Дневникът на Мая

Прескочи до:

22.04.13
21:08

Ставане - 7.20ч
48+ кг

Трен - не!

Беше тежък уикенд...

Храна:
7.30-8.30 - (coffee) + 350мл прясно мляко 3%
10.30 - 130гр пилешко + 30гр заквасена сметана
13.30 - 120гр пилешко + 3 маслини
14.30 - 30гр шам фъстък
16.30 - 1 варено яйце + 50гр пилешко
Около 1250 ккал: пр - 110гр / м - 80гр / в - 30гр
(beer)

Не бях много свежа днес...
Скокнах до складче...
Регнах се в новата замунда...
Размина ми се подстригването на някои персони, което утре може да осуети трена ми...
Гепили ми тел-а за снимки и нЕкви документи от колата на наш’те...
Ще си лягам рано...

Хубава вечер :)

23.04.13
20:23

(wave) За радост или тъга пак съм тук (giggle) . Бях толкова зает в последните дни, че нямах време да седна на компа, само в неделя като влезнах за малко във форума и гледам ми бяха написали “поздравителна картичка” едни приятели и отделих малко време да им благодаря :). Сега като чета и гледам, че пиленцето не се чувства добре и това веднага се пренася и върху мен :(
Хей я се стегни, че идва Великден, нали няма да се самосвариш за празника :D в това яйце има много живот, тепърва ще изживееш много хубави неща. Те просто ще се случат повярвай, но ти просто трябва да ги желаеш, съдбата ще си свърши работата !
Късметът може да кацне на рамото ти, на най неочакваното място, но все пак ти не трябва да се криеш от него, той е някъде там, дай му шанс да те открие ;)

казано от Мая на 21.04.13, 20:51:

Повече няма да излизам (dull) :D

Това не е това, което си мисля нали ?
Нали не е това, което си мисля ?
Най вероятно е нещо друго, но аз просто не съм го разбрал !
Ако не виждам усмивки, ще ме изгониш така, хайде малко по ведро (sun)

23.04.13
21:39

Хелоу :)
Мернах нещо в дневника на Блага, ако това имаш предвид с “поздравителните картички”. Сам пишеш, че хората са различни и не е нужно да харесват стила ти на изразяване, та е излишно и да се обясняваш...но ти си знаеш :)
Няма да се самосварявам :D По-скоро ще изям някой великденски заек, хах.
Tова със съдбата не става в реалността...
Никой не ме търси, че да ме открива :D
Хората си живеят, нещата се случват...
Не ми се мисли, какво си мислиш :D
Просто имаше едни лоши стълби...
И реално излязох събота в 15.00, а се прибрах неделя в 18.00…примерно...тежко...
Да махам усмивките, викаш :D Бъзикам се :)
Поздрави :)

Ставане - 7.15ч
48+ кг

Раздвижване:
1 - раменни преси с дъмбели - 3х5@2х10кг
2 - повдигане встрани от наклон напред - 3х5@2х9кг
3 - повдигане встрани - 3х5@2х8кг
4 - преден клек с дънбели - 3х7@2х10.5кг

За около 20 мин...

Пак е нещо, че повече от 3 дни без грам килограм да пипна и ме хваща депресията...

Храна:
7.30-8.30 - (coffee) + 350мл прясно мляко 3%
10.00 - 50гр свинско + 1 варено яйце + 30гр кашкавал + 20гр луканка + 30гр заквасена сметана
10.30 - (coffee) + сметанка
13.00 - кубети (beer) (blush)
15.00 - 150гр свинско + 15гр кашкавал + 3 маслини
Около 1400 ккал: пр - 85гр / м - 95гр / в - 45гр...
19.30 - раздвижване
(beer)

Еми...с тия кубети...
Ох, трябва да намаля калориите от храната, че иде лято. Все си драскам тука за липсваща гарнитура и нищо по въпроса...

В работата...една поръчка...малко сребро качвах...
Именни дни идат, ‘ба си. Къде са ви подаръците, бе хора :D

Пфф...прибирам се и разни пияни субекти лашкат хладилника :x Намесих се да помагам :D Не знам какъв магнит са търсили и какво краче се е счупило...важното е, че хладилникът работи.

Иии...ще си оправям храната...

24.04.13
21:52

Става - 7.20ч
49 кг

Раздвижване:
1 - лицеви опори - 3х5@14кг / 1х15
2 - лег с дъмбели - 1х6@2х13кг / 2х5@2х14кг
3 - флайс - 3х5@2х9кг
4 - напади - 3х5@2х10.5кг

За около 25 мин...

Нямам сила :( Загубила съм мускОлна маса и съм качила вода, сланина и пъпки ;( :D

Храна:
7.30-8.30 - (coffee) + 300мл мляко 3%
10.00 - 1 варено яйце + 50гр пушен свински бут + 20гр кашкавал + 30гр сметана + 2 маслини
13.00 - 70гр свинско + 10гр кашкавал + 100гр задушени чушки + 30гр шам фъстък (beer)
16.00 - 70гр свинско + 100гр задушени чушки
17.00 - (coffee) + 2 сметанки
Около 1400 ккал: пр - 80гр / м - 95гр / в - 40гр
19.45 - раздвижване
(beer)

Е, не...не мога да вляза в някакъв нормален ритъм и т’ва си е...
Мазнините...трябва да ги намаля...
Снощи чак и гарнитура си наготвих...чушки, хах...
Чудя се кога пак да пия Дуфастон-а...на 6-и свърши “цикълът”...да чакам до 6-и?! Действа ми благоприлично :D Поне педния път, като изключим особените ми настроения...ма то не е от него :D

Пффф...днес ме обидиха жестоко!!! :D Говорим нещо за сутиени и аз викам, че съм чашка АААА, ама на обиколка не съм най-малкия размер 75(см). Тя разправя, че е 85, та аз ще да съм си 75. Казвам и, че имам гръП, а тя - Не е вярно!!! (dull)  Виж се колко си малка!!! (dull) |-) :D Мое, хах..’ба си...
Не съм 85, да...82см отпуснато под несъществуващия бюст, хах. Трябва да направя по-дълги перки, явно :D

Мернах Тодорка :) Много е готина (sun)

Няма поръчки :( Не мога да замисля адекватна прИмоция...

Ъъъъ...ще си оправям храната... :x

Лека вечер :)

25.04.13
02:05

казано от Мая на 23.04.13, 21:39:

Хелоу :)
Просто имаше едни лоши стълби...

А стълбите ако можеха да говорят щяха да кажат: ”Просто дойде едно момиче, което искаше да ни срита по ръбовете, но не му се получи” (giggle) Но така е като нямате мярка на пиенето си :D, този чудотворен елексир алкохолът наистина, какви чудеса може да направи, примерно да се събудиш някоя сутрин в непознато жилище и да видиш един мъж, който лежи до теб и ти си нямаш на представа, кой е този човек хахаха (giggle).

