There and Back Again - Fitness & Diet’s Tale vol.3 § 4 [ 2013 § 2014 ]

Темата е заключена.
Прескочи до:
Т. Тодорова

22.04.13
23:10

22/04/2013 , нетренировъчен , (26)

08:00 Няколко ягоди,бадемово мляко с фурми и канела,лъжичка пчелен прашец…зелен чай
10:00 40 гр хляб Бонус ( с 6 зърна :D ) , 2 листа див чесън , едно варено яйце , сиренце Бри
12:00 40 гр тахан от тиквено семе,лъжичка мед,10 какаови зърна - изпуках си ги в кафето,в което бяхме седнали и всички ме гледаха странно,щото,нека признаем,тиквеният тахан няма особено приятен вид :D ,нооо…не можаха да ме трогнат особено ,хихи !
17:00 Свинщинка. 2 филйки Бонус /50гр общо/,2 варени яйца,50-60-70гр сирене,голяма спаначена салата с един розов домат /не от горомните,ама…не и от съвсем дребните/,сусам,орехово олио,1/2 лимонов сок и хим.сол…и 10 маслини :D
18:30 Нападнах сусамовия тахан ..и меда (ама него малко).Ако нещо сложи край на спортно-диетичната ми кариера,то определено ще е тоя мазен дар :D (заедно с тиквения…абе,май минах 100-120гр за деня :D)
21:00 2 с.л. лапад с ориз (основно ориз … :( ),не го харесах,утре или в сряда ще си самосготвя.
23:00 1 мъндзърко (3-4гр макс) :) парченце Бри

2,3л вода
МСМ с лимон преди лягане

(16 *******)

Не тренирах,щото не ми остана време.Като стигнах вкъщи,трябваше да пазя тишина,после вече нямах сили...и пространство.Нищо,така и така не съм спала почти снощи.
:)

Т. Тодорова

23.04.13
12:42

Иху (wave)

Т’ва,дето е на сиренето Бри..едно като восъчно,ама не точно - бяло покритие - яде ли се ? Щото аз си го ям и ми е вкусно :D

Т. Тодорова

23.04.13
23:23

23/04/2013 (27)

Mежду 09:00 и 11:00 се лигавих на чаша какаов чай с мед и гинко на прах
12:00 45 гр хляб Бонус,препечен и погален с масълце :P,Бри,варено яйце
14:50 Чиния манджа - спанак с елда,лук,чушка…буфнах му и малко микс от царевица и морков…имаше и някое грахово зрЪнце.Пак 45гр Бонус,пак препечен.Грух.
16:30 Tиквен тахан…2 пълни с.л. май…или 3 :D ,мед
17:30 - 18:30 Спах и като станах излапах една шепичка кашу
19:00 - 20:30 Щъкане
21:00 Бях забравила да я впиша - една бира Каменица Фреш (грейпфрут) - 2% алкохол има вътре.
23:30 1 лешник :P

1л вода
МСМ преди лягане с 500мг вит.Ц

Т Р Е Н И Р О В К А :
* загряване на стави
* 3-4 мин кардио загряване - скок-подскок,джакчета,бягане на място,сплит скокове,ей такива
* малко разтягане
* 150 клека (100 СТ,50 с 10кг)
* разтягане

(17 *******)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 24.04.13 09:20.

Т. Тодорова

24.04.13
12:37

Мия прозорци.Предишни наематели са дупчили мазилката на стената,дето е към терасата,за да им минава тръгбата за климатика от там,а сега в тая дупка са се заселили пчели,дето като ме чуят да отварям вратата,веднага изскачат и почват да ми хвъркат наоколо :D

Изпитвам ужасен страх от всякакви жилещи гадини.Как да ги изгоня без да ги убивам ? (wasntme) Ако бяха оси,нямаше да имам подобен проблем,ама пчеличките са симпатяги.

