казано от Т. Тодорова на 14.02.13, 17:09:
Увод в общото езикознание . Много глупав предмет,елементарен,но обемен и предаден по възможно най-неразбираем начин.Сиреч,гаден за учене.
Т., може и да не съм прочела, но какво по-точно следваш, че ми стана интересно покрай това голямо четене?
15.02.13
21:38
То голямо четене навсякъде трябва.
Лингвистика с ИТ уча.Не,че ми личи,съдейки по все по-честите неграмотни коментари :D
казано от Т. Тодорова на 15.02.13, 21:38:
То голямо четене навсякъде трябва.
Лингвистика с ИТ уча.Не,че ми личи,съдейки по все по-честите неграмотни коментари :D
Ясно е, всеки който е бил наистина студент знае, че без четене не става. Така ти коментирах, щото ми направи впечатление, че беше “луднала” покрай въпросния изпит.
Интересна комбинация. Успех!
15.02.13
22:10
Мерси :)
Тъй като г-ца Санчес пусна модната муха преди няколко дни,ето и нещо,което аза харесвам като комбинация.Структурата ми приема подобни кройки с отворени обятия - само да не бяха тия проклети килограми.
*Чантата не ми харесва.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.02.13 23:09.
казано от Т. Тодорова на 15.02.13, 22:10:
Мерси :)
Тъй като г-ца Санчес пусна модната муха преди няколко дни,ето и нещо,което аза харесвам като комбинация.Структурата ми приема подобни кройки с отворени обятия - само да не бяха тия проклети килограми.
(clap) (clap) (clap)
Искам да пуснете и снимка във въпросната комбинация, Тоди! Ще ви стои добре! На много прав път сте! (giggle)
Подпис:
Ваша Кизомба :*
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 15.02.13 22:15.
16.02.13
10:40
Май въглехидратите ме бутат много.Хич не се съобразявам.Е,вярно,не ям картофи всеки ден,избягвам ориза,ама кел файда,като гъча 300 други неща,сигурно и по-лоши от споменатите. (dull)
Прогресът явно си иска жертви , тъй че ще се пробвам пак да смятам по НВД.Единственото,което отказвам да правя,е да ям по 18 пъти на ден,дори когато не съм гладна - т’ва е...отврат.
Няма да броя калории и въглехидрати от броколи,карфиоли,спанак,зеле и т.н. , щото ако трябва и тях да огранича , ще умра от глад.
Не знам какви са препоръчителните количества от тях ... ?
Ще смятам , к’во - по-добре да умра слаба и изнервена , отколкото дебела :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 16.02.13 10:48.
16.02.13
12:53
Понеже вече съм на ръба на нервна криза , реших ,че трябва и да се разболея най-накрая - имам температура и не мога да дишам много.Главата ме спуква.Туй ми се случва най-често , когато ми се случи да не спя изобщо или пък когато си обърна режима . Снощи залитах (буквално) , виеше ми се свят и очите ми се затваряха - толкова ми се спеше , но не ме хвана сън , докато не стана 3 сутринта ...
За да не се случва във всеки пост да мрънкам , крънкам и врънкам , ще спра да пиша пак за няколко дни - всичко ще водя уърдовски файл и като ми просветне , ще го споделя :)
Сега ще си направя някаква...паста от лимон,джинджифил,черен пипер и ... и аз не знам какво друго , и ще си гъча кротко в някой ъгъл (wasntme) . Какво друго мога да бутна вътре ?
И да не съм болна , мисля , че позиционирането на крехкото ми телце далеч от компютъра по време на ПМС ще се окаже добра практика.
Ако имам някакви въпроси , ще досаждам , естествено (nhappy2)
До една определена група от форума - това , че няма да пиша , не означава , че няма да ви наблюдавам рано сутрин , докато си пия чайчето (grin) , та не си мислете , че можете да си правите каквото си поискате (wait) - искам да виждам пот , треперещи мускули и хубава манджа всеки ден ! (muscle)
(nfun)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 16.02.13 13:14.
16.02.13
13:17
Ами няма какво да им смяташ на тея - аз само ги вписвам под код “зеленчуци” въпреки че има в тях моркови, а понякога и дребен зелен боб (които имат малко повече въглени) но няма какво да им се чудиш - ядеш докато ти се яде (аз ако има как и 1 леген ще изям :D )
16.02.13
15:11
Забелязвам, че на голяма част от притежателките на дамските дневници взе да им става нещо (вкл. и на мен).. това май е от приближаващият се женски месец 8-) :D
17.02.13
20:58
Хъ...
