Пепи, аз пък ще ти кажа нещо за колана, което сигурно ще ме оплюят доста хора, ма дреме ми :)
Тренирай си без колан, ако трябва с по-леко, така ще ти се окрепи по-бързо кръста и ще ти мине, според мен вече почваш да свикваш с него, което не е добре...
06.02.13
10:56
казано от Boby_ на 06.02.13, 10:46:
казано от Петър на 06.02.13, 10:45:
Хич не ме кефи, да не кажа, че ми е неприятно, да попълвам тренировката на следващия ден!...
Така е и при мен. :) Имам чувството, че вече е в далечното минало. :)
Аз даже понякога забравям какво съм правил :)
казано от gotcha на 06.02.13, 10:55:
Пепи, аз пък ще ти кажа нещо за колана, което сигурно ще ме оплюят доста хора, ма дреме ми :)
Тренирай си без колан, ако трябва с по-леко, така ще ти се окрепи по-бързо кръста и ще ти мине, според мен вече почваш да свикваш с него, което не е добре...
Тяга никога не правя с колан, но за клека съм съгласен :). Проблемът е, че ме е шубе без колан. Сигурен съм, че ще си ги клекна и без колан тези тежести, но не ми се рискува все още докато не съм максимално уверен в кръста. Нека се позакрепи положението, пък тогава.
06.02.13
11:26
Изобщо не мога да си представя да клякам с колан - сигурно защото никога не съм ползвал ;)
казано от gotcha на 06.02.13, 11:23:
Ами това ми беше идеята - остави го да закрепне :)
Разбрах, че това ти е идеята, но явно аз не се изразих добре - познавам се вече доста добре (както може да се очаква :D) и знам, че ако сваля килата за няколко тренировки (2-3), уж за да свикна без колан, ще стане така, че след тези няколко тренировки ще сложа пак старите кила на лоста и ще се пъча и мъча да ги клекна. А на тоя фон сега (с чувствителния кръст) мисля, че това е излишен риск. Не става въпрос тук толкова за его, колкото за чувство за удовлетвореност след тренировка, а такова имам, когато мъча бедърите :). Та затова знам, че търсейки именно това чувство, ще пренебрегна безопасността, а не ми се рискува на този етап, както казах. Не ме притеснява това, че ще свикна с колан толкова, колкото факта, че няма да се чувствам удовлетворен след тренировка. Смисълът в тренирането за мен е в удоволствието и удовлетворението, което ти доставя. Живот и здраве планът ми е лятото да направя това, което казваш :)
Днес - 06.02.2013
Ден без тренировка
ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ:
08:30 - протеин, креатин, мед, 5 гр. DAA, капсула ERASE, 2 гр. Трибулус
11:00 - овес с мед
15:00 - 2,5 пилешки пържоли от бут, 200 гр. картофено пюре, но с чушки, лук, разни сирена в него - много яко :)
19:00 - овес с мед
21:00 - капсула ERASE, протеин, 2 банана
23:30- 2 гр. Трибулус, 5 бъркани яйца с някаква мръвка, кашкавал и натурални маслини.
За вечерята се подсетих от снимката в дневника на Ванката (Break) и така ми се дояде мръвка, че не е истина. Тия дни усещам някакъв постоянен глад за месо, млечни и такива щуротии не ми се ядат хич. Ще мина през магазина и ще взема някое филенце или на една пражка шунка съм метнал мерака...
Иначе днес непредвиден ден без тренировка - още съм на работа (envy)...Като цяло нищо интересно за отбелязване - денят от сутринта тръгна хаотично и през цялото време ми е някво натопорчено и с всички съм необичайно рязък - сякаш съм прекалил с кафетата... Това е.
Едит: добавям дежурните 2 банана към яденето в 21:00, а мръвката е 350гр. пушен свински бут
Мнението беше редактирано от Петър на 06.02.13 21:18.
06.02.13
21:46
Пробудил се е хищникът в теб.