24.04.13
12:41

Те са и на изчезване : ( ...
Един от начините е да изчакаш пчеличката “minding her own business” и след това да си отлети.Другият е да размахаш с парцалче или нещо подобно покрай нея,за да може промяната в гравитацията да я подсети,че трябва да изчезва. ;D

Т. Тодорова

24.04.13
12:43

Да не се окаже пчела-стръвница и да ме погне със сатъра :D

24.04.13
20:40

Трябва да ги опушиш,за да станат безобидни,да ги събереш и да ги изнесеш навън.Но това не ти го препоръчвам да го правиш сама.Извикай някой,който разбира.Ако са 8-10 няма проблем,но ако са повече не рискувай.
Може да сложиш в един буркан малко мед,ако влязат вътре-затваряй го и ги изнасяй!

Т. Тодорова

24.04.13
23:02

2-3 видях...едната будала ми падна в бутилката с водата,та я суших на салфетка,за да я спася :D . Литна си после,де :)
Опасно ли е да са ми на терасата (като изключим това,че ме е страх от тях) ?

24/04/2013 (27)

- кафе с мед,с което исках да се “вдигна” бързо и получих ужасни киселини
- препечена филийка с домат и Бри
- 2 лъжици лапад с кафяв ориз
- парченце кашкавал,парченце пилешка шунка (уж от месо)
Това беше до...до 13:30.После не ядох,отидох на тренировка в 18:00 и останах и за следващата :D

- късна вечеря : свински врат и едно парченце свински бюст - мариновани с вино,черен пипер,босилек и горчица ; слата от домат,краставица и зелен лук (с шарлан и ябълков оцет) ; Каменица Фреш

4л вода
МСМ и 500мг вит.Ц преди сън

Т Р Е Н И Р О В К А :

*** Първата беше от два кръга - загряване на стави,кардио загряване,разтягане ; после разни ... няма да ги описвам всичките ,но суинг с 16 кг пудовка 8-) , разни удари с тежест , коремни преси , ходене само със силата на ръцете (от планк) , набрах се хоризонтално на TRX-a към 10 пъти,което е напредък за мен , въже , ала-бала , разни подобия на лицев опори

*** Останах за втората,която се състоеше от 3 кръга подскоци,лицеви опори (разни различни варианти от стандартните) ,планкове с движение,бърпита,разбира се.

*** Ходих си пеша до нас (60минути,ама тоя път спекох малко,щото вече беше тъмно и къде-що имаше наркоман или някаква друга вариация на измет,ми се залепи,вървя след мен (очевидно не с цел,щото сега щях да се търкалям в някоя килия,обяснявайки що съм отскубнала нечия глава :D),вървя срещу мен...а лампи - йок.Пазарувах и така.Преди това цял ден чистих,мих прозорци,висях през тях,дупих се,кляках,бая се поразмърдах.

Клековете ги отсвирих,щото мислих да ги правя като се прибера от залата,но тъй като останах за още една и се пукнах от вървеж (с глътнат корем и изправен гръб :D),сега не мога да се помръдна.
Утре ще правя само клековете (215 общо,заради тоя пропуск),малко планкове (които очевидно работят по-добре от всичко друго,което съм правила за кръст и корем) и йога.

Мернах някъде по дневниците,че жените не дишали.Илати дъ мъ чуйти мен :D ,дишам като пич,днес чак сама се заслушах и се учудих :D

(18 *******)

P.S. И няколко глътки домашно лешниково мляко :) . Ньом !

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 24.04.13 23:18.

25.04.13
09:43

За 2-3 пчели ли тая олелия :D ? Не ги мисли..Не ги дразни,ако имаш парфюм или си яла лук/чесън.

Т. Тодорова

25.04.13
09:46

2-3 , ама с ЕЙ ТАКИВА зъби :D

Т. Тодорова

25.04.13
22:33

25/04/2013 (28) , нетренировъчен

07:30 Зелен чай с лъжица мед
08:15 Сусамов тахан,бял,мед,пчелен прашец,какаови зърна,годжита
13:00 10 гр вафла (”Фамилия” ? )
15:30 Спанак с елда и разни други зеленчуци (мазнината вътре е мас),2 филийки Бонус (45гр),2 варени яйца,яко чесън :D и малко сланина

Дрямка от 16 до 18 :)

18:20 Бая тахан (50-60-70гр),тиквен,с лъжичка мед ; 1 лъжичка и от сусамовия :P

Т Р Е Н И Р О В К А :
No-no !
Всичко ме боли от вчера,а на обяд от суровия чесън…гади ми се ужасно.
Сега изпих една чаша бира и ми мина малко.
Утре съм на кросфита,сутринта ще клякам и йогствам.