Дам алкохола прави какви ли не чудеса, а това със стълбите не нищо особено. Ти щото викаш няма да излизам повече и аз това как да го разбирам, сега не може някакви си стълби така да те депресират, просто си брой чашките и всичко ще е ок :D
Нямали най накрая да ги свалиш тези песимистични очила, всеки път когато опитам да ти ги сваля ти ме пляскаш през ръцете, ей вече ми посиняха дори. :(

Ти ще ме озориш да знаеш, а дори не вярваш, че може да ти се случат хубави неща и така ако мислиш, те наистина няма да се случат. Искам да си толкова оптимист, колкото е голям гърбът ти :D
Все пак да не кажат хората, че пиша плоско и еднообразно :D, тоя път ще съм по фешън и ще ти коментирам режима, а тва си е къде по интересно от простотиите ми.

Аз си мисля, че по скоро трябва да повишиш активността си, прекалено са ти леки тренировките, аз обаче много не ти вярвам за сланини ала бала, може и да е така, но като гледам как се самокритикуваш постоянно, няма как да съм сигурен. Може да ходиш да потичаш малко в парка, но гледай ако има стълби ги заобикаляй отстрани по тревата за по сигурно ;)  Сега се сетих се за един прийом, как може да гепнеш някой мъж, просто покрай стълбите и се сетих за тоя номер.

Значи ако си харесаш някой мъж, просто трябва приближавайки към него да се направиш на спънат кон и да паднеш пред погледът му, е разбира се не да се пльоснеш, леко подхлъзване само и подпиране, ако си с токчета пък е още по лесно. Мъжът като те види, той веднага ще се стрелне да ти помогне, после вече нещата стават от само себе си. Ся тва е сериозно не е кат да е майтап, казвам ти само изпитани рецепти :)

Като за финал искам да те питам, да не си някоя от рогатите зодии случайно, що се си мисля, че нещо ми се въртиш покрай тези зодии, виждам нещо, като упорит инат в теб :D Ако беше момче щях да кажа упорито магаре хахаха, но все някога ще ги свалим тези тъмни очила през които гледаш. (sun)

25.04.13
21:47

Aaa, Христо...ок...
Не съм ритала стълбите - те ме “наритаха”...
Абсурд да се събудя до непознат!!! По ред причини..
И да се пльосна елегантно пред някого...не виждам файда...не нося токчета...
Дебела съм да мисля за мъже :D
В последно време почти не тренирам...
Абсурд да тичам и да правя кардио/нещо интензивно...нямам дробове...
Скорпион съм, асцендентът ми е рогат - овен...
Отговарям, защото не си писал за “пържоли” :D

Ставане - 7.20ч
?! кг...много

Раздвижване:
1 - бицепсово с дъмбели - 3х4@2х10кг
2 - кик бек - 3х7@10кг
3 - едностранно концентрирано сгъване - 4п@8кг
    едностранно трицепсово зад глава - 5п@8кг
      х3

За около 20 мин...

Храна:
9.45 - (coffee) + сметанка
10.00 - 1 варено яйце + 50гр свинско + 20гр пушен бут + 20гр кашкавал
11.00 - (coffee) + сметанка
13.00 - 100гр свинско + 10гр кашкавал + 100гр картофи
14.00 - 2в1
16.00 - 50гр свинско + 45гр солети (beer) :x
Около 1200 ккал: пр - 75гр / м - 65гр / в - 75гр
17.30 - раздвижване
(beer)

Оххх...не спах добре от късното кафе вчера...и бая изпих днес...до обяд, де...

Настроението - зле. Нямам дрехи и обувки, ‘ба си...стана лято...и съм тлъста :D Чувствах се уплашена...не знам защо...

За капак...с една мацка се залафихме за фитнес и тя ми вика “ти само кардио ли правиш?” (dull) :( :D Бях по потник!!! Не съм релефна, ама са ми дебели мишниците, спрямо китката...примерно. Може би, защото аз я питах, дали прави само кардио, хах. Не ми личи, че тренирам, ‘ба си. Оп, аз не тренирам :D

Ся по празниците ще се втикна в нЕ’къв ритъм....

Ииии...ще стане гнусно, но днес някакви петънца...19 дни след последния “цикъл”...ще видим...

В работата...пустее :(
Поиграх си малко със снимчици на поделементарно ниво...

Ще си оправям храната...

26.04.13
13:25

казано от Мая на 25.04.13, 21:47:

Дебела съм да мисля за мъже :D

С риск да прозвуча грубо, ще ти кажа само едно - ДРЪН-ДРЪН! :D Дебела била... Тия ги разправяй на някого, който не те е виждал. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 26.04.13 13:51.

26.04.13
17:21

Еее, Боби...ся...
Глобални са ми бедрата :D
И бая хора не са ме виждали, та не пречи да си дрънкам, хах :)

Ще попълвам дневника от работата, че ще се прибера късно и в неясно състояние :D

Ставане - 7.20ч
?! кг

Тренче в зала:
1 - вертикален скрипец - 1х6@30кг / 2х4@35кг
2 - хоризонтален скрипец - 2х5@25кг / 1х4@30кг
3 - мечка - 2х5@25кг / 1х3@30кг
4 - гребане с щанга - 1х7@27.5кг / 2х5@37.5кг
5 - тяга - 1х2@50кг / 1х3@50кг / 2х2@57.5кг / 1х0@62.5кг
За около 40 мин...

Бързах...куриерът ме чакаше с пари, хах

Храна:
10.00 - 100гр свинско + 20гр кашкавал
11.00 - 35гр фъстъци
12.30 - трен
13.30 - 2в1 с 20гр ром(почерпена!)
15.00 - 170гр пилешко
Около 1200 ккал: пр - 90гр / м - 75гр / в - 35гр...

Може да доям фъстъците...още 35гр...

Аре чао, ще кача нещо на сайта, че тия дни пак малко неща вкарвам :(

Хбава вечер :) (beer)

26.04.13
22:45

Хмм...жива съм, хах.
Мернах се с френдове....
Да отбележа...”цикъл” ще да е...някакъв :) Без хапове :) От 25-и...
Не ядох фъстъци, та горната констатация, относно храна и нутриенти, е в сила.
Хубава вечер, again :)

27.04.13
03:43

Еми аз тъ;)й като няма какво да рискувам от днес вече ще ти викам дебеланка, на галено разбира се :D
Предполагам си толкова пухкава в момента, че хората като те срещнат ти казват, честито в кой месец си, а момче ли ще е или момиче :D Знаеш ли има един тест, как да разбереш колко е зле положението, заставаш права без дрехи и навеждаш леко само главата си надолу и ако не можеш да си видиш пръстите на краката, значи положението хич не е добре (giggle)

Все пак ако дебеланка не ти е приятно много, мога да ти викам и кифличка, но трябва да е нещо по гадно, за да може да те мотивира и да издухаш тази лоени издутини от тялото си. ;)
Днеска щях да пиша нещо сериозно, ама айде ще го оставя за друг път. Ще се радвам повече хора да се включват тук, а ве и сам войнът е войн нали, ама и помощ няма да откажа, важна е крайната цел и тя е да накараме Мая дебеланката да си повярва, да си върне увереността и да поиска тези неща от живота, които носят щастието, защото всеки има право да е щастлив, но той трябва да го желае.  (sun)

Скоро ще кажа някои неща, дано да се вслушаш в тях, това че пиша тук не е случайно, явно нещо ме е насочило, то винаги ме насочва към по слабите, хора, които дори са презирани от други, подигравани. Тук във форума съм го виждал това доста често и във тези случаи, много лесно човек може да разбере много за другите хора, според това как те реагират.
Аз знам, че съм тук на земята защото имам важна мисия, имах един момент в живота, когато аз бях пътник, разбирайте го буквално, но бях върнат към земният живот, някои му викат чудо, други късмет, но аз много добре знам, че в това нямаше нищо случайно и Бог така е преценил.

