Коментари по темата "Колко вдигате".

Прескочи до:

06.01.07
18:23

[quote author=“ASTOR”][quote author=“manson”]Аз съм виждал за 13 г. 80 кг единица без зоб и без добавки. Но 120 е друга работа.Хахх кво става тука бе 120 кила на 13 на 26 360 ше вдигне вече

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :D :D

morphey

06.01.07
23:34

35 повторения клек на 100 кг, пълен клек /под паралел/. готвя се до 2 месеца да стигна до 50 на 100кг

Rambo това е досто сериозно постижение ,в Четвъртък в петата серия направих 16 повторения на 105кг ,амбицирах се да опитам на 100кг колко ще ми е , но предполагам не повече от 20-25повторения сега бедрото ми е 69см (интересното е ,че за 6месеца порасна със 7см и то само от клекова и римска тяга  ,защото нямам инвентар за други упражнения )
Попринцип когато правя единични опити правя клека под паралел ,а когато правя серия 6-8повторения го правя точно до паралела (заради контузия в коленете -не искам да ги претоварвам)

Колко см ти е бедрото?
Имаш ли специална цел за тези 50 повторения ?
Интересно ми е с колко кг правиш единица на клек и с колко серия попринцип?

icinkyyy

07.01.07
01:07

Значи 1.85см 75 кг съм.Тренирам точно от 3 месеца.От лег правя сериите с 45кг 6-8 , иначе вдигам и 50кг 2-3пъти.Клек от този месец го почнах и след време ще напиша резултати.За бицепс с крива щанга от седеж с 20кг.

07.01.07
03:49

[quote author=“morphey”]35 повторения клек на 100 кг, пълен клек /под паралел/. готвя се до 2 месеца да стигна до 50 на 100кг

Rambo това е досто сериозно постижение ,в Четвъртък в петата серия направих 16 повторения на 105кг ,амбицирах се да опитам на 100кг колко ще ми е , но предполагам не повече от 20-25повторения сега бедрото ми е 69см (интересното е ,че за 6месеца порасна със 7см и то само от клекова и римска тяга  ,защото нямам инвентар за други упражнения )
Попринцип когато правя единични опити правя клека под паралел ,а когато правя серия 6-8повторения го правя точно до паралела (заради контузия в коленете -не искам да ги претоварвам)

Колко см ти е бедрото?
Имаш ли специална цел за тези 50 повторения ?
Интересно ми е с колко кг правиш единица на клек и с колко серия попринцип?

при 16 на 105, имаш 20 ка на 100кг, почти съм сигурен. 5кг не е нищо. Аз имам 20-ка на 120 принципно, но обичам да правя повече повторения, защото така стимулирам цялостното развитие на тялото по-добре /метаболизъм, мускулатура, хормони, издръжливост, VO2 Max/. Единици не правя. Бедрото въобще не го тренирам с тежко. около~ 65-70 е релефно.

п.п.  правя само Клек, Напъди, Римска тяга и повдигане за прасец.

07.01.07
08:55

РАМБО какво по точно целиш с толкова повторения  :shock: ... Той Том Платз прави по толко ....

morphey

07.01.07
11:30

[quote author=“RAMBO”]

при 16 на 105, имаш 20 ка на 100кг, почти съм сигурен. 5кг не е нищо. Аз имам 20-ка на 120 принципно, но обичам да правя повече повторения, защото така стимулирам цялостното развитие на тялото по-добре /метаболизъм, мускулатура, хормони, издръжливост, VO2 Max/. Единици не правя. Бедрото въобще не го тренирам с тежко. около~ 65-70 е релефно.

п.п.  правя само Клек, Напъди, Римска тяга и повдигане за прасец.