18.02.13
14:00
Съмнително добре се чувствам (sun)
Като изключим колко се изнервям покрай тия протести - гледайки как отразяват медиите,виждайки коментари от разни “българи” ... Лесно могат да бъдат преборени хората от нечия простотия и злоба.
И нещо весело ... или не чак толкоз :D :
18.02.13
14:46
хаха и мен най ме кефят коментари от сорта “истинските българи се събудиха”: все едно другите сме китайски ментета. (dull) Еми няма да съм с овчи мозък пък, и да се вра в тълпата... щото всички така правят. За мен няма ясна цел този протест, а е сбирщина от неинформирани и заблудени люде.
18.02.13
15:18
Аз пък ги подкрепям.Няма да се впускам в разисквания и тук , че ми е достатъчен един охлюв , дето се опита да ме захапе в една друга дискусия и мисля да го накарам да си прегризе гърлото от съжаление , че се е пробвал срещу мен по това време от месеца :D
Във всеки случай,реформи трябват,трябват бунтове и не съм съгласна , че да идеш на протест те прави овца - овце сме , щото си седим и си търпим , и все си мълчим , ама то понякога става непосилно да понесеш всички л**на , дето ти изсипват на главата.Не виждам по кой друг начин може нещо да се промени.
Други неща ме изнервят - че манипулациите са безкрайни , а по тия протести се тълпят и такива хора , които изобщо не преценят тежестта на ситуацията , а се чекнат там и крякат , само за да си правят кефа от вандалщините и побоищата - сиреч , опорочават цялата идея и показват неуважение към хората , които висят на студа и плачат със сълзи , заради терора , който им налагат и мизерията , в която живеят и от сърце искат нещо различно да им се случи.
18.02.13
16:01
казано от Т. Тодорова на 18.02.13, 15:18:
Други неща ме изнервят - че манипулациите са безкрайни , а по тия протести се тълпят и такива хора , които изобщо не преценят тежестта на ситуацията , а се чекнат там и крякат , само за да си правят кефа от вандалщините и побоищата - сиреч , опорочават цялата идея и показват неуважение..
Е, да де!
18.02.13
20:55
16/02/2013 , нетренировъчен (25)
Кисела,ревлива,заядлива,нервна и нетърпима :D
Ядох сладко - бая тахан с мед … шоколад
Сьомга на фурна със заквасена сметана,зехтин и подправки,картофена салата,хляб
17/02/2013 , нетренировъчен (26)
Зелен фасул !!!! (слагам удивителни,защото го мразя от все сърце и обикновено дори не го опитвам,но К. така го сготви,че ометох 3 чинии и питах за още).Само ме дразни,че все със запръжка готви … “Така се правело” .. Деъм.
Сланина,чесън,хляб .. :D
1 малък сладолед
Почти никаква вода не съм пила през тия два дни.Даже май…абе,не повече от две-три чаши за 48 часа.Но пък пих бира и пуших.
18/02/2013 (27)
09:30 1/2 пълнозърнеста филия , малко свинско филе и малко кашкавал = принцеса ; зелен чай с мака и мед ; женски Центрум ; 200мг вит.Ц
10:30 Мляко с какао от машина “без захар” - вече има нови недъзи - ш*б*н*т* машина ти пълни чашата със захар,но не ти дава бъркалка ,когато натиснеш бутона за чиста напитка :D
12:00 Капучино
13:00 Вратна пържола,моцарела,топено сирене и китайско зеле,овкусено с шарлан,малинов оцет и хим. сол , с добавени семчички
14:30 500 мл вода & Б9 + Б12
17:00 Тренировка ~ 80 мин
* 5-6 минути разгряване на стави
* 5 рунда (20:10 , AMRAP) от :
- Клек с тежест (2х5кг)
- Високи колене
- Лицеви опори от колене
- Планински катерач
- Скачащ джак
* Корем (ниво 2 от блендера - 2 от упражненията заменям с планкове)
* Силова 1
* Разтягане
20:30 4 телешки кюфтета , 10 гр масло , задушено брюкселско зеле , сос от заквасена сметана и горчица …
Умирам си да го покрия с нещо сладко това :D
2л вода
МСМ & вит. Ц преди лягане
Калории : 1662
Протеин : 123 гр
Мазнини : 107 гр
Въглехидрати : 43 гр
Калории & въглехидрати от двата вида зеле : 88 ккал / 18 гр
Количествата са малко завишени,защото не теглих нищо днес.
