И да се спъвам, аз ще стигна до целта!

Темата е заключена.
Прескочи до:

03.04.13
23:52

@Марги
@Радост
Ами нали е биооо, аз очаквах да има натурален вкус, все пак няма химии, няма туй-ти онуй-ти! Но, да, прави сте - пакетираното е добре да се избягва. И, между другото, и аз се стремя да се храня с храни източници (Руми anyone?) максимално и се чувствам прекрасно, когато не правя храни от други храни, а просто ям храните в първоначалния им вид. Просто обожавам зеленчуци, въпреки че днес те липсват в менюто ми.

Дописвам си някъде следобеда 3в1 между био пудинга и кроасана - бях забравила да впиша.

19:00-20:00 СПИНИНГ

На който му се чете, впечатления и настроения: не знам какво да кажа. ОпО`тих се здраво, ама по-скоро от притеснение, че нещо не правя както трябва, че инерцията е голяма и все едно нищо не правя и други притеснения и тревоги. Дано утре имам някаква мускулна треска, въпреки че имам чувството че НИЩО не направих,а не се скатавах, но ми беше много трудно да свикна със спинера и да правя хореографиите. Боли ме гз от седалката и ходилата от меките гуменки, с които бях. Успях да се нараня 2 пъти на колУлетата : ((( Не съм доволна, защото не успях да си взема ендорфина,който очаквах, че ще взема от тренировката. Не знам дали бих повторила. Не че не ми хареса надъхващата инструкторка, просто май спинингът не е за хора, които нямат добра кондиция! Т’ва лицеви опори,докато въртя педали.. е, не! При положение, че ми е неактивен гърба и раменцата ми все отиват в ушичките, когато правя опити дори за нормална опора.... Не знам дали да дам втори шанс на това мъчение за тялото си, което толкова трудно владея.. Ох,стига съм се оплаквала : (

Както се вижда, от последното хранене в 16:00 и спининга имаше  3 часа гладно - тренирах си на гладно. Поради което СЛЕД излизане от залата бях озверяла. Аз още преди спининга бях гладна, но не исках да хапвам дори нещо малко, за да не ми е неприятно по време на трен.;
След трен. се видях с една приятелка и отидохме да ядем в Хепи... ясно е, че вечерята ми е доста некачествена;

21:00 салата Париж - бяло сирене,зелена салата,лук,домат,краставица,сос винегрет; Хепи хапки - пиле, което очевидно беше по някакъв начин запръжвано,гъбки,картофено химическо пюре :д И след тва се почерпих с 2 баунтита. Джънк не джънк, баунтито е по-яко от домашния ми шоколад...
Честно казано не ми е виновно и грам. Чувствам се много изтормозена от спининга, но даже не е мускулно....
И психически съм изтормозена, просто имам интуицията кога денят ми няма да е добър и днес просто се видя от всичко, че нещата ми вървят измъчено. Пийнах с’я малко бирена мая - 2 капсули, да се свежна уж. Течности за деня имаше и още, но предимно чайове и мин.вода. Няма да описвам всеки път подробно.

Още изповеди, за който му се четат тези глупости: Просто днес не ми беше ден изобщо. Не отидох с желание на трен., но реших да се форсирам и имах огромни очаквания. Не, никога човек не трябва да има огромни очаквания. Аз при все че не знаех какво да очаквам от спининг, все пак очаквах нещо ... толкова ми се искаше да се почувствам страхотно след трен., но не се чувствах така след края й. Направо ми иде да генерализирам, че си беше пълен провал. //да,доста съм емоционална.//

Но все тая.:)

150 клека оставям за утре, което значи, че почивката ми на 5 април няма да се състои : )

Мерси за вниманието.

едит: ся нагъвам кисело мляко 3,6 БДС; “марката” е ТАБУ, ако някой се интересува; почти всеки път си купувам различно мляко от магазина (но да е БДС или някакъв пробиотик) - правя си класация : )

Мнението беше редактирано от white-peacock на 03.04.13 23:57.

