28.12.12
15:55
За днес,28.12.12г. :
Insanity Max Interval Conditioning (~50min.) + Insane abs (~32min.)
Ооооо,вече не издържам.Остават 5 дни.Искам вече Insanity Asylum,имам нужда от разнообразие.Ама достатъчно далеч стигнах,ще си го довърша.С цялата тази програм,а целя най-вече на себе си да докажа,че мога да бъда дисциплинирана,амбициозна и много изпълнителна.ЪХората около мен определено много ми се кефят на ентусиазма.А аз - още повече :)
28.12.12
16:27
Ето снимка да споделя ръчичката ми.Не е много здрава,ама определено има напредъ и аз и се кефя.Пооформила съм я :)
28.12.12
16:36
Браво,браво!Поздравления за напредъка и ентусиазма.
Аз обаче те съветвам,след като завършиш Insanity,да си дадеш няколко дни активна почивка(ако не си почивала до сега).Ще ти се отрази добре. : )
28.12.12
16:57
казано от Lucifer на 28.12.12, 16:36:
Браво,браво!Поздравления за напредъка и ентусиазма.
Аз обаче те съветвам,след като завършиш Insanity,да си дадеш няколко дни активна почивка(ако не си почивала до сега).Ще ти се отрази добре. : )
Като цяло обмислях нещо като 1 ден почивка (blush) Може би е малко,ама не искам да губя тренинг,че се познавам.Поне преди да започна програмата,като почивам няколко дни и понякога са ставали много дни,докато се наканя.Малко съм несериозна в това отношение и се отпускам.Или поне преди бях,сега...знам ли.Самата програма дотук говори достатъчно,ама все пак да не се залъгваме-два месеца не винаги могат да променят навици и мързел :)
29.12.12
12:30
Поздравления за упоритостта. Аз направих пълната програма, но сега почти месец ми е трудно да се организирам с други тренировки. Иначе имаше определено добри резултати и бях доволна. Лесно беше като знаех какво трябва да правя всеки ден, но като нямам план явно не става. Свалих си втората част, но нямам тази стълбичка. Можеш ли да споделиш някакви размери и с какви материали я е направил баща ти.
29.12.12
12:51
казано от Dara Zheleva на 29.12.12, 12:30:
Поздравления за упоритостта. Аз направих пълната програма, но сега почти месец ми е трудно да се организирам с други тренировки. Иначе имаше определено добри резултати и бях доволна. Лесно беше като знаех какво трябва да правя всеки ден, но като нямам план явно не става. Свалих си втората част, но нямам тази стълбичка. Можеш ли да споделиш някакви размери и с какви материали я е направил баща ти.
Радвам се,че срещам още последователо на Insanity :)
Ами стълбичката е изработена от парашутно въже(доколкото знам така му казват) и дървени летвички.Въжето е свързано с летвичките чрез метални халки.Но според мен може да се импровизира.Размерите не са точно определени ,направи я на око.Понеже прегледах упражненията и прецених,че “дупките” трябва да са с такива размери,че стъпалата да влизат вътре и успоредно и напречно на стълбата.Хубавото е,че така ги е свързал,че може да се корегират размерите на квадратите.Дано съм била полезна :)
Трябва да взема да предам на баща ми да почва бизнес със стълбички ;)
Просто да кажа едно голямо браво за Insanity! Аз я правих лятото, но след като компютъра ми се развали спрях на 43 ден. :( Сега на 07.01 я започвам отначало - дето се вика нова година, нов късмет, да се надяваме, че всичко ще е наред този път. :) Още веднъж браво и успех със следващата част, наскоро видях, че има и Insanity: The Asylum volume 2, там също ще е интересно. :D
31.12.12
09:53
казано от TheLight на 31.12.12, 00:22:
Просто да кажа едно голямо браво за Insanity! Аз я правих лятото, но след като компютъра ми се развали спрях на 43 ден. :( Сега на 07.01 я започвам отначало - дето се вика нова година, нов късмет, да се надяваме, че всичко ще е наред този път. :) Още веднъж браво и успех със следващата част, наскоро видях, че има и Insanity: The Asylum volume 2, там също ще е интересно. :D
Мерси :) Успех и на теб.После те чака и втора част :P Този път ти пожелавам лека и безаварийна тренировка ;)
Благодаря, успех и на теб с втората част. :) Вероятно ще коментирам във форума как вървят тренировките, да се надяваме, че всичко ще е наред този път. :) А да те питам докато правеше Insanity имаше ли болки в колената или нещо такова?
