Ахам, разбрах и аз вече... мерси, Лимке :) Хм, май не съм го виждала при Билито, или съм го пропуснала. Билито има много яки многоставни измишльотини, by the way :)
Това движение има и продължение, лицева опора, коремна преса и тогава отначало.
11.03.09
15:58
Бухтичке - много добро предложение - ама коремна преса половинка или цяла и от лицева опора как преминаваш в коремна преса?
След лицевата опора връщаш със скок краката напред , сядаш, изпъваш цялото тяло(ръцете и краката опънати и на около педя от пода) и сгъваш едновременно горна и долна част.
12.03.09
05:13
Buhta, мерси много, задължително ще го пробвам :)
Кашлицата вчера ми изигра доста лоша шега....Нямах никаква сила по време на тренировката - клековете ми бяха ужасни...
Храна:
07:00 - обичайното + 1 филия СЛ
10:00 - 2 парчета протеинов кекс, 200 гр кис мляко
13:00 - 130 гр риба на скара, 120 гр зелен боб, домат, 50 гр извара
16:00 - 100 гр пражка шунка, филаделфия лайт 30 гр домат, 200 гр кис мляко
18:30 1/2 доза протеин, мляко 0,1% 200 гр
ТРЕНИРОВКА
21:30 - Пиле пармезан 120 гр, спанак със рикота и кедрови ядки
ТРенировката
Комплекс 1
лежанка х 10
bent over barbel row х 10
5 серии без почивка
дотук добре
гуд морнинг х10
клек х 10
трябваше да направя 5 серии - направих 3 - техниката ми беше ужасна и Павел ме спря..... не ми беше ден
бърбети 50 (10 през 10 сек)
странични планскове х 1 мин на страна
3 серии
изометрия за долен корем 3х 30 сек с диск 5 кг на подбедриците
И това беше..... зле многоооо зле. Днес ще почивам - пак кашлям, няма да тренирам доакто не ми мине. 1-2 тренировки по-малко нищо няма да ми стане.
Ами лек ден от мен, дано вие сте по-добре от мен :)
Венци, на мен понякога тренировките ми помагат за оздравяването - едно добро изпотяване пречиства добре и изкарва доста от гадните бацили от тялото...Разбира се, едва ли ще си помогнеш много, ако правиш много тежки тренировки... Повечко сън, хубава храна и умерено трениране обикновено са моите лекарства :)
Възстановявай се бързо!
12.03.09
10:59
Леле Венци , тази чикън туна ,която си постнала в началото на темата си наистина заслужава възхищение! Не знам за корема й,ама има уникално дупе и крака ! И аз искам ! :D :D :D :) Това е първата фитнес мацка ,която виждам и да няма изродски ръце и гръб ! :)
( Сори за отклонението )
Иначе браво-много готини тренировки имаш,и режим въобще . Следя дневника ти с интерес ! ;)
12.03.09
15:51
Fire, мдам страшна е :) Само дето са и силиконови циците, пък аз хич не си падам по силикони ама пък добре й стоят на телцето :) Супер си е CT особено като се има предвид, че е на 40…..
12.03.09
19:08
Абе чикън ли кфа е там кфо я гледате, глейте тука кфо става и кфи мацки има :coolgrin:
Мен лично не ме влечат такива мусклести жени.
Мнението беше редактирано от Преслав Додев на 12.03.09 19:10.
13.03.09
05:48
Вчера: без тренировка. Тази кашлица направо ме довърши - а на всичкото отгоре се разгледах, че почти всички лекарства имат я захар, я глюкоза, я захароза.... пффффффф
храната:
06:30 - 2 яйца, кашкавал, месо
10:00 - бери смути с половин доза протеин
13:00 - 2 сандвича с пиле, извара, гъби, краставици, зелена салата
17:00 - 200 гр кис мляко, 30 гр извара, положин доза протеин
20:30 - крем супа от тиквички и гъби, пиле на скара 120 гр, зелена салата със зелен боб
еми това е от ме май ..... днес ще се опитам да отида а спининг ... лек ден
казано от Венцеслава Атилова на 13.03.09, 05:48:
... почти всички лекарства имат я захар, я глюкоза, я захароза.... пффффффф
Хайде сега, количеството прави отровата. :) Колко точно захар може да има в едно хапче или 5 грама прахче? :)
13.03.09
06:14
Боби, да прав си едва ли е много, ама я се замисли ако изпиеш предписаната доза от 3х10 мл сироп за кашлица, 1-2 колдрекса, 3-4 смучещи хапчета за гърло, 2 пакетчета АЦЦ колко се получава?! И това всъщност е не е толкова важно, но просто ме кара да се замисля колко сме sugar-dependent - захар се буха навсякъде - лекарства, подправки, сосове, храни, напитки....
