Kath.. gathering smiles (strength) in a box called "diary"

Темата е заключена.
Прескочи до:

Само аз ли не забелязах само кучето, ами също, така че с гаджето ти сте страхотна двойка, много си приличате (nlove5)

Т. Тодорова

03.02.13
14:50

Нати,не си само ти :)
Хубаво Кате,с хубав приятел и сладинко кучИ - голям кеф ми прави тая картинка (sun)
Ама имаше една маца някъде - да не се обиди,че не присъства в семейния портрет :P

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.02.13 14:51.

03.02.13
15:16

Оо, няма да се разсърди мацата, тя вече има тооолкова много снимки с нас... :D

Благодаря ви за хубавите думи, момичета, големи сте сладурани!

Teddy

03.02.13
19:49

Да, разбира се че и това забелязах, но в момента много ме вълнуват кучета :D
Кат, дали ще споделиш рецептите от сн. 2 и сн. 3,че точно нещо такова ми се хапва в момента ? (blush)

03.02.13
21:02

ПРИВЕТ на всички! Минавам, за да съобщя невероятната новина, че имам отговор към един от университетите в UK, в които кандидатствах! Официално съм приета в университета Абъристуит в Уелс (sun) (sun) (sun) (sun) (sun)

П.П. Е, все пак няма особено голям повод за радост, ако трябва да считаме факта, че баща ми е на път да се откаже да ме финансира... :)

Мнението беше редактирано от Kath на 03.02.13 21:07.

03.02.13
21:06

казано от TeddyBear на 03.02.13, 19:49:

Да, разбира се че и това забелязах, но в момента много ме вълнуват кучета :D
Кат, дали ще споделиш рецептите от сн. 2 и сн. 3,че точно нещо такова ми се хапва в момента ? (blush)

Ето рецептите:
Яйчен кейк

Хлебче с трици: объркваш хуууубавичко 3 с.л. прясно мляко, 50-100 гр. извара, около 50 гр. овесени трици (може да добавиш и малко пшенични) и 2-3 яйца и врътваш в микровълновата за приблизително 7 мин. Наблюдавай го кога е готово, защото различните микровълнови са с различна мощност, съответно времето за изпичане варира.

Мнението беше редактирано от Kath на 03.02.13 21:08.

04.02.13
14:52

03.01.2013 - Тренировъчен

Коментар:
Сън - 7-8 часа, доволен и пълноценен.
Имам енергия през целия ден и също така постояяянно ме гони безумен глад (giggle)
Тренирах много добре, доволна съм :)

Храна
1.Първо изядох лъжица сусамен тахан, после закусих с кофичка кис. мляко, 50 гр. овесени ядки и 1 лъжица ябълков пектин.
2.Тренирах преди да обядвам, а обяда после се състоеше от 4 печени чушки със сирене и яйца (около 3 яйца и 100 гр. сирене общо)
3.Кафе с мляко и 1 ябълка
4.Вечерях още 4 чушки, 200 гр. кисело мляко; малко по-късно 50 гр. шоколад със Стевия

Тренировката
-разтягане, разгрявка на стави и 200 скока с въже

3 кръга:
1.Лицеви опори х 15
2.Ренегатско гребане + половин бърпи х 10; 2@6кг
3.Хиперекстензии на шв. топках 20
4.100 high knees with jump rope
3 кръга:
1.Лег х 12; 2@6кг
2.Повдиг. за трапец х 12; 2@6кг
3.В-абс х 10
4.100 high knees with jum3 кръга:p rope
3 кръга:
1.Хибридни арнолд преси х 10; 2@6кг
2.Кик-бек х 12; 2@6кг
3.Двойни коремни преси (колене към лакти) х 15
3 кръга:
1.Разтваряне на ръце встр. за рамо х 10; 2@6кг
2.Разгъване за триц. зад глава х 10; 2@6кг
3.Коремни преси “колело” х 30
3 кръга:
1.Пуш-преса х 10; 2@6кг
2.Биц. сгъване х 10; 2@6кг
3.Повд. на крака за корем х 10
3 кръга:
1.Напади х 20
2.Плие х 20; @ 7 кг
3.Коремни преси на шв. топка х 20

Всичко излезе малко под 1 час; без почивки между сериите, само при смяна на групите упражнения.
Направих точно 2000 скока за цялата тренировка.

