26.02.2013 г. (тренировъчен ден 1, седмица 19)
Тренировка - бицепс, трицепс
Загрявка:
Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж - 8х12, 8х20 кг.
Избутване на щанга от лег с тесен хват - 8х20, 8х60 кг.
Адаптация:
Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж - 4х35 кг.
Избутване на щанга от лег с тесен хват - 4х110 кг.
Работни серии:
1. Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж - 6х40, 6х40, 5х40 кг.
2. Избутване на щанга от лег с тесен хват - 5х140, 5х140, 4+1х140 кг.
3. Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж - 5х80, 4х80 кг.
4. “Френско” разгъване с дъмбели от лег - 7х25, 7х25 кг.
5. Скотово сгъване с дъмбел - 7х27, 7х27 кг.
6. Трицепсово привеждане на горен скрипец с въженце - 8х35, 6х40 кг.
Обобщение за тренировката:
Нова седмица, нова програма. Ще трябва обаче да разместя ръцете и краката - така ще идва трицепсът много близо до неделните гърди.
Днес покрай френското и скотовото (ама май и преди тях) ме заболяха всички възможни епикондили (външен, вътрешен, а ако имаше среден, и той щеше да ме мъчи), рамене и т. н. Май трябва да взема нещо за сухожилия и стави. Миналата година пих цисус, но не усетих особен резултат от една кутийка.
Иначе тренировката заради променените упражнения я усетих много добре.
Добавки
1. След ставане - 5 грама микронизиран креатин монохидрат на Now, 1000 мг Tribestan на Now, 2 капсули Sida Cordifolia (700 мг), 3 грама рибено масло.
2. На обяд - 1000 мг Tribestan на Now, 1 капсула Sida Cordifolia (350 мг).
3. Към 16 - 2 гр. екстракт от зелен чай, 1000 мг Tribestan на Now, 1 капсула Sida Cordifolia (350 мг).
4. По време на тренировката - 10 грама (1 доза) Modern BCAA на USP Labs.
5. След тренировка - ~50 грама Matrix на Syntrax.
6. Към 19 - 3 грама рибено масло.
7. Преди лягане (план) - 3 капсули ZMA на Now.
Храна:
1. Обяд - пилешка супа, шопска салата, свински каренца, зелена салата.
2. Вечеря (план) - пека една кълцана наденица, та няма какво да му мисля - наденица с бира. Класика...
През деня - към 500 мл прясно мляко.
Обобщение за деня:
Много работа отхвърлих днес, а ме чака още в пъти по толкова. Е, затова ми плащат. Ей сега пак сядам да си довърша нещо по едни договори. У нас обаче може с бира, което леко променя нещата. :)
26.02.13
20:10
казано от Boby_ на 26.02.13, 18:51:
Много работа отхвърлих днес, а ме чака още в пъти по толкова. Е, затова ми плащат. Ей сега пак сядам да си довърша нещо по едни договори. У нас обаче може с бира, което леко променя нещата. :)
Дано ти плащат добре...;)
На мен за едно ми плащат, друго върша и за съвсем различно нещо съм отговорен :)
Значи и да сгафиш, пак ще ти платят, а и няма да ти търсят отговорност! :D
казано от James Hinks на 26.02.13, 20:10:
казано от Boby_ на 26.02.13, 18:51:
Дано ти плащат добре...;)
На мен за едно ми плащат, друго върша и за съвсем различно нещо съм отговорен :)
От заплащане не се оплаквам. :) Виж за отговорности, разнопосочност и противоречия в работата мога да напиша монография... но няма. :)
27.02.2013 г. (тренировъчен ден 2, седмица 19)
Тренировка - бедра, прасец
Загрявка:
Лег-преса - 10х120, 8х185 кг.
Адаптация:
Лег-преса - 4х235
Работни серии:
1. Лег-преса - 8х260, 6х270, 6х270 кг.
2. Бедрени сгъвания на машина - 8х95, 7x95 кг.
