Браво за прогреса! Преса и крака - отличен напредък! Относно гърба - потренирай го тежко известно време. Имам предвид по-тежки чукове, горенс скрипец (предполагам набирания с широк хват не правиш). Монитора ми е широкоекранен (съптветно разширява малко образа) и не мога много реално да преценя, но като че ли бицепсът би могъл да се понапомпа още.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 02.02.09 08:20.
Венци-и-и-и-и-и-и, вече ще ти викам Чикън Туна!
А на мене снимките и визията от 19.01 ми харесват повече.. и си остават моят идеал за тяло, който се стремя да постигна или поне да се приближа до него!!!
Мнението беше редактирано от maria на 02.02.09 08:35.
02.02.09
10:07
Здравейте на всички!
Благодарч отново за хубавите думи и комплиментите, нямате си представа колко ме мотивира това да продължавам :)
Гърбът и коремът наистина досега ми бяха най-слабите места- интересното е, че коремът се развива доста по-бързо от гърба. Правя чукове, скрипец, face-pull, набирания с тесен надхват (трудни са ми много още), и тн , но си изисква време просто. За бицепса - ох не знам, май засега няма много да го развивам - не ми харесват прекалено обемни ръце при жени..... може би още малко релеф, но обем не със сигурност. Целите ми за следващи месец са - да оправя гърбината и да засиля още корема - пробвах вчера да правя ренегатско - 3 повт и отказ, а и се клатех катоооо.... СЛед това релеф и хипертофия на коремните м ускули :)
И като съм започнала храната за вчера:
10:30 - 2 палачинки от овесени ядки, яйца, протеин на прах, мляко, придружени от 50 гр извара, 50 гр шунка, 1 сл сладко от праскови без захар
14:00 - 2 яйца, 50 гр кашкавал, 60 гр пуешка шунка
ТРЕНИРОВКА
18:00 протеинов шейк
20:00 130 гр пилешко на скара, 1 тиквичка на скара, зелена салата
22:30 кисело мляко, извара, малко протеин, кокосови стружки
Тренировката:
румънска тяга 5х5 20 40 40 40 40
напади ходещи 5х5 на крак 20 30 30 30 30
гребане (чукове) с пудовка 16 кг 5х5 на ръка
флайс с дъмбели 8 кг 3х8
(тук се пробвах на ренегатско)
планкове на топка 3х отказ
Нещо храната вчера не ми допадна - чувствам се напоследък адски гладна и то за боклуци.... ще ми идва цикъла и .... познайте като диво животно съм. Не ми помага одобено много и факта, че приятелят ми снощи изяде в легото една ЦЯЛА (500 гр) кутия сладолед - това направо си беше изпитание за волята ми. Ама издържах де :)
Хайде лек ден и лека седмица, мерси за добрите думи още веднъж.
Здравейте на всички!
. Не ми помага одобено много и факта, че приятелят ми снощи изяде в легото една ЦЯЛА (500 гр) кутия сладолед - това направо си беше изпитание за волята ми. Ама издържах де :)
.
Това при мен е всяка божа вечер. Домочадието мъкне една торба с коли, вафли, шоколади и хиляди неща още. Аз съм в ПМС освен това и ще се гръмна вече, затова ям тиквени семки и извара. Хиче не ми се иска да си омазвам двумесечните усилия. Ще издържим дръж се :cheese:
03.02.09
09:20
Дива, абе мани аз във всеки шкаф вкъщи мога да открия нещо сладко - шоколади, вафли, бонбони, сладки какви ли не.... по принцип вече не ми правят вяечатление или пък много като ми се прияде отивем на огледалото в банчта, поглеждам си коерма и си казвам “така ти харесва нали? ама трябва да избираш - или моментното удоволствие или пресата”... е познай кой печели. Ама тва със сладоледа беше върхът - че и ми го вре в носа и ме целува с омазаната си муцуна.... Голям гадняр е - много е смешно после ме кара да му обещавам да не казвам на никой от колегите му, че ще го направят на пастет.
