The Mashine!

Темата е заключена.
Прескочи до:

Та от Неделя:

-тренировка:крака

-сгъване легнала-3*20(25кг,25кг,30кг) СС с къси екстензии(5кг диск)-3*20
-сгъване с 1 крак-3*20(10кг)
-сгъване с 1 крак(легнала)-3*20 СС с къси екстензии(5 кг диск)-5*20
-абдуктор-5*20(40кг,45кг,45кг,45кг,50кг)
-глутеус-3*30(35,30кг,40кг)
-бедрено разгъване-3*25(20кг)
-ходещи напади-3*25 на крак(3 кг гири в ръце)
-качване на трупче-3*25 на крак
-лег преса(тясно,високо)-3*25(75кг)
-прасец от седеж-3*15(15кг,17,5кг,15кг)
-прасец от стоеж-3 до отказ
-своеволия за Д-то-български клек,ританки...и т.н

-Храна

-закуска-5 белтъка,1 жълтък,маруля,половин краставица,витамини,фолиева кис

-обяд-150гр сьомга,половин краставица,6 гр Амино 2000,ензим

-сл закуска-175 гр езерна сьомга,маруля

-вечеря-5 белтъка,1 жълтък,половин краставица

Добавки-пр трен-5 гр БЦЦА,5 гр Глутамин,2 гр л-карнитин,Липо6-2тб,Кре-алкалин,15 мл МСТ
        сл трен-5 гр БЦЦА,5 гр Глутамин
преди сън 50 мг ДХЕА

Емии....махам зелените зеленчуци....нямам идея какво се случи,пръскат ли ги....,но определено не ми понасят вече:((((остават само краставици и някъкви салати.

19.08.13
14:46

казано от Диана Христова на 19.08.13, 08:50:

ааааа писах...писах и ми се изтрииииииии.аааааааааааааааааа.......по-късно..пак..нямам нерви:))))хахахаха

даваш десен бутон ънду/отмени и се връща ;)

19.08.13
14:51

Аз правя често микс от настъргани моркови, тиквичка и краставица. Ако ти пасва на режима, ще е някакво разнообразие...

Морковите по-натам не биха се вписали... Даже с оглед колко скоро е състезанието, по-добре да не ги почва :) Пак зависи от количеството, но те са толкова вкусни, че ...
Варианти:
тиквички, патладжан - на скара;
салата от китайско зеле, краставици и копър;
рулца от тиквички по дължина, а в тях завита извара с копър (и орехи, ако включваш)
карфиол и броколи на пара;
зеле на пара;
Забележи дали ти дразнят стомаха, когато са сурови.

Моята добра приятелка и тренировъчен партньор, докато се готвеше за състезания, си правеше “суши” от краставица - кръгче краставица, малко извара и орехче отгоре :)

19.08.13
21:12

Мога да добавя за патладжана ,че става супер,когато първо се задуши и после запече :) Аз го осолявам предварително,но не знам ти как се движиш с натрия.
Тиквичките си ги правя на миш-маш. Задушавам тиквички,домати и чушки на кубчета,като омекнат хубаво чуквам вътре яйцата/белтъците и слагам извара.Разбърквам да се сготви яйцето и е готово :) Много бива да ти кажа ;)

А яхния от зелен боб, с лук, пипер, домати, чесън, морков (може и без него). (inlove) Божественярско! :D

казано от veronique на 19.08.13, 20:59:

Морковите по-натам не биха се вписали... Даже с оглед колко скоро е състезанието, по-добре да не ги почва :) Пак зависи от количеството, но те са толкова вкусни, че ...
Варианти:
тиквички, патладжан - на скара;
салата от китайско зеле, краставици и копър;
рулца от тиквички по дължина, а в тях завита извара с копър (и орехи, ако включваш)
карфиол и броколи на пара;
зеле на пара;
Забележи дали ти дразнят стомаха, когато са сурови.