3. Преден клек с фитили - 8х120, 6х120, 5х120 кг.
4. Повдигане на пръсти на машина за тяга (за прасци) - 10х150, 8х200, 8х200, 8х200, 6х200 кг.
Експериментът с “изхвърлянето” на клека след всичко друго започна. Първите наблюдения са положителни, но ще видим как ще е. Притеснява ме друго - още при загрявката на лег-пресата кръстът се скъса да ме боли. Когато е второ упражнение, изобщо няма такова нещо. Ще видим как ще е другата седмица и ако трябва, ще внасям корекции.
Онзи ден взех на жена ми един бар-пад. Може да пробвам да клякам с него заден клек, макар че вероятно резултатът пак ще е отрицателен - проблемът никога не е бил в твърдостта на лоста, а в налягането.
Добавки:
1. След ставане - 5 грама микронизиран креатин монохидрат на Now, 1000 мг Tribestan на Now, 2 капсули Sida Cordifolia (700 мг), 3 грама рибено масло.
2. На обяд - 1000 мг Tribestan на Now, 1 капсула Sida Cordifolia (350 мг).
3. Към 16 - 2 гр. екстракт от зелен чай, 1000 мг Tribestan на Now, 1 капсула Sida Cordifolia (350 мг).
4. Преди тренировката - 10 грама (1 доза) Modern BCAA на USP Labs.
6. Към 18 - 3 грама рибено масло.
Храна:
1. Обяд - купичка пилешка супа, овчарска салата, плескавица, салата зеле и моркови.
2. Вечеря - ще го мисля ей сега.
През деня - около 500 мл прясно мляко
Обобщение за деня:
Нищо за отбелязване днес.
Ама ти, Боби, не го ли разгряваш кръста по някакъв начин преди да почнеш “разгрявката” на лег пресата ?
казано от Петър на 27.02.13, 18:24:
Ама ти, Боби, не го ли разгряваш кръста по някакъв начин преди да почнеш “разгрявката” на лег пресата ?
Да загрявам за загрявката викаш? :) Малко ротации от кумова срама, разтягане на квадрицепсите и клекове без тежест и толкова. :) Може да пробвам по-сериозно другата седмица.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 27.02.13 18:28.
!
Ако трябва направи 1-2 серии много лека тяга с прави крака или нещо подобно!
Мен кръста ме Обива от болки на лежанка примерно ако не го загрея (и ако лежанката е 1во упражнение)
За лег преса незнам,не правя,но му удари някоя друга ротация на кръста и така.
казано от Boby_ на 27.02.13, 18:27:
Да загрявам за загрявката викаш? :)
Асъл! :D
Екстензийки, клекове с тежестта на собствения г*з :D , с лоста или леки килца и т.н. за 10-тина минутки...
Мнението беше редактирано от Петър на 27.02.13 18:32.
казано от Vintage на 27.02.13, 18:28:
!
Мен кръста ме Обива от болки на лежанка примерно ако не го загрея (и ако лежанката е 1во упражнение)
За лег преса незнам,не правя,но му удари някоя друга ротация на кръста и така.
Това да не е заради онази тяга, дето уж нямаше проблем да се прави като кука ? :D
казано от Madboy на 27.02.13, 18:36:
казано от Vintage на 27.02.13, 18:28:
!
За лег преса незнам,не правя,но му удари някоя друга ротация на кръста и така.Това да не е заради онази тяга, дето уж нямаше проблем да се прави като кука ? :D
Не?
28.02.13
12:19
Пробвай да загряваш с клек на гръб, като хващаш лостът максимално широко, дори и през дисковете - правиш примерно 10 с лост, после на колкото килограми ти е удобно. Лостът лежи на трапеца, плешките събрани и изпъчени гърди, поясът стегнат. Не пускаш още отначало до долу, а по малко с всеки клек - да се получи хубаво постепенно разтягане и активиране, докато накрая можеш с примерно 60-80 кила да направиш хубав експлозивен клек без да подгъваш кръст. Ако си прецениш, може би е по-смислено една разгряваща румънска тяга след това, отколкото конвенционална.