04.04.13
20:36

Разболявам се нещо. Не знам защо, но съм склонна да виня спининга, нещо не ми понесе натоварването или не знам и аз какво. Нямам мускулна треска, но ходилата още ме болят и по краката имам едни огромни синявици от 2те пъти, в които ударих тялото си на педалите.

Нямам настроение и желание за 150 клека, дали да не се насиля?

11:10 - бланширана елда попарена с малко сирене и 1сл мед
12:30 - 3в1 (shame)
15:00 - зелена салата с домати,малко царевица,маслини,крутони; 2 пил.шишчета

И си изядох домашния шоколад, т.е. опосках захарите пак. ‘Все тая; +1 табл. геритамин;

Много чай през деня...лимони

Сега си кисна краката в гореща вода със сол и се готвя за излизане. Чудя се дали да изоставя предизвикателството. Дроб се чувствам. Или трябва да се форсирам?
Яд ме е,когато физически се чувствам като пълен дроб. А може и да ме хваща фелиноза. Аз не споделих, но преди седмица-две котката ми инцидентно ме одра изключително дълбоко,раздра ми кожата и ми биха тетанус,докторите ме наплашиха, че след 20дена от одраскването може да се почувствам отпаднала и да хвана фелиноза,която да объркам с грип. Е, съмнявам се, че е това, но все пак има вероятност.

Мнението беше редактирано от white-peacock на 04.04.13 20:37.

05.04.13
19:00

Предизвикателството май го за**ах. Правя си клипове как клякам и дори не искам да ги пускам в нета, толкова са потресаващи... Ако всеки ден правя по над 100 клека с бътуинк, мисля, че кръстът бързичко ще замине.....

Днес правих изометрии и активации - не сама - (14:30-16:00)

Денят започна с кафе и баунти в 09:40-10 изключително здравословно :D Това се случи след първа лекция. Обяснявам тази подробност, за да не останете с впечатление, че в хладилника си рано сутрин имам боклуци.
12:30 непосредствено след лекции -> парченце! домашен мазен шоколад+геритамин+вит.д3

<Фитнес, за който вече споменах ->

14:30>

След фитнеса хапнах 1 морков, и се заех с някои домашни ангажименти.

Току-що приключих с вечерята ми (18:00) -> салата от варена бяла ряпа и 2 връзки пресни репички (дори не успях да я изям цялата!),2 яйца на очи в масло, малко лютеница домашна върху яйцата, 1 бучка сирене, 18 маслини...

Допивам си чая, чувствам се full, обаче знам, че съм яла нещо просто прекрасно, и вкусно, което храни клетките ми, иии изобщо съм във възторг!
За довечеря ще си изям салатата.

//Купих си форма за мъфини и отново ще пробвам солените, но искам да се наканя. Мисля и да пробвам някои екстри, въртят ми се много неща в главата, които ако реализирам, имат красив вид и вкус, разбира се, ще споделя ;)

Мнението беше редактирано от white-peacock на 05.04.13 19:04.

05.04.13
23:14

И едно грейпфрутче.. не го изядох сега, ама да го впиша : )
Не съм доизяла салатката. Не ми се помирисва храна.. ядат ми се лимони, а така ме мързи да отскоча до денонощния.

Мнението беше редактирано от white-peacock на 05.04.13 23:16.

06.04.13
12:45

Здравейтеее, спирам геритамина, защото от 2 дена не спира да ме боли главата, и подозирах, че е от геритамина, иии какво да видя - дори да не се превишава дневна доза вит.А (по 1 табл.дневно,примерно), с вит.А лесно се предозира и вземи това главоболие. Затова спирам приема, така и така раната ми зарастна и може даже и белег да не ми остане. :)

10:20 - вода с клеева тинктура; след като мина известно време 1 грейпфрут;
11:00 - съвсем малко кисело мляко Борчвор пробиотик. Колкото беше останало на дъното...днес готвих мъфини, ще споделя вкус,снимка,рецепта - после
11:30 - 2 варени яйца;

Това се случва докато си готвех мъфините. Изхвърлих салатата от репички и ряпа, беше станала отвратителна в хладилника :)

