Имам един бърнър-Мелтдаун и зелен чай под ръка.Ще пия от тях,докато изляза да си купя нещо.
От мелтдауна съм вземала отдавна два три дена и хич не се чувствах добре,ама кво да правя...
Закуска-две парчета домашна пица
Обяд- 130гр пил.месо и зелена салата със зехтин
Нещо нямам апетит напоследък...
ИЗпих два зелени чая и една доза мелтдаун,карах велото 40минути-25км.
Наливам се с вода,дано да изхвърля задържаната....
Днес обяда няма грам сол.
казано от JulsaVena на 10.03.13, 12:57:
Закуска-две парчета домашна пица
Обяд- 130гр пил.месо и зелена салата със зехтин
Сериозно?? :D
Добавям две варени яйца с малко сирене.
ми за мен е малко тая храна...На теб как ти се струва?
казано от JulsaVena на 10.03.13, 13:07:
Добавям две варени яйца с малко сирене.
ми за мен е малко тая храна...На теб как ти се струва?
Ако закусвам пица, надали ще ми се яде до вечеря, да не говорим, че ще ми се приспи почти мигновено.
казано от JulsaVena на 10.03.13, 11:34:
Имам един бърнър-Мелтдаун и зелен чай под ръка.Ще пия от тях...
ИЗпих два зелени чая и една доза мелтдаун..
Причината...
Следствието..
Плюс казаното от Марги.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 10.03.13 13:12.
.....Ако се чувствам добре и имам нормален апетит без да спазвам някакъв дефицит на калории,менюто ми изглежда ето така:
100гр овес 50гр белени семки 200гр кисело мляко 50грама тафиди-тва за закуска
За обяд ако има примерно пиле с ориз-две порции задължително,аз хляб не ям
Следобед ако си купя сурови ядки не мога да спра докато не ги изям-те са най-често по 200гр пакета
За вечеря-месарлаци-наденици,суджуци-домашни естествено,и т.н.
А Ако ме мързи и не съм готвила,правя два хляба на принцеси с кайма-един за мен и един за мъжа ми.Принцеси и филии с мед или шоколад-само така ям хляб.
При тази храна си поддържам килограми без проблем
казано от karfi4ka на 10.03.13, 13:11:
казано от JulsaVena на 10.03.13, 11:34:
Имам един бърнър-Мелтдаун и зелен чай под ръка.Ще пия от тях...
ИЗпих два зелени чая и една доза мелтдаун..
Причината...
Следствието..
Плюс казаното от Марги.
Не е от това,аз днеска само ги пих тези неща.Иначе от около седмица не ми се яде...
Дописвам храната
Следобед половин банан
Вечеря-три варени яйца,едно кюфте свинско/телешко 50/50
зелена салатка,малко стафидки
Добро утро! :)
Менюто е следното:
100гр овес 200гр к.мляко 20гр стафиди
75гр телешко 75гр свинско салата 5гр зехтин
100гр пилешко
доза протеин
омлет 3 яйца 10гр масло 50гр сирене зелена салата 5гр зехтин
100гр извара
Има прогрес в спадането на отока в краката.Ще дрънна още някой зелен чай.Замислям се дали да не си взема water out na NOW щото лятото по принцип ще го имам тоя проблем и много е неприятно.
Тренировката после. Успешен ден!
Здравей,
Видях Water out в няколко други дневника, обаче ми се струва, че хората го пият не само когато има нужда (например при ПМС или преди състезание по културизъм или преди фотосесия), а всеки ден. И си мисля, не е ли това неестествен начин (па макар и билков) да се точи вода от тялото. За да я складира тази вода, тялото има някаква идея...
И не е ли това нещо като разхлабителните: уж билкови, но всъщност се привиква към тях и не се търси причината за запека (в случая за задържането на вода), а се ползват средства за елиминиране на симптома, отколкото за причината.
Просто размишления...
Именно защото е на билкова основа, продукта предполага ежедневна употреба (без опасност от дългосрочни задрвословни проблеми), тъй като не действа на принципа на синтетичните диретици. Действието му също не е така агресивно и тялото всъщност не остава дехидратирано.
