Лординарио

Темата е заключена.
Прескочи до:
Георги Милев

19.03.13
20:39

Стриктен надхват, моля. За ширината ми е все тая. Както искаш си слагай краката - само не ритай. :)))

Мерси.

TH

20.03.13
18:17

казано от Georgi Milev на 19.03.13, 20:39:

Стриктен надхват, моля. За ширината ми е все тая. Както искаш си слагай краката - само не ритай. :)))

Мерси.

Стриктен :D

Мнението беше редактирано от TheBird на 20.03.13 18:18.

20.03.13
18:22

казано от Georgi Milev на 19.03.13, 20:39:

Мерси.

Щом молиш любезно, значи ще имаш клип на набиране - 25-ца със стриктен надхват. Сега отивам да търся човек, който да снима, че не ми се оставя апарата зад над бон на земята. До скоро!

Така и така изпълняваш желания... ей тука имам едни мебели за местене... но искам СТРИКТНО МЕСТЕНЕ!!!

20.03.13
19:53

Ако не те задоволява, ще снимам утре-другиден през деня, когато почивам, и без това вече три дни подред тренирам и съм адски уморен. През деня на светло, отпочинал, два пъти по-хубави и ясни. :D

Като кросфитър си наясно с широкия надхват с лакти в страни, и колко по-труден е от обикновените надхват/успореден ,раменен. Да не говорим за кипинг и т.н глупости.

Carbohydrate

20.03.13
20:01

Това ме подсеща да направим турнир на форума със клипове, свой собствен турнир, със различни упражнения: кофи, тяги, набирания, пиене на ракия и т.н.

Нищо лично, но не спускаш до долу а правиш 1/2 от движението, то така и баба знае. ;)

20.03.13
20:26

Абе Лординов, и Сашка си била падала по теб................. :D

20.03.13
20:28

казано от Димитър Иванов на 20.03.13, 20:19:

Нищо лично, но не спускаш до долу а правиш 1/2 от движението, то така и баба знае. ;)

Ти пък как успя да го видиш това?
Лординов, смени екипа по осветлението - тия никва работа не вършат...То че си звезда - звезда си, но още не грееш толкова ярко...:D

Мнението беше редактирано от Петър на 20.03.13 20:29.

20.03.13
20:29

казано от Димитър Иванов на 20.03.13, 20:19:

Ще го преместя от единия в другия крачол специално заради теб, виж арменския поп може и да ти обърне внимание, иди при него. И гледай баба си, не всяка знае да се набира.

20.03.13
21:02

http://vbox7.com/play:9795d905&al=2&vid=10919709

Учи се от твоя идол. :D

Георги Милев

20.03.13
21:06

Първо, искам да ти благодаря, че си си дал труда да го направиш. Второ... от малкото, което се вижда, ти правиш половинки? Ако все пак виждам правилно! Мен не ме интересува колко половинки можеш. Написал съм, че имам желание да видя клип със стриктен надхват. Направи го когато можеш и когато се чувстваш отпочинал. И снимай през деня.

Не знам дали е от компютъра,но все едно гледам “бой на негри в тъмна нощ”:)

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 20.03.13 21:42.

20.03.13
21:18

Че оставям малък ъгъл в лактите от съобразителност е така, но чак половинки са глупости. Ако тръгна да правя бройка и умишлено да увисвам, та чак рамената да ми запушват ушите, я лакет, я рамо ще изпука преди десятката. На тесния хват е друго яче. Там мога около 35-37 (защо не и 40). В тоя форум колко хора има изобщо дето да се набират около/над 35 пъти и да не са с тегло на манекенка?

В интерес на истината не знам колко набирачи сте, но по залите не съм виждал почти хора, дето да се набират по-здраво и по-плавно от мен, а по развитие на външния дял на гърба и форма хептен не съм виждал. Факт.

Carbohydrate

20.03.13
21:23

Много енергично и бързо идва и млечната киселина а от там и отказ. Пробвай да се набераш по бавно, например, 7-9, почивка на изпънати ръце 1.5 сек., 5-7, пак почивка 1-2 сек., и тагава колкото направиш вече. Така мускулите ще имат някъде още 5-6 сек. запас и ще можеш да направиш още повторения. Но, ако пък почиваш повече, ще има обратен ефект ;). Пробвай, може да има резултат. При мен имаше. Предполагам, че като ти свърши динамическата сила, можеш още да висиш.....

Това си е твой проблем, аз ти казвам истината(то си се вижда на клипа), но ти си знаеш.
Според мен има доста хора от форума, които биха направили 35 такива набирания.

Георги Милев

20.03.13
21:33

Лично за мен (предполагам и за много други хора) едно стриктно набиране е:
Ръце максимално изпънати в долно положение и брадичката ти да минава лоста. За мен всичко под тези критерий е половинка. В петък ще се набирам и ще снимам клип (вчера правих в надхват затова ще правя в подхват.)