07.04.13
21:30

Дописвам за вчера -> 100 бърпита за време 9мин |( Явно трябва да ги правя през два дена, за да напредна и отново да успея да докарам до 7 мин; след време може и да пробвам с лицева, въпреки че ме е страх, че ще се пребия : (

Вчера изядох и 8те мъфина, които бяха в полутечно-полутвърдо състояние, иначе бяха бая вкусни, и после пак ме удари вината, че съм прекалила и не съм яла нищичко повече :) Т.е. вчера след 4 не съм близвала нищо, а днес по-така:

Закуска 10:30 - клеева тинктура; като мина малко време -3 моркова+3 бъркани яйца с обезсолено сирене, в масло; подправени с малко дом.лютеница и 5 маслинки;

Обяд към 15:00 кисело мляко Верея 3%, морков ъгейн;

20:30 парче баница. мазничка, маааазна. Не ме е яд, беше направо наслада за сетивата :д

08.04.13
16:10

08:00 1 морков, 2 яйца на очи/масло/, зелен чай с лимон
15:30 - купичка от големите с 1 огромен морков,средно цвекло,1сл олио от гр.земки, сокът на един лимон, блендиран чия-лен гел (отвратително и безвкусно, но не исках да го изхвърлям.)

Как ще се пребиеш правейки бърпита?

09.04.13
13:00

имам проблем с лицевите опори

09.04.13
13:13

Вчера храната ми беше под всякаква критика иначе,затова и не я дописах.

ДНЕС 09.04.13

12:30 - 2 бр пилешки шишчета; + мултивитамин Спектрум (просто искам да ги свърша);1 голям морков;

Мнението беше редактирано от white-peacock на 09.04.13 13:20.

09.04.13
13:21

казано от mrynkalce на 09.04.13, 13:00:

имам проблем с лицевите опори

Лицевите опори са си лицеви опори, може би проблема е в това как подхождаш към тях. ;)

09.04.13
13:45

Трудно ми е да ги правя от коляно, затова не искам да рискувам с класическа лицева. Мисля, че докато не се науча да ги изпълнявам коректно от коляно без да си свивам раменете към ушите, тогава ще рискувам с бърпи+лицева. Все пак нали трябва да извършвам работа, а не само да се пиша, че извършвам такава. Това ми е логиката.

Негативно отношение към лицевите опори нямам иначе.

Мнението беше редактирано от white-peacock на 09.04.13 13:46.

10.04.13
00:36

Здравейте отново, мили съфорумници. “Днес” /09.04/ малко чистих -> стая, коридор, баня, кухня! След това дотичах до Fitness1 /ТЪКМО преди да затвори/ и си взех постелка + 2 гирички 3кг! Да са ми честити! (giggle)

Ето каква тренировка си спретнах след чистенето /и цъкането на компа.../:
1. Фоумролер 30мин.
2. Активации /Ефови/
3х10 kneeling push up plus
3x10 стабилност на плешките /планк от височина, длан върху длан/
2x10 kneeling thoracic extensions
2х10 half-kneeling thoracic extensions
2х10 wall slides
toe taps докогато ми писне ...толкова искам да ми е здрав корема, че 2х10 просто ми се струват малко
2x10 straight leg raise
3x10 clamshells
2x15 Glute bridge
^отнеха ми много време, защото на половината се снимах, правих повече серии и повторения от описаното и тн

3. “Силова” -> ама бях вече дроП : (
-Лицеви опорки, няколко серийки до отказ
-Ренегадско гребане 3х10

И два предни планка за да се довърша - от лакти и с прави ръце. Издържах преко сили 40-50сек.. наистина бях изморена.

