22.05.13
17:09
казано от Т. Тодорова на 22.05.13, 11:05:
А спестените пари може да вложим в тахан и тесто :D
ОЛЕ! И мен бройте ;D
22.05.13
22:11
22/05/2013 (25)
- 400гр череши,30 гр суров слънчоглед,белен
- 500мл вода с лимон и краставица вътре
- пресни картофи,задушени,зелена салата,1 с.л. козе сирене
- 100гр тахан с някакво количество мед и мака
Тренировка :
1) Интервално,кръгово,брутално кардио - 1 час със загрявка и разтягане (dull)
2) Силова със СТ - 1 час със загрявката и разтягането.
То не бяха бърпита във вариации,извратени (поне за моите тестоподобни телеса) вариации на планкове,клекове,напади,подскоци,милиони упражнения за цяло тяло...Много гот.Кардиото винаги ми е по-трудно и гадно,още на загрявката давам фира и го правя само и единствено,щото ме е яд,че ми е трудно и искам да ми стане лесно.Но двете в комбинация - така,едно след друго - ми идват повече от перфектно.
След трен. :
- доза протеин на Pure Nutrition
- сега - няколко от задушените картофчета
- Самърсби Блекбери - не го бях виждала,реших да опитам.
Цвай тренировкен - гут !
2,5л вода
МСМ & 500мг вит.Ц преди лягане
Калориите са под 2000.Преди протеина,сегашните картофи и Самърсби-то бяха 1500.Мързи ме сега да смятам пак.
(120-48-27)
Хихи,едно момиче в залата днеска идва и вика : Абе,ти нямаш ли дневник в ББ-Тийм :D
Викам си : Ххххъъъъъъ.... да се...( имаше една песен на Ъпсурт за Звездата и нейната...ъм...self-love :D ).Не беше за селф-лов,ама аз така си го помислих (giggle)
Пък утре ще ходя с разни други хора,ентусиасти и животнолюбци,да разхождаме и социализираме кучета от приюта (inlove) (hug) (inlove) . Подозирам,че и мъжо,какъвто е добър и ги обича,също ще дойде,та се очертава да е готино...А шансът да се върнем с 2-3-5-1000 кучета вкъщи е смущаващо голям :D
И тая картинка по повод американските паркоместа за дебелаци и “инвалидните” колички,в които се разхождат и по улици,и по магазини :D :
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 22.05.13 22:54.
23.05.13
13:53
23/05/2013 (26)
- 450гр череши
- 150гр задушени картофки,пресни,15 гр хляб,1/2 домат
- 10 мини гевречета
- 1 сладолед на клечка
1450 калории ... от въглехидрат.
Спирам да ям до утре,ще наливам вода,може някоя спирулина,туй-онуй.
Ако тренирам,ще впиша по-късно.
(120-49-27)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.05.13 14:12.
23.05.13
14:50
ЕваСпорт & WOW Sport - нова тренировка,която смятам да включа в програмата си.Започвам да ходя от понеделник.
Общо двете зали ще ми струват 55лв на месец - не е кой знае какво,при положение,че мога и да не натоваря бюджета,ако не харча за някои очебийни глупости.
Eдинственото ми задължение е да правя курсови работи и да тренирам,затуй :
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Понеделник : Кръгова тренировка - Зумба & функционални упражнения (от 17:00 до 17:45 )
Вторник : Йога
Сряда : 18:00 - 20:00 - една кардиологична (giggle) и една силова със СТ
Четвъртък : Йога
Петък : Кросфит (18:00 - 19:00)
Събота :Йога/Outdoor кросфит
Неделя : Почивка
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
И трябва да намеря начин да разкарам многото въглехидрати.Надявам се,че е от ПМС тая лудост,ако не мине до 2-3 дни,сериозни мерки ще трябва да се взимат.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.05.13 15:00.