Чувствам се добре,свежа,активна,с настроение,нищо не ме боли,освен един заблуден яйчник и си пускам “Имало едно време” , щото много ме кефи да ми е приказно :P
П.С. Нагъчих си и малко китайско зеле...с малко сланина :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 19.02.13 00:09.
19.02.13
10:48
Защо преди лягане го пиеш това витамин Ц :)
Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 19.02.13 10:49.
казано от Ивчето Пивчето на 19.02.13, 10:48:
Защо преди лягане го пиеш това витамин Ц :)
Защото витамин Ц работи много добре съвместно с МСМ-а.
А МСМ е добавка, която работи по-ефективно през нощта.
...казано просто и кратко... :)
19.02.13
13:27
Мда,аз видях,че Маргарита го беше споменала (ако не се лъжа,няколко пъти) , позачетох се оказа , че си е тъй .Та затуй така ще го пия занапредЕ :)
19.02.13
19:09
Ясно. Аз като го пия вечер и сън не ме лови, едва ли има логика, толкова бързо да се усвоява.
19.02.13
20:58
(sun) 19/02/2013 (sun) (28)
08:00 30 гр тахан , 15 гр мед , 3 гр мака , няколко какаови зърна (5-6) , фибри , кафе на джезве
10:30 Корни с ядки , овесени бисквити Престиж (т’ва е под ред причини,свързани с аканата програмата в ПУ - уж нямаше да имаме цял ден лекции,не си взех храна от вкъщи,после се оказа,че ще имаме - наядох се с тия неща , за да не озвучавам залите с плачещото си стомахче , а накрая пак се оказа , че няма да имаме..Оу,уел..)
11:30 Плодов чай,чист
От тоя момент натаък - кутията с манджа в чантата , пък ако щат да ни държат.Сега имам 60гр въглехидрат от корнита и бисквити ;(
В 13:00 гризнах една хапка от принцесата на мъжо .
Между 13:30 и 16:00 : Тренировка (слабичка) + готвене & оправяне на къщата ( интервално :D )
Упражненията , които правих са : 5-6 минути разгряване , корем , малко напади , клекове ,
още малко за дупе , 20 миннути йога
16:40 25 гр сос от сметана и горчица , 10 гр сланина , 2 варени яйца , задушен карфиол , 70гр свинско (сготвено с лук,картофи и т.н.,извадих си само него от тавата)
Тренировка 2 ( 19:30 ) :
Загряване (5-6 минути)
ZWOW56 8 минути AMRAP , интервали 25:5 , 2 рунда :
- Високи колене
- Клек с тежест (2х3 кг) + раменна преса по време на изправяне
- Високи колене
- Двустранно гребане (2 повторения) + едностранно гребане от планк (х1 на ръка) - 5кг
- Високи колене
- Напади & ротация в торса (във видеото са скачащи,ама мерси на тоя етап) - 5кг
- Високи колене
- Лицева опора от колене + коляно към срещуположен лакът (от планк)
Малко разтягане
20:40 150 гр картоф , на око , не теглих , щото бързах да се напукам (сварен и след това запечен с лук,масло,месо,чесън,подправки,домати) , 70 гр свинско
Преди да легна , ше мушна една доза протеин и сметката ще е тази :
калории 1420
протеините : 95 гр
мазнини : 75
въглехидрати : 112
Ще гледам утре да оправя “разликата” и така.Може и да е завишено количеството на картофа,но пък сметката е без карфиола.
Обмислям сега как ще свърша тая седмица и ще започна ZWOW от номер 1 , и ще ги карам наред.Сега ми е по-добре с нея - въпреки че все още съм си джели-бели , съм доста по-силна и издръжлива от преди.Което е някакъв прогрес..все пак :)
П.С. 2,5 л вода , МСМ с вит.Ц за лека нощ :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 20.02.13 20:47.
19.02.13
21:22
(inlove) Подкрепям! :D
20.02.13
20:53
20/02/2013 (29)
11:00 110гр кисело мляко , 5 гр мака , 5гр пшеничени трици
12:00 Чай - ройбос & гинко
13:00 1 варено яйце , 30 гр луканка , 10 гр сланина , 25 гр сос от заквасена сметана и дижонска горчица , 75 гр извара , 170 гр карфиол . Докато сипвах на К. да обядва , боцнах две кубчета картоф и една малка-малка мръвка от тавичката (сподели тя със срамежлив поглед )
Днес стават 5 години , откакто леля почина . Майка ми одеве пак ми донесе торбичка с неща , както винаги - пълна с кроасани , вафли , бисквити … Как да ги ям сега ? Пък не може да се хвърлят . Не се научи .