Но се пораздвижих,де,ходих бая,носих две туби вода (по 11л) ,после носих 15 минути два сандъка с китки в ръцете + 25л пръст в раницата на гърба :D , чистих 400кв.м....ей такива.

Късна вечеря : 1 татарско кифтье,зелена салата с авокадо.

3л вода , 3 цигари

(19 *******)

Днес бях в един магазин,за да си поръчам покривка,а вътре имаше някакъв мъж,възрастен,дето бил треньор в спортното преди.Пита ме дали съм тренирала и какво тренирам в момента :) :) :) .Каза,че съм имала много атлетична структура и ми личало,като побърза да допълни,че не ме сваля,щото внучка му била по-голяма от мен,та да не съм се притеснявала :D . Ама много изправена съм била и движенията ми сочили към спортен живот,хехе.
По-важното ми беше това за изправената стойка,щото преди все вървях прегърбена - сега естествено ми идва да не се сгъвам.Прогрес.

Посадих си каскадни петунийки и едни оранжеви,дето не знам как се казват,но трябва и с тях едно сандъче да си спретна,че гонили мухите и комарите :D.И здравец си наскубах от майкиния :D

Eто да ми ги видите,не се старах особено за снимките,но пък се виждат красотите на блока отсреща ...арт квартал сме :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.04.13 22:37.

25.04.13
22:53

казано от Т. Тодорова на 25.04.13, 22:33:

Посадих си каскадни петунийки и едни оранжеви,дето не знам как се казват,но трябва и с тях едно сандъче да си спретна,че гонили мухите и комарите :D.И здравец си наскубах от майкиния :D

Eто да ми ги видите,не се старах особено за снимките,но пък се виждат красотите на блока отсреща ...арт квартал сме :D

Много свежи цветя, и много чисти прозорци. :) Не знам в какъв квартал живееш, но нашите са прашни до 4-5 дни след като ги изчистим. :( А иначе, и аз обичам цветните градинки, и вчера се сдобих с второто най-красиво цвете (според моите разбирания) - бял жасмин (inlove) ...присадих си го в просторна саксия, да се шири, и вече е омирисал балкона... (F) (sun)

25.04.13
23:33

И аз съм си подобрила стойката,както и клякането и вдигането на тежко в ежендевието.Общо взето малко съм обсебена...Все си мисля: Прав ли ми е гърба като клякам,като вдигам нещо от земята,дали бътуинквам,да не клякам на пръсти..ей такива неща :) и ходя с изпъчени гърди и раменете назад!! Абе ужас (wasntme)

По-добре да си “обсебена” както викаш от колкото да го правиш без да осъзнаваш да спускаш раменете като мен. Ама напоследък винаги се замислям и гледам колкото си може по често да се сещам и да ги дърпам назад.  Дано дами се получи разбира се....  Така,че по-добре  да си “обсебен” от колкото като мен неволно да не го виждаш дори...

Т. Тодорова

26.04.13
07:56

Добро утро (sun)

Марго,белият жасмин и аз го харесвам много - едно от любимите ми цветя е,редом с фрезиите,,зюмбюлите,момината сълза и т.н.,но не мога да открия от къде да го взема.Жалко,че тераската ми е толкоз мизерна на размер,иначе бих си сложила още няколко такива кутийки с китки - много освежават,радват ме и ме карат да се чувствам добре.Даже К. ги оцени,което ме израдва още повече :)

