There and Back Again - Fitness & Diet’s Tale vol.3 § 4 [ 2013 § 2014 ]

Темата е заключена.
Прескочи до:
Т. Тодорова

02.03.13
21:55

Е,той да не е малоумен,че да използвам такива манипулативни методи.Не съм фен на тая женска дарба.Казвам,обяснявам,показвам,демонстрирам ... ако стане.Много ме е яд.

02.03.13
22:08

Тъй де.. аз за туй казах, че ти си го познаваш най-добре (nod)
Докато съм тук да си кажа още нещо...
Абе чакам резултати от Шалийн Екстрийм да видя, ама не вписваш (мерки де). И аз съм и хвърлила око. Особено Lean-тренировките й изглеждат доста добре. (muscle)

Мнението беше редактирано от Radost_nezemnA на 02.03.13 22:08.

Т. Тодорова

02.03.13
22:31

Да,бе,ясно ми е какво казваш - само си разсъждавам на глас.A за ревност - сигурно трябва да ме види между плочките на някой,за да реагира :D :D :D

Резултати ... мееех,вписах ги,не като цифри,а като сила,а-у ... Нямам напредък с мерките,щото едно,че се подувам по малко от силовите,сиреч,расте ми мускул ( как го казах,все едно е няк’ъв израстък :D ) , пък и ям като прасе , както се вижда...Казват,че изглеждам по-прибрана и отслабнала,ама предпочитам да не се меря,не обичам.По-нататък.
Шалийн е готина иначе,мен ме кефи много - пробвай я.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.03.13 22:31.

02.03.13
23:57

Моля, моля, ти ако ми ядеше като прасе, то тогава аз ям като депутат! :D (tmi)
Абе, като енерго-бос направо! (dull)

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 03.03.13 00:01.

Т. Тодорова

04.03.13
15:51

Тъй.
Вчера нищо не съм смятала - ядох много сладолед фурми,откойто се обринах - като се оставя да изпадна в едно от “ония” ми ненормални състояния,винаги се правя мармалад.
Ядох грейпфрут с ядки ... зелена салата,наденица,малко маринована херинга и една вратна пържола с филия хляб - Органик,който е вкусен много,ама не съм чела отзиви за него.

Днееес....после ще кажа за днес.

Хах,обвиних сладоледа без да искам.Ей сега виждам от какво ми е тоя обрив - от мартеница,дето е с метална закопчалка.Бях забравила,че и такъв недъг имам.Тююююю,пък ми е от много близка женица...сега трябва да я махна.

Надрусах се със слънце,толкова е яко - искам да скачам и да викам,и да пискам,и да истерясвам публично ... очевидно :D :D :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.03.13 15:59.

Т. Тодорова

04.03.13
20:06

Днес...хех :)
Прекарах си целото ден навън - от 11:30 до тоз’момент.
Минала съм сигурно 10 км , харчих пари - купих си билет за един Зумба Мастър Клас , който е в събота , постригах се ... различно :D , сега се боядисах и чакам да се измия.Не тренирах,щото прецених,че предпочитам навън да седя.Исках сега,докато съм намазана с боята,ама въпреки че е безамонячна,безпарабенна и прекрасна (хехе,ама разбира се...) - смърди си на нещо специфично и не искам да й предоставям белия си дроб и отворените си пори.

Сутринта закусвах с тахан,мед,какаови зърна,мака и зелен чай с гинко.
Не съм яла нищо друго , освен едно кафе с мляко и пакетче мед , които броя за манджааааре.
Започвам да правя вечеря , която ще изконсумираме късно - пилешки филенца на грил тигана + зелена салата.

Като ме напече слънце и си мисля как ми се ядат плодове в такова време.Това май е единственото време,в което наистина ги искам.НВД съкс :D (Не,че го спазвам кой знае как,ама поне ориентировъчно...пък с много плод не ста’а).

МСМ с лимонче за лека нощ.
1,5 л вода

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.03.13 20:08.

