Личният дневник на Endilana

Темата е заключена.
Прескочи до:

08.02.10
08:12

Браво, банда!
Яко сте се забавлявали! И Славко се е включил, мога само да завиждам.
Тренирайте здраво, че като ни дойдете във Варна, ще ви изкараме на стадиона или на плажа  ;-)

Понеделник без тренировка, хубава храна - пиле, яйца и овче кашкавал

Днес
21-18-15-12-9-6-3
суинг 16 кг пуд
лицеви на колене
планкови ренегатски на ръка
бърпети
клекове
кофи на пейка
ходещи напади на крак
коремни
Време 46:21 мин

Добро натоварнане - съквартирантите ми решиха, че отива работата на умирачка. Нак-кофти серия - 15ките, след това психиката надделя, че остава още малко. Бърпетите много ме морят
храната нищо ново - яйца, кашкавал, пиле, френско козе сирене, зеленина

Животът ми е пълен. Обичам се.

09.02.10
19:33

казано от Венцеслава Атилова на 09.02.10, 19:29:

:))

казано от dennym на 09.02.10, 19:33:

Дени и теб те обичам :) Послушах ви и взех да ям млечни и е къдеее къде по-добре :)

ЛР

09.02.10
20:58

Радваш :)

09.02.10
21:12

казано от Венцеслава Атилова на 09.02.10, 19:35:

казано от dennym на 09.02.10, 19:33:

Дени и теб те обичам :) Послушах ви и взех да ям млечни и е къдеее къде по-добре :)

Няма да е само от млечните, по скоро от обичта ще да е по-добрето :-P

09.02.10
21:50

и ние те обичаме Венци..:))))

хайдеееее да идва неделя :)

днес тичане по стълби без почивки 25 мин. Нананана, изтеглих си някаква нова музичка и дай - трябваше да ходя на работа иначе още щях.

Добра храна, малко количество обаче - нещо от сорта на 5 яйца, малко масло и кашкавал и една свинска вратна.
Не мис е яде днес. Иди че разбери

Имам мускулна на еректорите - още едно странно нещо. Аз НИКОГА нямам мускулна на еректорите - нито при тяга, гудморнинг или клек. Колкото и да са тежки. Вчера правих суинговете до горе та предполагам е оттях - много е яко, даже май повече ми допадат от руските.

Ами това е - всичко е розово :) = бивша блондинка още ми е трудно раздялата с розовото :)

10.02.10
20:16

казано от Венцеслава Атилова на 10.02.10, 20:12:

Ами това е - всичко е розово :) = бивша блондинка още ми е трудно раздялата с розовото :)

Рано или късно мисля, че пак ще се присъединиш към моя клуб... :P Макар и така много да ти отива! :) пу пуу

казано от S_L на 10.02.10, 20:16:

Рано или късно мисля, че пак ще се присъединиш към моя клуб... :P Макар и така много да ти отива! :) пу пуу

да и аз така си мисля :) Липсва ми

11.02.10
14:43

казано от Венцеслава Атилова на 10.02.10, 20:20:

казано от S_L на 10.02.10, 20:16:

да и аз така си мисля :) Липсва ми

Да ти кажа всяка бивша блондинка винаги става настояща. Аз избягах от русото за месеци и пак си направих кичури. Страшно ми отиваше кестеняво, обаче дет са вика русото си е русо. Пък аз и по рождение съм си тъмно руса, как да избягамо от себе си

Имам мускулна на еректорите - още едно странно нещо. Аз НИКОГА нямам мускулна на еректорите - нито при тяга, гудморнинг или клек. Колкото и да са тежки.

Ами то от тези упражнения не ми е ясно как се получава треска в еректорите :)

Натоварват цялата задна верига - ето как :)

вчера лека тренировка вкъщи:

суинг до горе 16 кг х10
планково р х10
ходещи напади с туист 3 кг мед топка
скачане на въже х 50 скока
3 кръга

изометрии за корем

храната: 2 яйца, кашкавал, свинска вратна, снежанка, малко скумрия. Тая скумрия хич не ми допадна и изядон не повече от 80-100 гр, Вечерта си дояждах с кашкавал и няколко хапки пиле.

Напоследък ми идват разни врилянтни идеи :)

опа :) я кажете нещо за тойзи клек - май много напред се навеждам

12.02.10
07:33

казано от Венцеслава Атилова на 12.02.10, 07:16:

Нищо ти няма на клека, просто такава ти е структурата. Няма как да не се наведеш.
При заден клек сигурно ти се налага направо да легнеш напред, нали?

казано от Vic на 12.02.10, 07:33:

казано от Венцеслава Атилова на 12.02.10, 07:16:

Нищо ти няма на клека, просто такава ти е структурата. Няма как да не се наведеш.
При заден клек сигурно ти се налага направо да легнеш напред, нали?

Именно.

12.02.10
09:16

венци, какъв е проблема със структурата ти и заден клек?

12.02.10
09:32

казано от Fani на 12.02.10, 09:16:

Здрасти, Fani!

