31.05.13
16:54
Не го оспорвам. :D
31.05.13
17:08
Добро зареждане. :D
Иване , това зареждане дето му казваш е просто оправдание , че ти се ядът боклуци . Много по-голям ефект ще имаш ако ,,зареждаш’’ с по-качествена захар . От тези неща , които си изял днес не ми се мисли колко фруктоза и транс-мазнини си поел .
31.05.13
19:24
Това не е въглехидратно зареждане. Това е комбинация между глупост и забавен напън да се направиш на интересен пред непозната публика на общо основание. Поредното представление в цирка. Нямам нищо против да си посрещнеш “овациите” и да получиш вниманието, от което очевидно имаш нужда. Твърде малко хора се заблуждават, че реално правиш нещо смислено, обаче. Дано да си наясно с това.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 31.05.13 19:25.
31.05.13
20:01
казано от Кольо Пияндето на 31.05.13, 19:24:
Това не е въглехидратно зареждане. Това е комбинация между глупост и забавен напън да се направиш на интересен пред непозната публика на общо основание. Поредното представление в цирка. Нямам нищо против да си посрещнеш “овациите” и да получиш вниманието, от което очевидно имаш нужда. Твърде малко хора се заблуждават, че реално правиш нещо смислено, обаче. Дано да си наясно с това.
Коле, очаквай снимки на фаянса му скоро! ;) Ама този в банята :D
31.05.13
20:45
Хаха,така значи. :D
Уважаема опозиция(дето сте подкрепили дървеното мнение и тези дето предстоят да го подкрепят),уважаеми г-н Коленце.Искам да изтъкна 3 факта на преден план и ще се старая да бъда достатъчно искрен.Но преди това искам да кажа,че ме боли пакета за това какво мислите за моя зареждащ ден и за това,че когато човек си яде на корем и го илюстрира по един забавен начин с хумор и вълрящина е цирк за вас. Какво толкова,че съм си хапнал повече и съм го написал самоиронизителен начин с “хахахаха” изядох 15к калории?Хаха, глупава работа, риторичен въпрос, знаете нали... ;)
Ето ги и фактите,както следва.
Първо,не знам дали е в ред с правилата на форума,но трябва да призная преди всичко,че съм в момента на дат диър селтек (в малки дози обаче) и други опасни субстанции, дето по-добре да бягате от тях на скорост.
Второ ти Кольо Пиянде клониш леко (или не толкова леко) към sad kunt,по ред причини (някои от които са,че чувството ти за хумор стига до там да се забавляваш на черен хумор и вицове от темата в другия раздел,да се смееш на компетентно и сложно написани думи,фрази и изречения.В което няма лошо,но просто,когато някой излезе, каже нещо върло,върляшко и “олигофренско” да ви изглежда малоумно, ограничено и едва ли не клоунско показва просто колко sad kunts сте. Забавлявайте се, независимо дали ви се струва странно, ако ви е толкова досадно, го игнорирайте, това е.), други не ми се изреждат. Не ми излизай с номера и приказката - “малък си,като порастнеш ще се осъзнаеш и т.н,предупреждавам”. И аз не се виждам такъв на 30, естествено никой на 30 не иска да прави това, което правя аз на 20, да кажем. Тогава или ще съм някой забутан някъде баща, или някой бос или мъртъв :). Както и да е. :)
И последното, но не на последно място е ,че правя нещо реално смислено, много смислено при това. Аз имам глава на раменете с мозък и мога да си преценявам сам кое, как , кога и защо го правя. В края на краищата - сел-тека ми поддържа масата,ди-ен-пи ме чисти, а храната я ям, щото съм чревоугодник и мога да си го позволя.Tи ако не можеш вече и от 1 ден изяждане няколко пици и хляб омазваш (когато другите 5-10 дни си гладувал и всичко е било соу-стрикт) вече говори колко лошо си надарен генетично.А пък това какво би било,ако съм ял чиста храна и как резултатите са щели (можели) да бъдат по-добри, са само спекулации и в сферата на условното. ;)
Мнението беше редактирано от lordinario на 31.05.13 20:46.
