18.06.09
09:24
Още 2 снимчици от вчера.
Днес отворих 2рата кутия Слин-Сейн. След 30-40 дена просто не знам вече колко по-голям ще стана... :D
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 18.06.09 09:24.
18.06.09
09:25
казано от NoXtr3m3 на 18.06.09, 09:22:
Аве еййй рака :D Много голяма снимка !!! :)
Честно допреди да видя тази снимка снощи на телефона на 1 приятел, си нямах и на идея как изглеждам отстрани...
Сега вече се харесвам.
Е, с’а вече е друга работа!! Това се казва аватар!! :) Ами в реалния живот... отличаваш се от масата хора. Аз намирам само една дума за тебе: МЪЖ!!!!!! А на приятелчетата: да качат едно 5-10 кг. ;-)
Мнението беше редактирано от maria на 18.06.09 09:27.
18.06.09
10:09
Сигурно вече често си купуваш нови дрехи, че старите са ти омаляли в гърба и ръкавите ?: )
супер стоиш до приятелите си, ръката ти е двойно колкото тяхната :)) не ги ли стимулираш да поспортуват малко и те (казваш, че са нетрениращи)
18.06.09
10:16
казано от veronique на 18.06.09, 10:09:
Сигурно вече често си купуваш нови дрехи, че старите са ти омаляли в гърба и ръкавите ?: )
супер стоиш до приятелите си, ръката ти е двойно колкото тяхната :)) не ги ли стимулираш да поспортуват малко и те (казваш, че са нетрениращи)
Нови дрехи си купувам отвреме на време, предимно тениски ХL размер по мен :)
Дънките размера ми е паднал от миналото лято, това е най-интересната част.Раста от кръста нагоре, което ми е и целта.
Ами предполагам, че ги стимулирам щом 2ма от компанията от тази седмица се записват на фитнес.
Аз ги комбинирам нещата, през деня съм във фитнеса, вечер на кръчмата с тях пием бири. :)
Най-смешно ми става, като ме питат за 1 месец ако пият Слин-Сейн ще станат ли колкото мене :D
18.06.09
11:50
казано от Aleksandar Marinov на 17.06.09, 17:36:
Има един мааалък проблем.За 3 дена без Слин-а и 3 дена на Createston съм 100 кг!!!! Което е 3 кг за има няма 4-5 дена.Задържам вода от Createston-a и това никак не ми харесва,подпухнал и съм в лице и в корем,навсякъде.По принцип монохидрата не ми понася добре.Утре вкарвам Слин-а в играта като се надявам да не качвам така драстично килограмите.Диетата ми е в ред, на не повече от 200 гр карбс на ден съм, което за 100 кг човек си е малко.Протеина около 200 гр и той.
Еййй даваш повод на онази,”чието име не трябва да споменаваме” пак да се заяжда с теб. :) Между другото вече си получих слейна и от утре го почвам.
18.06.09
12:04
RogerF гледай да имаш 100 гр въглехидрати на прием с него и си ТИ!
Не забравяй да споделиш резултатите си :)
Успех!
18.06.09
12:18
:kiss: :)
18.06.09
12:20
Сашко, аз преди няколко дни трябваше да напиша впечатленията си от Слин-а... Е така и не ги написах, но пък за сметка на това, утре ми пристига голямата опаковка :) и даже мисля да си подновя дневника и да описвам подробно нещата след няколко дни, че съм малко контузен в момента и не мога да тренирам...
П.П. Като се замисля, май не му беше тука мястото... :)
18.06.09
12:39
казано от Martin Tomov на 18.06.09, 12:20:
Сашко, аз преди няколко дни трябваше да напиша впечатленията си от Слин-а... Е така и не ги написах, но пък за сметка на това, утре ми пристига голямата опаковка :) и даже мисля да си подновя дневника и да описвам подробно нещата след няколко дни, че съм малко контузен в момента и не мога да тренирам...
П.П. Като се замисля, май не му беше тука мястото... :)
Е, щом не си написал впечатления, а направо си поръчал цяла опаковка... Явно няма нужда от коментар :)
И все пак, ако не те мързи хвърли някое впечатление от Слин - като минеш половината опаковка, в темата на вносителите.
Успех!
18.06.09
12:51
Oк, ще драсна впечатленията си, няма проблем :)
18.06.09
19:28
Ден 3
Гърди
Горна лежанка
12 х 70 кг
10 х 90 кг
8 х 110 кг
7 х 100 кг
Гърди на машина
10 х 50 кг
10 х 55 кг
10 х 55 кг
Долна лежанка с лост
10 х 80 кг
10 х 90 кг
10 х 90 кг
Пек-дек на машина
10 х 90 кг
10 х 90 кг
10 х 90 кг
Добра тренировка.Нищо впечатляващо.Днес съм на около 130 гр въглехидрати и малко протеин.
