20.06.13
14:48
Сигурно бягаш 100 метра за около 11 секунди, за да си бърз. :)
20.06.13
14:48
Хехехе,очаквах те:)
Ако ти се вижда смешно на 1500 калории и 100гр протеин на ден да правиш по 50 серии в залата с брутални откази,после 20 серии лостове,после кардио и всичкото до отказ и това всеки ден, да те питат познатите да не си болен,щото си яко омърлушен и отпаднал,да ти се спи и да си гладен по цял ден, тогава... :) не знам. Ако в момента се храних мощно и имах 3 лоста в нас и аз щях да дъня яко кръгове, ама уви, нямам възможност, пък и не отговаря на целите ми сега.
250 кила тяга имам и сега,даже повече,само да хапна,миналия път 240кг след серии без колан и без фитили на конвенционално,дето ми е по-слабо.
казано от Grey Knight на 20.06.13, 14:48:
Сигурно бягаш 100 метра за около 11 секунди, за да си бърз. :)
13.
Мнението беше редактирано от lordinario на 20.06.13 14:49.
20.06.13
14:59
Какво ти е мнението за Галин Калчев Релефа?
20.06.13
15:00
Нищо лично, но 13 секунди на 100 метра, при това предполагам прав старт, го бягат децата на по 14-15.
20.06.13
15:02
казано от A.W.E.I.T на 20.06.13, 14:48:
Хехехе,очаквах те:)
20.06.13
15:04
казано от A.W.E.I.T на 20.06.13, 14:48:
Ако ти се вижда смешно на 1500 калории и 100гр протеин на ден да правиш по 50 серии в залата с брутални откази,после 20 серии лостове,после кардио и всичкото до отказ и това всеки ден, да те питат познатите да не си болен,щото си яко омърлушен и отпаднал,да ти се спи и да си гладен по цял ден, тогава... :) не знам.
20.06.13
15:04
:D
20.06.13
15:07
казано от Grey Knight на 20.06.13, 15:00:
Нищо лично, но 13 секунди на 100 метра, при това предполагам прав старт, го бягат децата на по 14-15.
Ще се преквалифицирам на кросфитър тогава.Те нали са фитест он дъ ърт.
Мнението беше редактирано от lordinario на 20.06.13 15:07.
20.06.13
15:07
Отивай във Френския легион.
20.06.13
15:10
Аве стига писа бе,прадня мазна.
20.06.13
15:10
Той е във Френския легион, ама не в Legion Etrangere , а в един друг, пак “френски” :D
20.06.13
23:38
Ба,деа,чувствам се бит като куче...вече 12 ден стигнахме...
Тренировка
Кофички със собствено тегло - 30 30 25 20 21 22
Кардио - 2 часа бързо ходене + още малко,но то с почивки.2-те часа без спиране.
Мнението беше редактирано от lordinario на 20.06.13 23:39.
20.06.13
23:46
Благодаря за значката.Признавам си много се забавихте. :P Да се надяваме,че скоро ще е заобиколена от още 3-4 поне. :D :D
Мнението беше редактирано от lordinario на 20.06.13 23:46.
21.06.13
01:04
- 4 седмица, 5 ден (12 ден от зареждането) - храната -
1. 6 яйца, 2 ябълки, зелен чай с лимон
2. 130 гр риба тон, 20 мл зехтин, 2 кафета
3. 270 гр пилешко филе, 100 гр маслини , зелен чай с лимон
4. 100 гр домашно сирене
~ 150гр протеин, 100гр мазнина, 50гр въглехидрат - 1700 калории
21.06.13
01:24
Да еба колко съм измършавял,гледах се в огледалото,приличам на скелет почти :D възможно ли е да съм си загубил масата,ама да си пазя силата (демек мечтата на всеки чист трибоец :D да олекне,но силата да не пада). Най-вероятно не,най-вероятно ми трябва въглехидрат. :D
Иване, и аз почнах да свалям при същите мерки кат теб и постигнах същите резултати, които ти към момента имаш. Накрая вече ниските калории почнаха да влияят негативно, махнах мазнините и вкарах хубав въглехидрат, вдигайки калориите. Чистенето продължи и заковах на 83кг. Пробвай така, при нас ектоморфите ниски калории с много мазнини съм забелязал, че не се отразяват добре при чистене - губим мускул.
