The Journey ॐ

Темата е заключена.
Прескочи до:

10.07.13
08:55

Пожелавам приказен ден на всички (и на мен :P )
Follow your dreams!

10.07.13
16:09

*Когато някой те прекъсне, докато ядеш, означавало, че ти мисли доброто! Въпросът е: Аз мисля ли му доброто точно тогава? (wait)
Вече ще си сложа печат на челото “зло куче”!!! (giggle)

10.07.13
19:12

10.07
05:40 йога:
Ashtanga Primary series

Храна:
07:00 спирулина* + конопено мляко*
07:20 обичайната закуска*
13:20 нектарини* (имахме дълга работна среща и чак тогава приключи. Имаше голяма вероятност вече да изям някой от колегите ;) )
15:00 домат* + тиквичка* + маруля* + чиа* + конопено семе* + бадемово крем сирене* + подправки
18:00 няколко бразилски ореха*
19:00 тиквичка* + краставица* + ню ню домат* + 2 белтъка + малко марулка* + чесън* + магданоз* + кокосово олио*; и кашкавал*
- тиквени семки, слънчогледови семки*

* направих си експеримент с тиквените семки. Купувам си и био белени семки, и небелени, небио (и двата варианта са сурови). Пробвах да видя как ще реагират на покълване и резултатът е, че небио семките покълнаха веднага, докато био не мръднаха. Това ме кара сериозно да се замисля как ли са обработвани (wait)
* Другите ми размисли и страсти: мислех си, че Активия не може да стане по-голяма “chemical shit storm”, докато не чух преди малко, че имат продукт с масленост 0,5% (tmi)

Мнението беше редактирано от Sunny S. на 10.07.13 19:14.

10.07.13
19:30

На мен слънчогледа ми покълва за едно и също време, независимо дали е био ии не.

10.07.13
19:53

И на мен слънчогледките са ми ок :) , затова и тази ситуация с тиквените толкова ме впечатли...

11.07.13
09:21

11.07
Тренировката днес:
05:40
6 интервала на тренажора- 30 сек спринт/1 мин бавно
4 серии без почивка в сериите от:
◄чуково сгъване с дъмбел 10 кг х 6 + клек с изправяне на пръсти х 15
◄пул оувър (10кг) х 6 + глутеус ритник х 15
◄флайс & вдигане от лег (2д х 10кг) х 6 + вертикално тазово повдигане х 20
◄хоризонтална ротация (2д х 7кг) х 6 + глут ритник сгънат крак х 15
3 серии от:
◄страничен наклон с дъмб 7кг х 15 + крънч х 20
И като луд с картечница, но в случая луда с 5 мин. повече време и дъмбели (giggle):
4 серии: бицепсово сгъване с дъмбели (2х7кг) х 6 + пул оувър (7 кг) х 6
стойка на глава (пристрастих се :) )

Храната до момента:
07:00 спирулина* + мака* + конопено мляко*
07:30 палачинко-питка от 2 белтъка, овесени трици*, овесени ядки*, джинджифил и подправки, отгоре с домат*, бадемово крем сирене* и босилек*

Малко ме наболяваше едната китка и затова го карах малко по-кротко... Но:

11.07.13
19:06

... останалата храна за деня:
19:00 маруля* + домат* + краставица* + кокосово олио* + Terasa магданоз* + подправки + 2 белтъка
- тиквени семки, слънчогледови семки*, кисело мляко*

*За малко свежо настроение в края на работния ден (sun)

12.07.13
10:48

12.07
Ashtanga Primary series
*Като, че ли започвам да усещам някакъв минимален напредък. Изключително мъничък е, но пък е някак окрилящо :)

Храна:
07:00 спирулина* + студен чай мента + лимон*
07:20 обичайната закуска*

*И между другото: Има изключително симпатични хора на този свят! (inlove)

12.07.13
19:50

... останалото от 12.07
12:00 пъпеш*
15:00 маруля* + тиквичка* + домат* + бадемово крем сирене* + конопено семе* + чиа* + маслини*
19:00 маруля* + домат* + краставица* + тиквичка* + 2 белтъка + сусамово олио* + чесън* + подправки; и кашкавал* (btw това ми е голямото изкушение! На сладкото, което е изкушението на нормалните хора, не съм фен, но кашкавала...(wasntme) )
default: тиквени семки, слънчогледови семки*, кисело мляко*