^Така написано тренирането ми изглежда ужасно малко, обаче наистина се изморих много бързо и колкото и да се натисках, вече сякаш се бях изчерпала и нервната с-ма не ме слушаше. Може и волята ми да е била малко, де, но честно казано се съмнявам. А и гирите няма да ми избягат. Ето сега нямам никакво оправдание да не тренирам :)

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ: Тренирам си, чистя апартамента и тн само на две пилешки шишчета “на закуска”. И мноого зелен чай през деня. Абе ‘дет се вика, изобщо не съм яла днес, и то от самосебе си, просто не се сетих да ям. Лекции, шишчета, малко комп, чистене апартамент, тренировка и глад никакъв. Не знам това хубаво или лошо е, но аз се радвам. Сега нагъвам пангасус, много е вкусен. Е, нищо, че е нов ден. Откриваме 10.04 с пангасус :D /300гр.риба увита във фолио с много лук и зелени чушки - печено-задушена omnomnonmonnom/

Ето и малко материал за критикуване. Така като си гледам клиповете ме хваща срам, но пък считам тези клипове за моята отправна точка! Надявам се всеки следващ клип да е по-добър от тези. И моля кажете какво не е наред в тези планкове. Мисля, че нещо не е наред.

10.04.13
08:18

Аз лично предпочитам от планка от лакетна опора да не затварям дланите една към друга, а да оставя предмишниците успоредни и погледа към дланите. Пробвай и усети разликата в поицията на гръбначния стълб. Иначе другите неща ми се виждат ок. На ренегадското се заклати по едно време много, но после се оправи. :)

10.04.13
08:28

Привет.Пангасиусът е най-неудачният избор при рибите.Отглежда се в силно замърсени блата-промишлени,отпадъчни води,арсен,PCBs и други.В женските риби се инжектират хормони и други миксове,с които да се предизвика скоростен растеж.Това са част от недостатъците на този вид.Ниската цена не може по никакъв начин да компенсира тази отрова.

10.04.13
10:07

Сериозно ли бе :( УЖАС! Дано не си права... Някой друг да се обади?

Просто мазната риба ме засища само, другите рибки тип тилапии, хекове и тн не знам колко трябва да изям, за да се наситя..

Принципно идеята за задушена риба във фолио идва от една уникално вкусна сьомга,приготвена по този начин, но ...за бога, сьомгата струва майка си и баща си .........

едит: И в други теми във форума видях същите мнения.. Ужас, няма к’во да се яде,бе, само боклуци бе. Рибата с живак (по принцип), това с хормони, онова с хормони... Ужас. : ( Сега едва не ми се повдигна за това как си изядох сладко-сладко тази риба, че и имам във фризера. Сега какво да я правя...

Мнението беше редактирано от white-peacock на 10.04.13 10:22.

10.04.13
10:26

Защо не скумрия? Гледай да е от студени води-напри.НОЕРВЕГИЯ.} Няма такава храна на този етап-безвредна,но поне да изберем най-малкото зло.

10.04.13
10:36

каква е разликата между планка на лакътна опора и с прави ръце? гугъл сигурно знае, но пък вие го практикувате :) признавам си, че с прави ръце дори не знаех, че се прави

10.04.13
13:34

казано от Queen Kobra на 10.04.13, 10:36:

каква е разликата между планка на лакътна опора и с прави ръце? гугъл сигурно знае, но пък вие го практикувате :) признавам си, че с прави ръце дори не знаех, че се прави

Аз лично бих и съм използвала планка на длани като част от прогресия към лицеви опори, при хора (обикновено жени), които срещат затруднения със стриктното им изпълнение. Така самоцелно не го практикувам.

10.04.13
13:53

Усещам по различен начин двата вида планк, затова ги комбинирам, Queen Kobra. Не знам дали си въобразявам, но рамената ми сякаш се товарят повече от длани,отколкото от лакти. Пък и щом товари корема, все файдица са планковете.:)

Julsa, обожавам скумрия. А защо си купих пангасус ли? Ами бях на рибната витрина в Пикадили, исках да ми измерят една сьомга, ама после като видях че за 300гр ми искат 10лв и се отказах. Двоумях се между тилапия и пангасус и все пак избрах последния, заради мазнината. Нямаше скумрия в този момент, а аз много си бях навила на пръста да си направя риба във фолио със зеленчуци. Тилапията щеше да се разпадне и затова - пангасус. Но след тази информация и прочетени материали в интернет, не бих пипнала повече пангасус. Благодаря ви, че ме предупредихте. От форума много можеш да научиш.