ПП. Не се заблуждавай по снимките в галерията, там не съм тренирал 2 месеца и стресът беше много, 78кг съм и дотса по - мазен.
Мнението беше редактирано от Lyubomir на 21.06.13 01:37.
21.06.13
01:51
1. При нас ектоморфите? Аз съм ендоморфен-мезоморф бе (като малък клонях към екто,ама се промених) със отношение 30:70% или 20:80%. Бързо чистя (както виждаш,тейде не си видял но ще видите ;)), лесно качвам маса и ДОСТА ЛЕСНО СИЛА, за съжаление и мазно качвам, не е като да се тъпча и да стоя чист, както някои...
Не се подлъгвай,че съм висок,просто като малък бях по-слаб,всички в семейството ми са едри и високи. Първата година тренировки покачих 30кг тегло,някои хора може би си спомнят (Скота със сигурност).Просто вдигах добре,ядох доста и нещата се получаваха.Сега ако ям така пак ще става,но ще качвам и повечко мазно (тогава качвах мазно,но в малки граници,тези 30кг са предимно мускулна маса и други тъкани в последствие растежа от 1 година (на ръст и ширина и т.н))
2. Диетата ми върви отлично, за сега нямам забележки
3. Не ми се експериментира и без това съм много чист в момента,просто искам да се нацепя здраво,сигурно след 2-3 зареждания ще съм достатъчно изцепен. Кожата ми по корема е бая тънка,особено под пъпа дето най-много складирам,просто си личи как изтънява слоя и скоро ще е оризена хартия (без майтап) :D
4. Мускулна маса не съм загубил (да,не се ебавам),последния път като заредих на другия ден бях доста едър и стабилен,даже се филмирах да не съм омазнил,така е бях издул,ама то вода,гликоген...така е.
Така че,нещо което работи не го пипам,ако зацикля,тогава ще действам. ;)
казано от A.W.E.I.T на 21.06.13, 01:51:
Така че нещо, което работи, не го пипам - ако зацикля, тогава ще действам. ;)
Подписвам се с две ръце под това твърение! :)
Тия дето ги гледаш Туба поне като започнат свалянето си пускат видео ъпдейт на формата всяка седмица , а от теб само изречения .
21.06.13
14:30
Аз тея канали,дето следя, пускат клипове всеки ден,а не всяка седмица,само че не са в тая туба,за която говориш. :D
21.06.13
15:14
Днес е 13 ден,как издържам не знам,ама работите са на добре,като изключим,че ми е лошо периодично,всичко е ок.Купих всичките храни за зареждащия ден утре,ще ги заснема по някое време като ги разделя на порции (от днес ги приготвям, да мога утре с отварянето на очите да започна да ям лайк а хог) :D Също така ще изчисля макрота,калории с точност.
Мнението беше редактирано от lordinario на 21.06.13 15:15.
21.06.13
16:05
казано от Стоян на 21.06.13, 15:17:
Първо снимам , после ям
и накрая ходя до тоалетната.
21.06.13
16:16
Чакам предложения как да си сготвяя вкусно храните,щото не ми се купуват пици и дюнери,първо че ги правят с мега нищожните неща,второ че са престояли и трето (най-важно) не знам какво и колко съдъжрат.Затова искам всичко да е ин-чек (дори за джънка).