Прав си 5кг не са много и все пак ще опитам може и да ги докарам до 22-3 ,
вече се опитвам да правя всяко повторения чисто ,леко се забавям и серията ми не е 15-20сек ,но когато ги правя бавно и под паралел усещам ,че се напряга много по-качествено и че имам по-голям контрол над тежестта.
И аз съм забелязъл ,че с повече повторения Бедрата растът по-бързо ,чел съм доста статии за бързите и бавните мускулни влакна ,но така и не се убедих ,повечето са само теории ,затова понякога правя 6-8повторения ,понякога 12-20повторения в серия.
От нападите не растът ли и седалищните мускули?Това ме спря да ги правя защото съм поддатлив на натрупване там ...

Ще обясниш ли как правиш серийте -пирамида или всички серий са ти на 20+ повторения ?
И на колко дни тренираш краката?

07.01.07
14:47

клек
60 - 20 повторения
100 - отказ

напъди
4 серии по 14-16 повторения /по 7-8 на крак/

тяга с прави крака /до 140кг//сгъване от лег /до 60кг/
4 серии - 8-14 повторения

повдигане прасец
5 серии - 8-20 повторения /до 140кг/

на 6 дена ги тренирам

10.01.07
06:47

[quote author=“RAMBO”]клек
60 - 20 повторения
100 - отказ

напъди
4 серии по 14-16 повторения /по 7-8 на крак/

тяга с прави крака /до 140кг//сгъване от лег /до 60кг/
4 серии - 8-14 повторения

повдигане прасец
5 серии - 8-20 повторения /до 140кг/

на 6 дена ги тренирам

Маи обърках разделите като пуснах там дет нетрябва ама Ще напиша оЩе един път аз съм ти фен  :D ти си реален 4овек и ти вярвам не си от тези 15 16 годишните които се мислят за Бенедикт Магнусон ,поздравления

Оправено.
RAMBO

qk_bik

10.01.07
12:33

[quote author=“TREVATA”]РАМБО какво по точно целиш с толкова повторения  :shock: ... Той Том Платз прави по толко ....

Нещо се бъркаш - Том Платц кляка за време,което означава,че е далеч над всички трениращи.А доколкото тоя кляка с доста кг. примерно едно 200 кг. за 10 минути и така,а сам смятай колко ще клекне за тва време.А иначе по темата с повторенията,когато тренирах във Варна имаше едно момче,което са го записали беше клекнал 100 и нещо пъти със 100 кг. май 112 или 120 пъри не поня с точност,но го бяха записали с камера и той ми каза,че много време се е подготвят да кляка толкова.Ма примерно това не означава,че ще клекне със 400 кг. щото ако съдя по моята пирамида,ако клекна със 100 кг. 120 пъти то на 400 спокойно трябва да направят 3 пъти.Да ма не е така,а колкото до РАМБО момчето е добре,но за 1 повторение повече от 200 или малко повече не вярвам да клекне.Иначе лошо няма така краката изглеждат по добре.

10.01.07
16:57

Този от Варна впоследствие клекна ~183 пъти с 100кг, но той се е готвил страшно много време. Относно Том Плац - той е клякал 10мин с 100кг, както и 23 повторения на 226. А относно моя милост - надали ще клекна с 200, краката под 6 повторения не съм падал никога. Не се и стремя. Обичам високия брои повторния, понеже те ми “шлифоват” краката много добре.

morphey

08.03.07
22:15

Rado89 много добри постижения имаш за 17 годишен ,ако нямаш против хвърли една снимка да те видим ,да те питам колко см ти е китката?

10.03.07
08:06

Rado89 и аз те моля за същото аз като прочетох ииии  :shock:  :shock:  :shock: ти ми скри топката бе братле, дай да видим сницица, че някой може да си помисли, че си се объркал :)
Аз се водя от фразата- вярвай само на очите си и то невинаги, така чееее чакаме

10.03.07
11:14

rado89 да даи да видим някоя снимка че и на мен не ми се вярва нещо  :twisted:  за стаж година и половина ..... :)

За година и половина е възможно, въпроса обаче е, с какво?  :twisted:

10.03.07
11:48

[quote author=“Huskarl”]За година и половина е възможно, въпроса обаче е, с какво?  :twisted:

да де  :lol:

11.03.07
15:21

аз сам слаб 120кг на лег;))

[quote author=“PlAyBoY1”]аз сам слаб 120кг на лег;))

Мерси, че се похвали. Мирогледа ми вече не е същият след това прозрение, което ти ми даде.

