Me, myself and I

Прескочи до:

Щот` съм луда за връзване! Ето защо!!! :D :D :D

14.06.13
19:45

казано от Златина Цонева на 14.06.13, 18:12:

Смятам във fitday. Или съм преписала грешно, или съм объркала нещо, но честно казано - не ми пука особено! :D
Каквото съм изяла - изяла съм го, ако ще да е 2000, ако ще да е 5000ккал, няма да го върна обратно!
Тегля и смятам по навик и за някакъв ориентир, който и аз не знам вече за какво ми е! Добре се чувствам, не се разболявам (да не викам дявола), имам сили да тренирам както аз искам, поддържам си кг-ти от доста време на едно сравнително постоянно ниво, но пък силата ми расте и мускулите ми също, така че - какво значение има всъщност коклко точно съм изяла?!? :)

Скоро беше споменала,че ще имаш някакъв дефицит умишлен,затова ми направи впечатление :)
Иначе,хапвай :)

JulsaVena, скоро, скоро, колко да е било скоро, след като съм успяла така качествено да го забравя! :D :D :D

14.06.2013/петък

Храната:
- 30гр овесени ядки, 20гр овесени трици, 20гр суров слънчоглед*, 10гр какаови зърна*, 20гр небелен коноп*, 29гр пълнозърнест тахан*, 22гр мед*
- 2ф пълнозърнест хляб Вита
- 75гр краве сирене, 4 доматчета, 3ф пълнозърнест хляб Вита
- 100гр сурови ядки микс (кашу, бадеми, боровинки)
- 3 варени яйца
- 440гр печено пиле, 3 доматчета
- 2ф пълнозърнест хляб Вита с 38гр мед
И фитдея сметна... сметна.... ~ 3200ккал :D :D :D

”Физическо”-то:

- почивен ден

Just thinking:

# И за да не е съвсем почивен ( и преди да разбера, че съм изяла света :D ) - набирания на лоста у дома.
Единички - 5 с надхват и 5 с подхват, стъпала върху куфарчето на дъмбелите и 1 с подхват, ама стъпала на земята (т.е. с около 15 санта по-надолу), което за мен си е страхотно постижение и много си се кефя! :D

15.06.2013/събота

Храната:

- 20гр овесени ядки, 20гр овесени трици, 20гр суров слънчоглед*, 10гр какаови зърна*, 20гр небелен коноп*, 46гр пълнозърнест тахан*, 27гр мед*
- “физическото”
- портеинов бар 60гр
- 2ф пълнозърнест хляб Вита, 1 домат, 140гр печено бяло пилешко месо
- 1 банан
- салата домати с около 5гр зехтин, 80гр извара
- 200мл 1,5% прясно мляко с 50гр овесени трици, стевия и канела, 25гр мед*... тюююю, все ми се яде сладко (dull)

”Физическо”-то:

1. 10 рунда, без засичане на време, с минимални почивки, от:
- 1 х Набиране с подхват (без да отскачам, само се повдигах на пръсти, бях доста разпъната, от което съм повече от доволна)
- 1 х Кофичка (правих ги на стойката за хиперекстензии, стараех се да се спускам колкото мога по-надолу, но не знам как се справях, обаче не съм се побутвала с крака за начален тласък)
2. Мъртва тяга с нарастваща тежест - 3х40кг/3х50кг/3х55кг/3х60кг/3х65кг/3х70кг/3х75кг/3х80кг, с надхват, само на 80кг със смесен хват, че бях потна и ми се изплъзваше лоста
3. Страничен планк 6х30сек, редувайки лява и дясна страна, т.е. по 3 на страна, без почивки помежду им
4. 15мин кростренажор

Just thinking:

# Малкия от два дни е с температура. Вчера спа при мен. По-точно - опитвахме се да спим, че много се въртеше и хъркаше. Направо се чудя тая сутрин как станах в 7, че и отидох да тренирам, че се и справих що-годе прилично! :D Обаче пък следобед дремнахме заедно 2-3 часа, така че си наваксахме! :D

94 (h)

16.06.13
08:36

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЗЛАТИ (party) ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, УСМИВКИ И ВСЕ ТАКА СИЛНА (muscle) ВЕСЕЛ ПРАЗНИК (cake)

Честит рожден ден и от мен  ! (sun) (cake)

16.06.13
12:06

И от мен ЧРД! Жива, здрава и все тъй енергична!