Т. Тодорова

05.03.13
13:29

05/03/2013 (13)

Няма днес диета и сметки  - ще се отдам на плод и зеленчук,че всеки ми киха,бриха,буха и кво ли не в лицето,и днес вече поддадох - едно ми е фибрилно,лошо ми е.Не се съобразяват хората,даже скоро един приятел на мъжа ми му се изкашля брутално в лицето и като получи забележка и от двете страни , щото не можах да се удържа  : Ееее,аре,уе,кво толкова!
Ми да ти ...  - кво толкова ?!

Закусих със зелен чай,тахан,мед и мака + 300мг вит.Ц
После изпих едно сокче Queens вишна.

Направих си един бъркоч от 1/2 лимон (обелен и накълцан на дребно),2 парчета джиджифил,големи колкото ... общо колкото два кибрита (тръгнах да стържа,ама и тях накълцах,щото ме домързя),мед и мака.Ще си го хапна лека-полека до довечера.

Сега обядвам с малко пилешко филе на скара,няколко маслинки,печена чушка (червена) и 1 малка филия хляб Мио Органик.
Б9 + Б12 , Центрум (след хапването)

50гр свинска пържола + още една малка филия + малко топено сирене

Зелен чай & 1-2 лъжички от джинджифилената смес (** добавям ,че направо си я изядох,щото не ми се занимава цял ден с нея)

1 час сън - до 5-5 и малко , после 2 часа бачкане

После ще дописвам. :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.03.13 16:02.

Т. Тодорова

05.03.13
19:36

Ей ме ... дописвам :)
Тренировка няма да има,не ми се тренира - пробвах да позагрея,ама не,предпочитам да се пльосна да почета.

Ядох тахан с фурми ... примерно 7-8 броя с известно количество от тахана.

За вечеря,която ще е по-късна,яйца с масло,сирене и зелена салата.

Водата : 1,5л + два големи чая (без мед)

МСМ с вит.Ц преди лягане.

Едно пролетно ми стана вчера,слънчево,скоро ще ги има и пролетните цветя,и ще се пукна от радост - много ги обичам,особено фрезиите и зюмбюлчетата (inlove) (inlove) (inlove) . Жалко ,че ги има само за толкоз кратко . ;(

Започвам да чета ” God Hates Us All” .. говорейки за пролетен дух :D

Ядох пак тахан,този път с малко мед и още ми е тежко - затова пропускам вечерята и ще си пия водица,докато заспя.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.03.13 22:02.

Т. Тодорова

06.03.13
21:45

06/03/2013 (14)

- 1/2 грейпфрут , 15-20 гр белен слънчоглед , фибри , зелен чай ... а,да - какаови зърна
-  1 препечена пълнозърнеста филия , салата от зеле и морков , подправена с шарлан,яб. оцет,конопено олио ... сирене ... и май т’ва е ? Не помня да е имало друго.Ааааа,две варени яйца !
- Пак салата от зеле и морков , подправена със същите неща + малко топено сирене
- 1 бонбон Линдт
- сега ще се изкъпя и ще вечерям със свински гърди,готвени в керамичен гювеч - с микс царевица,грах,морков,чушка & картофи , които са много малко на фона на цялото количество + много лук и чесън вътре , масло,червено вино,малко мас,че ми се стори не достатъчно тлъсто :D , подправки и т.н.,и т.н. Тъй,де,ще чопна повечко мръвка,а зеленчукът няма да ми е повече от стотина грама.

Тренировката ей сега я свърших - цял ден не съм седнала,чистих яко,пазарувах ... Утре пак ще е мръсно,а в петък пак няма да има никой в хладилника. Та :

- Загряване
- HIIT Like a Girl
- Малко йога - Shiva Rea - Creative Core (Water Core & Fire Core) , 30 минутки общо

Литър вода , чаша вино за лека нощ
МСМ , вит Ц

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 06.03.13 21:51.