24.05.13
01:11
Ей ни и нас с К. :)
Много ти е хубаво кученцето!!!!!!! Честито бебе! (clap)
казано от Т. Тодорова на 22.05.13, 22:11:
Цвай тренировкен - гут !
Гут зер и за фър-щъркeл-унг
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 24.05.13 07:26.
24.05.13
12:51
(inlove)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 24.05.13 12:52.
24.05.13
14:29
Ох,Киксън,к’вато съм блейка,хич не съм видяла тва за бебето :)
Не сме го взели,само ще се занимаваме с тях,за да са по-малко плашливи,по-социални и възпитани,и да могат по-лесно да бъдат осиновени.На тоя етап само така мога да съм от полза :)
25.05.13
12:28
24/05/2013 (27)
- череши,ягоди
- 3 яйца на очи (с масло),1/2 домат,1/2 краставица,1 печена чушка,7 маслини,2 препечени филийки
- 1 мини геврече (20гр)
- по нощите - 1 шепа бейби картофчета,задушени,зелена салата,филия хляб и малко слънгоглед (суров и белен) , а преди това,между 21:00 и 00:00 - 3 бири.Грух.
Тренировката беше брутална - пирамида , всички бройки 2 за 1 , до 6 и обратно ,ама аз стигнах до 6 и свалих до 5 - едно,че съм бавна,второ,че и да имаше време,нямаше да издържа.Упражненията бяха стандартните - хоризонтални набирания на trx ,коремни сгъвания,ама тоя път с тежест,клек с пуш-преса,лицеви от колене,ходещи напади,въже.
Набиранията ги правих по 4 във всеки кръг - не мога повече,а освен това си помагам и с краката.Но пък в началото не можех да направя и едно,независимо дали се избутвах с крак от пода или не.
1 час бързо ходене пеша - реших да си удължа маршрута и заобиколих бая,но беше почнало да се стъмва и да се насища присъствието на разни съмнителни субекти,та беше почти на бегом придвижването.
(120-50-29)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.05.13 13:18.
Тодорова, стига си ги пускала тия снимки, вече не чета вашия дневник, защото поражда много копнежи, които не мога да задоволя.
Моля ви се, имайте милост! ;(
31.05.13
16:05
(nbbq) 25/05/2013 (28) , нетренировъчен
Череши,салата с хляб и сирене,един малък сладолед,а вечерта – пилешки бутчета в йенска тенджера (с печена капия,топено сирене и малко вино),задушени картофки,няколко ягоди,4 пияни бонбона,бира
(120-51-30)
(nbbq) 26/05/2013 (29) , нетренировъчен
Кафе с мед ,яйца,салата,кашкавал,сирене Гауда,киснати бадеми,хляб,козе сирене,кюфте,1/2 от много малка свинска пържола,картофки,бира
(120-51-31)
(nbbq) 27/05/2013 (30)
- Билков чай с мед и пчелен прашец ;2 малки нектарини,2 кайсии
- Малка шепичка бадеми
- 10гр свинско филе
- 1 женски Центрум ; 2х500мг вит.Ц
- Две яйца на очи (с масло и червен пипер),1 домат (неовкусен),30-40гр свинско филе,1 филия препечен „Органик“ (К. го купи,не аз)
- 1 “Roo Bar” час преди тренировка (с мака и боровинки,ако не се лъжа)
- 45 минути кръгова Зумба – беше много добре.Минутка танци,минутка функционални упражнения.Бях забравила колко готино е в тая зала...само да имаше силови тренировки ... ;(
- 2 бири
- Задушени картофи,таратор,филия хляб,сладолед :D
2л вода
(120-52-32)
(nbbq) 28/05/2013 (31) , нетренировъчен
- Билков чай с лъжичка мед § пчелен прашец
- Череши
- Бира
- Принцеси с кашкавал
- Череши
- Сладолед
- 45 минути йога
- Пица
- Таратор
(120-53-33)
(nbbq) 29/05/2013 (32) , нетренировъчен
- Чай с мед
- Тахан с мед,мака и пчелен прашец
- Женски Центрум
- Малко черешки
- Салата от домат,краставица,печена чушка и лук,шарлан,хималайска сол,ябълков оцет ; 100-120г маринована херинга
- Редче черен Линдт (99%) – отврат,трябва да измисля как да го преправя,че не се яде
- Тахан с мед за оправяне на вкуса + 4 бадема
- Още тахан с мед
Това беше до 16:30 .