Моята добра приятелка и тренировъчен партньор, докато се готвеше за състезания, си правеше “суши” от краставица - кръгче краставица, малко извара и орехче отгоре :)

Обожавам моркови,но да скоро е...и няма да ги ям:)скара нямам...но тиквичките си ги правя на тиган без мазнина,бях ги спряла,но пак ще пробвам...зеле-ммм определено ми се подува корема:(((и тази идея със сушито е супер,но нямам орехи в храненията:))остана карфиола и броколите...еми като нямам специален уред за пара..някъкви други способи???иначе ги правя в миквълновата фурна...:(Благодаря за съветите:)))

от вчера едно кардио,корем,дупе

-трен1-корем-8-10 различни упражнения в 2 гигантски серии до отказ
-дупе-абдуктор-3*30(35кг)в ‘’модерната’’ зала
-глутеус-5*30(кабели)
-кардио-45 мин степер(пулс до 140уд)

-трен2-20 мин степер(пулс 140уд),20 мин спинбайк(пулс 140уд)

-храна-

-закуска-5 белтъка,1 жълтък,маруля,половин краставица

-обяд-съомга 150 гр,краставица,маруля,витамини,фолиева кис

-сл закуска-175гр езерна сьомга,половин краставица,10 бадема

-вечеря-5 белтъка,1 жълтък,2 резена шунка

-Добавки-пр трен1-5 гр БЦАА,2 гр л-карнитин,Липо6-2 тб,МСТ 15 мл,кре-алкалин-1 тб
          сл трен1-5 гр БЦАА,5 гр Глутамин
        пр трен2-5 гр БЦАА,2 гр Л-кАРнитин,Липо6-1 тб,15 мл МСТ
        сл трен2-5 гр БЦАА,5 гр Глутамин
преди сън 50 мг ДХЕА

20.08.13
12:52

Прави ги в най-обикновена тенджера под похлупак. Ако са тиквички, броколи или карфиол, не е нужно дори вода да добавяш - те пускат достатъчно при запарката.

казано от Kath на 20.08.13, 12:52:

Прави ги в най-обикновена тенджера под похлупак. Ако са тиквички, броколи или карфиол, не е нужно дори вода да добавяш - те пускат достатъчно при запарката.

Лелелеле супер....Благодаря ти много:))))

20.08.13
12:56

Е аз по-конкретно имах предвид настъргани тиквички и краставици, акцентът е върху тиквичката, не върху морковите. И аз не винаги слагам моркови, нищо, че не поддържам състезателно тегло :D Просто на салата са много добри и са чудесен талаш.

Момичета всичко ще пробвам според режима и ще видим отзиви:)))Благодаря за идеите:)))))

20.08.13
16:04

Моля ви, светнете ме защо при поддръжка на състезателна форма избягвате морковите? Заради високия ГИ, или..?

20.08.13
16:58

Морковите нямат висок ГИ, източника ми е достоверен.

21.08.13
05:27

казано от Daniel Pavlov на 20.08.13, 16:58:

Морковите нямат висок ГИ, източника ми е достоверен.

Това не е аргумент (nrespect)

Мнението беше редактирано от Kath на 21.08.13 05:28.

21.08.13
08:09

Моркови, обелени, сварени - ГИ - 41, ГН - 2, това се отнася за 80 грама порция, която съдържа 5 гр въглехидрати;

Революцията в здравословното хранене - Джени Бранд-Милър, Кей Фостър-Пауъл,Стивън Колагиури, AMG Publishing, 2011
стр. 195
Защо стойността на ГИ на морковите беше променена от 92 на 41?
На кратко синтезирано тестовете, които са отчели ГИ 92 на морковите са били с големи колебания при тестваните хора и само проведени на 5-ма души, това се е случило 1982 година, проведени са след това пак тестове и резултатите са с леки колебания 41 ГИ на морковите.
Няма да пиша целия текст, това смятам е добра извадка, между другото ако бях казал само че нямат висок ГИ нямаше да последва отговор, ама нали съм подробен... :D

Морковите имат повече захари, от колкото други зеленчуци. Близо 5г захари на 100г моркови.
Може да ви се струва малко, но за подготовка за състезание по фитнес и културизъм, всеки грам оказва значение :)