Имам чувството, че живея за другите хора, дано в някой от следващите животи да се родя егоистче и да си гледам само моя кеф. Все пак добре, че поне това, която правя  ми носи някво удоволствие, но това другите хора няма как да го разберат. Няма голяма далавера в това да се раздаваш, но пък за мен е удоволствие, дали май аз нямам нужда от психолог :x. Аз мисля, че верно ми има нещо на мен (shake) вместо да си гледам кефа, аз опитвам да помагам на дебеланки, които не искат да си вземат това, което им се полага от живота (wasntme)

ЕДИТ: Забравих да отбележа, че тестът с пръстите на краката важи и за жени, но само за тези, който гърди им могат да се поберат в чаша за шампанско, за тези с по големи не важи :D За тях има други тестове, но другият път, за сега ви стига толкова ;)

Мнението беше редактирано от Хри$то® на 27.04.13 03:55.

27.04.13
04:33

Щастието е химера. То не е реално, а е съвкупност от човешките очаквания, емоции и нагласа за света. Аз също много симпатизирам на Мая, но не мисля че трябва “да й отваряме очите за света”. Тя е достатъчно силна, за да се справи сама. Тази “мода” да се усмихваме въпреки болката и да мислим позитивно е доста порочна и в един момент създава повече стрес, отколкото положителни емоции.
Христо, ти наистина правиш впечатление на много добър и отзивчив човек и съм сигурна, че пишеш всичко с най-добри намерения; само би било добре, ако си малко по-умерен :)

27.04.13
11:00

^Ооо,Радост, някой да мисли като мен... Аман от тия хАмерикански боклуци, тайни, майни, насилване да мислиш позитивно. За мен позитивното мислене се изстрадва. Като пострадаш малко, научаваш се, че всяко зло е за добро, че във всяка ситуация има нещо положително, ставаш опортюнист... Но не да се навиваш, да си блъскаш филми и т.н. Това НЕ пречи да живееш щастливо, да си оптимистично настроен и да ти е неприятно да общуваш с негативни хора. Но това е различно от наблъскването във всякакви филми, уподобяване на човека с Бога (всичко било в твои ръце,дрън дрън) и т.н.

Освен това съм забелязала, че хората, които решават “да променят живота си” с въпросните книжки, стават доста егоистични, затворени и мислещи само за своето щастие. Приказват някакви небивалици от сорта “сам си предизвикваш всичко!”, оперират се от състрадание и т.н.; И като цяло почват да мислят само за себе си и своята реализация и емпатията съвсем напуска душата им. ‘Щото някак е тъпо да ти кажат при кофти ситуация, че сам си си я предизвикал, че трябва да визуализираш и пр. Животът не е като по филмите. И имайте предвид, че смятам себе си за доста позитивен човек, усмихнат, вежлив, обичам малките радости от живота, да поздравявам хората, и не разбирам тези, които все нещо им пречи или за тях утрото “не е добро”. Но всяко нещо в границите си.

Да, личната отговорност е много важна за всеки, но не всичко зависи от теб и е доста тъпо да следваш философия, която те учи, че абсолютно всичко сам си го предизвикваш, което просто не е така.

Имаше едно интервю на един психиатър, той добре е обяснил нещата, макар, че и той човечецът залита в крайности (много негативен и конспиративен). Но като цяло казва доста истини по въпроса с позитивното мислене като мода (а не като нещо възникнало от теб самия, натурално) -> тук ;

Па в крайна сметка човек може да се справи с проблемите си и без да се вкарва във филмите!

пп. Сега знам как ще има поне 1 който да наплюе доктора, защото е доктор, а тук като цяло докторите не се уважават много :)
пп2. Не харесвам почти нищо, свързано с New age

Мнението беше редактирано от white-peacock на 27.04.13 11:04.

27.04.13
12:23

(wave)

Radost, благодаря за подкрепата (F) И съм съгласна за обременяващите изкуствени усмивки.
Христо дава вид на добронамерен, да. Тамън щях да напиша, че е объркал дневника, дирейки внимание...

Mrynkalce, съгласна :)
В интерес на истината, филми като The Secret…някаква жива вода там са ми...ъъъъ...
От new age не съм се вълнувала, а staight edge недолюбвам :D То няма връзка, принципно...
Ще го мерна тоз’ доктор по-късно...

Поздрави, момичета (sun)

Днес няма да тренирам (сефте)...
Имам да зачиствам тука...пазар...филмче нещо...
По-късно ще опиша храната и ще си призная мерките |-)

П.п.: Публично се извинявам, за по-горно свое изказване, че злодеят от Would You Rather е дразнещ! И Жиката е извинен, хах.
...ама куца си бе играта...

Мнението беше редактирано от Мая на 27.04.13 12:23.

27.04.13
20:13

Не обърнах внимание на Христо, хах.
Дебеланка не ми отива, като закачка...за нормална минавам и не се връзва. В смисъл, не съм скелет, не съм и пълна...
Просто ми е дискомфортно с тия мазнини и води, та не ми се мисли за мъже и т.н. ...
Не е това причината...аз съм мъж :D
Поздрави :)

Ставане - 8.00ч
49- кг

Трен - не!

Храна:
8.15-10.30 - (coffee) + 300мл прясно мляко 3%
12.00 - 70гр свинско + 30гр европейска салата
15.00 - 150гр пилешко + 100гр извара + 10гр бекон + 30гр сметана (beer)
15.30 - 25гр кафяв хляб с масло и кашкавал
Около 1100 ккал: пр - 80гр / м - 70гр / в - 40гр.....
(d)

Избивам си страничните филми и се концентрирам в трен нещо там! До сега не съм ползвала добавки, та може да помисля по въпроса?!?!?!?!
Срам ме е от мерките...качила съм в ханша ;( За бедрата не се учудвам, а мишниците не мърдат...пффф...трябва ли схема за тия неща?!?! Не мо’е ли просто да тренираш(което не правя) и да се храниш сравнително чисто(което не правя :D ) и да ти се получава, хах. Да беше така...
Ще гледам филмчета и ще лягам рано съботно, хах.
Пропуснах лазаруването - срам и позор! :D

Честито на именниците!!! Сбъднати мечти и успехи :) (F)

П.п.: Настроението не вАжи, та ме извинете...

