CrossFit

Прескочи до:

12.09.13
12:41

казано от Наталья Заболотная на 12.09.13, 12:34:

казано от valerious на 12.09.13, 12:33:

Съгласен съм с Блага, но само това с препаратите е малко като извинение...окей - ако имате състезателни цели, назобете малко и да видим как и “КОГААА?!” сте на игрите : ))) 200 преден клек не се вдигат с инжекции, трябват години повтаряне на движението, освен това - мъсъл ъпи, дъбъл ъндерс, бягане, плуване....На игрите не стигане защото имаме други приоритети в Бг, все пак трябва да сме нахранени и да се чувстваме сигурни за бъдещето си, рискове трудно се поемат.

Клекни 130 на чисто, за една година ела при мене и ще клекнеш 200 как си трябва ;)

Ахахахахаааааа...Бажке, СПРИ!!!!

12.09.13
12:42

Марги, отдавна спрях да се връзвам на хора, които не могат да клекнат дори с лоста ;)

12.09.13
12:44

казано от Наталья Заболотная на 12.09.13, 12:42:

Марги, отдавна спрях да се връзвам на хора, които не могат да клекнат дори с лоста ;)

Защото всичките спотрни успехи се мерят с клек?!?

12.09.13
12:45

казано от valerious на 12.09.13, 12:33:

На игрите не стигаме защото имаме други приоритети в Бг, все пак трябва да сме нахранени и да се чувстваме сигурни за бъдещето си, рискове трудно се поемат.

Аз пък съм съгласна с това :) От ден на ден все по-чести взеха да стават тия спорове във форума (wasntme) Някой знае повече, друг по - малко, някой харесва йога, друг кросфит, трети трибой....за кво се драчите не разбирам. Естествено, че един ще може да прави шпагат и да си докосне пръстите на краката, ама другия пък ще може да клекне с 150 кила примерно, ама първия със шпагата няма да може ;)
Другото, което е не знам защо щом се тренира, трябва да се ходи на Оупъни и разни други състезания ? Не може ли да се тренира за удоволствие и здраве, без да се удървяме като Пинокио и т.н. Аз например си клякам, дърпам тяга и обръщам ( колкото ми е по силата към момента, за някой няма да е много, но...) и въпреки това правя шпагат и се навеждам напред, докосвам пръсти, целувам си коленете с изправени крака и т.н. (makeup)
Сега някой да не скочи с това дай клип, инъче не се брои ;)

12.09.13
12:49

казано от Маргарита Манева на 12.09.13, 12:44:

казано от Наталья Заболотная на 12.09.13, 12:42:

Защото всичките спотрни успехи се мерят с клек?!?

Не, защото аз НИКОГА и по НИКАКВА прична не съм спорила с тебе нито за хранене, нито за йога.
И много добре знаеш, че ти признавам знанията в тези и други области и те уважам и много си ми помогнала, но това, че се заяждаш, дали съм шампион или не по щанги или кросфит и че това би ме направило повече или по-малко компетентна по въпроса, честно казано не мога да го разбера.
Когато си изказвам мнението за неща свързани с щанги, казвам това, които съм научила от моя треньор - Тодорка Иванова, в тоя ред на мисли - подценявайки мен, уронваш нейния авторитет.
Това е.

Мнението беше редактирано от Блажка на 12.09.13 12:53.

12.09.13
12:51

А бе само да ти кажа, че се пише Уронваш и едИници ;) :D
Мноо дразнят тия грешки...