- Чай от лайка /не на пакетчета,насипен/ с мед,джинджифил,лимон и няколко прашинки лют пипер,червен
- 50гр козе сирене
- По нощите – грахова манджа с филия...две
(120-54-33)
(nbbq) 30/05/2013 (01) , нетренировъчен
Дойде ми в ранни зори.Както знаем – мразя.
- 10:30 Кафе на джезве с мляко и мед
- Принцеси с кашкавал и домат
- Безалкохолна бира
- Бира
- Бира
- 1 цвъчка баклава
- Парче и половина торта...мазна,шоколадова :D
(120-54-34)
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
• С‘я...не ми се пишеше какво съм правила тия дни – нямам особено настроение и тонус.Единствено ми се яде като на прасе.Предполагам,че е заради МЦ в комбинация с бирите,които изпих.Тялото ми е компот,както всеки месец – мускулна слабост,обща отпадналост,болки във всички стави,схващания,сърцебиене,бъбрекът ми ме посрита одеве..:D - просто съм чудесна.Нямам обяснение за тоя тотален срив,който се случва почти всеки път.През останалото време съм абсолютно добре,дейна у във форма.
• Не съм тренирала от понеделник.
• Пукнах се от цигари.
• Край на тая драма (вкл.и на цигарите) сложих преди няколко часа,а утре или довечера ще си публикувам менюто от днес.
• Мислих да продължа да не пиша,ама стига ми толкоз глупост на тоя етап – имам нужда от нахокване и контрол.Или поне да ме хване срам малко,щото даже не ми беше и гузно до днес,ама по никакъв начин.
• Няма да тренирам чак до кръговата Зумба в понеделник,щото съм и болна на всичкото отгоре – с болки в гърдите при поемане на въздух,хрипове § много,много,мнооооого силно кръвотечение...a,да - и периодично вдигане на температура - 37 - 37,2 (вечер)
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 31.05.13 16:12.
31.05.13
16:45
31/05/2013 (02) , нетренировъчен
- Кафе с мед от пакетче и мляко
- 80гр КитКат с фъстъчено масло
- Зелен чай с лимон и джинджифил (от пакетче) + два резена лимон + пчелен прашец + мед
- ½ кюфте и една гризка от мамината баница
- 3 кайсии
- Череши
- 2 пълнозърнести филийки,запечени с кашкавал ; ½ нарязан домат
- За вечеря – 100-150гр задушени свински гърди,салата и нещо млечно – я сирене,я кашкавал...
- Женски Центрум,1000мг вит.Ц,малко магнезий тук-там
- Течностите – литър водица,останалото билкови чайчета с лимон и мед
Имаше една муха през нощта,дето ми скъса нервите.Прибирам се аз от унито и що да видя – мухата в една чаша и рита с единия крак...Изкарах я,сложих я на первазана прозореца да съхне :D ,ама не става ; попих я със салфетка,подбутвах я,остаих я на мека хартия,само изкуствено дишане дето не й направих ...Уж взе да се оправя,подхвръкна,подхвръкна,па се гътна накрая.Тъпа работа – трябваше още снощи да я изплющя с един чехъл.Не обичам нещо да се мъчи.
Даааайте си ми Ривотрила :D
(120-55-34)
И малко снимки от кучешкото парти вчера - замалко да се приберем с голямото сетероподобно куче.Страхотен е,много по-красив е в действителност,много е умен и жив,и страшно ме кефи (inlove)
Две от тия пухкалца заминават за Германия при новите си семейства (party)
31.05.13
18:40
казано от Т. Тодорова на 31.05.13, 16:05:
• Пукнах се от цигари.