12.03.07
22:50

Ей братлета, защо нема да вервате. :) На въпроса с какво - няма да ви заблуждавам. Сега ще ви разкажа всичко. Преди 4 години влязох в зала и се запалих, тренирах около 6 месеца, но трибой и се контузих. След това прекъснах за около година и половина 2. Демек не че прекъснах а просто спрях да тренирам :) След това на първи януари 2006 година започнах да тренирам. Хубавото при мен беше, че вече съм патил и бях много внимателен, правех наистина перфектни тренировки, а и най-малкото един приятел на заплата от 2000лв ( Старши инженер оператор) в АЕЦ Козлодуй ме пофинансира. Та там в местната зала започнах да пия по конски дози хранителни добавки. Пича дето даваше кинти все пак живее сам и ми вика, че ще му ставам охрана :) Та след това към юни спря да ме финансира и реших, че е време да взема нещо тъй като немах толко кинти за добавки. Взех си Данабол (или дианабол също съм го чувал, но незнам как е правилно) и качих от него към 15 кила след което взех креатинче и запазих постиженията. Лошото беше, че ноември месец излизах от банята и отдолу беше ламинат и зех че се лизнах и скъсах минискус. Така прекъснах за около 2месеца и половина и както сами се сещато с 15тина кила надолу. Сега взех да връщам малко. Върнах към 6, 7 килограма от телесната маса и си надминах постиженията. Ето ви и мои снимчици та да ми вярвате. Не съм кой знае какво честно казано като тяло
Не слагай картинки в постовете си !!!!
Astor

12.03.07
23:03

[quote author=“morphey”]Rado89 много добри постижения имаш за 17 годишен ,ако нямаш против хвърли една снимка да те видим ,да те питам колко см ти е китката?

Ee бачко сорка обаче нещо немога да си намеря метъра та да меря китката - никога не съм я и мерил :) визуално спрямо педята ми а тя е 24, 25 някъде я обгръщам точно - значи е някъде там :)

Ей, чакайте и да се похваля :D на 8ми март правих як стриптииз, момичетата подивяха :D

13.03.07
21:36

хубаво тяло имаш

icinkyyy

13.03.07
21:49

За 5месеца и малко вдигнах 60кг 4пъти.Та искам да питам това добре ли е , защото аз мисля че е малко.Винаги съм искал да вдигна собственото си тегло (80 кг ).Иначе в началото почнах с 30кг

13.03.07
22:58

[quote author=“icinkyyy”]За 5месеца и малко вдигнах 60кг 4пъти.Та искам да питам това добре ли е , защото аз мисля че е малко.Винаги съм искал да вдигна собственото си тегло (80 кг ).Иначе в началото почнах с 30кг

Абе пишете точно бре,как ги дигаш от какво??Кажи за да можем да ти отговорим дали е добре,така да гадаем и да те лъжеме ли дали е добре или зле?

29.03.07
10:20

Абе хора кво само се подигравате на Kulturistche.Тва не е нищо  и аз съм на 14 и един път дигнах 175 и такмо щтех да вдигна 200 и часовника ме сабуди.
Може би следващия път. :-P

03.04.07
08:39

@rado89   да разбирам ли, че за 4-5 месеца си се СКЪСИЛ с 3 см?

Петко К rulz. Няма друго какво да кажа, перфектно изпълнение на лежанката и полулега с дъмбели. Клека не се видя точно, но това са подробности. Качестово за телефон е супер. И ако не е тайна - какъв ти е телефона като марка и модел ?

09.04.07
14:44

Петко К, усещаш ли лежанката под наклон да влиза повече за рамо? Щото аз съм така

09.04.07
15:19

казано от Jorku на 09.04.07, 12:20:

Петко К rulz. Няма друго какво да кажа, перфектно изпълнение на лежанката и полулега с дъмбели. Клека не се видя точно, но това са подробности. Качестово за телефон е супер. И ако не е тайна - какъв ти е телефона като марка и модел ?

