Дневникът на Велико Иванов

Прескочи до:

Нищо не губиш да ги изключиш за месец... примерно :) забелязвам тенденция след зима изпълнена с тежки тренировки да има хора с леко нестабилни кръстове...

22.03.13
20:51

казано от Велико Иванов на 22.03.13, 18:55:

Да не би да ти е неудобно леглото? Замислял ли си се за нов матрак? Мен напоследък все по-често ми минава подобна мисъл, въпреки че настоящия ми е доста удобен...

Мнението беше редактирано от Петър на 22.03.13 20:51.

казано от Петър на 22.03.13, 20:51:

Да не би да ти е неудобно леглото? Замислял ли си се за нов матрак? Мен напоследък все по-често ми минава подобна мисъл, въпреки че настоящия ми е доста удобен...

Матракът му струва 1000лв и мисля, че му е удобен :D xaxa поне се надявам ;) Да не кажа “голяма дума”, но всичко в апартамента ни е подбрано  на 6+ ;)

22.03.13
23:26

казано от Наталия Николова на 22.03.13, 21:46:

Матракът му струва 1000лв и мисля, че му е удобен :D xaxa поне се надявам ;) Да не кажа “голяма дума”, но всичко в апартамента ни е подбрано  на 6+ ;)

Това не е никава гаранция, защото и моя е такъв, ама кръста ми е на камък сутрин ;)

23.03.13
03:39

...Матракът му струва 1000лв и мисля, че му е удобен :D xaxa поне се надявам ;) Да не кажа “голяма дума”, но всичко в апартамента ни е подбрано  на 6+ ;)

Няма задължително пряка връзка между цената и удобството за съжаление. И ние брахме ядове с един космически матрак, дето от чертежа на разреза му може да те заболи глава, но го засилих с 300-та и оттогава няма ядове. А беше чисто нов, уж за по-добре.

22.03.13

-17-18 часа фаст
-тренировка

Храна:
1)40гр протеин,ябълка
2)дом.телешка кайма (500гр сурово),75гр пълнозърнести макарони с 10гр зехтин
3)свински врат (600гр сурово),зелева салатка
Suplements:NOW Adam,Chromium Picolinate,B-Complex,Animal Flex
Около 2700-2800ккал,240гр протеин

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 23.03.13 08:22.

Супер е матракът,особено когато и ти си с мен там.Проблемът си е в скапания ми диск,който и от кихане ми се е случвало да се раздразни дори.Ако можеше него да подменя,но уви,а лошото е,че това е тъкан,която почти не заздравява,и така и ще си умра,единствено може да стане по-зле,за което отново ми напомня...

23.03.13-Днешната плажна тренировка

1)Лег с крака сгънати във въздуха 5@20,5@40,5@60,5@80,5@90,5@100,5@110,5@110,5@110
2)Горен лег с 30кг-ови гири 5х12
3)Разтваряне встрани с 10кг гири-седнал 4х10
4)Разгъване за трицепс с една ръка през горна макара 4х12
5)Български клек с 2х8кг гири 5 серии по 8 на всеки крак
6)Ходещи Напади с 15кг дъмбели  4 обиколки х 8 на всеки крак
7)Разгъване за предно бедро 4х15
3 кръга от:
8)Коремни преси на машина с облегалка
9)Хиперекстензии
10)Планк

Около 65-70мин

Моето мнение е, че и с “плажни тренировки” можеш да си поддържаш форма, както си го правил и до сега, да -определено няма го този хъс да вдигаш и да прогресираш, но и не виждам за какво ти е, при положение, че си тренираш, за да се чувстваш здрав, нито на състезание ще се явяваш, за да кажеш, че ти е толкова много кофти да се примириш ( поне на този етап ) с билдърски тренировки ;) А и все пак идва лятото, помпи бицепса, за да е е внушителен и мъжете в залата ти да искат повече програмки да им правиш 8-)

