Личният дневник на Endilana

Темата е заключена.
Прескочи до:

По принцип е добре в тренировъчни дни да ядеш малко повече. Ама това е само по принцип - пробвай, виж как ще се усетиш и прецени.

Вчера - пак много ядене и много трениране :)

При Павел Добрев:
Лежанка 20х10, 30х6, 35х(отказ - 3), 30 х (отказ - 8), 25 х (отказ - 15)
Клек 40х10, 55х6, 65х6, 55х12, 45х15

Лежанката ми прогресира  :) Миналият път 35 успях да ги бутна 2 пъти, 30 - 6, а 25 - 12. Най-накрая.

После 15 мин бягане с добро темпо докато изчакам момчетата да свършат. След този обемен клек бягането отначало беше трудно, после стана приятно, накрая обаче забързах темпото и се довърших.

Почти целия ден на крак - нагоре надолу

Вечерта - след вечеря -  Данчо ме научи да правя снач с пудовка о йеееееее :) В началото ме беше яко страх да не се ударя, или осакатя, или нещо от сорта. Оказасе обаче, че сначовете са по-лесни от обръщанията. Та за има няма 15 мин ги схванах.
После дупеактивации.
После незнайно как видяхме някакъв комплекс в Youtube - вдъхновхме се , модифицирахме го доста - и в 22:30 решихме да правим пудовки вкъщи. Мдааа... хората петък вечер пият, излизат, и тн - ние правим комплекси.

Ей го на http://www.youtube.com/watch?v=GqM8ZbuvWkY

Та ненадейно се получи двуразово трениране :)

А между другото - клипче от обръщането на 60 кг - http://www.youtube.com/watch?v=MhG5mH908C4

ММмда ядене:
2 яйца със сланина
чаша прясно мляко
живителна супа
по някое време през деня малко бри и луканка
телешки бъбрек със лешниково-маслен сос, зелена салата с разни ядки и сушени плодове вътре

МИ тва е :)

Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 20.03.10 07:38.

20.03.10
08:15

Браво Венци - супер много ме кефиш и на клиповете!
Дай моля те малко инфо за този телешки бъбрек в лешников сос.
За жалост в мойта зала няма пудовки...

20.03.10
13:01

Венцииии, страшна мацка си, за пореден път се убедих! Продължавай така и за напред! :)

20.03.10
17:05

казано от Венцеслава Атилова на 20.03.10, 07:28:

По принцип е добре в тренировъчни дни да ядеш малко повече. Ама това е само по принцип - пробвай, виж как ще се усетиш и прецени.

Благодаря за съвета.

20.03.10
19:05

Сладури...Направо им разказахте играта на тия пудовики

....или те на нас....

отговарям подред.
СЛ - мерси ;) Най-хубавото е, че се чувствам прекрасно :)

Козуначе - за бъбреците. Дано имаш време и търпение. Внимавай да са много много пресни телешки. Нарежи ги и ги мариновай в сока на два лимона за едно денонощие. След това ги извади, подсуши натъркай с морска сол и черен пипер и леко запържи в много масло. Бъбреците се ядат алангле почти кървави. Вадиш ги от тигана, подреждаш ги в чиния, междувременно смилаш сурови лешници 1 чаша и прибаваш още много много масло в тигана и лешниците за около 30 сек. Заливаш със соса. Внимавай да не препечеш лешниците.

За вчера:
Убихме се. Имах неблагоразумието да гледам кросфит квалификациите и си харесах два от трите мъжки комплекса от Южните Щати.
А на Данчо малко му трябва.
Спринт 50м/10 бърпита/7 обръщания на 80% от макса ми - тоест 48 кг
Бързичко го свършихме макар че не засичахме време. НИкакви проблеми на спринтовете и бърпитата, но обръщането ми беше.... криво тук таме. Първата серия особено.

след 15тина минути

тяга 93 кг/тръстър 20 кг
12/40, 9/30, 6/20, 3/10
За 14:27 минути - много много много гадно.
Може би бях изморена - събота е  сериозен  ден в няшия бизнес - цял ден на токчета и нагоре надолу, не знам, но тези двата комплекса ме убиха. Така не се бях изцеждала от.... отдавна.