12.09.13
12:53

(pizza)

12.09.13
12:54

казано от James Hinks на 12.09.13, 12:51:

Разбира се, извинявай, аз съм тъпа и дигам щанги, а и все забравям, че тук всички са свръх ЕнетЕлегнтни и тренират за здраве :D
Извинявай, Сашо, наистина :*

12.09.13
12:56

Значи може би искаше да кажеш “Валка, отиди при Тодорка”
Май май вече я бъркаш със себе си :D

12.09.13
12:57

казано от Madboy на 12.09.13, 12:56:

Значи може би искаше да кажеш “Валка, отиди при Тодорка”
Май май вече я бъркаш със себе си :D

Именно това исках да кажа :D Благодаря ти, Сашко :*

12.09.13
12:58

казано от Наталья Заболотная на 12.09.13, 12:49:

Не, защото аз НИКОГА и по НИКАКВА прична не съм спорила с тебе нито за хранене, нито за йога.
И много добре знаеш, че ти признавам знанията в тези и други области и те уважам и много си ми помогнала, но това, че се заяждаш, дали съм шампион или не по щанги или кросфит и че това би ме направило повече или по-малко компетентна по въпроса, честно казано не мога да го разбера.
Когато си изказвам мнението за неща свързани с щанги, казвам това, които съм научила от моя треньор - Тодорка Иванова, в тоя ред на мисли - подценявайки мен, уронваш нейния авторитет.
Това е.

Само да вметна, че съм клякала и дърпала тяга много преди ти да знаеш какво значи това, просто други неща са ми приоритетни и никога не съм се задълбочавала. Това че ти го правиш от година-година и нещо не те прави капацитет.
Не замесвай Тодорка. Ти не си тя и това няма да се промени каквото и да се опита да те научи. Не си научила да си подтискаш егото в моменти, в които това се налага и това винаги ще те дърпа надолу. Просто приеми, че не си ти най-голямото светило на големите тежести.

12.09.13
12:59

казано от Наталья Заболотная на 12.09.13, 12:32:

На професионално ниво ЧИСТИ НЯМА!
Съжалявам, ако съм наранила чувствата на някого..

Говоря за OPEN състезанието - това за което може да се запише всеки, за да се пробва ей така за идеята.
Миналата година имаше 5 записани участника (мъже) от България...(и май нито една жена).

Ако не бъркам най-напред се класира едно от момчетата на Юли и то с доста прилично постижение (поне според мен). Него не съм го видял да пише тук и да раздава акъл и оценки, или да казва кое е най-добре и как да бъде. Силно ме съмнява и да е пил нещо повече от протеини, аминокисели и други сходни добавки, ама и да е пил - негова работа...нали уж всеки може да зоби - тогава зобете и вие.

Блага, аз познавам доста хора трениращи с WOD-ове (каквото и да разбираш ти под това съкращение) и се класират на прилично място в същия този OPEN. Никой от тях не е професионален атлет и никой няма такава амбиция.

Марги, изказването ти, че на crossfit Open се ходи със зоб е меко казано смехотворно :)

12.09.13

казано от Наталья Заболотная на 12.09.13, 12:54:

...а и все забравям, че тук всички са свръх ЕнетЕлегнтни ...

Просто се сетих, не е насочен линка към никой конкретно :D

12.09.13

Яжте се още, що точно на най-интересното спряхте ? :D
Българин на игрите няма и няма и да има, защото едно, че както каза Валерката $ липсва, второ, че ей от такива “тоя не храсева оня, а двамата заедно - не харесват третия” не мога да си попълнят пропуските, а те са изключително големи ;)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 12.09.13 13:01.

12.09.13
13:00

казано от Наталья Заболотная на 12.09.13, 12:54:

Разбира се, извинявай, аз съм тъпа и дигам щанги, а и все забравям, че тук всички са свръх ЕнетЕлегнтни и тренират за здраве :D
Извинявай, Сашо, наистина :*

Споко, има и Интелигентни ;)

12.09.13
13:00

Ще има, на игрите по трибой :D

12.09.13
13:01

Да, Марги, разбрах те.

Абе Медбой, защо не цитира оная част, където публично си признах, че съм тъпа :D Има по-голяма стойност! :P

Мнението беше редактирано от Блажка на 12.09.13 13:03.