Предложения как да сготвя вкусно пълнозърнести спагети или с какво да ги комбинирам? Аз обмислям леко варианта със банани и течен шоколад (оха). За другите мийлове ще мисля после. :D
21.06.13
16:33
Ок,значи целият пакет пълнозърнести спагети ги варя до хубаво да омекнат,отцеждам ги харно,но не изцяло да има така леко влага,да не са баш сухи,правя бананите на пюре и заливам отгоре и още по-отгоре разтапям шоколада и заливам с него - това ше е закуската.
21.06.13
16:44
казано от A.W.E.I.T на 21.06.13, 16:33:
Ок,значи целият пакет пълнозърнести спагети ги варя до хубаво да омекнат,отцеждам ги харно,но не изцяло да има така леко влага,да не са баш сухи,правя бананите на пюре и заливам отгоре и още по-отгоре разтапям шоколада и заливам с него - това ше е закуската.
Добре го описваш , дояде ми се.. :))
21.06.13
18:52
Обмислям варианта да вкарам въглехидрат сега вечерта (през деня диета,вечерта в деня преди зареждащия ден въглехидрат),четох че това подпомагало да се зареждаш на другия ден по-добре,защото нямало такъв шок (цяла нощ без храна,2 седмици без въглехидрат и изведнъж бум).Затова сега ще вкарам някакъв въглехидрат (100-200гр) преди зареждащия ден.
Тренировката
1. Хак клек - 100 110 120 кг х 3 х 15
2. Тяга щанга - 140 150кг х 2 х 12
(никаква сила,падна ми кръвната захар по време на тренировка,зави ми се свят и спрях)
Това е.Утре очаквайте МОЩНО зареждане,hog-wild гладен съм и ще почивам да се възстанови организма,че ми е много зле и отпаднало.
Снимки и т.н ще направим :)
21.06.13
19:08
Тук искам предложения:
1 - Да взема да заредя сега вечерта,а утре да си продължавам по диетата
2 - Да вкарам леко въглехидрат, а утре да е зареждането и чак в другиден да си продължавам по диетата
Ако взема първия вариант, може би ще ми се наложи да заредя след 7 дни,ако взема втория, можеби 14, защото ще е двойно по-голям зареждащ период (вечерта + утре целият ден), а първият вариант (само от сега, до като легна)
Какво ще предложите? Някой хора зареждат вечерта,чувал съм че е по-добре,от колкото цял ден да зареждаш.Но всичко е относително.
Та?
Мнението беше редактирано от lordinario на 21.06.13 19:08.
21.06.13
19:18
Викаш да заредя 7 days in a row?При това с джънк? :D :D :D
21.06.13
19:23
Ок,ок,ок.Убедиха ме ще зареда сега,вечерта,а от утре вместо зареждащ ден,продължавам по диета,но за дето ще трябва толкова бързо да зареждам (половин ден) ,ще добавя джънк.
Няма полза от тия зареждания при чистене. Само те връщат назад и забавят процеса.
21.06.13
19:29
Ти нормален ли си?Днес щях да припадна.Нямало смисъл от зареждания,много хора,яко изцепени зареждат и то на 4-5 дни (щото като си по-чист е хубаво по-често да зареждаш).Пък и аз искам да си запазя здравия разум,не да започна да полудявам.
казано от A.W.E.I.T на 21.06.13, 19:29:
Ти нормален ли си?Днес щях да припадна.Нямало смисъл от зареждания,много хора,яко изцепени зареждат и то на 4-5 дни (щото като си по-чист е хубаво по-често да зареждаш).Пък и аз искам да си запазя здравия разум,не да започна да полудявам.
Това, че някой изглежда добре, не значи, че знае как го е постигнал, а дори да знае, няма гаранции, че ти казва всичко. :) Това по повод “bro-science” нацепените фрийкове, които жулят джънк всеки втори ден, а са релефни като одрана катерица.
