Петък 07.08.2009
Закуска 7:30- Омлет 4 яйца, сирене, пълнозърнеста бегета (забравих си овеса в работата) чаша прясно мляко
15:00 - BCAA, Течен шоколад, Таурин+Гуарана под формата на Step MAX (За него по-долу)
Tренировка
17:00 - Суроватка, мед
Обяд 17:30 - Извара, кус-кус, сладолед 75гр.
Вечеря 20:30 - Извара, краставици
22:00 - Извара
Тренировка
Гърди/Бицепс
5х5 4 тренировка
Лежанка хоризонтален лег - 5x5 78кг
Лежанка полу-лег - 5x5 74кг
Лежанка полу-лег дъмбели 5х5 30кг дъмбел - провал на 5 серия след 3-то повторение поради липса на сила, не ми останаха явно :)
Крос оувър 3х10 - 40кг
Скотово на машина - 3х8 55, 60, 65кг тежест машината е до 55кг после слагах дискове, като на 10кг диск си ме узори малко :)
Бицепсово сгъване прав с дъмбели - 3х8 2х15кг 1х17.5кг дъмбели
Кръстосано чуково - 3х8 12кг дъмбел
Днеска мнооого кофти ден в емоционален план, нямам думи направо, всичко лошо, което може да ми се случи се случи, всичко което може да се обърка се обърка ... Не знам дали от това или не, ама във фитнеса бях мега надъхан, за друго освен да дигам повече от миналата тренировка не мислех през цялото време. Почнах много добре, макар мизерната храна миналата седмица да си беше фактор, защото на полулега с дъмбели си даде отражение, там бях по-зле от миналата седмица, но като цяло съм доволен от тренировката за гърди... За бицепс всички криви лостове бяха заети и реших да поразчупя малко тренировката... Попринцип преди бях правил с 55кг, но доста се озорих тогава, та си знаех, че мога, но съм качил сила от тогава, видя си се :)
Сега като съм отпуск и нямам строги ангажименти ще гледам да си туря ред в храната за поне 2 седмици. Дигам въглените до обяд и храната като цяло! Целта ми е другата тренировка за гърди, последната от 5-те седмици, да направя с 80кг 5х5 на хоризонтален лег и с поне 32кг дъмбели полулега, и май е оптимистично 80кг и на полулега с лоста, но ще видим! А втората седмица да пробвам пирамида, по стария начин, да видим дали наааай-после ще успея да бутна заветните 100кг :) Приемам всякакви полезни съвети (от правилните хора разбира се) за промяна на тренировката ми за бицепс, че там не мърдам май от месеци... Може да дигна леко кг. на упражненята, но като че прогреса е малък знам ли, може би си трябва промяна :)
А да и искам да кажа няколко думи за тия степчета МАХ, за 32ст пълна химия, ама си удрят да ги ева. Днеска в залата направо се почувствах все 1 съм на Fyre… Знам, че нямат ни 1 полезна съставка в тях, но за тия пари ми подействаха много добре. Пих 1 преди тренировка и 1 по време на самата тренировка... Препоръчвам на всеки който иска да опита мисля, че за тая цена не губи нищо дори да изпие 2-3…
Ау и за храната забравих най-интересното, ще се вместя в бюджет 5лв на ден :lol: Oпа също така забравих да кажа, че заради покачването на храната и повечкото свободно време почвам да тичам всяка сутрин когато не съм на тренировки с малки изключения ако съм възпрепятстван.
Мнението беше редактирано от Lenks на 07.08.09 17:36.
07.08.09
17:36
неска мнооого кофти ден в емоционален план, нямам думи направо, всичко лошо, което може да ми се случи се случи, всичко което може да се обърка се обърка ...
нещо с “бебето” ли стана? :smirk:
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 07.08.09 17:36.
