Дневникът на Juls

Темата е заключена.
Прескочи до:

10.03.13
11:34

Имам един бърнър-Мелтдаун и зелен чай под ръка.Ще пия от тях,докато изляза да си купя нещо.
От мелтдауна съм вземала отдавна два три дена и хич не се чувствах добре,ама кво да правя...

10.03.13
12:57

Закуска-две парчета домашна пица
Обяд- 130гр пил.месо и зелена салата със зехтин
Нещо нямам апетит напоследък...
ИЗпих два зелени чая и една доза мелтдаун,карах велото 40минути-25км.
Наливам се с вода,дано да изхвърля задържаната....
Днес обяда няма грам сол.

10.03.13
13:04

казано от JulsaVena на 10.03.13, 12:57:

Закуска-две парчета домашна пица
Обяд- 130гр пил.месо и зелена салата със зехтин

Сериозно?? :D

10.03.13
13:07

Добавям две варени яйца с малко сирене.
ми за мен е малко тая храна...На теб как ти се струва?

10.03.13
13:10

казано от JulsaVena на 10.03.13, 13:07:

Добавям две варени яйца с малко сирене.
ми за мен е малко тая храна...На теб как ти се струва?

Ако закусвам пица, надали ще ми се яде до вечеря, да не говорим, че ще ми се приспи почти мигновено.

10.03.13
13:11

казано от JulsaVena на 10.03.13, 11:34:

Имам един бърнър-Мелтдаун и зелен чай под ръка.Ще пия от тях...

ИЗпих два зелени чая и една доза мелтдаун..

Причината...

Следствието..

Плюс казаното от Марги.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 10.03.13 13:12.

10.03.13
13:15

.....Ако се чувствам добре и имам нормален апетит без да спазвам някакъв дефицит на калории,менюто ми изглежда ето така:
100гр овес 50гр белени семки 200гр кисело мляко 50грама тафиди-тва за закуска
За обяд ако има примерно пиле с ориз-две порции задължително,аз хляб не ям
Следобед ако си купя сурови ядки не мога да спра докато не ги изям-те са най-често по 200гр пакета
За вечеря-месарлаци-наденици,суджуци-домашни естествено,и т.н.
А Ако ме мързи и не съм готвила,правя два хляба на принцеси с кайма-един за мен и един за мъжа ми.Принцеси и филии с мед или шоколад-само така ям хляб.
При тази храна си поддържам килограми без проблем

10.03.13
13:16

казано от karfi4ka на 10.03.13, 13:11:

казано от JulsaVena на 10.03.13, 11:34:

Имам един бърнър-Мелтдаун и зелен чай под ръка.Ще пия от тях...

ИЗпих два зелени чая и една доза мелтдаун..

Причината...

Следствието..

Плюс казаното от Марги.

Не е от това,аз днеска само ги пих тези неща.Иначе от около седмица не ми се яде...

10.03.13
22:17

Дописвам храната
Следобед половин банан
Вечеря-три варени яйца,едно кюфте свинско/телешко 50/50
зелена салатка,малко стафидки

11.03.13
08:23

Добро утро! :)
Менюто е следното:
100гр овес 200гр к.мляко 20гр стафиди
75гр телешко 75гр свинско салата 5гр зехтин
100гр пилешко
доза протеин
омлет 3 яйца 10гр масло 50гр сирене зелена салата 5гр зехтин
100гр извара
Има прогрес в спадането на отока в краката.Ще дрънна още някой зелен чай.Замислям се дали да не си взема water out na NOW щото лятото по принцип ще го имам тоя проблем и много е неприятно.
Тренировката после. Успешен ден!

11.03.13
08:56

Здравей,
Видях Water out в няколко други дневника, обаче ми се струва, че хората го пият не само когато има нужда (например при ПМС или преди състезание по културизъм или преди фотосесия), а всеки ден. И си мисля, не е ли това неестествен начин (па макар и билков) да се точи вода от тялото. За да я складира тази вода, тялото има някаква идея...
И не е ли това нещо като разхлабителните: уж билкови, но всъщност се привиква към тях и не се търси причината за запека (в случая за задържането на вода), а се ползват средства за елиминиране на симптома, отколкото за причината.
Просто размишления...