Течности, добавки,лекарства:
2000 мг. витамин Ц; 1 табл. “Ензимил” с всяко хранене; фолиоева киселина;1 табл. метформи - само след закуска и обяд
Чай от мента; чай от мащерка; много вода и кафе с мляко :)

Мнението беше редактирано от Kath на 04.02.13 20:09.

Т. Тодорова

04.02.13
15:34

казано от Kath на 03.02.13, 21:02:

ПРИВЕТ на всички! Минавам, за да съобщя невероятната новина, че имам отговор към един от университетите в UK, в които кандидатствах! Официално съм приета в университета Абъристуит в Уелс (sun) (sun) (sun) (sun) (sun)

П.П. Е, все пак няма особено голям повод за радост, ако трябва да считаме факта, че баща ми е на път да се откаже да ме финансира... :)

Браво,сигурна съм,че всички се гордеем с теб ! (sun) (sun) (sun) (sun)

От каквото и да се откаже баща ти,после само ще може да съжалява,че не може да си припише заслугите за твоя успех :*

04.02.13
15:41

Плътно зад мнението на Тодорова!Напред и нагоре,Кат!

04.02.13
19:02

Тодорова......направо не знам какво да ти кажа! Благодаря за прекрасните думи (h)

Мнението беше редактирано от Kath на 04.02.13 19:02.

05.02.13
19:24

05.01.2013 - Нетренировъчен

Коментар:
Сън - към 6 часа.
Въпреки, че не тренирах, деня беше динамичен, защото ходихме на разходка в Панчарево. Времето беше много хубаво днес (sun)

Храна
1.Супена лъжица сусамов тахан - последната ;( :D .. кога ли ще имам пари пак да си купя, не знам.. :D После обичайното кисело мляко с овесени ядки и ябълков пектин
2.300 гр. сладолед “Mr sweets” без захар
3.3 варени яйца + голяма порция задушени зеленчуци с 3-4 с.л. заквасена сметана
4.Омлет от 2 яйца и 5 белтъка + 1 кисело мляко + 50 гр.  шоколад без захар
5.Преди лягане ще изпия чаша прясно мляко с малко какао

Тренировката
—-

2000 мг. витамин Ц; 1 табл. “Ензимил” с всяко хранене; фолиоева киселина;1 табл. метформи - само след закуска и обяд
Кафе, вода, чай, мноооого малко кола “Zero”.ю

Малко снимки от днешната разходка:

Т. Тодорова

05.02.13
20:19

Ама сте хубави,хубави ... и с тия големи очи , дето ги имате и двамата , напрао ми иде да ви нагушкам :D

Оф,много съм любвеобвилна днеска ... :D

05.02.13
20:38

казано от Т. Тодорова на 05.02.13, 20:19:

Ама сте хубави,хубави ... и с тия големи очи , дето ги имате и двамата , напрао ми иде да ви нагушкам :D

Оф,много съм любвеобвилна днеска ... :D

Не само днес, ами напоследък (hug)

Т. Тодорова

05.02.13
20:51

Мани,направо не мога да се озАптя :D ,ама е и провокирано,де :P

Извинявай за спама,ама някъв ужасен енергиен прилив усещам , искам да се пукна да говоря , пък съм сама у нас :D
Заемам се с папо !

06.02.13
05:19

казано от Т. Тодорова на 05.02.13, 20:51:

Извинявай за спама,ама някъв ужасен енергиен прилив усещам , искам да се пукна да говоря , пък съм сама у нас :D
Заемам се с папо !

Папо?

06.02.13
05:31

казано от Kath на 06.02.13, 05:19:

казано от Т. Тодорова на 05.02.13, 20:51:

Заемам се с папо !

Папо?

В превод - хапване :D Ако не се бъркам де

06.02.13
05:41

06.01.2013 - Тренировъчен

Сън - около 7 ч.
Събудих се рано сутринта, умряла от глад...закусаща ще е обилна :D

Храна
1.2 варени яйца и 200 гр. свинска шунка (giggle)
2.Кофичка кисело мляко с овесени ядки и лъжица пектин
3.Цял “Милмекс” без захар, с портокалови корички
4.300 гр. пилешки гърди на скара и 1 домат
5.След тренировка вечерях бъркани яйца (3 цели яйца и 3 белтъка) + салата от домати със 150 гр. cottage 4,5%