28.02.2013 г. (тренировъчен ден 3, седмица 19)
Тренировка - рамо, преса
Загрявка:
Раменни преси с прав лост от седеж - 10х20, 8х40, 68х40 кг.
Адаптация:
Раменни преси с прав лост от седеж - 4х70 кг.
Работни серии:
1. Раменни преси с прав лост от седеж - 4х90, 4х90 кг.
2. Раменни преси с дъмбели от седеж - 7х42, 6х42 кг.
3. Повдигане на дъмбели встрани от стоеж - 6х30, 6х30 кг.
4. Повдигане на дъмбели напред от стоеж - 6х30, 7х30 кг.
5. Повдигане на крака от вис (на 120 градуса) - 16, 14, 13, 10
6. Коремни преси на римско столче - 15х10, 15х10, 12х10 кг.
Прилично днес. На раменната преса малко по-слабо от предната седмица, но само като усещане - иначе пак две четворки на 90.
Добавки:
1. След ставане - 5 грама микронизиран креатин монохидрат на Now, 1000 мг Tribestan на Now, 1 капсула Yohimbe Fuel на TwinLab, 3 грама рибено масло.
2. На обяд - 1000 мг Tribestan на Now.
3. Към 16 - 2 гр. екстракт от зелен чай,1000 мг Tribestan на Now, 1 капсула Yohimbe Fuel на TwinLab,.
Храна:
1. Обяд - пилешка супа, зелена салата, свинско по мексикански.
3. Вечеря (план) - много е рано все още.
През деня - около 500 мл прясно мляко.
Обобщение за деня:
Днес ме застигна една грешка, която бях направил преди време. Всъщност поправянето й е това, което ще причини проблеми. Ако се бях направил, че не съм я забелязал, май щеше да е по-добре, но не е в стила ми. Тепърва ще се изяснява дали ще има последствия и какви ще са те...
Мнението беше редактирано от Boby_ на 07.03.13 15:15.
01.03.2013 г. (без силова тренировка)
Аеробна тренировка
Интервално кардио на велоергометър - 13 минути (4 спринта на степен 6).
Спринтовете - на над 85 оборота в минута.
Добавки:
1. След ставане - 5 грама микронизиран креатин монохидрат на Now, 1000 мг Tribestan на Now, 1 капсула Yohimbe Fuel на TwinLab, 3 грама рибено масло.
3. Към 16 - 2 гр. екстракт от зелен чай,1000 мг Tribestan на Now, 1 капсула Yohimbe Fuel на TwinLab,.
4. Към 18 - 3 грама рибено масло.
5. Преди лягане (план) - 3 капсули ZMA на Now.
Храна:
1. Обяд - няма.
2. Вечеря - зелена салата, салата уаками, огромни количества суши, две чаши червено вино, две бири.
Обобщение за деня:
Днес беше доста напрегнат и натоварен ден.
С жена ми имаме годишнина, откакто се запознахме - на тази дата преди... отказвам да назова броя години, но някои потребители на форума не са били родени тогава. :) По този повод ходихме в Хепи (не заради рекламата, а защото жена ми умира за суши, а не се сетих за друго място наблизо). Развалих пак диетата, но ще се поправя... :D
И последно по ред, но не и по важност. Честита Баба Мара на всички! Живи и здрави, весели и засмени цяла година!
Бях много приятно изненадан от мартеничката от ББ-Тийм, която получих вчера. :)
02.03.2013 г. (тренировъчен ден 4, седмица 19)
Тренировка - гръб, трапец
Загрявка:
Придърпване на горен скрипец с раменен подхват - 8х60, 8х60 кг.
Адаптация:
Набирания с раменен подхват (със собствено тегло) - 4.
Работни серии:
1. Набирания с раменен подхват (с доп. тежест) - 7х24, 5х29, 5х29 кг.
