Новият дневник !

Темата е заключена.
Прескочи до:

24.08.13
01:12

Само да кажа, че след 20 тина минути във ваната с вода и лед трудно се ходи :D

24.08.13
22:02

!!!!! 200 !!!!!

Мнението беше редактирано от Madboy на 24.08.13 22:05.

25.08.13
19:29

Днес тяга 170 200 210 , 2х5@110кг

Еректорите добре ли са ? :Д

Мнението беше редактирано от Madboy на 25.08.13 19:30.

26.08.13
22:54

МОЛЯ, ФОРУМНИТЕ ПИСАЧИ ДА СИ ГО ПРИНТИРАТ !

Lazar Radkov: (Live to LIft)
Има неща, които са смислени, има неща, които са пълен т@ш@к, има и такива, които са супер тъпи. Ако всички неща от първа група да са в една тренировка .... хм, не е добра идея. Цецо е прав, че не е тренировка, а workout. Тренировката е нещо, което има структура и замисъл сама по себе си, както и всеки елемент от нея може да бъде аргументиран и може да бъде демонстрирано как подобен подход е работил до момента. Тренировката е свързана с миналото (изгражда се въз основа на всички изминали тренировки) и с бъдещето (част е от по-голям план, свързан с постигането на някакви конкретни резултати). Това не е лесно да се направи. Workout-a слабо се основава на миналото, няма поглед в бъдещето, доста често няма кинзиологично и физиологично аргументируема структура и най-често е свързан с настроението и желанието на работа на въпросния треньор във въпросния момент. Всяка тренировка трябва да бъде структурирана така, че да бъде неразделна част от цялостен по-голям подход (програма), която да води към конкретни и измерими резултати.

Мнението беше редактирано от Madboy на 26.08.13 22:55.

27.08.13
10:55

Трябваше повода за този коментар да шернеш също.

Иначе, страхотно попадение на бат Лазо, поредното му де, много разум насъбра той...и продължава!

27.08.13
16:00

Все още събирам пари за наколенки - http://www.liftinglarge.com/Titan-Knee-and-Elbow-Sleeves

Имам мнения с по 50 харесвания, средно се пада по 2 лв на човек, за да не ме болят коленете :)

iBan - BG83BPBI79231096970001
Swift - BPBIBGSF

Вече няколко души се отзоваха:)

Мнението беше редактирано от Madboy на 27.08.13 16:02.

Ето една приятна възможност за превръщане на думите в нещо реално... :)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.08.13 16:07.

27.08.13
16:11

Ти още ли нямаш спонсори бе, стана многократен републикански, медали от европейски , световни какво беше и няма 50 кинта? Бахти неблагодарната работа е тая държава, тоя спорт като цяло. Ако беше станал футболист и беше с еквивалентни постижения, с каквито си в трибоя, сега щеше да си милионеро и щеше да лежиш покрай собствен басейн (всъщност 2 от двете ти страни) в огромно имение и гараж с 15 вида коли, всяка на стойност над 100 бона... в Испания :D

Мнението беше редактирано от lordinario на 27.08.13 16:11.

27.08.13
16:14

Отказвам цигарите за няколко дена в името на Сашко 8-)

За съжеление Ванчо е много прав... то и футболисти с никакви постижения пак живеят така...

27.08.13
16:20

казано от kristiancho на 27.08.13, 16:15:

За съжеление Ванчо е много прав... то и футболисти с никакви постижения пак живеят така...

На някои може да не им харесва,но футболът е мизерен спорт,който се крепи само на шоу,а футболистите са супер некадърните,надути,смешни,без никакви атлетични,силови и визуални постижения “спортисти”. Не, наистина е шоу, като кеча. Колкото в кеча се бият наистина, толкова и футболистите са спортисти. Всичко е за пари. Истинските спортове са рядко популяризирани за обикновеният човек. Направете анкета по улиците, да видим колко хора ще кажат, че любимият им спорт е някой в който се иска търпение, упоритост, много усилия , много средства, пълна себеотдаденост и малко публика.