Прозорците ми са чисти,защото вчера ги измих - ако искаш,ще ти ги снимам пак по средата на другата седмица,та да видиш за какво иде реч :D . На първи етаж съм,в центъра на Пловдив - ужасна мръсотия - прах вкъщи бърша всеки ден,а терасата,за да мога да си я ползвам и да мога да сядам на перваза на прозореца - бърша 2 пъти и мия отново ежедневно.И все е мръсно.(punch)

Юле и Иве,и аз внимавам в ежедневието - всичките ми движения са повлияни от тренировките.Преди не можех да вдигам тежко от земята,скъсваше ме кръст,гръб ... Миналия ден отнесох една автомобилна гума,за която Камен ми обясняваше колко тежка била и да не съм пипала,ама я отвях кат’ зидар биричка :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.04.13 08:01.

26.04.13
20:08

казано от Т. Тодорова на 26.04.13, 07:56:

,ама я отвях кат’ зидар биричка :D

Тюу, Тудоро, арна мома си! (nlove2)

Т. Тодорова

26.04.13
21:32

(F) 26/04/2013 (29) (F)

08:30 Kaкаов чай
09:30 Тиквен тахан с пчелен прашец,мед и годжи
10:30 2 големи кивита , лешниково мляко
12:30 1 препечена филия с варено яйце,котидж и синьо сирене (малко,само за аромат на чорапи)
15:00 150мл бира
15:30 Парче маринована коралова херинга,салата от домат,краставица,лук,авокадо
21:30 Чаша бяло вино (Шардоне Хан Крум)
22:00 Кюфтета от месо,2-3 парченца картоф,задушен и с много подправки,салата от сурово цвекло и морков...

Т Р Е Н И Р О В К А :

Сутринта се заблях и изпрасках  400 клека :D :D :D
40 мин йога с Шива Рей

Следобед :

30 мин ходене

50 бърпита
3 набирания на тиерекса (калпави)
30 кофички на гума (на всяка ръка,с редуване)
Редуващи напади с пуш-преса и 5кг - 25 на крак
60 коремни сгъвания
220 джака + 20 жалки скока на въже

Много ми е трудно с въжето и Коцето ми се подигра (mooning) , че съм си го била включила в снимката на домашната екипировка.Щом не съм можела да скачам,не трябвало да го има тaм.Нали се уча,бе,душко .. :P

1 час ходене,пазаруване,мъкнене на раници,торби…ходене със съпротивление,сиреч :D

2л вода
Мазане с магнезиев гел преди лягане

(20 ********)

Малко се поядосах днес на тренировката.Някои хора ме гледат с особено пренебрежение и подигравка,мисля,че доста ме подценяват и ще им бъдат натрити носовете за някой друг месец.Не,че за тях има значение колко ще напредна,но поне аз ще съм удовлетворена.

Бях в магазина и умирах от глад.Исках да нагъча нещо сладко и реших,че ще си взема нещо сладко и тортено от едноименния щанд.Заклевам се,много ми се ядеше нещо такова,но от всичко ми стана гадно - отблъскват ме и ...абе,гнусна история.Не знам кво ми става,честно :D

Но пък си взех Роден Край - с масло и с какао.Викам,че щом лейди Манева ги руча,едва ли са кой знае какъв боклук :)

26.04.13
21:48

Кво е туй Роден Край - с масло и с какао?

26.04.13
21:50

казано от Кико Сан на 26.04.13, 21:48:

Кво е туй Роден Край - с масло и с какао?

Бисквити (не съм Тодорова, ама (wasntme) ) и са мнооого вкусни, особено с масло :D

Т. Тодорова

26.04.13
22:08

Да,бисквити са и са много яки.Любими са ми с масло,не знам защо толкоз години не съм си взимала,ами тъпчех торти,пасти и кроасани.
Мисля да им сложа  екстра масло...и мед :D

26.04.13
22:26

От БГ-мама знам, че не са с маргарин и май това им е плюса. Иначе са си със захарчица и всички екстри от сладкарския цех ;) Какво имат в съдържанието?