Еми няма нищо общо с нея всъщност, пък и да имаше жени много, странно, но на тоя етап не се оплаквам от липса на интерес от страна на нежния пол :lol:
07.08.09
17:41
Еее ,за малко помислих, че си ерген вече :)
07.08.09
17:51
Колеги (билдери), според един човек във форума, не бива да има емоции, лични неща споделяне, само трениране, хранене, хапчета и прахчета. Накратко казано Lenks, според правилата нямам право да те попитам какво стана с изпита пред ДАИ.
Иначе споко не се притеснявай живота е на спадове и възходи днес ако ти е било кофти ден (и моя беше) то утрешния ще ти е по добър и така, живота е една борба, бориш се да се родиш, да се изградиш като човек, бориш се за образование, за работа, за жена, за поголяма заплата и т.н.
За 5 лева можеш да вземеш половин кило пилешко и малко въглехидрати, едно пакетче фъстъци (мазнинки) за 100 грама струва 65 стотинки...
Хаха е то е ясно как е минал изпита, лошото е, че не беше само това пък и за него не ми пука особено, но когато ти се насаберат много тъпотии на куп, поне при мене води до това, че няколко дена (които се надявам да са малко) съм зле емоционално... А за храната съм го измислил, 1 кило извара е 1.5лв, а получавам да речем 180гр белтък, като добавим 3 яйца 70ст, а понякога безплатно домашни и станаха 200гр и 100гр месо пилешко или рибка и ето ти ги 220гр мисля хубав протеин за около 3.5 на ден и ми остават ~1.5лв който да разпределя за овес и картофи, кафяв ориз :) Майка ми се надявам да почне да носи вече зеленчуци от градината :) А забравих и суроватката но нея мисля да си я смятам отделно... Пък и 20лв за 2кг са нищо, даже мисля да я намаля и да я пия само след тренировка и понякога за заместител на хранене когато ми е невъзможно да ям, просто не виждам смисал да я пия всеки ден пък и доста ми товари стомаха...
Мнението беше редактирано от Lenks на 07.08.09 18:04.
Чакай да вляза в темата... Ленкс добър план,браво ;)
Абе Ванка
казано от Иван Шишманов на 07.08.09, 17:51:
Колеги (билдери), според един човек във форума, не бива да има емоции, лични неща споделяне, само трениране, хранене, хапчета и прахчета
Боже,кой е този фашист??ТОлквоа ли е страшен,че не искаш да напишеш името му ...
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 07.08.09 18:14.
07.08.09
18:10
Lenks добър план, дано да ти понесе този вид диета, като количество храна състав и т.н. Аз например в дните в които почивам, ям доста повече и по се изкушавам от дните в който съм на работа, просто на работа деня ми минава динамично и докато се усетя дошло време за хапване, а теб те чака отпуска :).
tra^la^la мнението ти е чист спам.
казано от tra^la^la на 07.08.09, 18:04:
Чакай да вляза в темата... Ленкс добър план,браво ;)
Абе Ванка
казано от Иван Шишманов на 07.08.09, 17:51:
Колеги (билдери), според един човек във форума, не бива да има емоции, лични неща споделяне, само трениране, хранене, хапчета и прахчета
Боже,кой е този фашист??ТОлквоа ли е страшен,че не искаш да напишеш името му ...
За модовете говори :D :D
казано от Lenks на 07.08.09, 18:00:
А за храната съм го измислил, 1 кило извара е 1.5лв, а получавам да речем 180гр белтък
Ако става дума за домашна извара,бих повярвал :)
Иване има нещо дето съм го забелязал от известно време, но не съм го споделял... Като че ли губя интерес към вкусовите качества на храната... Или иначе казано все повече се олавям как не ми пука особено дали ще изям 1 пържола или пък 200гр извара, говорим за вкусови качества... Не че не ми се ядат вкусотиики, но просто сега като ям каквото трябва, а не каквото искам в момента всъщност изобщо не ми е проблем! Пък и мисля, че така оценявам вкусната храна повече :) Онзи ден колегата готвач в хотела беше направил бъркани яйца (предимно белтъци) и беше добавил разни подправки, за него си беше нещо нормално даже не много вкусно, пък на мене си ми се стори супер вкусно, а аз попринцип не се имам много с белтъците :) И другото което е, че се научих да си удрям контра, разбрах, че дали ще изям 1 фунийка 75гр сладолед или кутия 500мл все тая...
