17.07.13
08:13
И завърших снощи със салата,сирене и мръвка,след което мелба от пъпеш,бисквити Роден край и сладолед “Чичо Чарли” :)
Така,де,като не тренирам,поне храната да ми е наред :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.07.13 08:20.
Сладоледите на Чичо Чарли са ми любими :) Има едни със стевия , не знам дали си ги опитвала.
17.07.13
10:42
Не,не съм,но ще.
Закусих иначе с 200гр от тирамисуто и 10 бисквити :D :D
Хлъзнах се на паркета,изкълчих си глезена леко,паднах по гъз и си ударих хълбока :D :D :D
Вече съвсем не мога да мърдам - добре,че челюстта и едната ми ръка са в прилично състояние,та да мога да си подавам храна и да си я дъвча :D
17.07.13
12:00
Ей ме къв съм дебелак... бля,писна ми вече ... Г’а яде кифтьетата не рева... :D
А ей така седи кучка на терасата,когато прахосмукачката работи вътре :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.07.13 12:00.
18.07.13
18:56
Ох, винаги ме разсмиваш с нещо и ми вдигаш настроението :D Таа.. не че обичам да спамя,но исках да споделя, че днес май те видях за малко (sun) (възможно е и препознаване все пак)
18.07.13
22:39
Да,уеее,голям съм клоун :D
Що не каза “дзак” ,наиш колко съм контактна понякога :D
Къде ме намери ?
18.07.13
23:01
Хаха :D Ами защото не бях напълно сигурна че си ти, а и просто се разминахме набързо преди да се осъзная. :D Намерих те в моя квартал, вървеше към Гранда малко след 16:30 с твоя приятелка ? Аз пък вървях към главната да си купувам зелен чай и така се разминахме (giggle) И да използвам случая да те питам да не би да посещаваш ‘’Аеробик Студио М’’ в кино Фламинго? Че четох нещо за зумба, а аз миналото лято там ходех на кардио и зумба и от другата седмица пак започвам.Пък и то е доста известно, може и да те бъркам и да е било в друг дневник.
П.С. Ако си била ти си голям сладур и на живо, супер приветливо излъчване :P
Мнението беше редактирано от Teddy на 18.07.13 23:02.
18.07.13
23:20
Хехе,мерси (blush)
Аз съм била,да...щом е било “сладур” :D
Девойчето е ЗЪЛва ми,ето има много хубав гъз и й завиждам ежедневно :D
На зумба ходя в ЕваСпорт и те съветвам да ги пробваш,точно до Съединение са,отстрани,срещу входа на пазара.Поли и Дими водят там,и не съм виждала някой на БГ територия да е по-добър от тях.Залата също е много готина - просторна,свежа,уютна (inlove)
Може заедно да се пльоснем някой ден...да развъртим по един таз :D
18.07.13
23:26
И тоя квартал си е мой пък !(mooning)
19.07.13
00:13
Тя въпросната Поли преди водеше нещо във студиото където аз ходя и после си направи отделно.Разгледах го сега, не е лошо. Аз ще си ходя в студио М за кардиото ,че са страашни но ако някой път ходиш на зумба сподели и аз може да се присъединя да ги видя,тъй или иначе плащам за трен. не си взимам карти :D
А ти да не би да си ми съседка? :P (баси спама :D )
Мнението беше редактирано от Teddy на 19.07.13 00:13.
19.07.13
07:53
Таня Лулчева ли водеше в т’ва студио ? (rock)
Да,де,аз на Зумба те поканих :P
Ми явно сме комшийки,на 200м от районното съм :)
19.07.13
23:36
Амии за Таня не съм чувала, иначе ето това е студиото цък ,разгледай го ако искаш. Даже Поли още не са я махнали от сайта като гледам.
Значи си някъде около Сценични кадри предполагам? Аз съм малко по-надолу от Гранда, точно до Паисий Хилендарски високите блокове. Близко сме, за това си ми била позната значи :) Някоя сутрин може да ме видиш да си друсам месцето из квартала (демек да се опитвам да тичам) :D Айде спираме с махленския спам, че ти загрозихме дневничето (giggle) Пиши някой път за зумбата,ще се радвам да пробвам и там.
Мнението беше редактирано от Teddy на 19.07.13 23:36.
22.07.13
09:30
А значи може и друга зала да беше на Таня.Все тая,де,въпросът е движение да има :)))
След цяла седмица въглехидратен (и не само) разврат,се завръщам днес към нормалното,като ще се постарая наистина да се храня чисто и ефективно.