31.12.12
12:15
казано от TheLight на 31.12.12, 11:23:
Благодаря, успех и на теб с втората част. :) Вероятно ще коментирам във форума как вървят тренировките, да се надяваме, че всичко ще е наред този път. :) А да те питам докато правеше Insanity имаше ли болки в колената или нещо такова?
Болки в коленете нямах,макар че 1вия месец доста зорно ми идваше Cardio Recovery-то,защото както знаеш там се акцентира на коленате заради пружиниращите упражнения,а аз имах проблеми отпреди покрай бягането.Но иначе усещах болка в предната част на подбедрицата.Мислих,че се получава от претоварване,ама с времето отшумя и дори бях забравила за нея.При някои упрражнения пък ме боляха сводовете на краката,но нищо сериозно.Просто докато тренирам ,а после веднага отшумяваше.Ти някакви приблеми с колената ли си имала?
31.12.12
12:33
Време е да отчета и изминалите 3 тренировъчни дни.
Да си признач,че вчерешната и завчерешната ми тренировка бяха много зорни.Спомних си,че и миналия месец имах един такъв период и се усетих,че е доброто старо ПМС.За малко на 29-ми щях да си пропусна тренировката,ама реших,че точно накрая няма да се дам.За да ми е по-лекио размених тренировките на 29- и 30-ти.Не че улесни вчерешната,но поне предния ден беше ок.Пък и отдавна не бях тренирала след 21ч.Напсоледък свикнах да тренирам докъм 19ч най-късно.Та:
29.12.12г.
Insanity Core Cardio & Balance (~37min.)
30.12.12г.
Insanity Max Interval Circuit
31.12.12г.
Insanity Max Interval Plyo
Сега привърших с трениоровката и се чувствам страхотно.След малко излизам на една слънчева разходка и псоле се залавям с доомесването на питката,която в момента втасва :)
Весело изпращане на 2012 и посрещане на 2013 година.Убедена съм,че ако сме упорити,ще бъдем възнаградени :) Пожелавам ви здраве,мир и любов! И... не се сърдете,ама ще ви пиша чак другата година :D
Мнението беше редактирано от abigale099 на 06.01.13 12:40.
казано от abigale099 на 31.12.12, 12:15:
казано от TheLight на 31.12.12, 11:23:
Болки в коленете нямах,макар че 1вия месец доста зорно ми идваше Cardio Recovery-то,защото както знаеш там се акцентира на коленате заради пружиниращите упражнения,а аз имах проблеми отпреди покрай бягането.Но иначе усещах болка в предната част на подбедрицата.Мислих,че се получава от претоварване,ама с времето отшумя и дори бях забравила за нея.При някои упрражнения пък ме боляха сводовете на краката,но нищо сериозно.Просто докато тренирам ,а после веднага отшумяваше.Ти някакви приблеми с колената ли си имала?
Имах, да, боляха ме доста към края на първия месец/началото на втория мисля че беше. Той Шон си повтаря land softly, ама като че ли не го правех много като хората... :D Иначе прасците ми се схващаха понякога за по няколко дена, обичайната мускулна треска от време на време, но нищо сериозно.
01.01.13
19:11
Честита Нова Година!
Тази година я започнах с тренировка :)
01.01.13г.
Insanity Max Cardio Conditioning + Insane Abs
Общо взето програмата приключи.Остана само утре да направя Fit test-a, за да видя напредъка за тези 2 месеца :)
02.01.13
15:31
Здравейте :) Днес празнувам края на Insanity Deluxe.За мене си е голяма работа и доста упорит труд.Първо ще приложа резултатите от fit test-a от 1вия път,когато го започнах и не довърших,а после и от 1 ноември,когато започнах този път,за да се види разликата :)
казано от abigale099 на 05.06.12, 13:29:
Уоуууу :)
Чувствам се страхотно и по-надъхана от всякога след днешната тренировка.Определено препоръчвам Insanity.Днес направих Ден 1 от програмата - Fit test:
1.Switch kicks -104
2.Power Jacks - 48
3.Power knees - 80
4.Power jumps - 32
5.Globe jumps - 9
6.Suicide jump (burpee) - 21
7.Push up Jack - 25
8.Low plank oblique - 52И тъй като след фит теста се бях надъхала ,макар и изморена,реших,че искам и да побягам,за да допълня тренировката и направих от моето любимо интервално кардио - 15мин. -2,14мили (3,43 км.)
Горещо препоръчвам Insanity за всеки,който иска да опита нещо ново,енергично,разнообразно и завладяващо (sun)
Лек и усмихнат дъждовен ден!