Представи си тялото като система от лостове - торса, бедрата, подбедриците. Всеки човек има уникално съотношение да дължините на тези лостове. Едни имат по-дълъг торс и по-къси крайници, при други подбедриците са по-дълги от бедрата или обратното...

Харата с по-дълги бедра и сравнително по-къс торс (като Венци) имат следния проблем при клек - центърът на тежеста, който се намира около таза, се измества назад твърде много и за да се компенсира това, торса трябва да се наведе повече напред. Ако не го направи, тя ще залитне назад. Това е.

п.п. На снимката Венци държи 2 пудовки по 16 кг пред гърди и виж колко се е навела за да е в равновесие. Представи си как трябва да се наведе, ако кляка без тежест или ако щангата е на гърба и.

Мнението беше редактирано от Vic на 12.02.10 09:36.

Венци, това ти ли си ?
И мойта стурктура е такава... Понякога слагам подложки под петите, но оправия няма :)

12.02.10
14:56

казано от Vic на 12.02.10, 09:32:

казано от Fani на 12.02.10, 09:16:

Здрасти, Fani!

Представи си тялото като система от лостове - торса, бедрата, подбедриците. Всеки човек има уникално съотношение да дължините на тези лостове. Едни имат по-дълъг торс и по-къси крайници, при други подбедриците са по-дълги от бедрата или обратното...

10х Vic :))

ЛР

12.02.10
15:07

казано от Владимир92 на 12.02.10, 11:33:

Венци, това ти ли си ?
И мойта стурктура е такава... Понякога слагам подложки под петите, но оправия няма :)

Оправия?

Просто при различните структури има различни подходи :)

с подложки под петите натоварваш повече квадрицепсите. За задното бедро си има румънска тяга, добро утро, тяга с (почти) прави крака :)

Най-важното е тренирането да бъде напасвано към човека, а не човекът да бъде напасван към тренирането :)

поздрави

Събирам се - снощи излязох от “кутията” :) Готино е.

Тренирам с хъс. И това е готино. Днес бягах в парка - най-доброто лекарство за махмурлук :)

Много каймак ;)

13.02.10
21:38

Венци, не знам за клека, ама много хубави крака и дупе  ;) .
Много се кефя, че намери пустия му баланс и си щастлива. Винаги ме зареждаш с хъс за трениране, някакси заразяваш.
А по-вкусно от каймак няма  ;-P .

П.П. Утре е неделя. Чакам клипчета на яката тренировка долу в ‘мъзето’ дет’ се каляват машините  :coolsmirk: .

Мнението беше редактирано от maria на 13.02.10 21:39.

ЛР

14.02.10
06:07

казано от Мария Никифорова на 13.02.10, 21:38:

Венци, не знам за клека, ама много хубави крака и дупе  ;) .
Много се кефя, че намери пустия му баланс и си щастлива. Винаги ме зареждаш с хъс за трениране, някакси заразяваш.
А по-вкусно от каймак няма  ;-P .

П.П. Утре е неделя. Чакам клипчета на яката тренировка долу в ‘мъзето’ дет’ се каляват машините  :coolsmirk: .

Такива крака и дупе не се постигат особено трудно :)
Единствените условия са:
- яки тренировки
- пренаписване на програмата “Да съм колкото се може по-слаба”
- пренаписване на програмата “Да имам колкото се може по-малко мазнини”

поздрави :)

Всъщност - както Лазар веднъж беше споменал - когато пренапишеш програмата за мазнините и се радваш на хубавите неща около теб, първо ще се чувстваш най-красива, второ и хората около теб ще го забелязват и трето - манините сами ще си отидат.

ПП и още нещо - аз не търсих баланса - аз си го Създадох :)

Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 14.02.10 07:25.

Готина табата, измъчи ме, но елементът с изненадата го нямаше - знаех че е гадно. Get over it.
И та за бъдещите поколения - Табата Mash общо 16 мин:
суинг 16 кг
бърпет
тръстър 2х7кг
планково ренегатско
Искам пак :) Невероятно усещане след като я свършиш. Особено в компанията на хората, с които бях.

После стойки, после хапване.

Хубав ден, хубави емоции.

IR

15.02.10
03:59

казано от Венцеслава Атилова на 14.02.10, 07:14:

...когато пренапишеш програмата за мазнините и се радваш на хубавите неща около теб, първо ще се чувстваш най-красива, второ и хората около теб ще го забелязват и трето - манините сами ще си отидат.

Венци браво!Звучи много добре това  :)

Мнението беше редактирано от irenaiv на 15.02.10 04:00.

Вчера... хм странен ден.
Не тренирах - табатата ме остави с интересна мускулна на прасци и подбедрици (wtf?!)
Храната през деня - добре, вечерта - мани - бях на гости - единственото нещо което сервираха беше паста. Ядох и ми беше вкусно. И вино пих - 3-4 вида :)

Допрях се до един интересен човек и проведох разговор, който днес все още нагарча в устата ми. От онези разговори, които са те накарали искрено и честно да се обърнеш към себе си и да си дадеш няколко отговора. Колкото и да не ти харесват. А нещата да много прости - умният гледа утре да му добре, мъдрият гледа сега да му е добре, а глупакът се рови в миналото.
Колко често сте се питали - на мен СЕГА добре ли ми е? Ей точно сега, днес, в момента? И ако не - какво мога да направя аз СЕГА, за да ми стане по-добре? Подпитвайте се от време на време - има файда.
ХУбавото е, че аз мога и знам как да си направя добре-то. СЕГА. :) И го правя.