Днес ще ми е последният нетренировъчен ден,китката си ме боли,хълбокът,коляното... :D ,ама т’ва им е - ако не се оправят още малко до утре,да му мислят.Чудя се дали някакъв накитник да не сложа...или ластичен бинт ?
К. порасна с още една годинка в събота (inlove) (inlove) (inlove) . Направих му готин подарък-изненада ( малко и удобно китарно кубенце,почти лампово :D ,с което да си свири на работа или като ходим някъде извън града - много му се изкефи,та даже и хубаво излезе на звук,ама т’ва вече е благодарение на негов приятел,който изгърчих да ми помогне с избора (hug) ).
Сядам да уча за изпити - имам бая,а в тоя хубав ден,облачен и хладен,е грехота да не почете човек.
Дадоха ми и “50 нюанса сиво” , също ще прелистя :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 22.07.13 12:18.
22.07.13
13:37
Ух,не мога да не споделя,много обичам хубави опаковки :D
И двете са по моя идея,но не ми дадоха да си купя хартиите и панделките,и да ги направя,ами трябваше да ме държат един час в магазина,за да ми вземат...много пари.Все,тая,поне бяха усмихнати и забавни,подаръците се получиха и всичко беше ток.
Много взе да ми доскучава пак....явно :D
24.07.13
09:38
Продължавам да не тренирам,щото се почна отново - наложи се да поработим вместо на баща ми хората и се направих пак мармалад.
22/07/2013 (24)
Две филийки с кашкавал и сирене ; шейк от плодове,мака,сурово какао и чиа ; разни други плодове ; салата с препечена филия ; малко парченце свинска гърда
23/07/2013 (25)
Много,много,много и много гадна работа от 9 до 14,после от 19:00 до 21:00 .
Сутринта нямаше нищо за ядене наоколо,само един магазин с Данони и биренки,та изядох една закуска на “Симид”.
После вкъщи пак нямаше нищо готово,а майка вече беше направила за тях няк’ви принцеси,та опънах две филии с кашкавал,запечени.После ядох диняяяя и после ...После 50-60гр сладолед , а за вечеря - 250мл бира.
За днес съм решила да направя една голяма тава тиквички и патладжани,и домати...и сирене,наредени на ветрило и изпечени с подправки и зехтин.Само да се наканя да ида да ги купя,че ме чака голямо чистене вкъщи - тумороу си пристига най-милото ми другарче (nlove2)
Фоум ролерът трябва ли да е твърд ? (wasntme)
24.07.13
09:46
Моят дойде и .. като го стискам с ръце е твърд,ама като положа задник отгоре,имам чувството,че трябв ад ае нещо по-ралзично...да понаболява някак .. ?
Блендерът ми връща смазка в каната по време на работа.Фъцк.С’я трябва да си изхвърля прекрасния шейк от пъпеш,боровинки и мака :(
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 24.07.13 09:54.
25.07.13
09:10
24/07/2013 (26)
Ядох много диня - 2-3 пъти през деня
Направих много вкусна манджа : тиквичка,патладжан,сирене и домат - всичко нарясно на филийки и наредено в тава на...застъпват се,не знам как по друг начин да го кажа :)) .Отгоре зехтин,черен пипер,червен пипер,хималайска сол,босилек (сушен,че нямаше пресен..за съжаление) - бам едно фолио оторе,докато омекнат зеленчуците,после го махнах,настъргах много кашкавал и до запекох (nlove10)
Докато чаках да стане моето ядене,което опитах чак за вечеря,глобих майка с една чиния от тяхното :D ,което беше почти същото,само че с различни подправки .. а,да,и го ядох с 2 лъжички катък.
Имаше по някое време едни почти сто грама тахан с мед,мака,какао и 2-3 капки лимон.
Вечерта пих бира.Май ще мина на бяло вино скоро.
Водата - 2 л .