12.09.13
13:04

Щото имаш заявка за купата, начи до тогава си колежка, след т`ва ш` го цитирам :D

12.09.13
13:10

казано от Redalex на 12.09.13, 12:59:

Говоря за OPEN състезанието - това за което може да се запише всеки, за да се пробва ей така за идеята.
Миналата година имаше 5 записани участника (мъже) от България...(и май нито една жена).

Ако не бъркам най-напред се класира едно от момчетата на Юли и то с доста прилично постижение (поне според мен). Него не съм го видял да пише тук и да раздава акъл и оценки, или да казва кое е най-добре и как да бъде. Силно ме съмнява и да е пил нещо повече от протеини, аминокисели и други сходни добавки, ама и да е пил - негова работа...нали уж всеки може да зоби - тогава зобете и вие.

Блага, аз познавам доста хора трениращи с WOD-ове (каквото и да разбираш ти под това съкращение) и се класират на прилично място в същия този OPEN. Никой от тях не е професионален атлет и никой няма такава амбиция.

Марги, изказването ти, че на crossfit Open се ходи със зоб е меко казано смехотворно :)

И какъв е смисъла да се запишеш и да се класираш 1358-ми в Европа?

12.09.13
13:12

И зобащите кросфитъри от форума на кое място стават, че не разбрах ? :D

12.09.13
13:19

казано от Madboy на 12.09.13, 13:04:

Щото имаш заявка за купата, начи до тогава си колежка, след т`ва ш` го цитирам :D

Така като гледам заявките, ще сме си заедно на клека, ще имаш възможност и лично да ми го кажеш :)

12.09.13
13:33

Като сваля още 1-2кг ще ми е трудно даже да говоря :D

12.09.13
13:40

казано от Маргарита Манева на 12.09.13, 13:10:

Ясноооо....

Димитре, закривай тоя раздел - не е необходим!

12.09.13
14:14

Любов ли бе да го опишеш :)

12.09.13
14:22

Момчето се казва Иван Станев. Тренирали сме заедно преди, много свестен и готин човек. Стана и първи в средната категория на Славия миналата зима. Много мъдро решение от негова страна да не се занимава с бб-тийм. И протеин не пие даже. Мисля, че с тези резултати би трябвало да се гордее и да получи поне малко уважение и признание. Ние си тренираме за кеф, не гоним някакви състезателни постижения.
П.С. Забравих, пиши го ‘‘no rep’‘. Нито се състезавам с някой, нито претендирам за нещо, особено пък в област, в която нямам абсолютно никакви познания.

Мнението беше редактирано от aleks на 12.09.13 14:37.

12.09.13
15:27

казано от Redalex на 12.09.13, 13:40:

Ясноооо....

Димитре, закривай тоя раздел - не е необходим!

сакън, недей! такива емоции...малко усмивки, че се разгорещиха много страстите

CrossFit? It’s a one way ticket to Snap city!

12.09.13
16:11

казано от Madboy на 12.09.13, 13:12:

И зобащите кросфитъри от форума на кое място стават, че не разбрах ? :D

Кои са зобащите, какво зобят, как тренират, работят ли...
В смисъл, защо го пишеш това?

За големия Сашо...никой не се е класирал никъде от БГ, нито му е прилично представянето, да не говорим че не дай си боже, ако отиде на Регионални, ще повтаря всяко повторение, ако изобщо му свирят второ. Евала за хъса, евала за идеята...наистианс е радвам на всички, но от моята камбанария сме мнооооого далеч от първите 6 в Европа...нека някой ме опровергае, ще се извиня публично и ще си върна думите назад, ако бъде прието, разбира се!

Не можеш да получиш full time резултати от part time атлети бе, това...

Мнооооого са Ви ясни кросфит нещата, та се скъсахте да хейтите кой до къде е стигнал...все едно само това правим. Все едно всичките имаме по 800-900лв. на месец за химии и всичките се бараме по мечовете и висим по залите...Ми не, някой се борим с ебания живот, в ебаната ни прокажена държава.

Нали има бизнесмени тука, нали сте се нароили радетели на спорта...