И още нещо - какво значи да си сигурен в някой? И има ли смисъл да я търсиш тази сигурност изобщо - след като тя е толкова мимолетна от една страна и задължаваща от друга.

Carpe Diem.

16.02.10
07:24

казано от Венцеслава Атилова на 14.02.10, 07:14:

Всъщност - както Лазар веднъж беше споменал - когато пренапишеш програмата за мазнините и се радваш на хубавите неща около теб, първо ще се чувстваш най-красива, второ и хората около теб ще го забелязват и трето - манините сами ще си отидат.

“Балансът”,е едно от най-сигурно променливите неща на света :))

забавно е от какви прости неща се “пренаписва програмата за мазниите”

16.02.10
07:34

казано от dennym на 16.02.10, 07:24:

Да, наистина е забавно :)
А...от какви непрости неща се пренаписва.... не-временно? Щото на мен ми се налага постоянно да си я пренаписвам с дребни неща, но...периодите между успешните пренаписвания не ми харесват....имам желание да изчезнат :)

ЛР

16.02.10
07:45

казано от Limka на 16.02.10, 07:34:

казано от dennym на 16.02.10, 07:24:

Да, наистина е забавно :)
А...от какви непрости неща се пренаписва.... не-временно? Щото на мен ми се налага постоянно да си я пренаписвам с дребни неща, но...периодите между успешните пренаписвания не ми харесват....имам желание да изчезнат :)

Аз пък гледам единствено и само тенденциите :)

Ако миналият месец съм се чувствал по-добре и и съм бил по-осъзнат от по-миналия, и този месец се чувствам по-добре и по-осъзнат от миналия месец - значи вървя в правилната посока и всичко е 6 :)

поздрави

16.02.10
07:50

Лим,Лазар е отговорил.

опа,

прави сте, мили ми смехурковци :) Важното за мен СЕГА е да се наслаждавам на това - баланс ли е, кво ли е, хубаво е.

Спах доста малко и ставането беше тегаво. Но пък беше добър ден - с едно хубаво, мазно свинско джоланче :)

Тренировката:
10 power snatch
5 OH squat
10 knee to elbow

Лост 20 кг. Оригиналът на това е с 15 knee to elbow и 7 рунда. Аз направих 10 - време 45 мин :) Готино, предмишниците ми избухнаха.

Харесва ми :)

ПП. Лост 18 кг :( Пу, свиха ми сърмите набързо

Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 16.02.10 19:28.

16.02.10
19:41

стегай се железо...кви са тез 45минути...ти с кафето ли го правиш....
21мин. на 40 кила в оригиналния вариант и пак е супер жалко време...наистина предмишниците заминават....

мммм  :red: не си давах зор ама хич....то аз винаги съм така първият път когато правя комплекс. Пък и време забравих да меря - тия 45 мин може и да не са били 45 мин.... :) Не мога да се меря с тебе, то си е ясно :)

17.02.10
07:17

шегувам се разбира се...факта, че се залавяш с такива комплески е достеон за уважение...но ти си падаш по такива натоварвания...:)))
времето винаги може ад е по-добро..:))))

Slav не прав си - можеше да е къдееее къде по-добре :)

За сметка на това днес - модификация на Ева. Баси гадното. Стресирах граплерите в залата :) Ама пък приятно се изпотихме заедно :)
800 м бягане
30 суинга 32 кг
30 набирания с подскок
5 кръга 55 мин - забавих се доста докато чакам граплерите да ми освободят местенце под въжето за набиране. Другия път ше ги глеам лошо :)

Имам мускулна от вчера на раменете и междуплешието. От днес вече усещам прасците. Утре ще е веселба.
Душата ми пее

32 суинга с двупудовка е постижение за ‘напреднал’ атлет, а ти ги правиш даже в комплекс. Хм...дано си ми оставила малко пауър в пудовката :)

казано от Oranje на 17.02.10, 20:23:

32 суинга с двупудовка е постижение за ‘напреднал’ атлет, а ти ги правиш даже в комплекс. Хм...дано си ми оставила малко пауър в пудовката :)

Заредила съм я :) Надявам се всичко да е наред с нея - да се грижиш за нея и да й говориш :) Хехех

Иначе лека поправка - 5 рунда по 30 = 150 суинга. Як гъз :)

17.02.10
20:41

Ааа, ти ли беше това викаш.. ясна работата.

казано от Венцеслава Атилова на 17.02.10, 20:18:

Ама пък приятно се изпотихме заедно :)

Защото не остана до края, да видиш безплатна сауна. Ела пак като има по-малко хора  :lol:

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1