На интервю за работа.
- Коя е най-голямата Ви слабост?
- Искреността.
- Не мисля, че това е слабост.
- Боли ме к*ра какво мислиш. :D :D
И една картинка... тематично така (giggle)
Мнението беше редактирано от Кристина на 25.05.13 18:42.
Две костенурки вървели през пустинята цели 3 години. По едно време открили една чаша.
Едната казала:
- Да я вземем тази чаша, ако стигнем до оазис ще си налеем в нея и ще пием.
Другата отговорила:
-Няма смисъл да я мъкнем с нас тази чаша и без това не се знае дали ще намерим оазис... И така продължили да вървят.След още 5 години стигнали до един оазис. Първата костенурка рекла:
-Видя ли сега, ако имахме онази чаша щяхме да можем да пием от водата.Ти стой тук аз ще отида да я донеса , но ми обещай докато се върна да не пиеш от водата.
- Няма - обещала другата.
... Изминал цял месец!Изминала година, втора ,трета... Костенурката стояла пред оазиса жадна и чакала приятелката и да се върне.Минали 5 , 10 години , костенурката вече не издаржала на жаждата и се навела да пие.Тъкмо да отпие първата глътка когато зад една дюна изкочила другата костенурка и рекла:
- Ако ще си правим курвенски номера, хич да не тръгвам!
Мнението беше редактирано от NiKolay на 26.05.13 12:48.
26.05.13
12:52
Един поляк във Великобритания отива да изкарва книжка. Явява се на очния тест, където доктора му показва табло със следните букви:
‘C Z W I X N O S T A C Z’
- Можете ли да го разчетете спокойно?
- Дали мога?! Та аз го познавам човека..
- Браво сине ! Още една крачка, още една,още една крачка!
- Скъпааааааааа!
- Донеси камерата! Синът ни се върна от абитуриентския бал !!
Френска диета за отслабване : На закуска - секс и кекс, на обяд - кекс и секс, на вечеря само секс. Ако не помогне, кексът трябва да се спре.
Пред децата е Бойко Борисов. Разказва за пожарникарския живот. Накрая пита:
- Деца, имате ли въпроси?
Иванчо вдига ръка:
- Имам три въпроса:
1) Защо хората в страната са толкова бедни?
2) Защо храната и бензина у нас непрекъснато поскъпват?
3) Защо се нарушават правата на човека?
ББ се изпотява, но точно в този момент бие звънеца и децата се втурват навън. След междучасието ББ отново пита децата имат ли въпроси. Петърчо вдига ръка:
- Имам пет въпроса:
1) Защо хората в страната са толкова бедни?
2) Защо храната и бензина у нас непрекъснато поскъпват?
3) Защо се нарушават правата на човека?
4) Защо звънеца би 20 минути по-рано?
5) И къде е Иванчо?!
Мнението беше редактирано от Иво на 26.05.13 21:39.
Пътувам в автобуса и трябва да подам билета на човека пред мен, за да го перфорира, но как да се обърна към него на Ти или на Вие?
Такааа, следващата спирка е последна и е в нашия микрорайон. Човекът е с цветя, значи отива при жена. Букетът е много красив, значи жената е красива. В нашия микрорайон има само две красиви жени: жена ми и любовницата ми. При любовницата ми отивам аз, значи той отива при жена ми. А тя има двама любовници Пешо и Иван, обаче Пешо е в командировка. И аз казвам на човека:
- Иване, ще ми продупчиш ли билета ?
А той:
- Ти пък откъде знаеш как се казвам ?
Преди минути по Аламинут:
Мацката пита пича : Слънчоглед може ли ?
Той и вика бръкни в джоба..
Тя бърка и вика ОЙЙ , пък той вика Х*й я .. семките са в другия джоб!
Мнението беше редактирано от NiKolay на 26.05.13 23:05.
Доброто момченце и лошото момченце отишли сутринта да убиват зайчета. Вечерта, като се върнали лошото момченце било убило 8 зайчета, а доброто – 9. Защото доброто винаги побеждава!
- Изпратих мъжа си за картофи и да вземе да го блъсне кола!
- Ужас! И сега какво ще правиш?
- Не знам, сигурно с ориз нещо...
27.05.13
19:09
Employee : Sir, you called me?
Boss : Yeah,go to the rest room and masturbate.
Employee : (After few mins) ,done sir
Boss : Do it again.