Тренировка
Тренирах в залатаааааа (party)
4 кръга:
1.Лиц. опори х 15
2.Придърпване на долен скрипец х 10; @30кг
3.Напади х 30
4 кръга:
1.Пек-дек х 10; @25кг
2.Вертикален скрипец х 10; @30кг
3.Плие х 25; @15кг
4 кръга:
1.Чуково бицепсово сгъване х 10; 2@7кг
2.Пуш-преса х 10; 2@7кг
3.Кик-бек х 10; 2@7кг
3 кръга:
1.Хиперекстензии х 15; ч 2 серии@15 кг, 1 серия без тежести
2.Повдигане на крака от вис х 15
3.Двойни коремни преси х 15
Кардио:
1.HIIT на пътека - 2 км и 500 м за 10 мин
2.Общо 1200 скока с въже - 200 за загрявка и 1000 за край на тренировката

Още със ставането - чаша вода, кафе, ментов чай...до края на деня имаше още вода и чайове.

Мнението беше редактирано от Kath на 06.02.13 19:37.

06.02.13
20:01

За първи път в живота си усетих ужасно силна, режеща болка в задната част на дясното рамо, докато дърпах вертикалния скрипец! Направих 4 серии на скрипеца и всичките пъти ме болеше, но после примерно на пуш-пресите въобще не го усетих (nrespect)
Хора, давайте съвети, моля ви се :( От какво може да е? Да тренирам ли, да го пазя ли? Какво да правя?.....

Kат, извинявам се за отклонението в дневника ти, но толкова много протеин как го усвояваш.. 300гр пилешки гърди, 2 варени яйца, 200 гр. свинска шунка, Кофичка кисело мляко, 3 цели яйца и 3 белтъка,150 гр. cottage 4,5%  - не ми се смята колко е, че лошо ще ми стане (wasntme) Ти хапвам повече протеин от мъжа ми .. :D Според мен, няма смисъл да си натоварваш бъбреците излишно..  ;)

06.02.13
21:14

казано от Наталия Николова на 06.02.13, 21:00:

Kат, извинявам се за отклонението в дневника ти, но толкова много протеин как го усвояваш.. 300гр пилешки гърди, 2 варени яйца, 200 гр. свинска шунка, Кофичка кисело мляко, 3 цели яйца и 3 белтъка,150 гр. cottage 4,5%  - не ми се смята колко е, че лошо ще ми стане (wasntme) Ти хапвам повече протеин от мъжа ми .. :D Според мен, няма смисъл да си натоварваш бъбреците излишно..  ;)

Откакто не броя калории го карам изцяло “на инстинкт” :D.. само с въглехидратите гледам да не прекалявам. Явно и такива дни има - протеинови бомби :D

Мнението беше редактирано от Kath на 06.02.13 21:16.

казано от Kath на 06.02.13, 20:01:

За първи път в живота си усетих ужасно силна, режеща болка в задната част на дясното рамо, докато дърпах вертикалния скрипец! Направих 4 серии на скрипеца и всичките пъти ме болеше, но после примерно на пуш-пресите въобще не го усетих (nrespect)
Хора, давайте съвети, моля ви се :( От какво може да е? Да тренирам ли, да го пазя ли? Какво да правя?.....

Трябвало е да спреш тогава, когато те е заболяло. Направи му масаж с някакво мазило (примерно волтарен или каквото имаш под ръка, но да не е загряващо). Ако много те боли може  да изпиеш и някакво противовъзпалително хапче - нурофен, парацетамол.
Виж как ще се почувстваш и поне в следващата тренировка избягвай дърпащите движения, защото тогава задното рамо работи активно.

07.02.13
06:26

казано от Маданеца на 06.02.13, 22:28:

казано от Kath на 06.02.13, 20:01:

Трябвало е да спреш тогава, когато те е заболяло. Направи му масаж с някакво мазило (примерно волтарен или каквото имаш под ръка, но да не е загряващо). Ако много те боли може  да изпиеш и някакво противовъзпалително хапче - нурофен, парацетамол.
Виж как ще се почувстваш и поне в следващата тренировка избягвай дърпащите движения, защото тогава задното рамо работи активно.

Ще го мажа с арника. Вчера пих аспирин, той доста ме успокоява по принцип и тази сутрин въобще не усещам болката. Поне за няколко дни няма да дърпам нищо...
Мерси!