* Ще трябва сериозно да поработя върху увеличаване на размерите ми. Днес бях само за скрита камера! Заставам пред автоматичната врата на Фантастико, но тя не помръдва, мърдам се малко, тя продължава да не мърда и точно, когато вече се двоумях между това да пробвам със “Сезам, отвори се!” и прилагане на механично отваряне с любезното съдействие на железния ми 25 сантиметров бицепс, иззад мен дойде една по- “сериозна” женица и Сезам се отвори... :D
* Толкова хубаво ми покълнаха тиквените семена, че не устоях на изкушението да засадя едничко. Ето го и новороденото (sun) :

12.07.13
21:47

Само на частта с хот-дога не съм фен, но иначе е много свежо (sun)

13.07.13
18:15

13.07
07:50 тренировка:
6 интервала на кростренажора - 30 сек спринт/ 1 мин. бавно
◄ напади напред (2 дъмбела х 7кг.) х 11 + махове от лег за корем х 20
◄ клек (2 дъмбела х 7кг) х 12 + лицеви опори с прибрани лакти х 8 (накрая съм жалка гледка (blush))
◄ повдигания за прасци (на стълбите) х 50 + добро утро х 25
◄ плие с дъмбел 10 кг х 15 + странични крънчове х 17 на страна
преден планк 2 х 1 минута
стойка на глава + стречинг
* по принцип десният ми крак е значително по-схванат (като постоянна величина, не е нещо временно), което много ме тормози при разтяжките (dull)!

Храна:
09:20 спирулина* + конопено мляко* (прясно издоено ;) )
10:00 обичайната закуска*
12:00 *може да се каже, че тук имаше импровизирана сауна. Имах работа из града, а климатика ми е развален... Някак екзотично беше (giggle)
15:00 тиквичка* + краставица* + малко марулка* + пилешки гърди на пара + чесън* + магданоз *
16:00 до 17:00 *Опит за плаж или игра на криеница със слънцето: Аз се покажа, то се скрие! Аз се скрия, то се покаже! Дано утре е по-отзивчиво (sun)!
планирам до края на деня: маруля* + домат* + тиквичка* + 2 белтъка + кокосово масло* + чесън*
- тиквени семки, слънчогледови семки*

*В смисъла на “Ти си това, което ядеш”, смятам да спра да купувам кашкавал! Само ще си доям изостаналите 100-ина грама на малки порции в различни дни. Някак напоследък в огледалото виждам все по-сходни черти с кашкавал (wasntme)

14.07.13
10:31

14.07
07:50 йога:
Ashtanga Primary series
*Специални благодарности на Марги за материалите, които публикува в сайта. Вчера ги препрочетох и днешното занимание беше доста по-ефективно (sun) А пък и това, че беше навън още повече допълни идилията :)

Храна:
09:30 спирулина* + мака* +конопено мляко*
10:00 палачинка от овесени трици*, овесени ядки* и джинджифил (на керамичен тиган без мазнина), полята със заливко от: авокадо* + сусам* + маслини* + босилек*. Отгоре с домат* :)
Ще дописвам...

* А сега оставам с надеждата днес да съм му по-симпатична на слънцето и да има плаж :)

14.07.13
11:32

Малко красива музика (sun)

14.07.13
19:30

...14.07 продължение:
12:30 половин смокиня* + нектарини*
14:30 тиквичка* + домат* + авокадо*+ маруля* + копър* + чесън* + сусамово олио* + конопено семе*
17:00 няколко бразилски ореха*
19:00 маруля* + краставица* + тиквичка* + чесън* + копър* + 3 белтъка + кокосово олио*
- тиквени и слънчогледови* семки
*Днес най-накрая успях да се попека на слънчице (party)
* А сега: Enjoy the Sunday dinner! :)

15.07.13
19:14

15.07
*Реших да започна да си вписвам и разните отвари (ще ги записвам с кодовото име “чай”), че са си важни! А току виж се окаже, че правя някоя феноменално глупава комбинация и ще може да ме поправите овреме :)