Днес - 07.02.2013
ТРЕНИРОВКА:
ГРЪБ И БИЦЕПС “Б”
1. Набирания успореден раменен хват
1х6 със СТ
1х6 със СТ - тия двете серии бяха по-скоро чест ту бар.
1х5 х10 кг
1х5 х15 кг
Дропсерия 1х45кг+3х25 кг (с диск от 25 кг и втори диск от 20 кг)
1х8х20 кг
Дроп - 6х20 кг+3хCT
И в последната серия вкарах дроп, добре стана :). Не помня само дали повторенията със СТ бяха 3 или 4, затова - 3 .
2. Набирания на раменен подхват
1х5х15 кг
1х6х15 кг
Дропсерия 6х15кг+5хСТ
Нищо интересно. СТ набиранията не бяха чисти, но бицепсите тотално отказаха...
3. Придърпване на долен скрипец
1х8х71 кг
1х8х71 кг
1х8х71 кг
Нищо интересно и тук.
4. Бицепс с крива щанга
1х8х38 кг
1х6х38 кг
Нищо интересно.
Нищо особено като тренировка, дори с една идея по-слаба от миналата, но пък се чувствам добре и странно тонизиран след нея :).
ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ:
15:00 - 250 гр. пражка шунка и 5 бъркани яйца с 250 гр. извара (половината от яйцата с изварата останаха)
16:30 - 17:30 - Zzzzzzzz, след това кафе и 2 банана
19:00 - капсула ERASE, протеин
20:45 - 22:15 - ТРЕНИРОВКА
22:30 - протеин, 2 банана
23:30- 2 гр. Трибулус,
00:30 - 2 мариновани пилешки пържоли от бут (ок. 350 гр.), остатъкът от яйцата с изварата.
Днес мислех да ида на работа на обяд (нали снощи седях до никое време), но в последния момент вчера изникнаха няколко важни срещи за днес сутринта, затова размених програмата - до ранния следобед на работа и след това вкъщи.
Иначе днес съм много разсеян - сутринта забравих дали съм пил трибулуса и броих всички таблетки в шишето, за да проверя пил ли съм или не съм (не бях), след това вечерта направих същото, но с ERASE-а (не бях пил и него)...От там пък изскочи друг заек - оказа се, че съм с 2 капсули назад - демек или в два дни съм пропуснал по една от дозите, или в шишето са били 92 капсули :D…Та предполагам проблемът е в нашия телевизор - много му иде на CPU-то с толкоз добавки :D. Сега отивам да меря колко дози има от DAA, останали в пакета, щото подозирам, че лъжицата ми не е 5 гр., а по-малко...
Мнението беше редактирано от Петър на 07.02.13 22:51.
казано от Петър на 07.02.13, 22:49:
Иначе днес съм много разсеян - сутринта забравих дали съм пил трибулуса и броих всички таблетки в шишето, за да проверя пил ли съм или не съм (не бях), след това вечерта направих същото, но с ERASE-а (не бях пил и него)...От там пък изскочи друг заек - оказа се, че съм с 2 капсули назад - демек или в два дни съм пропуснал по една от дозите, или в шишето са били 92 капсули :D…Та предполагам проблемът е в нашия телевизор - много му иде на CPU-то с толкоз добавки :D. Сега отивам да меря колко дози има от DAA, останали в пакета, щото подозирам, че лъжицата ми не е 5 гр., а по-малко...
Куку-руку :D
казано от gotcha на 08.02.13, 08:59:
Куку-руку :D
Хахаха, мани, мани :D! Базиках Маринчо за гинко билобата, но то май аз съм за нея :D
казано от Скота на 08.02.13, 10:04:
Аз за това отделям “порциона” за деня :D
Добра идея, ама като се познавам, ще го правя няколко дни и след това ще ме домързи, но ще пробвам :D
Мнението беше редактирано от Петър на 08.02.13 10:52.
Днес - 08.02.2013
Ден без тренировка
ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ:
14:00 - 2 пилешки пържоли от бут (около 300гр), млечна салата
17:30 - овес с мед
18:00 - капсула ERASE, протеин, 2 банана, 150 гр. чипс
23:30- 2 гр. Трибулус, 5 бъркани яйца с 250 гр. пушен свински врат, 50-тина гр. кашкавал и натурални маслини, кроасан.
