Art of War.

Темата е заключена.
Прескочи до:

13.06.13
21:16

казано от Membaris на 13.06.13, 20:28:

(да описваш какви ще ги вършиш там)! .

Абсолютно! ;} Благодаря ти.

17.06.13
15:58

Ohai!Garage gym FTW!

Престоя във Враца ми се отразява добре.Радвам се на иначе оскъдното спокойствие и усещам какво наистина е почивка(поне за малко) книга,кресло,прохладен въздух...
Естествено не бездействам по цял ден,даже напротив,моето вътрешно аз не го позволява.Тренировките са интервални със собствено тегло и въже,а за разкош разполагам и с няколко гуми от камион и железен чук.Много разходки,доста движение.В близките дни обмислям един поход до водопада. :}

Прочетох инфо относно техниката при удрянето на гумата и т.н. Изисква упражнение...Първо бях замислила да я обръщам,но е твърде лека,от друга страна пък твърде тежка,за да я вдигна над глава,та...удрям я,скачам и разни други импровизации.

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 17.06.13 16:00.

Напълни джантата с камъни и прави сумо тяга :Р

21.06.13
18:39

казано от Светльо на 19.06.13, 09:08:

Напълни джантата с камъни и прави сумо тяга :Р

Идейно! Но за тягата си имам едно съоражение за мивка от бетон... та него. ;D

21.06.13
18:55

За днес час и половина катерене по сипеите /fuck yeah/,катерене по камъни,прекосяване на рекички и т.н.Беше страхотно!Търся предизвикателства и отидох с кецове,с които сякаш бях на лед.Имам си драскотини,и рани и леки падания.Точно това ми трябва.После завърших с 20 минутно интервално скачане на въже.
Храната си я бива.Повечко зеленчуци,извара,качествен кашкавал.Има и някоя друга домашна сладка,но това,между другото ;}.
От 5 години насам не бях ходила на басейн/плаж и производни... до онзи ден. : ) Слънцето спипа “дъртия вамп” и резултатът е изгорял гръб въпреки двата пласта лосион.Беше приятно.
Продължавам яростно да се боря с гумата и тя с мен.Тренировките в гаража прерастват в дивеене на воля. (правилната форма над всичко)

25.06.13
22:13

25.06.2013

Undereating:
- кафе;

Тренировка:
> Random Stuff.
1) Jump Rope.
2) 2 Squat Jumps + 1 Tuck + 2 Push Ups.
3) Jump Rope.
4) 3 One-leg Pike Press + 3 Jumps on the same leg /alt sides/.
5) Jump Rope.
6) Squat + Kick/Dumbbell Swing/ELevated Plank Climber.
7) Jump Rope.
8) Push Up + alt Knee In.
-45/15,24 cycles.
* Измайсторих набързо това,тъй като исках да вместя и въжето.Бързо и ефективно.Иначе скачам по различни начини с различно темпо като се стремя да не спирам да се движа.

Overeating:
- зеле,домашни корнишони,домат,сирене;
- три варени тиквички,запечени след това с малко масло,сирене и кашкавал,чубрица,червен пипер и пресен чесън... няколко парченца луканка;
- кисело мляко с какао,мед и натрошени орехови ядки(да знам,че ги няма вече),редче шоколад с Орео;

Прибрах се и съжалявам за което,но отговорностите не се пренебрегват.Поне за малко избягах от себе си и това,което ме натоварва.От вчера деня ми тръгна зле (R.I.P beloved one…),днес продължи.Лошото е,че заради жегите усещам неразположение,а като и не закусвам положението с кръвното е зле.Тегаво ми е докато вляза в кондиция за тренировка.В крайна сметка се получава,не мрънкам.Сритвам си задника и продължавам.
  Хубавото в цялата ситуация е,че отчитам напредък в силата.Все още не мога да направя пълно набиране,но спускам бавно и без подбутване мога да скъся разстоянието на половина (преди това беше mission impossible,горната част на тялото винаги ми е била проблем).Не бързам,ще се науча.Бицепсите са увеличили леко обема си,кондицията при скачането е на ниво.Заучих нова техника.Напредвам постепено,боря себе си,руша колебания,малката стъпка днес е крачка към нещо голямо.