Е, значи всеки може да направи за себе си и друг избор - билет за футболен мач или Сашо... :)
Футболът е ясен, говорили сме ги тия неща... тук случаят е различен. :)

27.08.13
16:25

То билетите за двучасово чоплене на семки, пиене на бира и гледане сеир на безнадеждни и гнусни клоуни струва доста, ако всички дадем по толкова,Сашко ще си купи не само наколенки, ами пълна екипировка от най-високо ниво,че и за “добавки” ще останат пари.

Мнението беше редактирано от lordinario на 27.08.13 16:25.

Е... реално сега елита на футбола си заслужава да бъде видян ( на моменти, защото и големите отбори правят скучни мачове )... и въпреки това парите които се въртят там са несъобразно високи... сега не може на фона на кризата в Испания .. Реал да дават 100млн че и почвече за онзи левичар който на десния си крак само се подпира.... някак си грозно е... та и тука неможе Мусумомбо Уготамагочи да зима по 30-40,000лв на месец при положение, че средната заплата в Русе е 350лв а в страната вероятно 550лв... пък аз примерно играя поне колкото въпросния ‘елитен’ играч...

27.08.13
16:37

Вместо да търсиш спонсoри - търси си работа.
По-добрия вариант е да изкарваш сам, отколкото да чакаш някой да ти даде пари за спорт.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 27.08.13 16:40.

27.08.13
16:41

Едното не изключва другото.

27.08.13
16:47

Да, но работата е по-сигурния вариант, пък някак си е по-дългосрочен.

27.08.13
16:51

говорите така явно защото наистина незнаете какви тренировки и режими спазват футболистите ...

27.08.13
16:54

казано от Cvetan Petrov на 27.08.13, 16:51:

говорите така явно защото наистина незнаете какви тренировки и режими спазват футболистите ...

Най-вече режими. :D :D :D Вечерта, дискотеката, курвите, алкохола, мазните храни на бара, това визираш , нали? Трудничко си е, особено когато нямаш пари, та футбола е толкова нископлатежен.

27.08.13
16:56

Така, искаш да си говорим за БГ футбола ли...

Защото надали ти имаш представа за режима на Милан, обаче аз имам представа за режима на Ботев Враца...

Айде давай, споделяй, ти си първи, да видим докъде ще я докараш:)

27.08.13
19:17

пич в плевен видях няколко футболиста от левски в една кръчма и мои хора искаха да ги снимам с тях, при което единия ИГРАЧ ми каза само да не се качва в facebook, щото в момента са в така наречния режим и да не ги скива тренера, как се възстановяват с ракии, салата и плевенски курви. Заеби тоя футбол

казано от A.W.E.I.T на 27.08.13, 16:11:

Ти още ли нямаш спонсори бе, стана многократен републикански, медали от европейски , световни какво беше и няма 50 кинта? Бахти неблагодарната работа е тая държава, тоя спорт като цяло. Ако беше станал футболист и беше с еквивалентни постижения, с каквито си в трибоя, сега щеше да си милионеро и щеше да лежиш покрай собствен басейн (всъщност 2 от двете ти страни) в огромно имение и гараж с 15 вида коли, всяка на стойност над 100 бона... в Испания :D

Да, ама ще си и с разтворен гъз, така че не е на далавера.

28.08.13
00:00

Днес загрявка - Бутане на колата на Ники до газостанцията, където нямаше газ, бутане на същата до бензиностанцията.
След това ходене пеша до една кръчма, където пихме кафе, за да си починем малко (само по баири я бутахме двамата, около час)

Клек 60,100,140, 1х180 0х190 (тук ми се схванаха ръцете, от бутането, и лоста много ме залюля като клекнах, и останах долу :D) 1x190 :D ( тук вече успешни)
Лежанка 60 80 100 120 2х1@140 с пауза !!!! :) :)

На връщане вече акумулатора си беше починал, тя и с бензина успя да запали, и не ходихме пеша :D

Мнението беше редактирано от Madboy на 28.08.13 00:02.