Храна:
яйца с кашкавал и суджук
през целия ден - кисело мляко домашно и гранола (общо 500 гр кисело мляко и 100тина грама гранола)
вечерта телешко сърце салата домати със сирене и ядки

И тази сутрин бях не-съвсем възстановена, макар че спах много добре.... Яка умора в цялото тяло - мускулна тряска и натягане в квадрицепсите и хемстринга, болки в гърлото (тия па откъде дойдоха) и леко запушен нос.

Но след няколко разтяжки, стойки и еквилибристика всичко си дойде на мястото. Тия стойки са голЕма работа, да знайти. Най-смешното е, че когато трягнем да правим някоя стойка - първата ми реакция е “ааа не, забрави аз туй ни го мога” :). И няколко минути по-късно вече съм го направила. Скоро ще пуснем снимки да видите за какви маймунджулъци става дума.

А да не ви казвам какво садо разтягане пак ми приложиха. След това имах чувството, че са ми дали нови крака и ръце.

Хайде лек ви ден :)

Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 21.03.10 10:31.

21.03.10
11:23

тяга на 93, тръстери на 20…а за мъжете колко е, да се запретвам утре и аз....
и давайте снимките със стойките, да се залавяме...

казано от slavko на 21.03.10, 11:23:

тяга на 93, тръстери на 20…а за мъжете колко е, да се запретвам утре и аз....
и давайте снимките със стойките, да се залавяме...

125 и 32 :)

21.03.10
19:42

лесна раота...Данчо за колко го мина...

казано от slavko на 21.03.10, 19:42:

ммм виж му в дневника - 12 минути някъде

казано от slavko на 21.03.10, 19:42:

Ахаха верно, що само тормозиш Венцито, какво съм правил ... Всичко си пиша в дневника :P

21.03.10
21:01

да да...забравих...ако е тормоз някакъв....нека бъда извинен:)))

Мда. тормоз е .... страшен хахах

да попълня малко
неделя 21.03
ммм стойки, разтягане, опъване и разни такива :) Готино много.
храната - хич не беше добре
2 яйца и сланина
през деня 1 буркан кисело мляко и гранола
вечерта сьомга със пълнеж от кози катък, пилешки гърди зелена салата
Яко движение пак - и пак на токчета. Ако искате да отслабвате - пробвайте цял ден да стоите прав и да ходите порадично нагоре надолу. Подреждането на аксесоари също помага.
Много малко мазно за този ден - и резултатът беше, че се събудих понеделник сутрин в 5:30 гладнааааа!

понеделник
тук обаче си наваксах!
Тренировка при Павел Добрев:
набирания - 4 последователни подхват, 1 надхват - ей тъй да видя ко мога
лежанка
20х10, 30х6, 35х (отказ - 4), 30 (отказ - 10), 25 (отказ - 18 - хахах тук се затиснах и идваха да ме спасяват)
тяга
70х6, 80х3, 100х4, 80х7 - много лесно, исках още
После 5х15 knee to elbow и опити за кипове - един полууспешен, но все още много надалеч от истината.
После яко ходене из центъра нагоре надолу - маршрут съдебна палата - парчевич (до СЛънце и луна за брашна и семена), южен парк, стадион Васил Левски. Яко. Ебаси доброто време.
ПОсле разходка из парка и разни лостове - отново безуспешни опити за кипове, но пък успях да направя 3х5 кофички и половинчати flying ass.
КАто цяло вчера не се чувствах на 100% - запушен нос и гърло, сутринта ме болеше главата доста. Тренировката сутрешната ми мина леко, имах идея да направя и някакви пудовки следобедно, но тялото ми просто каза НЕ! След разходката и опититие на лостовете в парка се почувствах адски изтощена - изведнъж ми се доспа, огладнях зверски, появиха ми се тъмни кръгове под очите. Затова пък получих един невероятен отпускащ масаж и се прибрахме вкъщи да сготвим най-силната храна възможна :) 