казано от abigale099 на 01.11.12, 18:53:
След разочарованието от Били Бланкс,днес отново реших да се завърна към доброто старо Insanity и си го правих със страшен кеф.Иска ми се да го направя цялото,т.е. два месеца,ама ще видим.Има риск да ми писне.
Важното е да съм постоянна с тренировките.Та.... :Ден1 - Fit test
1.Switch kicks - 137 (+8)
2.Power jacks - 52 (-5)
3.Power kicks - 95 (+9)
4.Power jumps - 36 (+1)
5.Globe jumps - 13 (+3)
6.Suicide jumps - 23 (-1)
7.Push up jack - 34 (+3)
8.Low plank oblique - 66 (+6)
А ето и от днес(това в скобите е спрямо последния тест на 20.12.12г.) :
02.01.13г.
Insanity Fit test
1.Switch kicks - 148(+3)
2.Power jacks - 65 (+1)
3.Power knees - 113 (+12)
4.Power jumps - 42 (+3)
5.Globe jumps - 12
6.Suicide jumps - 22
7.Push up jacks - 43 (+1)
8.Low plank oblique -70 (-3)
Само на последното се “издъних”,ама това е защото на предните много се напънах.Така че да жертвам едно за 7 си струва ;)
Ето и листът с програмата(най-отдолу),на която съм си писала датата на всяка тренировка.Голяма гордост ми е и си бях обещала като я завърша да го кача.Колко съм се потила над него ,докато със сетни сили си напиша датата след тренировката...златен лист (sun)
Утре си давам заслужен почивен ден и на 4-ти със сетни сили започвам Insanity Asylum.Понеже няма отделен ден за новия фит тест,4-ти януари ще ми е като нулев и тогава ще го направя,а от 5-ти започвам с ден 1-ви...Нямам търпение :)
Мнението беше редактирано от abigale099 на 02.01.13 15:44.
02.01.13
15:54
Поздравления!Успех за напред. (clap)
04.01.13
12:22
Чувствам се разочарована.Най-накрая дойде дългоочаквания ден да започна Insanity Asylum и чак сега забелязвам,че съм надценила свободното пространство.На няколко пъти питам Lucifer защо и тя не започне 2-рата част и ми казва,че няма място.Аз си викам-странно,стига й за 1-вата част,пък за втората не.Е,да,ама не...и аз няма място.Тая стълба отнема много място,отделно при някои упражнения трябва да има място за тялото преди зад нея,така че ....пфффф.Днес как ли не се гърчих,докато правих упражненията.Движещите планкове в края ги правих над леглото,че там беше края на стълбата.Добре,че е ниско поне :D
Поначало в една от другите стаи има място,ама има само настолен компютър,а на телефона не мога да кача клиповете,понеже ги отварям с daemon tools,a не намерих такава програма за телефона...Обаче няма да се откажа,ще го намисля някак си.Някой ако има идеи как да го кача на телефона на каже.
Иначе за програмата или по-скоро фит теста-определено е хард :) Очаквах да ми е малко по-лесно.Обаче и това съсредоточаване върху квадратите на стълбата...1-вото упражнение го започнах сигурно 3-4 пъти - я объркам последователността на краката,я толкова се съсредоточа,че забравя колко бройки съм направила...луда работа.Този път ще е месец,ама ще е мноого тежк,усещам.
Insanity Asylum Fit Test
1.Agility Heisman - 7 или 8 (наистина се обърках колко са,ама не исках да го започвам за десети път)
2.In & Out Ab Progression - 32
3.Pull ups/ Push ups - 23
4.Mountain climbers switch kicks - 67
5.Agility shoulder taps - 3
6.X jumps- 22
7.Moving push ups - 20(мисля,че можех и повече,ама много бърках движението на краката и ръцете с тая стълба;без ги правих повече)
8.Аgility lateral shuffle - 15
9.Agility bear crawl - 6 (ето това упражнение изискваше супер мн място и го правих в коридора.Така се разжихрих,че обърнах купичката с храна на котката и до края усещах гранули по ръцете си...ужасТт.Да не ви казвам той как странно ме изгледа :) )
Утре започвам с 1вата част.Изглежда страшна.Ще видим утре как са упражненията,в смисъл ще успея ли да нагодя мястото за тях.
05.01.13
12:58
05.01.13г.
