (1 бр), свинско филе слайс (5 парчета)
-17:00 - 17:45 - Тренировка
-19:00 Зелева салата + 4 яйца, 5 белтъка, които разбих и запекох на тигана, после ги нарязах и залях с 4-5 с.л. майонеза отгоре
Тренировката
Загрявка
1000 скока с въже
-3 кръга:
1.Ренегатско гребане, 8 кг дъмбели х 10
2.Лиц. опори с крака в/у стол х 10
3.Плие, 8 кг х 30
4.Mount. climers x 50
5.Butt-kick jumps x 50
-3 кръга
1.Хоризонтални набирания х 10
2.Напади х 10 на крак
3.Dynamic sumo squats x 20
4.High knees x 50
-5 кръга без почивка (rock)
1.Хибридни арнолд преси х 10
2.Биц. сгъвания х 10
3.Кик-бек х 10
4.High knees x 100
С леки тежести ;)
-3 кръга
1.Jumping jacks x 50
2.High knees x 50
3.Butt-kick jumps x 50
-50 burpees + 200 mount. climbers - подобаващ край
Вода, кафе, чай
Симки от обяда; снимка на яйцата от вечерята; снимка на закуската - малко в объркан ред :D
Мнението беше редактирано от Kath на 21.01.13 21:32.
21.01.13
15:51
гледах ти мерките сега-бицепс 24 см???? сигурна ли си? може би това е в отпуснато състояние, така ли?
казано от Queen Kobra на 21.01.13, 15:51:
гледах ти мерките сега-бицепс 24 см???? сигурна ли си? може би това е в отпуснато състояние, така ли?
В отпуснато, разбира се. Ще взема да го премеря и стегнат тези дни..
21.01.13
16:34
ок, сори за спама :) но си викам да попитам, да не си правя грешни изводи :)
казано от Kath на 21.01.13, 06:06:
След няколко дни ще реша как ще продължа. Сигурно или ще запазя НЕброенето на калории, като начин на хранене за още известно време, или ще се върна към warrior diet, или пък ще мина на чист фаст...а може и нещо друго да ми изникне :D. Свободно приемам всякакви предложения и дискусии по темата (bow) ;D
Аз се храня долу-горе така и успявам да поддържам без проблем. Имам обаче понякога междинки (плод 30 мин преди ядене или протеин с нещо)
Разбира се, когато започна да се уливам с богати манджи за вечеря (разбирай двойна порция лазаня с бира), килограмите тръгват нагоре, но нали се тегля честичко, та се сепвам и започвам по-умерени вечЕри :)
казано от Anelia на 21.01.13, 17:05:
казано от Kath на 21.01.13, 06:06:
Аз се храня долу-горе така и успявам да поддържам без проблем. Имам обаче понякога междинки (плод 30 мин преди ядене или протеин с нещо)
Разбира се, когато започна да се уливам с богати манджи за вечеря (разбирай двойна порция лазаня с бира), килограмите тръгват нагоре, но нали се тегля честичко, та се сепвам и започвам по-умерени вечЕри :)
Надявам се и на мен да ми се отрази толкова добре. Въпрос на време е да разбера доколко мога да се храня контролирано.
Аз се чудя дали да чийтвам от време на време.... със сигурност приемам доста калории и имайки предвид това, чийта едва ли ще е много ползотворен, ноо..сигурно ще се “наложи” :D :D
22.01.2013 -Тренировъчен
Коментар:
Съня беше около 6 часа, но за моя голяма изненада направо блииикам от енергия. Единственият проблем е една тъпа болка в пищялите, която цял ден усещам и ми е трудно дори да изкача стълбището. Все пак това не ме спря да тренирам. По време на самата тренировка, като че ли по-скоро игнорирах болката, отколкото да не я усещам, но не беше непосилно.
Храна:
-06:00- Юфка “на фурна” с печена ябълка (1 яйце, разбито с 200 мл. пр. мляко, канела и Стевия; с тази смес залях 80 гр. юфка и я запекох; изпекох и 1 ябълка и я нарязах отгоре)
-07:00- 200 мл. пр. мляко с 1 лъжица кафе
-10:00- Шепа сурови орехи
-11:30- Кафе със сметана
-13:00- Тренировка
-14:00- Омлет от 2 яйца, 250 гр гъби и 150 гр. извара + салата от зеле, моркови и майонеза
-16:20- Тренировка
-17:00-17:30- 250 гр гъби, 100 гр. пилешко филе, 3 твърдо сварени яйца, 1 домат с малко зехтин
-21:00-50 гр. кашкавал; 50 гр. свинско филе
Тренировката
13:00h:
-200 скока с въже
HIIT the ground
1.Time: 50-40-30-20-10 sec- Burpees
2.Time: 50-40-30-20-10 sec- Walk downs+push up
3.Time: 10-20-30-40-30-20-10 sec- Mount. climbers
4.Time: 10-20-30-40-30-20-10 sec- High knees
5.Time: 20sec work/ 10sec rest, each exercise twice:
1 Seal Push Ups
2 Jumping Lunges
3 Crossover Push Ups
4 Side Plank Toe Touches (L)
5 Side Plank Toe Touches (R)
-4 и 5 ги замених с пълен суинг с 10 кг.