П.П. Липсваш ми (nlove5)

хахаха

23.03.13
17:20

Лелеее,лайкнах мнението на Наталия преди да довърша четенето.
Велико,да не вземеш да си помислиш,че и на мен ми липсваш,ей! :D

казано от metalex на 23.03.13, 17:20:

Лелеее,лайкнах мнението на Наталия преди да довърша четенето.
Велико,да не вземеш да си помислиш,че и на мен ми липсваш,ей! :D

хахах е не си го лайкнал само ти :) както ти, така и останалите сте лайкнали всичко без “липсваш ми” , ясно е (giggle)

дали Наталке дали... това, че са лайкнали само мъже не трябва да те успокоява ни най-малко... :D :D :D

пп: аз не съм лайквал нищо просто казвам :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 23.03.13 19:22.

23.03.13

17часа фаст

Храна:
1)40гр протеин,банан,ябълка,25гр сурови орехи
2)1/2 от голямо пиле на грил с кожата
3)1/2 от голямо пиле на грил с кожата
Суплементи:днес съм без,че ги забравих вкъщи

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 23.03.13 19:59.

Отново съм си самотен и яко в депресия,пак четох всякакви кошмари и статии и тн,а не трябва.Днес кръстът не ме е болял,но от няколко дни насам се филмирам и за левия крак.Днес в най лявата странична част на глутеуса,като натисна е като насинено и леко загорещено,явно и някакъв нерв е засегнат ли незнам,нямам и не съм имал изтръпвания,болки по крака или слабост,нито проблем с ходене на пети/пръсти,но започвам да си мисля какви ли не работи.Онази вечер ми понадуха задника ледения вятър,сутринта пак там намръзна и от нападите и бг-клековете,възможно ли е да е повече вследствие на тренировката това възпаление.Иначе съм подвижен,като се раздвижа няма ядове,дори снощи по време на йога комплекс в рабтата се чувствах все едно нищичко ми няма.Психически се чувствам зле,че съм и сам в момента,а физически само “насинения” задник ми е днеска..

Нищо ти няма, стягай се. Мен пък ме боли кръста, изтръпват ми краката и кво ли не. Голяма работа. Хората гръбнака си трошат, един пичага на тренировките си пукна прешлен и на другата седмица пак беше на тепиха. Психиката е водещото. Ако почнеш да разсъждаваш като болен и непълноценен човек е въпрос на време да станеш такъв.

Велико, стегни се бре! Почваш да си въобразяваш разни неща, отделно тия депресии и става прекалено. Гледай се какъв голям мъж си, пък какви неща пишеш? Хайде, малко повечко самочувствие, по-малко мислене за травмата и действай ;)

24.03.13
20:15

Бахти здравата психика братле,сигурно ти си мъжът в семейството.

казано от A.W.E.I.T на 24.03.13, 20:15:

Вече ми идваш в повече, малкият ! ! ! Съобразявай се какво пишеш, ясна ли съм ? :@ (dull)

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 24.03.13 20:33.

24.03.13
20:39

казано от Наталия Николова на 24.03.13, 20:32:

казано от A.W.E.I.T на 24.03.13, 20:15:

Вече ми идваш в повече, малкият ! ! ! Съобразявай се какво пишеш, ясна ли съм ? :@ (dull)

Да (тънък гласец). (sweat)

24.03.13-нетренировъчен

-16часа фаст

Храна:
1)дом.телешка кайма (500гр сурово),100гр пълноз.макарон с 10гр ст.пр.зехтин
2)10яйца,броколи
3)свински врат (400гр сурово),броколи
Суплементи:NOW Adam,B-Complex x 2,AnimalFlex,Chromium Picolinate
Около 2800ккал,240гр протеин

Неработен,активност почти нулева днес,само вечерта се разходих и след това направих 20-тина мин разни йога пози и фоумролер-комбинирано,след което и до момента се чувствам-”като нов”,снощи същата история,явно заседя ли се и залежа ли се повечко,край,поцепявам се яко

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 24.03.13 21:14.