16.06.13
12:20

Честит рожден ден! (cake) Много здраве, щастие, късмет, любов, успехи и постигнати цели! (F)
Весело изкарване на празника!

16.06.13
12:29

Честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, любов и сбъднати мечти! :)

Мнението беше редактирано от Cvetomira Giaurova на 16.06.13 12:29.

16.06.13
12:44

Честит рожден ден, Злати (F)(cake)(d)

16.06.13
12:47

Честит Рожден Ден :) (beer)

16.06.13
16:05

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН!!! ВСИЧКО КАЗАНО ПО-ГОРЕ И ПО-МАЛКО ЛУДОСТ, НО ПОВЕЧЕ ЕНТУСИАЗЪМ!

Леле, страхотни сте, бе хора! Много благодаря за пожеланията! :) (beer)

16.06.13
16:55

Честит рожден ден! Всичко най -хубаво :)

16.06.13
17:42

Здрава,борбена и все така забавна!!! Хубав празник (hug) !

И отново да благодаря за пожеланията, честитките и харесванията! (F) Готини хора сте, ей! :)

16.06.2013/неделя

Храната:
- 20гр овесени ядки, 20гр овесени трици, 20гр суров слънчоглед*, 20гр какаови зърна*, 20гр небелен коноп*, 50гр пълнозърнест тахан*, 33гр мед*
- “физическото”
- 90гр извара, 40гр краве сирене, 35гр кашкавал от краве мляко, домати, 2 шоколадови трюфела
- къмто 2 часа миткане под якото слънце в един детски увеселителен парк
- 280гр череши, 1 банан
- печена на фурна цаца с доматен сос, царевица, зелен грах, кисели краставички, малко зехтин и оцет, и подправки, за салата доста кисели краставички
- 10гр овесени ядки, 10гр овесени трици, 20гр суров слънчоглед*, 20гр какаови зърна*, 10гр небелен коноп*, 46гр пълнозърнест тахан*, 21гр мед* + малко череши и половин ябълка + 1 шоколадов трюфел

”Физическо”-то:
с Vic и компания
- загряване
- щафета совалки ( след тях вече исках да си ходя! :D )
- и после нарастваща пирамида 1-2-3-4-5 от последователни - скок на 60см и лицева опора, последвани от 200 метра бягане. И това 7 кръга. Скачах както трябва до края, но след петия кръг правех по-големите бройки лицеви от колена и тичането ми беше къде вървене, къде свински тръс! :D Исках да се откажа и след петия, и след шестия кръг, ама Vic не дава, бе! Мнооого лош! :D

95 (h)

Just thinking:

# Малкият днес беше по-добре и въпреки, че планираният Аквапарк пропадна, се разходихме до Happy Land-а по пътя за Старо Оряхово. Голяма жега беше! Направо се опекохме като раци! Но пък станаха готини фотки!
Хванах бика за рогата (и тореадора ми огледа задника)! :D Набрах си златни ябълки! :D И минах през пощата да си получа честитките за ЧРД-то! :D

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 16.06.13 20:36.

17.06.2013/понеделник

Храната:

- 20гр овесени ядки, 20гр овесени трици, 20гр суров слънчоглед*, 20гр какаови зърна*, 20гр небелен коноп*, 50гр пълнозърнест тахан*, 20гр мед*
- половин ябълка, 5 фурми
- порция от вчерашната риба, 4ф хляб Вита
- 1 шоколадов трюфел и още 3 фурми
- къмто 460гр череши
- и още фурми (12)
- няколко кисели краставички*
- салата от зеле с малко зехтин, оцет и сол, къмто 180гр извара, много чесън*
- около 400гр диня и 200гр череши

”Физическо”-то:

- почивен ден

Just thinking:
# Днес ядох като бременна! :D То не беше сладко, после солено, после пак сладко, после кисело, и пак сладко, и кисело, и сладко! :D
# Силно въглехидратен ден, ама ми се ядяха плодове. А и си мислех, че не обичам фурми! :D Е, объркала съм се малко! :D :D :D

18.06.2013/вторник

Така.... След страхотната статия на Vic, как да се оправдая днеска и аз не знам! (blush) ... Е... ще приема, че дори и малка - стъпката напред, си е все стъпка напред, въпреки, че не ме удовлетворява за момента...

