Лординарио

Темата е заключена.
Прескочи до:

01.09.13
22:20

Не мога,но не много. За следващите 6 ще съм подобрил тези от преди диетата.

01.09.13
22:23

Е не знам колко повече можеш да я подобриш..Натурално както викаш 3х bw тяга ,колко повече може да направиш?

01.09.13
22:27

казано от A.W.E.I.T на 01.09.13, 21:11:

Защо ли ми се струва,че сайта заслужава едно интервю,тип статия с член на форума,направил огромен напредък (тип ТРАНСФОРМАЦИЯ) за минимално време,от 95кг дебел,до 77кг релефен за по-малко от полугодие.Без наркотични вещества и без хранителни добавки (освен 1 малка кутия Л-карнитин за 25 кинта). Интервюто да бъде разделено между снимков материал.

Ако беше доволен от “ТРАНСФОРМАЦИЯТА” щеше да я онагледиш с подобаващ материал (снимков)....Лично мнение! (wasntme)

01.09.13
22:59

Здравей,правиш страхотно богата на белтъчини диета и ниска на мъзнини.Мисля с нещо такова за започна да чистя.Какво мислиш за добавяне на протеинче към диетата и Л-карнитин.Ще я комбинирам с 3 пъти боен спорт и 2 пъти силове тренировки,някакви съвети и препоръки ?

01.09.13
23:05

За диетата ти препоръчвам да приемаш макронутриенти само от храни. Имат висока термичност. Засищат. Имат фибри и са ХРАНА. За тренировките,само гледай да се възстановяваш. Супер много тренировки са много кортизол,много кортизол е по-куцащо изчистване,загуба на маса,умора и т.н. негативи.

01.09.13
23:42

Често да ти кажа не ти схванах едеята,тренирам 5 пъти в седмицата.

03.09.13
17:08

Ще стане втори ден без коментар в дневника,не може да се допусне такова нещо!

03.09.13
17:49

Преди бях гледал 1-2 клипа на д-р Лейн Нортън относно постепенното”настройване” на метаболизма ,но нещо не ми се изясни.Виждам че и ти го споменаваш в последните страници,не знам обсъждано ли е в дневника?Препратка към някоя страница или ако ти се занимава да споделиш някаква информация?

03.09.13
20:34

Ем...информация.. каква. Освен че наистина действа,от както си оправих метаболизма и демеджа,всичко тръгна отръки.Качих малко маса с обема напоследък,а с диетата всичко е ок.Просто се искат знания и търпение.

Ето актуална снимка,това напоследък правя само лицеви опори (тесни обаче) и набирания.Виж.

03.09.13
20:39

приличаш ЛЕЕЕЕКО на Биг Рами,ама това ще е от гена ти :D

03.09.13
20:42

Той прилича на мен,аз тренирам от преди него.

03.09.13
20:43

Е ,за това не се бях сетил..Вярно,той от 3 години тренира,ти от преди това..

03.09.13
21:49

Тва предполагам ти е офиса,а  за теб бюрцето,на което полагаш секретарките :D

DO

04.09.13
13:47

Джовани Лординезе, дневника много културен е станал.

04.09.13
14:36

Това ти ли си ?!?!?!?!?!

04.09.13
14:38

казано от `~1! на 04.09.13, 14:36:

Това ти ли си ?!?!?!?!?!

http://therynoshorn.com/wp-content/uploads/2012/03/1326893777424.gif
хаХХАхаА

Това ти ли си ?!?!?!?!?!

New level of retardness achieved.

04.09.13
16:21

Това ти ли си ?!?!?!?!?!

Той е, но на тази снимка е омазнил и се е отпуснал...Не го ли позна по златните пръстени и ланеца ???

04.09.13
16:29

Той , той .

http://imgur.com/KHhYdBO

04.09.13
16:41

казано от Стоян на 04.09.13, 16:29:

Той , той .

http://imgur.com/KHhYdBO

Хаххаха, тук Аккаев се смееше на секс играчката, нали? :D :D

06.09.13
21:56

Какво става,защо не попълваш дневникос? Ние вече чакаме снимки да видим колко си супер нацепен,а ти се изчеса напълно.

06.09.13
22:45

Имай търпение,сега дебютирам http://www.fitflex.com/mr-olympia-webcast.html

06.09.13
23:06

Seriously ?