Employee : Done again, sir.
Boss : Do it once more.
Employee : Done again, sir.
Boss : Do it once more.
Employee : Now I don’t have stamina for it, sir.
Boss : Very good, here are my car keys, drop my daughter at home.
Полицейска патрулна кола се блъснала във фермерски пикап и в резултат, фермерът решил да съди полицията за нараняванията си. В съда той се изправил срещу хитрия адвокат на полицията.
- Не е ли вярно - започнал адвокатът, че веднага след злополуката сте казали на патрулния полицай Фрийман, че се чувствате добре? А сега съдите полицията за понесени щети.
- Разбирате ли, бях натоварил любимото си муле Гърти...
Адвокатът го прекъснал:
- При цялото ми уважение, съдът не се интересува от вашето муле. Искам да знам, защо веднага след катастрофата, сте казали на полицая, че се чувствате добре и не сте поискали обезщетение.
Фермерът пак започнал.
- Бях натоварил любимото си муле Гърти...
Адвокатът отново не му позволил да продължи.
- Какво общо има вашето муле с факта, че сте заявили на полицая на местопроизшествието, че сте добре, а сега искате обезщетение?
Фермерът погледнал съдията за помощ.
- Разкажете историята си - позволил му съдията.
Фермерът започнал отначало.
- Бях натоварил в пикапа любимото си муле Гърти и бях изминал шест километра по пътя, когато от един разклон се появи полицейска кола и се заби отстрани в мен. Бях целият в рани и лежах замаян на пътя. Забелязах, че Гърти малко куца. Тогава полицаят Фрийман отиде при него и го застреля между очите. После дойде при мен и ми каза:
- Мулето ви не изглеждаше много добре, затова се наложи да го застрелям. А вие как се чувствате?
В магазина:
- Дайте ми от ония италианските препечени филийки, дето ги рекламират по телевизията?
- Кои по-точно?
- Абе нещо като “бръснети мъдети” беше, ама не помня точно.
Първата мярка на новото правителство срещу емиграцията бе, да се обадят за бомба на летище София.
30.05.13
01:16
Жена вижда готин мъж във фитнеса:
- Знаеш ли, че си сладък? Какво ще правиш в петък вечер ?
- Гърди и трицепс....
30.05.13
03:16
казано от Маданеца на 26.09.12, 20:13:
Да се включа и аз. Ей сега го прочетох и не се сдържах :))))))))))))
Тъмна нощ. Два бухала стоят на клон. Единия казал:
- Бууу!
Другият казал:
- Буу е на майка ти п*тката! Изкара ми акъла!
Еее,тоя ме разсмя с глас:D
Като прочетеш съдържанието на близалка “Чупа чупс”, веднага ти става ясно, че е по-здравословно да изядеш пластмасовата й клечка...
А ето и две басни:
Вървяло си едно коте по брега на реката. Видяло по водата да се носи малко парти-кренвиршче. Пресегнало се да го хване и си намокрило лапичките.
На другия ден пак се разхождало край водата, когато видяло по-голям кренвирш да плува надолу по течението. Скочило след него и си намокрило лапичките и коремчето.
На третия ден във водата плувал хамбургски колбас. За да го извади, на котето му се наложило да се намокри цялото...
Поука: колкото по-голям е кренвиршът, толкова по-мокро е котето.
Втората върви с предупреждение към феновете на BMW - по-добре я пропуснете...
Паднал конят в една яма в гората. Цвилил той за помощ цял ден, докато не се появил заекът. Надвесил той се над дупката и попитал:
- К’во става?
Конят му казал:
- Зайо, извади ме и ще съм ти вечно благодарен!
Заекът се зарадвал, че може да помогне:
- Ей сега отивам да заплая BMW-то и ще те издърпам.
Така и сторил - дошъл с бавареца и изтеглил коня.
На следващия ден обаче заекът паднал в същата дупка. Викнал той за помощ, викал. Дошъл конят и го попитал:
- Искаш да излезеш ли?
Заекът отвърднал:
- Да, нали вчера аз те издърпах?
Конят изкарал онази си работа, спуснал я в дупката и извикал:
- Качвай се!
Поука: на който му е голяма оная работа, BMW не му трябва.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 30.05.13 14:02.