28.04.13
04:05

Добре, че писах да се включат и други хора, щото така като пиша само аз, наистина изглежда всякаш търся внимания, но всъщност сте в голяма грешка за това, защото вие може да не знаете, но други знаят, че аз просто обичам да си драскам. По принцип работя на компа и мога да си пиша в същото време. Интересно ми е да чета как разсъждават и другите хора, със сигурност всеки за себе си е прав, това дори няма да го обяснявам защо е така. Аз обаче не съм чел, като вас книги на тема психология, нито една, но нямам никакви съмнения, че ако прочета 10 книги от различни автори, то със сигурност ще прочета 10 различни гледни точки и разбирания по даден въпрос.

Инак нямам абсолютно никакви съмнения и за това, че позитивното мислене води до успехи, до щастие, а когато човек мисли негативно не се харесва, не вярва, че може да постигне това или онова, повярвайте той никога няма да го постигне ! Не ме интересува какво бил казал някой си психолог или във някой филм, защото аз лично съм преминал през тези неща и съм видял какво се случва, когато си негативно настроен, когато смяташ, че всички други са виновни за това, което ти се случва, но не и ти (разбира се не слагам Мая в този пример, тя въобще не е във някаква крайност, аз просто го давам за това, че е много е важно какво се случва в главата на човек и как той възприема света).

За мен такива неща, като няма нужда да мислиш за нищо, то квото ти е писано то ще се случи, това е много несериозно и аз когато видя такива хора, доста ги съжалявам. Аз всичко, което пиша съм го изпитал във живота си лично или съм го видял при други хора. Позитивното мислене и настроение не идва от само себе си, тук трябва да се положат усилия, за какви изкуствени усмивки говорите, това не го разбрах наистина, то самата дума “изкуствено” говори сама по себе си. Ежедневно човек се сблъсква с много неща, които могат да му развалят настроението, да го направят тъжен, примерно както мен, когато някой тук се опита да ме засегне и да ме накара да не се чувствам добре, но това няма как да стане, защото аз успявам да блокирам тези емоции, тоест аз със собствената си мисъл съм си изградил защита, която да ми помага да съм си в настроение и да не съм тъжен и вял.

Естествено има ситуации в които, ние няма как да игнорираме отрицателните емоции, но това което можем, защо да го оставям да ни разваля настроението, какво ще спечелим от това. Това, че не абсолютно всичко може сами да предизвикаме да ни се случи, е абсолютен факт и не знам кой би казал обратното. Това че от нас нищо не зависи и нещата просто си се случват е невярно и то също е абсолютен факт. Мога да дам десетки примери, също и аз съм имал такъв момент от живота, хора, които са много негативно настроени, все другите са им виновни за неуспехите, хора, които не можеш почти да ги видиш в добро настроени и на всички тези хора, въобще не им върви във нито една сфера от живота. Това не е книжка или филм, това е реалността.

Ще го кажа максимално разбираемо - Има ситуации в живота във които ние няма как да блокираме емоциите си, тоест ще страдаме или ще се радваме, НО има много други ситуации във които ние можем да игнорираме най вече негативните емоции, но не всеки човек може да го направи, защото се иска много воля и въобще не толкова просто.
Това е една тема без край и никой не може да убеди другия във нещо, защото всеки човек е със различен мироглед, различна психика и емоционална сетивност.
А това за “дебеланка” макар и несъзнателно уцели десетката, именно за това го казах, защото си мнооого далеч от дебеланка, това беше чиста ирония и то ясно подчертана ирония и съм леко изненадам, че не я усети, но това показва нещо много важно и това е твоята чувствителност към външният си вид. Ти си перфекционист и не се задоволяваш с каквото и да е тяло и визия и имаш високи цели в това отношение. (muscle)

Аз знам, че единственото, което ти трябва е самочувствие, постигнеш ли го, то след това всичко ще започне да се нарежда, защото аз предполагам, че ти си имаш мечти и цели, не ми се вярва да е обратното. Ако нямаш поставени цели и план как да ги постигнеш, това също е проблем, повярвай нека кой каквото иска да си говори, но нямаш ли цел в живота, значи нищо няма да се случи. Това да съм по умерен ми звучи, като - ако може да си малко по съвършен :D Мисля, че ще е прекалено, само Бог може да е съвършен (sun)

Как обаче ме изпреварихте, точно тия дни щях да напиша нещо, като за финал, но не се получи така, тъй като просто ми се налага, но не заради вас, да спра да пиша за един не малък период и проблема не е толкова във времето, а във това, че ми трябва пълна концентрация и фокус за това, което трябва да свърша в следващите седмици. Форума винаги ме е разтоварвал, но палячото трябва да се стегне, защото сега ще поработи здраво, за да може после лятото да си развява гащите нагоре надолу. :D

(handshake)

Мнението беше редактирано от Хри$то® на 28.04.13 04:08.

28.04.13
05:53

То пък,ти нормален ли си,какъв е тоя коментар.Отегчаваш ме. :D

Да не пушиш марихуана преди всеки коментар,че писането на една такава статия,тип есе ти минава за един миг? :D

Мнението беше редактирано от lordinario на 28.04.13 05:54.

28.04.13
12:05

Доообре...
Само да уточня нещо...
Като вметнах, че търсиш внимание, категорично нямах предвид себе си(от мен). Тук рядко има дискусии, това ми бе идеята за грешен дневник...
Ти май ми пишеш на Вие...което ми е странно, хах.
Не чета, принципно...мервала съм нещо на Ницше и Фройд в тази връзка, но отдавна...
Може да мисля негативно, но вина търся първо в себе си...дори за ситуации, в които не участвам пряко :D
За “дебеланката” чатнах отявлената ирония...просто не съм достатъчно слаба, за да се връзва напълно...и нямам желание да съм скелет...
Със самочувствие само не става, но би ми улеснило съществуването и психическото равновесие...
‘айде, чао :) Пожелавам ти успех със задачките идните седмици и весело развяване на гащите през лятото (handshake) :)

A.W.E.I.Т :D
Присетих се колко е ужасно, хах...

Днес потренирах, омлетче нещо...
Довечера ще скокна за малко до именници, бля бля...и така...

Весел празник на всички флорални имена :) (F)

Хубав ден :)

28.04.13
13:26

@ Мая (rock)

28.04.13
15:32

@Кико (rock) :D (beer)

Та за днес...

Ставане - 8.00ч
?! кг

Тренче:
1 - лицеви - 4х7@12кг
2 - лег с дъмбели - 4х7@2х13кг
3 - преден клек с дъмбели - 3х7@2х11кг
4 - флайс - 3х7@2х8кг
5 - едностранно трицепсово зад глава - 3х7@8кг
6 - бицепсово с дъмбели - 3х7@2х8кг

За около 40 мин...