Моето тяло през зимата има склонност да има малко по-големи количества вода, отколкото ми е комфортно и най-вероятно необходимо, просто защото начина ми на живот става малко по-малко активен, съответно маетболизма ми най-вероятно се забавя до известна степен (респ. функциите на отделителната система).
Горното, естествено, не е базирано на научни изследвания, а на личния ми опит - откакто пия въпросната добавка, имам с един дискомфорт по-малко по време на ПМС. :)
Ами аз почне ли навън да се затопля-целите ми крака отичат,че и пръстите на ръцете и много ми е некомфортно.Обувам къси гащи и 1 час след като изляза-краката ми направо превтасват около гащите.....
Четох добри отзиви,най-вероятно ще си го поръчам.
Тренировката:
4*20 клека СТ
6*15 лицеви опори класически,после от колена,като се изморих
power jumps 4 серии до отказ
коремни преси,повдигане на краката от лег,ножици,планкове-не съм броила повторенията,изпълнявах ги с висока плътност
раменни преси с лоста 3*10
бицепсово сгъване с лоста 3*10
клекове с лоста и тежест- 5*6 повторения,бавно,контролирано,работих са техниката,опитвам се всеки път да насочвам пръстите все по-напред
тяга с тесен хват-30кг -по съвет на Марина работих върху техниката,правих си клипове-добре е,като вдигна килата над 40,тогава започва изкривяването,затова известно време само с 30кг ще правя,докато напълно усвоя упражнението и след това ще увеличавам постепенно. 3 серии по 6 повторения беше тягата днес
punches-с дъмбели-3 серии до отказ с редуване лява дясна
хай-пул не помня сериите..
Отделно слагам лоста прав във два диска-да стане като кол,клякам и се хващам за него с изправен гръб-да оправя мобилността ,все още ми е трудно и като се пусна не се задържам много,но усещам по-голяма стабилност и в глезените има напредък.
Намерила съм си едно упражнение с дъмбели за гръб-точно там където ми опъва,докато клякам и тва упражнение го дават точно за такъв проблем.Утре ще го правя.
Днес много хаотична и смесена тренировка,но целта ми беше да работя върху техника на клек и тяга и да се поизморя,че няколко дена голям релакс.
Днес имам прилична мускулна треска.Не мога да клекна даже собствено тегло.На гърбът също.
Ще мина с велоергометъра на последна степен и ще пвобвам упражнението за мобилността в гърба,но се съмнявам с тая треска да направя нещо.
Менюто:
400гр к.мляко 100гр извара 20гр стафиди
3 яйца 10гр масло 50гр сирене зелена салата 5гр зехтин
100гр пилешко 100гр дроб зелена салата 5гр зехтин
Някакви ядки най-вероятно ще си взема,че са ми много малко калориите дотук.
Мнението беше редактирано от Juls на 12.03.13 10:29.
25 min кросово бягане,15 мин велоергометър на последна степен със скорост 36км/час
Къпя се,ям и на разходка :) да се поразтика треската
Успешен ден!
Дроб съм,вчера следобед като ме втресе,след това проблеми със стомаха-цяла нощ бях в тоалетната,тая сутрин като мумия-все едно не съм спала една седмица,плюс много ниско кръвно....Мисля,че съм изстинала,щото няколко дена много гола ходя,като се изкъпя стоя с хавлия по 1 час,а не сме палили от 1 седмица и си е хладничко.Или е някакъв пролетен вирус...Тая сутрин си викам ще хапна малко мед да си вдигна кръвното и айрян със сол-ама не стана,а винаги ми се получава. Та изядох 1 шоколад и 1 кола-бляк,мразя кола :( и ми просветна.Ама няма да ям нищо друго днеска....Само вода..да се прочистя малко.Тренировка-няма пауър :( иначе много ми се бяга,хубаво е времето.СИгурно няма и да изляза,не ми се рискува с тоя стомах разбутан :)
Айде приятна сряда:)
раменна преса 20кг 4*5
хай-пул 20кг 2*5 1*6
бицепсово сгъване с лост 10кг 3*10
кик-бек трицепс 3*15
лицеви опори 3*10
клек СТ 3*10
2*10 бърпи без лицева
power jumps 2 серии до отказ
к.преси с диск 2*13
повдигане на крака от лег 3*20
ножици,планкове
тяга 30кг 3*5
Не се изморих,ама по-добре,че все още не ми е напълно в ред стомаха.