Т. Тодорова

26.04.13
22:31

Забравих да кажа,че днес тренировката мина със звучащ Jamiroquai от колоните,което беше мега,гига,супер яко ! Страшно ме кефи тоя човек (sun)

26.04.13
22:34

Ааа значи ще се видим на концерта? (rock)

Т. Тодорова

26.04.13
22:39

Много бих искала,но надали.Мъжо утре е на последен работен ден в отвратителната фирма,в която беше досега,та положението ще е много брутално известно време :D

Иначе тая година е суперска откъм концерти и ние двамата много страдаме,бидейки видни ценители.Oh,fuuuudge… :)))

26.04.13
23:00

Даа..хубаво лято ще е! Ама и аз няма да мога навсякъде да огрея,а искааам 8-)

Т. Тодорова

27.04.13
09:08

Добро утро !
Снощи с мъжо подкарахме пакета “Роден край” с масло :D и го свършихме,де.Познайте кой изяде повече :P

27.04.13
09:26

казано от Т. Тодорова на 27.04.13, 09:08:

Добро утро !
Снощи с мъжо подкарахме пакета “Роден край” с масло :D и го свършихме,де.Познайте кой изяде повече :P

Е, аз не съм, определено, за съжаление (giggle)
Туй са някакви чудни бисквити с много привлекателно и автентично име, които съм изпуснала. (tmi)

Т. Тодорова

27.04.13
12:29

Киксън-биксън,изпуснала си.Добре,че е горещо,та не ми се яде,иначе досега да съм ошушкала и втория пакет.Нищо,довечера,като се разхлади :D :D :D

Пак чистене,еееее,то пък край няма,егати досадата.Марго,ела да ми видиш чистите прозорци и чистата тераса...Досега мих,стана ми кална водата.К’во,трябва ежедневно ли да мия...Преди,докато бяха само къщи в квартала,имаше 5 буса на кръст в града и с часове не минаваше кола по улицата,беше друга бира...Преди час бърсах с Пронто всичко - пак е за бърсане,видимо е прашлясало.:@

Днес ми идва на гости едно от момичетата,с които живях в Щатите,така се радвам (sun) . Голям късмет извадихме с тия варненски мацки тогава - свестни,добри,лоялни,позитивни,дейни и винаги на линия за ближния (sun) . Трябваше публично да заявя либуфта си,няма как :D

По тоя повод,сигурно ще пийнем довечера,к’о да праиш :D

Aбе,на някой от варненците тук говори ли му нещо Емо Ластика :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.04.13 12:35.

27.04.13
12:37

И аз си имам една любима пловдивчанка от бригадирско време... явно се надушваме (hug)
Емо Ластика? Мне... не мисля :D

Т. Тодорова

27.04.13
12:44

Малко бяха читавите хора,особено сред българите,които даже не си правят труда да са лицемерни и възпитани (punch) , та като се случеше да попаднеш на някой като тия девойки..ехеее ... :))))
А Емо си малка да го знаеш :P - той преди 10 години някъде се е чупил от Варна :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.04.13 12:49.

Т. Тодорова

27.04.13
18:18

(F) 27/04/2013 (30) (F)

Събудих се  в 8 (о,чудо!) - като парцал.Мисля,че ще ми дойде - изтощена съм.

10:30 Нес + мед + лешниково мляко = прайслес.

До момента на тренировката - 2л вода

16:00 Т Р Е Н И Р О В К А :

* Загряване на стави
* 3 мин бягане на място + малко разтягане
* 180 клека с разтягане на бедър след 140тия.
* Разтягане
* 4 мин планкове,сменящи се на 30 секунди
* HIIT , 20 минути
3 минути кардио загрявка + 6 рунда,20 секунди почивка помежду им.Времето на всяко упражнение намалява с по 10 секунди след всеки рунд. (60,50,40,30,20,10)
- Flutter kicks
- High knees
- Burpees
- Side lunge jumps
* Малко куулдаун, разтягане

* 48 минути табата - гръб,рамене,ръце,гърди  :
12 упражнения,20:10 х 8 пъти , 4 минути за всяко упражнение.
- гръдна преса
- обратен флай
- раменна преса
- бицепсово сгъване
- трицепс над глава
- чест флай
- двустранно гребане
- повдигане на изпънати ръце встрани
- тялото е наведено напред с прав гръб,движенито на ръцете,които са прави, е нагоре към тавана (ventral pulse му викат)
- чуково
- черепотрошачи
* Куулдаун & стреч

Черният ми дроб изкрещя много ужасено,докато се разтягах.Мразя.