Т. Тодорова

07.03.13
17:00

07/03/2013 (15)

- много гадно еспресо с мляко & пак. мед
- тахан,мед,мака,какаови зърна
- голяма чиния от снощната манджа,на която добавих и топено сирене,щото знам колко гадно става с него :D , препечена филия
- 1 бонбон Линдт
- пак от манджата (заболя ме стомахът,сигурно от многото лук)
- бая тахан с мед и мака
- 250 гр пилешки гърди (след тренировката и банята)

Голяма свинщина,голямо чудо.Не ми пука особено,нямам настроение.
Утре ще пробвам да спра да ям в 13:30-14:00 и да изкарам 24 часа на вода.

2,5 л вода
МСМ & вит. Ц
Б9 + Б12

Тренировка :

- Загряване - стави , 50 подскока на въже , стави , 50 подскока на въже , стави , 20 джака , разтягане , 20 джака , разтягане
- ZWOW 40
- Постепенно нормализиране на пулса
- Shiva Rea - Flow Yoga For Beginners (70min)

Малко мотивация - произволна мама,изглеждаща прекрасно + може би най-магнетичния човек,който съм срещала напоследък (inlove) - едната “ми” инструкторка по Зумба (В кавички,щото не съм се спукала да ходя...а трябва - и при нея,и при драгата ми приятелка,която води часове в същата зала.И понеже са повече от страхотни,мисля да си прекарам пролетта,лятото и есента при тях,всяка седмица,всеки месец,щото ако не си намеря отдушник в нещо и между такива хора,със сигурност ще вляза у диспансеро)

*** Почвам да тренирам сега и да вметна за ZWOW , че се състои от 3 рунда :

10 х 1-2-3 burpees
20 x strict mountain climbers (аз ще правя по 30 от по-простичките :D , заради коленете)
10 х clapping push-ups (за мен без пляскане)
40 х air squat (с 2х3кг)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.03.13 19:34.

Т. Тодорова

07.03.13
21:58

Продължителна йога на свещи и отворени прозорци - уау ... (inlove)

Т. Тодорова

08.03.13
11:23

(F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК , МИЛИ МОМИЧЕТА !
Бъдете здрави и много обичани , и не забравяйте самите вие да обичате от все сърце , да бъдете добри и усмихнати !

(F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)

Една любовна вълна ме е ударила , та затуй :

(sun) :* (sun) :* (sun) :* (sun) :* (sun) :* (sun) :* (sun) :* (sun) :* (sun) :* (sun) :* (sun) :* (sun) :* (sun) (sun) :* (sun) :*

Ако не бяха толкоз немъжествени всички снимки на “мъже” с мускули и цветя , щях да ви постна една - ей тъй , за разкош :D . Щях .

08.03.13
11:28

казано от Т. Тодорова на 08.03.13, 11:23:

Ако не бяха толкоз немъжествени всички снимки на “мъже” с мускули и цветя , щях да ви постна една - ей тъй , за разкош :D . Щях .

И аз тъкмо това си виках, Тодорова :D Дай да нащракаме така някой от форума (wasntme) :D

Т. Тодорова

08.03.13
11:31

Ми хайде - момчета,искаме подарък за празника - кратка фотосесия от всеки от вас , може и да не е прекалено изчерпателна :D

08.03.13
16:09

казано от Т. Тодорова на 08.03.13, 11:31:

Ми хайде - момчета,искаме подарък за празника - кратка фотосесия от всеки от вас , може и да не е прекалено изчерпателна :D

Тия дни! Тамън съм си купила подарък :)

Т. Тодорова

09.03.13
13:46

08/03/2013 (16)

Без тренировка,не ми остана време и в последствие съжалих,че излязох - да бях си останала вкъщи,за да прекарам една нормална вечер.

Ядох си от манджата,която направих оня ден + филия препечен хляб ; 2 принцеси рано сутринта ; чай ;
Трябваше с това да се приключи за деня,ама преди да изляза ометох една вратна пържола,за да не пия алкохол на гладно.
Поотрових се - изпих два джина за няколко часа и се скъсах да повръщам.Знам си аз,че не трябва да пия твърд алкохол - няма по-гнусно нещо от т’ва.По принцип е гнусен,а като ти сипят и няк’во още по-гнусно менте,можеш да си пукнеш на някой ъгъл :@

И не знам що,ама най си ми е кеф да си правя нещо вкъщи,нещо с К или с някой друг толкова близък.Така,де,не,че не знам що,просто не си обяснявам факта,че не ми е кеф по шумни места,с много хора,партита...предпочитам да ми е уютно.(hug)

Т. Тодорова

09.03.13
13:47

А,да,днес ще си ям пак,но за последно може би в 17:00 , щото от 19:30 нататък ми се очертават 4-5 часа активна Зумба (sun)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.03.13 13:48.