Храната за днес ще е:
60гр орехи
100гр дроб 10гр масло зелена салата 5гр зехтин
100гр извара 50гр к.мляко
2 варени яйца
свинско със зеле-къмто 200гр зелето и към 100 свинското
И още ще има,но не съм го измислила.После ще дописвам.
обръщане и тласкане 20кг 1*6 1*5 1*6
клек 20кг 2*10 1*8
тяга 30кг 1*8 1*9 1*8
И точно тук малкия се събуди :(.
Храната до момента:
Закуска-свинско със зеле
Обяд-свинско със зеле
Ужас..няма да мирясам,докато не го изям :)))))))))))
Дописвам храна:
50гр овес 10гр стафиди 10гр сурови бел.семки 100гр кис.мляко
150гр тахан халва с какао-производство на мъжа ми :)
Вечерята ще бъде 4 варени яйца,зелена салата със зехтин.
Напоследък ми се гледа хубав филм,но все попадам на бози....Ако имате предложения,не се срамувайте :)
Днес на гости на мама :).
Движение-разходка в гадния вятър.
Храна:
ребърца,домашна баница,миш-маш........Е най е хубаво мама да ми сготви :)
Сега правих палачинки и това ще се вечеря :)
Дубрутру! Гледам много момичета правят тренировки на Зузана,та реших и аз да видя за какво става въпрос.Малко да разнообразя,пък и по-ми допада тренировката да е за цяло тяло,а не отделна мускулна група. Днес ще пробвам 14 time challenge. Пък да видим какво ще излезе. Състои е се от 5 рунда-упражненията са push press,thruster,back lunge,preacher curl,lunge jumps s dumbeli,broad jump burpee.По 10 повторения за всяко,така 5 рунда.
Обмислям сериозно да увелича въглехидратите,за сметка на мазнините.Доста време ги държа ниски тея карбс.Целта ми е да раздвижа нещата откъм сваляне на мазнините.Напоследък забелязвам,че мазнината около пъпа е намаляла доста,но пък краката ми много бавно дърпат.
Обяд: 150гр Вита 6 зърна,100гр обезм.извара,2 варени яйца,краставица.
писна ми тая извара...имам още малко да я доизям и къш...едвам я преглъщам вече..Искам курнишони,розово домати,зелена чушка и по възможност да не са гмо!!!
Мнението беше редактирано от Juls на 17.03.13 12:03.
Скумрия на скара,малко тахан халва.Свекър ми има рд,и там нещо сладко ще има
;0
обръщане мускулно и тласкане 20кг 5*5
обръщане,след това клек 5*1
клек зад врат 20кг 5*5
тяга 30кг 5*5
гребане с Т щанга 20кг 5*5
ренегатско с дъмбели 5*10 -по 5 бройки за всяка страна
хай-пул 20кг 5*5
Храната после.
Мнението беше редактирано от Juls на 18.03.13 12:35.
обяд-към 200гр скумрия на скара,една шепа картофи с лимонов сок,2 филии хляб Вита 6 зърна и към 90гр халва тахан
Ох..записвам си каква ще е храната,че в петък имам два изпита и през деня може да нямам време да пиша,защото ИМАМ ДА ЧЕТА (puke) . Подразбира се,че трен не се знае дали ще има.Ще се опитам все пак да отделя време и за нея.
Манджааа:
100гр кафяв ориз в сурово съст. с 3 гр зехтин
450гр пилешки гърди на скара
200гр хляб Вита 6 зърна
2 яйца на омлет с 5гр краве масло
22 гр стафиди
Макротата са 133б/40м/150в
Зелена салата също,но нея не я броя нийде и ще е без зехтин,аз и без тва мога да я ям направо с калта :),претенции нямам.