и така малко промени:)))спилита сега е 3:1….като всеки ден(освен в трен за гръб и крака)праявя кардио 45 мин....но през седмицата не на гладно,имам закуска от 7 белтъка с 1 жълтък,защото преценихме,че минава мн време до храненето..имам предвид,че аз ставам в 4 ч,отивам да работя,тренирам и тогава заксвам,коетоооо....прави някъде 6 часа....след ставане и немога да си направя другите хранения..тааа засега може:)))

Храната е 2 към 2..т.е.—-1 ден с по 150 гр овес,400гр пуешко,зеленчуци,14 белтъка,2 жълтъка,1 с 100гр овес,500гр пуешко,14 белтъка,2 жълтъка,зеленчуци,и 2 дни нули-с около 400 гр немазна риба,14 белтъка,2 жълтъка,зеленчуци...тенденцията е да се намалят калориите...:)))Та това е...сега да си напиша от вчера:

-Трен1-45 мин степер(пулс до 145уд)

-Тренировка2-гърди,предно,средно рамо

-бутане на дъмбели от наклон-4*8(12кг)СС с хоризонтален флайс-4*12(12кг)
-кофи-3*12 СС с кросоувър-3*12
-кросоувър-3*20
-смит машина зад врат-3*10 СС с разтваряне на дъмбели встрани(седнала)-3*10(4кг)
-машина за рамо-3*10 СС с предно рамо-повдигане на гири напред с 1 ръка-3*15(4кг)

Храната е ясна...

Добавки-пр трен1-5 гр БЦАА,2 гр Л-карнитин,Липо6-2 тб,15 мл МСТ
        -сл трен1-5 гр БЦАА,5 гр Глутамин
        пр трен2-5 гр БЦАА,5 гр Глутамин,15 мл МСТ,Кре-алкалин-2тб,2 гр л-карнитин.Липо6-1 тб
преди сън-50 мг ДХЕА
зелен чай-1 тб след обяда

21.08.13
09:12

тежестите ти намаляват, повторенията май се увеличава(особено при краката) вкарваш супер серии...
Как въздейства това върху мускула?  защо се променя така тренировката? интересно ми е защо се прилага такъв начин на трениране при предсъстезателна диета?
всевъзможни разбирачи тук обясняват, че типа тренировка не бил обвързан с хранителния режим, че можеш да сваляш или орелефяваш само с въздействие на храненето.
а всеки състезател, за който съм чела/гледала, прави промяна в тренировката си в предсъстезателен период.
затова ми се иска да ми обясни човек, който го прави в момента и на практика и съвсем публично ;)

казано от Queen Cobra на 21.08.13, 09:12:

тежестите ти намаляват, повторенията май се увеличава(особено при краката) вкарваш супер серии...
Как въздейства това върху мускула?  защо се променя така тренировката? интересно ми е защо се прилага такъв начин на трениране при предсъстезателна диета?
всевъзможни разбирачи тук обясняват, че типа тренировка не бил обвързан с хранителния режим, че можеш да сваляш или орелефяваш само с въздействие на храненето.
а всеки състезател, за който съм чела/гледала, прави промяна в тренировката си в предсъстезателен период.
затова ми се иска да ми обясни човек, който го прави в момента и на практика и съвсем публично ;)

Дааа определено намаляват тежестите...сега се страя в доста правилно изпълнение и напомпване на мускула:)))Обожавам супер сериите,но преди прекалявах с тях и смачквах мускула...хахаха сега са доста по-различни..нооо...да си кажа според мен за супер сериите...те позволяват да се подържа сравнително висока пулсова честота през цялата тренировка,което в перода на изчисване е супер...напомпването е супер...и явно се получава кардио ефект...и това с типа тренировка и храненето..хахах недейте така бе хорааа....как да няма значение...е,може при повечето мъже да се получава някъкси...но при нас....рядко:(и съм съгласана за това,че храната е поне 80% от цялата работа...нооо все пак....трябва си интензитет:)))ама,ако има интересни мнения искам да ги видя:))))???

21.08.13
15:06

На мен ми е интересно дали ти прилагат методът на Джон Парило за сепарацията? :) Или е твърде хард това ниво все още ?