И аз пушех дно време (вярно, не повече от 1-2 цигари седмично), но от както се захванах с колоездене и тялото ми не го иска. Не вярвах че е възможно, ама ей на - пуши ми се, ама като си дръпна и ми се повръща. Един вид тЕлото ми вика “К’во прайм ся? Ша пушим ли, ша тренираме ли? Ай решавай!!” Така че - тренирай яко кардио, няма никакъв шанс да ти се допуши :D
Мнението беше редактирано от Radost_nezemnA на 31.05.13 18:41.
01.06.13
17:40
Ето и малко снимки от днешния празник с деца и кучета - ЦЪК.
(party)И на всички мами и татковци във форума - да са ви живи и здрави дечурлигите,да ви радват,да растат будни и добри !(party)
А пък на всички нас пожелавам да се радваме на детското в себе си,независимо от ЕГН-то :) (party)
01.06.13
22:37
казано от Radost_nezemnA на 31.05.13, 18:40:
казано от Т. Тодорова на 31.05.13, 16:05:
• Пукнах се от цигари.
И аз пушех дно време (вярно, не повече от 1-2 цигари седмично), но от както се захванах с колоездене и тялото ми не го иска. Не вярвах че е възможно, ама ей на - пуши ми се, ама като си дръпна и ми се повръща. Един вид тЕлото ми вика “К’во прайм ся? Ша пушим ли, ша тренираме ли? Ай решавай!!” Така че - тренирай яко кардио, няма никакъв шанс да ти се допуши :D
Радостче,аз знам как стават нещата,ама съм се разплула яко тая седмица...Не знам що така става.После изведнъж се осифервам,бия си камшика и всичко е нормално,обаче тия периоди ме връхлитат чат-пат и става мазало (tmi)
05.06.13
20:43
(sun) 01/06/2013 (03) , нетренировъчен
- Кафе на джезве с малко мед
- 1 бира
- 100мл сладолед
- Няколко кайсии
- 1 пълнозърнеста филия с лютеница и кашкавал
- Задушени тиквички и пресни картофи,чесън,кисело мляко
(120-56-35)
(sun) 02/06/2013 (04) , последен нетренировъчен
- Принцеса с кайма и кашкавал
- Билков чай с много пресен джинджифил и с доволно количество мед
- Голяма салата,пържола,хляб
- Кайсия
На К. сестра му си дойде от Франция и се събрахме вкъщи,та се омазахме леко с рЪнЪ :
- Малко свински гърди (към 100-120гр),малко картофи на фурна,мазнички (150-200гр на око),филия хляб,чашка таратор,1-2 бири...Естествено,за лека нощ нападнах буркана с тахан :D
(120-57-36)
(sun) 03/06/013 (05)
- 3 кайсии,зелен чай с лимон и пресен джинджифил + малко мед (нямаше да сложа,но чаят стана много отровен) + пчелен прашец
- 2 х 500мг вит.Ц
- 2 с.л. пънозърнест тахан,сусамов
- 3-4 череши
- Тахан с малко мед,пълна лъжичка мака § лъжичка гинко
- Кафе с мляко и мед
Това беше до 16:00 .
Тренировка :
40 минути интервали – кардио : тежести – интензивно,с много повторения
- Сок от един лимон + спирулина + гинко + чиа + 500мг вит Ц + 1 таб. женски Центрум
- 80гр свински гърди
- 30 череши и 3 кайсии
(120-58-37)
(sun) 04/06/2013 (07)
- 2 кайсии
„ Движение„ :
4 мин табата за загрявка
20 минути разтягане само
- 3 кайсии
- Парченце кашкавал ..парченце френско сирене,някакво меко,с орехи вътре ...ньом.
- 50гр тахан,8гр мака,8гр мед,лъжичка гинко
- Билков чай с пресен джинджифил и малко мед,и пчелен прашец
Това до 14:00 .