26.06.13
20:06

26.06.2013

Undereating:
- две кафета;

Тренировка:

1) Half Burpee + Upright Dumbbell Row.
2) Dive Bombers.
3) Burpees.
4) Leg Raises.
5) Sandbag Row + High Pull.
6) Stationary Lunges.
7) Weighted Crunches
8) Goblet Squat with dumbbell.
9) Jump Rope High Knees.
10) Alt. Leg And Arm Raise.
- round 1 – 30/15;
- round 2 – 45/15;
- round 3 – 60/10;
...с минимални почивки между тях.

> Завърших с 10 минути интервално скачане на въже.Планкове,баланси,разтягания....

Overeating:
- две варени тиквички със сирене и кашкавал,пилешки гърди на фурна;
- количество червени джанки,2 с.л издевателство над сусамовия тахан;

Rainy mood… Nine Inch Nails playlist…

27.06.13
18:29

27.06.2013

Undereating:
- кафе;

Тренировка:
1) Squat + Tricep Extension.
2) Evil Jumps.
3) Reverse Lunge + Kick left.
4) Same on right.
5) Sandbag Row on one leg alt. sides.
6) Around the world with dumbbell.
7) Drop Squat + Tuck Jump.
8) Side Plank Rear Fly left.
9) Same on right.
- 45/15,27 cycles.
* Мда... опитах разтягането над глава с 10кг,тежко ми беше.. слаби трицепси.

> 10 минути интервално скачане на въже.Планкове,баланси,разтягания,опити за стойка на ръце....

Overeating:
- зеле,домашни корнишони,домат,сирене,няколко маслини;
- омлет със сирене,половин краствица и резен кашкавал;
- овесена палачинка с мед и тахан,ябълка,още тахан,три мини круши... soon ще превзема дървото;
/събраха ми се около 5 цели яйца за деня/

Тегаво ми беше сутринта...но благодарение на дневника на един съфорумник,които ме подсети за избрани twisted парчета не успях да си изпия нормално кафето заради непотушимото чувство за headbang,свирене на въображаеми барабани,китари и изобщо дивеене... е поне излязох от музикалния застой,станах хиперактивна и...
  ...all I do is work,work,work.. fuck this shit I have the power asddd@##$%%#@@ ... aaand Im hungry.

28.06.13
00:34

At The Gates (inlove) от край време. Влязох аз у дневника на тоз човечец и направо... майко мила! :) Мерси за което де.

28.06.13
22:38

28.06.2013

Undereating:
- кафе;
- канела с кафе;

Тренировка:
> 12 минути интервално скачане на въже.
Негативни набирания,опити за стойка на ръце,разтягане,шпагати...
/headbanging for 2 hours…/

Overeating:
- тиквени кюфтета (в сместа:рендосани тиквички,варени и намачкани картофи,морков,лук и подправки,плънка от галета и изпечени във фурната с малко масло),пилешки гърди,резен кашкавал;
- кисело мляко,круши,две кайсии;

И все пак вчера ядох круши... доволно.
Домашни овошки for the win!Младото дръвче върза кайсии,въпреки опасенията ми,че ще измръзне.Имам разнообразие от плодове и се чудя какво да избера.
Мисля,че ще почивам утре...

01.07.13
18:44

01.07.2013

Undereating:
- две кафета;

Тренировка:
1) Knee-Up Jump Lunge left.
2) Squat Power Cross Punch left. - Като това,но с дъмбел.
3) Knee-Up Jump Lunge right.
4) Squat Power Cross Punch right.
5) Plie Squat + Side Kick.
6) Half Burpee + Tuck Jump.
- 50/10,3 рунда без почивки.
* The FCK! Много добре се получи,нямах време да мисля.Кратките почивки минаха в поемането на въздух.Където се изискваше тежест (2,5) използвах 10кг.Не си бях преценила тежестта при тласването над глава,та се получи малко тегаво първия рунд,но влязох в крачка.Доволна съм.