07.09.13
13:01

Това ти ли си ?!?!?!?!?!

Това беше добро,щом се хванаха тея отдолу .че питаш сериозно,браво.

inb4 ама той наистина пита, аз гго накарах да го напише

инб4 уъ мад son.gif

yea rightumad ass dog.doc

repped if possible.exe

in for epicness.mpeg

Мнението беше редактирано от lordinario на 07.09.13 13:02.

I’m waiting for you my love.

inb4 misses the train.bat
inb4 only he knows what im talkin’ ‘bout.flv

07.09.13
13:22

inb4 i suspect g4p.avi :@

08.09.13
12:18

Така,започвам да тренирам отново. 20тина дни не съм ходил на фитнес,а последните 10 не съм тренирал,бях на почивка,ядох боклуци,не пих много вода иии тей.Вчера се върнах,след 10 дни без тренировки и ядене на глупости тук-таке (но по-основното без тренирането и кардиото), се завръщам в залата да изхвърля водната задръжка, да върна гликогена и да започна да периодизирам. Видяхме се с Калоян,според него и според мен съм около 9% телесни в тоса си състояние,което си е две крачки назад за мен,загубил съм детайли по корема и ръцете,а и малко обем в мускулите,и водичка съм задържал, работа за 10 дни е да слеза до 7% (за колкото гии загубих), без да падам от 200 въглехидрат, където мисля да стоя, защото 1. че ми се чийтва и ми се ядат чат-пат храни мазнички храни;д, 2. че не ми се слиза толкова ниско в калориите и да се трепя от кардио за да слизам под 7% телесни (както преди 2 пъти лостове всеки ден + зала + кардио, това 6х седмица).

08.09.13
13:37

Не съм си изготвил програмата,тепърва ще я нагласям, но ще има 2 тренировки горна част ПОНЕ на седмица. Ето я първата днес, ден за ден ще я нагласям ,виждайки как се възстановявам и след една,две седмици когато съм направил една обиколка ще я систематизирам.

1. Кофи с тежест
2. Набирания с тесен подхат (длани допряни)
3. Лег тесен хват (2-3 палеца разстояние) (може би ще е от леек полулег)
4. Гребане с щанга с тесен подхват
5. Дълбоко френско разгъване от лег
6. Бицепсово с тесен хват крив лост

обем,серии,интензивност..нищо не е решено

целта тук е силов акцент на упражнения с тесен хват и по-специално сила в ръцете,нещо което не съм правил почти никога,винаги раменен или широк,че гърба при дърпащите и гърдите (и най-вече предните рамене) взимат прекалено много при почти всички дърпащи/бутащи. Нещо,което с времето се е наслоило и сега е така, не знам, може би от крива техника от преди време или просто там ме е удрял повече. Диетата ще я запиша по-късно.

Мнението беше редактирано от lordinario на 08.09.13 13:38.

08.09.13
13:47

Ще продължаваш ли докато се смъкнеш до състезателно ниво или се отказа?

08.09.13
13:58

Не,просто сега виж каква е работата.Не съм тренирал дълго време в зала и ще мога да покачвам тежестите и силата за ограничен период от време,дори на калорийна рестрикция (поради адаптацията),докато чистя.След като стигна и виждам,че не мърдам (което трябва да стане след около месец),ще започна постепенно да вдигам калориите.Когато ще съм към 6-7% телесни и ще мога да започна да качвам от доста чисто състояние. Състезателно ниво? Аз и сега съм готов за менс физик,само да си оправя малко кожата (че имам пъпки тук таме) и да изхвърля водата и съм готов,зъбите са ми бели,излъчване имам и т.н.,бодибилдинг ? Нямам нито намерение,нито амбиции,нито пък и да имам няма къде да ида,тук мижетурките в класическия културизъм са на стероиди,няма “натурален” бодибилдинг.

Мнението беше редактирано от lordinario на 08.09.13 13:58.

08.09.13
14:13

Еми ще се бориш с назобаните или върви младежи или юноши (май си юноши все още) INBA - натурален бодибилдинг,там повечето са натурални,а тези ,които не са повечето си личат и ги хващат.Аз като ги гледам какви са клечки на 35-36 ръка и нетренирани крака повечето почвам си мисля,че шанс има огромен за първо място.