чай► йохимбе + зелен чай
05:40 тренировка:
6 интервала на кростренажора - 30 сек. спринт/ 1 мин. бавно темпо
10 двустранни раменни външни ротации
4 серии без почивки в самите серии от:
◄ раменни преси (10 кг. дъмбел) х 6 + глутеус ритник х 15
◄ повдигане на дъмбел (10кг.) напред от стоеж + Вертикални коремно-тазобедрени повдигания х 20
◄ широко гребане с дъмбели по 10 кг.от наклон х 6 + странично повдигане за глутеус х 15
◄ едностранно гребане с дъмбел 10 кг х 6 + глутеус ритник със сгънат крак х 15
3 серии:
◄ странична преса с дъмбел 10 кг. Х 12 + крънч х 20
4 серии от:
◄ преден клек (собствено тегло) х 20,20,20,30 + гребане с дъмбели от наклон напред (х 10кг.) х 10 (5 подхват и 5 надхват)
стречинг
стойка на глава

Храна:
07:00 спирулина* + бадемово мляко*
07:30 обичайната закуска*
чай►  бабини зъби + бял равнец + стрък мурсалски чай
13:00 пъпеш*
16:30 тиквичка* + краставица* + маруля* + пилешко бутче +джинджифил + копър*
19:00 малка салата от: домат* + краставица* + авокадо* + босилек* + чесън*; 2 белтъка
Finish: тиквени семки - контролирано количество (Дано (wasntme) )

*имам важна мисия! Трябва да си измисля схема как да намаля семките! Вчера просто се олях... Цяла нощ ми беше тежко (което е странно, имайки предвид колко хубав сън сънувах :) )! Та, по същество - тежко ми беше, и сутринта ми беше още тежко… И затова и през деня яденето ми е на такива нелогични интервали...

16.07.13
08:48

Добро утро (sun)
Enjoy the nature! :)

16.07.13
19:20

16.07
чай► йохимбе + зелен чай
Ashtanga Primary series навън (*с малки прекъсвания за бърсане на нос (giggle) Не е много топло по това време на деня ;) )

Храна:
07:00 спирулина* + бадемово мляко*
чай► бял равнец + бабини зъби
12:45 пъпеш*
15:00 тиквичка* + домат* + авокадо* + бадемово крем сирене* + чиа* + конопено семе*
18:00 наколко бразилски ореха*
19:20 домат* + краставица* + авокадо* + босилек* + чесън* + 2 белтъка + кокосово олио*
► тиквени семки (с опция да дописвам още нещо... (wasntme) )

Знаех си, че ще добавям: слънчогледови семки* и кисело мляко*

Мнението беше редактирано от Sunny S. на 16.07.13 21:07.

17.07.13
19:14

17.07
чай► йохимбе + зелен чай
6 интервала на кростренажора - 30 сек спринт/ 1 мин. бавно
◄ напади назад (2 дъмбела х 7кг.) х 12 + махове от лег за корем х 20
◄ БГ клек (2 дъмбела х 7кг) х 6,7,7,7 + лицеви опори с прибрани лакти х 8
◄ повдигания за прасци (на стълбите) х 50 + добро утро х 25 (*дано някой най-накрая да се сети да ми подари лост за рождения ден, че използвам една тръба, която вече ми е доста лека! Мисля, че достатъчно съм го “намекнала” ;) )
◄ сумо клек с дъмбел 10 кг с повдигане на крак х 10 (на всеки крак) + странични крънчове х 20 на страна
стречинг
стречинг от стойка на глава (с любезното съдействие на гравитацията ;) )

Храна:
07:05 спирулина* + конопено мляко*
07:30 обичайната закуска* (профилактично ще я описвам, че като тръгна някой ден да я търся има да ровя (wait) - овесени ядки* + овесени трици* + сусамово мляко* + смления сусам* + чиа*+ мед* + мака* + сурови какаови зърна* + джинджифил + подправки)
чай► чай бабини зъби + бял равнец + стрък мурсалски чай
по обяд: шейк от: годжи* + сусамово мляко* + смления сусам* + мед* + пръчица ванилия
15:00 тиквичка* + краставица* + пилешки гърди + джинджифил + магданоз* + няколко стръка home made speltgrass*
19:00 домат* + краставица* + тиквичка* + авокадо* + босилек* + чесън* + 2 белтъка + кокосово олио*
The десерт :) : тиквени семки

*Лирическо отклонение: Понеже съм непоправим романтик, който упорито вярва в сродните души и т.н., си седя и се чудя какво става като срещнеш въпросната душа, но тя не е особено свободна!!!В смисъл, като се срещнат въпросните души, не би ли било редно и двете да са свободни, за да изпълнят плана!? (wasntme) (Това прозвуча съвсем в духа на “Мило, дневниче...” (giggle)

Мнението беше редактирано от Sunny S. на 17.07.13 19:59.