02:00 - протеин (може би)
Тоя чипс надвечер е адската издънка, но това е да влезеш в магазин гладен...Карай...Иначе днес нищо интересно - петък :). Започвам да ровя из нета пак за инфо разни хапченца :D (devil)
Мнението беше редактирано от Петър на 08.02.13 22:43.
Направих си някои сметки (премерих колко лъжици има в един пакет) и ги вписвам, защото ще ги забравя :D.
Долното е “на око” и се отнася за D-aspartic acid на Bulkpowders:
1 ч.л. с връх е около 3,6гр. , в пакет от 100 гр. има 28 дози
1 с.л. с връх е около 6,5 гр. , в пакет от 100 гр. има 15 дози
=> досега съм пил по около 3,6 гр. на ден, при желаните 4-5 гр. => връхчето трябва да е баяяя голямшко! :)
Всъщност това важи и за креатина на Булк (с еднаква консистенция са) - там пия по 2 лъжички => около 7-7,5 гр. т.е. нещата са в норма.
Край на лирическата вметка!
Мнението беше редактирано от Петър на 09.02.13 15:35.
Днес - 09.02.2013
ТРЕНИРОВКА:
ГЪРДИ и ТРИЦЕПС “Б”
1. Кофички
1х8х СТ
1х8х СТ
1х6х10кг
1х6х15кг
Дропсерия 1х45кг+3х25кг
Дропсерия 1х45 кг+3х25 кг
1х10х20кг
1х8х20кг+5 повторения със СТ (дроп)
Днес см доволен на кофите. Сила имаше навсякъде. Повторенията с 45 кг пак са половинчати, но освен тях почнах и втори (пак с 45 кг), на които най-сетне се престраших се да пусна до долу (по ниско от паралела), но явно беше прекалено надолу и не успях да вдигна (раменете издишат), та в двете дропки повторенията с 45 кг са 1,5 :D. Останалите всички са стриктни.
2. Полулег с дъмбели (пиша единият колко е, другият е идентичен)
1х6х32,5 кг
1х6х35 кг
1х5х35 кг.
1х8х27,5 кг
Сложили са нова черга в залата, явно по-гумирана от предната, и като хвърлиш дъмбелите, много здраво отскачат, та тук си правех як купон в края на всяка серия - “Баскебол” с дъмбели - държи идиотите настрани” :D
3. Суперсерия от разгъване на скрипец за трицепс с “Λ” - образна ръкохватка (Р) и седнал калф (СК) - Никакви почивки - от началото до края.
50 повдигания на пръсти със СТ
1х15х25 кг (СК)
1х8х71кг (Р) + 1х15х45кг (СК)
1х8х71 кг (Р) + 1х15х45кг (СК)
1х8х65 кг (Р) + 1х15х45кг (СК)
тук имаше една почивка от около 30-60 секунди
1х25х45кг (СК)
Нищо интересно. Почти нямаше крампички на прасетата. Само 2-3-4.
Добра тренировка се получи. Чудех се как ще е, имайки предвид по-ранния час в който отидох, но всичко беше ок. Да отидеш в друг час в залата е все едно да идеш в друга зала - пълно с нови физиономии :D.
ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ: :
11:30 - протеин, креатин, мед, 6 гр. DAA, капсула ERASE, 2 гр. Трибулус
14:00 - овес с мед
17:00 - протеин
17:30 - 19:00 - ТРЕНИРОВКА
19:30 - капсула ERASE, протеин, 150 гр. пушен свински врат, млечно хлебче (160гр.), натурални маслини, 300 гр. кисело мляко.
23:30 - 2 гр. трибулус, 1-2 порции пикантна мусака с телешка кайма и сос “Бешамел”, кисело мляко.
По някое време може да бодна 1-2 банана.