Погледни за какво става въпрос,това май са младежите всъщност,не съм сиг. В Юношите имаше май само 1 или двама.. Единствено тоя втория от дясно наляво става,ама пък няма крака,а гърбът кой го знае. Останалите всички са мишки до един,къде по-голяма ,къде по-малка мишка..

http://prikachi.com/images.php?images/655/6537655M.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/656/6537656z.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/670/6537670Z.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/673/6537673i.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/676/6537676i.jpg

Мнението беше редактирано от Teen Power на 08.09.13 14:16.

Мен в такава форма ще ме е срам да изляза на сцена бе тея или са много заблудени вътрешно или са ги заблудили много външно :D Но заблуждение има определено :D

08.09.13
16:10

После кажи дали AWEIT няма шанс ..То и аз съм мислил преди,ама много пари за нищо е.. А той със стотачка си пали пурата,тъй че не му е дерт.

Е съдейки по историите за формата му мисля, че има шанс поне да вземе две-три поредни години такова състезание... и то без да тренира и само да чийтва !

08.09.13
20:35

Момче, имам 3 години силови тренировки (2 от тях ИЗЦЯЛО СИЛОВИ,само клек и тяга,демек много слабо горна част,чат-пат лежанка и кофички,някое набиране,ама от дъжд на вятър...изолирани :Д никакви) 3 месеца стаж булкинг бодилбилдинг и после 5 месеца диета. След 3 години ще съм поне 87-88-90кг натурален и релефен на 5-6%, та аз сега съм 80кг не в перфектна форма... верно не си правя като теб сметките как за една зима от 65 ще стана 80,но аз съм поне реалист:Д за 3 години по 3-4кг на година чисто е перфектно,даже може да е много,зависи. Само да кажа 90кг, 6-7% = световно ниво менс физик компедитър, мр олимпия? тогава се назобвам , не с цел маса като билдерите,а по-скоро да ми е по-суха и васкуларизирана мускулатурата и по-детайлна и т.н. :Д:Д

Мнението беше редактирано от lordinario на 08.09.13 20:36.

DO

08.09.13
20:49

Ако направят интервю ще трябва да допуснеш пролетариата до кралските потайности и портрети.

Мнението беше редактирано от donsir на 08.09.13 20:49.

08.09.13
20:53

Интервюто би било полезно за много хора,виждайки как след като помагал на няколко човека на лично и доволни,получава по 5-6 лични на ден с въпроси относо тренировки и ядене :) всичко да се синтезира на 1. Не знам повече от еди кого си,нито пък съм измислил нещо ново,просто прилагам написаните правила и не вярвам в бротард сайънс шит :) кийп ит риъл бъди ен просийд

09.09.13
14:19

казано от A.W.E.I.T на 08.09.13, 20:35:

Момче, имам 3 години силови тренировки (2 от тях ИЗЦЯЛО СИЛОВИ,само клек и тяга,демек много слабо горна част,чат-пат лежанка и кофички,някое набиране,ама от дъжд на вятър...изолирани :Д никакви) 3 месеца стаж булкинг бодилбилдинг и после 5 месеца диета. След 3 години ще съм поне 87-88-90кг натурален и релефен на 5-6%, та аз сега съм 80кг не в перфектна форма... верно не си правя като теб сметките как за една зима от 65 ще стана 80,но аз съм поне реалист:Д за 3 години по 3-4кг на година чисто е перфектно,даже може да е много,зависи. Само да кажа 90кг, 6-7% = световно ниво менс физик компедитър, мр олимпия? тогава се назобвам , не с цел маса като билдерите,а по-скоро да ми е по-суха и васкуларизирана мускулатурата и по-детайлна и т.н. :Д:Д

Е в крайна сметка ще се пробваш или не ;)
И от къде знаеш аз от колко на колко кг съм искал да стана..Не де казвам понеже нито дневник попълвам,нито си говорил с мен,а 65 кг последно бях в 6ти 7ми клас някъде ;) За цяло зима качих 6 или 7 кг чистичко сравнително,от които около 3 кг мускул чист.  Дай да те видим 90 кг на 6-7%,то и сега щяхме да гледаме снимки,още ги чакаме :))

09.09.13
14:30

Все повече си мисля, че тоя дневник не е направен със някаква смислена цел, а по скоро за забавление и избиване на комплекси от някво момченце, което се мисли за “KING” xoxoxo

09.09.13
14:33

Еврика,синко.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1