И за храната - многоооо :)
2 яйца, кашкавал и луканка
после още 2 яйца кашкавал и луканка, домат
около 200 грамамного мазни свински ребра със 100тина грама крема сирене с орехи
традиционен английски пай с месо и бъбреци (със замсено тесто от 250 гр масло и лактоферментирало пшеничено брашно, пълнеж от телешки бъбреци и месо от гърди, моркови, гъби, лук, сос - телешки бульон и свинска мас) Ммммм няма толкова хранителна храна :) Едно парче те хвърля в друго измерение. ГАрнирано със зелена салата
2 от Данчовите сладки с мед, гхи и какао - боднати с няколко ядки
после още ядки и сушени плодове докато се опитам да изгледам Аватар. 2ри неуспешен опит - заспах  :)

може и да съм изпуснала някое ядене. Мда :)
Заспах рано рано, и днес съм пълна с енергия. Единствено носа ми тече леко, но мисля, че и това ще мине до края на деня.
МНого е хубаво да се “усещаш”. Вчера просто беше очевадно как включих на режим “възстановяване”.

м тва е. Лек ви ден - аз отивам пак да боря МОЛ-а.

23.03.10
07:25

Мерси за рецептата - супер звучи, непременно ще я пробвам.
Много вкусни работи ядеш - и приготвяш, сега пък и сьомгата -мммм, ще започна отново да готвя повече.
А какво е гранола?

Мнението беше редактирано от kozunak на 23.03.10 07:27.

казано от kozunak на 23.03.10, 07:25:

Много вкусни работи ядеш - и приготвяш, сега пък и сьомгата -мммм, ще започна отново да готвя повече.
А какво е гранола?

По идея на Миленка - ние с нея редовно си “крадем” и модифицираме рецептите. http://mimka-limka.blogspot.com/2010_02_01_archive.html
Представете си какво ще се случи ако се метнем да готвим заедно. :)

Само че аз не обичам овес и затова не го слагам - при мен е яко ядки и сушени плодове.

Козуначе, готвя (или се стремя поне) по стари традиционни рецепти, които включват много ферментации, закваски, лактоферментации, бульони и тн. Това ми позволява:

1. Да съм все по силна и тренирам всеки ден, понякога двуразово.
2. Да имам енергия да работя от 10 до 7, понякога без почивен ден.
3. Да се наспивам за 5-6 часа
4. Да не боледувам
5. Да се чувствам generally great. Просто усещането на тялото ми е .... elevated. Постоянно.
6. Да съм в добро настроение, спокойна и да не позволявам някой да ме вади от тази зона за по-дълко от 5-6 мин :)

Това, разбира се, не е САМО от храната. Има и още няколко фактора - това, че съм се оградила с готини хора, че съм на друго ниво от преди в ментално отношение, че се стремя да не мисля за лоши неща и тн и тн . Но този тип хранене е най-оптимален за мен, тук и сега :)
т

23.03.10
11:56

с Лимка, ако се съберете...малииии...не ми се мисли...ако знаеш и тя какви ребърца прави.....
и кашкавал пане...мммммммм...който има някой забележки за външния вид само:))))
а бате Вики какви филийки с яйца запретва....Венци...земи рецептата и захранвай Данчо:)))

23.03.10
12:00

Аххх Славко-Драчко :) Не пропусна да ме захапе за кашкавала :))) Аз сега разработвам нова подобрена рецепта :))) Да видим ;)
Венци, яко си гледаме с теб в чинийките :)
Но...аз не успявам да докарам твоето търпение с телешкото - моето телешко варено ври макс 5 часа...поне досега така е било :)))) Не зная колко е живително, но му се радват определено :)))

23.03.10
12:03

мен ще ме зарадваш ли с телешко другия път....обещавам да не критикувам нищо, а кротичко ще си стоя на тераската с г-жа Лиз Бурбо..:)))

23.03.10
12:06

ще те зарадвам, щом си пожелал
тъкмо ще се впише особено добре, ако се случи някоя студена лятна нощ...идилия: Славко трепери на терасата в леглото си, свил се на 16 от студ и...държи купичка телешка супа :) На фона на луната.... И вие от кеф :))))

Венци, извини ме ....повече няма :)

23.03.10
12:34

казано от Венцеслава Атилова на 23.03.10, 10:35:

А какво е гранола?