По горната тема,това което съм чела аз,е че,наред с храненето разбира се, за прилична дефиниция в горна част се иска 15+ повторения със сравнително лека тежест и 20+ за долна като уж целта е при повече изолиращи да се помпи хубаво,да се развива самия мускул,не толкова като обем,а като детайли и другото,което имам спомен че съм чела,е че разтягането на мускулът между отделните серии също допринася за това.
И на мен ми беше интересно какво ще отговориш. :)

То че можеш да сваляш и орелефяваш само чрез храната, може, но когато става въпрос за професионално състезание, задължително храненето се съчетава с тренировките.
Просто е такава спецификата, че всичко се гледа едва ли не под лупа - форма и обем на мускулатурата, качествено обезводняване, васкуларизация, сепарация, симетрия между отделни мускулни групи.
Всичко това изисква перфекционизъм що се отнася до хранене и тренировки.
Особено при жена, която едва ли използва цял наръч от стеориди:)
Но дори и при мъжете културисти, на сериозна и твърда химия, храненето е добре издържано.

Не съм професионалист, но се интересувам, а и около мен има доста състезатели.

Увеличаването на броя повторения, съответно намаляването на работните тежести преди състезанието е свързано с два фактора:
1. постигането на желана хипертрофия  (в случая без нарастване на силата, дори може да се забележи застои или спад)
2. силно намалените калории, и то за сметка на въглехидратите (наличие на много последователни “дни на нула” - т.е. с нула въглехидрати, а в останалите дни - въглехидрати, които са в малко количество, колкото да поддържат). Това са си все условия, които те скапват физически и ти се налага да намалиш работните тежести и да увеличиш повторенията. Тук следват и периодите с обезводняване.. а бе според мен, съдейки отстрани, това е най-тегавата част от подготовката - тази, която изисква най-много отдаденост и най-много железни нерви:) защото през този период всичко те дразни и си нон-стоп гладен... Дето се вика - не си благ за обществото :)

Чакам и аз да видя какво ще сподели Диана по темата: )

казано от Juls на 21.08.13, 15:06:

На мен ми е интересно дали ти прилагат методът на Джон Парило за сепарацията? :) Или е твърде хард това ниво все още ?

По горната тема,това което съм чела аз,е че,наред с храненето разбира се, за прилична дефиниция в горна част се иска 15+ повторения със сравнително лека тежест и 20+ за долна като уж целта е при повече изолиращи да се помпи хубаво,да се развива самия мускул,не толкова като обем,а като детайли и другото,което имам спомен че съм чела,е че разтягането на мускулът между отделните серии също допринася за това.
И на мен ми беше интересно какво ще отговориш. :)

Не съм запозната с този метод..но си мисля,че е височко още:)))...

казано от veronique на 21.08.13, 17:51:

То че можеш да сваляш и орелефяваш само чрез храната, може, но когато става въпрос за професионално състезание, задължително храненето се съчетава с тренировките.
Просто е такава спецификата, че всичко се гледа едва ли не под лупа - форма и обем на мускулатурата, качествено обезводняване, васкуларизация, сепарация, симетрия между отделни мускулни групи.
Всичко това изисква перфекционизъм що се отнася до хранене и тренировки.
Особено при жена, която едва ли използва цял наръч от стеориди:)
Но дори и при мъжете културисти, на сериозна и твърда химия, храненето е добре издържано.

Не съм професионалист, но се интересувам, а и около мен има доста състезатели.

Увеличаването на броя повторения, съответно намаляването на работните тежести преди състезанието е свързано с два фактора:
1. постигането на желана хипертрофия  (в случая без нарастване на силата, дори може да се забележи застои или спад)
2. силно намалените калории, и то за сметка на въглехидратите (наличие на много последователни “дни на нула” - т.е. с нула въглехидрати, а в останалите дни - въглехидрати, които са в малко количество, колкото да поддържат). Това са си все условия, които те скапват физически и ти се налага да намалиш работните тежести и да увеличиш повторенията. Тук следват и периодите с обезводняване.. а бе според мен, съдейки отстрани, това е най-тегавата част от подготовката - тази, която изисква най-много отдаденост и най-много железни нерви:) защото през този период всичко те дразни и си нон-стоп гладен... Дето се вика - не си благ за обществото :)