> Завърших с 10 минути интервално скачане на въже.
  Прогресии за стойка на ръце.Общо взето се задържам по 30-35 секунди,като всеки път се приближавам по-близо до опората.

Overeating:
- зеле,домашни корнишони,домат,сирене,маслини;
- и отново тиквички,половин домат,чесън запечени на фурна със сирене,подправки и малко кашкавал,парче домашен хляб;
- много круши... и две малки петровки;
(Когато дойде сезона на тези плодове,просто трябва да преям 2-3 пъти с тях,за да нормализирам приемането им след това lol.)

Събота и неделя почивах - мускулна треска на гърба.Иначе ме гони апетит,голям апетит.До такава степен,че обмислях да си направя любимия сладкиш и да унищожа половин тава,но въздържам се.Обяснявам си го с редуциране на храната в последните две седмици.Имам си ги и тези моменти,ще отмине предполагам.
  Опитах предложението на Боби за маринованите тиквички.Чудесни са!Пък и не само на мен се харесаха.Благодаря за идеята.

02.07.13
19:34

02.07.2013

Undereating:
- две кафета;

Тренировка:
> Sandbag Stuff #2.
1) Around the world alt. sides.
2) Vertical Wood chopper.
3) Standing Twist.
4) Squat with front raise.
5) Wood Chopper left.
6) Same on right.
7) Reach Up Crunches.
8) Squat + Press.
9) Crunch (bag to knee).
- 45/15,3 повторения на кръга без почивка.
* Всъщност бяха 4 повторения.Загрях с първото,за да схвана движенията.Зарадвах се,че ръцете ми са станали достатъчно издържливи и мога да „завъртя“ тежестта на торбата около себе си за първото упражнение.И преди бях опитвала,но днес - подобаващо.Накрая вече накъсвах тъй като се изтезах доволно.. ;D

> Завърших с 10 минути интервално скачане на въже.
Замислих да продължа с прогресиите,но ръцете ми отказаха.Стабилно разтягане...

Overeating:
- обичайната салата;
- протеинова пица (3 яйца,около 150гр извара,3 с.л фини овесени ядки,половин домат,малко сирене,кашкавал и чубрица),печено пилешко;
- кайсии,сладолед;

Bitch Slap.

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 03.07.13 19:52.

03.07.13
19:57

03.07.2013 - /нетренировъчен/

Мускулна треска!По-силна в трапеца,рамената,трицепс и малко бицепси,бедра.Очакваше се.
Цял ден снова напред-назад,бях и на плаж (където не съм стъпвала от години).
В резултат на всичко сега хапвам по-късно: салата после тиквички,патладжани и съм запланирала цедено мляко с кайсии.Между храненията правя сладко от кайсии и круши. : )

04.07.13
22:53

04.07.2013

Undereating:
- кафе с мляко;
- чисто кафе;

Тренировка:
> Some Abs.
1) High Knees.
2) Elevated Plank Climbers.
3) Jump Squats.
4) Crab Touch.
5) 3 Point Plank Jumps.
6) Russian Twist with dumbbell.
7) Lunge Kick right.
8) Elevated Plank. - (докосване на коляното до съответния лакът,средата и след това противоположния лакът,редуване на страните)
9) Lunge Kick left.
10) Toe Touch.
11) High Knees.
12) Super Girl Plank. (с докосване на петата и преминаване към изходна позиция с опънат крак и ръка)
- 45/15,2 повторения на кръга без почивка.

> 12 минути интервално въже.
Тези две неща научени.Днес упражнявах повече X-cross.

“Гладен ден“.Трябваше ми един рестарт.До момента (22:50ч) не съм мислила за храна... много.Иначе след тренировка се активизирах с много разходки и приятна компания.Кръвното и жизнените показатели са на ниво,аз съм пич не се предавам хах.

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 04.07.13 23:09.

05.07.13
09:49

(wave)
какви интервали правиш при скачането на въже?

05.07.13
11:17

казано от the bold на 05.07.13, 09:49:

(wave)
какви интервали правиш при скачането на въже?