31.05.13
20:47
Империята ще ви унищожи,неизбежно е.
Като те боли пакета,що го пишеш с най-малки подробности,та чак и калории вписваш..?
Не вярвам,някой на 20 да е можел,или да може да си се представи на 30…така че,тихо по тая тема ;)
А на Кольо мнението заслужава да светне в лилаво...
Мнението беше редактирано от Jikata на 31.05.13 20:58.
31.05.13
21:01
казано от Jikata на 31.05.13, 20:57:
Като те боли пакета,що го пишеш с най-малки подробности,та чак и калории вписваш..?
Да ви дразня бе,не се ли досетихте за “u mad”? :D Повечето го пиша с насмешка. Вие се впрягате, аз да съм разправял на някой какво, що било, та за върлото се хващате, деа. Иначе нека светне в пембяно, най-много да го прехвърля в другия крачол. :D
Мнението беше редактирано от lordinario на 31.05.13 21:01.
Нещо си се объркАл за впрягането.. ;) виж за насмешката си прав...
Един съвет...ако си хванеш приятелка ще ти се отрази добре :)
31.05.13
21:14
казано от Jikata на 31.05.13, 21:12:
Нещо си се объркАл за впрягането.. ;) виж за насмешката си прав...
Един съвет...ако си хванеш приятелка ще ти се отрази добре :)
Аз имам бе, от два дни, кафета-мафета,излизания,разходки,знаеш как е. Ранна работа, но май потръгват нещата. :) Тук ще прозвучи,че се правя,но хабер си нямаш колко ми искаха скайпове,фейсбуци,но аз отбягвах тук заради училище+матури+тренировки+някои други лични проекти и неща деето правя.Сега глей завърших и се почна. :D
Мнението беше редактирано от lordinario на 31.05.13 21:15.
Това ако го напишат в моя дневник , бих се засрамил и замислил, ... а ти хвърляш плява още и още ... !?
Мнението беше редактирано от Кънин на 31.05.13 21:28.
31.05.13
21:30
Грозен,вие закъснявахте,Славко вече си тръгна.Ай махай са,махай са.Тръгвай си.
31.05.13
21:34
Малко лаишко мнение, доколкото видях как се храниш, ми се струва че е вредно, все пак огранизма не ти е една кофа, която да пълниш и да изпразваш както и когато искаш, това в дългосрочен план колко да работи ? Но като че ли това го има при всички бодибилдъри или както там се водят....
31.05.13
21:34
Имаш късмет, че head_hunter не ползва форума вече, че щеше да се чудиш как да излезеш от на кучето гъза :D
31.05.13
21:36
казано от kaloyan georgiev на 31.05.13, 21:34:
Малко лаишко мнение, доколкото видях как се храниш, ми се струва че е вредно, все пак огранизма не ти е една кофа, която да пълниш и да изпразваш както и когато искаш, това в дългосрочен план колко да работи ? Но като че ли това го има при всички бодибилдъри или както там се водят....
В интерес на истината да.Голям дефицит се получава,но ти повечето го усвояваш за зареждане на вече изтощения ти организъм (между 1000 и 1300 ми е дефицита на калории,всеки ден!!!), и аз избързах с периодизацията малко,но ми е първо чистене, уча се от опита. А останалото (което не е отишло за гликоген) е отишло в тоалетната, не мисля,че тялото е склонно да изгради адипозна тъкан за 1 ден, дори и 5123132312 калории да изядеш, по-скоро ще качиш няколко кила вода, дето след 2 кардио сесии ги няма.И е факт, че така става.
31.05.13
21:37
казано от Херцог Трън на 31.05.13, 21:34:
Имаш късмет, че head_hunter не ползва форума вече, че щеше да се чудиш как да излезеш от на кучето гъза :D
Ти гледай теб да не захапя,че скоро май не съм ти сипвал с черпака и скоро ще наливам направо с казана.
Мнението беше редактирано от lordinario на 31.05.13 21:37.