2. Придърпване на горен скрипец с широк хват - 6х90, 5х90, 5х90 кг.
3. Мъртва тяга - 8х80, 6х130, 5х180 (без фитили), 5х210, 4х210 (с фитили) кг.
4. Гребане с щанга (с подхват) - 7х110, 6х110, 7х110 кг.
5. Повдигане на рамене на машина за тяга - 8х150, 8х230, 8х230, 8х230 кг.
Днес ми беше тежичко, но като цяло добре стана тренировката. Май за пръв път салгам 29 кг за набирания - досега бях стигал мисля докъм 25. Станаха си хубави, чисти петици. Другата седмица ще слагам направо 32 кила пудовка да виси там. Тягата малко тежичка ми дойде, но това е положението. В началото хич не ми се тренираше, но после ми дойде музата.
Добавки:
1. След ставане - 5 грама микронизиран креатин монохидрат на Now, 1000 мг Tribestan на Now, 1 капсула Yohimbe Fuel на TwinLab, 3 грама рибено маслo, 1 капсула Ultra Lean 3 на Olympian Labs.
3. Към 16 - 2 гр. екстракт от зелен чай,1000 мг Tribestan на Now, 1 капсула Yohimbe Fuel на TwinLab, 1 капсула Ultra Lean 3 на Olympian Labs.
Трябва да ми се забрани да припарвам до онлайн магазини за добавки. Преди време бях попаднал на някава промоция на айхърба и си взех някакъв глупав бърнър с малинови кетони, екстракт от зелено кафе и манго. 20-тина долара - к’во му плащаш. Сега ще си го пия. :D
Храна:
1. Обяд - печен патладжан със сирене, свински сач със зеленчуци.
3. Вечеря (план) - печено свинско контрафиле с гъби.
През деня - около 500 мл. прясно мляко.
Обобщение за деня:
На обяд ходихме на заведение с кумците. Всички лочат бира, Боби гледа като гладно цигане... Пил съм бира преди тяга - не ми идва добре някак си. Обаче щом удържах на обяд в компания, мисля и вечерта да не пия. :) Днес - сух режим!
казано от Boby_ на 02.03.13, 18:15:
Трябва да ми се забрани да припарвам до онлайн магазини за добавки. Преди време бях попаднал на някава промоция на айхърба и си взех някакъв глупав бърнър с малинови кетони, екстракт от зелено кафе и манго. 20-тина долара - к’во му плащаш. Сега ще си го пия. :D
Мани, днес следобяд “браузвах” из хърба и си наблъсках кошницата с разни щуротии за $60. Не съм ги поръчал още де - висят си там, но и това ще дойде...:D
02.03.13
19:41
казано от Петър на 02.03.13, 19:16:
Мани, днес следобяд “браузвах” из хърба и си наблъсках кошницата с разни щуротии за $60. Не съм ги поръчал още де - висят си там, но и това ще дойде...:D
Да звънкаш :P
Аз се чувствам, като наркоман на моменти (dull)... та гледам да не браузвам често...
02.03.13
22:12
казано от Скота на 02.03.13, 21:55:
Аз се чувствам, като наркоман на моменти (dull)... та гледам да не браузвам често...
Ти си наркоман....и аз съм наркоман.... :D Затова върви нашето приятелство :D
02.03.13
22:14
казано от Херцог Трън на 02.03.13, 22:12:
казано от Скота на 02.03.13, 21:55:
Ти си наркоман....и аз съм наркоман.... :D Затова върви нашето приятелство :D
Странно защо се нямаме ние тогава, като трябва да е иначе, ако доводите са верни. :D
03.03.13
00:36
казано от Петър на 02.03.13, 19:16:
Познато... вчера както си ровех и след 20 мин направих поръчка 2хSyntrax tropics и 2xno explode с мисълта в главата ми че поне ще съм зареден за 3 месеца напред (самозалъгвам се със сигурност).
Мнението беше редактирано от Светослав Захариев на 03.03.13 00:37.
