Личният дневник на Endilana

Темата е заключена.
Прескочи до:

Последните 2 дни - пълен разврат :)

29/08
Измериха ме - 62 кг без дрехи, 13,3%, +1 кг от миналия месец, като съм качила по равно мм и мазнина. Тоест имам да боря 500 грама сланинки сега:) No such big deal, доста по-важно ми е, че хормоните почнаха да влизат в норма.
Тренировка - направо ми разказа играта. Това май беше като наказание, за това че съм качила

Скачане на въже
Тяга 85 кг 3х5
Бягане по стълби - 5ци в суперсерии с ножици за корем - 5 серии
бърпет с лицева - 5х1 мин
подскоци бързо/бавно - 5х1 мин
високо коляно 5х30 м
почти без почивки между сериите

Храна - вм, но вечерта обилно алкохол  (концерт на Мадона все пак...)

Вчера - ооооооо вчера беше ден за пример :)
Тренировка - 0
Движение - 0 като цяло
Цял ден изкарах на бира + тиквени семки  :lol: Съвсем сериозно :) Ето както виждате не съм машина. Колко бири и колко тиквени семки не мога да ви кажа точно.

Днес съм си ВМ както винаги - интересото е, че днес сутринта яйцата ми се сториха тооолкова вкусни, не е истина :)

Хайде лек ви ден. Довечера ще взема да потренирам малко да измия срама.

DO

31.08.09
13:11

Не е зле от време на време човек да се поразтовари малко :) Явно добре ти се е отразило. На пощата си имаш някои неща от мен.
Пиши ми.

DO

01.09.09
00:40

Венци :) Писах ти на maila. Тук в личната ти кутия също ти писах. Текста го имаш,но хвърли едно око на линка:

http://www.mma-bulgaria.com/products/view/432/syntrax-fyre-хранителни-добавки-сваляне-килогарами-тегло-топене-мазнини

01.09.09
05:19

казано от donati на 01.09.09, 00:40:

Венци :) Писах ти на maila. Тук в личната ти кутия също ти писах. Текста го имаш,но хвърли едно око на линка:

http://www.mma-bulgaria.com/products/view/432/syntrax-fyre-хранителни-добавки-сваляне-килогарами-тегло-топене-мазнини

:D Какво за огънчето .. ?
Пила го е. както и да.е..е.

Пила съм го Огънчето. МНого ме изнервя, не ме кефи.

храната вчера:
07:00 - 3 яйца, 20 гр масло, зеленчуци
13:00 - наденица свинска около 120 гр, зеленчуци задушени в масло
20:00 - печен хек, домати, краставици, тиквички

тренировка:
направих домашната тренировка на която съм постнала клипчета - общо 30 мин.

Ето и една снимка от събота вечер - новата коса и рамене :)

01.09.09
06:14

И страхотна усмивка, много лъчезарна. Аз повече съм те виждала начумерена, а гледай к’ва си готина усмихната!!  :)

Мнението беше редактирано от maria на 01.09.09 06:16.

Ще ме видиш усмихната в деня, я който дойдеш на тренировка след като си консумирала достатъчно и качествена храна и не си правила някакви безумици от сорта на 90 мин велоаргометър. Толкова широко ще се усмихна тогава, че няма да ме познаеш... ама дали ще стане някога... не знам

01.09.09
10:06

Или по-скоро въглехидратите (макар и от алкохол) ти се отразяват добре  :) .

Въглехидратите освен да ме подуват и да ме карат да се чувствам тежка друго не правят.
А в алкохола има много малко въглехидрати мила, особено в уискито. Би трябвало да го знаеш това.... :smirk:

01.09.09
10:48

Малко, много, ама има. Не ми трябва да знам, аз не пия.  :)

Мнението беше редактирано от maria на 02.09.09 05:42.

01.09.09
10:51

казано от Венцеслава Атилова на 01.09.09, 06:10:

Ето и една снимка от събота вечер - новата коса и рамене :)

Венци, много ти е добре новата коса. Макар че на хубаво момиче всичко му отива.