09.03.13
14:03

казано от Т. Тодорова на 09.03.13, 13:46:

най си ми е кеф да си правя нещо вкъщи,нещо с К или с някой друг толкова близък.(hug)

Като К.С. да речем (wasntme) ;)

Т. Тодорова

09.03.13
16:52

09/03/2013 (17)

Ето и “храната” за днес :

- някви сладки
- айран от 1/2 кофичка “Хармоника” 3,6 % (т’ва мляко е супер,според мен)
- Кола (dull) , щото това беше единственото подръчно средство,с което имах шанс да вдигна кръвното ,което апаратът отчете като 83/40 , пулс 60 . После стана 90/55 , пулс 80 . Прекрасно .
- пържола  и 3 резенчета пържен картоф

Сега накичих Зумба аутфита (лилав потник & гривни) и ще изляза доста по-рано,защото искам да се разходя на слънце + да ида до тоя Зелен Био да видя за какаови зърна (искам да си взема няк’ви грамове,а в сайта им не пише да продават по-малко от килограм,което ще е много тъпо).Една колежка я пратих да провери в един друг магазин,в който продавали няк’ви вакуумирани - 200гр за 17 лв :D

Преди да тръгна ще си забъркам малко тахан с мед и мака...

Още ми е лошо,дано слънчицето навън да ме пооправи.

09.03.13
17:40

Вдигай си кръвното с чисто кафе (wasntme)

09.03.13
19:03

казано от Kath на 09.03.13, 17:40:

Това въобще не е добър вариант в дългосрочен план.

09.03.13
19:05

казано от Маргарита Манева на 09.03.13, 19:03:

Силно се надявам да няма ниско кръвно в дългосрочен план..

09.03.13
19:08

казано от Kath на 09.03.13, 19:05:

По-добре ниско, отколкото високо ;)

Мнението беше редактирано от Margi на 09.03.13 19:18.

09.03.13
19:18

казано от Маргарита Манева на 09.03.13, 19:08:

По-добре ниско, отколкото цисоко ;)

..а най-добре нормално (y)

09.03.13
19:20

казано от Kath на 09.03.13, 19:18:

казано от Маргарита Манева на 09.03.13, 19:08:

По-добре ниско, отколкото цисоко ;)

..а най-добре нормално (y)

...абе нормално, колко да е нормално - аз цял живот съм с 90/60 и ако го вдигна до 110/70 не ми е добре... :D
...иначе съм си супер...пулса ми в покой е към 50-54, а по време на интензивна тренировка - до 190…за мен това е нормално. :)

Т. Тодорова

09.03.13
23:49

И моето кръвно все си е 90/60 - когато отиде над 100,ми прилошава.Пулсът ми винаги е 85-100,за по време на тренировка...не знам.

Още ми е зле,сега ядох (К. си беше забравил сандвича за работа вкъщи и го ометох (nhappy2) + една малка пържола + малко шоколад :D),защото пак ми се повръща.

Зумбата едва я изкарах и не можах да й се насладя - през цялото време ми беше много лошо,а вътре беше и ужасно топло - не им работила вентилацията като хората (dull).През цялото време бях объркана,скована,добре,че приключи в 22:30,a не продължи до среднощ,както очаквах (whew) .Аз бях тръгнала да си ходя преди финала ,де , ама тъкмо се облякох и казаха бай-бай.

След манджарето ми е по-добре.Къпя се и лягам да спя,че едва си повдигам крайниците.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.03.13 23:55.