Днеш беше първата ми тренировка от Insanity Asylum - Speed & Agility.Имаше много от елементите от теста вчера и в началото на тренировката бях много нервна относно изпълнението.Не заради това,че са трудни,не и че не са,но по-скоро заради липсата на място,което повече усложняваше нещата.И... стигнах до следното решение - ще си напиша упражненията на един лист и ще използвам таймер.И без това гледам,че са по минута упражненията.Та ще си ги правя в стаята,където е по-широко и вече няма да има нерви... Защото малко келяво ги правя сега ,а аз обичам или д аправя нещо като хората или да не се занимавам.Утре ми е силовата тренировка.Междудругото отдавна не съм тренирала с тежести,че в 1-вата част нямаше такива тренировки.Та сега ми е много интересно.От друга страна съм 100% сигурна,че на следващия ден ще имам убийствена мускулна треска,само като гледам какви са упражненията.
Всъщност аз вече си имам мускулна на трицепса и гърба - явно от вчера от упражнението - pull ups/push ups ,т.е. импровизация на набиране чрез лицеви опори.Много ми хареса :)
Мнението беше редактирано от abigale099 на 05.01.13 12:59.
06.01.13
12:46
06.01.13г.
Ден 2 Insanity Asylum Strength
Уаууууу :) То било невероятно да се завърнеш отново към тежестите.Тренировката беше супер яка ,на моменти и тежка,но мина толкова неусетно.Определено автоматично се превръща в любимата ми тренировка от Insanity.В нея са застъпени много от елементите,комбинирано и с тежести :) Утре ме чака яка мускулна треска.Затова и малко ще се”друсна” с аспиринче.
Иначе използвах странната тежест 2 дъмбела по 4,8кг. не знам защо са толкова,ама като махна дискове и толкова остават :)
Дано усмивката ми от тренировката се задържи и докато се мъча над учебниците за 1-вия изпит тази година :)
07.01.13
13:14
07.01.13г.
Insanity Asylum Back to core
Днешната тренировка също много ми хареса.Беше доста разнообразна.Комбинация от разтягащи и аеробни упражнения.Определено добре ми се отрази.Като допълнителна екипировка се използва само ластик за увеличаване на съпротивлението.
Иначе от вчерешната тренировка мускулната треска е много слаба,почти недоловима.Очаквах нещо брутално.Мускулната треска я усещам най-вече в горната част на гърба,около плешките, и в областта на кръста.Но чувството е сладко.
За сега мога да кажа,че Insanity Asylum ми е по-интересно от 1-вата част.Може би защото е по-разнообразно,а от друга страна и преднота част вече ми беше писнала.
Лек ден и усмивки :)
07.01.13
13:43
Здравей! Искам да те поздравя за успехите, които постигаш - много е вдъхновяващо! Аз съм още на Insanity, но гледам напред в бъдещето и чета с интерес коментарите ти относно Asylum. Знам, че за нея трябват разни атрибути и с повечето съм се снабдила, но се чудя с какво може да се замени стълбата и chin-up bar-а. Ти имаш ли ги или ползваш алтернативи?
ПП. Ех... чукча не читател (blush) Сега се върнах и изчетох дневника ти и разбрах за стълбичката. Успехи!
Мнението беше редактирано от Radost_nezemnA на 07.01.13 14:25.
07.01.13
14:28
казано от Radost_nezemnA на 07.01.13, 13:43:
Здравей! Искам да те поздравя за успехите, които постигаш - много е вдъхновяващо! Аз съм още на Insanity, но гледам напред в бъдещето и чета с интерес коментарите ти относно Asylum. Знам, че за нея трябват разни атрибути и с повечето съм се снабдила, но се чудя с какво може да се замени стълбата и chin-up bar-а. Ти имаш ли ги или ползваш алтернативи?
Благодаря за милите думи.Винаги се радвам,когато и други фенове на Инсанити драсват по някой и друг ред.Относно оборудването-баща ми ми изобрети импровизирана стълба.По-нагоре я има снимана,дори съм обяснила що-годе какво представлява.А набиранията да не те притесняват.Шон Т е дал алтернативно упражнение на базата на лицева упопа,което натоварва доста добре.Иначе има вариант да си купиш специален лост.Цената му се движи между 25 и 40лв. в зависимост от къде го взимаш.Ако те интересува пиши .И бъди сигурна,че Asylum ще ти хареса повече.Или поне при мен е така.
Имам въпрос към теб, като фен на Insanity. Доста съм гледал и съм чел за тези тренировки, наистина ли имат такъв ефект в/у външния вид, при теб как беше ?
07.01.13
17:49
казано от Kirilov на 07.01.13, 17:01:
Имам въпрос към теб, като фен на Insanity. Доста съм гледал и съм чел за тези тренировки, наистина ли имат такъв ефект в/у външния вид, при теб как беше ?