13.03.09
06:44
Ще се изкажа наизуст, но да не заблуждаваме хората с тази голяма дума “захар” - в подобни лекарства не се ли ползваха алкохоли, които май нямаха точно същото действие, за което говорим?
13.03.09
06:58
По принцип в сиропите за кашлица се слагат заместителите на захарта - ксилитол и сорбитол. 1 саше ACC съдържа 2,8 g сукроза (захар), съответстващи на 0,24 въглехидратни единици - тук: да. Има предупреждения за диабетиците навсякъде обаче. А когато човек е болен, действа приоритетно, все пак...
13.03.09
09:06
от сиропите единствено Проспан можаха да ми предложат без захар - със сорбитол е.
В колдрекс, Тайлол Хот, Терафлу има захар
Хапчетата за смучене същата работа.... И да когато си болен действаш приоритетно - но за мен избягването на бяла захар и брашно е също основен приоритет и отново е пряко свързан със здравето ми ...
Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 13.03.09 09:06.
13.03.09
09:39
Значи има едно много добро средство против грипа ( ама то трябва да се пие преди да си се тръшнал съвсем ) - Хюмекс с казва . Пиеш 4 дена по 4 хапчета на ден и си пушка .
13.03.09
10:05
Венци, за мен - също. От две-три години храната ми е съобразена и като цяло съм си променила начина на живот. Става дума, че възникват и по-спешни здравословни състояния, които застават с предимство на фона на цялостната грижа за здравето. Едно е за 1 седмица в полугодието няколко пъти да пийнеш сироп за кашлица, друго е да се тъпчеш със сладкиши и Кока-Кола през целия си живот, плюс и сиропа:)
13.03.09
10:32
Ива, да наистина така е, от 5-6 хапа нищо няма да ми стане, но аз просто се замислих как НАВСЯКЪДЕ има захар. После защо сме затлъстели... еми .....
казано от fire.is.my.nature на 13.03.09, 09:39:
Значи има едно много добро средство против грипа ( ама то трябва да се пие преди да си се тръшнал съвсем ) - Хюмекс с казва . Пиеш 4 дена по 4 хапчета на ден и си пушка .
Венцито, ехо, да кажа и аз нещичко, да за Хюмекса и аз съм много доволна от него, точно за 3 дни ме вдигна на крака миналата зима, ефикасно е :)
По повод захарта, аз също съм я изключила изцяло от всичко, даже у дома вообще нямам, и като дойде някой и иска кафе със захар.....опааааа нямам у дома хи хи хи :) просто навсякъде сме заобиколени със вредни храни и какво ли още не. Лошо, много лошо :) даже и лекарствата ни уж за нещо помага а вреди на друго :roll:
13.03.09
10:52
Абе вие тука вече съвсем сте се изродили ...
Вредните храни ни дебнат ...
Искат да сложат край на човечеството ...
Вие вместо да се радвате, че глупавите дето се тъпчат с тях измират по-рано и не дишат от общия въздух ....
Оф, тия настинки и грипове са кофти работа, спират тренировки, следователно възстановяване, а от там и мотивацията....
Да чукна да дърво от 4 год. не съм се сблъсквала с тях :)
Иначе, когато ми се наложи си взимам едни бонбони за гърло “Прополки” с прополис и вит.С - много ми помагат, те също са без захар.
Венци, мила. Какви са тия вируси бе? Я да те оставят. Аз като активист против синтетичните лекарства бих те посъветвала да разкараш всички соропи и смучащи бонбонки и да си пиеш чай с мед и лимон. Пробвай ако искаш Цитросепт - мен моментално ме оправя. Извлек от семки на грейпфрут е . Остави за малко диетата и спорта и се възстанови напълно. Пролетта обикновенно , имунната система направо е нд 0. Аз съм като парцал
Еййй, голяма тренировка, голямо нещо... още те няма... цяла седмица не можем да се видим, хем сме в един град, хем аз съм сама.. ама все нещо става.. както и днес.. ти вече си направи тренировката, а мойта предстои следобяд!!
Ле-леее, а Павел до колко часа е на работа? Остава и с него да се размина!! :coolhmm:
Мнението беше редактирано от maria на 14.03.09 10:22.
14.03.09
11:25
Вече съм по-дбре :) Послушах Лимката - повечко хапване, повече плодове ( и веднага се замазах разбира се), лек спорт и сън и всичко е ок.