Айде, догодина ми давайте по 1500лв. от септември, гарантирам Ви, че ще стигна до Регионалните и ще влеза в топ 10, ако не-връщам парите, айде...давайте, аз съм навит!

12.09.13
16:16

Аз па си барам меча и си гледам игрите в тубата, дако ми е зле... (dull)

12.09.13
16:17

казано от aleks на 12.09.13, 14:22:

Момчето се казва Иван Станев. Тренирали сме заедно преди, много свестен и готин човек. Стана и първи в средната категория на Славия миналата зима. Много мъдро решение от негова страна да не се занимава с бб-тийм. И протеин не пие даже. Мисля, че с тези резултати би трябвало да се гордее и да получи поне малко уважение и признание. Ние си тренираме за кеф, не гоним някакви състезателни постижения.
П.С. Забравих, пиши го ‘‘no rep’‘. Нито се състезавам с някой, нито претендирам за нещо, особено пък в област, в която нямам абсолютно никакви познания.

Никой не му омаловажава резултатите бе човек, казвам ти какви са реалностите не да се заяждам и неглежирам труда на който и да е, а за да се осъзнаем и разберем, че нивото ни аматьорско-любителско и тона ни на диалог да си остане приятелски.

Ти тръгваш да се репчиш, а в същото време ти е ясно, колко още неща трябва да научиш.

Решението за бб-тийм си е индивидуално, но е плод на е такива деструктивни дискусии, дето всеки се държи като ощипан и не дай си боже да му кажеш нещо за “уменята”...

Ето, наското приключилите си намериха друго поле за изява, може то да е по-добро и продуктивно.

12.09.13
16:19

;)

Ти колко кросфитъра познаваш в топ 50 на Оупъна:)

12.09.13
16:24

казано от slavko на 12.09.13, 16:19:

;)

Зоб? - КО? НЕ! :D
На 21 години всеки може да изглежда така, стига да си го пожелае и да тренира от... 20 години :D

12.09.13
16:24

Не съм ги броил точно, но за последните 2-3 години, познавам 10тина. А ти?

Бтв, оправданието с парите и трудния живот ми е малко по-абсурдно от това с “ама те се зобят”, но двете заедно са бИтоньььь!

12.09.13
16:25

казано от aleks на 12.09.13, 11:15:

казано от Маргарита Манева на 12.09.13, 09:45:

казано от aleks на 12.09.13, 08:32:

Одървяш се да, но едни 5-10-15-20мин разтягане и мачкане в края на тренировката не само оправят този проблем, но и помагат за мобилността. Като се действа с акъл нещата си идват на мястото.

След твоите “процедури”, можеш ли да си хванеш пръстите на краката, без да се изгърбиш?
Ако да - супер. Ако не - продължавай да мачкаш докато успееш.

Вече да.

казано от slavko на 12.09.13, 09:47:

казано от aleks на 12.09.13, 08:32:

Одървяш се да, но едни 5-10-15-20мин разтягане и мачкане в края на тренировката не само оправят този проблем, но и помагат за мобилността. Като се действа с акъл нещата си идват на мястото.

Много работи не са ти никак ясни. Като почнем от тренировките, като гледам и останалите съпътстващи. По-добре питай на лични, недей тук, че малко нелепо звучиш.
Имаш желание, супер...просто не говори за действане с акъл, който още доста ще трябва да пораздвижиш:)

Нито давам акъл на някой, нито някъде съм казал, че нещата са ми ясни, нито се бъркам на някой. Пиша моето мнение и моя начин, всеки може да си каже за себе си дали е правилно или не, да изпробва на свой гръб, ако желае. Форумът е за това, всеки да сподели собствения си опит с другите, а не да налага личните си виждания на другите. Не разбирам вие двамата откъде го вадите това супер самочувствие и компетенция по всички теми разисквани във форума. Някакъв постигнат реален резултат? Сертифицирано образование в дадената област? Явно сте цъфнали и вързали, че вече можете и на другите хора да решите проблемите.