24.03.13
21:20

И мен ме болеше кръстът бе - от декември до март, и сега чат-пат се обажда и лека-полека затихва. Наталия вместо да вика на Лорда, да покаже на мъжа си, че не е хубаво да е по-мъжествена от него. Смейте им се, да му дойде акъла :D

24.03.13
21:30

Ще се сетиш какво намеквах с по-горния си коментар, Даринце. Сега не ме е страх от Велико, нищо че е 100 кила, а от нея. (wasntme)

казано от cocobutt на 24.03.13, 21:20:

И мен ме болеше кръстът бе - от декември до март, и сега чат-пат се обажда и лека-полека затихва. Наталия вместо да вика на Лорда, да покаже на мъжа си, че не е хубаво да е по-мъжествена от него. Смейте им се, да му дойде акъла :D

Вие “детската градина” защо не се съберете, за да си направите парти а ??? Нещо много ви се повиши самочувствието ми се струва ?!

И не съм отговорила на лорда, а на твоето приятелче (dull)

А дали съм по-мъжествена от него ?? Не мисля, много нормална жена съм си, с малка талия и ханш (wasntme) Това, че съм натрупала мускул, в резултат на тренировките не ме прави мъжествена ...(dull)

Още се чудя на себе си защо въобще се занимавам да ви обръщам внимание .... по-точно знам - нямам си работа и ми е скучно без Велико :D

Призовавам Ви да спазваме добрият тон и да спрем до тук ;) Тренирайте си, правете каквото искате, но не си позволявайте да казвате кой е мъжествен и кой не. В крайна сметка, това е сайт, за да се коментират тренировките, а не хората какви са ...(F)

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 24.03.13 22:22.

24.03.13
22:23

:Д тя друго имаше в предвид за мъжествеността май ;Д

24.03.13
22:25

Значи той е прекалено притеснен за няма нищо, а ти прекалено изнервена и агресивна...трябва ви някаква помощ. Ние просто се забавляваме. Ти така нещо, защо с рогите напред, като си толкова женствена?

Мнението беше редактирано от lordinario на 24.03.13 22:25.

казано от umad brah на 24.03.13, 22:23:

:Д тя друго имаше в предвид за мъжествеността май ;Д

Няма значение, на мнение съм, че това е сайт за обсъждане на техника при изпълнение на различни упр., а не дали някой е мъжествен или не...

Нека прекратим тази безумна тъпотия |-)

Георги Милев

24.03.13
22:28

Здравей, Велико.
Споделям мнението ти за залежаването. Попринцип рядко имам дни с ниска активност... но, точно в тези дни забелязвам, че започват да ме болят разни неща, които попринцип не ме болят. За пример: миналата събота и неделя само съм лежал и ял и двата дена... от телевизора до кухнята, после до компа и обратно. То не ме боля кръста, левия крак отзад точно при сгъвката и в горната част в началото на бедрото..... Чак по едно време се притесних да не съм се контузил нещо. Естествено... веднага след като се раздвижих всичко ми мина...

казано от A.W.E.I.T на 24.03.13, 22:25:

Значи той е прекалено притеснен за няма нищо, а ти прекалено изнервена и агресивна...трябва ви някаква помощ. Ние просто се забавляваме. Ти така нещо, защо с рогите напред, като си толкова женствена?

Само ще ти кажа, че комуникирам с хора на моето ниво или над него... т.е. ти не се включваш в тази група, за съжаление 8-)

24.03.13
22:31

казано от Наталия Николова на 24.03.13, 22:28:

казано от A.W.E.I.T на 24.03.13, 22:25:

Само ще ти кажа, че комуникирам с хора на моето ниво или над него... т.е. ти не се включваш в тази група, за съжаление 8-)

Сладка си, когато се правиш на шефче, явно с Велико си играете на затворника и строгата надзирателка. (devil)

24.03.13
22:42

казано от Велико Иванов на 24.03.13, 21:11:

снощи същата история,явно заседя ли се и залежа ли се повечко,край,поцепявам се яко

Това отново повдига въпросa за матрака, но вие си знаете...