17.07.13
19:32

Този чай подслаждаш ли го? Защото комбинацията ми звучи мега-горчиво. С някаква конкретна цел ли пиеш равнеца и го комбинираш с бабините зъби или е на случаен принцип? :)

17.07.13
19:52

Този чай подслаждаш ли го? Защото комбинацията ми звучи мега-горчиво. С някаква конкретна цел ли пиеш равнеца и го комбинираш с бабините зъби или е на случаен принцип?

Ами не ми е горчив ( поне за моя вкус, де ;) ). Аз слагам по 1 чаена лъжичка от двете билки, престояват през нощта и после студен си го пия в работата, но бих казала, че е приятно горчив.
Пия тази комбинация по мое усмотрение, защото бях така глупава (даже тази дума е прекалено мила, не мога да се сетя как по-добре да се самообидя) да пия противозачатъчни в продължение на 6 години без почивка (envy) Защото гинеколога ми каза, че така е ок, нищо ми нямало... (envy) Само че, като ги спрях и цикълът ми забрави да се завърне... Ходих на преглед, каза ми, че съм здрава и да отида пак да ми даде други хормонални хапчета (envy), за да ми дойде... И аз тактично пропуснах да отида... Та, така, излях си гнева набързо... Ако имаш други предложения как да си нормализирам хормоните, бих приела всякакви съвети :)

17.07.13
19:57

И аз заподозрях нещо свързано с цикъла, защото никой не пие бял равнец доброволно. ;)
Пробвала ли си екстракт от див ямс? Чувала съм доста добри отзиви. Ако се присетя за още нещо, ще се включа. ;)

17.07.13
20:18

И аз заподозрях нещо свързано с цикъла, защото никой не пие бял равнец доброволно.

(y) ;)

Пробвала ли си екстракт от див ямс? Чувала съм доста добри отзиви.

Благодаря за инфото :) Сега хвърлих един поглед из нета. Май се предлага само капсулиран? Дали продават някъде в по-естествен вид? Имам фобия от всякакви хапчета, капсули и т.н. “полезности”

17.07.13
20:35

Не съм срещала под друга форма.

Teddy

18.07.13
00:05

Съни, аз пия див ямс. До сега не виждам особена разлика, но може да се дължи на това, че при мен проблемите са много задълбочени. Всъщност косата и ноктите доста са се заздравили напоследък, но не знам дали е от него. Иначе защо не пробваш нещо на хомеопатична основа, не мисля че има нещо лошо в тях :) И да добавя : амии.. аз понякога пия бял равнец съвсем доброволно :D Много ми е приятно, особено с мед би било още по-добре предполагам.

18.07.13
19:00

18.07
чай► йохимбе + зелен чай
Ashtanga Primary series НАВЪН (sun) (имах мускулна треска от вчерашните БГ клекове и днешната йога ми се отрази страхотно :) )
Храна:
07:05 спирулина* + конопено мляко*
по обяд: шейк: годжи* + лимон* + мед* + пръчица ванилия
14:30 тиквичка* + домат* + бадемово крем сирене* + чиа* + конопено семе* + маслини*
19:00 домат* + краставица* + авокадо* + босилек* + чесън* + 3 белтъка + кокосово олио*
► тиквени и слънчогледови* семки

*А добрата новина е, че утре е петък!

Мнението беше редактирано от Sunny S. на 18.07.13 19:01.

19.07.13
20:15

19.07
чай► йохимбе + зелен чай
6 интервала на тренажора- 30 сек спринт/1 мин бавно
◄концентрирано сгъване (10 кг) 2 х 6 повт и (7кг) 2 х 8 повт + клек с изправяне на пръсти х 15
◄кик бек (10кг) х 6 + глутеус ритник х 15
◄флайс & вдигане от лег (2д х 10кг) х 12 (6/6) + верт тазово повдигане х 20
◄хоризонтална ротация (2д х 7кг) х 6 + страничен глутеус ритник х 15
3 серии без почивка от:
◄страничен наклон с дъмб 7кг х 15 + крънч х 20
4 серии без почивка:
◄бицепсово сгъване (2д х 7кг) х 6 + пулоувър (7кг) х 6
стречинг + стойка на глава