казано от old_man на 07.08.09, 18:22:
А за храната съм го измислил, 1 кило извара е 1.5лв, а получавам да речем 180гр белтък
Не е домашна от “Фантастико” си я купувам :)
Мнението беше редактирано от Lenks на 07.08.09 18:27.
07.08.09
18:30
Ами тя една красива млада съфорумка отдавна написа в нейния си дневник, че “храната е просто гориво”. Вкарваш хубаво качествено гориво колата върви добре, вкарваш гориво закупено от Лукоил отговарящо на Африкански стандарти колата не върви хубаво. Затова като се говори за протеин и качествата му разтворимост и вкус, за истинския спортист вкуса и разтворимоста нямат голямо значение протеина е готивото което вкарват в бъдещата машина :cheese: Иначе плана ти, мен лично доста ме засрамва защото последните две три седмици само обяда ми струва 5-7 лева :smirk: .
Toва за горивото според мене твърде крайно мнение :) Иначе не виждам от какво да се засрамваш, имаш даваш :) И на мен миналата година 1 обяд не ми падаше под 10лв :)
Мнението беше редактирано от Lenks на 07.08.09 18:33.
07.08.09
18:39
Лошото е като ги нямаш апък ги даваш :lol: .
За ДАИ не се притеснявай и мен са ме късали на кормуване при това преди 8 години ...скоро 9
казано от old_man на 07.08.09, 18:22:
Не е домашна от “Фантастико” си я купувам :)
Мисълта ми беше за белтъчното съдържание :)
Мнението беше редактирано от Дидо на 07.08.09 19:12.
И по-малко да е, за мене така или иначе 200гр белтък на ден мисля, че са предостатъчни :)
Петък 08.08.2009
7:00 - Guarana, taurine, малко течен шоколад
Tренировка
Закуска 9:30- Омлет 4 яйца, сирене, пълнозърнест хляб
11:30 - Извара, кус-кус
Обяд 14:30 - Kaртофи, хек
18:00 - Пилешки бургер от Макдоналдс, кола ~800ml
Вечеря 20:30 - Извара, краставици, сладолед 75гр
22:00 - Извара
Повечето храна си я имах от вчера такаче, като тегля черата съм дал - 2,25 за рибата и сладоледа :)
Тренировка
Тичане - 40мин
Днеска въглените Sky High :) Tоя бургер хич нямаше и да го ям, ама бебето ми го купи (тя омете 3 чийзбургера... каде ги побра не знам, че даже после и 1 плодова салата изяде)... Ще ме извиняват всички МкФенове, ама за 2лв това си е подигравка... Питка с размер на малкия ми пръст, някакво 30гр пилешко с неясен произход увито в още толкова панировка и изпържено, 1 плюнка майонеза и 2 резенчета краставичка... Не знам, но за мене си е убида да ми го пробутват това, камо ли да ми харесва... Към нас се опитвах да сметна и се оказа, че подобно нещо струва дори далече и от левче...
Мнението беше редактирано от Lenks на 08.08.09 18:08.