К700 е телефона и не беше лош за времето си ;) Клиповете реално са доста малки като резолюция, но yotube при качване ги разтяга.

казано от /ЭGO/@§ на 09.04.07, 14:44:

Петко К, усещаш ли лежанката под наклон да влиза повече за рамо? Щото аз съм така

Не, и с щанга и с дъмбели си влиза в гърдите, ако се прави правилно.

Мнението беше редактирано от Петко К на 09.04.07 15:23.

10.04.07
17:34

То аз може би го усещам в раменната става, а не в мускула, щото ме боли от 5-6 седмици.

11.04.07
12:30

Петко К. - Много добре си ги постнал тези клипчета, харесва ми идеята. Дано повече хора “доказват” постиженията си по този начин. Яко се е получило.

Относно лежанката и пресите от полунаклон - влиза много добре за гърди когато гръдния кош е максимално изпъчен.

Мнението беше редактирано от RAMBO на 11.04.07 12:31.

11.04.07
13:24

казано от RAMBO на 11.04.07, 12:30:

Относно лежанката и пресите от полунаклон - влиза много добре за гърди когато гръдния кош е максимално изпъчен.

Именно, гърдите изпъчени, съответно лопатките събрани назад.

01.05.07
13:23

Пиши на кирилица във форумите!
Jorku

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 01.05.07 13:38.

ArnoldPl взимаш ли нещо? :D Това в кръга на шегата(много го мразя тоя израз).

Доста добри постижения имаш. На колко си години е единствения ми въпрос?

ArnoldPl

16.05.07
11:05

Скоро направих 18 :)

morphey

01.06.07
09:34

казано от ArnoldPl на 16.05.07, 11:05:

Скоро направих 18 :)

ArnolPl ние сме на една възраст и на един ръст ,но едно нещои ме озадачи доста :
Тягата ти е 190 кг ,Лег-а ти е 150 ,защото клека ти е едва 130кг да не би да имаш контузия?
И един въпрос ,колко съм е обиколката на бедрото ,ръката .китката и талията ти?
П.П.
Обсъдих в залата с момчетата твоите постижения и като се има на предвид
,че всички сме около 190 +-3см и сме около 100кг +-3 кг :)
имаме по слаби постижения :(    единствено клека ми е силен 180кг 6 повторения
иначе лежанка и тяга съм 20-30кг по-долу от твоите постижения  :red:
Което си е направо смешно като се има предвид че съм 15 кг по-тежък на един ръст.........
П.П.2
Ако си кажеш мерките ще внесеш известна яснота :)

08.06.07
21:03

Да се впиша и аз
Лег- 110кг
Клек- 100кг
Тягата я спрях

На 20 години съм, с 3 години стаж.

didcoto

20.08.07
19:51

аз имам да добавя че сьм виждал 19 годишен да бута 260 от лежанка , ясно че е на химия то си и личеше. иначе сьм виздал 300 от лежана в зала на на сьстезание и 330 лег

didcoto

20.08.07
19:51

аз имам да добавя че сьм виждал 19 годишен да бута 260 от лежанка , ясно че е на химия то си и личеше. иначе сьм виздал 300 от лежанка в зала не на сьстезание и 330 лег

Мнението беше редактирано от didcoto на 20.08.07 19:57.

Че той да отиде на състезанието от лег, което се провежда от няколко години ще ги намаже на филия и ще ги изде с чай тоя бе!

Поздравявам Петко К за силата, която има. Всякакви говеда в залата ми има и без значение колко вдигат, опре ли до упражнения със собствено тегло не могат да направят и 5 повторения,а килограмите, които Петко К слага на кофичките и набиранията са впечатляващи. Всъщност на всичките упражнения е с много добри постижения, но аз обръщам специално внимание само на тези 2те. Браво ( clap) (bow)

13.09.07
14:06

Къде ги видя тия впечатляващи тежести? :) За кофичките как да е, ама набиранията са ми слаби.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1