отчета за вчера:
‘рънътъ
7:00 - 2 яйца, 50 гр кашкавал, 50 гр пуешка шунка
10:30 - 50 гр извара, 200 гр елена 2%, 50 гр ягоди, 1 чл протеин на прах, 20 гр орехи (тва е комбинацията.... )
13:00 - 100 гр пилешки гърди на скара, 70 гр императоски ориз, зелена салата + пресен спаначец
16:30 - 200 гр кис. мляко, 30 гр сус. мюсли
ТРЕНИРОВКА 20:00-21:30
22:00 - 150 гр свинска пържола, 50 гр извара, зелена салата, броколи
И сега прословутата тренировка дето ски шайбата на момците от фитнес Редута (само да ви подскажа момците дъмбелите от по 24-26 и тн килограма само ги гледат с подозрение и един поглед от сорта на “тва пък кво е по дяволите”)
та значи:
клек с дъмбел 24 кг 1х5
30 кг 4х5
хиперекстензии
диск 15 кг 5х5
рамени преси
5х5 8 кг
разтваряне на ръце в страни
5х5 5 кг
face pull
3х8 13 кг
swiss ball планкове
3х1 мин
повдигане на крака от вис
5 серии 10 кг - отказ (15, 12, 10,8,8)
И туй то. Имам доста кофти мускулна треска от клековете и от раменните преси.... днес е ден за комплекси :)
04.02.09
09:26
здравейте,
имам такава лоша мускулна треска, че ме мързи да пиша чак......
Вчера добре хапнах (направо се скъсах от ядене, срам ме е чак)
7:00 - 2 чйца, 50 гр пуешко филе, 50 гр извара, 2 филийки ръжен тост (Финландски някакъв намерих го във фамилия вкусен е много)
10:30 - 50 гр извара, 200 гр кис. мляко, 10 гр кокосови стружки, 20 гр сурови бадеми, 1 чл протеин
13:00 - 100 гр свинска пържола, 100 гр тиквички, 1 домат
16:00 - още 1 филия тост, 50 гр извара, 50 гр тиквички
ТРЕНИРОВКА 20:00-20:45
Протеин
21:30 - 120 гр пилешко на скара, 80 гр броколи, 50 гр тиквички (голямо ядене на тиквички се падна), последвано от 50 гр рикота и 100 гр кисело мляко за десерт с малко кокосови стружки пак
Аз ви казвам - голямото плюскане. Нищо де - нали в тренировъчен ден трябва повечко да се папа - аз взех да го прилагам. Вързаха ми се 1850 кал, 175 гр протеин, 77 гр въглехидрат, 82 гр мазнини....
А тренировката - това ми беше една от най-трудните досега. Дали защото ми беше 3ти тренировъчен ден подред, дали защото имах доста работа, не знам, но по време на самата тренировка не можех да дишам направо, а след това едва се довлачих до вкъщи....
значи
Комплекс 1:
5 лицеви упори
10 бърпета (скокове назад)
10 swinga с пудовка 16
5 серии с по 30 сек почивка между сериите. Последниата серия - 50 swing-a
Комплекс 2:
30 румънски тяги с лост 20 кг
последвани от - не му знам името на това - обръщаш лоста и го държиш с две ръце пред гърдите си, клякаш и експлозивно се изправяш като изпъваш ръцете нагоре с лоста зедно (тва ми рачзказа играта) х 10
коремни преси на земя със свити колене вдигнати във въздуха х 20 на страна
и това е - супер кратка трнировка, но без спиране буквално. Това е моето кардио :) И ми действа супер добре - долния корем се прибира най-накрая :), раменете и гърбът болят абе всичко е как си треа. Днес няма да тренирам - ще се отдам на мързел и образование (имам още 1 изпит да вземам)
Хади лек ден, дано се удържа да ям по-малко днес.
Комплекс 2:
последвани от - не му знам името на това - обръщаш лоста и го държиш с две ръце пред гърдите си, клякаш и експлозивно се изправяш като изпъваш ръцете нагоре с лоста зедно (тва ми рачзказа играта) х 10
Здрасти, Венци!
Чудесни тренировки!
Въпрос - що е то румънска тяга? Да не е римска тяга, с изпънати крака?