Неделя 09.08.2009г
Закуска - 8:00 овес, мляко, омлет 4 яйца
11:30 - BCAA, Таурин+Гуарана
Tренировка
13:00 - Суроватка, мед
Обяд 14:00 - Извара, картофи
16:00 - Хляб, извара
Вечеря 20.30- краставици,извара
22:00 - извара
Тренировка
Гръб/Трицепс/Корем
Набираня - 3x8
Придърпване на скрипец с широк хват зад врат - 3х8 70кг тежест
Придърпване на долен скрипец - 3х8 - 80кг тежест
Чукове - 3х8 70,80,90кг
Лег тесен хват - 1х7 70кг
Френско - 3х8 1х30, 2х34кг тежест + лоста
Скрипец W дръжка - 4х8 40кг тежест
Скрипец въже - 4х12 35кг тежест
Ех... Имах днеска повече сила в гърба усещаше се.. Обаче трицепса... Още като направих тая мизерна 7-ца на тесен хват ми стана толкова гадно и реших, че не си заслужава да карам още така при положение, че явно трябва промяна там иначе няма излизане от тая дупка... Затова реших да върна френското по-рано отколкото мислех... За моя радост, нямаше никаква болка в рамото! Естествено внимавах доста и не се силех макар да можех и повече... Мисля, да направя почивка от тесния хват още 1 седмица и после да мина на старата си програма - тесен хват, френско, скрипец W дръжка. За храната всичко ОК днес :) Carb SKY HIGH. Само да кажа, че си купих някакъв нов овес на Фамилия Никола ли някакви такива и мога да кажа, че са отврат! Супер твърди и колкото и да се киснат не стават меки... Тези на Фантастико са много по-евтини и готини!
Мнението беше редактирано от Lenks на 09.08.09 18:05.
Понеденил 10.08.2009г
7:00 - Guarana, Taurine
Тренировка
Закуска - 8:00 4 яйца, хляб пълнозърнест
13:00 - 6 филии пълнозърнест хляб (доста тънки и леки), извара
Обяд 14:00 - Хек, картофи, 2 филии хляб пълнозърнест
17:00 - извара, кисело мляко
Вечеря 19.30 - Домати,извара
22:00 - извара, малко мед
Тренировка
Тичане - 30мин
Утре ще се овъртя с 500гр сладолед, така следтренировъчно :D
Мнението беше редактирано от Lenks на 10.08.09 18:45.
Вторник 11.08.2009
Закуска 7:30- Oмлет 3 яйца, 4 филии пълнозърнест хляб (трябваше да е овес с кисело мляко, но млякото се оказа развалено...)
10:30 - ВСАА, Guarana & Taurine
Тренировка
12:30 - 50гр. суроватка, мед
Обяд 14:30 - Картофи, извара, сладолед 500гр - яката раота
17:00 - извара, 2 филии пълнозърнест хляб
Вечеря 19:40 - Домати, извара, 1 кремвирш
21:00 - извара
Тренировка
рамо/крака/корем
Рамени преси с дъбели - 3х8 25кг дъмбели
Хеликоптер с крив лост - 3х8 40кг тежест+лоста
Разтваряне на дъмбел седнал за задно - 3х8 15кг дъмбели
Лег преси - 3х8 60кг
Бедрено сгъване - 3х8 30кг
Бедрено разгъване - SKIP машината е безследно изчезнала от фитнеса :lol:
Прасец 1x50 - 40кг
Молитви 4х15 70кг
Наклони на страни на скрипец - 4х20 за всяка страна 40кг - леки са ми вече...
Яка тренировка се получи днеска :) Храната яко омазвация, утре и други ден се самонаказвам с двуразово кардио :lol: Дано си струва и кача малко сила :)
Мнението беше редактирано от Lenks на 11.08.09 17:24.