Т. Тодорова

10.03.13
13:36

10/03/2013 (18)

13:30 , а още съм в леглото.Скайпвам с мойта любима,хехе,търкалям си се...прострирах дрехи,мих чинии,изядох 3 бонбона + чаша чай (зелен§гинко).
След малко ще ям пиуе със зеуе § филия хляб ... разходка на слънчице с К.,шопинг,после ще доизчистя,ще тренирам дъъълго и ползотворно,баня с разни ароматни неща,ще си изпрося масаж на гръб,дупара и задбедрия (дано ме огрее,че хич не обича мъжо да се маже с кремове,масла и такива “отвратителни” субстанции) , и ще видя какво ще вечерям.Засега си мисля за птичка на тиган,ама...ще поживеем,ще видим :D

Довечера ще впиша тренировката § останалата храна.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.03.13 09:44.

Т. Тодорова

10.03.13
21:51

Идвам да доложа :)

Тренировка :

- загряване
- Fitness Blender HIIT , който ми изкара душата (още не ми е съвсем добре след оная мизерия)
- разтяжки

Манджата :

- безкофеиново кафе с мляко и мед & сода , в комбинация с дълга и слънчева разходка с мЪжо :)
- много малко количество манджа - грах с моркови,лук и малко картофи вътре - ще си сипя черпаче...две :) + сирИнИ + 1 пълнозърнеста филийка,препечена + малко сланина

Мега свински дни,ама от утре пак почвам да смятам и да мъкна храна с мен.
Купих си поредния буркан с тахан (nhappy2) и пакетче годжита (не са био,ми са на няк’ва фирма...КИС) ... и сега си поръчах какаови зърна и зелен чай от Зоя.бг.
Съвсем забравих,че имам семестър за плащане.Но пък имам папо :D

Т. Тодорова

11.03.13
11:51

Малко мотивация за днес , че мускулчетата ми са все едно някой ги е бил с бухалка (giggle) .
Някои биха казали , че е груба и неженствена , ама аз пък ще им кажа , че са мързеливи кюфтета и предпочитат да не им харесва , щото нямат дупе да я стигнат :

(nlove2)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.03.13 11:53.

11.03.13
12:54

казано от Т. Тодорова на 11.03.13, 11:51:

Малко мотивация за днес , че мускулчетата ми са все едно някой ги е бил с бухалка (giggle) .
Някои биха казали , че е груба и неженствена , ама аз пък ще им кажа , че са мързеливи кюфтета и предпочитат да не им харесва , щото нямат дупе да я стигнат :

(nlove2)

Пу за мене такива крака (nbeep)

Т. Тодорова

11.03.13
13:40

Пу за мен такова всичко.

Опитвам се да отворя един кокосов орех от половин час,всичко стана бомбок около плота,накрая ще ида и ще го изтрещя в земята,б*хти нещото (swear)

Отворих го :)
Старичък беше хайванът,той и бая време седи,де,ама поне упражних счупването :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.03.13 14:06.

Т. Тодорова

11.03.13
21:20

11/03/2013 , нетренировъчен (19)

- 35 гр тахан , 16 гр мед , 3 гр мака , 15 годжита , зелен & гинко чай (нямам търпение да ми дойде чайчето от Зоя - насипно е,на “Чаената Къща” и му имам доста повече доверие - тия в пакетчетата …  разни боклуци,дето са ги мели от пода,за да няма фира…)

- 35 гр пзх , 400 гр грах , 60 гр сирене , 20 гр сланина

- 20 гр микс от сурови ядки - бадем,лешник,кашу, бразилски орех

- Манна,протеин,мака

- 1/2 портокал

- Магнерич

- 50 гр няк’ва шунка (puke) , 40 гр кашкавал

- 1л чай (подбел,слез - стрък,ружа,бял оман,мащерка,медуница,сладник,черен бъзканела,карамфил) с 60мл сок от джинджифил,30мл сок от лимон,мед и понеже медът ми дойде малко,пък не исках да се плескам пак,че ...абе,сложно е :D , си сложих от тая ... фината,мокра и тъмна захар.