DO

01.09.09
17:35

Венци супер си с новата коса :) Много си лъчезарна. Хубавото си е хубаво :)

01/09
Храна:

08:00 - 2 яйца, масло 20 гр, зеленчуци
12:00 - хек на скара, зеленчуци задушени в масло
21:00 - 3 яйца, 40 гр рокфор, 10 гр масло, спанак

тренировката - Милко беше в студиото и имаше яко корекции на техниката
Странична преса 15 кг 1х5, 12.5 кг 4х5 - за техника последната серия
Напади 57 1х5, 60 кг 2х5, 55 кг 1х5
набиране 3х3
гуд морнинг 50 кг 3х5
ренегатско на пейка 15 кг 3х5
клек на 1 крак 3х5
суинг 33 кг 3х10

02.09.09
09:18

Най ме радва новината за цикъла.

Хехе, Иве ако знаеш аз как му се радвах - даже почерпих хихи

02/09

Храна:
08:30 - 2 яйца, 40 гр наденица, масло 10 гр, зеленчуци
12:30 - пържола 120 гр, броколи, масло 20 гр, краставица
21:00 - пържола 170 гр, зелена салата, чушки печени

Тренировка - без тежести
набиране - 4,3,3
корем ножици - 3х1 мин
стълби: суперсерия от:
поскоци през стъпало 3х20 стъпала
катерене през 2 стъпала 3х20 стъпала
високо коляно по стълбите 3х20 стъпала
подскоци на всяко стъпало 1х20 стъпала
4 суперсерии с по 1 мин почивка
подскачащи напади 3х10 на крак
високо коляно 3х10 м
коремни от вис 3х 10

СУпер интензивна тренировка. Адски много ме измори. Можело и да се тренира тежко - без тежести :)

Лека нощ

03/09

храна:
08:00 - 2 и 1/2 яйца (3тото го сцхупих и половината отиде зян), масло, гъби, домат
12:00 - пържолка 180 гр, зелена салата
21:00 - дробчета пилешки 180 гр, зелена салата с домати и краставици, 8 маслини

тренировка:
4ти тренировъчен ден подред. Макар че редувам тренировките със собствено тегло и тези с тежести - нямах сила, определено не бях възстановена. Днес ще почивам.
набиране - 5,3,2
лежанката на милко 15 кг - 3х5 (много зор)
клек на 1 крак 3х5 (лоша техника, имам за домашно да се поправя)
ренегатско 20 кг 1х5, 22.5 кг 2х5
странични наклони 27 3х5
изтласкване до горе 25 кг 2х10, 22.5 кг 1х10
коремни  27 - 3х1 мин (32, 30, 27)
Треньора ми каза, че за първи път ме вижда изморена. Ама така е, като гледам и ква ми е мизерна храната последните дни, нищо чудно. Следващият месец ще ми се наложи да тренирам с друг треньор - нещо което хич не ми се нрави, ама няма как. Новият е ориентран по-скоро към корективни упражнения - та ще се поработи доста над дисбаланса в гърба и увисналите ми рамене.
Другото е, че от 7ми почвам още един цикъл с Литиум по препоръка на хомеопата.
Много се разприказвах. Лек ви ден :)

04.09.09
09:08

Аз правя разтягане на гръдни мускули и опити за упражнения за долен трапец... Опити, защото никак не мога да го изолирам и все прехвърлям на горния...гх...
сподели ти какви ще ги правиш ;)

Ами сигурно ще ме кара да правя Y и W, както и супермен на пейка с 1 крак във въздуха и 1 гира в противоположната ръка. Котешки гръб и бог знае кво още. А как не ме кефят тия “чекиджийски” упражнения не е истина. Ама съм си крива де - факт.