Равносметката:Вдигам въглехидратите.Тотално спирам млечните,с изкл.на малко краве масло,за неопределен период.Мазнините-няма да падам под 40,ще се опитам така да калкулирам храната,че да не минавам 50гр.Кардио-я има,я няма,но ако има ще е хийт сутрин на гладно.Тренировките-ще се старая да са предимно базови упражнения,да тренирам цяло тяло,да ме изморяват повечко,да са кратки и с малки почивки м/у сериите.Ще се опитам и водата да вдигна,че няма и 1л на ден да изпивам....Тва е на теория,пък ще видим каква ще я сколасам :P .Пустите му и крака,мазнеят още тук-таме.Не че нагоре е добре,но аз и не искам кой знае колко релеф-просто нямам и кой знае колко мускул отдолу :D:D. Качването ще стане на по-късен етап,когато се сдобия с лежанка и стойка за щангата.Сега ще се задоволя с това,което съм в момента.
Точа лиги по йохимбето-хидрохлорид на Праймафорс,ама нещо ме е шубе (wasntme).Бях си взела един Мелтдаун,който така си и стои.В една доза има 9мг йохимбе,но е барк екстракт.И не знам,от него ли,от друго ли,бая потрепервах и едни нерви...(dull) и го пих 5-6 дена или не помня вече и го спрях. Много ми беше неприятно.Пък и 35 лв ще ги дам за мръвки по-добре.Ще пробвам допоследно без суплементи. :D. Айде стига толкова размисли и страсти.Да лягам,че и утре е ден и трябва да съм пълноценен звероукротител :)).Найт найт!
5 рунда:
10 лицеви
10 клека СТ
20 high kness
10 basketball jumps
10 коремни преси
Ножици,повдигане на краката от лег,планкове,преси с тежест.
Няма време,тайм ту гоу :) (wave)
Тоя кафевия ориз-досуш жито.Не е лош,аз обичам сурово жито :) С пиле и зелена салата стана добра комбинация.
Ренегатско 3*10
Пуш-преса 3*10
Тръстър 3*10
Лицеви 3*10
Бицепсово сгъване 3*10
Кик-бек трицепс 3*10
Повдигане на дъмбели напред за рамо 3*10
Повдигане на дъмбели встрани с наклон напред 3*10
Клек СТ 3*20
Клек плие 10кг 3*10
Кик-бек с крак СТ 3*15 за всеки крак
Храната ще е същата като вчера.За утре ще мисля какъв да е въглехидрата.Имам малко хрема,но капя сребърна водица и почна да отшумява. Приятен деееееееееееееен (rock)
Изпрах си количката и не можа д изсъхне,така че днес съм носила 13,5кг тежест 3км в едната посока и 3 в другата :). А то на всичкото отгоре заспа навръщане и беше като чувал :D. Приятна вечер!
Не съобразих,че като изпия 5 зелени чая няма да ми се доспи хич!! Месих тесто за мекици,гледах филм,учих малко,правих си и чай от орехи.......Баси якото.(envy)
Нетренировъч.Поспалив.Гаден.Ден. Легнах в 4.Станах в 7.20.Ядох мекици.Не мога да ям друго...Ще се пръсна.Отвикнала съм отдавна да ям пържени неща,и то в олио. Затова пък ги ядох с мед,а не сирене.Нали не ям млечни сега :D. Колко режимно :D.
Спах на обед с малкия,сега се изкъпах.Отивам да мия съдове и кухня да чистя.Абе ужас.И утре трябва да стана в 5….
Чаят от орехи,за тези които опрат до него,е приятен,дори неподсладен.Помага доста.
Хев ъ найс дей :P
ДВа изпита днес-две шестици (sun)
Много студ,много вятър и дъжд.Бягах от университета до автобуса,за да не замръзна.
Дубрутру.Уж се наспах.Запалих камината.Пих кафе.Направих си зелен чай.Почвам да пия редовно,но в умерени количества.Харесва ми уотър аут ефекта :).
Менюто е следното:
450гр пил.филе сурово състояние
500гр варени картофи с 5гр масло
2 варени яйца
протеинче
зелена салата с 5гр зехтин
30гр стафиди
Храната е разпределена на 3-4 приема.
Общо 139б/35м/126в
Калории 1375
Умишлено си оставям малък прозорец от калории,защото сме на детски РД днес и няма как да не опитам тортата поне-1 виличка.
Тренировката ще едитна после.
Хев ъ найс фрикин дей,ю крейзи пийпл :) (party)
То не бе лакомия,не бе чудо.Изядох 450гр месо и 500гр картоф на едно ядене :x
Ужасът е пълен...