При мен ефектът не е бил супер голям в посока отслабване,тъй като аз не спазвам някакъв особен режим,а ям каквото ми се яде.Обмислям да започна някакъв режим,ама по време на сесия много се напрягам с диети.Но пък откъм оформяне и стягане ефектът е много добър.Гарантирам!Ако спазваш и режим ефектът ще е двоен.Аз една седмица се храних изрядно и веднага се вижда напредъка.Хубавото на Insanity е,че се състои от базови упражнения,които натоварват цялото тяло.За стягане и оформяне са страхотни.Е,вече ако някой иска маса... ще трябва да си поиграе повече с тежестите.
Фактът,че все още продължавам да тренирам по Insanity доказва,че съм доволна и мноооого вдъхновена :)
А ти искаш да започваш Insanity ли?
Мнението беше редактирано от abigale099 на 07.01.13 18:03.
Дръпнал съм си първата част, но само за да разгледам упражненията. Не би ми помогнало за кросфита, въпреки че предполагам натоварването е подобно. Инъче като идея и замисъл много ми харесва.
13.01.13
11:29
След няколкодневно отсъствие да се отчета и аз :)
08.01.13г.
Insanity Asylum Vertical Plyo
09.01.13г.
Нетренировъчен.На този ден ми беше 1-вият изпит и съвпадна с почивния по програма.Преди да тръгна за изпита бях много нервна и направих 20 лицеви за кураж :) И...изпитът беше взет ;)
В същия ден ми дойде и цикъла и бяха страшни болки.Бях стигнала по едно време до извода,че покрай тренировките боли по-малко,ама напоследък хич не е така.На следващия ден (10.01.13г.) пак много ме болеше,бях като парцал,баща ми каза,че съм била много бледа.Трябваше да правя Speed& Agility,ама наистина нямах сили.В началото мислих да го пиша нетренировъчен,ама мразя да ми се събират два последователни,затова разместих малко програмата и правих разтягането от Insanity Asylum - Relief Workout.Така че като трябва да правя него ще правя Speed & Agility,т.е. утре - 14-ти.
11.01.13г.
Insanity Asylum Strength Workout - любимата тренировка с тежестите.Явно от цикъла ми дойде малко тежичка,ама ми хареса.
12.01.13г.
IA Back to core - другата ми любима тренировка :)
След малко ще тренирам и после ще описвам.
Ето и една снимчица да си покажа вкусните първи мъфини ,които направих ония ден.Бяха толкова вкусни,че почти не можах да им се насладя и бързо ми ги изядоха :)
23.01.13
12:28
Лелее,едвам си намерих дневника...затрупан в прахта :D
Сесията вчера официално приключи и вече съм спокойна и доволна.Иначе да тренирам не съм преставала,само вчера се поддадох на чувството за самосъхранение и си дадох ден почивка,защото се чувствах много уморена и недоспала.Пък и вчера беше ред на 23мин. стречинг,който мисля да наваксам днес.Та да отчета изминалите дни:
13.01.13г.
IA Vertical Plyo
14.01.13г.
IA Speed & Agility
15.01.13г.
IA Gameday Workout
16.01.13г.
IA Back to core
17.01.13г.
IA Strength Workout
18.01.13г.
IA Relief Workout
19.01.13г.
IA Speed & Agility
20.01.13г.
IA Vertical Plyo
21.01.13г.
IA Strength Workout
По едно време за 3 дни бях на циклично хранене,обаче на 4-тия ден го спрях,защото ми се зави много свят,а бях пред изпит и ми пречеше на ученето.Същия ден ми предстоеше и тренировка пред захранването за деня и усетих,че ще е невъзможно.Беше ми интересно да изпробвам този режим,понеже има доста доволни от него,ама на мен не ми понесе.А може би и в прозореца ядях малко,колкото ядях и когато си ядох нормално,ама просто 1-то ядене от преди ми беше за цял ден при цикличното хранене.Не птричам,че е възможно и аз да не съм правила нещо като хората,но в крайна сметка засега прекратих.Последните дни наблягам на протеини ,салати и плодове и определено съм доволна от резултата.
Относно режима-продължавам с Инсенити.Остават ми има-няма 10 дни.Обмислям да правя двуразови тренировки като освен програмата и да бягам интервално.За да съм сигурна,че няма да бъда изморена след бягането ,1-во ще правя Инсенити и после ,примерно следобед,бягането,ако се чувствам във форма.Искам да се възползвам максимално от 20-те дни почивка,които ми се отвориха,но от утре вероятно.Днес само Инсенити,което е за деня и стречинга от вчера.
Слънчев и спокоен ден на всички :)
Мнението беше редактирано от abigale099 на 23.01.13 12:48.