- 15:00 до 15:20 20 лешника,1 парченце френски салам няк‘ъв,едно пълно двушепие дребни ягодки,2с.л. заквасена сметана,още 10 лешника :D
- 15:30 няколко ягоди,намачкани и смесени с малко гинко и мака,500мг вит.Ц,2гр тахан
- 16:00 – 17:30 Дрямка,че цяла нощ не спах
- 18:00 Задушени броколи,грах,морков,царевица,карфиол,печена чушка – с масло,черен пипер,целина,хималайска сол и заквасена сметана
- 18:47 тахан с мед ... 50-60…70гр :)
- Бира
(120-59-38)
(sun) 05/06/2013 (08)
- 70-80гр тахан с мед,мака и гинко ; кафе на джезве (10:30)
- 16:00 кафе с мляко
- 16:40 две пълнозърнести филии с кашкавал и домат ; женски Центрум,1000мг вит.Ц
Тренировки , 2х60 минути със зъгряването и разтяганията :
1) Бруталия с кардио,TRX,пудовки и упражнения на земя
2) Силова със СТ
- 21:30 вечеря с наденица от мляно месо и марулена салата с домат,кашкавал,ябълков оцет,шарлан
Бая разстояние навъртях и пеш днес.
Супер тренер Ласка ме нахока добродушно и ми стана мн гадно,че съм такава баница.Почти ревнах в колата,щото горе-долу винаги трябва някой да ме срита по гъзо,за да ми стане ясно,че правя нещо тъпо.По нейна препоръка няма да оставам вече на две тренировки в сряда – само на една,като сигурно ще ги менкам,че и двете ме кефят.От цигарите се отървавам окончателно,а чийтът ми ще е до 2 броя бириШка на седмица – лято иде,все пак.
Почвам воинската диета лека-полека,до края на тая седмица ще се адаптирам,намаляйки храната постепенно.
(120-60-38)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.06.13 21:32.
05.06.13
23:43
Добавям си 2 лъжички чиа (час и малко преди вечерята).
Преди лягане : МСМ , 500мг вит.Ц , 500мг магнезий + мацване с магнезиевия гел тук-таме.
Общо за деня : 2л вода.
06.06.13
12:13
Как ми вдигна нервите милата ми майка....
Прибира се с мазна баница в торбата + тиквички,които заяви,че отива да изпържи.
Викам : Не ги пържи,бе...
Тя : Ми кво ?
Аз : Ми кво-кво ... сложи ги в тава,задуши ги .. ?
Тя : А,да,бе,то не става същото!
Аз : Ми не не става СЪЩОТО
Тя : А,да,няма да ям л**на,за да ми е здравословно,само се вманиачаваш,стига вече,те сигурно и за задушаването ще кажат,че е вредно в някакъв момент..
К’во го праиш такова... :@
И понеже ми е майка и не мога да кажа или направя квото и да е по-грубо,в крайна сметка се разревах от яд като се прибрах :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 06.06.13 12:16.
Вариантът е да й предложиш да ги направиш ти, по твоя рецепта. Тя ще е доволна, че я отменяш с готвенето, а ти - че хапваш задушени тиквички.
Иначе е трудно да променяш възгледите на човек, който те има и винаги ще те има за дете. Тъй че вместо да плачеш от яд, смени стратегията. : ))
Пък и в крайна сметка една пържена тиквичка е нещо наистина вкусно : ))))
Аз ги пържа на тиган за палачинки на тефал,дето се слага 1 капка мазнина. Слагам капката,разливам да има миникапчици навсякъде,после нареждам тивкичките и става пооочти същото като пражени в олю :D
Другия вариант ми е да ги изпека във фурната .