Дива, знам го аз Цитросепта - за майка ми това е панацеята - на всичко го слага. На мен също доста ми помага.
И така вчера добре заредих с плодове и медец - осрах се чак. То денят ми почна накриво откъм хранене - събудих се и няма яйца, няма и нито кисело, нито прясно мляко. Откачих.
И ТА:
07:00 - 3 филии хляб СЛ, шунка, кашкавал, 1 парче протеинов кекс
10:30 - 1/2 доза протеин, 200 мл прясно мляко
13:00 - 120 гр пилешко, 150 гр салата Табули (булгур, домати, краставици, чушки, зелении)
15:30 - 1 банан, 2 портокала 1 сл мед (това му се бика инсулинова бомба - ама добре ми дойдоха )
18:00 - още половин доза с прясно мляко
ТРЕНИРОВКА
21:30 - телешко на скара 120 гр, броколи, зелена салата, сирене печено 60 гр
Тренировката:
Bulgarian squat с гири 10 кг - 5х5 на крак (ебаси гадното упражнение)
Китайска почивка 5х1 мин пак с гирите (а това пък направо ми разказа играта)
скрипец - 5х5 33 кг
high pull x 10
swing x 10
от това 6 серии, 1 мин почивка на всеки 2 серии
Последната серия до отказ - х 25
15 мин интервали
Лошото е, че имам чувството, че вместо да чистя се замазвам. Снимките които качих са правени на 01. 03 - днес е 14ти ии честно казано пресата ми в момента не е такава. Пак е там, ама не е толкова добре изразена. Хм, а храната ми е добре (или пък не ?!), тренировките са добре, не знам какво става. Дайте идеи....или пък си въобразявам.... ама не, гледам се в огледалото и съм сигурна, Павел и той го потвърди..... Странна работа.
Венци, случайно да си пред ПМС или вече да си навлязла, има и друго, при мен тия резки промени във времето мнооогооо яко ми се отразяват, ту топло, ту студено....гадно, организъма ми много се влияе от тези промени, тази седмица беше и пълнолунието, ужас аз още не мога се оправи, един ден подута, на другия не.....и така.
14.03.09
12:10
Абе Веси, не съм бе. Ама пък пия противозачатични 2 месеца подред (тоест 2 месеца не ми е идвал цикъла). Не питай защо. И може бие от това. Скоро привършвам опаковката та дано се оправи работата.... или просто много ям
казано от Венцеслава Атилова на 14.03.09, 12:10:
Абе Веси, не съм бе. Ама пък пия противозачатични 2 месеца подред (тоест 2 месеца не ми е идвал цикъла). Не питай защо. И може бие от това. Скоро привършвам опаковката та дано се оправи работата.... или просто много ям
Извинявайте, че се намесвам :) Венци какви са хапчетата? И по-точно за естрогена....на мен лично противозачатъчните не ми действат добре....
14.03.09
12:31
yasmine….аз доста съм ги пила и нямам оплавкания. Първо ги пих 2 години, починах около 6 месеца и сега пак ги почнах... Първият път даже остслабнмах от тях.
казано от Венцеслава Атилова на 14.03.09, 12:31:
yasmine….аз доста съм ги пила и нямам оплавкания. Първо ги пих 2 години, починах около 6 месеца и сега пак ги почнах... Първият път даже остслабнмах от тях.
И аз бях с тях.....възможно е да е от естрогена. На мен не ми действат добре :-/ - задържам вода, губя апетит, става ми лениво....абе ужас!
Защо не пробваш с т.н. мини-хапчета? Виж тази статия: http://www.bb-team.org/articles/1340/
14.03.09
12:50
хм, възможно е да - макар че аз съм на 3тата опаковка вече и чак сега да ми се появявам негативните ефекти... според мен е от това, че не съм почивала 2 месеца а и преди 1 седмица изпих 2 хапчета наведнъж (бях си забравила хапчета, пих две и веднага почнах следващата опаковка така ми каза доктора) и ето го ефекта.....
казано от Венцеслава Атилова на 14.03.09, 11:25:
Лошото е, че имам чувството, че вместо да чистя се замазвам. Снимките които качих са правени на 01. 03 - днес е 14ти ии честно казано пресата ми в момента не е такава. Пак е там, ама не е толкова добре изразена. Хм, а храната ми е добре (или пък не ?!), тренировките са добре, не знам какво става. Дайте идеи....или пък си въобразявам.... ама не, гледам се в огледалото и съм сигурна, Павел и той го потвърди..... Странна работа.