Това го мернах в необятния нет,може би е виц,а може и реалност...но ме разсмя адски:)))
Пътувам в препълнена маршрутка, хората пътуват мълчешком, всеки се е замислил за нещо си. При едно спиране се освобождава мястото веднага зад шофьора, на което сяда млада майка, около 22-23 години, с 3-4 годишно момиченце. Тоест, тя седи с гръб към движението и с лице към хората в салона. Както тръгна маршрутката, и м...омиченцето започна да мрънка на майка си на тема “мамо, купи ми Барби!”, при това едно такова протяжно и жално и с различен тон всеки път. Майка и и влезе в ритъма и и отговаряше с “за какво ти е Барби, имаш си вече три, по-добре да ти купя нещо друго” и т.н. Всичкото това мрънкане и виене почна да омръзва не само на мен, но и на останалите пътници. След няколко спирки стратегията на момиченцето се промени. Тя изведнъж стана важна и млъкна, като видимо се сети за нещо коварно. И след още една спирка се издаде:
... - Ако не ми купиш Барби, ще кажа нещо за теб на баба!
Майка и се усмихна: - И какво толкова ще кажеш на баба си за мен?
Момиченцето продължи: - Ще разкажа, ще разкажа! Аз видях нещо!
Цялата маршрутка затаи дъх, за да чуе какво точно е видяла малката.
- Е, и какво си видяла? - попита майката.
- Аз видях как ти вчера целуваше пишката на тати!
Цялата маршрутка избухна в смях, също и шофьорът. Майката спря маршрутката, взе си детето под мишница и изскочи навън.
Мислите си, че това е краят? Не бързайте. При спирането на маршрутката се качи млад мъж с момченце, някъде около 8 годишно и седна на мястото на майката с детето. Пътниците продължаваха да се хилят, младият мъж и той почна да се подсмихва гузно, без да знае на какво точно се смеят останалите. И в този момент синът му изтърси: “Тате, купи ми войници!” Маршрутката избухна в такъв смях, че принуди шофьора да спре, за да се смее на спокойствие. След като си пое дъх, шофьора се обърна към младия мъж: “Братче, по-добре му купи войници, не дърпай дявола за опашката”. Младият мъж пътува около 4 спирки, през цялото време хората се смееха, а той седеше в пълно недоумение, вероятно мислейки си че се вози в маршрутка с идиоти. И наистина, какво толкова смешно има в “тате, купи ми войници”?
А ето и най-новата сензационна диета на Космо:
Понеделник: Взимаме едно яйце.
Вторник: Сваряваме го.
Сряда: Белим го.
Четвъртък: Изяждаме жълтъка.
Петък: Изяждаме белтъка.
Събота и неделя: Разтоварващи дни.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 31.05.13 13:08.
Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви джентълмен и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
– Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен!
– А вие не сте никаква блондинка – отговорил джентълменът...
В автобуса се возят баба, наркоман и моряк. Бабата моли наркомана:
- Сине, я ми продупчи билета.
Наркоманът го подава на моряка:
- Войниче, я продупчи билетчето.
- Аз не съм войник, а моряк!
- Бабо, оплескали сме я с тебе - връща ѝ билетчето наркоманът. - Май сме се качили на кораб!
31.05.13
19:15
На Манго му отвлекли жената. Идват полицаите и питат:
-добре, какво стана?
- еми...както си вървеше покрай улицата пред мен, дойде една кола, спря, натовариха я двама и заминаха нанякъде..
- а номера, номера знаеш ли го?
- Номера е ясен...че я ебат...
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 31.05.13 19:21.
Изневерявала си една женица на мъжа си и хоп той се връща в най-неправилния момент и тя какво да прави паникьосана, скрила любовника както му е реда - в гардероба, но без да иска като затваря вратичките и му защипала топките и останали само те навън.
Влиза мъжа и директно въпрос:
- Жена кой туй ма?!
- Ами мъжо сложих едни камбанки, така по-красиво...
- Чукнал леко камбанките мъжа ама не звънят, пляснал ги по-силно и пак не звънят, и казал: абе жена не бачкат нещо тез камбанки и шибнал последен турски шамар , а от гардероба се чул:
- Дзън ве майка ти да еба!
Мнението беше редактирано от NiKolay на 01.06.13 19:27.
01.06.13
06:34
Всички смешни вицове имат в себе си ‘’майка ти да е*а’’ ... това май само в българските вицове е така :D
01.06.13
17:28
Състезават се Брус Ли, Чък Норис и Милко Калайджиев кой ще изкара огромен и страшен паяк от пещерата.