Днес следтренировъчното хранене въобще нямах намерение да е такова. Трябваше да са дежурните 2 банана, но като се прибрах и си резнах едно парче от свинския врат и като го изядох и озверях :D - исках да си натъпча остатъка в устата без въобще да дъвча :D. Същото важи и за млечното хлебче. Такава лакомия ме обзе, че не е истина - зае*ах и протеини, и банани (протеинът го изпих след яденето). Определено мога да кажа, че промяна в апетита има (по скоро лакомията ми е огромна), но особено осезаемо е желанието за месо. Тези неща обаче ще ги коментирам утре.
Сега почвам да готвя мусака - тоя път ще я правя с много кайма и по-малко картофи (4:3) - взел съм кило и нещо кайма и картофите ще са 600-700 гр. Иначе днес - нищо особено. Приятна събота.
Мнението беше редактирано от Петър на 09.02.13 20:15.
Днес - 10.02.2013
Днес трябваше да правя клек, но още от събуждането сутринта тягата ми беше в главата и не излезе от там целия ден, та:
ТРЕНИРОВКА:
ГРЪБ и БИЦЕПС “А”
Загрявка от 3 суперсерии клек със СТ и хиперекстензии (по 8 от всяко)
1. Мъртва тяга
1х6х70 кг
1х6х100 кг
1х4х120 кг
1х3х140 кг
1х1+1х150 кг
Всичко е в надхват.
Както казах днес много ми се правеше тяга и като почнах, реших най-сетне да натисна малко. Тройката на 140 без никви ядове - с бая аванс (можех и 5-6 да изкарам). До тук техниката беше акцент във всяко повторение и мисля, че беше ОК. На 150 обаче хватът тръгна да изпуска и техниката се компрометира - усетих как вкарах кръста в цялото удоволствие, точно в точката преди да заключа. Двете повторения с прихващане от земята, именно заради изпускащия хват. Реших да не се мъча повече, да не стане сакатлък. Яд ме е само за техниката на тягата на 150-тицата, защото, както казах, кръстът там се обади. Явно трябва още да внимавам. От следващият път ще си правя шестиците на 120 и една-две тройки на 140. Има време за повече.
2. Набиране широк надхват
1х6х15
1х6х20 кг
1х5х20 кг
Дропсерия - 4х20 кг + 5хСТ
Нищо интересно.
3. Гребане с дъмбел
1х6х45 кг
1х6х47,5 кг
1х8х40 кг
Нищо интересно и тук. Една серия по-малко от обикновено, но времето ме притискаше. Усетих къде е бил проблемът с хвата - едни мазоли на дясната ръка ме болят - и на лоста на тягата, и на набиранията, и тук - на дъмбела.
4. Скот с дъмбел
1х10х15 кг
1х10х15 кг
1х10х15 кг
Нищо интересно.
5. Вкъщи - Разтягане
Разтягането кратко (5 мин), че имах чувството, че кръвното ми скочи изведнъж до небето - на първата кобричка кръвта така ми нахлу в главата, че ми заглъхнаха ушите и чувах само туптене в тях...
Доволен съм от тренировката днес.
ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ:
11:30 - протеин, креатин, мед, 5 гр. DAA, капсула ERASE, 2 гр. Трибулус
13:00 - овес с мед
17:00 - мусака с телешка кайма, кисело мляко
19:00 - капсула ERASE, протеин, банан
20:45 - 22:15 - ТРЕНИРОВКА
23:30 - 2 гр. Трибулус , голяма порция мусака с телешка кайма, кисело мляко
Безразборно през деня - 6-7 петифури.
За пръв път от много време насам (месеци) си взех сладко - джънк. Ами да ви кажа честно хич не ми е липсвало. Тия петифури - с тях и без тях, много повече предпочитам да сгъна един-два банана като ми се дояде сладко, отколкото каквото и да е “сладко”. Днес затова си взех една кутия, за да пробвам...още седят на масата...
Иначе много мързелива неделя - не си мръднах г*за от леглото :D.
Това е.