:)
26.07.13
13:06
26/07/2013 (28)
Вчера - разходки,една мента със спрайт,една безалкохолна бира,2 л вода,2 кафета,от които ми стана адски лошо и после ще си купя цикория пак ;
Манджите - салата,диня,зеленчуци на скара,две кебапчета от мръвка....а,да,онова с тивките,патладжаните и кашкавала :)
След няколко часа отивам на тренировкааааааа (party)
Нищо не ме боли,чук-чук на дърво,пу-пу,да ме посерат и кокошките,и колибритата,и елфите :D ,и всякакви такива други заклинания за бели противоурочасващи магии :D
Ох,ай :)
27.07.13
08:55
26/07/2013 (28)
- банан с бадеми
- работа
- бадеми
- много диня
- корнфлейкс със студено мляко,мака,какаови зърна,семки,мемки... :)
- тренировка : 4 или 5 кръга,не поВня,от : 10 набирания на тиерекс /мега зле,естествено/;10 метра ходене назад от планк,ама само с ръце-краката се пързалят на едни постелчички ; 10 бг клека на крак /задния крак на гума/ ; 10 коремни със свити крака и тежка топка,като при сгъването на корема,ръцете изхвърлят топката към тавана
- 2 филии пълнозърнест хляб,малко наденица,малко бабек (и двете от мръвка) ;
- една мента със спрайт
- 2,5л вода
- 1 таб. еко мулти грийн
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.07.13 16:59.
27.07.13
12:51
Тодорова! Честит Рожден Ден (помъдряване с една годинка хихи) !
Желая ти на първо място здраве.Много щастие,усмивки.
Да си все така лъчезарна,да постигаш целите си с лекота и успехите да се нижат за напред. (F)
27.07.13
15:49
Тедкеее , честит рожден ден и от мен (party) Пожелавам ти много здраве, късмет, все по-силна любов с половинката ти и много щастие (sun) (F)(cake)
27.07.13
18:14
Мерси за пожеланията ! (sun)
Ще се отчитам утре сабахлен,че не знам какво ще се случи.Засега храната е скромна,а тренировката - зверска...поне за мен.
Денят си го прекарах в залата почти,сигурно 4 часа бях там,ама то щото не бях сама и понеже правихме един и същ трен,трябваше да се изчакваме и да си показваме разни неща.
Много гот,нямам против всичките празници да минават така - в спортна обстановка,заобиколена от не съвсем социални хора :D :D :D
(F) (F) (F)
27.07.13
19:43
Честит Рожден Ден (F)
28.07.13
11:16
(F)Още веднъж да благодаря за поздравленията и пожеланията - да ви се връща стократно,мили хора !
(F)
27/07/2013 (29)
- чистене вкъщи
- шепичка корнфлейкс
- кафе на джезве с мляко
- 55гр тахан , 10 гр мед,лъжичка пчелен прашец,лъжичка какао
ТРЕНИРОВКА :
* Загряване на стави , 10 мин тренажор , загряване с леки тежести тук-таме , разтягане
* Болезнената част :
- Щанга от лег , 4х10 ; килограмите в различните серии : 10 , 15 , 15 , 15 кг
- Клек с крив лост зад врат , 4х10 ; 20 кг
- Арнолд преса , 3х10 ; 5 , 3 , 3 кг
- Тяга , 4х10 ; 20 , 30 , 30 , 30 кг
- Трицепс над глава , 4х10 ; 6 , 6 , 5 , 5 кг
- 10 минути бягане на пътеката със сменяне на скоростта и наклона
- Едностранно гребане с дъмбел , 4х10 ; 7 , 7, 8 , 7 кг
- Бедрено разгъване , 4х10 ; 35 , 35 , 40 , 45 кг
- Вертикален скрипец , 4х10 ; 20 , 20 , 20 , 25 кг
- Редуващи напади , 4х10 (по 5 на крак в серия,сиреч) , 10кг крив лост зад врат
- Хоризонтален скрипец , 4х10 ; 20 , 20 , 25 , 25 кг
- Щанга от лег с тесен хват , 4х10 ; 10 , 10 , 15 , 10 кг
- Аддуктор , 3х 20 ; 15 кг
- Наведи с дъмбел встрани , 4х10 (на всяка страна) ; 12.5 , 10 , 10 , 10 кг
- Хиперекстензии , 3х10 ; СТ , 5кг , СТ
* 15 минути бягане на пътека с различна скорост и наклон + 4 спринта
* Кратко разтягане
- Доза протеин Пюър Нутришън
- Два кебапа от мръвка
После : малка мента,1/2 спрайт ; 250мл бира , 1 голяма с.л. салата от моркови,царевица,броколи и още няк’ви неща,объркана с цедено мляко ; малко зеленчуци на скара ; 1/2 татарско кюфте ; 5-6см от една наденичка ; торта - много вкусна,от типа на домашните,с бисквити,но с много хубав крем брюле.