Арниката е добро решение, Кат ;) И Величко я изполва при болки :)

07.02.13
07:35

казано от Kath на 06.02.13, 21:14:

казано от Наталия Николова на 06.02.13, 21:00:

Откакто не броя калории го карам изцяло “на инстинкт” :D.. само с въглехидратите гледам да не прекалявам. Явно и такива дни има - протеинови бомби :D

Нат е права: няма смисъл от толкова много белтъчини. Така или иначе това, което не може да се усвои, преминава в глюкоза и 1.ядеш скъп “въглехидрат” 2.въглехидратите са по-вкусни.
Така че няма смисъл да се страхуваш от въглехидрати, особено ако те са от хубав растителен източник: зеленчуци, плодове, кафяв ориз...
И аз дълго време съм се психясвала с тези въглехидрати, но открих, че няма нужда и на ден си ям няколко плода, много зеленчуци + овес без притеснение.

За рамото: избягвай упражненията, при които го усещаш и ще мине.

07.02.13
14:36

07.01.2013 - Тренировъчен

Сън - пак към 7 ч.
Ох, днешния ден ми се вижда ужасно мързелив и мрачен, а часовете минават тоооооооолкова бавноо :X
Днес няма да тренирам, тъй като вчера тренирах доста, утре също ме чака тежка тренировка, а освен всичко съм и с контузено рамо...ще се повъзстановя малко.
ЕДИТ: тренирах все пак.. кратко, но доволно :D

Храна
1.Закусих кофичка кисело мляко с 4 с.л. овесени ядки и 2 лъжици ябълков пектин
2.40 гр. сурови орехи и 150 гр. котидж сирене
3.Голяма порция миш-маш (домати, чушки, 3 яйца, 60 гр. сирене) + кофичка кисело мляко
4. 2 ябълки (към 500 гр. общо)
5.125 гр. от ето тази моцарела (не успях да мина през Кауфланд и за това купих някаква друга от Фантастико, но се оказа много вкусна!) + 1 голям домат и 60 гр. хляб Mestemacher

Тренировка
Ще я опиша в отделен пост по-долу.

Вода, ментов чай, чай от лайка, кафета (3 на брой) с малко мляко

Мнението беше редактирано от Kath на 07.02.13 20:29.

казано от Anelia на 07.02.13, 07:35:

казано от Kath на 06.02.13, 21:14:

Нат е права: няма смисъл от толкова много белтъчини. Така или иначе това, което не може да се усвои, преминава в глюкоза и 1.ядеш скъп “въглехидрат” 2.въглехидратите са по-вкусни.
quote]

Само дето още никой не е измисли въглехидрат, който да е по-вкусен от добре изпеченото агънце :)

07.02.13
15:26

Искам да се похваля с нещичко :)
Днес ми върнаха бележника, попълнен с всички оценки -> оформена съм за първи срок.
Завърших с пъъъъълно 6 (sun)
Имах най-големи притеснения за Компютърно счетоводство, Статистика и Математика, но всички предмети ги “избутах” с шестици!

07.02.13
15:49

казано от Маданеца на 07.02.13, 15:22:

Само дето още никой не е измисли въглехидрат, който да е по-вкусен от добре изпеченото агънце :)

Спокойнооо..Великден наближава (giggle) (rock)

Мнението беше редактирано от Kath на 07.02.13 16:07.

07.02.13
19:19

07.02.2013 - Тренировката:

HIIT 50/10; 2 rounds; 20 mins total:
1.High knees with jump rope
2.Dead lift+half burpee; @ 12kg
3.High knees with jump rope
4.Renegade row from plank position+half burpee; 2@6kg
5.High knees with jump rope
6.Swing; @ 12 kg
7.High knees with jump rope
8.Single arm clean & press; @6kg
9.High knees with jump rope
10.Burpee + push up

Радвам се, че тренирах, тъй като днес се получи един сравнително въглехидратен ден (мюсли, ябълки, доста зеленчуци, хляб...). Най-вече се радвам, че успях да намеря време и желание :)

Мнението беше редактирано от Kath на 07.02.13 19:22.