По идея на Миленка - ние с нея редовно си “крадем” и модифицираме рецептите. http://mimka-limka.blogspot.com/2010_02_01_archive.html

Само че аз не обичам овес и затова не го слагам - при мен е яко ядки и сушени плодове.

Козуначе, готвя (или се стремя поне) по стари традиционни рецепти, които включват много ферментации, закваски, лактоферментации, бульони и тн. Това ми позволява:

4. Да не боледувам
5. Да се чувствам generally great. Просто усещането на тялото ми е .... elevated. Постоянно.
6. Да съм в добро настроение, спокойна и да не позволявам някой да ме вади от тази зона за по-дълко от 5-6 мин :)

Това, разбира се, не е САМО от храната. Има и още няколко фактора - това, че съм се оградила с готини хора, че съм на друго ниво от преди в ментално отношение, че се стремя да не мисля за лоши неща и тн и тн . Но този тип хранене е най-оптимален за мен, тук и сега :)
т

И правиш чудесно всичко това! Много съм ЗА традиционното старо готвене!
Аз се присъединявам неканено към готвенето ви с Лимка, пък може и някоя тренировка да изтрътлям с вас някой ден, да се посмеете на воля. Книга с рецепти за спортуващи - какво ще кажете?

казано от kozunak на 23.03.10, 12:34:

казано от Венцеслава Атилова на 23.03.10, 10:35:

А какво е гранола?

4. Да не боледувам

т

И правиш чудесно всичко това! Много съм ЗА традиционното старо готвене!
Аз се присъединявам неканено към готвенето ви с Лимка, пък може и някоя тренировка да изтрътлям с вас някой ден, да се посмеете на воля. Книга с рецепти за спортуващи - какво ще кажете?

Ммм аз по-скоро се замислям за организация на cooking classеs. Само време да има

23/03 :)  Ден с много движение....

След толкова много храна - резултат 2 тренировки на следващия ден :)

Тренировка 1 - сутрин :)
интервално тичане по стълби до 5тия етаж - 15 мин - редуване на бързо изкачване и изкачване в напад. Общо етажи - 60 :)

после 3 кръга от
суинг с 1 ръка х 10 с всяка ръка
снач х 5 с всяка ръка
обръщане х 10 с всяка ръка
alternate cleans with walkout plank x 10
16 кг пуд

Тренировка 2:
3 кръга от:
преден клек х 3 - 55, 60, 60 - много ми е труден, много се накланям напред
румънска тяга х 5 - 90, 100, (110х2) + 100 х3 - тук Данчо ме прецака за да не се комплексира, че ще дърпам почти колкото него тяга:) хихи - но следващия път съм  убедена, че мога да направя 5ца на 110 :)
изхвърляне х 7 - 2 неуспешни опита на 35 (много кофти техника), после обаче 28, 32, 35 - без проблем.

след това
21-15-9
ускорения по 20 м
суинг до горе
бърпи-планково ренегатско-претъркулване под въже, планково ренегатско, скок над въжето

Мноу кофти - особено тия ми ти търкаляния. Гледах клипчето - от бързане ренегатските ми са под всякаква критика - виря го тоя гъз яко.

Храна:
не е кой знае кво
2 яйца със сланина
3 яйца, задушени зеленчуци, кашкавал 100тина грама
1-2 лъжици от сметаната на Данчо точно преди вечерната тренировка
пай с бъбреци и месо, зелена салата

туй то.

изхвърляне х 7

24.03.10
18:17

alternate cleans with walkout plank…което преведено на бг значи...

казано от slavko на 24.03.10, 18:17:

alternate cleans with walkout plank…което преведено на бг значи...

м не ми се отваря ютиб да ти го покажа - та ще обеснявам. От прав стоеж все едно павих колелце - ама без колелцето - целта ти е да стигнеш до позиция планк лазейки първо на ръце после на лакти. После обратно се изправяш и при изправянето правиш обръщане с пудовката.