За днес:
11:00-12:00 - ~500гр ягоди.... Опоскахме фруктозата!
Шейк от чия-лен гел+1/2авокадо+мака+рожков+какао+1чл каф.захар мусковадо+орехи и част от ягодите - отвратителен шейк :D Трябва да се откажа да ги правя тия неща, не ми се получават. Или за да не ми е много гадно, че прекалявам със захарта, била тя и плодова, ще взема да си купя една стевия, че моите умотворения иначе не се пият.

Гледах има някаква на таблетки, пише отзад 0,11калории? Ама фирмата е “Суитли” и това ме притеснява ужасно много. На съдържанието пише, че е само стевия+цикория, ама тва “Суитли”.. нали все пак това е кодовото име на захарина. WTF ... Ако имате инфо/идеи, споделете...

Мнението беше редактирано от white-peacock на 10.04.13 13:54.

10.04.13
14:09

В оригиналната стевия няма цикория. По-добре си поръчай от някой интернет био магазин.

10.04.13
14:20

Аз не виждам проблем в цикорията. Доколкото помня съдържаше доста ценни полизахариди, минерали и други.

Мнението беше редактирано от Margi на 10.04.13 14:22.

10.04.13
14:38

На цикорията нищо й няма, това е ясно, обаче това не ви ли се струва съмнително? Самото пакетче, името на фирмата ... ако някой е ползвал или знае нещо, да каже.

Иначе май пак ще се преориентираме към био магазините.

Мнението беше редактирано от white-peacock на 10.04.13 14:39.

10.04.13
16:02

А защо просто не използваш мед?

10.04.13
22:53

казано от mrynkalce на 10.04.13, 13:53:

11:00-12:00 - ~500гр ягоди.... Опоскахме фруктозата!
Шейк от чия-лен гел+1/2авокадо+мака+рожков+какао+1чл каф.захар мусковадо+орехи и част от ягодите - отвратителен шейк :D Трябва да се откажа да ги правя тия неща, не ми се получават. Или за да не ми е много гадно, че прекалявам със захарта, била тя и плодова, ще взема да си купя една стевия, че моите умотворения иначе не се пият.

16:30-17:00 - 2 малки зелени чушки; омлет 2 яйца в масло с бая сирене (обезсолено)

18:30 - изключително много сусамов тахан с мед...вълшебно изкушение за мен е таханът..

22:51 - кисело мляко Верея 3,6%

Абе аз наистина трябва да се фокусирам върху тренировките. Другото ще се оправи някак.
Julsa, споменах по-горе в постовете си, че не искам да прекалявам с фруктозата. Тя не е чак толкова добра, колкото я изкарват, и аз определено имам проблем с нея. Предлагам да спрем с дискусиите към този момент, че дневникът ми стана много разпокъсан.

11.04.13
11:09

Привет, сладури.
Започвам деня със зеленчуков сок - връзка магданоз,връзка копър и няколко листа зелена салата+изворна вода - ммм, yum yum.

Отлитам за лекции. Просто исках да впиша сокчето :)

11.04.13
23:31

Храната пак не е най-добрата - 1 шопска салата, хапки пиле ... 2 шоколадови десертчета :D И за “вечеря” 2/3 стъклена бутилка Загорка.

Но пък си направих:
19:00 супер яка тренировка Боди Пъмп Бууткемп - пре-кра-сна, стапяща лагерите... Пак ще ходя : )

edit: към тоя момент за мен е важно да съм по-сериозна в тренировките, а се надявам, че храненето ще се нареди някак.
Между другото кой ми е препоръчал дневника?Той не е много за препоръчване (giggle)

Мнението беше редактирано от white-peacock на 11.04.13 23:49.

12.04.13
06:52

Леле, как ме боли коляното. Всъщност то ме заболя още по време на тренировка де, но не го вписах в дневника - мислех, че ще отшуми от самосебе си. Вечерта преди да легна се намазах с Финалгон - това имах вкъщи - някакво мазило за облекчаване на спортни травми и при артрит, обаче днес още ме боли ставата, някак отвътре, чувствам го, доста е неприятно, а днес съм на фитнес :(

Май ще си взема на 1во време някаква добавка тип АртроСтоп рапид и т.н.
Божее, не знам.. Аман вече. Родена съм с такива приятни предразположения за травми, че простоооо...
По принцип знам че каквото и да е скачане, подскачане и тн не са препоръчителни за мен, ама аз на и на - това ми е забавното кардио, а не да въртя педалите и тн - въпрос на предпочитания. Мисля да изкарам някакъв курс с добавка за стави.. към тоя момент мисля да е аптекарска.