Мнението беше редактирано от Петър на 24.03.13 22:42.

Не е до матрака. Когато човек е в отдих почват възпълителните процеси, за това е хубаво в почивните дни да се прави някаква символична тренировка, зареждаща нервната система. Подскоци, изхвърляния, медецинска топка, лицеви с пляскане. Такива работи и без никаква умора, спираш когато спрат да са експлозивни, почиваш си колкот ти е кеф.

25.03.13

Дърпащи-плажна тренировчица

-загрявка 3мин кростренажор
-10-15 мин йоги пози

1)Набиране широк хват стриктно 5х6-8
2)Набиране тесен хват стриктно 5х6-8
3)Гребане през долна макара с една ръка и опора 4х10 на ръка
4)Гребане с дъмбели легнал 4х10
5)+6)Пулоувър+сгъване с гири от седеж 4суперсерии
+3бързи кръга от
7)Коремни преси на машина с опора на кръста х15-20
8)Ъгли х 15
9)Янда коремни х
=>силова тренировка около 60мин

-10-15мин йога пози
-кардио на кростренажор 35мин поддържане 140-150 пулс

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 25.03.13 14:34.

Чак се сгрях в това мрачно и гадно време... лятното настроение прониза сърцето ми :D

Като един никому не нужен миротворец апелирам да спрете тоя тъп спор... ако Велико беше 38годишен водопроводчик с 3деца ( две на градина и едно на училище ) вероятно нямаше да го бърка да го боли кръста... една две псувни и ще мине... но понеже е доста млад и се занимава с бодибилдинг нормално е такива неща да му влиаят... всеедно математика да си изгуби линията... в това мрачно време всяко негативна мисъл особенно ако е свързана с това което обичаш ще накарая и най-здравия психически да се разклати... освен военните но те спят с отворени очи (fubar). Отностно женственоста на Наталка няма да казвам нищо, че е обвързано момичето :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 25.03.13 14:45.

казано от kristiancho на 25.03.13, 14:38:

Чак се сгрях в това мрачно и гадно време... лятното настроение прониза сърцето ми :D

?

Опитвам се да вкарам малко позитивизъм тук... това, че имам брада май завинаги ме обрича да не бъда добрия фейо и да остана неразбран в добротата си ... :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 25.03.13 14:49.

25.03.13

17часа фаст

Храна:
1)80гр матричен протеин,100гр овесени ядки,ябълка
2)1/2 пиленце на грил
3)1/2 пиленце на грил
Суплементи:Daily Vits x 2,B-Complex x 2,Chromium Picolinate,Animal Flex

+30мин йога пози и стречинги комбинирано,беше ме стегнал кръста пак по вечеря,след раздвижването почти напълно изчезна болката.Не е на добре,ама никак.

казано от kristiancho на 25.03.13, 14:46:

Опитвам се да вкарам малко позитивизъм тук... това, че имам брада май завинаги ме обрича да не бъда добрия фейо и да остана неразбран в добротата си ... :D

Другият вариант е, че напоследък прекаляваш с лафчетата :) Нали знаеш - много хубаво не е на хубаво ;)

26.03.13-вчерашната жалка тренировка

Бутащи
1)Лег 5@20,5@50,5@80,5@100, 6х5@110
2)Горен лег с лост 5@50,5@70,5@80,5@90,5@100
3)Раменни преси с дъмбели от сед 4 серии по 6-8 с 25-30кг-ови
4)Преден клек 7х5@60кг
5)Български клек +2х10кг 8х5 на всеки крак
6)Кик бек 4х10

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1