12.08.09
09:21
казано от Lenks на 08.08.09, 18:05:
Петък 08.08.2009
7:00 - Guarana, taurine, малко течен шоколад
Tренировка
Закуска 9:30- Омлет 4 яйца, сирене, пълнозърнест хляб
11:30 - Извара, кус-кус
Обяд 14:30 - Kaртофи, хек
18:00 - Пилешки бургер от Макдоналдс, кола ~800ml
Вечеря 20:30 - Извара, краставици, сладолед 75гр
22:00 - ИзвараПовечето храна си я имах от вчера такаче, като тегля черата съм дал - 2,25 за рибата и сладоледа :)
Тренировка
Тичане - 40минДнеска въглените Sky High :) Tоя бургер хич нямаше и да го ям, ама бебето ми го купи (тя омете 3 чийзбургера... каде ги побра не знам, че даже после и 1 плодова салата изяде)... Ще ме извиняват всички МкФенове, ама за 2лв това си е подигравка... Питка с размер на малкия ми пръст, някакво 30гр пилешко с неясен произход увито в още толкова панировка и изпържено, 1 плюнка майонеза и 2 резенчета краставичка... Не знам, но за мене си е убида да ми го пробутват това, камо ли да ми харесва... Към нас се опитвах да сметна и се оказа, че подобно нещо струва дори далече и от левче...
Същият бургер, който е втория ми най-любим, в комбинация с най-любимия ми - чийзбургера, е 2.50 общо. Това вече не е чак толкова скъпо, съдържа 30 гр протеин и наяжда.
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 12.08.09 09:21.
Не ми се води този спор... Junka си е Junk не случайно са му лепнали това име... И нещо смешно от сайта им :lol:
Мнението беше редактирано от Lenks на 12.08.09 09:34.
12.08.09
09:35
Lenks като цяло как се справяш с това така неприятно бюджетно ограничение което си си наложил.
Супер ми е за сега :) Както виждаш, не е като да не ям. Майка ми днеска донесе домати от градината, такаче си имам зеленчук бол :) По-малкото месо мисля добре ми се отразява на стомаха, по-леко ми е като че ли, дори и когато се натъпкам :) По-важното за мен е как ще се отрази на постиженята в залата, а това ще разбера в петък :) Днес съм дал 4.8лв за храна :)
Мнението беше редактирано от Lenks на 12.08.09 09:38.
12.08.09
09:43
Абе да ти кажа аз от зеленчука се подувам не от месото.
Ама си е добре да се прави почивка отвреме на време.
12.08.09
10:00
казано от Lenks на 12.08.09, 09:33:
Не ми се води този спор... Junka си е Junk не случайно са му лепнали това име... И нещо смешно от сайта им :lol:
Е, знаеш колко съм ревностен защитник. То това е смешно, но принципно това е международния стандарт, не само за тях.
На повечето места където съм гледал стандарта е мъж тежащ 80кг със средна активност...
Мнението беше редактирано от Lenks на 12.08.09 10:06.
12.08.09
10:46
Но няма логика да сложат това! За тях е по-добре да сложат стандарт от 3000 калории, та да не се плашиш че ядеш много от техните неща!
казано от Ivan Boichev на 12.08.09, 09:43:
Абе да ти кажа аз от зеленчука се подувам не от месото.
Ама си е добре да се прави почивка отвреме на време.
Aми не съм забелязал при мен да е така, но и аз ям зеленчуци само вечер попринцип...Инче месцето явно ми се отразява зле на стомаха, сега ме по-лекичко... Но може би най-тежко ми се отразяват много храна и честото ядене които за съжеление и двете ги имам на лице в момента :) Най-добре се чувствам когато яденята са ми разделечени много във времето...
И малко смях - топ 10 на най-опасните поведения при шофиране под въздействието на различни наркотици :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=VCNDeMi2qdA&feature=related
Мнението беше редактирано от Lenks на 12.08.09 17:28.
Сряда 12.08.2009г
7:30 - Guarana, Taurine
Тренировка
Корни след тичането
Закуска - 9:30 4 яйца, овес с прясно мляко (най-после овес :cheese: )
11:30 - 4 филии пълнозърнест хляб, извара
Обяд 14:00 - Хек, картофи, 75gr сладолед
16:30 - извара, 4 филии пълнозърнест хляб
18:30 Guarana, Taruine
Tренировка
Вечеря 20.30 - Домати,извара, чаша прясно мляко
??? - 30гр въглени от любимото ми зрънчо по време на мача...