Влиза Брус Ли, чува се трясък, викове и... Брус Ли излиза без една ръка, казвайки:
- Бахти к’ъв паяк?!
Влиза Чък Норис, чува се трясък, викове и... Чък Норис се влачи навън без един крак, казвайки:
- Бахти к’ъв паяк?!
Влиза Милко, чува се трясък, викове и... излиза паякът, казвайки:
- Бахти к’ъв гнусен селяк?!
01.06.13
22:12
Студент починал и на небето Свети Петър го пита:
– В Рая не мога да те пратя. Кажи в кой ад искаш – в “студентския” или в “стандартния”?
Студентът отговорил:
– Аааа, досега съм бил в студентски ад на земята - искам в стандартния.
Пратил го Свети Петър в стандартния ад. Там ядене, пиене, цигарки, мадами ... въобще лайф. Имало само един кофти момент: всяка вечер идвал един дявол и му забивал пирон в задника. Изкарал така една седмица студентът и накрая не издържал, отишъл при Свети Петър и го помолил да го премести в студентския ад. Съгласил се Свети Петър и го преместил. В студентския ад ядене, пиене, цигарки, мадами ... лайф ... и най-важното - вечер не идвал дявол да му забива пирони в задника. Прекарал студентът три месеца така - много му харесало. Една вечер се появил един дявол с кофа пирони и му викал:
– СЕСИЯЯЯЯ!
02.06.13
00:35
Един от най-известните вицове, но винаги ме кара да се смея като се сетя за него.
Една баба тръгнала на някаде с колелото и един селянин я среща
Селянина: Бабо на де така с колелото
Бабата: Ами отивам към гробищата синко
Селянина: Ти хубаво отиваш на там ами колелото кой ще върне
:D
02.06.13
16:09
Срещат се двама студенти. Единият казва:
- Вчера си купих готварска книга, само че нищо от нея не мога да сготвя.
Няма нито една смислена рецепта.
- Защо?
- Ами всички рецепти започват с: “Вземете чиста тенджера”....
02.06.13
20:15
Ей, Дани, ти нещо да не си правиш гаргара със студентите? Всеки ученик като завърши рано или късно усеща “дебелия” :D
- Жена ти защо реши да стане зъболекарка?
- Харесва й мъжете да я гледат със зяпнала уста и изцъклени очи...
В ресторанта:
- Келнер,пилето ми е сурово!!!
- И как разбрахте?
- Изкълва ми гарнитурата!
Обир в Макдоналдс:
- Давай всичко от касата!
- За тук или за вкъщи?
Мнението беше редактирано от NiKolay на 03.06.13 16:38.
03.06.13
23:18
Introducer, няма такова нещо!
И сега малко и с животни да дам (nod) леко вулгарни, но пък забавни :D
Остават два часа до апокалипсиса. Животните се събрали в гората и се чудят какво да правят. Маймуната казала:
- Абе, дайте да си направим една оргия, една мешена секс салата, тъй и тъй щи се мре!
Започнал див животински групов секс, кой кого чука, няма значение. Слонът започнал да я чука жирафката, а тя недоволно обърнала муцуна към него и го пита:
- Що си сложил презерватив, нали ще мрем след час?
- Не съм сложил презерватив, питонът, ми прави минет. . .
Магарето отишло при лъва и му казало:
-Абе, що ти трябва да си цар на животните? Що па да не съм аз?
-Ми как що, я гледай ква хубава грива имам
-Ми, то и аз имам хубава грива. Значи и аз може да съм цар?
-Е, да ама аз имам и много голям хуй. Гледай къв е
-Ми и аз имам голям хуй - извадило го магарето
Премерили си хуйовете и се оказали точно до сантиметър еднакви. Тогава лъва казал:
-Е, да, ама аз еба много яко и дълго
-Ми и аз еба яко и дълго
Накрая лъва предложил:
-Дай да се ебем един друг и който издържи по-дълго без да свърши, той ще е цар на животните.