11.03.13
09:08

Именно защото е на билкова основа, продукта предполага ежедневна употреба (без опасност от дългосрочни задрвословни проблеми), тъй като не действа на принципа на синтетичните диретици. Действието му също не е така агресивно и тялото всъщност не остава дехидратирано.
Моето тяло през зимата има склонност да има малко по-големи количества вода, отколкото ми е комфортно и най-вероятно необходимо, просто защото начина ми на живот става малко по-малко активен, съответно маетболизма ми най-вероятно се забавя до известна степен (респ. функциите на отделителната система).
Горното, естествено, не е базирано на научни изследвания, а на личния ми опит - откакто пия въпросната добавка, имам с един дискомфорт по-малко по време на ПМС. :)

11.03.13
13:00

Ами аз почне ли навън да се затопля-целите ми крака отичат,че и пръстите на ръцете и много ми е некомфортно.Обувам къси гащи и 1 час след като изляза-краката ми направо превтасват около гащите.....
Четох добри отзиви,най-вероятно ще си го поръчам.

11.03.13
13:13

Тренировката:
4*20 клека СТ
6*15 лицеви опори класически,после от колена,като се изморих
power jumps 4 серии до отказ
коремни преси,повдигане на краката от лег,ножици,планкове-не съм броила повторенията,изпълнявах ги с висока плътност
раменни преси с лоста 3*10
бицепсово сгъване с лоста 3*10
клекове с лоста и тежест- 5*6 повторения,бавно,контролирано,работих са техниката,опитвам се всеки път да насочвам пръстите все по-напред
тяга с тесен хват-30кг -по съвет на Марина работих върху техниката,правих си клипове-добре е,като вдигна килата над 40,тогава започва изкривяването,затова известно време само с 30кг ще правя,докато напълно усвоя упражнението и след това ще увеличавам постепенно. 3 серии по 6 повторения беше тягата днес
punches-с дъмбели-3 серии до отказ с редуване лява дясна
хай-пул не помня сериите..

Отделно слагам лоста прав във два диска-да стане като кол,клякам и се хващам за него с изправен гръб-да оправя мобилността ,все още ми е трудно и като се пусна не се задържам много,но усещам по-голяма стабилност и в глезените има напредък.
Намерила съм си едно упражнение с дъмбели за гръб-точно там където ми опъва,докато клякам и  тва упражнение го дават точно за такъв проблем.Утре ще го правя.
Днес много хаотична и смесена тренировка,но целта ми беше да работя върху техника на клек и тяга и да се поизморя,че няколко дена голям релакс.

12.03.13
09:49

12.03.13
10:27

Днес имам прилична мускулна треска.Не мога да клекна даже собствено тегло.На гърбът също.
Ще мина с велоергометъра на последна степен и ще пвобвам упражнението за мобилността в гърба,но се съмнявам с тая треска да направя нещо.
Менюто:
400гр к.мляко 100гр извара 20гр стафиди
3 яйца 10гр масло 50гр сирене зелена салата 5гр зехтин
100гр пилешко 100гр дроб зелена салата 5гр зехтин

Някакви ядки най-вероятно ще си взема,че са ми много малко калориите дотук.

Мнението беше редактирано от Juls на 12.03.13 10:29.

12.03.13
11:36

25 min кросово бягане,15 мин велоергометър на последна степен със скорост 36км/час
Къпя се,ям и на разходка :) да се поразтика треската
Успешен ден!

13.03.13
14:44

Дроб съм,вчера следобед като ме втресе,след това проблеми със стомаха-цяла нощ бях в тоалетната,тая сутрин като мумия-все едно не съм спала една седмица,плюс много ниско кръвно....Мисля,че съм изстинала,щото няколко дена много гола ходя,като се изкъпя стоя с хавлия по 1 час,а не сме палили от 1 седмица и си е хладничко.Или е някакъв пролетен вирус...Тая сутрин си викам ще хапна малко мед да си вдигна кръвното и айрян със сол-ама не стана,а винаги ми се получава. Та изядох 1 шоколад и 1 кола-бляк,мразя кола :( и ми просветна.Ама няма да ям нищо друго днеска....Само вода..да се прочистя малко.Тренировка-няма пауър :( иначе много ми се бяга,хубаво е времето.СИгурно няма и да изляза,не ми се рискува с тоя стомах разбутан :)
Айде приятна сряда:)

14.03.13
14:21

раменна преса 20кг  4*5
хай-пул 20кг  2*5 1*6
бицепсово сгъване с лост 10кг 3*10
кик-бек трицепс 3*15
лицеви опори 3*10
клек СТ 3*10
2*10 бърпи без лицева
power jumps 2 серии до отказ
к.преси с диск 2*13
повдигане на крака от лег 3*20
ножици,планкове
тяга 30кг 3*5
Не се изморих,ама по-добре,че все още не ми е напълно в ред стомаха.
Храната за днес ще е:
60гр орехи
100гр дроб 10гр масло зелена салата 5гр зехтин
100гр извара 50гр к.мляко
2 варени яйца
свинско със зеле-къмто 200гр зелето и към 100 свинското
И още ще има,но не съм го измислила.После ще дописвам.