Храна:
8.30-10.00 - (coffee) + 300мл мляко 3%
10.15 - тренче
11.00 - омлет от 1 яйце + 20гр бекон + 10гр кашкавал
13.00 - 150гр пилешки гърди (beer)
До тук около 650 ккал: пр - 70гр / м - 35гр / в - 15гр

Чудя се какъв джънк да гриза с (beer) по-късно....
70гр фъстъци Зиги или 70гр пълнозърнести Марети :D Може и пуканки да са ама ще е джънк, хаха.
Все ме клони към нещо по-въглехидратно с бирата...по-си пасват май, а и уж по-енергично ми иде...
Ох, ще обуя едни платформи ся и има голяма вероятност да се прибера с поражения..не съм свикнала на високо, хах.
Сещам се, че във фитнеса опитах да се набера...колкото и да не можех, толкова ме хвана и страх от високото, което допълнително ме отказа по средата...сериозно :D

До утре :)
Хубава вечер и усмивки :)

29.04.13
16:34

Когато Христо пише и морето започва да бушува, образуват се едни големи емоционални вълни, толкова големи вълни, че дори най дълбоководните обитатели ги усещат :). Равносметката е, че имаше от всичко по малко, имаше - смях, смут, зачервени бузки, яд и злоба, погледи на недоумението, за някой дори лек шок.
Интересно хората, които ме мразят, как винаги ми четат драсканиците и то четат та пушек се вдига. Почти бях сигурен, че тук никой няма да смее да си покаже това, което му напира от вътре, но злобата и ядът най трудно се потискат. (nod)

Успях да извадя всички тези емоционални състояние от хората, всеки гледаш на нещата през собствената си призма и моментно настроени, може би само не успях да разплача някой и дано да не съм, но и  в това няма как да съм сигурен. Беше ми изключително интересно да наблюдавам внимателно всички ваши реакции, за толкова кратко време научиш толкова много. Не можах обаче да постигна една от мисиите си, това беше провал, а целта беше да повдигна самочувствието на Мая, но не се получи, защото избрах друг подход. Знам кое работи със сигурност, но нямаше как да го използвам, защото тогава всеки щеше да каже той флиртува, вижте го нахалитета как налази и това момиче, а това не е целта. Сега обаче ще накарам морето да се успокои, защото големите вълни може да са харесвани от сърфистите, но много други предпочитат море без вълни, в което да могат да си плуват с кеф.

Мога да ви пожелая приятно изкарване на предстоящите празници и не забравяйте да си чукате яйцата (любимата ми част :P ), кво повече му трябва на човек от чукане на айца и топли козунаци :D. Не забравяйте ако един ден видите в спокойното море да наближава огромна вълна цунами, то не се и съмнявайте, Христо е отново тук в целият си блясък, и хейтърите ще са доволни. ;)

Обичам ви всички, останете си все така добри ! (sun)

29.04.13
21:42

казано от Христо на 29.04.13, 16:34:

погледи на недоумението

С това съм склонна да се съглася. Другото няма да коментирам...радваш си се, някак...та :)
Весели празници и на теб, Христо! Успехи и усмивки :)

Да вметна за вчера първо...
Ядох и 50гр фъстъци...
С тия патъци се пльоснах по г*з на стълбите, още преди да стигна входната врата на блока си, хах. Жалко, че “принцът” го нямаше - получи ми се елегантно :D Ма не се върнах да ги сменя...
Мислех към 8 да си тръгна...то стана 10…карай...

Ставане - 7.20ч
49 кг

Малко рамо...
1 - раменни преси с дъмбели - 3х7@2х9кг
2 - повдигане встрани от наклон напред - 3х7@2х8кг
3 - повдигане встрани - 3х7@2х7кг

За около 15 мин...

|-) нещо не ми се тренираше...

Храна:
10.00 - 120гр пилешко + 30гр заквасена сметана
11.30 - 2 в 1
13.00 - 170гр пилешко + 15гр кашкавал + 4 маслини
16.00 - 40гр фъстъци...Зиги :D
Около 1100 ккал: пр - 110гр / м - 60гр / в - 35гр
19.30 - малко рамо...
(beer)

Да...трябва да избягвам фъстъците...особено такива, хах.
Мернах Тодорка :) Всъщност, тя ме мерна :D
Нещо самочувствието, инак...не се ‘аресвам, хах.

30.04.13
00:35

Никакви плодчета и зеленчуци не хапваш бе, защо така :Р

30.04.13
20:52

Еее, Healthy…хвана ме |-)  За плодовете не е филм толкова, но определено се лишавам от доста полезности, като пропускам свежите растителности :( А и като добавка, дори витамин С не взимам...
Ям на работа и гледам да си приготвям компактни кутийки...то и не върви свежинка да сложа да отлежава. Не това е причината, де... плод и зеленчукът е долу, супермаркети на 2 крачки...
Да си наготвя зеленчукова гарнитура не е проблем, ама...не ми се занимава и не ми е и вкусно(не би следвало да е фактор)...
Бая години карах на парени зеленчуци само, но и това не е причина...
Очеизвадна грешка си е от моя страна, та с право отбелязваш! :)
Поздрави (sun)

Ставане - 7.20ч
49- кг

Трен - не!

Храна:
7.30-8.30 - (coffee) + 10гр суха сметана(млякото се пресече (dull) )
9.30 - 100гр пилешко + 20гр сметана + 4 маслини
11.30 - 35гр фъстъци (dull) :D ...дояждах, хах...
14.00 - 2 в 1
14.30 - 2 в 1
15.00 - 70гр пилешко + 100гр извара + 30гр сметана
Около 1000 ккал: пр - 75гр / м - 60гр / в - 35гр...от гореописаното

Амии...днес лежерно и предпочивно :D
Първо отчетохме рождения ден на бащата на шефката - мил и свеж, както винаги :) Чак кола Zero бе закупил :D :) Дано да му е било приветливо, че го разкарах малко сутринта...
После и с нея се видяхме :) Много готина (sun)
Малко ром...малко биричка... (blush) Като на работа :D Бъзикам се :)
Нова схема за качване на продукти, една поръчка още в любимия и величествен 413 :D ...к’во са се стиснали тия хора по празниците (dull) Оптимизация!!!
Ааа...в неделя се пръснах с парфюма на Lady Gaga..Fame, там, хах. То за т’ва не ми тичат тренировките :D Най-забавното(условно) бе, че беше притежание на бабата на моя френдка :D

Аммм...да...

Хубава вечер :) (d)

02.05.13
23:49

Вчера ми беше кофти...и като настроение, и като всичко :D
Имах и булимистични прояви..
Не тренирах...
Спах през деня!!! Насъбрало ми се е, явно...
Гледах Mama
Не знам колко са го хвалили, но става. Звуково и визуално имаше крипи елементи, като пренебрегнем комп ефектите и приказния край...
Едно гифче от приятелка сторено http://25.media.tumblr.com/e3bb8c65bd0b1d6e1c6edfd3996619e6/tumblr_mm17dwDlv61qfpn1do1_500.gif :)

И Dark Skies мернах. Ок е. Това Фелисити ли беше?!, хах...