Чакам и аз да видя какво ще сподели Диана по темата: )

Всичко предстои...нямам представа как ще реагира тялото...все пак за пъри път го праявя...проби,проби(надявам се без грешки)..не съм обезводнявала досега,но на мен пък това с водата ми се струва най-тежко!Абе да съм здрава !!!:)))

и от вчера:

-тренировка1-45 мин степер(пулс до 145уд)

-тренировка2-гръб,задно рамо
-набиране(хор.подхват)-4*10(интересното е,че мн се озорих с този подхват..мн странно?уж широкоя бил по-труден:)) в СС с придърпване на горен скрипец (към корема)-4*15
-придърпване на горен скипец(зад врат)-7*15(през 30 сек.)
-придърпване на горен скрипец (към корема)-3*20
-разтваряне за задно рамо на пейка-3*10(4кг) в СС с обратен пек-дек-3*12(25кг)
-екстензии-3 до отказ
-обратни екстензии-2 до отказ
-интервално кардио-25 мин пътека(2:1:1:1)

Храна:

Закуска-7 белтъка,1 жълтък

-закуска2-50 гр ов ядки,200 гр пуешко,тиквички(задушени),витамини,фолиева кис

-обяд-50 гр ов ядки,150 гр пуешко,тиквички,зелен чай-1 тб

-сл закуска-150гр пуешко,половин краставица

-вечеря-7 белтъка,1 жълтък

Добавки:пр трен 1-5 гр БЦАА,2 гр л-карнитин,Липо6-2тб,МСТ 15 мл
          сл трен-5 гр БЦАА,5 гр Глутамин
пр трен 2-5 гр БЦАА,5 гр Глутамин,2 гр л-карнитин,Кре-алкалин-2тб,МСТ 15 мл
преди сън-50 мг ДХЕА

22.08.13
09:08

придърпване на горен скрипец (към корема)? какво представлява това?

казано от Queen Cobra на 22.08.13, 09:08:

придърпване на горен скрипец (към корема)? какво представлява това?

хахаха нали се опитвам без чужди думи...ама....пулл даун:)))те тва е:)))

и пак писах,писах..хахахах както и да е..от вчера:

-Трен1-кардио 45 мин степер(пулс до 145уд)

-Трен2-ръце
-ръзгъване на горен скрипец(прав лост,тясно)-3*12 в СС с сгъване за бицепс от долна макара-3*15
-кофички между пейка-3*15(5 кг диск) в СС с чуково сгъване от налконена пейка-3*10(6кг,8кг,6кг)
-разгъване за трицепс от долна макара-3*15 в СС с машина за бицепс-3*12
-кик-бек-3*15(6кг) в СС сконцентрично сгъване-3*15(6кг)
-интервално кардио-20 мин пътека(2:1:1:1),20 мин спин байк-равномерно(пулс до 135уд)

Храна

-закуска-5 белтъка,1 жълтък

-закуска2-175 гр езерна сьомга,тиквички,карфиол,витамини,фолиева кис

-обяд-175 гр езерна сьомга,тиквички,карфиол,зелен чай-1 тб

-сл закуска-175 гр езрна сьомга,тиквички

-вечеря-5 белтъка,1 жълтък,половин краставица

Добавки-пт трен1-5 гр БЦАА,2 гр л-карнитин,Липо6-2тб,МСТ-15мл
          сл трен1-5 гр БЦАА,5гр Глутамин
пр трен2-5 гр БЦАА,5 гр глутамин,2 гр л-карнитин,Липо6-1тб,15мл МСТ,Кре-алкалин.2тб
преди сън 50 мг ДХЕА

от вчера:

-трен1-корем,дупе,кардио
-корем-8-10 упражнения в 2 гигантски серии до отказ
-дупе-абдуктор-3*30(40кг,45кг,50кг),глутеус  машина-4*30(35кг,40кг,40кг,45кг)
-кардио-45 мин степер(пулс до 145уд)

-трен 2-кардио-20 мин пътека(ходене под наклон(18%)пулс до 145уд),20 мин ‘’полегнало’’ колело(пулс до 135уд)