14.03.13
19:57

Дописвам още една порция свинско със зеле :)))))
Обожавам го!!!

15.03.13
14:00

обръщане и тласкане 20кг  1*6 1*5 1*6
клек 20кг  2*10 1*8
тяга 30кг 1*8 1*9 1*8
И точно тук малкия се събуди :(.
Храната до момента:
Закуска-свинско със зеле
Обяд-свинско със зеле
Ужас..няма да мирясам,докато не го изям :)))))))))))

15.03.13
18:28

Дописвам храна:
50гр овес 10гр стафиди 10гр сурови бел.семки 100гр кис.мляко
150гр тахан халва с какао-производство на мъжа ми :)
Вечерята ще бъде 4 варени яйца,зелена салата със зехтин.

Напоследък ми се гледа хубав филм,но все попадам на бози....Ако имате предложения,не се срамувайте :)

16.03.13
17:36

Днес на гости на мама :).
Движение-разходка в гадния вятър.
Храна:
ребърца,домашна баница,миш-маш........Е най е хубаво мама да ми сготви :)
Сега правих палачинки и това ще се вечеря :)

17.03.13
09:48

Дубрутру! Гледам много момичета правят тренировки на Зузана,та реших и аз да видя за какво става въпрос.Малко да разнообразя,пък и по-ми допада тренировката да е за цяло тяло,а не отделна мускулна група. Днес ще пробвам 14 time challenge. Пък да видим какво ще излезе. Състои е се от 5 рунда-упражненията са push press,thruster,back lunge,preacher curl,lunge jumps s dumbeli,broad jump burpee.По 10 повторения за всяко,така 5 рунда.
Обмислям сериозно да увелича въглехидратите,за сметка на мазнините.Доста време ги държа ниски тея карбс.Целта ми е да раздвижа нещата откъм сваляне на мазнините.Напоследък забелязвам,че мазнината около пъпа е намаляла доста,но пък краката ми много бавно дърпат.

17.03.13
11:16

Изтощих се :)
Храната после ще описвам.

17.03.13
11:58

Обяд: 150гр Вита 6 зърна,100гр обезм.извара,2 варени яйца,краставица.
писна ми тая извара...имам още малко да я доизям и къш...едвам я преглъщам вече..Искам курнишони,розово домати,зелена чушка и по възможност да не са гмо!!!

Мнението беше редактирано от Juls на 17.03.13 12:03.

17.03.13
17:48

Скумрия на скара,малко тахан халва.Свекър ми има рд,и там нещо сладко ще има

;0

18.03.13
12:35

обръщане мускулно и тласкане 20кг 5*5
обръщане,след това клек  5*1
клек зад врат 20кг 5*5
тяга 30кг  5*5
гребане с Т щанга 20кг 5*5
ренегатско с дъмбели  5*10 -по 5 бройки за всяка страна
хай-пул 20кг  5*5
Храната после.

Мнението беше редактирано от Juls на 18.03.13 12:35.

18.03.13
12:58

обяд-към 200гр скумрия на скара,една шепа картофи с лимонов сок,2 филии хляб Вита 6 зърна и към 90гр халва тахан

18.03.13
20:23

Вечеря-зелен чай с мен и лимон,малко бекон,малко хляб. Никакъв апетит...:(

19.03.13
01:39

Ох..записвам си каква ще е храната,че в петък имам два изпита и през деня може да нямам време да пиша,защото ИМАМ ДА ЧЕТА (puke) . Подразбира се,че трен не се знае дали ще има.Ще се опитам все пак да отделя време и за нея.