Всеки ден пия 4 пъти по 5 хапа от Уни-ливъра и 30 мин след тренировка или кардио Креатестона,затова няма да ги пиша всеки ден.Чувствам се вече почти възстановен от тренировката за гръб преди 2 дена.
Отворих Слин-Сейн 2ра кутия, днес 2 дози от него
Храната:
1 хап Слин-Сейн
100 гр овес с 50 гр протеин
1 бутче с 50 гр картофи
1 хап Слин-Сейн
1 бутче с 100 гр картофи и 30 гр въглехидрати
!!!ТРЕНИРОВКА!!!
2 коли
пилешка пържола 100 гр с гъбен сос
1 бира
250 гр диня
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 18.06.09 19:29.
19.06.09
10:18
казано от Никола на 19.06.09, 10:16:
Споделил ли си мерки някъде?
Стана ми любопитно.
Да, много пъти съм споделял мерки.За последно преди 2-3 страници
Към този момент съм 46 см ръце, 89 см талия и 98 кг, бедро 60 см
Висок съм 183 см
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 19.06.09 10:18.
19.06.09
10:55
казано от Никола на 19.06.09, 10:52:
Туй бедро не ти ли е малко?
Аз искам да си остане такова, краката изобщо не искам да растат.Добре са ми. :)
19.06.09
11:08
казано от tonu на 19.06.09, 10:57:
johnny bravo :D
Да, готин е. :)
Тей като гледам бедрото ти е колкото моето. Защо не качиш твои снимки да видиме най-после какви огромни резултати имаш от високомазнинните си диети и лудите ти тренировки?
Предполагам, че си в страхотна форма вече, имайки предвид колко много неща знаеш и разбираш и как на всеки даваш акъл.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 19.06.09 11:11.
Който трябва да ме гледа ме е видял ;)
Снимки няма да кача поради доста причини но може де .. ще видя.
Гледаш бедрото, но не гледаш талията хитър си ;)
Нали знаеш че само се майтапим тука - лафче да става ..
19.06.09
11:15
казано от tonu на 19.06.09, 11:12:
Който трябва да ме гледа ме е видял ;)
Снимки няма да кача поради доста причини но може де .. ще видя.
Гледаш бедрото, но не гледаш талията хитър си ;)
Нали знаеш че само се майтапим тука - лафче да става ..
Гледам ти ханша здравеняко, не си много далеч от моят ханш.
Гледаш моите снимки, сравняваш, не вярваш, е айде да видиме ТВОИТЕ!
След като пускаш цветущи коментари и разбираш от много неща, подплати ги с твоите адски резултати,сложи снимчици.
Или ти тренираш “за здраве”? Прогрес не ти трябва сигурно?
И все пак твоите майтапи минават границата на благоприличието
От липсата на въглехидрати озлобявате нещо....
Ми виж сега, ВМ то не е диета а си е начин на хранене - за мен е по-оптималния. Явно не разбира,ш че аз не съм на диета или както там му казваш/мислиш...
И да тренирам за здраве и кондиция, а външния вид е като бонус към всичко това.
Аз съм далече от твоята философия биг бой, не ползвам никакви про-хормони и т.н...
И озлобяването е от нещо друго .. както и да е.
Както казва един луд фен :
Ае жив и здрав ;)
Да се навра и аз между шамарите. Не го разбирам това ВМ, струва ми се като бич, мъчение, просто щото съм въглехидратно същество. Но Тони изглеждаше як и перфектен още преди да почне ВМ, сега кой знае вече какво чудовище е (в най-хубавия смисъл на думата)!!! ВМ определено работи, но не е за всеки!!! (поне не за мене, всеки знае себе си)
П.П. А тая снимка на Дж.Браво..... честно разсмях се на глас тука в офиса.... :lol: :lol:
Мнението беше редактирано от maria на 19.06.09 11:44.
казано от tonu на 19.06.09, 11:25:
Ми виж сега, ВМ то не е диета а си е начин на хранене - за мен е по-оптималния. Явно не разбира,ш че аз не съм на диета или както там му казваш/мислиш...
И да тренирам за здраве и кондиция, а външния вид е като бонус към всичко това.
Аз съм далече от твоята философия биг бой, не ползвам никакви про-хормони и т.н...
И озлобяването е от нещо друго .. както и да е.
Както казва един луд фен :
Ае жив и здрав ;)
Хм ...диетата ,по определение, Е начин на хранене....това,което ти даваш като пример са просто .....различни видове диети :-) Поздрави!!!
Мнението беше редактирано от малкия113 на 19.06.09 11:48.
yep. но аз останах с впечатлението че сашо казва на диета - лишаване от храна. може и да бъркам.
по-здрави се казва ;)
tonu най-големия хейтър във форума ;) И на мен ми е интересно защо с такива размери , които си дал постоянно си на НВД и все ползваш бърнери и разни неща за топене на мазнини а ? Иначе не вярваш все на нещо и все даваш ъкъли наляво и надясно .. Топи си там мазнините и недей да коментираш много другите кви бедра имали и тн ..