07.02.13
21:40

казано от Маданеца на 07.02.13, 15:22:

True true…
Ама и на козунаците не се мръщите :P

08.02.13
06:19

08.01.2013 - Тренировъчен

Сън - не повече от 7ч. Всяка божа сутрин ставам в 4:30 ;( Не е проблем в дните, в които си лягам рано - успявам г/д да покрия едни 7 часа. Проблема обаче е с храненето - като закуся към 5:00 още 1000 пъти съм огладняла до обяд (tmi).. Непрекъснато за храна мисля :D
Днес пак съм в залатааааа (party)

Важно: Получих “просветление” от наша съфорумничка, че е възможно стомашните ми проблеми да са следствие от приема на Метформин. Когато прочетох честите странични реакции на листовката, лошо ми стана (headbang)
Правя една извадка: 4.1. Стомашно-чревни нарушения
Много чести:
Гадене, повръщане, диария, стомашни болки, загуба на апетит. Обикновено се появяват в началото на лечението и в повечето случаи отшумяват спонтанно. За да се избегнат тези оплаквания, е препоръчително Metfogamma 850 да се приема по време или след хранене в 2 или 3 приема. Ако оплакванията продължават дълго време, прекратете приема на лекарството и уведомете Вашия лекар.
- Чести: Метален вкус.
Нарушения на метаболизма и храненето

NICE!? Е, по тези причини реших да преустановя приема на Метформин за следващия 1 месец - да, на своя глава, точно така. На контролен ще ходя след около месец отново, до тогава искам да направя този експеримент, за да видя как ще ми се отрази. После вече ще коментираме с лекуващите ми лекари как ще действаме от тук нататък...
Болките ми с всеки ден, като че ли се засилват, цялостното положение се влошава! Просто имам нужда поне да опитам. Дано не ми повлияе отрицателно...

Храна
1.2 пълнозърнести крекера, намазани с около 50 гр. топено сирене + чай
2.Кофичка кисело мляко с малко рожково брашно и 2 лъжици ябълков пектин
3.Ще обядвам в училище, за това си “влача” яденето с мен: 1 ябълка, 300 гр. котидж сирене, 1 домат, 200 гр. пилешко филе
4.След тренировка (17:30) вечерях порция пълнени патладжани - 3 цели патладжана с общо около 100 гр. телешка кайма, 100 гр. моркови и 70 гр. кашкавал
5.Кофичка кис. мляко с канела

Тренировка
4 кръга:
1.Лиц. опори х 10
2.Кор. преси х 40; @15 кг диск
3.Планински катерач х 50
4 кръга:
1.Хибридни Арнолд преси х 10; 2@5кг
2.Двойни кор. преси (колене към лакти) х 60
3.Скоци с въже х 100
4 кръга:
1.Повд. на ръце встрани за рамо х 10; 2@5кг
2.Повд. на крака за корем х 10
3.Планински катерач х 50
4 кръга:
1.Кик-бек х 10; 2@5кг
2.В-абс х 10
3.Скоци с въже х 100

Завърших с 20 ходещи напада с 10 кг и 100 скока с въже, последва:
Кардио-пътека: 3 км за 15 мин с редуване на много бързо с умерено тичане + 1 км. и 500 м. ходене под наклон; общо: ~25 мин.

2000 мг. витамин Ц; 1 табл. “Ензимил” с всяко хранене; фолиоева киселина
Вода, чай..по-късно ще има мляко с кафе

Мнението беше редактирано от Kath на 08.02.13 17:51.

08.02.13
13:59

Не те съветвам да преустановиш приема рязко. По - добре намали дозата малко, особено като е без лекарско наблюдение

08.02.13
19:30

казано от Lachezar Tomov на 08.02.13, 13:59:

Не те съветвам да преустановиш приема рязко. По - добре намали дозата малко, особено като е без лекарско наблюдение

Може би си прав, но наистина смятам да опитам. От около година приемам тези лекарства и имам плачеща нужда да ги спра...но тъй като не мога да се откажа от всичко, то поне прекратяването на Метформина ще е напълно. Както споменах - искам да видя как ще ми се отрази, ако за месец настъпят някакви негативни промени, ще започна да го пия отново. Все пак ми предстои и контролен преглед...

09.02.13
00:13

казано от Kath на 08.02.13, 19:30:

казано от Lachezar Tomov на 08.02.13, 13:59:

Може би си прав, но наистина смятам да опитам. От около година приемам тези лекарства и имам плачеща нужда да ги спра...но тъй като не мога да се откажа от всичко, то поне прекратяването на Метформина ще е напълно. Както споменах - искам да видя как ще ми се отрази, ако за месец настъпят някакви негативни промени, ще започна да го пия отново. Все пак ми предстои и контролен преглед...