04.09.09
09:21

казано от Венцеслава Атилова на 04.09.09, 09:14:

Ами сигурно ще ме кара да правя Y и W, както и супермен на пейка с 1 крак във въздуха и 1 гира в противоположната ръка. Котешки гръб и бог знае кво още. А как не ме кефят тия “чекиджийски” упражнения не е истина. Ама съм си крива де - факт.

А какво е W? Y-ци ама с ръце свити в лактите или?

Мнението беше редактирано от mbarton на 04.09.09 09:24.

Ахъм. :)

04/09
храна:
08:30 - 2 сл мюсли с 200 гр козе кисело мляко и малини, къпини и боровинки (по 1 сл) малко разнообразие в закуската, ама нещо не ми допадна. Днес пак си ядох яйцата
13:00 - пържола, зеленчуци задушени в масло
21:00 - пилешки дробчета 250 гр, зелена салата, маслини 10 бр

Скромно, но от сърце :)

Куку, имам новина - от 18ти до 22 ще съм на Албена, така че приканвам целия варненски отбор да се съберем на 19ти или 20ти и да направим една тренировчицаааа :)

05.09.09
08:28

казано от Венцеслава Атилова на 05.09.09, 08:25:

Куку, имам новина - от 18ти до 22 ще съм на Албена, така че приканвам целия варненски отбор да се съберем на 19ти или 20ти и да направим една тренировчицаааа :)

Дадено!  :coolsmile:

Супер :)

Написан нещо доста интересно в блога :) Хайде отивайте да четете :)

05.09.09
16:50

казано от Венцеслава Атилова на 05.09.09, 14:16:

Супер :)

Написан нещо доста интересно в блога :) Хайде отивайте да четете :)

Супер :) Много е интересно :) По-често пиши такива неща :) :) :)

05.09.09
17:39

Венци, момичето за добро ти е писало. Ох ще разбереш в бъдеще ама не искам изобщо да ти се бъркам. Просто си луда глава още. Аз просто си мрънкам като лелка. Ти не ми обръщай внимание. Иначе наистина много хора не разибрат този начин на хранене и трениране. Не е и от значение да го разбират. Да го приемат и толкоз. Хайде идвай към Варна да се видим най-сетне

05.09.09
17:46

С риск мнението ми да се счете за спам искам да си изразя и аз мнението по въпроса :) Значи аз лично не бих спазвала ВМ, не защото го намирам за вредно ами просто аз яко въглехидрати си думкам и си ми харесват въглехидратните храни...иначе ако не беше така и аз щях да пробвам ВМ....дали е вредна или не...да ви кажа не мисля,че има значение,понеже в днешно време кажи речи повечето храни са пълни боклуци освен ако не живееш на село и не си гледаш животните и растенията сам....Така че дали ще си вреди от ВМ или от друг хранителен режим е все тая според мен :) В смисъл то в днешно време няма много полезни неща,ама поне от лошото може човек да избере, това което му доставя удоволствие и поне да знае,че дори и да се самоучисти ще е живял така както му харесва :) Не ме бива много да си изразявам мислите в думи и може и малко глупости да съм написала,ама се надявам поне някой да е разбрал какво исках да кажа :)

Леле, колко съм зле, писах писах и без да искам изтрих всичко. Инес, има истина в думите ти, но не е съвсем така. При нас избора за съжаление се свежда до това да избереш по-малкото зло. Сравни примерно един човек, който се храни основно с джънк и един който се храни нормално. Има разлика нали? Вярно, това е доста пресилен пример, може да сравним и хората които са на ВВД с тези които са на НВД. Доказано е, че ВВД при продължителна употреба води до инсулинова резистентност и диабет, докато при НВД не се забелязва.