20.03.13
21:34

Имам един сериозен въпрос и мисля, че тук е най-удачно да го задам, защото гледам, че често се обсъжда. Какво значение има колко ти е препоръчван дневника, това на друго място освен в самия дневник отгоре и отдолу вижда ли се ?

Георги Милев

20.03.13
21:37

Аз сега се сетих, че и утре ще се набирам, но ще е с тежести. Ще преценя дали уловията стават за снимане, понеже залата е тъмна.. Ако става ще снимам и ше постна, ако не в петък.

20.03.13
21:42

казано от Димитър Иванов на 20.03.13, 21:28:

Това си е твой проблем, аз ти казвам истината(то си се вижда на клипа), но ти си знаеш.
Според мен има доста хора от форума, които биха направили 35 такива набирания.

Нека, сигурно масата от тях имат 130 гръдна обиколка и имат серия на 3 пъти собственото си тегло тяга, нали?

Иначе тоя клип съм го пуснал, щото бях помолен, а не за да взимам акъл от клечовци или стриктоформовци. Там горе пише билдър, а не стриктен, бавен , съвършен, изискан, красив за окото набирач...Може би го правя така, щото така искам, а не защото не мога друго яче, кво ще направиш ти иначе? И за качеството не ревете на мен, а на Ютуб, на телефона ми е с хубаво , ясно качество. Светкавица и всичко.

Мнението беше редактирано от lordinario на 20.03.13 21:44.

20.03.13
21:49

казано от Georgi Milev на 20.03.13, 21:33:

Лично за мен (предполагам и за много други хора) едно стриктно набиране е:
Ръце максимално изпънати в долно положение и брадичката ти да минава лоста. За мен всичко под тези критерий е половинка. В петък ще се набирам и ще снимам клип (вчера правих в надхват затова ще правя в подхват.)

абе относително е тва кво е пълно набиране...щото сичките се правите ‘’ее лек пускай до долу и удряй лоста в гърдите’‘,обаче като клякате никога не удряте прасеца в гъза,нали?са ше кажете ми треа съм разтегнат кръста ме боли кура ме боли,ама и за да направиш баш фул набиране требва да имаш и стабилен торасик естеншън и т.н.
на набиранията са му ок

Мнението беше редактирано от Vintage на 20.03.13 21:49.

Георги Милев

20.03.13
21:51

Правиш го така, защото иначе няма да можеш да направиш толкова. То е ясно и просто. В даскалото, в което ходя е пълно с пичове дето като теб викат - правя 35 набирания и като се хване прави 20 половинки.

Мнението беше редактирано от Георги Милев на 20.03.13 21:51.

казано от Kirilov на 20.03.13, 21:34:

Имам един сериозен въпрос и мисля, че тук е най-удачно да го задам, защото гледам, че често се обсъжда. Какво значение има колко ти е препоръчван дневника, това на друго място освен в самия дневник отгоре и отдолу вижда ли се ?

Има значение само за егото :D

А може да видиш най-препоръчваните - точно над последния ъпдейтнат дневник има :

Нови  Препоръчани  Популярни

Първото е за най-новите мнения, второто за най-много препоръки, третото за най-много прегледи :)

Поздрави :)

20.03.13
21:54

Стига сте писали ве, съвършени са ми набиранията и гърба ми е перфектен. Точка. Който не му оттърва да бяга да се набира стриктно по 5 пъти.

Георги Милев

20.03.13
21:55

Vintage,
И ти си прав. Аз примерно не си удрям гъза в прасците, но смятам, че пускам толкова, колкото мога. И не набиранита му не са ок. За човек с неговото его изобщо не са ок!

20.03.13
21:56

Има разлика между набиранията за бройка и набиранията с тежест, при висок %RM. При набиране с голяма тежест, прекалената стриктност, поне аз не я считам за препоръчителна. Раменете в ушите, както AWEIT описа, не е добра идея при 1/2 лт на веригата. Да висиш на мускул е едно, да увиснеш само на ставите си(deadhang) при сериозна тежест, съвсем не ми допада като идея.

Доколкото прочетох, набираш се с тройки с по 30-тина кила добавени. Не се обиждай, но не ми е ясна целта на  демонстрацията ти.
Немалко хора в този форум правят по 20-30 набирания, без дори и да са искали да се набират за бройка. Е, AWEIT ги прокламира по-шумно. Как видяхте набирания на това черно петно, наречено клип, така и не ми стана ясно.

Георги Милев

20.03.13
21:58

Аз без тежест с тежест се набирам по един и същ начин - максимално изпънати долу ръце и брадиката да минава.. Разликата е в бройката която ще направя. Просто дадох за пример какъв клип мога да предоставя.