Данчо, видео моля :)

24/03
Тренировка - тип Павел Добрев ама без Павел Добрев хехе
няколко набирания - подхват -3,2,2,1; надхват - 1 и половина :)
лежанка - 20х10, 30х6, 35 х 2, 25 х 15 - ужис, ама в залата лежанките са нещо омагьосани - Данчо и Сашо да подкрепят
клек - 55х10, 65х6, 70х3, 60 х отказ (май бяха 12), 55 х отказ (пак май 12 или 13) - първите серии с много добра техника. След 70те обаче явно се изморих много и започнах отново да се накланям. Е поне имаме PR - 70 :)

Мислихме да правим комплекс после, но предвид течащият ми нос и леката умора се отказахме. И по добре.
После ходене от Плиска до Младост и няколко опита за кипове на един лост до вкъщи :)

храната:
2 яйца с масло и сланина
малко домат с домашно крема сирене (цедено домашно мляко, сметана, орехи)
бъбреци със лешников сос
телешко, домати със сирене

После Голямо Рейки и дълбок сън.

Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 25.03.10 12:18.

25.03.10
14:34

е как па го измислихте т’ва..:))))
Данчо видео, че не знам как да пълзя на лакти:)))

казано от slavko на 25.03.10, 14:34:

е как па го измислихте т’ва..:))))
Данчо видео, че не знам как да пълзя на лакти:)))

http://www.youtube.com/watch?v=ElnJNYc7dsM&feature=related ей го на - то някой друг отдавна отдавна го е измислил :)

25.03
кво стаа :)
м някакъв комплекс си измислих
30 пушпреси
40 суинга
50 отпада на крак
60 ренегатски на лакти
70 клека
3 кръга
има няма 40 мин.
После малко стойки и опити за кълбо назад, ходене нагоре надолу, токчета, стълби и стоене права :)
Днес опа и каймаци.

ядене
2 яйца и сланина
1 домат с домашно крема сирене
свински дроб изпържен в масло, задушено просо
шишове от свинско, сушени сливи и гъби, салата с домати и просо
каймака на сметаната

Е не тук стана тоталната интрига. Данчоооо затваряй си профила!

26.03

Движение:
Активации за кипове - научих се да се люшкам напред, назад. Ура! Прогрес. Доста се полюшках - накрая вече се изпусках от лоста - пробвах и някакъв маймунджулък с фитили ама не стана. НИщо де пак съм доволна, поне се научих да се залюлявам и да отварям раменете.
Лежанка (по системата на Добрев):
20х10, 30х6, 35 х 3 (отказ), 30 х 10 (отказ, +2 повт от миналия път). 25Х20 (отказ + 4 повт. от миналия път)
Тяга
80х10, 90х6, 100х4, 85х6, 75х10 - следващият път ще увелича
Тичане с умерено темпо из борисовата - много много приятно. Общо взето тичахме от Плиска до стадиона на ЦСКА, аз исках още, но на другарчето му омръзна. Имаше пресечен терен, изкачвания, слизания. Готино - слънце и чист въздух, много ме зареди.
Разни упражнения по стълби - подскоци, високи колена, reptile walk и тн
И после още тичане (ха този път бързахме.... за... залата :)
Общо времетраене има няма 2-3 часа. Но това включва и лежане на трева, препичане на слънце и разни други такива :)

Храната: хич не е малко
яйца със суджук и сметана
малка чаша прясно мляко
2 от снощните шишчета (свинско, гъби и сушени сливи) + зелева салата и 1 сл сметана
мини парче френско козе сирене ( няма и 30 гр) + половин праскова, телешки антракот - сухичък и зелена салата (мда, на сестра ми гурме - изпълненията, които винаги ме оставят гладна - така е няма ли мазно не се засищам)
И добре, че Данчо беше сготвил вкъщи - няколко парчета от перфектното телешко сърце, после домашен ванилов  сладолед с какаова глазура

Майко мила, изморих се само докато го опиша колко е много :)

УНикално е да тренираш много и да ядеш много. Чувам как тялото ми пее :)

27.03.10
12:06

казано от Венцеслава Атилова на 27.03.10, 09:56:

А аз се заредих с настроение докато четох.