Едит: И сякаш, за да подрепя казаното по-долу вечерята е: 2 чинии мусака, след това половин млечно хлебче (80 гр), 5 парчета(ок. 50гр.) пушен свински врат, 10-тина натурални малини
Мнението беше редактирано от Петър на 11.02.13 00:15.
22 дни от началото на креатина, 12 дни от началото на тест бууст стака (DAA, ERASE, Трибулус )
Все още е рано, но за 12 дни все пак могат да се изкажат някои наблюдения:
- апетит (под апетит имам предвид честотата на яденията през деня, колко често огладнявам) - все още си огладнявам през същия интервал от време, броя на яденетата е същия, така че в това отношение няма промяна.
- глад за месо - определено вече мога да кажа, че е от добавките - никога не съм чувствал толкова продължителен глад за месо. И преди се е случвало да искам да ям единствено и само мръвка, но еднократно - след като утоля желанието, то изчезва, а сега искам всяко ядене да ми е от мръвка. Чувствам дори леко отвращение към млечните - не искам да ям сирене (а много го обичам), с кашкавала се насилвам, а за извара не искам и да чуя...Яйцата са ок.
- чувство за ситост - освен глада за месо, другият много отчетлив ефект в храненето е притъпеното чувство за ситост - имам чувството, че вместимостта на стомахът ми се е удвоила. Като седна да ям и нямам наяждане. Количеството храна, което изяждам на едно ядене е поне с половината повече, от това, което ядях преди. Знам, че ще ми стане тежко, но продължавам да не се чувствам сит - например снощи за вечеря изядох 3 порции (чинии) мусака, което е почти половин тава, през седмицата се сещам за 5 яйца+мръвка(или извара) +кашкавал и веднага след това - овес с мед. Преди само яйцата с мръвката (или изварата) ме засищаха...И всеки път след ядене ми е тежко и се чувствам преял. Така, че като цяло, имайки предвид това последното, мога да кажа, че ям повече от преди.
- либидо вече мога да кажа, че е повишено, но не много. :).
- агресивност - агресивността ми не е повишена, занижен е прагът на търпимост - бих го определил по-скоро като нервност - много лесно се изнервям, по-остър съм в изказванията си. Колеги ме питаха дори защо съм по-нервен напоследък.
- сила - няма промяна
- тегло - след първоначалния скок, няма промяна - движа се между 93,5 и 93,9.
- визия - мускулите изглеждат по-плътни някак си по-очертани. Предполагам заради задържаната вода. Яд ме е, че не си направих снимки преди началото, но все може да изкопам някви, за да направя сравнение преди и след. Ще видим след края на стака.
Вкарвам уговорката за плацебо отново - особено при либидото и агресивността :).
Това е.
Мнението беше редактирано от Петър на 10.02.13 23:40.
Днес - 11.02.2013
Ден без тренировки
ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ:
09:00 - протеин, креатин, мед, 5 гр. DAA, капсула ERASE, 2 гр. Трибулус
11:30 - овес с мед
14:30 - 2 чинии с пикантна мусака с телешка кайма
18:30 - овес с мед
23:30- 2 гр. Трибулус, 5 бъркани яйца с 250 гр. пушен свински врат, 50-тина гр. кашкавал и натурални маслини.
Понеделник - кво да му описвам...(dull)- цял ден разправии с глупости....
Едит: към вечерята добавям половин млечно хлебче(80 гр.) и половин кофичка кисело мляко
Мнението беше редактирано от Петър на 11.02.13 23:34.
Днес - 12.02.2013
ТРЕНИРОВКА
КРАКА и РАМЕНЕ “А”
1. Преден клек
Клекове с ЛТ, 1 х много с лоста
1х7х60 кг
1х6х80 кг (колан)
1х3х100 кг (колан)
1х3х105 кг (колан)
1х3х105 кг (колан)
1х10х80 кг (колан)
Реших леекичко да увелича тежестта на предния клек да видя как ще е положението с кръста. Обади се в последствие, но мисля, че не е от клека. Не мога да преценя отстрани дали 105 ме сгъват - мисля, че не, но и да го има сгъването, ще е леко. Засега няма да напъвам с повече кила. Иначе на 105 има аванс за още 3 повторения може би...
