Застой при бицепс и трицепс

Прескочи до:

26.03.13
23:55

Е да,аз без тва си ги тренирам другите мускулни групи в други дни.Но в тия дни след ръце,ще правя по някое упражнение от всяка мускулна група :)

27.03.13
21:22

Хайде след като я приключиш пиши да видим какво е станало, става ли ? :)

28.03.13
14:30

Да,разбира се.Сега от 1-ви април (понеделник) почвам ръцете с тези супер серии,както си ми ги описал , през ден.Само се чудя..понеже в момента бицепс и трицепс правя всеки четвъртък,трябва ли да изпускам четвъртъка и да не ги тренирам ръцете? Или пак да си ги тренирам с упражненията,които си правя досега ?

31.03.13
23:31

така ти стават 4 тренировки... не става... Прави както съм го описал - както ти е удобно - понеделник, сряда, петък или вторник, четвъртък, събота, или сряда, петък, неделя, няма значение, просто да са през ден и след това да имаш 2 дни почивка и не забравяй след всяка седмица да се стремиш поне минимално да качваш килограмите

01.04.13
13:27

казано от Жоро на 31.03.13, 23:31:

така ти стават 4 тренировки... не става... Прави както съм го описал - както ти е удобно - понеделник, сряда, петък или вторник, четвъртък, събота, или сряда, петък, неделя, няма значение, просто да са през ден и след това да имаш 2 дни почивка и не забравяй след всяка седмица да се стремиш поне минимално да качваш килограмите

Добре тренер, разбрах всичко :) Днес имам тренировка за гръб.Преди нея ще направя супер сериите,които ми каза за първи ден от 1-ва седмица :)

23.04.13
23:17

Какво става с програмата ?

25.04.13
01:20

Много ядене! Много тренировки! Трябва да вдигнеш калориите...

06.05.13
01:06

казано от Жоро на 23.04.13, 23:17:

Какво става с програмата ?

Колега,направих 5 седмици с програмата супер серии за ръце.Качих по 1 см и на двете ръце - това добре.Но другото лошо е,че вече не мога да правя никакво упражнение за трицепс- имам страшна болка в лактите,точно отдолу на кокалчето . Таа сега се 4удя кво да правя-ако спра да тренирам ръцете за известно време ,ме е страх да не спаднат отново и всичко да иде на вятъра.А ако ги тренирам,тряя да търпя мн силна болка........ Някой да препоръча нещо?

06.05.13
08:55

При кои упражнения точно те боли? При лежанката с тесен хват не би трябвало или при разгъването на горен скрипец, ако и тогава те боли, по-добре не го пренебрегвай...

06.05.13
11:31

казано от Parpan на 06.05.13, 08:55:

При кои упражнения точно те боли? При лежанката с тесен хват не би трябвало или при разгъването на горен скрипец, ако и тогава те боли, по-добре не го пренебрегвай...

При френско болката е много силна...даже да го правя с 30 кг примерно. При тесен хват на лежанката и при избутване на дъмбел зад врат за трицепс отново силна болка .Също и всякакви упражнения на скрипец за трицепс .И то повече боли левия лакът.Десния по-слабо го усещам.

07.05.13
10:09

Избягвай движения, при които има каквато и да е болка. Тренирай няколко седмици с килограми, с които не те боли. Френското го спри докато не отмине болката. Загрявай хубаво лакътните стави

07.05.13
13:28

казано от Жоро на 07.05.13, 10:09:

Избягвай движения, при които има каквато и да е болка. Тренирай няколко седмици с килограми, с които не те боли. Френското го спри докато не отмине болката. Загрявай хубаво лакътните стави

Да,френското го спирам нацяло и почвам с много леки килограми да правя  трицепса.Дано по-скооро премине тая болка,4е точно почнах да набирам инерция ...... Чудя се,ако си сложа и някво стягащо като чорапче на левия лакът..Дали ще спомогне за по-бързото изчезване на болката ?

07.05.13
21:35

тука нямам опит за стягащите неща, но просто избягвай движения или килограми при които усещаш болка и много хубаво загрявай и тренирай бавно, а не бързо и експлозивно ( защото само си скапваш сухожилията )

17.05.13
23:20

Слаби връзки? Проблеми с лакътната става? Претоварване на ръцете следователно болка при това упражнение, тъй като си изгубил тренинг наблягайки предимно на бицепса? Или просто някой преплетен нерв? Ако продължава да те боли и при по-обикновени движения най-добре се консултирай с кинезитерапевт за да се установи от къде идва проблемът. Успех!

21.05.13
12:35

казано от Борето на 17.05.13, 23:20:

Слаби връзки? Проблеми с лакътната става? Претоварване на ръцете следователно болка при това упражнение, тъй като си изгубил тренинг наблягайки предимно на бицепса? Или просто някой преплетен нерв? Ако продължава да те боли и при по-обикновени движения най-добре се консултирай с кинезитерапевт за да се установи от къде идва проблемът. Успех!

Да си призная честно от година и половина не съм правил никаква пауза в тренировките затова и ми беше чудно защо ще се появи изведнъж такава болка в левия лакет,след като тренирам редовно.Вече минаха сигурно 5-6 седмици,но няма оправяне.Ще продължавам да си тренирам,но трицепсът ще го натоварвам с много леки тежести и така.Надявам се с времето всичко да се оправи :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1