04.02.09
10:20
Комплекс 2:
последвани от - не му знам името на това - обръщаш лоста и го държиш с две ръце пред гърдите си, клякаш и експлозивно се изправяш като изпъваш ръцете нагоре с лоста зедно (тва ми рачзказа играта) х 10Здрасти, Венци!
Чудесни тренировки!
Въпрос - що е то румънска тяга? Да не е римска тяга, с изпънати крака?
http://www.youtube.com/watch?v=5eZA_QDy9cY
ей тва е :) Инструктура така му вика ......
тренировките наистина са супер само дето днес едва мърдам... и всички са ми кривички
а другото се казвало тръстър (thruster) http://www.youtube.com/watch?v=Gr_1gqoatcs
Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 04.02.09 10:37.
04.02.09
12:06
римската е със свити крака :) ....както се казва “whateveeer”.....
04.02.09
15:47
Човек не може да си изтрие мнението е*аси :D
Сега проверих - Ендилана е права :)
Мнението беше редактирано от eraziel на 04.02.09 15:54.
а другото се казвало тръстър (thruster) http://www.youtube.com/watch?v=Gr_1gqoatcs
Това уе самоубийствено направо, както ме болят капачките само си представих как го правя и настръхнах. Как няма да се вцепениш. Леле, почини си.
04.02.09
16:59
Да дааам почивам днесссс със сигурност, само дето цял ден съм на каса и досега съм слязла поне 300 пъти до склада на магазина та пак навъртях яко километража..... Защо ли не се хванах някоя спокойна работа да си седя зад бюрцето.......
Всъщност тази тренировка е нещо подобно на методът “Табата” http://spidersport.com/forum/viewtopic.php?t=4249
Все още не съм се присташила да направя истинска “Табата” тренировка, но скоро и това ще стане ...
05.02.09
13:46
04.02 хапването беше:
7:00 - 2 яйца, 100 гр извара, 60 гр пуешка шунка, 2 филийки финландски тост, 1 чл боров мед (открих някакъв с ниско ГИ уж - за диабетици...)
10:30 - 100 гр кисело мляко 2%, 50 гр рикота, 5 гр кокосови стружки, 10 гр бадеми, 1 чл протеин
14:00 - 120 гр пилешко на скара, 100 гр зелен бобец, зелена салата с домат, 10 гр пармезан
17:30 - 50 гр гауда лайт, 60 гр пражка шунка, домат
20:30 - 150 гр свинско на скара, зелена салата, 10 гр микс семчици, домат, 150 гр броколи, 10 гр пармезан
Общо: 1780 кал, 165 гр протеин, 80 гр въгл (20 гр фибри), 88 гр мазнини
Напазарувах си пак от слънце и луна ..... взех си от любимите курабии от пълнозърнесто брашно и ядки - без захар с подсладител - днес така сладко си я хапнах сутринта .... чудя се дали да не вдигна въглехидратите малко тия дни .... да не правя зареждаждащ ден с по 3 гр въглехидрат, а 2 пъти семицата да ги вдигам до 2 гр на кг.... незнам, може и да пробвам. Взех си и био леща, и довечера ще варя :) :)
Вчера тренировка нямаше - но днес съм стегнала екипа. Има все още болки в задното бедро от тягата, но както казва инструктура “не ме интересува, ама изобщо имаш ли мускулна треска или не ......” :) хади лек ден
Хм какви са тези курабийки ? Къде е магазина можеш ли да дадеш адрес ?
Нещо ме заинтересуваха : )
05.02.09
15:26
Хм какви са тези курабийки ? Къде е магазина можеш ли да дадеш адрес ?