-Храна:

-закуска-5 белтъка,1 жълтък

-закуска2-175 гр езерна сьомга,тиквички,витамини,фолиева кис

-обяд-175 гр езерна сьомга,тиквички,,зелен чай-1 тб

-сл закуска-175 гр езрна сьомга,половин краставица

-вечеря-5 белтъка,1 жълтък,малко карфиол(суров)

Добавки-пт трен1-5 гр БЦАА,2 гр л-карнитин,Липо6-2тб,МСТ-15мл
      сл трен1-5 гр БЦАА,5гр Глутамин
пр трен2-5 гр БЦАА,2 гр л-карнитин,Липо6-1тб,15мл МСТ
преди сън 50 мг ДХЕА

Прочети повече: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/68578/P160#ixzz2csjwcKHd

от вчера:

-трен1-45 мин кардио(на гладно,тъй като не съм на работа),степер(пулс до 145уд)

-трен2-крака
-сгъване от лег-3*20(25кг,30кг,30кг) в СС с къси екстензии(5кг диск)-3*20
-съгаване с един крак(права)-3*20(10кг)
-сгъване с 1 крак от лег-3*20(12,5кг)в СС с къси екстензии-5*20(5кг диск)
-абдуктор-5*20(40кг,45кг,45кг,45кг,50кг)
-глутеус машина-5*20(35кг,40кг,40кг,45кг,45кг)
-разгъване от седеж-4*20(20кг,20кг,25кг,25кг)
-ходещи напади-3*25 на крак(3 кг гири в ръце)
-качване на трупче-3*25 на крак
-преден клек-3*25(на смит машината,само с лост)..тука ми станаааа тежкооо мали....добих друг цвят на лицето..хахаха
-прасец от стоеж-15,12,10,8(15кг,20кг,30кг,30кг)
-прасец на лег преса-4*12(75кг,85кг,95кг,105кг)—-още може,но ме е страх:)))
-кардио-35 мин ‘’полегнало’’ колело(пулс до 135уд)

Храна:
Направих един зареждащ кекс:150гр овес,7 белтъка,1 жълтък,канела

Закуска-половината от кекса,витамини,фолиева кис

-обяд-останалия кекс,200гр пуешко,половин патладжан,малко карфиол,зелен чай-1тб

-сл закуска-200 гр пуешко,полоеин патладжан,малко карфиол

-вечеря-7 белтка,1 жълтък,половин краставица

Добавки-пр трен1-6 гр Амино 2000,2 гр Л-карнитин,Липо6-2тб
        сл трен1-5 гр БЦАА,5гр Гутамин
пр трен2-5 гр БЦАА,5 гр Глутамин,2 гр Л-карнитин,Липо6-1тб,Кре-алкалин-2тб
сл трен2-5 гр БЦАА,5гр Глутамин
преси сън 50мг ДХЕА

Мнението беше редактирано от Диана Христова на 25.08.13 16:17.

от вчера:

-трен1-кардио(на гладно) 45 мин-степер(пулс до 145уд)

-трен2-гърди,предно средно рамо
-Тренировка2-гърди,предно,средно рамо

-бутане на дъмбели от наклон-4*8(10кг,12кг,14кг,14кг)СС с хоризонтален флайс-4*12(10кг,12,14,14,)
-кофи-3*12 СС с кросоувър-3*12
-кросоувър-3*20
-смит машина зад врат-3*10 СС с разтваряне на дъмбели встрани(седнала)-3*10(4кг)
-машина за рамо-3*10 СС с предно рамо-повдигане на гири напред с 1 ръка-3*15(4кг)

Храната:

-закуска-1/2 кекс(100гр ов ядки,7 белтъка,1 жълтък,канела),витамини,фолиева кис

-обяд-1/2 кекс,250гр пуешко,половин патладжан,малко карфиол,зелен чай-1тб

-сл закуска-250 гр пуешко,половин патладжан,малко карфиол

-вечеря-7 белтъка,1 жълтък,половин краставица,малко ‘’Табаско’‘

Добавки-пр трен1-6 ге Амино 2000,2 гр Л-карнитин,Липо6-2 тб
      -сл трен1-5 гр БЦАА,5 гр Глутамин
      пр трен2-5 гр БЦАА,5 гр Глутамин,Кре-алкалин-2тб,2 гр л-карнитин.Липо6-1 тб
преди сън-50 мг ДХЕА