(21 *********)

18:10 e , а още нищо не съм яла.Не съм гладна,ама грам.
Утре или в понеделник ще се отчета за храната.Водата ми е доста добре,несъм пила хапове,ще се намажа с магнезий сега като се изкъпя…И туй е :)

Хубава вечер (nlove10)

Т. Тодорова

29.04.13
09:17

27/04/2013 (30) - продължение

19:00 1 варено яйце,1 препечена пълнозърнеста филия,50 гр кашкавал с чубричка :) … няколко минути по-късно - почти половин пакет бисквити “Роден край” с какао,намазани с масло :D
Вечерта - много разходка,1 бира,малко свински ребра,няколко пържени картофчета,1/2 парче домашна торта (бисквитена),2-3 боцкания от едно гювече със сирене

Водата беше към 4л

(22 **********)

28/04/2013 (1)

Парче баница,сладолед,кюфтета…салата,филия пълнозърнест хляб…бая бира и бая цигари.И бая козунак.
И много ходене в жегата.

(23 **********)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 29.04.13 09:28.

Т. Тодорова

29.04.13
09:23

И със закъснение - ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на тези,които празнуваха вчера!
(F)

Т. Тодорова

30.04.13
14:47

29/04/2013 (2) , нетренировъчен

Кюфте,кебап,салата,филия хляб...домашна мелба с ягоди,банан и “Роден край” (с малко сладолед,заложих повече на ягодките) ...,
газирана вода,вода

(24 ***********)

30/04/2013 (3) ,нетренировъчен

Няма да тренирам и днес,че голям теч,голямо чудо.Коленета ме болят по много особен начин - една пулсираща и остра болка,непостоянна.

Досега съм на едно кремче с бишкота (седнахме в едно заведение,в което винаги черпят с нещо вкусно и сладко...уж само вода щях да пийна.Пийнах я,де :) )

Не виждам какво ще ям до довечера - може би ягоди и кивита,че нито ми се яде друго,нито искам да ги оставя да се скапят.

(25 ************)

Не спортувам,но ходя по много,на голяма горещина,наливам се с вода и се хващам пак с чистене,че отворих раклата под леглото ми в на нашите апартамента и...ужас.Имало е нещо влажно,дето е разплакало майчицата на цялото място и всичките дрехи в него.Май ще се наложи да ида да купя трети сушилник (dull)

Утре следобед мисля да ида в залата и да остана на двете тренировки - БодиМикс с ритници & ФрийФит (туй зузаноподобното)

Разпуших се пак нещо.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 30.04.13 14:59.

Т. Тодорова

01.05.13
22:10

Добавям си две малки Загорки Фюжън за предния ден.

01/05/2013 (4)

Сутринта - няколко бисквитки от същите
Ранен обяд - зеленчуково кюфте,1 кебапче,кьопоолу,млечна салата,препечена филийка
15:00 Малка вратна пържола (хубаво,че взех наистина малка,че много солена беше,бля),малко доматче,малко краставица … 1/3 пакет Роден Край

17:00 - 19:00 Тренировка (120 минути с двете загрявания и двете разтягания) :
1)
- жалки опити з анабирания на тиерекс,ХОДЕЩИ НАПАДИ !!! с тежест, които не можех до съвсем скоро,въже,разни планкове на гума (качване и слизане с краката)…лицеви (грозни и от колене),бърпита,стречинг,ей такива хави
2)
още бърпита,разни неща за корем,клекове във вариации,опити за лицеви за трицепс,естествено,неуспешни,но въпросът е,че се пъна :) … едно упражнение,дето не знам как се казва,ама е мноо гадно - докато разбера как става магията изобщо,то му свърпи времето.Нищо,другия път ще го направя качествено.
Китките са ми леш - сигурно пак не правя нещо като хората.Но пък доволно се разглобих,едва се движа - две тренировки рулз :)).