Нещо ме заинтересуваха : )
много са вкусни :) магазина Слънце и луна се намира на ъгъла на Парчевич и Ангел Кънчев - всеки ден от 9 до 21 часа работят, можеш да намериш и курабии в ресторанта Слънце и Луна, който пък е на Борис http://www.klasanovi.com/ ето ти линк с точните адреси. Курабиите ги правят на място и почти всеки път са различни - със стафини или със ядки, понякога са с кафява захар подсладени, понякога с меласа, понякога с подлсдител - късмет е какво ще улучиш и дали ще ги има избощо... хубавото е, че са от 100% пълнозърнесто брашно, което хората си го мелят на място..... В магазина не ти препоръчвам да влизаш гладен, че става лошо ;)
06.02.09
09:45
Здравейте,
точно получих книжлето от Лимка и няма как да не се похваля :) Лимка, супер си, благодаря много - ама колко сме експедитивни само :)
Вчера храна:
07:30 - 2 яйца, 100 гр извара, 50 гр пуешка шунка, 1 филия хляб СЛ (Слънце и Луна), 1 чл диетичен конфитюр
11:00 - прословутата и мечтана курабия. 100 гр кис, мляко
14:00 - 80 гр свинско на скара, 50 гр моцарела, зелена салата, 100 гр зелен боб, 10 гр орехи
17:30 - 60 гр гауда лайт, 50 гр пражка шунка, 1 домат
ТРЕНИРОВКА
след тренировката протеин
21:00 - 120 гр пилешко на скара, 100 гр тиквички, зелена салата, 50 гр извара, 10 гр микс семки
Не съм ги смятала ама така като гледам ще да е някъде 180 гр протеин, 85 гр мазнини, 80 гр въгл, 1800-1900 кал
Тренировката ми беше относително лека - учих се правя swing с обръщане http://joshsgarage.typepad.com/articles/2008/02/dumbbell-swings.html това е класическия swing - аз го правя с пудовката 16 кг. Swing обръщане се прави с една ръка като целта е когато пудовката тръгва нагоре да си извъртиш ръката и подпирайки се на хълбока да свиеш ръката в лакъта. МНОГО е трудно да схванеш техниката - или поне на мен ми е много трудно, защото пудовката е доста тежка и ако не използваш инерцията само с една ръка е невъзможно да я обърнеш нагоре. Та направих по 50тина опита на ръка - накрая искарах 1-2 чисти повторения.
Преди това обаче правих:
Push-press 5х5 25 кг
face-pull 3х8 13 кг
100 swing-a 10х10 с 10 сек почивка между сериите 16 кг пудовка
и след тоав бяха опитите да направя обръщане
Вчера успях да се разходя до Power and Beauty и да си взема нов протеин - взех си cookies and cream лелеееееееееееееее страшен е, боди до пристрастяване. Тази сутрин си направих овесена каша и си сложих половин scoop вътре заедно с малко ягоди - стана супер и ме държа доста време сита :) Като цяло вдигнах малко въглена и се чувствам по-добре, не мисля за сладки неща, което е супер. Само дето тоя овес сутринта доста ми поду корема, но кво да се прави .....
ами това е от мен - днес ме чака още една тренировка - ще ходч всеки ден докато не се науча да правя чисти обръщания :)
Мдам, супер сме ами!
И аз получих твоята и поразгледах - интересно ми се види. Нямам търпение да я поразлистя с подробности и подобаващо внимание :)
07.02.09
09:25
Я малко да попиша в моя дневник стига съм писала само в чуждите :)
Вчера беше добър тренировъчно-хранителен ден!