03.03.2013 г. (тренировъчен ден 5, седмица 19)
Тренировка - гърди, предмишница
Загрявка:
Повдигане на щанга от лег - 10х20, 10x20, 10х70, 10x70 кг.
Адаптация:
Повдигане на щанга от лег - 4x130 кг.
Работни серии:
1. Повдигане на щанга от лег - 4+1х160, 4х160, 3+1х160 кг.
2. Повдигане на щанга от лег с обратен наклон - 6х135, 6х135 кг.
3. Повдигане на дъмбели от полулег - 6х50, 5х50 кг.
4. Сгъване на китки с прав лост (за предмишница) - 10x20, 10х40, 10x50, 8x55, 7х65, 7х65, 6х65, 4х64 кг.
Добра тренировка днес. На равната лежанка пак не стана петицата на 160, но е рано още за 165 и няма да натискам. На “обратбата” лежанка 135 са леки - другата седмица ще са 140.
Добавки:
1. След ставане - 5 грама микронизиран креатин монохидрат на Now, 1000 мг Tribestan на Now, 1 капсула Yohimbe Fuel на TwinLab, 3 грама рибено маслo, 1 капсула Ultra Lean 3 на Olympian Labs.
3. Към 16 - 2 гр. екстракт от зелен чай, 1000 мг Tribestan на Now, 1 капсула Yohimbe Fuel на TwinLab, 1 капсула Ultra Lean 3 на Olympian Labs.
Храна:
1. Обяд - Купичка супа със свинско и зеленчуци, салата домати и печени чушки, наденица от кълцано месо.
3. Вечеря (план) - Свинско контрафиле на фурна с някаква гарнитура.
Обобщение за деня:
Нищо особено днес. Мързелива сутрин, после взимах малката от един курс по рисуване, ходих до един приятел да взема един аквариум, после зала и... денят си заминал. :)
П. П. За малко да забравя. Честит празник на всички! :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 03.03.13 18:41.
04.03.2013 г. (без силова тренировка)
Аеробна тренировка
Интервално кардио на велоергометър - 16 минути (5 спринта на степен 6).
Спринтовете - на над 85 оборота в минута. За ориентация вече ще пиша и килокалориите, изгорени според велоергометъра - не заради тях самите, а като мярка за интензивност. Днес те са 161.
Добавки:
2. На обяд - 1000 мг Tribestan на Now, 1 капсула Ultra Lean 3 на Olympian Labs.
3. Към 16 (план) - 1000 мг Tribestan на Now, 1 капсула Yohimbe Fuel на TwinLab.
4. Към 18 (план) - 3 грама рибено масло.
Първи впечатления от Ultra Lean 3 на Olympian Labs - влияе на нервната система. Дали заради голямо количество кофеин в екстракта от зелени кафени зърна или заради нещо друго, но снощи не можах да заспя до три сутринта дори с мелатонин, а бях изморен и ми се спеше. Затова местя втората капсула на обяд - ще я взимам към два следобед и ще видим как ще е.
Спирам да пиша зеления чай - пия го епизодично когато се сетя и няма смисъл само да пълня дневника с него.
Храна:
1. Обяд - няма.
2. Вечеря - каквото дойде.
Изключително изчерпателно описание на храната, а? :D
Обобщение за деня:
Много работа днес, но има светъл лъч на хоризонта - май ще се отвори възможност да се избегнат едни проблеми... Не мога да навляза в подробности, но ако нещата се развият добре, ще ми олекне много на... не, не на душата или на сърцето, само на разума засега. :)
Ако успея да врътна довечера велоергометър, ще дописвам.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 04.03.13 17:04.