05.09
тренировка - в домашни условия, без тежести
3 серии от:
подскоци от клек  х 10
клек със задържане 10 сек
напад, изправяне, кик х 10 на крак
планк на прави ръце с повдигане на противоположни крак и ръка х 10 на крак
повдигане на крак от легнало положение с изпънати крака и подвигнат таз х10 на крак
странични подскоци на 1 крак х10 на крак
привеждане напред от стоеж на 1 крак х10 на крак

5 серии от:
подскок през стъпало - 1 етаж (2 стълбища)
изкачване през 2 стъпала - 1 етаж
високо коляно - 1 етаж
подскок на всяко стъпало - 1 етаж
30 сек почивка меьду сериите

3 серии от:
янда с мед. топка х10
янда като натискам с пети земята х 10

Общо:45 мин

храна:

08:00 - 2 яйца, масло, зеленчуци
13:00 - пилешко бутче, зеленчуци задушени в масло
21:00 - пилешки дробчета, домати и краставици, маслини 5-6, тиквички на скара

06.09.09
08:23

казано от Венцеслава Атилова на 06.09.09, 07:52:

Леле, колко съм зле, писах писах и без да искам изтрих всичко. Инес, има истина в думите ти, но не е съвсем така. При нас избора за съжаление се свежда до това да избереш по-малкото зло. Сравни примерно един човек, който се храни основно с джънк и един който се храни нормално. Има разлика нали? Вярно, това е доста пресилен пример, може да сравним и хората които са на ВВД с тези които са на НВД. Доказано е, че ВВД при продължителна употреба води до инсулинова резистентност и диабет, докато при НВД не се забелязва.

05.09
тренировка - в домашни условия, без тежести
3 серии от:
подскоци от клек  х 10
клек със задържане 10 сек
напад, изправяне, кик х 10 на крак
планк на прави ръце с повдигане на противоположни крак и ръка х 10 на крак
повдигане на крак от легнало положение с изпънати крака и подвигнат таз х10 на крак
странични подскоци на 1 крак х10 на крак
привеждане напред от стоеж на 1 крак х10 на крак

5 серии от:
подскок през стъпало - 1 етаж (2 стълбища)
изкачване през 2 стъпала - 1 етаж
високо коляно - 1 етаж
подскок на всяко стъпало - 1 етаж
30 сек почивка меьду сериите

3 серии от:
янда с мед. топка х10
янда като натискам с пети земята х 10

Общо:45 мин

храна:

08:00 - 2 яйца, масло, зеленчуци
13:00 - пилешко бутче, зеленчуци задушени в масло
21:00 - пилешки дробчета, домати и краставици, маслини 5-6, тиквички на скара

Да аз това имах предвид...за тези които спазват здравословен хранителен режим,че могат да си изберат кой от всички варианти...изобщо не влкючвам тези които се тъпчат с джънк :) :)

06.09.09
12:01

казано от Венцеслава Атилова на 05.09.09, 08:25:

С нетърпение очаквам :) За мен по-добре на 19ти, ако е на 20ти, требе да е рано сутрин, че от обяд се започва една сватбарска фиеста... ;)

19ти ще да е значи.

06/09 - Голямото плюскане :)

08:30 - 2 яйца, масло, зеленчуци
11:30 - 200 гр кис мляко козе с микс от къпини и боровинки
14:00 - салата домати и сирене, свински ребра на скара
20:00 - агнешко, зеле с домати и краставици

Не тренирах - каних се каних се и се отказах накрая.

07/09

Тренировка:
Сътлби - 5 серии по 2 етажа
качване през 2 стъпала
подскоци през стъпало
подскоци на всяко стъпало
високо коляно
подскоци през 2 стъпала

с медицинска топка  3х10
суинг
тръстър
дървар
напад

янда в суперсерии с ножици 3х10, 3х30 сек

храна:
07:30 - 2 яйца, масло, зеленчуци
13:00 - свинска пържола, карфиол с масло
20:30 - свинска пържола, домати и краставици, 4-5 маслини

08/09

храна:
07:30 - обичайното от 2 яйца, масло, зеленчуци
12:30 - телешки дроб пържен в масло, зелена салата, маслини 4
21:00 - свинска пържола, зелена салата, карфиол в масло

тренировка:
пуш-пул 39 кг 2х5, 37 кг 1х5, 32 кг 1х5
клек 60 кг 1х5, 57 кг 1х5, 55 кг 2х5
ренегатско на пейка 15 кг 4х5
странична преса 12.5 кг 3х5
клек на 1 крак 4х5
суинг 33 кг 3х10

Не съм доволна от тази тренировка - закъснях, нямах много енергиям техниката на клека при 60 кг не е добе - изправям се с дупето първо, раменете ми изостават.