казано от Мария Никифорова на 27.03.10, 12:06:

казано от Венцеслава Атилова на 27.03.10, 09:56:

А аз се заредих с настроение докато четох.

Ха, значи ттрябва да дойдеш при нас на лагер малко да те облъчим :)

27.03.10
20:18

поздрав :-)
http://dieti.news-releases.eu/маста-сваля-наднорменото-тегло/

28.03.10
04:53

е, не, не може.... трябва да дадеш рецептата за сладоледа....
иначе ще си много зла  :P

казано от diva 97 на 27.03.10, 20:18:

поздрав :-)
http://dieti.news-releases.eu/маста-сваля-наднорменото-тегло/

Ахаха :) сетили се.

27/03
тренировката:
5 сумо хайпул
7 обръщания
10 клека
AMRAP 20 мин - 13 рунда, 25 кг.
после двойната табата - суинг + ренегатски, Суинга с 24ката. Бройките на суинг - 10-12, ренегатски 18-20 общо.

храна:
отново направих глупостта през деня да не ям кой знае колко и вечерта да наваксам.
2 яйца със суджук
новата супа (бульон от свински кокали, леща, праз, моркови, сметана)
малко домашно крема сирене
и вечертаа: поредното стабилно хапване на Л2Л: опитах от всичко - кюфтета от свинско, пържолки вратни, пилешко със сметанов сос, малко от някаква манджа тип мусака (много малко наистина -не ми допадна), и за десерт - домашен кекс и от сладоледа мое производство. Ох!

Странното е, че тази сутрин се събудих адски гладна.

Трябва да спра да чета дневниците ви - на теб и на Данчо. То пък бива, бива... :)
Добре, че си угаждам и не стоя гладна, че иначе ще омажа клавиатурата с лиги :)

ммм :) То нашето си беше направо преяждане. Ей сега ме срязаха, че съм забравила да пиша за тахан + мед ( 1 чл лъжица!) Ужас!

Вчера не тенирах. Голям мързел. Нямах ама никакво желание за движение.
За сметка на това добре хапнах
2 яйца с много сланина (Данчо софлира)
дроб свински със зелена салата и домат
кисело мляко домашно с ядки и сушени кайсии
пилешко, зелена салата, спаначено пюре

Ми тва е.
Днес наваксвам с движението ;)

29/03

Този Павел Добрев все ни се измъква напоследък - ама ние пък и без него добре се справяме.
Вчера - лежанка и клек пирамидално - напоследък тези тренировки много ми допадат. Наблюдавам желание в мен да правя повече силови тренировки отколкото комплекси. И правя :)
Поставих нови рекорди на клек :)

Активации за кипове, люшкания напред назад - много :)
Факър с най-дебелия ластик - тука яко куцам с техниката - или аз нещо не мога да схвана или съм яко крива :) Или Данчо много говори и ме разсейва.
Та Факър 5х10
Лежанка тесен хват - 20х10, 30х6, 35х4, широк хват - 30х8, 25х15 - широк хват си е гадничкоооооо
Клек - 58х8, 68х6, 78х3, 63х8, 58х10 - ухааааа - всъщност нали съм бивша блондинка - обърках се на втората серия - мислех си че са 63 не 68 и след като се усетих, че съм клекнала 6 пъти без проблем нямаше как да не натоваря 78 :)
3ка на 78 :) ММММ :)
Доста ходене пеша, пазаруване и носене на торби.
Следобед ходихме до залата за многобой - та там направих разни обръщания изхвърляния и изтласквания - според треньора техниката ми е “добра, но има много да се работи”. Което е супер - нямам търпение да започна да го посещавам по-често. Само да видим с времето как ще се справя.

Храната:
сутринта нямаше яйца - криза!та затова: домашно кисело мляко, ядки и сушени плодове и много мазно френско овче сирене
след тренировката: свинско със зеле, домат и сирене
следобед към 6: 1 яйце, хумус (мое производство), малко суджук
вечерта: суфле от тиквички и домати с кашкавал и заливка от яйца и сметана.