АБе,у дома само аз и малкия така ги ядем.Мъжа ми естествено,като майка ти,държи да му е вкусно вместо здравословно :)
06.06.13
15:37
Инис,моите манджи не се харесват - още при мисълта,че вътре няма нищо киснато във вряща мазнина или че липсват куп химикали,интересът е загубен,че чак и малко едно такова с...и двамата винаги като с погнуса си слагат първата хапка в устата,все едно им давам нещо отдавна разложено,намерено в кофата за боклук.И не,не е щото творенията ми са гадни,напротив - хубави са си и дори мъжо,дето е виден кулинар и чревоугодник,ги харесва.
Пържената тиквичка е нещо наистина вкусно и ако ядеш чат-пат по нещо пържено - абсолютно съм съгласна,че няма проблем.Ама когато всякакви колбасища,саламища,майонезища,кетчупи,маргарини,гервеци,баници,вафли,сладоледи,газирани,пържено и още куп глупости са нормална и дори задължителна част от ежедневието,тогава има проблем.И е още по-сериозен,когато вече си на 55-56 и те почват болежките.
Юле,аз пък ги задушавам с разни други зеленчуци,малко заквасена сметана,кашкавалец,пресни подправки...айляк стават :)
На К. майка му също мисли първо за удоволствието на червото и отдавна й личи.Дано не му проличи и на него.
Изнервям се.И особено като съм ис изнервена от нещо друго,тия неща ме дразнят максимално,особено,цитирам пак майка ми : “Розито беше цял живот вегетарианка и се хранеше добре ,пък почина на 69 години и имаше сто болести.Айде да те заведа,та да ги видиш всичките вегетарианци и здравословни хора ,айде!”
Дабъл,трипъл,квадрипъл фейспалм с тухла четворка.
Все тая,да се оправят,аз повече от това да говоря и да се притеснявам ... май няма какво да направя,а подходите съм ги пробвала всички.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 06.06.13 15:46.
Т. а защо изобщо К. трябва да знае как готвиш и какво слагаш, поднасяш го вече сготвено и така. Ти си кажи, че е кипяло и цвърчало в олио пък....каквото-такова ;)
Здравословната храна може да бъде мнооооогоооо вкусна, въпрос на желание. Освен това да промениш някой в тази насока е дълъг и сложен процес мисля аз. Не може ей така и хоп да спре да се купува кътчуп, майонези, маргарини, колбаси и прочие. Поетапно. Започваш да купуваш краве масло вместо маргарин и мажеш филиите така....пооооо нататък спираш да купуваш краве масло и мажеш филиите с тахан и мед :D ( това от личен опит ).
Успех, и не се отказвай ;)
П.П. Просто споделям, не насаждам на никой мнението си :)
Мнението беше редактирано от Vess на 06.06.13 15:58.
06.06.13
16:00
Веси,аз с К. отдавна съм се разбрала.Кръшка чат-пат,аз също,но като цяло в мойта си къща всичко е наред,даже сам си търси пълнозърнестите неща,зеленчуците,не пържи,не купува салами,няма грижи.За нашите се тръшкам,че хич не се пазят,а вече ТРЯБВА.
Баща ми,примерно,е човек,който вдига кръвна захар /преди няколко дни 11.5 показа машинката/,но не спира да пие газирани,да тъпче сладоледи и вафли.130кг е,но не спира да се тъпче по 300 пъти дневно с всичко,което намери.А иначе мрънка,че другите хора вече внуци гледали ... :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 06.06.13 16:01.
Тук въпроса явно е до съзнанието на хората. На една голяма част от тях им е непонятен факта, че храната има ПРЯКА връзка със здравето и докато не го видят, нищо не е в състояние да ги убеди, а дори тогава са склонни да винят ЕГН-то си. Някак са се примирили с факта, че минат ли определена възраст ТРЯБВА да им се влоши здравето и не се сещат, че това, което години на ред са изсипвали в стомаха си всъщност е дало своя плод.
Веси е права - здравословната храна може да е много по-вкусна от конвенционалната, но когато хората чуят “здравословен” първата им асоцоация е с нещо безвкусно с неприятен външен вид. Друг проблем е факта, че от толкова много мононатриев глутамат, вкусовите им рецептори не реагират на истинските вкуове...абе - трагедия.