Храната...
300мл мляко, 130гр пилешко, 35гр кафяв хляб с масло, кубети...после пилешко, извара и още малко хляб, но не знам какво не съм изхвърлила...то до към 16.00 тия неща...абе крив ден...
Нямах ли имен ден, бре!!! (dull) :D

Днес:
Ставане - 8.30`
49 кила

Малко ръце...
1 - едностранно концентрирано сгъване - 5п@8кг
    едностранно трицепсово зад глава - 5п@8кг
    х3
2 - бицепсово с дъмбели - 10п@8кг
    кик бек - 10п@8кг
    х3

Ми т’ва беше :D ... |-) няма ли емотикона, която олицетворява самоубийство :D
Как да е...не съм спихнала там...пък и храната не е ок, което е чудесно :) (headbang)

Храна:
8.30-10.00 - (coffee) + 300мл мляко 3% + 10гр бял шоколад
10.30 - гавра там...
11.00 - 100гр пилешко
12.30 - 50гр фъстъци :D + (beer)
15.00 - 2 в 1
16.00 - 100гр рикота
16.30 смучещ се бонбон
(beer)

Поне не си бях в нас :)
Акомпанирах на/съблюдавах френдка как багри яйца, хах. После поизлязохме...жега, т’ва-онова...нищо :D
То, че съм се изтърсила по стълби ми е най-малката излагация, хах...денсила съм :D и съм стояла с изпъчена стойка, по потник пред бара...след полунощ(студ)...охранявам си без пари...ми случва се...смешна история, педвид липсата на габарити...
В събота ще побоядисвам и аз яйца, нещо...
Звъняха пръстени да искат...разбрахме се за 7-и...
И аз звънях да разнищвам онлайн измами или и аз не разбрах какво, хах...френдка нещо искаше да разучи там...
Утре май ще си кисна у нас (dull) Филмчета...ъъъ...

03.05.13
20:20

Ставане - 8.30ч.
48.5кг

Малко гръПец...
1 - гребане с щанга(широк надхват) - 4х10@27кг
2 - едностранно гребане - 1х5@21.5кг / 1х4@23.5кг / 1х3@25.5кг / 1х3@26.5кг
3 - тяга с щанга(широк успореден хват) - 4х10@32кг
4 - гребане с щанга(тесен подхват) - 4х10@27кг

За около 40 мин...

С тия пояснения...все едно съм потренирала яко, хах...
Леки са тия “щанги”, ма не мога и да ги сгъвам, та...
Едностранното е торба, пълна с дискове...фитилизация се получава...да вметна again

Храна:
9-10.00 - (coffee) + 200мл мляко 3%
10.00 - малко гръб...
11.00 - 1 пилешко бутче с кожа
15.00 - 1 парти бутче + 150гр грах(от консерва) (beer)
17.30 - 150гр рикота (beer)
Около 800 ккал: пр - 70гр / м - 45гр / в - 30гр....

Гледах Hideаway(1995) - пропуск, хах. Хареса ми :) Ще взема да прочета нещо на Дийн Кунц :D (не би следвало да е смешно...) Краят беше забавен, но добАр :D Прилично за 90-е трилърче :)  Джеф Голдблум!!!, а този “skinny little f*ck” :D (главният заподозрян) се е налял...одъртявам, хаха...и хормонални нестабилности, нещо :D

Ами...лежерна и весело-засмяна, с елементи на пиене :D :) (d)

04.05.13
20:44

Ставане - 8.30ч
49- кг

Минимално крака...
1 - преден клек с дъмбели - 3х8@2х10.5кг
2 - напади - 3х5@2х10.5кг
3 - повдигане на пръсти - 3х25@32кг

До настроение и желание е...които липсват...не конкретно за краката, хах...

Храна:
9-10.30 - (coffee) + 150мл мляко
11.00 - нещо там...раздвижване
11.30 - 70гр пилешко + 1 пържено яйце + 10гр кашкавал + 10гр луканка + 100гр домат/краставица
13.30 - кубети (beer)
14.30 - 100гр пилешко
17.00 - 1 варено яйце
Около 900 ккал: пр - 70гр / м - 50гр / в - 40гр
(d)

Кубетите са най-малкият проблем...напълно съзнателно закупени и изядени...

Нещо ми е замряло...
Пфф...преди година бях попаднала на разни постове, на един интересен потребител в друг фофум. Убягнало ми е това, че от наситените мазнини се влошава инсулиновата чувствителност?! Аз и с друго я прецаквам тази чувсвителност, та ми дреме, хах...

Замряло и убито :D ..или обратното (shake)

06.05.13
00:55

Ставане - 8.00ч
49 кг

Тренче:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=coqDZUEswBU#
За около 2.15мин., дъмбел 7кг...
1 – бицепсово с дъмбели – 3х5@2х10.5кг
2 – кик бек – 3х5@11кг
3 – гребане с дъмбели – 3х5@2х14кг
4 - преден клек с дъмбели - 2х5@2х14кг / 1х5@2х13кг

За около 20 мин...

Това комплексче...преди година и повече май, ми бе вметнато като идея от Дилян :) Присетих се и ся ми бе тегаво...със същите тежести...’бах тия комплекси (dull) :D
На клека ми стана филм, докато обръщах тия дъмбели...кекава съм, ‘ба си :D |-) и с доволно безжизнена маса :( :D

Храна:
8.30-9.30 - (coffee) + 100мл мляко 3%
9.45 - тренче
10.30 – 1 варено яйце
12.00 – 130гр свинско + 150гр салата зеле/домат/лук/зехтин (beer)
17.30 – 120гр агнешко
18.30 – 60гр солети...”пълнозърнести”!!! (wait) :D (beer)
Около 1150 ккал: пр – 80гр / м – 65гр / в – 55гр
(beer)

За въпросния потребител, от друг форум, аз трудно разбирам някои постове...свързани с биохимията, но днес пак ги зяпах...
Монотонното кардио се справяло най-успешно с горенето на мазнини, ‘щото мускулните влакнини, които филмират издръжливостта времево, смучели от мазното?! Мо’е, аз не разбирам...
Много помня в момента и ми дреме :D

Амм...следобеда с приятели...така по великденски. Нещо се щракахме, ама много не ми личи телесната деградация :D Бе, личи си...

Принципно си имам нЕква талия и не съм така крушовидна, но...
За тиквата имам(нямам) извинение (beer) |-) :D Do not стряскайте се! :D

Мнението беше редактирано от Мая на 06.05.13 01:31.

06.05.13
18:40

Ставане - 9.00ч
?! кг

Трен - не!

Храна:
9-10.30 - (coffee) + суха сметана (dull)
12.00 - 130гр свинско + 1 доматче (beer)
15.00 - 50гр свинско + 1 варено яйце + 1 доматче
17.30 - 25гр кафяв хляб с масло и кашкавал (beer)
Около 850 ккал: пр - 60гр / м - 55 гр / в - 25гр

Бях предвидила повечко да хапна....не ми се яде?!, нещо...

Честито на именниците (sun) (F)

Хубава вечер и спорна седница :)

07.05.13
21:21

Ставане - 7.20ч
?! кг

Раздвижване...
1 - лицеви опори - 3х7@11кк
2 - лег с дъмбели - 3х7@2х13кг
3 - флайс - 3х7@2х8кг

За около 15 мин...