Храна:
07:00 спирулина* + студен чай мента + лимон*
07:40 обичайната закуска*
14:30 тиквичка* + краставица* + пилешко бутче + джинджифил + магданоз* + няколко стръка home made speltgrass*
19:00 домат* + краставица* + авокадо* + босилек* + магданоз* + чесън* + 2 белтъка + кокосово олио*
► тиквени и слънчогледови* семки и ..... ще дописвам, не знам още

*Хич не обичам дни като днешния: изключително натоварен с хиляди задачи и нито една довършена като хората... (whew)

Но пък винаги има и нещо позитивно и винаги е не едно:
*Сънувах страхотен красив сън (sun)
*Видях се със страхотен човек (inlove) Ще си остана само с гледането, но това не пречи да съм щастлива! :)
*Отдаде ми се възможност да направя нещо любимо днес! Обичам да правя мънички жестове към непознати хора :) Забавно е! Те се стъписват, а аз се чувствам страхотно :)

20.07.13
12:18

20.07
Доволно си поспах днес (sun)
чай► йохимбе + зелен чай
09:20 йога:
Ashtanga Primary series НАВЪН :)

Храната до момента:
11:00 спирулина* + конопено мляко*
11:30 овесени ядки* + овесени трици* + чиа* + сурови какаови зърна* + джинджифил* + мака* + мед* + подправки
to be continied…

*Странна работа! Сънувах непознат човек и после го срещнах... (wait)

20.07.13
20:54

И останалото от днес:
14:20 малко пъпеш* + годжи* (леко ферментирали, че стояха на топло вчера цял ден (wasntme))
15:30 тиквичка* + домат* + авокадо* + чесън* +бадемово крем сирене*
в промеждутъка: кашкавал* (последното парче! Известно време няма да купувам да видя как ще ми се отрази...)
19:30 краставица* + домат* + авокадо* + чесън* + сусамово олио*
малко бяло вино*
тиквени семки и слънчогледови семки и кисело мляко*

*Днешното ядене прилича повече на чек лист какво има в къщата... (blush)

Мнението беше редактирано от Sunny S. на 20.07.13 21:47.

21.07.13
12:37

*Тайната на моето щастие!!! (inlove)

21.07.13
19:15

21.07
чай► йохимбе + зелен чай
07:45 тренировка:
6 интервала на кростренажора - 30 сек спринт/ 1 мин. бавно (*слънцето ме печеше, което не помогна особено ;) )
◄ напади напред (2 дъмбела х 7кг.) х 11 + махове от лег за корем х 20
◄ клек (2 дъмбела х 7кг) х 12 + лицеви опори с прибрани лакти х 8
◄ повдигания за прасци (на стълбите) х 55 + добро утро х 27
◄ плие с дъмбел 10 кг х 15 + странични крънчове х 20 на страна
преден планк 2 х 1 минута
стречинг 10 мин.
стойка на глава (addicted to… :))
* Колко вода изтече от мен днес... :)

Храна:
09:15 спирулина* + конопено мляко*
09:45 обичайната закуска*
12:30 My love: младо кокосче* + водичката* (inlove)
14:15 тиквичка* + краставица* + чесън* + кокосово олио*; и пъстърва на пара
17:30 няколко бразилски ореха*
19:00 домат* + малко краставица* + авокадо* + чесън* + 2 белтъка + магданоз* + спирулина* (*само да беше друг цвят тая спирулина... Уби цялата естетика на салатата ми (giggle) )
► тиквени семки + опция за дописване

22.07.13
08:23

Честит рожден ден. :)

22.07.13
08:38

Честит Рожден Ден :) Много здраве и усмивки (party)

22.07.13
10:29

Много ви благодаря! Много усмивки от мен! :)

23.07.13
10:35

За вчера 22.07 :)
Честит ден ден на мен! (sun)(cake)
чай► йохимбе + зелен чай
Ashtanga Primary series НАВЪН

Храна:
07:30 овесени ядки* + овесени трици* + чиа*+ кокосова водичка* + сурови какаови зърна* + джинджифил* + мака* + мед* + подправки
12:30 My love: младо кокосче* + водичката* + чиа*
15:00 тиквичка* + домат* + конопено семе* + чиа* +авокадо*
19:30 краставица* + тиквичка* + чесън* + сьомга
мислех си да ги пропусна, но те са по-силни от мен (blush): тиквени и слънчогледови* семки
► бяло вино* (d)