45сек активност/15сек почивка/12 рунда или зависи с колко време разполагам,сили и т.н.

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 05.07.13 11:17.

05.07.13
19:01

05.07.2013

Undereating:
- две кафета;

Тренировка:
> Sandbag Stuff #3.
1) Squat + alt. Side Leg Raise.
2) Half Burpee + Shoulder Press.
3) Alt. Reverse Lunge.
4) Row.
5) Swing.
6) Sumo DL + High Pull.
- 45/15,3 повторения на кръга без почивка.
* Днес ъпгрейдвах торбата.Имам си нова чанта,в която настаних тежестите и смъкнах с един килограм,тоест сега е 12,5кг.По-удобно ми е има си и дръжки.

> 12 минути интервално въже.

Overeating:
- обичайната салата;
- варени тиквички запечени с извара и кашкавал,пилешко филе,една препечена фпх ...няколко крекерчета със сусам;
- овесена палачинка с лъжичка мед и тахан,ябълка,круша,малко сладолед;

Последно ми хранене приключи в сряда около 22:00ч.От този интервал отброявам 4 часа и като пресметна... получава ми се 37 часа  фаст (предполагам),като започнах да се храня в 15ч днес.Интересен експеримент се получи като нивото на активност ми беше високо.Тренировката днес не ми тежеше особено.Не искам да си обещавам нищо,обаче ако съумея ще правя по един „рестарт“ всяка седмица.

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 05.07.13 19:03.

06.07.13
18:18

06.07.2013

Undereating:
- две кафета (едното с мляко);

Тренировка:
> Ladders 20-15-10-5.
3 min Jump Rope.
1) Push Ups.
2) Jumping Lunges.
3) Mt. Climbers.
4) Ab Hip Thrust.
5) Burpee.
* 3-те минути въже разделих на интервали от 60/10.Скачах както мога,смесени техники,темпо.Между сетовете имаше минимални почивки,за да си поема въздух.Killer.Бърпитата накрая довършват...
+
> Abs.
1) Knee Raise. (на два нестабилни дървени стола,клатеха се,та и баланс упражнявах)
2) Plank.
3) Side Plank Raises left. (на стол)
4) Same on right.
5) Flutter Kicks.
- 60/10,2 повторения на кръга.
* Тук малко се изложих,накъсвах,уморено...

Overeating:
- обичайната салата;
- протеинова пица,пилешко,малко тиквички със заквасена сметана;
- круши;

„Не трябва да вършиш това,което ти е познато.Трябва да правиш неща,които те карат да изпитваш болка,които те затрудняват,уморяват,смазват,оставят те без дъх,причиняват трески... отново и отново.Зарежи комфорта и стресирай тялото.Ще усетиш колко добре ще се почувстваш след това.Постепенно сам ще заобичаш тази сладка болка,ще я контролираш...вените пулсират,сърцето тупти в главата,another rep,another rep and again!
Не физиката е важна,а психическата нагласа.Постави си го за цел,наложи си го,дисциплинирай се,сритай собствения си задник.Никой не може да ти даде това,което можеш да постигнеш сам.
Силата не идва от физическия капацитет,а от неукротимата воля!“

И вместо да надъхам ентусиаста,аз го отказах.Shit happens. ;D Като подхвана подобна реч се чувствам като спартанец.След като отмине кулминацията на действието завършвам с обобщението,че все пак безопастността е на първо място,тъй като тялото не е за един ден нали... а аз съм само аматьор като цяло,но пък умея да се изказвам lol.