И тъй :)
Камен и сестра му ми подариха много готини чанта Найк и къси гаги Адидас - супер свежи цветове,които сама няма да си купя никога,какъвто съм галфон - все ще се набутам в нещо черно,а иначе се прехласвам по шаренийките.
Част от подаръка на E.D. пък е една блузка с панда,дето вика фъцк офф :D , много е сладка,хихи ! :)
29.07.13
16:40
28/07/2013 , почивка (01)
Над 2,5л вода ... салати,смуути от зеленчуци,подправки,сирене и семки....100 гр черен шоколад...наденица .... пържола на обяд...А,да,пак около обяд имаше и смуути от банан и къпини,и мед.
Разходки.
29/07/2013 (02)
- Еспресо с пакетче мед
- 200гр сладолед от онзи,за който бях споменала - бял шоколад (inlove)
- Дъъъъъъъъъъълга разходка в жегата с носене на тежки чанти - от 10 до 14 някъде.
- До към 15:00 бях изпила 3 л вода
- 3 яйца на тефлона,1 розов домат,сирене
- Оня динен коктейл - диня,лимон,мента,лед + блендер :)
От 19:00 до 20:00 съм на тренировка,която ще опиша после заедно с останалите манджарета :)
29.07.13
23:02
Дописвам :
Тренировката : бърпи с лицева , коремни с хвърляне на топка към таван , набиране на тиерекс,клек с пуш преса /първо 16 ,после с 11 кила/...кво беше още...някво комбинирано упражнение за гръб и за бицепс (на тиерекс),още едно за корем...послееее....трицепс над глава с пудовка,скачане на въже & тиерекс за корем - групирани по 3,всяка тройка по 3 кръга.Готино загряване,готино разтягане,а някои упражнения ги правя все толкова калпаво.
След туй - 7-8 км ходене.
След тренировката - 12г протеин,Синтракс с Орео бисквитка,разтворен във вода.
Като се прибрах преди малко - известно количество бабек ииии...2 лъжици тиквички с ориз и домати,че майка искаше да й ги опитам.
И след туй,за лека нощ горе-долу - още 12гр протеин,тоя път разтворен в прясно мляко Верея 3,6% (около 300мл).
Утре ще си купя пак от био млякото,че на тия хич им нямам доверие вече и ги взимам от нашите,когато нямам от мойто си вкъщи.
Ще си взема протеин на Pure Nutrition - тирамису.Много вкусен.
Водата за деня удари 4 литра май,ако не и повече.Ама може и да не са повече.
Пия един Магнерич,мажа кълка с магнезиево олио и захърквам.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 29.07.13 23:03.
30.07.13
17:25
Какво може да се използва за следтренировъчно възстановяване при повишени нива на КК (креатинкиназа) ? (wasntme)
* писах и в една друга тема,в един друг раздел по същия повод,за което се извинявам /малко спамаджийска история/,ама .. (blush)
30.07.13
17:27
Много готино екипче за трен. имаш и сакчето ти много ми харесва, започвам все по-често да те засичам :D Ама продължавам да се чудя дали наистина си ти.. :D
30.07.13
19:36
Туй екипче ли имаш предвид ? :)
Ми кажи “дзак” ,де - толкоз ли съм страшна ? (nangel)
30.07.13
19:58
Не можах да се въздържа- супер готини панталонки и сак.:)
30.07.13
21:57
Дааа.. (inlove)
30.07.13
23:26
30/07/2013 , почивка (03)
Ох,нещо съм объркала датите,дните и дните от цикъла :D
Попита ме една жена днес какъв ден е,а пък аз мислих 2 минути,докато кажа,че е вторник :D
Все тая,последната информация е вярна :)))
Днес - почивка с много разходки,много игра с куче,което също си е натоварващо,предвид килограмите и енергията на добитъка...и чистене.
Храната - две кафета еспресо,едното с мед и мляко,другото само с мед ; 50грама бадеми ; 200гр зеленчуци на скара,150гр картофки соте,60гр сирене Маджаров ; ъм...известно количество суров шоколад от авокадо,остатъци от бадеми и лешници (дето съм правила ядкови млека),какаово и кокосово масло,сурово какао,мака и фурми ; за вечеря - протеин Pure Nutrition-Pure Whey,разджуркан в 200мл био мляко 1,5 % ; преди лягане - лъжичка МСМ,1 таб. Магнерич и една таблетка ЦЕТЕБЕ.