Храната:
07:30 - овесена каша от 3 сл груби овесени ядки (сега осъзнах че прословутото ми сусамово мюсли е с фини и ни стааа ), 200 мл прясно мляко 1,5%, половин scoop протеин cookies n cream
11:00 - 50 гр рикота, 100 гр кисело мляко 3.6%, 10 гр миск бадеми кашу орехи, 5 гр кокосови стружки, 1 чл протеин
14:00 - 2 филии хляб слънце и луна, намазани с 50 гр рикота, 60 гр пуешка шунка, зелена салата с домати и краставици, 10 гр натрошени орехи
17:30 - 60 гр гауда лайт, 50 гр пуешка шунка, зелена слата
ТРЕНИРОВКА 20:00- 21:00
веднага след тренировката - Protein Diet Bar
21:30 - 150 гр телешко месо на скара, зелена салата, 20 гр моцарела, 150 гр карфиол, 15 гр настърган пармезан
Пак не съм ги смятала колко са :) ама е добре откъм храна - вече си усещам нуждите кога, какво, разнообразявам си закуските, абеееее доволна съм :)
Само дето така ме боляха яйчниците, че имах чувството, че ще снасям :) хехе - яйца от свободни кокошки :)
Сега сюриозната :) тренировка :
Cable pull throughs - http://www.youtube.com/watch?v=VuDc1IQuwZo 1x5 21 kg ; 5x5 26 kg
плие с 2 пудовки - 1 16 кг и 1 32 кг - общо 48 кг тука уловката обаче е, че едната пудовка я държиш в едната ръка, другата в другата и се иска доста самоконтрол, за да движиш двете пудовки едновременно, на всяка серия разменпх ръцете и така 5х5
набиране тесен надхват и едни ластик ми минаваше под краката та е по-лесно от обикновени набирания 3х отказ (10, 8, 5)
набиране широк надхват 3 х отказ (8, 5,5)
кофички 5х5 с диск 10 кг на коленете
странична изометрия на стойката за хиперекстензиии с пудовка 16 кг 3х45 сек на страна ( 45 мноооооооого дълги секунди)
Янда преси 2х отказ на страна (30, 25)
мдам добра тренировка се получи доволна съм :)
Еми май е това от мен за днес - така и не ми остана време да погледна книжлето от Лимка, че снощи се прибрах ииии вечерях и заспах омаломощена :) Лек ден на всички
08.02.09
14:24
Здравейте на всички,
днес направих най-бруталната си тренировка през целия си живот.
100 swing-а с малката пудовка, последвани от 100 бърпета - за време. Време: 9 мин 40 сек. Най-гадните 10 мин през целия ми живот. Това е копие на прословутата табата тренировка, само че там работиш 4 мин, а аз направих 10. За 10 мин имах 8 почивки от по 10 сек. Сериите ми бяха разделени така
10 бърпета 10 суинг-а х 3 серии
почивка 10 сек
10 бърпета 15 суинг-а
почивка
15 бърпета 15 суинг-а
почивка
10 суинг-а
почивка
5 бърпета 10 суинга
почивка
10 бърпета 10 суинга
почивка
10 бърпета 10 суинга
почивка
10 бърпета
почивка
10 бърпета
Това е адски ама адски груба тренировка - не я правете насаме, само с инструктор - то не знам дали друг луд ще се навие да го направи. Резултата е - пребледняване, причерняване, пълно изтощение. Наложи се да гълтам пакетче захар за да се пооправя. Всъщност честно казано ако Павел ми беше казал колко е гадно това едва ли щях да се съглася.....Той само ме предупреди да хапна повечко в събота и то гадни храни - като резултат вчера добре се наградих с една пица и една бира (само дето после цяла нощ ме боля корема ама айде)
А храната за днес е:
10:30 овес 3 сл 250 мл прясно мляко, 100 гр ягоди, 10 гр сушени червени боровинки, 10 гр настъргани сурови бадеми
12:30 курабия, няква плодова енергийна напитка от СЛ, 2 ампули карнитин
13:30 Тук е времето на ужасните 10 мин
После трябваше да пия протеин ама ми беше толкова зле, че имах чувството, че ще повърна
15:30 2 филии хляб СЛ, зелена салата с чери домати и моцарела, 10 гр микс ядки за салата, 50 гр рикота, 50 гр филе
И тва е засега. както виждате протеина е по-малко днес - това е умишлено. По препоръка на треньора ще направя 1 седмица РБД, започвайки от днес. Тялото ми трябва да почине от НВД-то а и след това ще има по-голям ефект.
Сега - 3 часа след тренировката, вече всичко е ОК - само дето ми е супер хипер толко, но то това беше целта - да изстреляме метаболизма до небесата и да стресираме системата, след като вчера съм я успокоила с пица и бира. И пак жи казвам - деца, не правете това вкъщи
Хайде лек ден на всички
12.02.09
11:45
Оживях!!!!!!
Пазете се от този грип, че направо ми разказа играта на мен.
Равносметка за изминалите дни:
тренировки - 0
храна - супер зле общо взето препечени филии и портокали - протеините изобщо не можех да ги задържа в стомаха си.