Храна:
7.20-8.00 - (coffee) + суха сметана(нямах мляко) + 1 малка ябълка + 1 бонбон Рафаело
10.00 - 1 варено яйце + 50гр свинско + 30гр кашкавал + 10гр луканка + 30гр сметана
10.30 - (coffee) + сметанка + 5гр шоколад
11.30 - 20гр фъстъци
14.00 - 170гр пуешко + малко задушена чушка
17.00 - 20гр фъстъци
Около 1200 ккал: пр - 90гр / м - 70гр / в - 45гр...
19.30 - раздвижване...
(beer)

Ох...снощи заспах в 10 и се събудих в 3!!! До 6.30 не можах да заспя и днес съм доста трупясала...
С тия сладки нещица...беше ми лошо, но едва ли е била захарта, пък и баш от фруктоза и десерти да я вдигна - умно, хах.
Имаше фъстъци в магазина...останаха от предния път, когато ме почерпиха...
Сгафих в работата...по-скоро нещо свързано с финансиране на друг човек :(  Принципно, винаги мога да кажа, че съм била недоспала и съм се объркала...или просто тъпа, хаха....
Има поръчки, няма пари, хах. Оправях цени за промоции...
За утре ще си взема повече храна, че да не ям фъстъци...
Викат ме и френдове след работа, но ще видя как ще съм със съня тази нощ...
Безумсва :D

07.05.13
23:05

казано от Мая на 06.05.13, 18:40:

Хубава вечер и спорна седница :)

Как ша е спорна, ако е седница? А кой ще работи! :D

08.05.13
22:30

Кико, аз работя седнала, та... ако изобщо има някаква логика :D
Уместна забележка, инак :D (rock) (sun)

Ставане - 7.20ч
49 кг

Малко рамо...
1 – раменни преси с дъмбели – 3х5@2х10кг
2 - преден клек с дъмбели - 3х10@2х10кг
3 – повдигане встрани от наклон напред – 3х5@2х8кг
4 – повдигане встрани – 3х7@2х7кг

За около 20мин...

Храна:
7.30-8.30 - (coffee) + 300мл мляко
10.00 – 120гр свинско + 10гр кашкавал + 20гр сметана
13.30 – 150гр пуешко + 20гр фъстъци + 30гр сметана
14.30 - (coffee) + сметанка
17.00 – 400гр кисело мляко 2.9%
Около 1300ккал: пр – 100гр / м – 80гр / в – 40гр...
19.30 - малко рамо...
(beer)

Днес пропуснах излизането вечерта...нещо ми беше изморено и хлад...
Може да е за добре, че снощи пък късно легнах, но е по-оферта от накъсан сън.

Абе...този начин на хранене, трениране и пиене, като разпределение, теоритично не ми изглежда добре. Не е и обмислян, принципно. Но...свикнах и може да се води за експеримент. Логично, без много да се замислям, би следвало да сваля мускул и да кача тлъсто...без промяна в теглото, хах. Първо лошите очаквания ми ид’ат. И преди го правех това с яденето до към 4-5, но тренирах по обяд. Нали сега тренирам :D Бе да изчистя храната там...водица поне да изхвърля :)

Пффф...не знам от кое ми е по-тъпо...от т’ва, че ми е самотно...че финансите, нещо...или, че не се ‘аресвам :D ...и съм круша!!!!!!!!!!!! Ок, пясъчен часовник там. Поне съм нисичка и погледнато отгоре е друга бира :D

В работата...трябваше да зачудя промоционална оферта...не съм от най-умните :D То си е и до сфера на расзмисъл, който принципно не ми се отдава, хах...
Пратки, кофти сметки...

Меланхолично такова, като настроение. То само нерви, притеснения...па хората...както дойде. За живота в личен, визуален и здравословен план иде реч...

Днес съм на гръндж плейлист :)
https://www.youtube.com/watch?v=_XvhSuFhKtE&list=PLahcoVF9vbD_mKmmxgzT-zuWSuvcqAL95 Поздрав :) Произволно, ама STP, хах...

Мнението беше редактирано от Мая на 08.05.13 22:33.

09.05.13
23:13

Ставане - 7.20ч
48+ кг

Трен - не!

Храна:
7.30-8.30 - (coffee) + 30мл мляко
10.00 - 70гр пилешко + 1 варено яйце + 10гр кашкавал + 30гр сметана
11.30 - 30гр фъстъци
13.00 - 130гр пилешко + 50гр домат
14.00 - (coffee) + сметанка
16.00 - 1 наденичка + 1 пилешко крилце
Около 1300 ккал: пр - 90гр / м - 90гр / в - 30гр...
(beer)

Ще ги доям тия фъстъци, хах.
От Фантастико взех крилцето и наденицата от тия уж кълцани, ‘дето са по-голямо кебабче измислено...

11.05.13
01:55

Ставане - 7.20ч
49 кг

Трен - не!

Храна:
10.00 - 70гр пилешко с кожа + 1 варено яйце + 50гр сметана
12.00 - 20гр козунак(домашен :) )
13.00 - 130гр пилешко с кожа + 1 сирова чушка + 1 доматче
14.00 - (coffee) + сметанка
16.00 - 100гр пилешко с кожа + парче краставица + 1 морков
(beer) :)
19.00 - 150гр(примерно) пилешки сач :) (beer)
Около 1600 ккал: пр - 110гр / м - 90гр / в - 70гр...от храна...
И още (beer) за разкош...петъчно, хах.
Днес се очаква трен и реанимация!

Среднощхи снимки...do not be кошмарно, хах.

Да е весело, хах...

Мнението беше редактирано от Мая на 11.05.13 01:58.

11.05.13
20:26

Ставане - 10.00ч
49- кг

Тренче:
1 – гребане с щанга(надхват) – 4х12@27кг
2 – едностранно гребане – 1х6@20кг / 1х5@22кг / 1х5@24кг / 1х4@25кг
3 – тяга(успореден хват) – 3х12@32кг
4 – гребане с щанга(подхват) – 3х12@27кг

За около 40 мин...

Храна:
10-11.30 - (coffee) + 300мл мляко
12.30 - 120гр пилешки гърди + салата от зеле/домат/краставица/зехтин
16.00 – 1 пилешко бутче с кожа (beer)
19.00 – 200гр котидж (d)
Около 1000 ккал: пр - 100гр / м - 50 гр / в - 35гр

Синусите са ми възпалени(смятам?!). Синузитът нещо...то си е едно гноясало усещане и дискомфорт, но визуалните следствия от това ме притесняват повече...ако са от това(надявам се)...
Дишах „карамел”, което бе екстремно, гадно и неефективно! Не мога да се гледам и не трябва!

Пфф...утре безумни занимавки....
Елементарни/никакви, ощетяващи съня, който ми е лимитиран в последно време, по мое умно/безумно усмотрение.

Hopeless…ugly…and forever alone :D Сериозно |-)

Слушам Pearl Jam, ‘ба си...нормално :D Плейлист...гръндж...принципно...

13.05.13
00:28

Ставане - 6.00ч
48+ кг

Трен - не!