Направо не знам как функционираш с толкова малко храна :D а като гледам даже и липсва такава (wasntme)
казано от Веселина Иванова на 04.03.13, 14:51:
Направо не знам как функционираш с толкова малко храна :D а като гледам даже и липсва такава (wasntme)
Не е толкова малко. :) Снощи съм изял на вечеря две парчета печено свинско (сигурно към 200-250 грама общо) с още 200-300 грама гъбен сос, малко шам-фъстък, чаша таратор, половин купа салата домати и печени чушки, малко синьо сирене. Още нещо похапвах, докато готвих и чаках соса, ама даже не помня вече какво точно. :)
Просто обядът ми е скромен, храната ми е събрана вечер, а си пиша деня преди вечеря и не дописвам после. :)
А и тялото ми казва, че ям много - ако мъничко увелича храната, започвам да качвам тегло. От миналото лято с това хранене съм качил пет кила. Е, има и уловка - това “хранене” включваше и 5-6 бири или съответното количество концентрат горе-долу през ден. Сега гледам поне това да огранича и е добре така - имам сила, поддържам едни килограми, а ако малко сваля, ще е ОК, макар че не го гоня на всяка цена засега.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 04.03.13 15:00.
Явно се дължи на ЕГН-то (без лоши чувства :D) Защото храната ти според мен е скандално малко :D. НО, при теб работи - следя дневника, добре върви диетата, качваш сила и т.н. както ти го обясняваш. Достатъчна е за теб - мене ме е страх да си помисля да ям толкова малко на ден :D
казано от Миsh0 на 04.03.13, 15:12:
Явно се дължи на ЕГН-то (без лоши чувства :D)
Аз ако започна да се обиждам на тема възраст, по-добре да взема още сега да се гръмна между очите и да се свършва. :D Ясно е, че по-млади няма да станем, тъй че поне можем да не си хабим нервите заради неизбежното. :)
казано от Миsh0 на 04.03.13, 15:12:
Защото храната ти според мен е скандално малко :D. НО, при теб работи - следя дневника, добре върви диетата, качваш сила и т.н. както ти го обясняваш. Достатъчна е за теб - мене ме е страх да си помисля да ям толкова малко на ден :D
Факторите са доста. Имам бавен метаболизъм от дете, наследствена предразположеност към затлъстяване, работата ми предполага заседнал живот - прекарвам 10 часа на ден пред компютъра и още час седнал в колата, тренировките ми не са кой знае колко обемни, а в последно време не са и особено интензивни, а на всичко отгоре кардиото е рядко и кратко. :) Не обичам да ходя пеш, мразя да тичам и всичко това си носи последствията. :)
Общо взето метаболизъм и “лайфстайл” на праисторически гигантски ленивец. :D
Затова и храната ми е такава - ако не внимавам, една сутрин се събуждам 130 кг и се чудя как (отново) съм се докарал до там. :)
При теб със сигурност тази комбинация от предпоставки е различна.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 04.03.13 15:27.
Ами освен тренировките, в момента нямам абсолютно никаква друга физическа активност. Лежа по цял ден :D И аз мразя да ходя пеш, да тичам абсурд :D А метаболизма ми е нормален - нито бавен, нито бърз, но аз на 20 години още раста ‘дет се вика :D нищо, че съм 190 и 115 кила - хлапе съм :D
Мнението беше редактирано от Мирослав на 04.03.13 15:34.
05.03.2013 г. (тренировъчен ден 1, седмица 20)
Тренировка - бедра, прасец
Загрявка:
Лег-преса - 10х120, 10х160, 6х200 кг.
Адаптация:
Лег-преса - 4х235
Работни серии:
1. Лег-преса - 7х270, 7х270, 6х270 кг.
2. Бедрени сгъвания на машина - 8х95, 8x95 кг.
3. Преден клек с фитили - 5х125, 6х120, 6х120 кг.
4. Повдигане на пръсти на машина за тяга (за прасци) - 10х150, 8х200, 8х200, 8х200 кг.
Днес тренировката започна без проблеми. Загрях само една идея повече от миналата седмицам, но нямаше и помен от болка в кръста.