08.07.13
22:18

Смятам да направя комплекс Скачай-Умри! от въже и бърпита като AMRAP. Даже не знам колко е възможно и кога ще е умирането, но тази комбинация е ясно, че е брутална. Какво мислиш, да вземем да пробваме? :)

09.07.13
00:27

казано от Membaris на 08.07.13, 22:18:

Смятам да направя комплекс Скачай-Умри! от въже и бърпита като AMRAP. Даже не знам колко е възможно и кога ще е умирането, но тази комбинация е ясно, че е брутална. Какво мислиш, да вземем да пробваме? :)

Звучи супер!Навита съм. : )

09.07.13
00:33

08.07.2013

Undereating:
- едно кафе;
- (много по-късно) круша;

Тренировка:
> “No Hands” lol.
1) Low Jacks.
2) Get Ups (на втория кръг се изправях с торбата на рамо).
3) Jump Rope.
4) Single-Leg Sandbag Glute Bridge left.
5) Low Jacks.
6) Single-Leg Sandbag Glute Bridge right.
7) Jump Rope.
8) Evil Jumps.
9) Low Jacks.
10) Ab Hip Thrust.
- 50/10,две повторения на кръга без почивки.
* Моднах една тренировка на Зузка,тъй като имам брутална мускулна треска на рамената,косите коремни мускули,бедрата се ядват.Исках да използвам минимално ръцете си.

> 7 минути унтервално въже (50/10).
* Бях планирала 10 минути,но ме сполетя една остра и силна болка от лявата страна на корема и не успях да продължа.

Overeating:
Приготвих чудесно гръцко меню със салатка,след това печено месо и тиквички със заквасена сметана,пълнозърнести пърленки с бакпулвер,а за десерт домашна сладоледена торта и всичко това с бутилка гръцко узо за разкош. :)

Чудесен завършек на натоварения ден се очерта.

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 09.07.13 00:34.

09.07.13
21:00

09.07.2013

Undereating:
- кафе;

Тренировка:
> Ladders.
8-7-6-5-4-3-2-1
Комбинация от:
1 Burpee.
2 High Pulls.
3 Front Squat.
И след завършването на съответните бройки:
+ Rotational Lunge & Press.

*Отне ми повече от 15 минути,тъй като реших между сетовете да вкарам и въже.Получи се 5 повторения-> 100 jump rope high knees и се мятам към следващия без почивки.

Overeating:
- салата,сирене;
- пилешко,извара,грилован патладжан,филиика пълнозърнест хляб;
- круши,какаови биксвити;

Утре пътувам за Варна до неделя.Възможност за бягство,волейбол и плаж (преди деня на „страшния съд“).Уморена съм,скапано ми е,имам нужда от въздух.Ниското кръвно ми причинява кофти неразположения,но го оправям с тренировките,които в последно време вървят добре.

”Сред мраморните вази с изсъхнали цветя цъфтеше и една червена роза.
Но никой не й обърна особено внимание,
защото те всичките бяха мъртви...”

П.С: Изсъхнала ми душа успя да отгледа това мъниче хибикус(китайска роза),радвам му се...

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 09.07.13 22:35.

09.07.13
21:05

казано от Lucifer на 09.07.13, 21:00:

...
  Утре патувам за Варна до неделя...

Тренировка с варненската група в неделя? :)
(Херцог Трън също ще е на линия 8-))

Откъде пътуваш :) ?

09.07.13
21:21

казано от Vic на 09.07.13, 21:05:

Тренировка с варненската група в неделя? :)
(Херцог Трън също ще е на линия 8-))

Надявам се да успея,с радост бих дошла!Благодаря!

казано от Херцог Трън на 09.07.13, 21:07:

Откъде пътуваш :) ?

От Лом. ;D

12.07.13
21:11

Много те обичат операторите...във всеки гейм те дават.. ;)

15.07.13
11:09

Варненската група имахме удоволствието да потренираме в неделя с тази страхотна млада дама :)

Много добра физическа култура, шампионски хъс и упоритост. Не ми се налагаше да повтарям каквото и показах като техника, схващаше движенията от първия път. Браво, момиче (rock)! Винаги си добре дошла във Варна 8-)

16.07.13
10:11

Ohai!