Храната:

- 20гр суров слънчоглед*, 20гр какаови зърна*, 20гр небелен коноп*, 58гр пълнозърнест тахан*, 25гр мед*
- “физическо”-то
- 405гр диня
.................
(ще дописвам довечера)

”Физическо”-то:
загряване
1. 10 рунда без засичане, но с минимални почивки от 1 x Deadlift - 60кг и 1 x Thruster - 30кг
2. 10 x Pullups - единички, набирам се с подхват, стъпала на пръсти, доста изпъната, но все пак далеч от пълното увисване.
3. Plank Tabata - 8 кръга от 20сек преден планк на лакти/10сек почивка, общо 4мин

Just thinking:
# Не съм доволна от себе си! (devil) Депресиращ ден като цяло. Започна с това, че след като малкия се сафиряса, каката днес е с температура, сополива и с много зачервено гърло. Продължи с друго неприятно преживяване, което няма да описвам...
А после залата беше препълнена (въпреки, че отидох сутринта и то в работен ден). В резултат разполагах само с 1 свободен 20кг-мов лост, който ползвах за тягата, а тръстерите ги правих с малкия 10кг-мов прав лост, но тъй като той идва малък за стойката за клек, се наложи да ги започвам с обръщане. В резултат ми бяха леки, а мисля, че мога и с повече.
Набиранията пък ми бяха много трудни. Може би при 2-3 от повторенията не успях да се изтегля хубаво над лоста, което ме издразни, разбира се. С темпото, с което НЕ напредвам, скоро няма да се набирам истински. :( Започвам да си мисля, че никак няма да е зле да сваля поне 5 кг от теглото си. (dull) Все пак виждам, колко по-тежко е с щанга с 5 кила отгоре, та явно ще е и по-леко да изтегля 5 кила по-малко!... В този ред на мисли - Как да постъпя? Да се опитам просто да намаля приеманите от мен калории дневно или да се ориентирам към конкретен режим? Някакви идеи в конкретния случай? Като разбира се, целта ми не е просто да олекна, а да сваля, но с възможно по-малка загуба на мускулна маса и сила?

96 (h)

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 19.06.13 21:11.

18.06.13
11:53

казано от Златина Цонева на 18.06.13, 11:47:

...
# Не съм доволна от себе си! ... С темпото, с което НЕ напредвам, скоро няма да се набирам истински. :( Започвам да си мисля, че никак няма да е зле да сваля поне 5 кг от теглото си. (dull) Все пак виждам, колко по-тежко е с щанга с 5 кила отгоре, та явно ще е и по-леко да изтегля 5 кила по-малко!... В този ред на мисли - Как да постъпя? Да се опитам просто да намаля приеманите от мен калории дневно или да се ориентирам към конкретен режим? Някакви идеи в конкретния случай? Като разбира се, целта ми не е просто да олекна, а да сваля, но с възможно по-малка загуба на мускулна маса и сила?

Оооу! Леко, де! Нали не очакваш да стане за два дена? Още не си завъртяла един пълен цикъл дори. Въоръжи се с търпение. Нека тренировките ти носят удоволствие и баланс, другото ще стане от само себе си.

18.06.13
12:04

Въобще не виждам смисъла да сваляш кила,за да се набереш по-лесно,а по-скоро да качиш сила в горната част и да правиш опити всеки ден.
Аз съм прост пример-56-57кила съм,но не мога да се набера ;) ,не защото съм тежка,а защото нямам сила и не мога да концентрирам да дърпам с гърба..
Ако все пак си решила да сваляш,за мен най-доброто си остава цикли с малък калориен дефицит- ВМ-НВД,като спреш да сваляш с нея-вдигаш ВХ и намаляш мазнините. Аз съм сигурна,че при теб само с ВМ-НВД ще смъкнеш едно 3-4 кила...
Не го мисли,на повечето тук им е отнело месеци да се наберат за 1 бройка...