Carbohydrate

20.03.13
21:59

казано от 6th на 20.03.13, 21:56:

Има разлика между набиранията за бройка и набиранията с тежест, при висок %RM. При набиране с голяма тежест, прекалената стриктност, поне аз не я считам за препоръчителна. Раменете в ушите, както AWEIT описа, не е добра идея при 1/2 лт на веригата. Да висиш на мускул е едно, да увиснеш само на ставите си(deadhang) при сериозна тежест, съвсем не ми допада като идея.

Доколкото прочетох, набираш се с тройки с по 30-тина кила добавени. Не се обиждай, но не ми е ясна целта на  демонстрацията ти.
Немалко хора в този форум правят по 20-30 набирания, без дори и да са искали да се набират за бройка. Е, AWEIT ги прокламира по-шумно. Как видяхте набирания на това черно петно, наречено клип, така и не ми стана ясно.

http://www.youtube.com/watch?v=cGYlCSth-b8
всичко си е цяло, стави, мави и т.н. важно е подготовката и рутината

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 20.03.13 22:01.

20.03.13
21:59

И пак да се намеся, като видя тоя дневник винаги се сещам за тая снимка.

Георги Милев

20.03.13
22:01

Васил, адмирации. Железен си батко!
Ето това е пример за набиране. Човека с големия гръб може да го види.

20.03.13
22:06

казано от Vasil Stoianov на 20.03.13, 21:59:

Ок, това е твоето мнение и техника на 30 кг.
При 50 кг, не ти го препоръчвам. Не съм треньор или някакъв мастер, но такова натоварване в раменете е излишно, поне за мен.
Може би от халките имаш достатъчно здрави и мобилни рамене, аз не бих разчитал на това.

Carbohydrate

20.03.13
22:08

казано от 6th на 20.03.13, 22:06:

При 50 кг, не ти го препоръчвам. Не съм треньор или някакъв мастер, но такова натоварване в раменете е излишно, поне за мен.
Може би от халките имаш достатъчно здрави и мобилни рамене, аз не бих разчитал на това.

Опасно е, разбира се, то за това вече има само тренажори и щтангите са на изчезване .

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 20.03.13 22:09.

20.03.13
22:14

Васил на клипа си изпуска арча на гърба и кръста, едно време и аз се набирах така. Сега само стриктно.

20.03.13
22:17

Точно така се набирам и аз..като Васил,само дето на мен 30-те кг допълнителна тежест са ми биологични :D

Carbohydrate

20.03.13
22:20

няма стриктно, мриктно, или се набираш или не  http://www.youtube.com/watch?v=HLm1Xyq8iAc&feature=player_embedded
ето този прави 26 пъти със 32 гиря, ще потърся видеото къде беше

20.03.13
22:44

Перфектни са ми набиранията, сега гледах клипа на хубаво качество. От тея дето писахте, няма един дето да се набира повече от мен, било то цели или частични. Освен Сталкера може би, ама той бяга към по-тежкото.

21.03.13
01:20

казано от Vasil Stoianov на 20.03.13, 22:08:

казано от 6th на 20.03.13, 22:06:

Опасно е, разбира се, то за това вече има само тренажори и щтангите са на изчезване .

Засрамете се момченца ... Човекът е на 39 години и вижте какво прави, а пък вие “това ще ме заболи, онова ще ме заболи”, “не съм мобилен в раменте”, като не си ще станеш, като те заболи, ще мине. Като ви гледам тренировките правите много по-безсмислени неща. Прав е Васил, за това вече има само тренажори и измислени уреди, няма нещо което да можеш да направиш с уред, а със свободна тежест да не можеш и обратното нищо от това което ти дава свободната тежест, уреда не може да ти го даде.

Георги Милев

21.03.13
09:37

Ще ти кажа, че набиранията ти са перфектни когато постнеш клип с такива като на Васил - без значение за бройката. Ако искаш направи 5 - важното е да са такива. И откъде знаеш, че Аз не се набирам повече от теб стриктно след като ти не правиш?

21.03.13
09:55

до’ре де...не стига че аз си поисках клипа, а са тряяше да го разсърдите и нацупите, за да го махне, и са не можах да видя стриктната 25ца...
По отношение на формата - заяждаме се, защото с лоша форма и 2/3 от движението няма да направя 25, а 35-40

21.03.13
10:14

Аз го гледах клипчето - човекът си направи набиранията, доста широк надхват - вярно, че не е изпъвал (доколкото можеше да се види в мрака :D ) лактите в долно положение, но според моето некомпетентно мнение: при такъв хват ако се отпусне, ще се получи по-скоро РАЗпъване, отколкото “дедхенг”.

И все пак по-добре такива, отколкото кипинг набирания, според мен ;)

Ще е интересно колко наистина “стриктни” може да направи.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1