Водата е 2л , а самоделната тренировка,която си написах одеве за утре във фитнеса....ъм...дано оцелея - тежка,обемна,комбинация между силови упражнения и бягане на пътека,което плюех до съвсем скоро,но пробвах и твърдя,че за мен и моите колене е много по-добро от тичането по крив,твърд асфалт,колкото и да е по-скучно).Всичко съм напльокала в кръгове,за цяло тяло.Пожелавам си успех от сега,щото само като гледам листа .. и вече ме приболява тук-таме :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 30.07.13 23:30.
30.07.13
23:34
казано от Viara Keranova на 30.07.13, 19:58:
Не можах да се въздържа- супер готини панталонки и сак.:)
Мерси :)))
Теди,на теб също мерси :)))))
31.07.13
23:23
(mooning) 31/07/2013 (04) (mooning)
- шейк от банан,мака,1/2 доза протеин,200мл био мляко 1,5%
- кафе с мляко и пакетче мед
- тренировка с доза Л-карнитин
- домашен шоколад - около 100мл (не знам колко тежи,но знам колко събира купичката-не е гъст,по-скоро е пухкав един... :) )
- жен-шен с пантокрин и пчелно млечице
- пчелен прашец със сок от 1/2 лимон и мсм
- купичка цедено кисело мляко,разбъркано с мака5 какаови зърна,слънчогледови семки,мед и канела
- кило диня :D
- час и половина от ежеседмичното чистене на голямата офисна площ
- в 22:30 - 2 бисквити от тия...дето са без хидр. мазнини,консерванти,оцветители и дъра-бъра (на Престиж ли бяха,на кой..)
- по късна доба - стотина грама...сто и петдесет по-скоро,свински гърди,сготвени в тиган,под капак,овкусени с дижонска горчица,черен и червен пипер + малко бяло вино... и салата от домат,тиквичка и авокадо - без да добавям мазнина и разни други овкусители
- 3,5л вода
(muscle) Тренировката : (muscle)
@ загряване на стави,много подробно,както винаги (няк’во “братле” ме попита кви били тия йога упражнения,дето правя...докато си въртях китките,представи си...)
@ 10 мин пътека
@ разтягане
@ същинска част :
# 3 кръга + 400м пътека и 200м ходене по 20% наклон след тях :
15 лицеви от колене
15 скачащи клека
10 хиперекстензии с 4кг дъмбел пред гърди
# 3 кръга + 400м пътека и 150м ходене по наклон :
12 трицепс на скрипец - и в трите серии с 25кг
12 плиета - и в трите серии с 10кг /другия път с повече,че тия ми бяха малко,но доста се хлъзгах по пода,та реших да не рискувам да се разчекна/
30 коремни от лек наклон с 5кг дъмбел + 15 коремни “пеперуда” (това беше общо за тоя кръг)
# 3 кръга + 400м пътека и 150м ходене по наклон :
гребане с щанга - 6 надхват,6 подхват ; 14кг,20кг,20кг
12 тяга с прави крака ; 30кг,30кг,20кг
12 на всяка страна - планк + коляно към срещуположен лакът
# 3 кръга + 1,5км бягане на пътека (с няколко спринта по 50м и 2х200) след края :
рамо встрани и раменна преса - по 6 от всяко ; 4кг,5кг,5кг
12 бицепс Зотман с 5кг (само в първите два кръга,след това заместих с още една серия трицепс на скрипец,тоя път с 15кг)
12 на страна - наведи встрани с дъмбел ; 10кг,10кг,8кг
Поръчах си Л-карнитин на Pure Nutrition - лимон с гуарана и зелен чай.
:) :) :)
* мачках се с ролера след тренировката :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.08.13 13:27.
01.08.13
09:25
Идвам да доложа за снощи - след последното ядене изпапах още няколко бисквити от тия,затресе ме нещо кризата.
Ама така е,който тренира по 3 часа и не яде нищо читаво цял ден.. (tmi)
И мда...вчера на скрипеца така хубаво ми беше изскочил трицепсът...цял-целеничък.Накрая заради това реших да направя още една серия - само да го видя пак :D ,ама тоя път бяхме само аз и сланината :D
Ми с 25кила как няма да изскочи..(grin)..то аз разгъвам с 15-20 :D…ама на мен ми е слаба група (dull)
01.08.13
10:48
Бе аз после установих,че не съм се била позиционирала правилно и затуй съм бутнала толкоз ... Ще пробвам утре пак в началото на тренировката,да видим дали ще мога :)))
На мен раменете ми са слаби - 5 кила и вече мра ...
Ето мъничък прасец,който дори не си личи как се цепи и разделя реално :@