18.06.13
12:19

Ха, на някои им отне и повече от година гърчене! (На мен, т.е.)
И аз съм съгласна с Джулс. че няма смисъл да сваляш по тази причина само. Е, ако по принцип искаш малко да свалиш, просто от дневен прием 3500 ккал намали на 3000 :D

За набиранията - опитай набирания с подскок, опитай и с бавна негативна част. Сложи си ги в серии, и сменяй хватовете и ширината им. Асистирани с ластик също е хубаво, но може и без (ако няма такъв). И скрипец подхват с ЛТ ще помогне. Просто упорство трябва и редовни занимания.
Всичко това ще те доближи по - бързо до първото чисто набиране подхват.

18.06.13
12:23

Аз за тея пусти набирания съм си решила да пробвам една схема:

Скрипец подхват,раменна ширина 1*ЛТ+5кг и след 2 мин опит за набиране. И така 2-3 серии
Струва ми се,по пътя на логиката,че може и да сработи това нещо.Ако успея,разбира се,да дръпна 62 кила подхват :D
Пробвай така няколко пъти (wasntme)

18.06.13
12:55

Набиранията и техните улеснени варианти имат водещо значение за умението да се набираш, докато скрипецът има второстепенна роля. В този смисъл е по - добре да започваш с набиранията и да довършваш със скрипец. Без комбинирани серии.

18.06.13
13:07

Злати, и на мен често ми минават такива мисли, че ако сваля едни 5 кила, ще мога да се набирам :D Но как да се разделя с 5 килограма като си ги поддържам с такова удоволствие ;) хе хе
А и аз като Поли ми отне година за да се набера, минавайки през лоста у вас - набирай се и така. Ти да имаш лост и да не го ползваш си е грехота ;)

“Търпение”? Какво беше това, Vic?!? :D :D :D
Така е, аз ще нареждам, вие ще ми начоквате канчето! То, не е да не ми е ясно, че не става изведнъж и от само себе си, ама... Явно съм във фазата, в която по-нетърпеливият и невротичен близнак надделява! :D Искам си спокойното и балансирано “друго Аз”, пък! :D
Ама и корекция на храната ще си трябва... (dull) Верно се оливам с калориите (и то не само напоследък). Инис (y) :D
А за лоста - Веси, почнах да го ползвам аз! Къде вися, къде се набирам до където и по колкото мога (blush).... Тююю, а се имах за търпелив човек! Явно откачам с желанието ми всичко да се получи идеално още от първия път, като ми кажат “обърни” и аз да хвана лоста и да го обърна по най-правилния възможен начин, като ми кажат “набери се” - и аз да съм корифея на лоста! :D Превръщам се в психясал максималист, което е доста притеснително! :D :D :D Горките ми деца! (devil)
И Juls`, сега наистина си мисля, че трябва да намаля калориите! Тъй че, припомняй ми го от време на време, че да не се оправдая после пак с късата си памет!  :D :D :D

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 18.06.13 13:31.

18.06.13
13:41

Хе хе Злати, цял живот се боря с това си ” АЗ ” от близнака (dull) ( нали и аз съм с двете лица ) искам всичко да става, ако може за вчера :D
И аз удобен - неудобен почнах да го вадя по-често моя лост, ама много ми е на ниско бееееее......искам да го продам, и ще си взема друг, който да монитам дирекшън в стените :)

Дописвам Храната:
- 70гр изостанали от вчера череши
- 80гр елда* (в сурово състояние) с 50гр краве сирене
- 1 ябълка
- чуканчето на зелката, която сготвих за вечеря и 1ф хляб Вита
- готвено прясно зеле с домати, магданоз, подправки и мъничко зехтин, 1ф хляб Вита и 150гр извара
~ 1820ккал - Това си е живо постижение за мен и моя апетит! :D

Just thinking:
# И вече имам по-голям гръП от преди! Сега остава и да го научим да се набира! :D :D :D Май се е поразширил (или поне ми се иска да е така). Предмишниците обаче със сигурност са пораснали! Почти като на Попай моряка! :D (и - това на снимката не е баба ми, просто си играх с една програма за обработки)

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 18.06.13 21:52.