Когато правя предния клек като трето упражнение, правилата се променят - работните тежести падат, а трудността нараства. :) И днес така. На 125 тръгнах за шесто повторение, но си изсипах щангата върху ръцете. Не трябваше, но свалих 5 кила и докарах последните две серии до шестици.
Добавки:
3. Към 16 - 1000 мг Tribestan на Now, 1 капсула Yohimbe Fuel на TwinLab, 1 капсула Ultra Lean 3 на Olympian Labs.
Храна:
1. Обяд - купичка пилешка супа, зелена салата, свински котлет на скара, домати.
2. Вечеря - 6 бири, гювече по тракийски (бекон, суджук, яйце, топено сирене кисели краставички и т. н.), катък.
През деня - около 500 мл прясно мляко
Обобщение за деня:
Ден като ден. Имаше разни перипетии, но не ми се разказва днес.
06.03.2013 г. (тренировъчен ден 2, седмица 20)
Тренировка - бицепс, трицепс
Загрявка:
Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж - 8х12, 8х20 кг.
Избутване на щанга от лег с тесен хват - 8х20, 8х60 кг.
Адаптация:
Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж - 4х35 кг.
Избутване на щанга от лег с тесен хват - 4х110 кг.
Работни серии:
1. Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж (тип “чукчета”) - 6х40, 7х40, 6х40 кг.
2. Избутване на щанга от лег с тесен хват - 4+1х140, 4х140, 4х140 кг.
3. Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж - 5х80, 5х80 кг.
4. “Френско” разгъване с дъмбели от лег - 5х27, 6х27 кг.
5. Скотово сгъване с дъмбел - 5х30, 5х30 кг.
6. Трицепсово привеждане на горен скрипец с въженце - 3х40, 6х40 кг.
Слабичко днес, но си имам оправдание...
Добавки
3. Към 16 - 1000 мг Tribestan на Now, 1 капсула Yohimbe Fuel на TwinLab.
Храна:
1. Обяд - салата “Ница” (зелена салата с яйца, риба тон, пушена сьомга и дресинг), телешки филенца със зеленчуци (в Хепи).
2. Вечеря (план) - свинско на фурна, гъбен сос, салата.
Обобщение за деня:
Вчера след тренировката ходихме в едно иначе доста приятно квартално заведение, където ядох някакво гювече със суджук и бекон. Още тогава беконът ми се стори подозрителен, но чинно си го изядох. Днес гювечето напираше да излезе по спешност. Прекарах почти цяла сутрин и половинта следобед в тоалетната.
Освен това имах страшно много работа - тъкмо два срока изтичаха днес, а утре имам много важна телеконференция, в която ще замествам шефката, докато тя е на почивка на китно островче в Индийския океан. :) Успях да свърша всичко - направо се учудих от себе си. Колко добре съм го свършил вече е отделен въпрос, на който скоро ще получа отговор. :)
казано от Boby_ на 06.03.13, 18:25:
Вчера след тренировката ходихме в едно иначе доста приятно квартално заведение, където ядох някакво гювече със суджук и бекон. Още тогава беконът ми се стори подозрителен, но чинно си го изядох. )
Боби, нима не знаеш какво слагат и какво представляват гювечетата в заведенията...
казано от Петър на 06.03.13, 18:32:
казано от Boby_ на 06.03.13, 18:25:
Вчера след тренировката ходихме в едно иначе доста приятно квартално заведение, където ядох някакво гювече със суджук и бекон. Още тогава беконът ми се стори подозрителен, но чинно си го изядох. )
Боби, нима не знаеш какво слагат и какво представляват гювечетата в заведенията...
Абе знам, ама там уж сме редовни клиенти и жена ми е позната с готвачката дори.
Ресторантьорите гледат по-широко на тези неща. За тях е нормално да спретнат гювечето по онзи именно начин.
Има и свестни де, но се броят на пръстите на едната ръка на невнимателен дърводелец, както беше казал някой :)
07.03.2013 г. (тренировъчен ден 3, седмица 20)
Тренировка - рамо, преса
Загрявка:
Раменни преси с прав лост от седеж - 10х20, 10x20, 8х40 кг.