С всичко съм съгласна,особено с мононатр.глутамат....(dull)...Откакто преди години започнах да избягвам храни с такова съдържание,а и консервирани по принцип,тотално ми се промени усета за вкус..:x..А повечето хора дори не са чували за него,камо ли да знаят как действа,вреди и т,н..
Щом е тъй, има едно нещо, което можеш да направиш - да спреш да се притесняваш.
Не си слагай на сърце неща, които не можеш да промениш. Казала си и казваш какво мислиш - оттам нататък нещата не са под твоя контрол.
И това важи за всичко, което не е по силите ти да промениш - не се притеснявай и не си позволявай да се изнервяш.
За да не се подсмихнеш зад монитора “лесно е отстрани”, ще ти кажа, че и останалите си имаме подобни неща, където сме “вътре”. И ако на 25 се изнервяш бързо, на 30+ ще е още по - бързо, но и по - трудно да се върнеш после в обичайното си състояние. Правя сравнение, защото на 25 си мислиш, че вече всичко ти е ясно, а след 30 разбираш, че тъкмо си започнал да ядеш шамарите.
Тъй че с усмивка и без нерви.
06.06.13
16:25
Не се подсмихвам,мислейки си ,че на някой друг му е по-лесно - много рядко са хората,които се замислят за тия неща,не смятам,че са само моите родители.Само че го намирам да безотговорно и егоистично.
Не мисля,че всичко ми е ясно,дори напротив.Ама явно на 55 вече си мислиш,че си безсмъртен :)))
Мерси за включванията,успокояващо е някой някъде да споделя твоите възгледи.Мрън.
Я да си изям сега вкусните,здравословни,задушени зеленчуци ! (makeup)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 06.06.13 16:25.
казано от Т. Тодорова на 06.06.13, 16:25:
Я да си изям сега вкусните,здравословни,задушени зеленчуци ! (makeup)
Всъщност, като сме започнали темата, много по-здравословни биха били, ако ги изядеш сурови. (wasntme)
06.06.13
16:39
Е как да изям сурова тиквичка :D
Иначе,което може да се хапне сурово,гледам да го консумирам така.
06.06.13
16:48
Я сподели по-подробно...ако може :)
Е, колко по-подробно - стържа ги, и ги смесвам с останалите зеленчуци - краставици, цвекло, моркови...всичко, що може да се настърже. ;)
06.06.13
18:20
Виж ти,колко гот! Не подозирах,още утре ще пробвам (nlick)
Може да пробваш салата от сурови тиквички с оцет,копър и чесън :P
Миналото лято много я уважавах с една студена ракийка :D
06.06.13
22:13
Скептична съм - и аз,и Камен,ама ще пробвам още утре.Предпочитам да преживям свежо,така и така после пак цяла зима всичко ще е от тигана.
06/06/2013 (09)
- сурови бадеми
- кайсии,женски Центрум
- зелен чай с мед и пчелен прашец
- сурово кашу , фолиева киселина на Нау
- задушена тиквичка с микс грах,морков,карфиол + няколко парчета броколи + заквасена сметана + кашкавал + целина - всичко у тиганот :) - изядох си го на два пъти през един час
- 500мг магнезий
- печено кашу
- 150мл бира
- много малко вода за деня - литър и половина,примерно
Движение : чистене на голяма площ :)
(120-61-38)
казано от Т. Тодорова на 06.06.13, 22:13:
Скептична съм - и аз,и Камен,ама ще пробвам още утре.
Събра е семейния съвет и след дълго заседание, взе решение. :D
Ооооо, че аз отдавна си ям сурови тиквички, но снощи ги пекох и аз, че половинът искаше такива (dull)
Сега се чудя и търся инфо, как да си хапна броколите сурови ? Идеи моля (wasntme) Така на розички и на салата или ? Щото карфиола така си го правя на салата аз, на розички :)