19.06.2013/сряда

Храната:
- 20гр овесени ядки, 20гр овесени трици, 20гр суров слънчоглед*, 20гр какаови зърна*, 10гр небелен коноп*, 33гр пълнозърнест тахан*, 12гр мед*
- 1 ябълка
- 3ф хляб Вита, 70гр краве сирене, 100гр извара, 2 домата
- 370гр кайсии
- 2 купи таратор с 2% кисело мляко, доста краставици, копър*, чесън*, орехи* и мъничко зехтин
- 585гр диня
~ 2054 ккал

”Физическо”-то:
- почивен ден

Just thinking:

# Още ме болят прасците от скоковете в неделя и ръчичките от тренировката вчера! :D Да видим само как ще успея да си наглася останалите тренировки тая седмица, че съм на едно изложение на Златните и хич не знам кога ще отивам сутрин и кога ще се прибирам вечер. Мразя да ми се объркват плановете! (devil)
# Вечерта преди лягане - 10 единички набирания на лоста у дома. Къде с подхват, къде с надхват, къде на пръсти, къде с лек отскок. Просто така - опити! :)

20.06.13
11:17

e, на мен набиранията ми отнеха ЧЕТИРИ ГОДИНИ И ПОЛОВИНА-явно не всички сме еднакво надарени :) Не мисля, че е точно “учене”-по-скоро покачване на силата докато успеещ. Всъщност започнах да се набирам (по 1-2-3 бр.) много преди да дръпна тежестта си на скрипеца и един път-и в момента мога да изкарам 8 стриктни бройки набиране надхват, но едва 5-6 гърчави дърпания на скрипец до устата с 60кг (теглото ми). Така че не обвързвай теглото на скрипеца с набиранията-не важи за всеки. Скрипецът може да е второ и третостепенен, но според мен е безценен за натоварване на гърба, така че не го подценявай. Аз лично не съм за опити всеки ден-2-3 пъти в седмицата е достатъчно-мисля, че набиранията са “тежко” упражнение.(може би изхождам от личния си опит че след тренировка с набирания имам треска 3 цели дена в гърба и не ги правя на всяка тренировка. но аз съм си доста кекава :( )
Не позираш добре :), но си личи, че имаш феноменален напредък-голям растеж в гърба, а за предмишниците да не говорим-огромни са(моите са най-слабото място в тялото ми -за съжаление). Просто нямам думи-поздравления!

20.06.2013/четвъртък

Храната:
- 20гр овесени ядки, 20гр овесени трици, 20гр поръска за хляб (сурови слънчоглед, мак, сусам и лен), 6гр какаови зърна*, 50гр пълнозърнест тахан*, 13гр мед*
- 365гр кайсии
- 100гр извара, 70гр маслинена паста, 3ф хляб Вита, краставица
- 2ф хляб Вита
- “физическото”
- 435гр кайсии
- салата от домати, краставици, лук*, зелени пиперки, около 30гр краве сирене и 5гр зехтин и дооооооста мИсо - бяло пилешко, пилешки бут пържола, свинска рибица (всичките на скарата), печени на скарата тиквички
- 1 шоколадов трюфел
~ 2390ккал

”Физическо”-то:

- тренировка у дома - за време:
100 суинг до хоризонтала с 15кг дъмбел
100 бърпита
Брутално! :D Редувах ги така - 10/10, 10/10, 5/5, 5/5, 10/10, 10/10 (до тука точно 8 мин), после вече доста по-бавно - 5/5, 5/5, 10/10, 10/10, 10/10, 10/10. Общо време - 18:26. Много зор, много пот!

Just thinking:

# Никога не правете бърпита на килим боси - излязоха ми пришки и на двата палеца на краката! (devil) Как ще седя утре цял ден на крак на изложението, хич не знам! :D
# Кобре, въобще не знам как се реших да позирам! Че все не се харесвам, ни отпред, ни отзад! :D Вярно, че малко на една страна съм застанала, ама щерката ме снима, та ще се оправдая с нея! :D

97 (h)

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 23.06.13 21:56.