Резултат: чудесно подуване и задържане на вода, забавен метаболизъм, да не говорим, че пак имам проблеми с ходенето до тоалетна, и като за капак - май и малко ММ съм загубила. Абе върнах се с поне 2-3 седмици назад. Нищо де, важното е, че съм здрава. Ще се пробвам утре да вляза в залата, но не съм много сигурна, че Павел ще ме допусне.....
Ами май е това - не пожелавам на никого да го достига този грип - 4 дни имах чувството, че е на умиране работата .....
С такива тежки тренировки и такова напрегнато ежедневие поне мултивитамини трябваше да взимаш.
Но както казват старите хора, след дъжд качулка :|
12.02.09
17:33
Вземах и все още вземам де- GNC Womens ultra omega daily както и рибено масло - та едва ли е от липса на витамини.....по-скоро е поради факта, че на ден имам доста клиенти, някои от които не много възпитани и е едно кихане и кашляне - красота ;) няма как рисковете на професията.
Днес:
3 сл овес, 200 гр кис мляко, 20 гр сушени боровинки
2 крекера (от тези на мария) с малко рикота и пуешко филе
1 пилешко шишче, 150 гр зеле
1 протеинов бар (ако ме разбере треньора ще ме убие)
100 гр кис мляко 20 гр бадеми
предстои вечеря от риба, халумни и броколи
нещо все още нямам апетит.... лоша работа.....
тренировка пак 0 ако не броим 15те слизания по стъклбите до склада на магазина
ми туй то. нещо и мотивацията ми се губи :(
Не ги мисли тренировките, ами се възстановявай. После ще дръпнеш здраво напред, така че не си слагай на сърце загубата на ММ. Защо не трябва да се яде протеинов бар? Аз не че държа да го ям, просто питам
Сега ми е паднало и веднага се възползвам ;-) ..
Венци, как може да изядеш само два крекера. Прасенцето Мария яде по шест!!!
Мнението беше редактирано от maria на 13.02.09 07:43.
13.02.09
10:49
Diva - ами от вируса май имам някакви усложнения в бъбреците и малко трябва да намаля протеина (в понеделник съм на изследвания та ще знам със сигурност) И затова не ми се полагат никакви барове и шейкове засега.
Мария - ми нинам :red: имайки предвид, че последните 4 дни не съм хапвала особено много, това пак си е напредък - мене много ме засищат тия крекери :)
Днес ще се тренира иху!
Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 13.02.09 10:50.
Мене тия крекери така ми харесаха, че утре отивам в “Слънце и Луна” да си купя още 5-6 пакета да си имам за хапване.. Уникални са. Дано да има!!
Мнението беше редактирано от maria на 13.02.09 11:56.
14.02.09
09:15
OOO и аз днес ще ходя ама за хляб и курабии :)
Вчера:
08:00 - 3 сл овесени ядки, 200 гр кисело мляко, няколо сушени боровинки, ягоди
10:30 - 3 крекера, сирене рикота, домати
13:30 - зелена салата, сирене около 50 гр, Пилешка пържола
16:30 - 1 мъфин :red: от Онда придружен от голяяямо капучино :red: това беше нещо като награда за оздравяването или...абе 1 мъфин е... съм го сега ако толкова го мисля
20:30 - пуешко, миск зеленчуци, зелена салата, сирене
тренировка:
Тренировката беше толкова лека, че чак му се изнервих на Павел ама той не сакън болна беше......
и та:
Клек 5х5 40 кг
Плие 5х5 пудовка 32 кг
гуд морнинг 5х5 25 кг
push-pull 5х5 10 кг
повдигане на крака от вис 5х5 10 кг
И това е то .... хайде честит празник на тези, които празнуват
15.02.09
09:52
Ох, срам ме е.... (Мария НЕ прави така)
мдам
Понеже не съм от хората, които празнуват Св. Валентин - даже вчера и Павел не съм го виждала, та за сметка на това:
Добре замезих с една приятелка в 6 часа вечрта с бира, пърьени картофи и пилешки филенца пак пържени...... ох какво ми става? Първо мъфин онзи ден, сега бири вчера....хм, май губя мотивация....или пък е моментно неразположение. Ок, да кажем събота вечер ми е за зареждане така или иначе ама, цяла седмица заради тази болест се храних ужасяващо, и офффффффффффф много ме е яд сега на себе си .......