Адаптация:
Раменни преси с прав лост от седеж - 4х70 кг.
Работни серии:
1. Раменни преси с прав лост от седеж - 4х90, 3х90, 3x90 кг.
2. Раменни преси с дъмбели от седеж - 7х42, 7х42 кг.
3. Повдигане на дъмбели встрани от стоеж - 6х30, 6х30 кг.
4. Повдигане на дъмбели напред от стоеж - 6х30, 6х30 кг.
5. Повдигане на крака от вис (на 120 градуса) - 16, 13, 12, 12
6. Коремни преси на римско столче - 15х10, 13х10, 12х10 кг.
Слабичко днес. На раменната преса четворката на 90 беше измъчена, а втората просто не стана четворка.
Добавки:
3. Към 16 - 1000 мг Tribestan на Now, 1 капсула Yohimbe Fuel на TwinLab.
Храна:
1. Обяд - супа топчета, овчарска салата, руладина от кайма (нещо като малко руло “Стефани”) с гарнутира зеле и моркови.
3. Вечеря (план) - не знам още какво ще е.
Обобщение за деня:
След тренировка отидох уж да помагам на баща ми да качи някакъв паркет в новия си апартамент с идеята, че ще са десетина пакета ламинат. Да, ама не. 42 кубчета сух дъбов паркет, всяко по 12 кг. Всичко това до третия етаж по стълби. :) Баща ми е качил 5-6 пакетчета. Започнах комплекса пъргаво, през две-три стъпала, завърших ходом. :) Истински кросфит. :) Функционално, леко в началото, тежко в края.
После минах през Фантастико и си взех бира. Имаше Гинес на промоция и завлякох две, въпреки че не я обичам особено.
08.03.13
09:40
казано от Boby_ на 07.03.13, 19:08:
След тренировка отидох уж да помагам на баща ми да качи някакъв паркет в новия си апартамент с идеята, че ще са десетина пакета ламинат. Да, ама не. 42 кубчета сух дъбов паркет, всяко по 12 кг. Всичко това до третия етаж по стълби. :) Баща ми е качил 5-6 пакетчета. Започнах комплекса пъргаво, през две-три стъпала, завърших ходом. :)
Преди 3 години така се хванах да кача до 3тия етаж(който всъщност е 4ти) 27 пакета гранитогрес, по 36 кила всеки. Първите 4 качвания с по 2 пакета и почти на бегом, после...мъка :D
Мнението беше редактирано от James Hinks на 08.03.13 09:45.
08.03.13
09:43
пак сте по-добре.. аз бих започнал ходом и ще завърша пълзейки с паркет вързан за гърба... :D
Честит празник на всички дами във форума! :)
Пожелавам ви мечтите ви да станат реалност. :)
08.03.2013 г. (без силова тренировка)
Аеробна тренировка
Интервално кардио на велоергометър - 16 минути (5 спринта на степен 6).
Спринтовете - на над 85 оборота в минута, 160 ккал (с 1 по-малко от предния път).
Добавки:
3. Към 16 (план) - 1000 мг Tribestan на Now, 1 капсула Yohimbe Fuel на TwinLab.
4. Към 18 (план) - 3 грама рибено масло.
Храна:
1. Обяд - салата “Ница” (зелена салата, риба тон, варено яйце, дресинг), пиле “Тай” (пилешко с чушки, кашу и малко ориз) - всичко от “Хепи”.
2. Вечеря - неизвестна.
Днес по план трябваше да фаствам, но поради стеклите се обстоятелства се оставих да бъда почерпен от колежките. :) При 2-ма мъже и 14 жени в офиса нямах особени шансове да удържа фронта.
Обобщение за деня:
Нищо особено днес, освен празника, разбира се.
Днес по план няма да има силова тренировка. Може след работа да повъртя велоергометър - ще го дописвам, ако стигна до него.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 08.03.13 17:00.