21.06.13
08:55

пак теглиш храната :)

21.06.13
13:18

казано от Златина Цонева на 20.06.13, 22:28:

- 365гр кайсии

С или без костилките? :P :D

Хахаххахаах, ужасни сте, значи! :D :D :D
К`во да правя, като ако не претегля, сигурно мога да изям една кофа кайсии наведнъж! :D Пък нали все гледам да не се оливам с въглехидратите ( не, че много ми се получава (devil) ). То, аз и себе си тегля всяка сутрин, ама спрях да го отбелязвам. (blush) Тъй, че лудостта не е една! :D :D :D

21.06.2013/петък

Храната:
- 20гр овесени ядки, 20гр овесени трици, 20гр поръска за хляб (сурови слънчоглед, мак, сусам и лен), 50гр пълнозърнест тахан*, 25гр мед*
- 2ф хляб Вита с 70гр кашкавал от краве мляко
- 150гр сурови ядки микс със стафиди
- домати с 15-20гр краве сирене, 2ф хляб Вита, от вчерашното мИсо - бяло пилешко, пилешки бут пържола, свинска рибица на скара(общо къмто 230гр), печени на скарата тиквички, 70гр маслинена паста
- 160гр пъпеш
~ 2510ккал

”Физическо”-то:
- почивен ден

Just thinking:
# Почивен ден, друг път! (devil) Това изложение ми взе здравето, чувствам се така, все едно ме е газил валяк! (dull) Почти цял ден на крак + разговори на английски (аз и английски :D = безумна комбинация!) + нон-стоп шефка на главата. Едвам се довлякох до вкъщи, краката ме болят зверски, спи ми се (и след малко се капивичвам), а утре отново ще е същото. Добре поне, че датчанина, който ни е на бизнес-посещение (и пред когото се излагам с моя broken english) се оказа готин и забавен пич, а не някакъв ужасен сухар! :D
# Доста хапнах, ама имах нужда. Добре поне, че прекалявам с що-годе хубава храна, а не с някакви боклуци!
# И веднага да си признаете кой ми урочаса кантара, че сега мери само в lb и не ще, и не ще да се обърне в kg! :D МагЕсници такивИ!!!

22.06.2013/събота

Храната:
- 20гр овесени ядки, 20гр овесени трици, 20гр поръска за хляб (сурови слънчоглед, мак, сусам и лен), 55гр пълнозърнест тахан*, 30гр мед*
- ябълка
- 200гр сурови ядки микс със стафиди (няма какво друго да ям на това изложение) и 10 фурми
- 5 фурми
- къмто 60гр елда (в сурово състояние) с 30гр краве сирене, 2ф хляб Вита с 30гр маслинена паста
- пъпеш
~ 2640ккал

”Физическо”-то:

- почивен ден

Just thinking:
# Днес по принцип трябва да тренирам в залата, ама... Обаче утре не съм на изложението и ще тренирам с Vic и компания. Дано само не се изложа много, че се чуствам доста уморена след тия два дни кибичене на крак и спазване на поведение! :D А и захапах ПМС-то, което ме подува и ме прави още по-флегматична! (devil) Ама, колкото - толкова!

23.06.2013/неделя

Храната:
- 20гр овесени ядки, 20гр овесени трици, 20гр поръска за хляб (сурови слънчоглед, мак, сусам и лен), 37гр пълнозърнест тахан*, 19гр мед*
- “физическото”
- 3ф хляб Вита, 40гр маслинена паста, 20гр кашкавал, 25гр краве сирене + още 2ф хляб Вита с 20гр мед
- 1 банан
- мноооооого диня
- 130гр филе от сьомга на скара, печени на скара тиквички, 3 големи гъби пълнени с лъжица купешка кайма и поръсени с кашкавал, домат
- пак доста диня
~калории не съм смятала

”Физическо”-то:
- с Vic и компания: 50 колена към лакти (единички, като след всяко пускаш лоста) - 30 секунди правиш/30 почиваш и така докато си направиш бройката. Веднага след това преминаваш в 200м бърпи със скок напред - пак 30 секунди правиш/30 почиваш и накрая... просто можеш да си умреш! :D :D :D

Just thinking:

# Хубав ден - тренирах, дремнах през деня час и половина, вечерта ходихме с малкия на концерт на БТР в Морската, хапнах прилично. Е, малко се поолях с динята, ама тоя сезон ще е така! (wasntme)

98 (h)

24.06.2013/понеделник

Храната:
- 20гр овесени ядки, 20гр овесени трици, 20гр поръска за хляб (сурови слънчоглед, мак, сусам и лен), 49гр пълнозърнест тахан*, 18гр мед*
- 3ф хляб Вита и доста печени на скарата тиквички
- 1 ябълка
- 80гр сушени боровинки
- 2 нектарини и 2ф хляб Вита ( странна комбинация :D )
- къмто 300гр пиле на грил, салата от домати, краставици, зелени пиперки и лук*, без мазнина
~2040ккал