06:30 - 3 яйца на очи в масло, вит.Д /аптекарски/

12.04.13
07:00

казано от mrynkalce на 12.04.13, 06:52:

Божее, не знам.. Аман вече. Родена съм с такива приятни предразположения за травми, че простоооо...
По принцип знам че каквото и да е скачане, подскачане и тн не са препоръчителни за мен, ама аз на и на - това ми е забавното кардио, а не да въртя педалите и тн - въпрос на предпочитания. Мисля да изкарам някакъв курс с добавка за стави.. към тоя момент мисля да е аптекарска.

Прекалено много драматизираш всичко, което се случва около и с теб.
Никой не е роден с предразположение към травми. Начина на трениране предразполага към такива.

12.04.13
07:08

Ами не е така. Винаги като тръгна да тренирам /кардио/ и айдеее, я глезен, я коляно. Има хора, които дори с грешна техника пак не се контузват ...
Иначе и Ефо ми каза да не бягам/скачам, ама аз защо не го слушам ...
Коментарът му беше иначе, че съм толкова халтава, че спокойно мога да се разглобя. Хората като мен са рисков фактор за трениране:(  За драматизирането си права.

12.04.13
07:12

Проблема не е че си халтава, а че нямаш здрава мускулатура, която да те държи.
От моя гледна точка “халтавостта” е екстра, трябва ти стабилност.

12.04.13
07:16

Да, наистина трябва да работя за стабилност, затова правим активации и е препоръчително да се занимавам с пауър/ащанга-йога/пилатес. Моят инструктор по пауър йога си закри класовете, защото само аз ходех на тях, но пък ще потърся други подобни класове.

Към тоя момент излизам за лекции - лек ден, хора,
и благодаря за съветите и инфото, което ми давате!

12.04.13
17:17

казано от mrynkalce на 12.04.13, 06:52:

06:30 - 3 яйца на очи в масло, вит.Д /аптекарски/

09:30 - фреш грейпфрут и лимон с ефервесцентна таблетка Реновакс /аптекарска добавка-Глюкозамин,хондроитин,мсм/
11:20 - пица на парче, мазна,тестена, кашкавалена :D /с гъби и пиле/

13:00 - почти цяла купа зелена салата+малко цвекло,маслини,връзка репички, 1/2авокадо и редовното - 1сл олио от гроздови семки;  +1 капсула Аll flex

<ТРЕН>

15:00 - фитнес с Данчо; корективни упражнения,плие клек,скрипец,швейцарска топка..

16:30 - протеинов шейк /Pure whey на Pure nutrition

Сега обмислям да си доизям салатата, като ще я доподправя и сигурно ще изпия още 1 капсула All flex и Реновакс таблетка. Мисля да си направя едномесечно лечение със спортната добавка, а аптекарската, поне както ми казаха във фитнес магазина е в толкова плачевни дози, че нищо няма да ми стане да си я пия и нея. После евентуално ще почивам,може да инвестирам и в рибено масло. Не мисля, че пречи да си пия добавки+да работя по стабилност, стига, разбира се, двете неща да вървят ръка за ръка, а не само да разчитам на добавката.
Все още ме боли коляното “отвътре”, на всичкото отгоре ми и пари кожата заради Финалгона вчера..бая мазило намазах, направооо ми изгори кожата (giggle); днес тренирах с такова парене и това адски ме надъха даже.

Чувствам се прекрасно от днешната си тренировка. Вдигнах ендорфин, че даже се и вдъхнових - да, аз имам някои особености, но точно те ме мотивират да им натрия носа и да си тренирам. Кой знае? Някой ден може да съм толкова добра,че никой да не предполага, че съм имала такива “спънки”.

///Бтв имам ужасна мускулна треска на корема и на гз от Боди Пъмпа, а сега сигурно ще е още по-ОжасТна :D Това ще ме направи много щастлива.