22:30 - извара
Тренировка :
Тичане 25мин
Тичане 25мин
Странно... Хич не си давах зор, пък дължините които взимам за 30мин ги взех за 25мин... На 2-рата тренировка си чувствах умората вече... Утре пак :lol: Taя храна ми идва много, цял ден съм сит и ям на сила, след другата седмица ще намаля, че имам чувството, че ще се пръсна :)
Мнението беше редактирано от Lenks на 13.08.09 11:06.
Четвъртък 13.08.2009г
7:30 - Guarana, Taurine
Тренировка
Корни след тичането
Закуска - 9:30 2 яйца, овес с прясно мляко
11:30 - 3 филии пълнозърнест хляб, извара
Обяд 14:00 - 4 кюфтета, кафяв ориз, сирене, 75gr сладолед
17:20 - извара, 4 филии пълнозърнест хляб
Вечеря 18.40 - Домати,извара, 1 кремвирш
21:30 - извара
Тренировка :
Тичане 25мин
Усещаше се умора от вчера, през деня краката си ме боляха и реших да не ги мъча с още 1 тичане...
Мнението беше редактирано от Lenks на 13.08.09 17:36.
14.08.09
07:02
Добре си решил, трябва хубаво да се възстановят. Пък и не е приятно да тичаш с болки в краката все пак. Дори може и днес да не правиш двуразово.
ПП: не може да ти се пращат съобщения - излиза грешка и че профила ти не е достъпен
Модераторски екип:
Потребителят Lenks отнася БАН.Причините:
- СПАМ
- Оспорване решение на модератор
- Заяждане с модератор
Такива своеволия няма да бъдат толерирани и от други потребители !
Мнението беше редактирано от emzo на 14.08.09 07:33.
14.08.09
13:48
За да няма объркали се аз съм Lenks :lol:
[red]Модераторски екип:
Потребителят Lenks отнася БАН.Причините:
- СПАМ
- Оспорване решение на модератор
- Заяждане с модератор
Такива своеволия няма да бъдат толерирани и от други потребители ![/red]
1.СПАМ
Aз и Head_hunter го питах, дали мойте 10 мнения днвено са спама на форума?! Моля някои да ми каже, че и аз явно не знам... Явно има хора който системно могат да нарушават правата, но когато някой реши да се противопостави се вижда до къде стигат нещатата... А всичко явно започват от онова мое мнение в дневника на Иван където си казах истината (поне за мен), че всичкия спам идва от всички хора който пишат в дневника му, а не от самия него. Това не знам на кой и защо не се понрави, но и не ме интересува... И моляви се погледнете го това е единственото мнение там маркирано като спам, е не е ли абсурдно? Пък и уж дневниците щели да станат по-либерални... Добре нека е така едвали има някой който няма да е съгласен с това, но тогава каква е мойта вина??? И господин модераторе моля друг път като ми напишете да чета правилата, моля ви се покажете ми ги, защото аз доколкото виждам или по скоро не виждам, прерових целия сайт и не намерих такива? Е тогава какви са тези правила, не виждатели какъв смешен парадокс се получава? Всички следват правила които ги няма и всеки който не е съгласен се вижда до къде води. Макар и пак да не виждам какво съм направил толкоз... Това много ми напомня на едни време в нашата мила Родина от преди 20 години и повече... Нека някой който е обиден по някакъв начин от мойте мнения/спам да каже...
2.Оспорване решение на модератор :
Първо кога говоренето на ЛС между хората е станало проблем? Последния път като проверих живеем в демокрация и правото ни на глас е едно от правата ни. Дори и Бойко Борисов да застане пред мен, ако не съм съгласен с него ще му го кажа... Дали ще ме изгонят от страната? не мисля... Пък и не виждам какво толкова съм му казал на head??? По спомен нещо подобно на това горе без последните няколко реда... Пък и по умните, от нас, хора са го казали - във спора се ражда истината... А когато стават подобни неща явно се вижда на кой му избива егото...