Много съм зле, ще проваля всичко ако не се стегна.....
както и да е днес ще е по-добре сигурна съм
Досега:
2 яйца, 60 гр пуешко, 50 гр кашкавал, 2 филиии хляб СЛ 100% ръж
Иначе ходих на доктор - всичко е ок, бъбреците и те са ОК, така че нямам оправдания.......
Ще спретна една тежка тренировка днес....
Еми хайде лек ден на всички....
Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 15.02.09 09:53.
Ще да е something in the air ;)
Тъй като гледам, всички през изминалата седмица сме си глезили душичките ;)
Няма нищо, Венци, трябва да се погрижим и за ‘психичното си здраве” от време на време и да дадем хлабаво. Пък след това сме още по-мотивирани да сме стриктни ;)
Така че, давай от днес, запасена с нови сили и мотивация!
Ох, не ме карайте аз да ви пиша какво погълнах вчера и днес, че ще ви заболят главите и ще ме линчувате публично :cheese:
Майната му и толкоз!
Какво ще стане? Няма да загубите форма. Както не може да се отслабне за 1 седмица, така не може и да се надебелее. Да не говорим за едно единствено ядене/преяждане.
Горе главите ;-)
Ха, Венци ти говориш за пържени картофки и пил.пържено, а аз какво да кажа като си хапвах пасти и кроасани и хи хи....питифурки....
и на мен ми беше зареждащ ден събота така че съм си ОК :) не ме гризе съвеста, ами да от един ден нищо няма да стане, айде, както казва Уини майната му :)
15.02.09
16:28
лелейййй май всички дружно сме се омазали.... мдам майната му, хайде сега всички дружно да се постараем следващата седмица....
та значи днес:
10:30 - 2 яйца, 50 гр шунка, 50 гр кашкавал, 2 филии 100% ръж - те са наистина мини филиии
13:00 - 120 гр говеждо на скара, тиквички, още 2 филийки ръж
ТРЕНИРОВКА 15:00-16:30
след тренировката протеинов бар
1 час след това нещо пак бях гладна та сгънах 50 гр пуешко и малко кашкавалец
предстои вечеря от ципура на скара зелена салата и някакви зеленчуци
и стискайте палци да не оакам положението
тренировка:
напади 5х5 40 кг
лежанка 5х5 25 кг
флайс 5х8 гири 7 кг
чукове 5х5 25 кг
side bend 5х5 на страна с лост 23 кг
и след това се пробвах да направя пак суинг с обръщане - не особено успешно.....
хм, добра тренировка, но тия обръщания имам чувството, че никога няма да ги науча, много са гадни. На всичкото отгоре си бях
забравила ръкавиците и от пудовката имам доста красиви мазоли.
Хайде дано сме по-примерни следващата седмица....
Diva - ами от вируса май имам някакви усложнения в бъбреците и малко трябва да намаля протеина (в понеделник съм на изследвания та ще знам със сигурност) И затова не ми се полагат никакви барове и шейкове засега.
Съветвам те задължително да провериш дали имаш протеин в урината както и концентрацията на креатинин. Предполагам те и такива изследвания ще направят де... Също и предполагам знаеш по-принцип трябва да имаш 0 претин в урината. Иначе е симптом за проблем.
16.02.09
13:38
tpd, утре сутрин в 8:00 гладна и сънена ще се завлека до поликлиниката да ме изследват точно за тези неща, стискайте палци бъбрека да работи добре, че точно влизам във форма, хич не ми се ще сега да трябва да минавам на зеленчукова диета....
Само се чудя как ще се удържа да не ям, аз по принцип ставам в 7, и съм зверски гладна (ако трябва да сме точни - събуждам се ЗАЩОТО съм гладна)...
мотивацията се завърна на фронта :) Днес:
07:30 - 2 яйца, 50 гр гауда с подправки, 1 пилешко-пуешки кренвирш Wudy (тия са италиански някакви та предпологам не съдържат прекалено много нокти, шийки и тн...), 2 филийки 100% ръж
10:00 - 1 голчмо капучино (тоест 250 мл прясно мляко 1,5%) половин курабия
13:00 - 100 гр телешко на скара, 1 домат, зелена салата, 10 гр орехи, 20 гр едамлер настърган
след малко - пак 1 домат, пуешко филе, гауда лайт
и остана да измъдря вечерята... снощи рибата толкова ми хареса, че се чудя дали да не повторя....