16:30 2 гр сланина , докато готвих :P
17:00 Първо пиене на вода .. wtf
18:00 Тренировка
- разгряване
- силова 2
- малко йога , тази , ( 20 минути , но ми беше доста трудно , особено преминаването от една поза в друга :( )
20:30 200гр свински дроб,сготвен с гъби,домати,лук,чесън,сланина и малко шарлан. Дроб и гъби теглих отделно , за лука реших ,че ще е извратено и си го сипах с лъжицата без да му мисля (бива и лука да си броя :D) ; сос от сметана и горчица … накрая толкова се чудих какво още да натъпча,че да си вдигна калориите,че си взех кашкавал.
Ми не ми се яде повече пък.
2,5л вода
МСМ & вит.Ц
1 цигара с мъжо като се прибере
Калории : 1100 (нещо ме съмнява тоя калкулатор,ама предполагам,че и ориентировъчни цифри вършат работа)
Протеин : 80
Мазнини : 73
Въглехидрати : 33
Ще пия един протеин преди лягане,сиреч + още 23 гр
Сметката е без карфиола.
казано от Ивчето Пивчето на 19.02.13, 19:09:
Ясно. Аз като го пия вечер и сън не ме лови, едва ли има логика, толкова бързо да се усвоява.
Разбира се, витамин Ц се усвоява много бързо, около 30 минути му трябват. Освен това наистина пречи на съня, аз избягвам дори да ям цитруси вечер. За енергия знам, че едно време се е пиел преди тренировка.
20.02.13
21:19
:D А сметна ли лука??? :D
Стига се тормози. Дай боклучките на колежки (wasntme)
20.02.13
21:25
Аз си спя като пън :D
Деска , само отбелязах , че не съм се притеснила - ти па представяш ли си да си изтегля два резена лук :D
Тия неща не мога да ги дам на колежки , щото са от раздавка , пък квото ти е подадено на теб , не можело на друг да се дава ...
20.02.13
21:39
Набутай ги в някой шкаф и ги забрави /ама не докато замиришат/. Пък и да ги изядеш, тъкмо няма да ги мислиш. После пак в релси.
20.02.13
22:21
Абе я не се излагай - можело да се дават, не можело не знам си какво. На мен баща ми също ми подава редовно такива боклуци и винаги ги слагам в торбичка и я закачам на кофата - някой да си ги вземе. Мисля, че покойникът би се радвал да си здрава и доволна от живота и избора който си направила с доброто хранене, а не да се тровиш. Аз поне така разсъждавам.
20.02.13
22:40
Не може ли просто майка да се сети да ми сложи един морков,парче брокоЛ и 50 гр ядки , вместо все да се разправяме.
Вика : Не се сетих.
Айде,бе,няма да се сетиш,особено като по цял ден се карам с нея за тва с какво се храни :D
21.02.13
19:34
21/02/2013 , нетренировъчен (30)
08:00 30 гр тахан , 15 гр мед , мака , фибри , зелен чай , Б9 + Б12 , женски Центрум , 500мг вит.Ц
11:00 Протеинов бар , някакъв на Нутрим , еспресо , 500мл вода
14:00 54 гр кашу :) , 2 билкови чая , единият с пакетче мед
16:00 2 варени яйца , 50 гр извара
Цял ден съм навън , станала съм в 7:30 , за да отида на лекции.Едната трябваше да е от 9:00 до 12:00 - не я карахме , имахме една от 12:00 до 13:30, после час и половина дупка , после трябваше да имаме практически френски , ама човекът решил да си тръгне , разбираш ли + една от 16:30 до 18:00 , на която не можах да отида , понеже в 5:30 трябва да съм на работа.Все неуредици в програмата , все някой нещо о*рал ,недоразбрал,няма компютри,няма зали,царят мързел,безхаберие и некадърност,дисциплините,които са ни нашлякали,са все едно са събрали всичко най-тъпо и безполезно,и невъзможно за предаване в рамките на 3-4 лекции,и са теглили билетчета с кое да ни нахендрят.А таксите скачат.
За нищо не съжалявам повече отколкото за това,че не отидох да уча в Англия,когато имах възможностама.И не побеснявам,защото се е случило един,два,три,пет или 10 пъти - то все си е така.