2. СУПЕРСЕРИЯ от Лег преса (ЛП) и Едностранно разтваряне ръцете встрани от опора с дъмбел (Р)
1х8х160 кг (ЛП)+1х6х15 кг. (Р)
1х8х180кг (ЛП) + 1х6х15 кг. (Р)
1х6х15 кг. (Р)
Лег пресата днес много зле - липсваше й смазка и платформата се движеше много зор. 180 тежаха като 250. След първата серия на 160 усетих кръста точно там, където не трябва да го усещам...Пробвах още една серия на 180, но пак болка имаше и имайки предвид, че предния път го прееб*х именно на лег пресата, теглих й една майна и я оставих. Супер се ядосах - б*хти калпавия уред!
На разтварянето реших да пробвам с 15-ка, но тежи дге!
3. СУПЕРСЕРИЯ от Бедрено сгъване от лицев лег (ЛЛ) и Пек-бек (П-Б)
посочената тежест за лицевия лег е за всеки крак поотделно.Без почивки никъде.
1х6х12,5кг (ЛЛ) + 1х8х77 (П-Б)
1х8х12,5кг (ЛЛ) + 1х8х77 (П-Б)
1х6х12,5кг (ЛЛ) + 1х8х77 (П-Б)
Нищо интересно.
4. Разтягане вкъщи
Днес се постарах да се поразтегна добре, имайки предвид казаното по-горе.
Като цяло добре, но лег пресата много ме изнерви и бях на крачка да направя солена забележка на рецепцията, но се сдържах тоя път...
ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ:
11:00 - протеин, креатин, мед, 5 гр. DAA, капсула ERASE, 2 гр. Трибулус
11:30 - банан
14:30 - пикантен пилешки винен кебап с 400 гр. пил. гърди
18:00 - капсула ERASE, овес с мед, банан
19:00- 19:45 - Zzzzzz, след това кафе, протеин, банан
21:00 - 22:30 - ТРЕНИРОВКА
21:00 - протеин, банан
23:30- 2 гр. Трибулус, 6 бъркани яйца с 250 гр. пушен свински бут, 50-тина гр. кашкавал, 10-15 маслини.
Реших да увелича яйцата във вечерята. Или ще са 6 М размер, или 5 L размер, което всъщност е чат-пат едно и също. Иначе нищо интересно. Отидох на работа на обяд и успях да спя до по-късно. Нямах овес обаче за закуска и затова банан (днес бананите са в повечко).
Мнението беше редактирано от Петър на 12.02.13 23:10.
Ей, тва лег пресата е долно нещо, да знаеш!!! Мен не ме боли нищо от нея, но не се и натоварвам.
Зарежи я тая лег-преса, щом ти е дискомфортно. Тя става само да се донатовариш след клека общо взето, като дори тогава не е наложително да я правиш. :)
казано от Boby_ на 13.02.13, 08:33:
Зарежи я тая лег-преса, щом ти е дискомфортно. Тя става само да се донатовариш след клека общо взето, като дори тогава не е наложително да я правиш. :)
Принципно я харесвам - внася разнообразие, но тази във фитнеса е няква китайска бракма и сякаш носи повече вреда отколкото полза...
Мнението беше редактирано от Петър на 13.02.13 10:06.
Днес -13.02.2013
ТРЕНИРОВКА:
ГЪРДИ и ТРИЦЕПС “А”
1. Бенч -
1х много повторения с лоста
1х6х60
1х4х70
1х4х70
Дропсерия 1х105 кг + 3х95 кг
Дропсерия 1х105 кг + 3х95 кг
1х10х85
Дроп - 1х10х85 + 1х8х60 обаче с 15-тина сек. пауза, да си сваля дисковете от лоста
Днес съм много доволен от лега и от тренировката като цяло. Върнах си постиженията отпреди НГ и то с аванс на 105-цата! Най-накрая усещам как 105-те олекват. Наближава сякаш момента да пробвам 110 :)). Най-сетне и две десятки на 85 кила. На последната дропка (на 60 кила) отново раменете издъхнаха. Можеше да ги изцедя за 10 повторения, но щяха прекалено да се размажат и да се издънят на другите упражнения....