”Физическо”-то:
- почивен ден

Just thinking:
# Шефката пак влезе във фаза и започна да прекалява! (devil) Не може да си хамалин, чистач, склададжия, телефонист, фактурист, продавач, преводач, да обновяваш сайт, да ходиш по изложения (през почивните си дни), да изнасяш презентации и т.н, и т.н и все да са недоволни от нещо! Нито времето стига, нито физическата сила, нито умствения капацитет на моменти, а заплатата въобще няма да я коментирам в конкретния случай! Добре поне, че съм темерут и както аз не споделям лични неща с шефовете, така и от тях не искам да ми споделят нищо и не ме ползват и като “кошче за душевните им отпадъци”, щото колежката горката и това отнася! (envy)
# Голямо мъкнене на кашони на работа. Направо ми се разката кръста, че съм и неразположена... Въобще - прелест от всякъде!...
# На моменти направо ми се ще да си събера един сак с парцалак, да си отида на село и да се не върна! :D

25.06.13
07:33

Внимавай с тези размисли да не се окаже, че и шефката чете форума, че ще стане още по-зле :)

Желязо,абе, като ги гледам и нея, и приближените й, как все почват здравословни режими и все боклуци ядат, как са все болнави и не могат един малко по-тежък кашон да вдигнат без да им се обади поредната болежка ( в това число и мъжете! (giggle) ), надали четат тук! Пък за по-лошото - ще сме като оптимиста, дето след думите на песимиста, че по-лошо от сега не може да стане, казал - “Аааа, може, може!” :D Така че, к`вото има да става, ще става и с, и без моите коментари!

25.06.2013/вторник

Храната:

- 20гр овесени ядки, 20гр овесени трици, 20гр поръска за хляб (сурови слънчоглед, мак, сусам и лен), 48гр пълнозърнест тахан*, 21гр мед*
- 1 ябълка, 1 шоколадов бонбон
- 235гр печено пиле на грил, 2 домата
- 100гр сурови кашу, бадеми и боровинки
- “физическото”
- доста диня
- 75гр печено пиле на грил ( изядох го :D ), 3 супени лъжици домашен таратор без вода (с цедено кисело мляко, краставици, орехи*, чесън, копър*, зехтин и сол), 2 парченца купешки сушени домати с някакво билково олио и семки (не ми харесаха), 1ф хляб Вита и 110гр извара
- 10гр овесени ядки, 10гр овесени трици, 10гр поръска за хляб (сурови слънчоглед, мак, сусам и лен), 17гр мед*
~надявам се, че калориите не са надхвърлили 2500 (blush)

”Физическо”-то:

- загряване на ставите
- 10 рунда без засичане, но с минимални почивки от Power Clean - 35кг и Back Squat - 55кг (лоста за клека го вземах от стойката, другия от земята, като за мъртва тяга) - преди рундовете загрявки с по-ниски тежести и на двете упражнения
- Bench Press - 10 единички с 45кг (преди това 10х20кг/5х25кг/5х30кг/3х40кг)
- 3х100 скока на въже
а като се прибрах у дома, на домашния лост - Knees-to-elbows - 1х6, 1х4 и после 10 единички.

Just thinking:
# Значително по-добре от преди две седмици. Качих теглото с по 5кг на Power Clean-а и Back Squat-а. Не съм сигурна, че обръщам с най-добрата техника, ама поне ги обръщам! :D На Bench Press-ата реших тоя път да не се тежкаря и да се “разточвам” с щангата :D :D :D, та затова с 45кг. После обаче залата се пренасели и ме досрамя да се веся и кикерча по лоста, та затова Knees-to-elbows си ги правих у дома. Те също бяха по-добре от предния път. Само ме е яд, че хвата ми е слаб и много бързо ми омаляват ръцете. Оня ден пробвах просто да си вися на лоста и издържах само къмто 40 секунди.

99 (h)

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 26.06.13 22:09.

26.06.13
06:47

злати, мисля, че е време да си смениш ника и да откраднеш този на желязото :) обръщане на 35кг? в серия с клек 55кг? 100 суинга? 200м бърпи?
за има - няма 6 месеца тренировки? нечовек ? :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1