Така, аз ще разведря обстановката с молба за клип от следващото зареждане тип Frank Yang, т.е. може ли на бърз кадър в рамките на 1-2 мин да снимаш как поглъщаш всичко? Сигурен съм, че ще е забавно ;)
31.05.13
21:43
казано от A.W.E.I.T на 31.05.13, 21:37:
Ти гледай теб да не захапя,че скоро май не съм ти сипвал с черпака и скоро ще наливам направо с казана.
Ама заповядай бе ;) Ти на Джонито щеше да идваш - не дойде. На плочките снимки щеше да пускаш - и тях явно няма да ги пуснеш. Колко да разчитам на горното? :D
P.S. И спри да се лайкваш с 2рия си акаунт :D
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 31.05.13 21:45.
31.05.13
21:43
казано от A.W.E.I.T на 31.05.13, 20:45:
Уважаема опозиция...
Виждаш от мен само това, което показвам във форума. Какъв човек съм - това могат да преценят онези, които са разменили поне няколко изречения на живо с мен. На същата логика ние виждаме в теб клоун, а ти твърдиш, че си образован и зрял човек. Обсолютно същия антагонизъм. За нищо не те предупреждавам, нито пък имам какво да доказвам точно пред теб, а още по-малко имам претенции към храненето ти. Посещавам дневника ти не от личен интерес към това, което правиш. Просто тук е едно от местата, където редовно се нарушават правилата на форума и хората от екипа се навъртаме наоколо. По изключение споделих мнението си този път. Приеми го като пристъп на неоправдан оптимизъм, че нещо от него ще стигне до теб.
31.05.13
21:53
Вити - не мисля да го направя.
Дебел - ти си бахти льольото, какво джони те гони, никога не съм казвал, че ще идвам. След състезанието казах, че АКО БЯХ тръгнал да се подготвям можех да дойда... та аз тогава вече бях на диета, тъп ли си. А за плочките, да, има време, диета не се прави за 6-8 седмици ;) , но ти няма как да го знаеш, толкова си тлъст и винаги си бил, аз за сметка на това бях изцепен яко, но и яко кльощав, поне съм си виждал пресата (и сега я виждам). От теб само ще видим как ще се изчистиш и ще качиш силата до високи цифри, които каза че смяташ да направиш за купата. Направиш ли го, идвам :)
Коле - к.
Мнението беше редактирано от lordinario на 31.05.13 21:54.
казано от Херцог Трън на 31.05.13, 21:43:
Ама заповядай бе ;) Ти на Джонито щеше да идваш - не дойде. На плочките снимки щеше да пускаш - и тях явно няма да ги пуснеш. Колко да разчитам на горното? :D
Ей кърлеж , къв ти е филма ? Защо да си лайква сам коментарите ? Ти като си някъв безживотник и нямаш грам представа от ебавка ЛОШО ЗА ТЕБЕ ! И НЕ, НЕ МУ Е 2РИ ПРОФИЛ !
31.05.13
21:57
АХаххахааххахахаахха
казано от A.W.E.I.T на 31.05.13, 21:30:
Грозен
по-добре грозен , отколкото грозен и ТЪП като теб ,както и администратора тактично ти го каза ( ти едва ли си се усетил де) , а и много още съфорумци също
казано от A.W.E.I.T на 31.05.13, 21:30:
Тръгвай си.
тръгвам си ... аз работа нямам тук . Не си човек от който мога да науча НЕЩО . Отварям дневника ти и ти чета глупостите ... пък и ти сипват много яко ... то забавно ;)
31.05.13
22:02
казано от неуротик на 31.05.13, 21:56:
Ей кърлеж , къв ти е филма ? Защо да си лайква сам коментарите ? Ти като си някъв безживотник и нямаш грам представа от ебавка ЛОШО ЗА ТЕБЕ ! И НЕ, НЕ МУ Е 2РИ ПРОФИЛ !
Пий един валериан, че ще получиш криза ;) И кърлеж ще викаш на баща си ;)
@Лорди - “Куче, което много лае, не хапе” - разпознаваш ли се :D
31.05.13
22:04
казано от Кольо Пияндето на 31.05.13, 21:43:
Уважаема опозиция...