Времето лети.Когато пък го оползотворяваме,преминава неусетно.Завърнах се от тоталната изолация в реалността с прочистен ум,хубави преживявания и приятна мускулна треска ;D. Дните бяха без тренировки,само в един от тях правих сериики лицеви,иначе много разходки и движение,плаж...
  Храната - малко,алкохол - доволно,но се заредих и със захар тъй че не оставам много назад.Забелязвам обаче,че след като мръдна от вкъщи излизам от едно равнище и виждам промени в тялото си,което ме навява на мисълта,че вероятно има проблем с обичайната ми храна...но това ще го размишлявам по-нататък.
  Най-много се вълнувах за неделя!Беше чудесно,удоволствието е изцяло мое.Радвам се,че се видях,запознах и тренирах с приятни хора.По принцип винаги говоря и намирам думи,но в този момент мога само да се усмихвам.Думите губят смисъла си,просто съм щастлива,че имах възможността да съм част от групата.За напред ще се постарая да пътувам по-често до Варна. : )

Комплексът ми отне 41:31 минути,като малко се обърках на първия кръг,после всичко потръгна.Набиранията бяха с отскок,суинга с 16кг.Винаги може и по-добре,но съм доволна от себе си.Благодаря за подкрепата и мотивацията!

П.С: Млако позирах ас. ;D

16.07.13
10:14

Какво стана, че не ми се търси из постовете, ще идваш ли в София за постоянно :D ?

16.07.13
10:41

казано от Наталья Заболотная на 16.07.13, 10:14:

Какво стана, че не ми се търси из постовете, ще идваш ли в София за постоянно :D ?

Ако съм приета да уча - да! : )

16.07.13
10:42

казано от Lucifer на 16.07.13, 10:41:

Ако съм приета да уча - да! : )

Кога се разбира това, че съм вече дърта и не помня :D

16.07.13
10:44

казано от Наталья Заболотная на 16.07.13, 10:42:

Кога се разбира това, че съм вече дърта и не помня :D

Днес първо класиране,ако не... до края на месеца са второ и трето.Ще видим. : ) Хубавото е,че в момента не гриза бюрото от нерви,а го карам по-бохемско лол.

16.07.13
11:12

Щангистка ли ще я правиш ? :д

16.07.13
19:12

казано от Стоян на 16.07.13, 11:12:

Щангистка ли ще я правиш ? :д

Дано не... (dull)

Много си красива! Браво на баща ти :)

17.07.13
18:19

17.07.2013

Undereating:
- две кафета (едното с мляко);

Тренировка:
Загрявка:
Предизвикателство за физиката: около час вадене на лук под жаркото лятно слънце,което се усмивхаше нагло и утежняваше работата.
Предизвикателство за психиката: обект Баба,назначен като командир,който не спестява нито една забележка относно техниката за използването на градински инструменти (мотика).

> Sandbag Stuff #4.
1) Clean & Press + Squat Thrust.
2) Staggered Stance Shoulder Press /left/.
3) Bent Row.
4) Staggered Stance Shoulder Press /right/.
5) Bicep Curls.
6) Clean & Press + 2 Front Squats.
7) Evil Jumps.
8) Twist.
9) Push Ups (с прибрани лакти).
10) Dumbbell Swing left/right.
- 50/10,две повторения на кръга.
+

> 12 минути интервално въже.И тук интервалите бяха 50/10.

Overeating:
- огромна салата от домашни домати,краставици,чушка,лук <3 със сирене;
- микс задушени зеленчуци с настърган кашкавал и букет подправки,малка пилешка пържола ,една филиика леко запечен хляб;
- овесена палачинка с тахан и мед,ябълка,круша;

17.07.13
18:51

Колко лук извади за този един час, Луциферче?(Интензивна ли е била тренировката) :D

17.07.13
21:07

казано от Daniel Pavlov на 17.07.13, 18:51:

Колко лук извади за този един час, Луциферче?(Интензивна ли е била тренировката) :D

Доста лехички си бяха. : ) Но включвам в този час и почивките дадени ми от командира.
Каквото си посял това ще жънеш.След археологическите ми разкопки за насаждения на лавандула нищо не се получи,поне другото стана. ;D

18.07.13
11:30

100% едното ти е силата на супер саян , нали ? :Д

18.07.13
18:43

казано от Стоян на 18.07.13, 11:30:

100% едното ти е силата на супер саян , нали ? :Д

Шшшшшшт!Това е тайна,която някак си разбрал. (tmi)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1