- 150гр цаца (грух)
- лъжичка слънчогледов тахан (много е як)
- 1 Каменица Фреш
- 1 малка вратна пържола с един малък варен картоф,зелево-морковена салата

2л вода
мазане с магнезиев гел след банята

(120-27-14)

Т. Тодорова

02.05.13
09:52

Много се омазах с храната тия дни,затуй от днес пак съм в релси :) . Вярно е,че веднъж хапнехш ли боклучец,после няма спиране.

Да видим как ще се разбера с козунаците по празниците - те са от на К. на сестра му баничарницата,правят ги много вкусни (inlove)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.05.13 18:07.

Т. Тодорова

02.05.13
21:21

02/05/2013 (5)

09:30 300 гр ягоди,киви и половина,и едно слабо кафе на джезве (с мед и 10мл мляко),на което се лигавих около час-час и малко
11:30 70гр слънчогледов тахан & мед

14:20 - 16:50 Тренировка
* 10 мин загряване (разни неща,дето правим в залата)
* 40 минути кардио (през цялото време с по 0,5кг на китките) - с ритници,удари и няколко ХИИТ дрила (на Шалийн Джонсън една от тренировките - Турбо Джем)
* Йога (с Шива Рей) , 57 мин :
- 5 мин Слънчева медитация (?)
- 20 мин  Земя
- 20 мин Чакра Намаскар
- 7 мин корем
- 5 мин релаксация

Отвикнала съм от продължителното кардио,подскачането ме изнервя,дразни и изтощава.

17:10 Сок от един лимон,лъжичка и половина спирулина,малко МСМ,лъжичка чиа
18:00 2 кебапчета (от месо),половината на една голяма краставица
19:00 3 с.л. миш маш

2л вода до момента,после чаша-две вино.

Излизам на парти , утре ще допиша,ако има нещо

(120-28-14)

Т. Тодорова

03.05.13
01:01

Чашите вино бяха две,бяло.Беше доста разредено с вода,та не съм прекалила много. :)

Среднощна вечеря с около 100гр цаца,неовкусена салата от домат и краставица,и половин картофено кифтье.

И малко тахан с мед :D

Акълът ми е все в козунаците :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.05.13 01:24.

Т. Тодорова

03.05.13
23:17

03/05/2013 (6)

11:00 250гр ягоди , кафе на джезве с малко мляко и мед
14:00 Голяяяямо (ма наистина :D) парче баница ,голяма марулена салата , 3 фурми , 3 какаови зърна
15:00 Смес от слънчогледов и сусамов тахан , малко мед

Тренировка :
* 50 минути кардио с ритници,удари,подскоци ( и т’ва си требе,колкото и да ми е досадно) - в него са си включени лека загрявка и куулдаун,пак е от Турбо Джем
* 240 коремни преси,променящи се на всеки 30 (от Блендера оная скука)
* Йога (с Шива Рей) , 40 минути :
- 20 мин Чакра Намаскар
- 20 мин Вода & Въздух  (озори ме много,щях да се пребия :D)

20:50 След тренитовката : спирулина,МСМ и гинко със сока от 1 лимон
Късна вечеря : малка препечена филия,стрък пресен чесън,спанак с бял ориз и заливка (мама напоследък много добре се представя и все ходя да крада манджа от тях :D)

2л вода,дето престоя цяла нощ с обелена краставица,обелен лайм и прясна мента.

(120-29-14)

Т. Тодорова

05.05.13
11:17

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Бъдете здрави и добри! (inlove)

Сложих и във Фейсбук картинката,която ще сложа и тук - оказа се,че не мога да тагна всички,които ме карат да се усмихвам,които ме радват и мотивират,и вдъхновяват,а още не ги бях преполовила (sun)
Напоследък нещо взех да разцъфтявам (sun) - хубаво е,когато човек е заобиколен от хора,споделящи идеите и ценностите му :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1