Манджааа:
100гр кафяв ориз в сурово съст. с 3 гр зехтин
450гр пилешки гърди на скара
200гр хляб Вита 6 зърна
2 яйца на омлет с 5гр краве масло
22 гр стафиди
Макротата са 133б/40м/150в
Зелена салата също,но нея не я броя нийде и ще е без зехтин,аз и без тва мога да я ям направо с калта :),претенции нямам.
Равносметката:Вдигам въглехидратите.Тотално спирам млечните,с изкл.на малко краве масло,за неопределен период.Мазнините-няма да падам под 40,ще се опитам така да калкулирам храната,че да не минавам 50гр.Кардио-я има,я няма,но ако има ще е хийт сутрин на гладно.Тренировките-ще се старая да са предимно базови упражнения,да тренирам цяло тяло,да ме изморяват повечко,да са кратки и с малки почивки м/у сериите.Ще се опитам и водата да вдигна,че няма и 1л на ден да изпивам....Тва е на теория,пък ще видим каква ще я сколасам :P .Пустите му и крака,мазнеят още тук-таме.Не че нагоре е добре,но аз и не искам кой знае колко релеф-просто нямам и кой знае колко мускул отдолу :D:D. Качването ще стане на по-късен етап,когато се сдобия с лежанка и стойка за щангата.Сега ще се задоволя с това,което съм в момента.
Точа лиги по йохимбето-хидрохлорид на Праймафорс,ама нещо ме е шубе (wasntme).Бях си взела един Мелтдаун,който така си и стои.В една доза има 9мг йохимбе,но е барк екстракт.И не знам,от него ли,от друго ли,бая потрепервах и едни нерви...(dull) и го пих 5-6 дена или не помня вече и го спрях. Много ми беше неприятно.Пък и 35 лв ще ги дам за мръвки по-добре.Ще пробвам допоследно без суплементи. :D. Айде стига толкова размисли и страсти.Да лягам,че и утре е ден и трябва да съм пълноценен звероукротител :)).Найт найт!

19.03.13
10:45

5 рунда:
10 лицеви
10 клека СТ
20 high kness
10 basketball jumps
10 коремни преси

Ножици,повдигане на краката от лег,планкове,преси с тежест.
Няма време,тайм ту гоу :) (wave)

19.03.13
12:13

Тоя кафевия ориз-досуш жито.Не е лош,аз обичам сурово жито :) С пиле и зелена салата стана добра комбинация.

20.03.13
10:10

Ренегатско 3*10
Пуш-преса 3*10
Тръстър    3*10
Лицеви 3*10
Бицепсово сгъване 3*10
Кик-бек трицепс 3*10
Повдигане на дъмбели напред за рамо 3*10
Повдигане на дъмбели встрани с наклон напред 3*10
Клек СТ 3*20
Клек плие 10кг 3*10
Кик-бек с крак СТ 3*15 за всеки крак

Храната ще е същата като вчера.За утре ще мисля какъв да е въглехидрата.Имам малко хрема,но капя сребърна водица и почна да отшумява. Приятен деееееееееееееен (rock)

20.03.13
17:54

Изпрах си количката и не можа д изсъхне,така че днес съм носила 13,5кг тежест  3км в едната посока и 3 в другата :). А то на всичкото отгоре заспа навръщане и беше като чувал :D. Приятна вечер!

21.03.13
02:59

Не съобразих,че като изпия 5 зелени чая няма да ми се доспи хич!! Месих тесто за мекици,гледах филм,учих малко,правих си и чай от орехи.......Баси якото.(envy)

21.03.13
13:37

Нетренировъч.Поспалив.Гаден.Ден. Легнах в 4.Станах в 7.20.Ядох мекици.Не мога да ям друго...Ще се пръсна.Отвикнала съм отдавна да ям пържени неща,и то в олио. Затова пък ги ядох с мед,а не сирене.Нали не ям млечни сега :D. Колко режимно :D.
Спах на обед с малкия,сега се изкъпах.Отивам да мия съдове и кухня да чистя.Абе ужас.И утре трябва да стана в 5….
Чаят от орехи,за тези които опрат до него,е приятен,дори неподсладен.Помага доста.
Хев ъ найс дей :P

22.03.13
21:28

ДВа изпита днес-две шестици (sun)
Много студ,много вятър и дъжд.Бягах от университета до автобуса,за да не замръзна.

23.03.13
08:52

Дубрутру.Уж се наспах.Запалих камината.Пих кафе.Направих си зелен чай.Почвам да пия редовно,но в умерени количества.Харесва ми уотър аут ефекта :).
Менюто е следното:
450гр пил.филе сурово състояние
500гр варени картофи с 5гр масло
2 варени яйца
протеинче
зелена салата с 5гр зехтин
30гр стафиди
Храната е разпределена на 3-4 приема.
Общо 139б/35м/126в
Калории 1375
Умишлено си оставям малък прозорец от калории,защото сме на детски РД днес и няма как да не опитам тортата поне-1 виличка.
Тренировката ще едитна после.
Хев ъ найс фрикин дей,ю крейзи пийпл :) (party)

23.03.13
11:10

То не бе лакомия,не бе чудо.Изядох 450гр месо и 500гр картоф на едно ядене :x
Ужасът е пълен...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1