*В такива дни оценявам колко щастлив човек съм! Ще прозвучи банално, но го казвам най-чистосърдечно и осъзнато: Щастлива съм, защото се научих да бъда истински благодарна за всичко, което имам, а не да се вторачвам в това, което нямам! Всеки иска нещо повече, това е идеята на развитието на човека, но докато отиваш към желаното какво по-хубаво от това да си щастлив по пътя си с това, което имаш! :)
*И като допълнение получих страхотен кухненски робот! Блендера скри шапката на стария! Такова конопено мляко не бях “доила” досега 8-) !!!
*А това са рожденните ми бонбони, които не изглеждат много добре, но бяха мноого вкусни! Направих ги от:
• бадемово мляко* + смлените бадеми* + чиа* + сурови какаови зарна* + кокосово олио* + мака* + мед* (май това беше всичко)

А отчета за днес ще добавя довечера! :) Слънчев ден от мен!

Teddy

23.07.13
13:34

Съни, Честит Рожден Ден !! (sun) Пожелавам ти всичко ной-хубаво,много здраве,много любов и постигане на всичките ти мечти! Ти го заслужаваш. Много се кефя на начина ти на живот и на мислене, опредено си за пример според мен и съм сигурна, че до тук не се стига лесно.Едно голяма браво и продължавай в същият дух още мноого, мноого прекрасни години! :)

23.07.13
14:48

Съни, Честит Рожден Ден !!  Пожелавам ти всичко ной-хубаво,много здраве,много любов и постигане на всичките ти мечти! Ти го заслужаваш. Много се кефя на начина ти на живот и на мислене, опредено си за пример според мен и съм сигурна, че до тук не се стига лесно.Едно голяма браво и продължавай в същият дух още мноого, мноого прекрасни години!

Много ти благодаря, Теди! (sun) И както се казва, да ти се връща! :) Всички го заслужават! Имам си теория, че хората са добри и положителни същества по default ;) , но влагат цялото си старание, упоритост и труд да тичат с всичка сила към обратния полюс! Жалко, но ги влече като магнитчета (dull)

23.07.13
19:54

23.07
чай► чай йохимбе + зелен
6 интервала на кростренажора - 30 сек. спринт/ 1 мин. бавно темпо
4 серии без почивки в самите серии от:
◄ раменни преси (10 кг. дъмбел) х 6 + преден клек с изправяне на пръсти х 20
◄ повдигане на дъмбел (10кг.) напред от стоеж + глутеус ритник х 15
◄ ренегадско гребане (2 дъмб. х 10 кг) х 6 + странично повдигане за глутеус х 15
◄ едностранно гребане с дъмбел 10 кг х 6 + глутеус ритник със сгънат крак х 15
3 серии:
◄ странична преса с дъмбел 10 кг. Х 12 + вертикални тазобедрени повдигания х 20 + крънч х 15
4 серии (по-бързички) от:
◄ раменни преси (2 х 7 кг) х 6 + широко гребане с дъмбели по 7 кг.от наклон х 6
стречинг
стойка на глава

Храна:
07:40 обичайната закуска*
чай► чай бабини зъби + бял равнец
14:00 краставица* + тиквичка* + сьомга + копър*
19:00 краставица* + домат* + авокадо* + магданоз* + босилек*+ 2 белтъка
► тиквени и слънчогледови* семки

Спокойна вечер!:)

Мнението беше редактирано от Sunny S. на 24.07.13 10:55.

23.07.13
22:12

Не знаех, че се прави чай от бабини зъби. Всички, които карат колело знаят колко много гуми пукат! (nbad2) :D Какъв вкус и ефект има?

24.07.13
08:55

Човек винаги може да научи нещо интересно! Чак сега като го казваш, се разрових и видях какъв враг е на гумите.... А уж доста съм чела... (blush)
Ами вкусът е леко горчив, въпреки че аз го правя съвсем горчив с белия равнец (giggle) По принцип харесвам горчивото и за мен е ок :) Аз го пия заради проблеми с цикъла или по-точно липсата му (dull)

24.07.13
09:06

Добро утро! (sun)
Ето на такова място ще бъда някой ден (I believe I can fly! (giggle) )

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1