А сега по-сериозно. Това за влиянието на намалените въглехидрати на мозъка са пълни дивотии. Тялото е в състояние (и го прави ежедневно) само да си синтезира глюкоза от всеки енергиен източник, с който разполага. Поемането на голямо количество въглехидрати в “зарждащия” ден има точно същите последствия, като поемането им всеки ден - повишава количеството калории и на практика те връща назад. На твоята възраст сваляш въпреки това, но това не значи, че чистенето няма да е по-ефективно, ако изключиш това зареждане.
21.06.13
19:48
На теория хубаво,а замислял ли си се,че и аз съм човек и искам да си похапна,да си отдъхна,да си позволя това,което по принцип не мога,просто да вида светлинката в края на тунела,която ми дава мотивация,защото аз виждам напредъка с мен и в мен и се радвам,с чийт храни и зареждащ ден аз си награждавам тялото за успеха,защото да сваля 1-2% телесна мазнина за някоя и друга седмица това е постижение,а аз заслужавам награда за положения труд.И това за постиженията и незнанието как се случват...повярвай ми - постигам го и знам как става . :)
Мнението беше редактирано от lordinario на 21.06.13 19:49.
казано от A.W.E.I.T на 21.06.13, 19:48:
На теория хубаво,а замислял ли си се,че и аз съм човек и искам да си похапна,да си отдъхна,да си позволя това,което по принцип не мога,просто да вида светлинката в края на тунела,която ми дава мотивация,защото аз виждам напредъка с мен и в мен и се радвам,с чийт храни и зареждащ ден аз си награждавам тялото за успеха,защото да сваля 1-2% телесна мазнина за някоя и друга седмица това е постижение,а аз заслужавам награда за положения труд.И това за постиженията и незнанието как се случват...повярвай ми - постигам го и знам как става . :)
Да, за психологическия ефект си прав. За него не мога да споря. :) Вероятно в дългосрочен план ти помага да поддържаш диетата.
При мен е обратното - пипна ли джънк, после ми е адски трудно да се въздържам.
21.06.13
19:53
При теб без зареждащ, ден всичко е ден за ден.Как преценяш дали напредваш?Аз си поставям краткосрочни цели, седмица за седмица, месец за месец,а не години за напред.Затова всичко е написано и начертано на план и на дати. При мен го погледни така - на календара си отбелязвам кога зареждам и това ми дава мотивация да издържа до тогава и като стигнем до този ден да се възнаградя с това,за което копнея.Мен цял стриктен ден и вечерта 1 сладоледче не ме задоволява или 1 парче пица,аз искам цял зареждащ ден,аз искам да се омажа здраво,дори 3 дни след това да ги горя тия калории,голяма работа,аз искам да си отпочина.Да легна и да хапвам пуканки и да кажа - майната му на стриктността,имам 13 дни стриктна диета,този ден съм го заслужил,защото съм постигнал каквото съм си поставил за цел,ала да сваля мазнини :) Кантарът показва ли спад?Показва.Огледалото показва ли плочки и вени?Показва.Показваше ли ги преди?Не,абсурд.Това за мен е постижение и аз заслужавам награда,а именно да хапна това,което преди съм ял,когато съм бил дебел.
Мнението беше редактирано от lordinario на 21.06.13 19:54.
Разбрах ти аргумента и се съгласих. :) От този гледна точка имаш право.
Аз просто не изпитвам нужда от такива дни, затова и изхождам от други предпоставки.
21.06.13
19:59
Другият вариант беше да продължа с диетата,накрая да се срутя психически и да ям каквото ми падне за няколко дни и да се върна назад не два дни,а две седмици,това е.А сега като хапна 1 пица,1шоколад и утре всичко като е стриктно ще си кажа: - ба,направих го,сега нека започнем от там,до където стигнахме.Всичко е на принципа направи крачка назад,после да направиш две напред с пълна скорост.
Пък и не мога да отрека,че след зареждащ ден ,няколко тренировки след това вдигам супер интензивно и тежко:)