26.01.13
19:18
Тези дни откъм тренировка яко съм го закършила.От ПМС ли е,от мързел ли е не знам,ама...лошо.Последният пуът като писах щях да правя две тренировки ,за да наваксам с Инсенитито,обаче като почнах едната краката ми се подкосяваха,та реших да направя поне стречинга.После два дни нищо.Е,поне не съм си клатила краката,а правих основно почистване из нас.Днес се взех в ръце и реших,че трябва да тренирам.Но реших да спра Инсенити.Нещо усещам,че ми мина,мерака,признавам.Пък и основно имам ефект от него от кръста нагоре.Всъщност и краката,ама дупето нещо изостава.С предите тренировки имах ефект и върху него.Затова се върнах към добрата стара тетрадка с тренировките.Прелистих я и видях,че най-добри резълтати съм имала между август и началото на ноември.Възможно е да е свързано и с това,че като е топло апетитът е намален,но все пак реших да пробвам.Тогава съм започвала тренировката с интервално кардио на пътека и после съм правила клипчвта на Зузка и разни разновидности,измислени от мен.Днес правих следното:
20мин HIIT - 3,07km.
200 скачане на въже с редуване на двата крака
20 бърпита с лицева опора
200 скачане на въже с двата крака
Имах планове за повече,ама нещо не можех повече.Утре пак.НА инат ще тренирам,докато музата ми пак се върне.Знам,че ще е скоро :)
28.01.13
14:19
Вчера пропуснах тренировката,но затова пък правих разчистване из нас,бях се вдъхновила да изхвърлям ненужни неща и много добре ми подейства.Щях да спирам за тренировка,ама много се бях засилила,пък и постоянно се движих-на стола,долу,горе и така доста време.Днес обаче тренировката ми беше жестока и импровизирана:
Интервално кардио на пътека 20мин. 1мин./0:30мин - 3,08км.
Импровизиран комплекс:
1.200 скока на въже с редуване ан краката
2.20 бърпита
3.200 скока на въже с двата крака едновременно
4.10 планка длани/лакти
5.8 броя от упражнение,взаимствано от Insanity Asylum,състоящо се от следното - бицепсово сгъване,клек със сгънатите бицепси,изправяне и преминаване в лицева опора,после спайдер (ляв крак отива към лява ръка,връща се и се повтаря с десен крак дясна ръка),пак лицева опора,8 броя планински катерач.Та целия този комплекс 8 пъти.
Тотал: 34:29мин
Времето мис е видя много,о се раздадох на макс,толкова можах,припотих се и накрая се чувствах удовлетворена :)
казано от abigale099 на 28.01.13, 14:19:
но затова пък правих разчистване из нас,бях се вдъхновила да изхвърлям ненужни неща и много добре ми подейства.
Много обичам така, изхвърляй всичко ненужно за да идват НОВИ неща :) .
31.01.13
11:26
Здравейте :)
Тези дни ми е едно-такова сдухано... имам си разни лични проблеми,които си ги тая в себе си,и от друга страна чакам да ми дойде и комбинацията е убийствена.Оттам и желанието ми за тренировки варира,ама гледам да тренирам поне през ден,за да не губя форма :)
Вчера тренирах.Исках да направя едно интервално кардио и два комплекса,ама на втория комплекс се отказах още на 1-вия кръг (blush) Ама каквото-такова...Иначе стаята,в която тренирах беше супер студена ,въпреки и духалката,която пунах за малко ,преди да започна да бягам.и по време на бягането имах чувството ,че ще си изплюя дробовете...кофти тръпка.А 1-вият комплекс е с отчайващо време,ама другия път поне ще имам силен стимул :) Чудя се дали като бягам в началото не ми изцежда много силите,защото все пак е и интервално...Макар че лятото тренирах в този ред и имах много добри резултати.Обмислям следващия път като тренирам да ги обърна и да видя,та да си избера най-добрия за мен вариант :)
20мин. HIIT 1:15мин.спринт /0:30мин.бързо вървене или по-бавно бягане - 3,06км.
zwow #40 Burn it off
3 rounds of:
123 burpees x 10
Strict mountain climbers x 20
clapping push ups (on knees) - x 20
Air squats @ 4kg. x 40
Total : 15:27min. (envy)
1кръг от :
50 high knees
20 burpees without push ups
15 sumo push ups
20 plank right arm/left leg & left arm/right leg
40 mummy kicks
Ето и снимка на сладките със сусамов тахан,мед,овесени ядки и орехи,които най-любезно откраднах от кулинарния сайт на Йоана :) Много съм горда с тях,пък ме накараха и да се усмихна :)
02.02.13
11:53
Здравейте :) Вчера направих една страхотна тренировка,макар че пак ми беше отпаднало.Днес имам лека и приятна мускулна трескана гърба,дупето,много слабо и на трицепсите.Мислих,че тренировката и е кратка,понеже тъкмо нагласях таймера за интервалното кардио и се наложи да излезна и отмених бягането.