12.04.13
20:57

Здравейте, милички : )

Дописвам си вечерята:
20:00-сега: Купа салата: зелена салата,цвекло,маслини,връзка репички, 1/2авокадо - това е всъщност салатата от обяда, но си добавих още свежа маруля,цвекло и отново подправих с 1сл олио от гр.семки;
След това “суплементацията” :D -> водна чаша Реновакс+пресен лимонов сок и Аll flex
Омлет от 3 яйца в масло със сирене; сега ще им се нахвърлям, че не остана ; )

Искам да похваля зрялото сирене на Верея - прекрасно е : )

Мнението беше редактирано от white-peacock на 12.04.13 20:58.

13.04.13
15:20

10:20 - зелена ябълка, (оказа се доста хлебна :( )
15:00 - 3 малки сурови моркова
300гр карфиол на пара,попарен за секунди във вряла вода + 1сл олио от гр.семки
омлет от 2 яйца - както винаги, в масло и със сирене

^А този омлет беше най-вкусният омлет в живота ми като че ли :D яйцата са прекрасно вкусни, сиренето вече го похвалих - бижу! Тоя път не бях прекалила с маслото в тигана.. абе, страхотно се получи! Направо yum yum! Много обичам яйчица.

Активността за деня: към тоя момент единствено почистване на стаята ми,коридора, кухнята, и леко маркиране на банята.

Чудя се дали по някое време да не си направя една баничка (wasntme) с извара и сирене, и много маслена :д Но ще си помисля.

Мнението беше редактирано от white-peacock на 13.04.13 15:20.

13.04.13
22:46

19:00 - 2 моркова
мурсалски чай + 2табл. бирена мая - чувствах се доста отпаднала,исках да се лифт-на.

22:00-22:30 - 1/2цвекло и 2 големи моркова, поляти с лимонов сок и 1чл олио от гр.семки;
-скумрия във фолио, полята с лимонов сок. После даже изпих замазнения лимонов сок - не беше много приятно изживяване и сигурно няма да повторя.
-Таблетка All flex

Размишления: Днеска много планове, много нещо - да отида до хим.чистене и да си пусна палтото + пролетните шлифери, да обезпаразитя котарана, да отида на фитбол, евентуално козметик... Но се чувствах доста отпаднала и след като почистих и си наготвих храна за обяд легнах уж да дремна, а то един сън  му отпрах... събудих се в 18:30.  Не се почувствах много добре на събуждане. Не бях по-отпочинала. Тялото ми беше някак уморено.
Въртят ми се едни идеи, че не възстановявам качествено - не че съм се счупила от тренировки. Още белтък трябва да вкарам, така си мисля. И да престана с тея недоспиваници. (dull)
Това са просто споделени размишления де, не се самосъжалявам и този път не драматизирам, а само отбелязвам :)

Мнението беше редактирано от white-peacock на 13.04.13 22:51.

14.04.13
00:13

Тази музика е щастие. Искам да ви поздравя само преди да легна....

14.04.13
10:51

Вчера пак си легнах в 03:00, събудих се в 09:00 не особено свежа, но пък си направих на гладно 100те бърпита - 10:35мин., отново времето е зле, но какво пък :)
Преди тях разгрявка, естествено, и малко гимнастика.

Сега се чудя какво да хапна... много ми се върти в главата тахан+мед+лимон, ама май не е добра идея да качвам кръвната захар от сутринта. :?
Значи голяма мъгла ми е с това ядене, но доколкото установих къде от опит, къде от приказки, почнеш ли деня с нещо сладко и после цял ден ти се яде.

Мнението беше редактирано от white-peacock на 14.04.13 10:52.

14.04.13
11:42

11:00 - 1 голям,дебел морков; 2 варени яйца +2табл. бирена мая
12:20 - кофичка кисело мляко 3,6 БДС /Табу, в случай, че някой се интересува/

Мнението беше редактирано от white-peacock на 14.04.13 12:24.

14.04.13
13:43

За сладкото от сутринта съм съгласна. Почнеш ли,няма спиране.:)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1