казано от Madboy на 24.08.13, 01:12:

Само да кажа, че след 20 тина минути във ваната с вода и лед трудно се ходи :D

Ако никой не те е предупредил - винаги го прави с гащи.

Гледам от скъпите наколенки си харесал :(

28.08.13
00:15

Ами те са позволени на състезания Цецко, нямам голям избор :) А и стягат доооста.

28.08.13
02:54

Айде уилкс!!!

28.08.13
07:53

казано от Петър Вътов на 27.08.13, 19:17:

пич в плевен видях няколко футболиста от левски в една кръчма и мои хора искаха да ги снимам с тях, при което единия ИГРАЧ ми каза само да не се качва в facebook, щото в момента са в така наречния режим и да не ги скива тренера, как се възстановяват с ракии, салата и плевенски курви. Заеби тоя футбол

не искам да споря с вас за футбол и вие сте прави като гледате бг футболистите по кръчми и дискотеки ,но има и много сериозни играчи дори и в бг които спазват режими и т.н. Просто няма лесен спорт.

28.08.13
09:41

Така съм по-съгласен!
Има, прав си. Но те понякога си тренират по собствен режим, демек добавят неща, които отбора не прави. Възстановяват се по-разумно, използват методи на които, конвенционалните треньори се смеят.
Пламен Марков, примерно беше натренирал ЦСКА така яко кондиционно, че ония мачкаха като валяци. После изреваха “звездите”, че им е тежко и ги смазвал и му се “скараха” мениджърите. В интерес на истината той(Марков) беше взел доста ценни съвети от двама тренери по лека атлетика(единия даже лично го познавам ;) ).
Същия, който познавам пък е бил на посещение в базата на Милан(по покана на лекаря на Милан), която е изградена и функционира ЕДИНСТВЕНО и само за отбора и различните му възрастови групи.
За там вече какво ми е разправял...нямам думи.

Затова разликата се вижда на синия екран, но и сумите са други.

Няма да пиша повече, може да продължим на лични.

И аз не искам да споря, казвам ти факти, които ти можеш да обориш. Просто визирах бг футбола, а ти може да си имал друго предвид.

СПАМ стопд:)

28.08.13
10:15

казано от slavko на 28.08.13, 09:41:

Има, прав си. Но те понякога си тренират по собствен режим, демек добавят неща, които отбора не прави.

Лежанка + бицепс + коремни преси ;)
Знаеш ли колко футболисти съм гледал в залата, трагедия са отвсякъде. Нямат елентарни моторни умения, клякат на пръсти и над хоризонтала с 50% от теглото си, ама лежанката, бицепса и коремните им трябвали за единоборствата :D
Футбол и тенис са елементарни от към физическа подготовка спортове, с много малко и лесно ОФП може да се постигнат много добри резултати, говорим за ниво над най-добрите от българското първенсто. С малко по-нагласено ОФП резултатите ще са като за силните отбори в шампионската лига.
p.s.
За да не съм голословен, ей ви елитни БГ футболисти, тоя най-отпред го познавам лично и съм си говорил с него кой как тренира, призна си, че няма да може да изкара и 1/4 от тренировката, която правех аз.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1231073_10151793092898328_1871994527_n.jpg

Мнението беше редактирано от James Hinks на 28.08.13 10:22.