Ти явно нищо от големия ми пост не си изчел и си просто на редицата да избиваш комплекси на чужд гръб, което пък вече все по-малко ме дразни и го приемам като даденост:)

12.09.13
16:26

казано от slavko на 12.09.13, 16:11:

А това какво е? http://games.crossfit.com/video/being-present-valerie-voboril

12.09.13
16:26

Айде, догодина ми давайте по 1500лв. от септември, гарантирам Ви, че ще стигна до Регионалните и ще влеза в топ 10, ако не-връщам парите, айде...давайте, аз съм навит!

От което реално няма никакъв смисъл,освен ако нe искаш да си правиш реклама и да си отваряш афилейт зала,собственици на каквито са повечето от участниците в регионалните.Не само,че ще пръснеш маса пари и ще си жертваш здравето,не само,че ще подлагаш тялото си на огромен стрес и напрежение,не само че най-вероятно ще трябва да напуснеш работа,ами за всичкото това вместо да получиш финансов стимул,че си стигнал до регионални и т.н....трябва да платиш нова такса за участие и там ?!?!?! Не само,
че не получаваш нищо,ами ще трябва да се изръсиш и с нови 1000+лв.(такси,път,престой) и всичко това на цената на какво ?

12.09.13
16:28

казано от Redalex на 12.09.13, 16:24:

Бтв, оправданието с парите и трудния живот ми е малко по-абсурдно от това с “ама те се зобят”, но двете заедно са бИтоньььь!

Горещо с Redalex, специален пратеник!

Темата
Отразяване на родната и чуждата кросфит действителност :D

12.09.13
16:29

казано от Redalex на 12.09.13, 16:24:

3-ма от Игрите...имам томове разговори с тях-Спенсър Хендел, Джеймс Хобарт, Джей Родълс...за първия и третия ти гарантирам, че са нагърмяни на кучета.

Ти пак си знаеш твойта, ела да тренираш с 500лв. заплата да видим докъде ще докаташ.

Като мислиш, че някъде другаде е причината, ми назови я, да те видим...айде, чакам...

Аз ще ти помогна...завистта, тъпотата и злобата...не ти ли се набива в очи:)

Колко боксьора имаме-един, колко атлета-една...колко ще имаме след тях-0.

12.09.13
16:32

казано от emil r на 12.09.13, 16:26:

А това какво е? http://games.crossfit.com/video/being-present-valerie-voboril

Страхотно, обори всичко, което казах...прав си на 100%, възможно, ние сме негодни явно.

Тенк ю.

12.09.13
16:34

Мислех, че говорим за кросфит, а то пак за пари иде реч.

Окей - догодина, първият от вас, който се класира за регионалните - да си счита транспортните разходи поети от мен.
(самолетен билет, кола, автобус или както реши да пътува) - Ако игрите пак са в Дания, мога евентуално да му уредя и настаняване.

Имате време да се подготвите и да няма оправдания после.

12.09.13
16:35

казано от Intolerante на 12.09.13, 16:26:

От което реално няма никакъв смисъл,освен ако нe искаш да си правиш реклама и да си отваряш афилейт зала,собственици на каквито са повечето от участниците в регионалните.Не само,че ще пръснеш маса пари и ще си жертваш здравето,не само,че ще подлагаш тялото си на огромен стрес и напрежение,не само че най-вероятно ще трябва да напуснеш работа,ами за всичкото това вместо да получиш финансов стимул,че си стигнал до регионални и т.н....трябва да платиш нова такса за участие и там ?!?!?! Не само,
че не получаваш нищо,ами ще трябва да се изръсиш и с нови 1000+лв.(такси,път,престой) и всичко това на цената на какво ?

На много замлъкнали неверници и плямпала...любимото ми:)

Всъщност, аз съм написал какво целя догодина...като не успея на бягам на финал на балканското, ми се изсерете в устата всичките бб-тийм атлети, даже и минет ще Ви направя:)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1