Лек ден :)

09/09
За съжаление не успях да се организирам с тренировката - изскочи ми нещо важно и нищо не можах да свърша.

храна:
12:30 - филе от пангасиус, броколи с масло
20:00 - филе от пангасиус, зелена салта, задушени зеленчуци.

Рибна фиеста :)

10.09.09
18:00

казано от Венцеслава Атилова на 10.09.09, 09:47:

09/09
За съжаление не успях да се организирам с тренировката - изскочи ми нещо важно и нищо не можах да свърша.

храна:
12:30 - филе от пангасиус, броколи с масло
20:00 - филе от пангасиус, зелена салта, задушени зеленчуци.

Рибна фиеста :)

И аз взимах доста пъти пангасиус, ама нещо не се заобичахме. После прочетох това и съвсем го намразих
http://www.dietmindspirit.org/2008/01/30/why-you-shouldnt-eat-this-fish-pangas-pangasius-vietnamese-river-cobbler-white-catfish-gray-sole/

DE

10.09.09
18:36

Дивичка, и аз това съм го чела.. не знам колко е вярно.. но и аз спрях да купувам.. не казвам, че вярвам на тези статии безрезервно, но ми съзадоха неприятна асоциация с тази риба и.. ефектът е същият.

Стига бе, егати.... нямам думи направо. А ми беше толкова вкусна. Сьомга не ям щото я бухат яко с живак, сега и пангасуиса..... накрая ще го карам на водичка :)

10/09
храна:
07:00 - 2 яйца, масло, зеленчуци
12:00 - пангасиус (няма повече), задушени зеленчуци
21:00 - супа от телешка опашка ( сериозно :) ), пъстърва на скара, тиквички

Тренировка:
Тяга 85 кг - 3х5 леко ми беше
кофички -2, след това на кабелите бутане с трапецовиданата ръкохватка - движение което имитира бутането при кофичките. 22 кг 3х5 на ръка
набиране - 4
скрипец 45 кг 3х5
клек на 1 крак 3х5
ФКТ 15 кг 3х5
лицеви упори на степер - 3х5

Супер мудна тренировка. Лицевите са ми под всякаква критика.

11.09.09
10:58

казано от Венцеслава Атилова на 11.09.09, 08:22:

Стига бе, егати.... нямам думи направо. А ми беше толкова вкусна. Сьомга не ям щото я бухат яко с живак, сега и пангасуиса..... накрая ще го карам на водичка :)

.

Пробвай с пъстърва, барамунди/Пикадили/, и добрата стара скумрия

11.09

храната:
08:00 - 250 гр кис мляко 10%, мюсли 50 гр
12:00 - скумрия на скара, броколи
21:00- агнешко, домати и краставици

Тренировка:
thruster/hang clean/ sumo high pull - max rounds for 20 min
20 кг 1 рунг
27 кг - 2 рунда
25 кг - 5 рунда
20 кг - 1 рунд

3 суперсерии от:
янда с мед топка х 10
повдигане на крака х 10 на крак
100 Jumping jacks

Хайде лек ден

DO

12.09.09
20:54

Здрасти Венци. Купих си Animal Flex.
Продукт специално създаден за ставите и сухожилията на трениращите.
Предпазва тези части на тялото, които са най-уязвими при големи натоварвания, а именно ставите и сухожилията. Създаден е специално за култористи и пауър лифтери. Във всеки един пакет се съдържат вещества, които заздравяват ставите и сухожилията и ги предпазват от „износване”.

Мнението беше редактирано от donati на 12.09.09 20:56.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1