Здравей :)
И аз се чувствам понякога като теб.Поглеждам се в огледалото и се харесвам,а след няколко дни имам чувството,че съм омазнил и съм се смалил-съвсем друга картинка.Накрая стигнах до извода,че това си е напълно нормално-всеки ден е тялото реагира различно на дразнителите.Може да си задържала вода,може светлината на лампата да е била друга и сенктие да са паднали различно.Важното е,че НЕ вярвам наистина да си качила много мазно само със зареждащия ден. :) Затова моя съвет е да не се вживяваш толквоа много и ако можеш да се гледаш по-рядко в огледалото(много трудно е знам :Р ).
пз
казано от tra^la^la на 14.03.09, 13:01:
[
Здравей :)
И аз се чувствам понякога като теб.Поглеждам се в огледалото и се харесвам,а след няколко дни имам чувството,че съм омазнил и съм се смалил-съвсем друга картинка.Накрая стигнах до извода,че това си е напълно нормално-всеки ден е тялото реагира различно на дразнителите.Може да си задържала вода,може светлината на лампата да е била друга и сенктие да са паднали различно.Важното е,че НЕ вярвам наистина да си качила много мазно само със зареждащия ден. :) Затова моя съвет е да не се вживяваш толквоа много и ако можеш да се гледаш по-рядко в огледалото(много трудно е знам :Р ).
пз
Тук се присъединявам и аз - една седмица имам чувството, че по-слаб и релефен от всякога, а другата - че съм качил, вместо да свалям и съм отвратително мазен.
И аз да се изкажа....
Венци, забелязах, че си променила програмата - минала си на 10-ки. От това е :) В шок си. Ще се оправиш другата седмица :)
14.03.09
13:18
Май всички много сме се шашнали :) Ама така е когато полагаш много услия, искаш и максимални резултати, а май забравяме, че тялото не е машина...аз поне го забравям - все си казвам “още, още, още”, никога не съм доволна от това, което имам....
14.03.09
13:21
Уини, мда и 3ки почнах да правя също. 10ките са ми crossfit комлекси уж да се изчиствам, пък то гледай кво става :) Абе ще се оправя, все пак да не забравяме и алкохолните прегрешенич - то май бая неща се посъбраха.....
казано от Венцеслава Атилова на 14.03.09, 12:10:
(тоест 2 месеца не ми е идвал цикъла). Не питай защо.
Ей това е причината вероятно. Хормонален дисбаланс. Задържително се омазваш. Не ядеш много, но тренираш много и тежко. Почини си бе човек. Всичко ще се наред. Пък и се сменят сезоните и това дава отражение върху целият организъм.
Сигурна съм, че и самата Чикън Туна е имала такива моменти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Мнението беше редактирано от maria на 17.03.09 14:36.
18.03.09
10:51
леле, не съм писала от 8364932476 дни.....
Тук, съм жива съм, (не много здрава все още)... Просто се захванах с един нов проект (който е тясно свързан с фитнес и хранене ама засега ще си мълча докато не стане) и не ми остава никакво време. Тази седмица ходих на спининг в понеделник, днес ще се опитам да тренирам с Мария в Редута, но все още имам ебати кашлицата и се чудя дали не е по-добре да попрекъсна докато не ми мине напълно. Храненето вчера беше плачевно направо - яко глад за сладко и съответно изядено солидно количество сладки неща. В следствие - днес положението с корема е още по зле - релефа вече е едва забележим... ужас не знам кво става, ще ми идва началото на другата седмица дано да е от това, че иначе ще откача направо. Като кг иначе съм 59.5 - което си е в норма за мен, та предполагам повечко водица имам.
Честно казно обаче съм толкова заета и ентусиазирана с това ново нещо, че хич не ми пука. И да остана малко по-мазна за следващите месец два не е болка за умиране, за лятото ще се вкарам в перфектна форма, но сега имам доста по-важни неща на главата си. Не съм казала, че ще се оливам в ядене на тъпотии или че ще спра да тренирам, не, напротив, но имам други приоритети по-важни от перфектния релеф :)
Ами това е от мен, ще се опитвам да наминавам по-честичко, но лошото е, че аз едва успявам да събера 5-6 часа за спане, да не говорим за останалите неща. Целувки на всички :) Сгурна съм, че ако успея да завърша това, което съм си намислила, ще има много доволни ....
Лелееее Венци, върти ми се нещо в главицата за проекта който си замислила ама....ще си трая :) за сладкото, щом чакаш следващата седмица.....цикъл значи е от ПМС, споко :)
А да не говоря за swing-овете.....лелеееее много яко бе Венци, почнах ги и аз, вече две тренировки ги вкл.накрая за 10 - 15 мин. егати якото упражнения :)