Прочети повече: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/68578/P160#ixzz2d3LPJd00

-от вчера:

тренировка2-гръб,задно рамо
-набиране(хор.подхват)-4*10(интересното е,че мн се озорих с този подхват..мн странно?уж широкоя бил по-труден:)) в СС с придърпване на горен скрипец (към корема)-4*15
-придърпване на горен скипец(зад врат)-7*15(през 30 сек.)
-придърпване на горен скрипец (към корема)-3*20
-разтваряне за задно рамо на пейка-3*10(4кг) в СС с обратен пек-дек-3*12(25кг)
-екстензии-3 до отказ
-обратни екстензии-2 до отказ
-интервално кардио-25 спин байк(2:1:1:1)

Храна:

-закуска-7 белтъка,1жълтък

-обяд-220 гр езерна сьомга,тиквички,витамини,фолиева кис

-обяд2-210 гр езерна сьомга,тиквички,половин краставица,зелен чай-1тб

-сл закуска-230 гр езерна сьомга,тиквички

-вечеря-7 белтъка,1 жълтък,5-6 кисели краставички

Добавки-пр трен-5 гр БЦАА,5 гр Глутамин,1,5гр л -карнитин,Липо6-2тб,Кре-алкалин-2тб
          сл трен-5 гр БЦАА,5 Гр Глутамин
преди сън 50 мг ДХЕА

Прочети повече: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/68578/P160#ixzz2d9IoGRen

Ехоооо...доста трудно се оказва да пиша,когато съм в БГ..но нещата горе долу са така:правя кардио сутрин 55 мин...качване по стълбите във входа,после упражнения за седалището...следобяд е силовата тренировка,в която упражненията непрекъснато се сменят,както и килограмите..след нея пак имам около 55мин кардио..разнообразно..или половината е интервално,после равномерно..или само равномерно,но уредите се сменят...спринтове....мммм да има разнообразие:)))))Храната е предимно риба,пиле(500-600гр)...зеленчуци..яйЧни белтъци,до 2 жълтъка..това е като цяло,добавките са същите...водата е доста...колкото поема.хахахах когато мога пак ще пиша:)))))Хубави дни на всиЧки:))))

Ехоооо не съм се изтрила:)))вече съм си в Германия..таа да разкажа набързо какво се случи последния месец:

Като цяло тренировките бяха двуразови(сутрин кардио до час с дупе или корем,следобяд силова трен в супер серии и отново кардио към 50 мин),храната беше предимно мазна риба,като в зависимост от дните правех 2 на 2…1 ден с по 150 гр овес,1 на 100гр това с пиле,зеленчуци и към 14 белтъка,20 гр МСТ или зехтин,другите 2 дни риба(предимно пъстсрва),пак белъци и към 40гр МСТ или зехтин...Добавките си останаха същите общо на ден 20 гр БЦАА(неовкусени),20 гр Глутамин(неовкусен),4-6 гр Л-карнитин,1,5гр Кре-алкалин...Обезводняването беше седмица с качване на водата(стигнах до 12л)..имах зареждане последните 3 дни с ориз варен в дестилат(300гр,250гр,и в деня на състезанието само оризовки и пиле,МСТ и фъстъчено масло с 400гр пиле)..та туй то...боя,грим,прическа...и 2 мин на сцената,2 момичета.2-ро място...не съм особено доволна,...но пък си е някъкъв старт!!!
Продължавам без треньор(мн финанси отидоха и немога да си го позволя)...Имам лиценз за състезанията в Германия...ще направя някои промени както аз ги усещам нещата..пък да видим...има състезание на 2-ри Ноември...ще се пусна при всички положения:)))хайдее сега малко снимки..:)))и да продължавам:)))

...

Мнението беше редактирано от Диана Христова на 12.10.13 12:50.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1