Съгласило се магарето, теглили чоп и се паднало на лъва да ебе пръв. Почнал той да шкури магарето, ебал, ебал и след 30 минути не издържал и свършил. Дошъл ред на магарето. Набил го до корен на лъва и почнал да го лющи. Минали 20 минути и лъва си казал: Абе тоя нещо много издържа, ще вземе да ме стигне. Я, да се сетя кво ми прави лъвицата като я еба. А, да, хапе ме закачливо по врата. Обърнал се и почнал да хапе магарето по врата. То пощуряло и почнало да му го набива още по здраво. Обаче минали 25 мин. и не свършва. Лъва пак се замислил за триковете на лъвицата и се сетил как му драска с нокти ташаците. Почнал да го прави и на магарето, а то зацвилило от кеф и го залашкало още по-жестоко. Станали 28 мин и лъва вече се притеснил сериозно. Пак се замислил и се сетил, че за да му направи най-голям кеф, лъвицата почвала да си върти гъза на осморки. Речено-сторено, започнал да се върти като луд на шиша, а магарето откачило и се изпразнило мощно на 29-тата минута, след което прошепнало в ухото на лъва:
-Ти не си цар, бе. Ти си Бог.
Един ден Гърбавия решил да се бъзикне с Пелтека. Звъни му по телефона.
Гърбавия: “Пелтек, намерил съм ти много яка работа.”
Пелтека: “Б-б-б-реййй, бл-благодаря, к-к-каква е?”
Гърбавия: “Суфльор в театъра!”
Пелтека го напсувал и решил да му го върне. Звъни по телефона:
Пелтека: “А-а-а-алоо, Г-гърбав?”
Гърбавия: “Да”
Пелтека:”А-а-а-бе помниш-ш-шш ли, она-а-ая с-снимка, д-д-дето си наппправихме в б-б-бара?”
Гърбавия:”Да, помня я.”
Пелтека:”Е, е-ела си я пр-пр-прибери, ч-ч-че не мога д-д-да си з-з-з-затворя а-албума!!”
Мнението беше редактирано от Мирослав на 04.06.13 13:53.
Двойка в парка през нощта. Момчето:
- Мила виждаш ли онази зведичка там?
- Да.
- Това си ти. А по-голямата до нея?
- Виждам я.
- Това съм аз. А двете малки звездички до тях?
На момичето му станало мило и се сгушила в момчето...
- Оооо мили.
- Дам...тва съм аз на мотора.
04.06.13
17:51
Кеси еедин пустиняк на плета,гледа комшийката кво шета по двора.
- Оууу,комшийкееей че та лаа кучето тебе!- окнал драпейки са недвусмислено къде му са сбират крачолете. Онаа нищо не рекла. На другиа ден пак така
- Комшийкеее,че та лаа кучето!-и са чеше по макарите. Онаа па нищо. На третиа ден са изокал пак и онаа тишла при ньега
- Кам го тава куче къде че ма лаа?
Укарал я он у талканата а ражльембил мъжката и така неколко дена подред. Минала са недея така и един ден комшийката са мота по двора и чека да окне а тоа си кеси па на плета ма нищо не каа. Тишла таа при ньега и каа:
- Абе тава пце че ма лаа ли днеска?
- Маки,че та лаа... Оно вече та знаа...
Мъж води жена си на психолог, защото не са правили секс от месеци. Остава пред кабинета да чака, а вътре жена му разказва на доктора:
- Ами какво да ви кажа... Сутрин излизам на работа, хващам такси, и шофьора ме пита “Ще си платиш ли, или...”. И аз избирам “или”. Докато се оправим, закъснявам за работа. Като ида, шефа ме привиква в кабинета си и казва “И сега какво, да те уволнявам ли или...” и аз избирам “или”. Вечерта пак се прибирам с такси и пак не си плащам с пари... И накрая просто нямам сили за мъжа ми.
- И сега какво, това да го кажем ли на мъжа ти или...?
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 04.06.13 17:59.
Отива мъж на лекар и започнал:
-Докторе, не мога без секс. По цял ден само секс правя.
Сутрин със съпругата ми, още със събуждането ни и як секс. Отивам на
работа, там оправям секретарката. В обедната почивка наемам стая в едно мотелче
и с любовницата се развихряме. На връщане от службата се отбивам на гости при втората
ми любовница. Прибирам се в къщи и още преди вечеря с жена ми пак секс. Направо не е реално...
-Хм, а от какво точно се оплаквате?-пита лекарят:
-Не се оплаквам докторе - хваля се!
05.06.13
22:19
- Докторе, аз съм на 80 години и след секс имам шум в ушите. Какво е това?
- Аплодисменти, дядо, аплодисменти... : ))