28.08.13
10:46

Данчо...:)

Снимката е култова!!! :D

28.08.13
10:56

казано от James Hinks на 28.08.13, 10:15:

За да не съм голословен, ей ви елитни БГ футболисти, тоя най-отпред го познавам лично и съм си говорил с него кой как тренира, призна си, че няма да може да изкара и 1/4 от тренировката, която правех аз.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1231073_10151793092898328_1871994527_n.jpg

Затова пък всички са с плочки :D

28.08.13
13:30

Лежанка + бицепс + коремни преси ;)
Знаеш ли колко футболисти съм гледал в залата, трагедия са отвсякъде. Нямат елентарни моторни умения, клякат на пръсти и над хоризонтала с 50% от теглото си, ама лежанката, бицепса и коремните им трябвали за единоборствата :D
Футбол и тенис са елементарни от към физическа подготовка спортове, с много малко и лесно ОФП може да се постигнат много добри резултати, говорим за ниво над най-добрите от българското първенсто. С малко по-нагласено ОФП резултатите ще са като за силните отбори в шампионската лига.
p.s.

Кое е елементарно в подготовката на футболиста ? след като трябва да притежават почти вс качества като бързина,издръжливост сила ,координация ,пъргавина ,отскок ....
И не ги оправдавам ,че немогат изпълняват упр. в фитнеса но и ти сигурно неможеш да изпълняваш някои елементарни футболни упр. нали ?

28.08.13
16:03

Ама тоя на снимката най от ляво не е ли като с татуса на скалата а, ама жалко копие ? :Д зъл зъл

Мнението беше редактирано от lordinario на 28.08.13 16:03.

28.08.13
16:10

казано от Cvetan Petrov на 28.08.13, 13:30:

Кое е елементарно в подготовката на футболиста ? след като трябва да притежават почти вс качества като бързина,издръжливост сила ,координация ,пъргавина ,отскок ....
И не ги оправдавам ,че немогат изпълняват упр. в фитнеса но и ти сигурно неможеш да изпълняваш някои елементарни футболни упр. нали ?

Всичко, не кое, а всичко ;)
Както мога да бия всеки елитен футболист на дълго бягане, така мога да го бия и на спринт, совалки, скок, отскок, а за сила, експлозивност, издръжливост, координация, баланс и сложни моторни умения да не говорим.
И въобще не ти говоря за тренировки тип “във фитнеса” , а за тренировки насочени към подобряване на определени показатели и качества. Да, малко елементрана, но премислена ОПФ и стават много, много по-добри...но парадокса е, че хем ням кой да им я направи, хем те няма да я устискат :)
Не виждаш ли снимката на елтините играчи - с физика на натренирани жени са(извинявам се на натренираните жени) :)

28.08.13
16:10

казано от A.W.E.I.T на 28.08.13, 16:03:

Ама тоя на снимката най от ляво не е ли като с татуса на скалата а, ама жалко копие ? :Д зъл зъл

Не знам за татуса му, но вече не е сред живите до колкото разбирам...

Мнението беше редактирано от racing на 28.08.13 16:14.

28.08.13
16:18

казано от Cvetan Petrov на 28.08.13, 13:30:

За предсезонно ОФП - какво толкова, наистина не е много сложно. Тънкостта при подобен вид спортове относно физическата подготовка е да наместиш ОФП със сезонния цикъл на отбора и микроциклите на всеки - в зависимост от срещи, игрови минути, необходимост да се работи тактически, специализирано и т.н, иначе точно когато ти трябва имаш един изтормозен отбор или състезател.

Може да не говоря с точните термини, защото идвам от друг вид спорт, но принципите не са особено различни.

Мнението беше редактирано от Von Suthaus на 28.08.13 16:21.

28.08.13
16:21

Аз пък познавам един бивш борец, който е около 85-90 кг и е бил с футболни технически умения над средното ниво за А(Б) група, бърз и як централен защитник ;) познайте как се влиза в единоборство с такъв...аз съм гледал :)

НЯМА КРЪВ... НЯМА ФАЛ.... ИМА КРЪВ... АВАНТАЖ....

28.08.13
16:26

Все пак Джеймс, не забравяй, че номерът е не, да си най-добрият атлет на игрището, а да си най-добрият атлет с топката в краката или в ръцете в игрова ситуация. Не, че да си истински натрениран не е винаги плюс, но не води автоматично до това да си добър състезател.

Иначе съм напълно съгласен.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1