казано от NoXtr3m3 на 19.06.09, 12:00:
tonu най-големия хейтър във форума ;) И на мен ми е интересно защо с такива размери , които си дал постоянно си на НВД и все ползваш бърнери и разни неща за топене на мазнини а ? Иначе не вярваш все на нещо и все даваш ъкъли наляво и надясно .. Топи си там мазнините и недей да коментираш много другите кви бедра имали и тн ..
А аз ти предлагам да пораснеш ... Както и да е спирам че стана мазало.
казано от NoXtr3m3 на 19.06.09, 12:00:
Иначе не вярваш все на нещо и все даваш ъкъли наляво и надясно ..
Малцина са тия дето НАИСТИНА разбират и пишат/дават акъл/съвет и т.н (щото повечето, които са вътре в нещата хич не си правят труда да пишат тук, а само четат и се пулят на “умнотиите” на такива като мене примерно)..... Тони е един от малцината!!!!!!!!!! Евала!!!
19.06.09
12:25
Eми като е такъв голям РАЗБИРАЧ момченцето да си пише някъде другаде философията, не и в моят дневник.И аре стига със спама,а?
Мария за какви чудовища говориш, човека кляка 5 пъти с 95 кг. и е 80 кг собствено тегло. Колкото и силата да не е решаващ фактор (защото тя наистина не е) някак не разбирам как чудовища правят лег с 80 кг и клекове с 90 :D В JK има чудовища които правят лег с 12 15кг диска на смит машината (2ки и 3ки ). Аз като човек, който грам не се мисли за “фитнес чудовище” клякам 2 пъти с 165 кг :) Не искам да звучи като хвалба, но просто ми стана смешно!
Пак ви казвам не ме включвайте към “вашата групичка”.
Изглеждам като нормален човек - имам си всички крайници и т.н..
А към теб ясенчо - бих те попитал ренегадско с колко правиш ?
Не правя ;) Пудовките не са ми силата.. Предпочитам щанги :)
Мнението беше редактирано от iasen на 19.06.09 13:09.
казано от iasen на 19.06.09, 13:08:
Не правя ;)
аха а какви препарати ползваш/ си ползвал - защото знам че си пил... ?
Ей сега вече ще ядосате Емзо и ще му създадете работа.. спрете се. Т’ва е дневника на Сашо!!!!!!!!!!!!!!!!!! Големи сте деца значи!!!!!
Мнението беше редактирано от maria на 19.06.09 13:16.
Ами разчитам предимно на прохормоналните продукти както и на меките стероиди. Сега предполагам, за да избегнем момента с охулването как залагам на химия и нямам основа - храната + добавките на месец ми излиза около 800 - 900 лева :) Сега намалих протеина и може би ще олекне цифрата драстично :)
Триите сбозихме я яко!
Мнението беше редактирано от iasen на 19.06.09 13:16.
Ако не emzo, и аз съм тук ;)
Що не минете на лични да се изяснявате кой е по-най? :)
19.06.09
13:25
Настрана от спамърите ултраси,Сашо ти колко време преди хранене взимаш Слейна.Да си спазвам ли предписанието на етикета от 15 мин.
ПП: Виждам,че нещо си се ядосвал,не обръщай внимание на такива дребни неща.То ако почнем да се нервираме от написаното в един форум,какво остава за останалото. :)
По-здрави на всички,че чичко модератор ще ви изхваща как гледате порняк.
19.06.09
13:28
казано от RogerF на 19.06.09, 13:25:
Настрана от спамърите ултраси,Сашо ти колко време преди хранене взимаш Слейна.Да си спазвам ли предписанието на етикета от 15 мин.
ПП: Виждам,че нещо си се ядосвал,не обръщай внимание на такива дребни неща.То ако почнем да се нервираме от написаното в един форум,какво остава за останалото. :)
По-здрави на всички,че чичко модератор ще ви изхваща как гледате порняк.
Спазвай го предписанието,да. Аз обикновено го взимам и ям след 10-15 минути. Тренировката ти след това да е час-час и нещо , за да може да се усвои добре храната.
По-здрави! :)
19.06.09
13:52
сашо, само не се връзвай човече! Мъжката фигура трябва да е във формата на триъгълник с върха сочещ надолу! Не пясъчен часовник, както е при мацките! Не виждам кво мъжко има в един голем гъз с още по-големи баджаци! Дреме му на някой с колко клякаш и прочие, като изглеждаш като неква буца и не може да си влезеш в дънките!
И тук повечето неща са си до генетика, ако цял живот си имал клечки за зъби вместо крака, е ясно че ще ти е фикс идея да развиваш бутове. ако си имаш добре оформени и силни крайници - 60 санта са си перфектни и повече сами ти развалят визията!
Мнението беше редактирано от Sparxter на 19.06.09 13:53.