2. Повдигане на дъмбели от лег - пиша кг на единият дъмбел, другият е идентичен
1х6х32,5
1х6х35 кг
1х7х30 кг
Нищо интересно.
3. Тесен лег
2хмного х лоста
1х6х50кг
1х6х60 кг
1х6х70 кг
Дроп - 1х6х70 кг + 1х7х50 кг и тук така с 15-тина секунди пауза да сваля дисковете
И тук имаше аванс на 70-те. Доволно :). На дропката не помня 7 или 8 бяха повторенията на 50 кг - затова 7.
Доста приятна тренировка се получи, а отидох без особено настроение. Доволно :). Сега тонусът е на макс.
ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ:
11:00 - протеин, креатин, мед, 5 гр. DAA, капсула ERASE, 2 гр. Трибулус
14:30 - пикантен пилешки винен кебап с 400 гр. пил. гърди, овес с мед
18:00 - капсула ERASE,банан
19:00- 19:45 - Zzzzzz, след това кафе, протеин, банан
21:00 - 22:30 - ТРЕНИРОВКА
21:00 - протеин, 2 банана
23:30- 2 гр. Трибулус, 6 бъркани яйца с 250 гр. пушен свински бут, 50-тина гр. кашкавал, 10-15 маслини.
Нищо интересно днес - свърших работа, която отлагам с месеци - трябваше да си подреждам едни документи, а това ми е едно от най-омразните неща. Има още, но най-важното е свършено. Иначе започнах да разсъждавам за тия тренировки 5 пъти седмично: чудя се дали да не ги върна пак на 4, но ще изкарам още някоя друга седмица така и ще видим. Седмицата не ми стига - от 7 дни - пет са ми тренировъчни, а останалите 2 съм в офиса до 21:00. Не ми остава време кога да сготвя (ето например сега почвам да готвя за утре и вдруги ден - в 23:00 ! ч.)и за разни други къщни задължения, да не говорим за приятели и ала-бала... Ще изкарам така до края на стака - целенасочено максимално да натискам, а после ще видим...
Мнението беше редактирано от Петър на 13.02.13 23:03.
казано от Boby_ на 14.02.13, 09:18:
Освен да си намериш някой да ти готви... :)
хахаха, домашна помощница ли викаш, Боби? ;) Нещо не можем да се спазарим за менюто и количеството месо в яденето :D.
Днес - 14.02.2013
Ден без тренировка
ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ:
14:00 - пилешки винен кебап с 400-450 гр. пилешко месо от гърди
17:00 - овес с мед
20:00 - овес с мед, снакс, 300 мл. прясно мляко
23:30- 2 гр. Трибулус, 6 бъркани яйца с 250 гр. пушен свински врат и натурални маслини.
Днес - до късно в офиса и прекалих с овеса, но нямаше кво друго да ям, а глад мори народа...Нещо вечерта почна да ми дразни гърлото и сега дразненето се усилва...Имам чувството, че днес прекалих с приказките и по някое време “ме хвана за гърлото” - усетих го момента в късния следобед...Дано да е само това. Ще видим утре...Иначе нищо интересно.
Мнението беше редактирано от Петър на 14.02.13 23:14.
14.02.13
23:19
Мале 3 пъти овес, по-добре спи на отворена врата :D
казано от Filip Mutafov на 14.02.13, 23:19:
Мале 3 пъти овес, по-добре спи на отворена врата :D
Ххаахха,не ми влияе по този начин :D. А и не е чак толкова много - за деня - 200-240 гр. :)
Мнението беше редактирано от Петър на 14.02.13 23:25.
казано от Петър на 14.02.13, 23:13:
а глад мори народа...
Всъщност “глад мори добитъка” е лафът. :D
казано от Boby_ на 15.02.13, 09:51:
а глад мори народа...