- 150 гр пилешки филенца с портокал,копър,босилек,сол,черен § червен пипер , шарлан , магданоз § лимон  ; салата от зеле и морков

Водата ми е малко - 500-600 мл
Още един Магнерич ще взема преди лягане § ще си намажа раменете и бедрата с магнезий .
МСМ § вит. Ц

Болна съм , заради тъпата зала , в която бяхме миналия ден . После излязох с чисто мокра коса и мина сума ти време , докато намеря изход от Панаира , за да стигна до таксито , а навън вече духаше студен вятър . Много ми е зле , затова  и не тренирах - вие ми се свят , гади ми се , парят ми очите , боли ме гърлото ... отврат.
Наливам сега тоя чай , пък да видим .

Лека.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.03.13 21:50.

Т. Тодорова

12.03.13
09:06

Добро утро ! (coffee)

Няма училище днес.Нямам глас,никакъв,не мога да преглъщам и ми се вие свят.Страхотно,а ? :)
Дано поне ми донесат какаовите зърна навреме за закуска,че да си направя кефа...ако мога да ги преглътна. (giggle)

Приготвям една бутилка почти гореща вода и ще гледам да я изпия набързо.Имам си лимони,джинджи,портокали,мед....Ще действам,пък дано ми се получи и тоя път без лекарства,въпреки че малко ме съмнява.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.03.13 09:07.

Дано ти подейства, че на това хубаво време, се получават такива неща :) Оправяй се бързо :*

Т. Тодорова

12.03.13
12:45

Мама ми донесе вит.Ц - Jamieson , дъвчащи таблетки , няколко вкуса , 500 мг , удължено освобождаване - не съдържал сол,нишесте,глутен,лактоза,изкуствени овкусители,оцветители и консерванти.

Впечатления от въпросната фирма ? (wasntme)

Иве, (hug)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.03.13 15:27.

Т. Тодорова

13.03.13
01:07

12/03/2013 (20)

-  билков чай “Алпинист” :D с мед
-  шепичка годжита
-  35 гр препечена пълнзърнеста филийка,намазана с крем-сирене “Маджаров” & 25 гр някакво свинско филе , което или беше убийствено , или на мен са ми заглушени рецепторите и не съм усетила ни сол , ни нищо
- 1000 мг вит Ц
- 11 едри какаови зърна , тахан , мед , мака ; Йоги чай (Хималая) & мед
- манджа - грах , 2 препечени филии , сирене , чесън , сланина ( ах,сельооо :D )
- Милмекс шоколад,70гр
- 70-80 гр ядки
- зелен чай с мед
- чаша мавруд
- препечени филии с лютеница и сирене
- 500 мг вит.Ц
- билков чай с мед
- 500 мг вит.Ц
Грух.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 13.03.13 01:07.

Т. Тодорова

13.03.13
11:18

Добро “утро” (coffee)

Снощи изпих един парацетамол,в крайна сметка.Сърцето ме свиваше и бухаше като лудо,затова и един валидол замина.
Тази сутрин главата ми е по-бистра,но секретите са с вирусен цвят,усещам си дроба,че е задръстен.Исках да тренирам като стана,но мисля,че не мога,защото положението вече е такова,че дроб и сърце ще се видят в чудо.Няма да стана по-дебела,ако не тренирам 2-3 дни,ама ми е...емоционално си ме дърпа към онова квадратче от апартамента,в което се “развявам” :)

Някой може ли да ми препоръча “бабини рецепти” за извличане на тоя секрет от дробовете?Не ми се пият АЦЦ-та и други боклуци,а ако не взема спешни мерки,100% ще се наложи :(

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 13.03.13 11:20.

13.03.13
11:54

Разгледай Тавипек, то е на билкова основа и помага при отхрачване ;)

Т. Тодорова

13.03.13
12:19

Стодал поръчах да ми донесат.Бил хомеопатичен и джипка каза да го пия на 3 часа.

Мисля,че ме взимат за луда и докторите,и фармацевтите :D , ама к’во да направя като не искам да пия хапове безразборно ?!

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 13.03.13 12:20.

13.03.13
12:27

Много готин пролетен аватар. (sun)
ПП: Оздравявай бързо :)

Мнението беше редактирано от Margi на 13.03.13 12:27.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1