Храна:
6-7.00 - (coffee) + 100мл мляко
7.30 - (coffee) + сметанка
11.00 - (coffee) + сметанка
12.00 - 100гр пилешко с кожа + зелена салата със зехтин
15.00 - 100гр пилешко с кожа + 70гр бирен фъстък (beer)
20.00 - половин аграрен сандвич
Около 1300 ккал: пр - 85гр / м - 80гр / в - 60гр

Няма какво да коментирам храната |-) и реално можех и да потренирам (dull)

Днес малко шашаво, хах. Застъпник...
Тия изборни принтери (dull) Чудо на техниката :D

Трябва да си запиша поръчките...има, хах :)

Хубав сън :)

13.05.13
23:14

Ставане - 7.30ч
49 кг

Раздвижване:
1 - бицепсово с дъмбели - 3х5@2х9кг
2 - чуково - 2х7@2х8кг
3 - едностранно трицепсово зад глава - 5х7@8кг
4 - преден клек с дъмбели - 4х5@2х11кг

За около 20 мин
Храна:
9.30 - 50гр пилешко + 10гр бекон + 10гр кашкавал + 50гр сметана
10.00 - (coffee) + сметанка
12.30 - 100гр пилешко + 1 сурова чушка + 30гр фъстъци
14.30 - 2 в 1
15.30 - 100гр пилешко + 1 доматче
Около 1300ккал: пр - 90гр / м - 85гр / в - 40гр
(beer)

Приготвих кутийките за утре :) Взех една чушка, но мисля да си купя и някакъв друг суров зеленчук.
Доядох ги тия фъстъци, да не ме дразнят :D

Не бях много трупясала днес(колкото очаквах)...от фенси сандвича ще да е, хах. Всъщност, въглехидратите ми се отразяват добре от днес за утре...енергийно. Е, в случая иде ред за полусурова бЕла питка, ама карай...

Стандартното си ми нехаресване, инак...за тиквата иде реч, въпреки че и осанката не ми е приветлива, хах. За акъл да не говорим :D Повечко сън и ще видя за другото... ;(

Звъннаха ми за паричките от вчера :) Отложих за утре, че нещо не ми се излизаше, хах. Ама са ми предобре дошли сега.

Не се наложи да си записвам поръчките от нас...то в последствие се установи, но нямаше и да е фатално - всичко точно :)

Беше студено! Мразя вятър - роши ми перушината, хах...

14.05.13
23:30

Ставане - 7.20ч.
49 кг

Малко гърди...
1 - лег с дъмбели - 1х10@2х11кг / 2х8@2х13кг
2 - флайс - 3х6@2х8кг
3 - кофички - 4х5@5кг

За около 20 мин...

Храна:
10.00 - 1 варено яйце + 50гр свинско + 50гр моцарела
11.30 - 2 в 1
13.00 - 80гр пилешко с кожа + 70гр моцарела
15.00 - 150гр свинско + 1 сурова чушка
Около 1300 ккал: пр - 110гр / м - 70гр / в - 50гр...
(beer)

Имам разни “размисли”, но ще си оправям храната и ще лягам.
Срам ме е да излязя вече...не знам защо се случва и не знам какво, но важното е да ми е гадно. Не го пиша, като жертва, ами като заслужена ситуация, съдба или каквото е там...освен да си кретам там и толкоз...
Не иде реч за случка...разни неща...и с визия, и т.н., и в главата ми...

Лека вечер

14.05.13
23:45

Ръцете ти изглеждат доста добре, изглеждаш заякнала. :)
Pearl Jam е страхотна банда.

15.05.13
23:38

Благодаря, Петя :)
С по-малко тренировки не “спихнах”, но не се знае какво се е случило с % мазнини...май и водица задържам...задоволителни са ръцете, на фона на китката :D Дали е добре, не знам, хах...
Еее...екстра са си Pearl Jam. Принципно съм фен на гръндж музиката...
Едно от по-”новите” им парчета, което ми допада https://www.youtube.com/watch?v=Hq-pA4R_EMM
Поздрави и мерси за включването (sun)

Ставане - 7.50ч (swear) (headbang)
48.5кг

Не бях сверила часовника на телефона и се успах ;( Хванах си любимец 413 навреме, де...

Трен - не!

Реших да пропусна. Тия дни трябва и на фитнес да ида.

Храна:
8-8.30 - (coffee) + 200мл мляко
10.00 - (coffee) + сметанка
10.30 - 1 варено яйце + 80гр свинско + 10гр кашкавал
12.30 - кафе + сметанка
13.30 - 130гр свинско
16.30 - 80гр печени бадеми
Около 1300 ккал: пр - 90гр / м - 85гр / в - 30гр...
(beer)

Сутринта бях в шаш...и “тоалета” пропуснах |-)
Малко бе храната, а у Фантастико - намалени бадеми...ФФ вкус - най-приличните :D + кола Zero на прИмоция е перфе :D Мислех само 50гр да хапна...ама...и колата си изпих (wait)

Хмм...интересни промоции на гримове качвах на сайта днес. Мо’е да си харесам нещо :)
И трябва да мина през козметик(до мен е фризьорският, в работата). Избиват ми пъпки и ми е зле кожата, но от известно време е по-кофти(част от лошото самочувствие). Дали има връзка с леките хормонални барвания(Дуфастон)... ясно е, че зависи главно от консумация и хранителни навици...и други фактори...ама все пак...

Малко резнах косата, че краищата стояха “опърлени”, хах...абе, красота и здраве лъхат отвсякъде :D

Как да е...подготвих храна, аларма (wait) ...та така :)

Мнението беше редактирано от Мая на 15.05.13 23:43.

16.05.13
21:52

Ставане - 7.20ч.
?! кг

Нямаше смисъл да се меря...вчера пропуснах “тоалета”, хах

Раздвижване:
1 - раменни преси с дъмбелии - 3х8@2х8кг
2 - едностранно трицепсово зад глава - 3х6@8кг
3 - повдигане встрани от наклон напред - 3х8@2х8кг
4 - бицепсово с дъмбели - 3х8@2х8кг

За около 20 мин...

Не ми беше до трен, та раздвижих разни групи там...трЕб’Еше и крака, ама...аман :D

Храна:
10.00 - 130гр свинско + 15гр кашкавал + 2 маслини
11.30 - 2 в 1
12.30 - 130гр пилешко с кожа + 100гр рикота
13.30 - (coffee) + сметанка
15.30 - 150гр рикота
Около 1300 ккал: пр - 110 гр / м - 75гр / в - 35гр....
19.30 - раздвижване...на групите, хах
(beer)

Храната...що годе, хах. Носех си и един домат и си го върнах  Това е лошо!

В работата...малко хаотично...
Взеха да се пообаждат за поръчки :) , нагаждания...не “масивно”, де...
Малко ми стана кофти за една клиентка, но нямаше как да променя ситуацията...и е в наша полза, та!
Скалъпи се денят :)
Утре ще щипна до складче, та по-късно ще стана малко :)
И Ше ги т’епам :D Няма, де...ама ме подведоха ме с едно парфюмче...

Ам...ще си оправям храницата за утре...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1