Защо не се консултираш и не поискаш да ти го сменят? Имам една позната, на която не и понесе и го е заменила с друго лекарство.

09.02.13
09:22

09.01.2013 - Тренировъчен

Сън - 7ч. Стигнаха ми :)
Днес ще чийтвам! :D От Нова година се старая да ям нормално, за да мога да си позволя чийт в днешния ден. Имам два повода - към 12:00 първият ми братовчед има “Погача”, защото изминаха 40 дни, откакто е роден (sun) и ще има всякакви почерпки :D . А по-късно същия ден съм на рожден ден на майката на Иво (приятеля ми) и пак ще има разни торти и угощения. Преди това ще имам само 2 хранения - закуска и след тренировъчно хранене и ще ги изчисля в калкулатора, като ще гледам с тях да не надвиша 800-900 калории, останалите калории днес ще са от чийт храненията и предполагам, че ще достигна поне едно 2500 :D (както и да е, тях няма да ги броя).

Тренировката днес имаше за цел най-вече кондиция и максимално горене на калории, съобразно с чийт-деня. За това беше с тежести, но имаше и аеробика, в същото време беше HIIT.

Храна
1.Закусих кофичка кис. мляко, 3 с.л. ръжени ядки и 1 лъжица ябълков пектин
2.След тренировка изяждам 3 бъркани яйца със спанак и към 90 гр. сирене
3.Измежду тези 2 хранения: 2 чаши мляко с кафе
До тук: 880 калории.
По-късно ще опиша и храните, с които съм чийтнала :)

Тренировка
1 КРЪГ, интервали 50/10; 20 мин общо:
1.Dive bombers
2.Butt-kick jumps
3.Full dumbbell swing @ 12 kg
4.High knees
5.Squat+half swing @12kg
6.Jumping oblique twists
7.Half burpee+dead lift @12kg
8.High knees
9.One-arm clean & press @6kg (L)
10.One-arm clean & press @ 6kg (R)
11.Dynamic sumo squats
12.Elephant walks+push up
13.Half dumbbell swing @12kg
14.Side-kicks with legs
15.High knees
16.Bench dips
17.Knee-hugs
18.High knees
19.Double crunches
20.Butt-kick jumps

2000 мг. витамин Ц; 1 табл. “Ензимил” с всяко хранене; фолиоева киселина
Мляко с кафе х 2; вода; чай мента; чай лайка; пак чай мента...

Мнението беше редактирано от Kath на 09.02.13 09:24.

09.02.13
10:56

Наслади му се напълно на този ден! Заслужаваш го (F)

09.02.13
17:14

09.02.2013
Чийта: 3 гооолеми парчета питка с кленов сироп, малко пържено пиле...останалата храна до края на вечерта няма да е джънк, ще са бадеми и зелена салата.
Е, как е  ? :D

09.02.13
17:16

Още 364 такива дни и ша са оправиш ;)

Т. Тодорова

09.02.13
20:40

Как да е ... и аз искам питка с кленов сироп :D

Заслужаваш си чийта , както Радост е споменала - с волята , която проявяваш и усилията , които полагаш , можеш да си позволиш всичко , без да се притесняваш , че ще ти се отрази :)

09.02.13
21:29

Ооо, момичета, аз обикновено съм един гооооолям, голям чревоугорник - веднъж започна ли да чийтвам, цял ден не мога да се “зАпра”! ЖИВА ужасия :D ..та за това и рядко чийтвам (giggle). Днешния ден, впрочем, за мен си беше същинско изпитание на волята. Вярно, че калориите сигурно съм ги чукнала около 3000, но поне са предимно от домашно приготвена питка, кленов сироп и бадеми. Т.е. джънк, но качествен, вкусен и съвсем умерен. Мисля, че успях този път да НЕ прекаля. Може би само с бадемите прекалих, но пак по-добре :D

П.П. Знаехте ли, че на погача било “ЗАБРАНЕНО” да има солена храна? За да има бебето сладък живот !? :D Ужас...аз какъвто съм сладкохолик...не знам как се сдържах да не изям АБСОЛЮТНО всичко пред себе си :D :D :D
Ето, вижте на какво бях подложена (като това е само софрата от погачата; после на рождения ден пак имаше каквииии-ли-нее-чудесии):

Мнението беше редактирано от Kath на 09.02.13 21:36.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1