3.Заяждане с модератор
-Моля??? Всъщност си беше точно обратното, на края на 2-рото писмо господин модератора съвсем явно си ме заплаши без никаква причина, не виждам нещо лошо в това човек да си защитава вижданята... След което просто му обясних, че няма повече да му пиша и толкоз... Лошо е когато човек се обижда от истината (което е явно) тогава обикновенно той не е прав...
Еми това е от мен ще следя хората който уважам и такам, явно няма как да пиша... Чао засега от най-големия лош спамер на форума който оспорва и се заяжда с модераторите :)
Ако мнението ми е модерирано или изтрито това само ще ми докаже тезата :)
Аз и на Иван му казах, че това ще стане Лов на вещици, за пореден път се оказвам прав :)
Мнението беше редактирано от Lenkz на 14.08.09 13:54.
14.08.09
13:55
Преди дни и аз търсих правилата, но никакви ги нямаше.Как да спазвам нещо,което го няма.Надявам се модераторите да на сметнат мнението ми за спам.Бих се радвал на линк с правилата ако това не би създало трудности на някого.
Относно банването на Ленкси, не виждам основание в неговия спам.Подчертавам , че не съм модератор и не мога да преценявам в това отношение, а изказвам лично мнение.В този форум има хора които спамят точно толкова колкото и той (визирам включително и себе си).Ако истинските причини са в съобщенията му с модератора , това няма как да го коментирам , защото е само между тях двамата.Но от друга страна не смятам , че частен разговор трябва да доведе до такива последствия, все пак е частен, а не публично достояние на форума.Надявам се никого да не съм засегнал с личното си мнение , което не е обосновано с компетенции и правомощия.
Ако съм направил грешка в преценката си съм готов да се извиня :)
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 14.08.09 14:01.
14.08.09
13:58
Lenks човек, ти праеше по 50 мнения на ден, 80% от които бяха ненужни, е така просто да се намираме на приказка :)
14.08.09
14:05
Еми имам 900мнения приемам, че пиша от март тази година макар всички да виждат кога съм регистриран и сигурно имам 300 мнения от преди това... Това са 5 месеца или 150дни грубо... 900 като го раздела 150 се получава 6 :) Ако имах по 50 мнения на ден колко щеше да се получи :)
14.08.09
14:10
В дневника на Десо и Мария там си сгафил явно :) Доста често го обръщахте на скайп.
НЕ подкрепям това, че имаш и се надявам да го махнат. четя ти дневника с интерес :)
казано от RogerF на 14.08.09, 13:55:
Преди дни и аз търсих правилата, но никакви ги нямаше.Как да спазвам нещо,което го няма.Надявам се модераторите да на сметнат мнението ми за спам.Бих се радвал на линк с правилата ако това не би създало трудности на някого.
Относно банването на Ленкси, не виждам основание в неговия спам.Подчертавам , че не съм модератор и не мога да преценявам в това отношение, а изказвам лично мнение.В този форум има хора които спамят точно толкова колкото и той. Ако истинските причини са в съобщенията му с модератора , това няма как да го коментирам , защото е само между тях двамата.Но от друга страна не смятам , че частен разговор трябва да доведе до такива последствия, все пак е частен, а не публично достояние на форума.
х2
Досега мислех какво да напиша, но Роджър добре е систематизирал и моето виждане върху нещата. Освен това не мисля, че баннването на хора като Ленкс, които наистина уважават сайта и съфорумците, опитват се да помагат и създават колорит, помага за повишаване нивото на форума. Надявам се това да се окаже просто шега...
14.08.09
14:20
Мирише на изкупителна жертва. :)
Аз не чета много,много форума,може пък наистина да е спамил като помиар.
Мнението беше редактирано от BusyMan на 14.08.09 14:21.