6 Supine Plank Alternating Jackknifes (from crab walk position)
7 Lateral Jumps
8 Toe Touch Squats
9 Agility Dots
10 Jumping Jacks
16:20h ABS:
4 rounds
1.Ab crunches with 10 kg disc x 15
2.Russian twist, 10 kg disc x 15
3.Knee-hugs x 15
4.Leg raises for abs x 10
Total time: 09:40 min
+Tabata planks: 20/10, 4 mins
1 табл. комплекс витамини на АбоФарма, фолиоева киселина, метформин, противозачатъчни
2 зелени детоксикиращи чая с алое вера; вода(близо 2 л.); кафета... дописвам и един чай с ябълка и канела
Снимка от закуската - Юфка на фурна с печени ябълки :)
Мнението беше редактирано от Kath на 22.01.13 21:35.
23.01.2013 -Тренировъчен
Коментар:
Сън - 6 часа и 30 мин. някъде.
Това е шести пореден, тренировъчен ден...nice! При все болките в костите и недоспиването, от къде идва тази енергия ?! (добре, че я влагам в ползотворни дейности :D .) Обаче, действително, си имам и един недъг - рядко се усещам кога трябва да си “сложа спирачки”, а претренирането ме довежда до трагично “замрЕло” състояние..... Е, за сега съм добре.
Храна:
-05:30- чисто кафе
-05:40- Тренировка
-06:30- Каша от 60 гр. пшенични трици и 20 гр. рожково брашно с 300 гр. кисело мляко
-07:00- 250 мл мляко с кафе; към 30-40 гр ядки, лекарства...:Д
-10:00- 80 гр. тъмен шоколад със Стевия
-16:00- Много късно успях да обядвам днес - яхния от зелен фасул (с лук, моркови, и домати, без добавени мазнини) с 1 кофичка кисело мляко
-18:00- Тренировка 2
-19:30- Пищна порция яхния от зелен фасул от този, дето готвих на обяд + кофичка кис мляко
Тренировката
05:40h. Kettlebell HIIT workout:2 rounds - разбира се, изпълнена с дъмбели
40 sec. work/20 sec. rest
1. Clean and Press, 6 kg dumbbell x 2 for each hand; 4 sets total
2. Full swing, 12 kg dumbbells x 2
3. One-arm half swing, 6 kg dumbbell x 2 each hand; 4 sets total
—>Този път увеличих килограмите - вместо 2 дъмбела по 5 кг, ползвах 2 по 6. Знам, че 12 кг за суингове не е сериозна тежест, но все пак главната идея на тренировката беше да е достатъчно интензивна, за да бъде освен силова и аеробна. Аз лично, за себе си, съм доста доволна. Може би ще продължа да покачвам килограмите - макар тези за сега да са ми идеални (т.е. достатъчно тежки, че да не ми е хич лесно, но и достатъчно леки, че да издържа HIIT тренировка с тях).
18:00
-Загрявка
-500 high knees
———-3 кръга:—————-
1.Renegade row+plank jump x 10; 2@6 kg
2.Burpee+push up x 10
3.Biceps curls x 10; 2@6kg
4.Front dumbbell raise x 10; 2@6 kg
5.Bench dips x 10; 10 kg
———-3 кръга:——————
1.Dumbbell shrugs for traps x 10; 2@6kg
2.Swiss ball chest press x 10; 2@6 kg
3.Swiss ball back extensions x 15
4.Hammer curls x 10; 2@6 kg
5.Triceps push ups x 10 (from knees)
Total: ~23 mins
1 табл. комплекс витамини на АбоФарма, фолиоева киселина, метформин, противозачатъчни
1 зелен детоксикиращ чай с алое вера; 1 чисто кафе; 2 кафета с мляко
Закуската; фасула от обяда
Мнението беше редактирано от Kath на 23.01.13 20:00.
23.01.13
07:03
Кат, с теб трябва да ни подарят медал за “Най-ранобудни” във форума (giggle)
Поздрави и извинявай за спама ;)
казано от Наталия Николова на 23.01.13, 07:03:
Кат, с теб трябва да ни подарят медал за “Най-ранобудни” във форума (giggle)
Поздрави и извинявай за спама ;)
Така е! Че и през уикенда, положението пак е същото (giggle)
24.01.2013 -Нетренировъчен
Коментар:
Сън - 7ч. :)
Най-накрая реших да си дам почивка. Днес ще мързелувам и цяяяяяяял ден ще ям яйца ;) :D :D
Храна:
1.06:30 2 омлета (общо 2 яйца и 4 белтъка) с 50 гр. сирене и кофичка кисело мляко
2.07:30 200 мл. прясно мляко с кафе
3.15:00 Салата от зеле + 2 омлета (2 яйца, 4 белтъка, 80 гр извара, лъжица горчица, лъжица майонеза) + кофичка кисело мляко
4.17:00 Малко китайско зеле
5.19:00 3 варени яйца, 4 варени белтъка, 100 гр. извара, 250-300 гр. цедено кис мляко
Тренировката
—-
1 зелен детоксикиращ чай с алое вера; 1 чисто кафе; 2 кафета с мляко
Снимки на омлетите от обяда
Мнението беше редактирано от Kath на 24.01.13 19:09.