Zwow #44
2 rounds :
Squat jump x15 @10kg.
Leg lift burpee x10
Wood chop chair x15 @10kg.
Twisted sit ups x20 @10kg.
Total:15min.
Времето ми е доста,ама се опраждавам с тежестта.Дойде ми малко зорно,ама се чувствах добре и надъхана.
Zwow #43
15/15 Side step ups
10/10 One leg elevated lunge
15/15 One leg triceps dips
10 chair climbers
Total: 1кръг,15/15 side step ups,10/10 one leg elevated lunge,15/15 one leg triceps dips,3 chair climbers.
На псоледното упражнение табуретката малко се клатеше,ама тъкмо се съсредоточавах върху коремните мускули и баланса :)
02.02.13
20:55
Днешната тренировка много ми хареса и беше в три части.Определено си пораздвижих вчерешната мускулна треска :)
zwow # 42 Cereal Killer Workout
4 rounds :
10 Competition Burpee with jump tuck
20 Low jacks
10 Strict mountain climbers
20 Knee hugs
10 commando push ups
Тотал:16:27мин.
Сега като описвах тренировката и осъзнах къде съм изгубила част от времето-вместо 10,правих по 20 планински катерача.А времето е приблизително,понеже ми се наложи да търча до долу да взема нещо,докато треирах.Извадих времето,което предположих,че не съм тренирала,понеже забравих таймера,ама пак е относително.Другия път като го правя ще внимавам и с бройките.
zwow # 41Work that Booty
2 rounds:
10 Burpee to chair stand up(alt. legs)
10/10 Row& Twist
10 Prisoner jumps squat
10/10 Doggie leg lift & push up
Total: 9:31min.
HIIT 0:45мин. спринт/0:30мин. по-бавно бягане или бързо ходене - 3км.(днес отново се запънах,че не може да ми е в километри пътеката,ама понеже няма как да проверя,ги приемам за такива)
Сега си лягам с приятна книга :)
Горните сладки са ми едни от любимите :)
До къде стигна с Insanity Asylum? Приключи ли го? Аз го изтеглих, но като видях тренировките и се отказах да започвам :D А от предната версия рекордът ми е 1 месец, омръзва ми.
Мнението беше редактирано от vania p на 02.02.13 23:30.
03.02.13
08:52
казано от vania p на 02.02.13, 23:28:
Горните сладки са ми едни от любимите :)
До къде стигна с Insanity Asylum? Приключи ли го? Аз го изтеглих, но като видях тренировките и се отказах да започвам :D А от предната версия рекордът ми е 1 месец, омръзва ми.
Ами докарах я до 18-19 ден.Тази е по-кратка,де- само 30 дни.Ама и на мене нещо много еднообразна ми стана,макар че бяха различни клипчета.Пък и сега с таз на’ща Зузка много яки мускулни трески си докарвам.Определено раздвижи мускулни групи,които очевидно Инсенити не можеше.Иначе няма с какво да си го обясня.Отдавна не съм спирала да тренирам,онези бяха тежки и на макс,ама явно не достатъчно.И все пак не отричам Инсенити.Напротив!То е невероятно училище за волята :)
03.02.13
10:55
Имаш ли на Зузка календара за първият месец? Аз си свалих за 2рия и 3тия, но 1вият не го открих. Ако е удобно, ще го споделиш ли? (wasntme)
След Инсенити смятам да я мятам Зузанка и аз - мисля че ще ми се отрази добре 8-)
03.02.13
12:17
казано от Radost_nezemnA на 03.02.13, 10:55:
Имаш ли на Зузка календара за първият месец? Аз си свалих за 2рия и 3тия, но 1вият не го открих. Ако е удобно, ще го споделиш ли? (wasntme)
След Инсенити смятам да я мятам Зузанка и аз - мисля че ще ми се отрази добре 8-)
Аз въобще не знам за какъв календар става дума.Аз си ги комбинирам както на мене ми хрумне.Би ли споделила въпросните календари да видя за какво става дума? :)
13.02.13
21:11
Здравейте :) Този път отсъствието ми беше свързано и с по-малко тренировки по различни причини-болки при цикъл,мързел,пътуване,леки признаци на боледуване и световъртеж,ама надявам се вече спирам с оправданията и пълен напред.Все пак ,макар и по-малко,тренировките не отсъстваха напълно.Ето отчета за изминалите 10 дни :
07.02.2013г.