Ми то с толкоз овес вече го доближавам до добитък :D. Между другото току-що си изпуснах мишката в чашата с кафе и не работи! Така - да се похваля...:D
казано от Петър на 15.02.13, 10:55:
казано от Boby_ на 15.02.13, 09:51:
а глад мори народа...
Ми то с толкоз овес вече го доближавам до добитък :D. Между другото току-що си изпуснах мишката в чашата с кафе и не работи! Така - да се похваля...:D
Изпитвам трудности да си представя какво е правила мишката ти НАД чашата за кафе, ама да кажем, че си имаш добро обяснение. :D
казано от Boby_ на 15.02.13, 10:58:
Изпитвам трудности да си представя какво е правила мишката ти НАД чашата за кафе, ама да кажем, че си имаш добро обяснение. :D
Обяснение имам за всичко! Винаги! :D Легнал съм с лаптопа и оставих чашата с кафе на пода, опитвайки се да се наглася да ми е “по-функционално” :D и оная цопна... :D
Ааа, не. Има неща, които нямат обяснение - справка вицът за човека с кравата :))))))))))))))))))
Днес - 15.02.2013
ТРЕНИРОВКА:
ГРЪБ И БИЦЕПС “Б”
1. Набирания успореден раменен хват
1х6 със СТ
1х6 със СТ - тия двете серии бяха по-скоро чест ту бар.
1х5 х10 кг
1х5 х15 кг
1х8х20 кг
Дроп - 6х20 кг+4хCT
Нищо интересно. В последната дропка набиранията със СТ излязоха кривички. Другият път ще ги правя с чийт, че в стремежа да са стриктни, излизат половинчати...
2. Набирания на V ръкохватка
1х5х15 кг
1х5х20 кг
1х5х20кг
Нищо интересно.Последната серия трябваше да е дроп със СТ и тук, но забравих...
3. Придърпване на долен скрипец
1х8х65 кг
1х8х71 кг
1х10х71 кг
Нищо интересно и тук.
4. Бицепс с крива щанга
1х8х38 кг
1х7х38 кг
Нищо интересно.
Нищо особено като тренировка. Настинал съм и очаквах да е по-зле. Но се получи добре - в смисъл нямаше спад в силата или тонуса.
ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ:
10:30 - протеин, креатин, мед, 5 гр. DAA, капсула ERASE, 2 гр. Трибулус
15:00 - пилешки винен кебап с 400 гр. пил. месо от гърди
18:00 - капсула ERASE, банан
19:15 - 20:00 - Zzzzz, след това кафе, банан и протеин
21:15 - 22:30 - ТРЕНИРОВКА
23:30- 2 гр. Трибулус, 6 бъркани яйца с 200 гр. пушен св. бут, 10-тина натурални маслини
Днес отидох на обяд на работа. Гърлото още ми дразни, на моменти бая, чувствам и схващане, особено във врата и трапеца. Няква тъпа настинка е...Досадна работа. Сякаш съм и леко дехидратиран, дори ми направи впечатление, че се потих по-малко в залата - обикновено от мен тече вода, а днес не беше така... Та насила се наливам с допълнително вода (сигурно съм минал 6-7 литра днес). Иначе нищо интересно - с нова мишка съм...:D - няква смотана китайска, но на първо време върши работа :D.
Мнението беше редактирано от Петър на 15.02.13 23:09.
15.02.13
23:21
Всеки път се набираш веднъж с 45 и правиш една кофа с 45 , и дропа след това е идентичен, това от доста време. Не улекнаха ли малко? 47.5?
казано от A.W.E.I.T на 15.02.13, 23:21:
Всеки път се набираш веднъж с 45 и правиш една кофа с 45 , и дропа след това е идентичен, това от доста време. Не улекнаха ли малко? 47.5?
На набиранията - да, но не достатъчно - гоня стъпка от 5 кг. На кофите - хич. Скоро ще пробвам 50 кг. на набиранията.
16.02.13
00:07
Кофите научи ли им добре техниката (мобилността подобри ли, щото си спомням че имаше адски лоши повторения, 1/4 движение)