Прекрасен ден :)

30.03.10
07:26

казано от Венцеслава Атилова на 30.03.10, 06:08:

29/03
Този Павел Добрев все ни се измъква напоследък - ама ние пък и без него добре се справяме.

Здравей, Венци!

Имам една молба малко встрани от дневника ти. Можеш ли да опишеш как протича една тренировка с проф. Добрев? Питам не само от чисто любопитство, а за да си създам представа колко са далеч моите треноровки от това. :) Предполагам, че ще кажеш “А защо не дойдеш да провериш сам” и ще си права, но аз съм доста статичен и консервативен тип и това да сменя залата или да си наруша ритъма на тренировки, за да вместя друга сред тях, ще ми дойде в повече на този етап.

30.03.10
13:07

казано от Boby_ на 30.03.10, 07:26:

казано от Венцеслава Атилова на 30.03.10, 06:08:

29/03

Здравей, Венци!

Имам една молба малко встрани от дневника ти. Можеш ли да опишеш как протича една тренировка с проф. Добрев? Питам не само от чисто любопитство, а за да си създам представа колко са далеч моите треноровки от това. :) Предполагам, че ще кажеш “А защо не дойдеш да провериш сам” и ще си права, но аз съм доста статичен и консервативен тип и това да сменя залата или да си наруша ритъма на тренировки, за да вместя друга сред тях, ще ми дойде в повече на този етап.

А и не всички са от София :) А пък има любопитни за българските методи.

Мнението беше редактирано от usgsus на 30.03.10 13:08.

Павел Добрев - погледни всички мои тренировки в пон/сряда/пет от месец насам и ще ти стане ясно. Общо взето - тренира се с три упражнения - тяга, клек и лежанка като се групират - тяга и лежанка или клек и лежанка. Тренира се по пирамидална система - с много откази и обем.
Аз лично съм много доволна - за месец вдигнх макса си на клек (или по-скоро равих потенциала си) от 65 на 78, тягата и лежанка всеки път съм все по-добра :)
Вчера - ох, вчера.

храната:
2 яйца, сланина
кисело мляко домашно половин буркан
после отново “гурме” обед: няколко парчета френско овче сирене, телешки антракот на тиган (3 супер тънки парчета), свински джолан студен със желиран сос (пак някакво миниятюрно количество), 2 лъжици шоколадов фондан
още малко кисело мляко
бъбреци във винен сос гарнирани с просо със лук и стафиди, половин печена ябълка с пълнеж от орехи, мед, канела и масло

Този обед - хм. Отказах шоколадов фондан - аз да откажа шоколад. Хапнах 2 хапки, защото нали знаете - на гости .... А и след като бях вече отказала 2 вида паста, стана много “грубо”. Не ми хареса - много сладко, едно такова накъртва чак - изкуствено. Вече дотолкова съм привикнала тялото си към качествена храна, че боклуците предизвикват негативна реакция. Което пък мен напълно ме устройва. Виж за сметка на това печената ябълка с много много масло и мед направо ме изпълни с щастие и наслада :)
Другото което ми направи впечатление - далеч не ми допада да ми сервират 160000 ястия по 2 хапки. То не бяха сирена за предястие, после телешко за 2ро предястие, после пък друго месо със сос - системата тотално се побърка. Добре, че бях изяла мазното кисело мляко преди това, та не бях хич гладна, Иначе общо като грамаж - сиренето едва ли беше повече от 20- 30 гр, телешкото - 70-80, свинското и то толкоз. Гурме. Тръц.
Та стига толкоз мънкане.
Да ви Кажа - Данчо е садист и никога никога не се съгласявайте само той да мисли кросфит тренировка, защото нещата излизат извън контрол

300 бърпита
100 суинга с 20ката
100 овърхед напада с 10 кг диск
39 мин.
Протокол: свършваш всичките 300 ореди да преминеш към следващото движение.

Идеята беше всичко да е по 300, но времето ни свърши и трябваше да предоставин залата на боксьорите след нас.

Да ви кажа ли колко беше гадно?
Достатъчно :) Ама сега май сме се нахъсили за 300тата от всичко :)
АМи това е от мен - лек ден :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1