Виждаш от мен само това, което показвам във форума. Какъв човек съм - това могат да преценят онези, които са разменили поне няколко изречения на живо с мен. На същата логика ние виждаме в теб клоун, а ти твърдиш, че си образован и зрял човек. Обсолютно същия антагонизъм. За нищо не те предупреждавам, нито пък имам какво да доказвам точно пред теб, а още по-малко имам претенции към храненето ти. Посещавам дневника ти не от личен интерес към това, което правиш. Просто тук е едно от местата, където редовно се нарушават правилата на форума и хората от екипа се навъртаме наоколо. По изключение споделих мнението си този път. Приеми го като пристъп на неоправдан оптимизъм, че нещо от него ще стигне до теб.
Малко като че ли преигравате, все пак това си е личен дневник на човека..
31.05.13
22:05
СТАВА WAAAAAAR, THE BATTLE FOR MIDDLE EARTH HAS JUST BEGUN !
COD 6: BB TEAM OPS
DEVIL MAY CRY 6: LORDIN’S VENGEANCE
CALL OF JUAREZ: LORDINOV’S DUAL WIELDING SKILLZ
е как да дойде на джоните със 100 клек и 100 лежанка хаха :D ... о , да , забравих да споменя тягата , най голямата във форума на неговите кила ... (tmi)
31.05.13
22:06
Отивам да пия зелен чай и после излизам малко, ще следя от телефона какво става от време на време.
Мнението беше редактирано от lordinario на 31.05.13 22:06.
31.05.13
22:07
Не знам, аз се забавлявам от виртуалния fight, който става всеки ден тук. Падат яко lulz. Забавлявам се, както се забавлявам, когато гледам кеча.
Ама и вие сте бая зле, да лапате въдицата на тролинелето.
Мнението беше редактирано от Калоян Чолаков на 31.05.13 23:06.
31.05.13
22:08
казано от Калоян Чолаков на 31.05.13, 22:07:
Не знам, аз се забавлявам от виртуалния fight, който става всеки ден тук. Падат яко lulz.
misc,huh? Deliver the lulz and keep trollin,those who hate,they jelly.those that aint jelly,they sad and butthurted and jellO :D ;)
Мнението беше редактирано от lordinario на 31.05.13 22:09.
казано от kaloyan georgiev на 31.05.13, 22:04:
казано от Кольо Пияндето на 31.05.13, 21:43:
Уважаема опозиция...
Малко като че ли преигравате, все пак това си е личен дневник на човека..
Какво толко се впрягате , човека си прави леки еб*вки.Трябва да има и такива дневници за разпускане , малко смях няма да ни навреди.
31.05.13
22:49
казано от FaceOff на 31.05.13, 22:42:
Само аз ли прочетох DNP??
:D и аз , ама си викам че се ебава
п.п. гугълнах synthesis of picric acid заради неговия пост...са очаквам гд-боп да ми разбият вратата.
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 31.05.13 22:52.
Не че нещо, но единият е с IP от София, другия от Стара Загора.
И айде мерете си малко приказките всичките, че ме мързи да трия и затварям.
31.05.13
22:55
казано от Петко К на 31.05.13, 22:52:
Не че нещо, но единият е с IP от София, другия от Стара Загора.
Още по-зле :D
@FaceOff - а той така невинно го спомена ДНП :D
01.06.13
00:56
1.6.2013г. - тренировки със собствено тегло:
Първа тренировка за деня:
кофички 45 40 36 33 31 15
набиранки 26 24 26 22 23 23 20 16
Втора тренировка:
набиранки 25 20 15
лицеви опори 83 72 45
7 спринта HIIT
10 минути LISS
(общо 240 набирания, 200 кофички и 200 лицеви опори за деня)
Храната:
1) 6 домашни яйца
2) 200гр домашно козе сирене, 120гр маслини
3) 150гр свинско месо, 2 краставици
4) 150гр свинско месо, 1 краставица
~ 130гр протеин, 110гр мазнина, 0 въглехидрат - 1510 калории
през деня: 1 тенджера зелен чай, 1 силно кафе с канела, 1 кафе от машина
Мнението беше редактирано от lordinario на 01.06.13 00:57.
01.06.13
19:03