Предложих на колегите да подадем оплакване до ректора,което смятам лично да оформя.Като няма ефект,ще протестираме и ние,колкото и смешно да звучи.Ама то няма друго решение и няма оправия,докато не си потърсиш правата и то с увереност.
17:15 Manna & протеин , мака
19:30 Дробчета с лук и гъби , сос от сметана и горчица , 12 гр сланина
Калории : 1350
Протеин : 112
Мазнини : 80
Въглехидрат : 69
И според мен,тоя калкулатор ми симпатизира и ми занижава свинщината , за да не се чувствам зле :D
Много мазно ям,много чудо.
Йо-хо-хо и бутилка лой ! :D (голям пират ще излезе от мен , буквално :D)
Утре ме чака дълъг ден - от 08:30 до 19:30 . Не знам какво да си нося ... тъпо.
Не тренирах днес,скапана съм,пък и мисля,че имам нужда от почивка,че контузеното коляно ме тормози пак.
Ето ми я колекцията от тренировки - някои не съм ги пробвала , но ще ги захвана от другата седмица.
Йогата вчера беше гот , ама ДВД-тата , дето свалих , нещо не ми се отварят като хората , а не мога да я открия тая прекрасна жена в .avi .
2л вода , МСМ , разтворен в малко лимонов сок (преди сън)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 21.02.13 19:54.
21.02.13
19:41
А,да,също така се чудя дали да не си комбинирам НВД-то с фастове (2 пъти в седмицата) ... Да не взема пък да гушна букета от безвъглехидратие и глад ? :D
Не , че са ми малко въглехидратите , де - някой да не си помисли , че нещо си въобразявам :D
казано от Т. Тодорова на 21.02.13, 19:34:
Утре ме чака дълъг ден - от 08:30 до 19:30 .
Оф, завищам ти на такъв дълъг ден—последните седмици съм от 04.00 до 00.30 изпът и то :(
Затва и спрях да пиша в дневника—нямам сили ...
21.02.13
22:32
Киксън , предполагам , че твоите такива дни поне са продуктивни.Нас ни тарлачкат само напред-назад.Висенето по коридори и кафенета ме изморява много повече от всяка друга дейност.*аси досадата.
Утре ще е дълъг ден,както споменах,а в нас няма нищо протеиново за ядене.Не и размразено.Е,има някакви извари и т.н.,които ще си замъкна с мен,но ще имам и повечко въглехидрат сигурно - ще си взема овес с кисело мляко.
Почвам да приготвям.Лека нощ :)
22.02.13
19:31
(mooning) 22/02/2013 (mooning) (1)
06:30 Тренировка :
* Загряване
* ZWOW 56 (нямах време да търся друга толкова кратка) - 8 минути AMRAP , интервали 25:5 , 2 рунда :
- Високи колене
- Клек с тежест (2х3 кг) + раменна преса по време на изправяне
- Високи колене
- Двустранно гребане (2 повторения) + едностранно гребане от планк (х1 на ръка) - 5кг
- Високи колене
- Напади & ротация в торса (във видеото са скачащи,ама мерси на тоя етап) - 5кг
- Високи колене
- Лицева опора от колене + коляно към срещуположен лакът (от планк)
* 20 мин йога (същата като миналия ден , с Шива Рей)[/color]
08:00 Около 80 гр извара
09:00 Еспресо с мляко
В 10:30 Изпих една минерална вода , в половината от която разтворих Аулин.Тоя път не можах да не пия,щото ме заболя,когато вече бях в милата ни нова сграда на ПУ,която е на къра и около нея няма нищо,та това ми беше единствената опция да оцелея през деня.
Взех си храна,но не си взех прибори :D , затова ядох в
13:30 в едно кафене до другата сграда на унито - поръчах си плодов чай с мед,който пих до към 14:30 и му ползвах лъжицата,за да си ям следния бъркоч : 20гр фини овесени ядки,100гр кисело мляко Фреско (1% - само такова имаше),20 гр тиквени семки,30гр нарязани сини сливи,25гр слънчоглед (белен,суров),мака :D
К’о друго беше … А,да,мама има днес рожден ден,та одеве (16:30) бях и до тях,и ме почерпи с някакви…едни бисквити,покрити с шоколад,с размерите на малкия ми пръст…доста леки.Изядох 5 , щото бях избудаляла от глад.Не бяха особено сладки,със сигурност не са много като стойности…Вписвам ги в сметката като 15гр бисквити с шоколад,защото не знам като какво друго,което най-вероятно ще завиши цифрите в тотала за деня.