1) По обяд
Buy in 30 competition burpees & knee hug
2 rounds:
10 wall stand &push; up
20 squat jump @ 2x5kg.
10 row & knee tuck @ 2x5kg.
10 1,2,3 jump lunge &kick;
Total : 17:11min.
2)zwow #46 Tight space workout
3 rounds :
5/5 One leg walkout burpee(with push up)
30 weighted side lunge jump
10/10 Side plank knee tuck
Total : 13:35min.
3) Следобяд - пътека 40мин. - 5,64
08.02.2013г.
1) zwow #47 12 AMRAP Fat Burn Workout
Forward Backward weighted @10kg.
Ab splitters & Super girl push ups
Total: 4 кръга +10 forward backward weighted + 3 Ab Splitters & supergirl push ups
2)zwow #48 Holiday slimdown workout 12 AMRAP
10 weighted jump squats @ 10kg.
10 breakdance push ups
10 weighted jump squats
10 leg & butt lift
Total : 3 кръга + 10 weighted jump squats + 8 breakdance push ups
3)Пътека - 30мин. - 4,16
11.02.2013г.
zwow #49 365 rep workout
20 left single dumbbell swing
10 competition burpees
20 right single dumbbell swing
10 competition burpees
20 reptile push ups
10 competition burpees
20 left side crunch
10 competition burpees
20 right side crunch
10 conpetition buprees
20 strict mountain climbers
10 competition burpees
20 weighted dragon backward lunges
10 competition burpees
20 weighted side to side sumo sqauts
10 competition burpees
20 knee hugs
10 competition burpees
20 spiders
10 competition burpees
20 left lunge press
10 competition burpees
20 right lunge press
10 competition burpees
5 jump squats
Total: 30:55min.
Пътека - 30мин. - 4,27
13.02.2013г.
1) zwow #50
5 rounds :
10 high knees chair toe touch
10 step up & leg lift
10 plank step over
10 chair jumps
10 side step up burpees
Total: 19:14 min.
2) zwow#51 Tone & stretch workout
1 pike stretch
100 strict mountain climbers
20 pike leg lift
10 buprees with push ups
20 pike leg lift
10 burpees with push ups
20 pike leg lift
10 burpees with push ups
50 mini air squats
10 dive bombers
50 mini air squats
10 dive bombers
100 strict mountain climbers
Toatl :19:51min.
От днешната тренировка много ме изтормозиха тия dive bomber- и.Стараех се,ама не ги мога особено...какво да се прави.Важното е желанието :)
Лека вечер от мен :)
14.02.13
22:42
Привет :)
Днес направих една импровизирана тренировка.състоеше се от следното:
4 кръга :
100 скачане на въже с двата крака
20 крънча с дъмбел @ 10кг.
100 скачане на въже с редуване на двата крака
20 крънча настрани(редуване) @ 10кг.
100 скачане на въже с двата крака
20 подвигане на крака от легнало положение до перпендикуляр
Време: 20:48мин.
Пътека интервално 30мин. - 4,43 .Спрямо предни дни ,а и спрямо всичките ми бягания това е доста добро време :)
Лека вечер и наздраве ;)
Мнението беше редактирано от abigale099 на 14.02.13 22:42.
16.02.13
17:52
15.02.2013г.
Нетренровъчен
16.02.2013г.
zwow #52 Lean Body Workout
3 rounds:
10 plank & jump tuck
1 rollover seated bent over stretch
3 rounds:
10 knee hug and legs lift
1 rollover stretch upward dog pose
1round:10 3 jump lunges + 3 knee tucks
2 Inhale ,arms up,exhale,bend forward stretch
2 rounds:
5/ left leg pistol squats
1 standing leg back & deep lunge stretch
5/ right leg pistol squats
1 standing leg back & deep lunge stretch
Total: 12:47min.
В този комплекс затруднение ми бяха one leg pistol squats.Не ги правя особено добре-подпирам се на стол и не клякам до долу.Мисля,че именно след това упражнение краката ми започнаха да треперят и едвам направих следващия комплекс.Пък и умората от 1вия комплекс си казва думата върху времето на втория.След втория осъзнах,че бягането ще е супер изнасилена работа и го оставих за утре.
zwow #53 Tight Body Workout
4rounds:
20 jumps squats
1 Candle forward,bend,sit ,reach ,breath & hold- candle-stand up
15 side jump lunges
10 sec. side lunge stretch
15 side jump lunges
10 sec.side lunge stretch
10 cross-legged push ups(alt.sides)
5sec./side stretch
Total: 12:35min.
Мнението беше редактирано от abigale099 на 16.02.13 17:52.