Ми тва е - днес няма да се тренира
16.02.09
18:43
Ох, не ме карайте аз да ви пиша какво погълнах вчера и днес, че ще ви заболят главите и ще ме линчувате публично :cheese:
Майната му и толкоз!
Какво ще стане? Няма да загубите форма. Както не може да се отслабне за 1 седмица, така не може и да се надебелее. Да не говорим за едно единствено ядене/преяждане.
Горе главите ;-)
На мен колкото вредно ми действат “чийт мийловете” на диетата точно толкова добре ми действат на психиката ... И не, щото нещо много ме е изкушавало и съм решил “да се глезя”, а защото ми е супер гузно след това във залата и давам ВСИЧКО от себе си, щото знам, че съм сгазил лука :D
16.02.09
20:06
еразиел, хехе не се бях замисляла, ама си много прав, и аз тази седмица съм по нахъсена - все още мие гузно за събота :)
нещо не мога да си кача снимки - май има проблем със сайта - снимките с ми jpg формат, а пък ми дава, че е неразрешен тип.... хм
17.02.09
20:46
Отчета за днес:
храна:
8:30 - 2 яйца, гауда 30 гр, 1 кремвирш Wudy около 30 40 гр. 2 филии 100% ръж СЛ
11:00 - 100 гр кис мляко 50 гр извара, 100 гр ягоди, 3 бразилски ореха + whey пол. скууп
13:30 - 130 гр пилешко на скара, 100 гр. спанак с черен ориз, зелена салата
16:00 - 75 гр гауда лайт, 50 гр пуешко, домат
18:30 - 20 гр кисело мляко, още половин скууп
ТРЕНИРОВКА
21:30 - 150 гр пилешко на скара, зелена салта, около 60 гр моцарела, 10 гр миск ядки
последвано от още 100 гр кис мляко с подсладител, кокосови стужки 10 гр
Леле ама колко ядох днес. Не е истина. Толкова много отдавна не съм яла. Истината е, че днес имах адски много работа и то физическа - пренареждахме магазин от 250 кв. - хехе тягата много помага, направо им вземам здравето като се рамятам с тия ми ти канапета. Кашони, разопаковане на нови неща, чистене, клиенти, етикети лелеееееее лудница. И тренирах след това. От къде сила и аз незнам. Ето ква я сжърших:
плие 32 кг 5х5
хакен клек 30 кг 5х5
военна преса 23 кг 5х5
скрипец 30 кг 5х5
разтваряне на ръце в страни с дъмбели 4 кг 3х8
push pull 3х8 12 кг
коремно избутване с диск 15 кг 5хотказ
хм, не беше леко. Това май ми беше последната тежка тренировка - 6 месеца такъв тип тренировки и трябва да почина малко.... така че масец два 12 или 15 поет.... хич не ми се иска ама.... няма как.
и тва е то от мен, лека
18.02.09
12:53
swing с обръщане http://www.youtube.com/watch?v=UGmX368ikos
20.02.09
08:58
Хопла, не съм писала отдавна, че нищо интересно нчма околко мен.
В сряда бях на спининг и спининг инструктурката на края на часа ми вика: “Леле колко релефна си станала, засрами ме”. Наистина от рамене и горна част доста съм се изчистила и то са едни фибри, вени ехее....
За сметка на това обаче вчера ми се случи един неплануван чийт ден - просто ходихме със сестра ми да обядваме в Слънце и Луна и си хапнах доста хлебец ( прясно изпечен мммм), нахут после и 1 парче торта си разделихме и та.... ама не го мисля много много
Вчера и аз не съм тренирала - то май в този студ и сняг никой няма желание.... Прибрах се, хапнах и заспах в 9:30!!!! Чувствах се адски изморена просто - спах до 7:30 тази сутрин -гооолям сън наистина. :) Днес съм пълна с енергия и ще се тренирааааааааааааа
Хайде лек ден :)