17:30 Пиле с картофи (180гр пиле , 100гр картофи , известно количество от соса , който е мазнина,домати,подправки…готвено,сиреч) , горчица
20:00 Тренировка 2 :
* Загряване
* Силова 3
* Разтягане
22:00 2 варени яйца , извара , сланина
2 л вода
МСМ с лимонов сок преди лягане
Калории : 1606
Протеин : 118
Мазнини : 92
Въглехидрати : 85
22.02.13
21:44
И с тренировката,която току-що приключих,приключиха и трите месеца с ChaLean Xtreme (party)
Мерките си ще сравня след като ми мине МЦ , защото съм оводнена сега.
Това , което си личи без кантар и шивашки метър , е това , което споменах скоро -
- доста по-издръжлива съм
- доста по-силна съм
- дупето ми е още по-повдигнато и не знам дали си втълпявам,но като че ли е и по-обемно (е не много,но осезаемо за мен-нали всеки ден си общуваме :D)
- коремът и паласките ми са побрибрани
- мога да направя цяла една лицева опора (на пръсти,не на колене),че даже и без да си разбия зъбите в паркета :D ( ** това е нещо,което непрекъснато се променя - ту мога,ту не мога,но днес се получи)
- напипвам релеф на неподозирани места , на някои дори се вижда
- прасците ми са спаднали (party)
- бедрата ми са много по-оформени , особено като си ги гледам отгоре (не,че има от каква друга позиция да си ги погледна по естествен начин :D)
- много по-дисциплинирана съм във ВСЯКО едно отношение и това ми доставя удоволствие
- имам по-различно излъчване,някак по-свежо и лицеприятно
Разочарована съм от :
- не съм спряла цигарите !!!! - има дни , в които не пуша , има и такива , в които пуша (най-често в университета,когато се налага да вися с часове някъде)
- резултатите от спорта и храненето ми не са впечатляващи,въпреки че мен си ме радват,но може и още - причината за това е в храненето и смятам да фиксирам проблема
- периодично появяващата се болка в коленете,понякога в раменете,лактите и китките
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 22.02.13 21:45.
23.02.13
17:21
23/02/2013 , нетренировъчен (2)
Гига тъп ден.
Майка ми си “празнува” РД - семейно няк’во - с нас , баща ми , баба ми & дядо ми .
Случи се някакъв скандал , ама ужасен , на тема политика , с крясъци , блъскане по масата :D :D :D - продължи 2 часа . Както бях решила да не ям , така по едно време осъзнах , че седя и само си пълня устата , за да не се изтърва да кажа неща , които не са за казване . Толкова е “червен” дядо ми , горкият , че дори няма връзка с реалността ... турни на един промит (т’ва съвсем сериозно) мозък 85 години и висока кръвна захар , и гледай за к’во иде реч (fubar) . Още се треса и чак ми се гади от нерви . Да не говорим , че не съм свикнала да крякане и викане - у нас с К. обикновено царят топли чувства и се лее хумор , и тая гюрлотия ми взриви главата (сега ме боли страшно).
Та ... мда...
12:30 2 яйца , 100 гр извара , 80гр ориз с гъби , заквасена сметана & горчица
14:00 100 гр руло Стефани , 30гр ориз
Ииии ... 1 парче торта ; 50 гр бял шоколад
Не ми се смята , не ми се и тренира.Абсолютно изцедена съм след тая тъпотия.Лягам да чета книжката , която една мило същество ми изпрати снощи :*(F) . Само ще ида да напазарувам преди да е заваляло и после - мъррр :)
Няма да ям повече днес.Ако ям,сигурно пак ще е нещо сладко,та викам да се въздържам.
От тъпия цикъл ме боли ужасно кръстът,бъбреците,яйчниците,целият десен крак (до средата на подбедрицата :@)
Мрън пък.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.02.13 17:22.
23.02.13
17:28
Тази политика,разплава огньовете на раздора и в къщи.Тъй като не мога да преглътна егото си,често ставам главен участник в споровете...така че съм съпричастна към твоята ситуация..и главобола! (tmi)
Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 23.02.13 17:38.
23.02.13
21:45
Гладна съм. (за сладко)
23.02.13
21:54
Хапни си една-две лъжици мед с някой плод.. при мен винаги успешно затъпява глада за другото сладко.. лошото (shake)
23.02.13
22:16
Вече направих , каквото направих :D :D :D , (бисквити Траяна)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.02.13 22:16.