Цикъл за Релеф - Genomyx HEAT + Genomyx SLIN-SANE

Темата е заключена.
Прескочи до:

15.06.09
20:24

Ти май не обичаш много да се снимаш.
Искам да кажа, че прогресираш, пък много малко снимков материал. 5 пара не давам какви добавки взимаш, колко са силни и колко струват, но снимки от сорта на преди (примерно цикъл) - след.. е те т’ва си плакне окото! Главно затова следя дневника ти - чакам да развържеш оковите.

15.06.09
20:28

казано от Thrashmetal на 15.06.09, 20:24:

Ти май не обичаш много да се снимаш.
Искам да кажа, че прогресираш, пък много малко снимков материал. 5 пара не давам какви добавки взимаш, колко са силни и колко струват, но снимки от сорта на преди (примерно цикъл) - след.. е те т’ва си плакне окото! Главно затова следя дневника ти - чакам да развържеш оковите.

Ти май не следиш дневника,а??? Хахах
АБСОЛЮТНО след всеки цикъл съм пускал СНИМКИ!!!
На предната страница има снимки,ама кой да види!

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 15.06.09 20:29.

15.06.09
20:39

Оф, боже : )
Ще прощаваш, не се карай. И.., ъ-ъ-ъ-ъ.. абе голям тип си, и продължаваш да растеш. Keep it going!

п.п. Може би  просто съм очаквал да ги видя в галерията ти тези снимки, или пък на аватара.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 15.06.09 20:40.

Сашо не съм запознат с никой от продуктите, може ли да обясниш каква е идеята на всеки един от продуктите, каква е поставената цел за този цикъл.

16.06.09
05:12

Предполагам по-чисто качване .

16.06.09
06:45

Ами....Поставената цел този път е не покачване на килограми,а колкото се може по-чиста мускулна маса
В момента съм 98 кг. Диетата ми ще бъде около 200 гр въглехидрати и протеин около 200-250 гр.Тоест не искам да ставам 105 кг, не искам даже и 100 кг да ставам.Искам плътност и обем на мускулите.Тренировъчният план ще бъде същият.4-дневен сплит като 3 пъти в седмицата здраво КАРДИО по 50 минути!
Мисля, че ще гръмна от тоя стак. :)
Ако няма видими резултати след него, приключвам с добавките.

16.06.09
07:49

Браво Сашо!След това, което видях като резултати мисля, че Sline Sane действа повече от добре и си заслужава повече от всичко.Успех с новия стак,а такъв ще има със сигурност.

16.06.09
07:55

Ми то го има по-нагоре стака :) Сашко , много добре вървиш , мисля че няма човек като теб във форума , който да е използвал толкова много видове добавки и то все позволени :) Следим както до сега , Слин-а работи и при мен , скоро ще си имам голяма опаковка :) Дерзай братле , очакваме да започваш стака :-P

16.06.09
08:05

Благодаря me4oka83 и Гошко!
Да, наистина Slin-Sane работи при всеки, и то работи като нищо досега на пазара! Мисля, че много хора се убедиха вече в качествата му на анаболен агент с напълно натурален характер - билки.
Стака вече го почнах леко,но да речем че от днес ще е 1вият официален ден.

16.06.09
08:16

Гоше, знам че стака е посочен.Може би не си ме разбрал отнася се за успеха с новият стак.Продължавам да следя дневника с интерес!

16.06.09
08:17

Забравих да дам кратка оценка на продуктите от последният ми стак.

Scivation XTEND
ефект 9/10 - много добро възстановяване и енергия по време на тренировка
цена 7/10 - не е евтин продукт, но при положение,че и в USA се оплакват от цената - в бг е приемлива.
вкус  10/10 - пил съм грозде и диня.Мисля, че гроздето е просто НЕВЕРОЯТНО

Advanced PCT
ефект 8/10 - давам му висока оценка, не защото съм усетил нещо от него, а защото не загубих сила и обем от прохормона
цена 8/10 - напълно приемлива за 30 дена дози

Novedex XT
ефект 5/10 - нищо особено,при 2 хапа се спи по-дълбоко,но на сутринта събуждането е трудно.Наистина подтиска либидото при повече от 2 хапа дозировка
цена 5/10 - скъпичко е тук , при положение, че в USA e 27$

Slin-Sane
ефект 10/10
цена 10/10
няма нужда от повече разяснения тук :)

Myofusion протеин
ефект 8/10 - какъв ефект да има от протеин....добър е сам по себе си,че си набавям добълнително белтъчини за дена
вкус 10/10 - твърдо 10! Невероятен вкус,когато се разтвори в мляко,все едни пиете течен сладолед или Raffy. Double Chocolte съм пробвал и Strawberry with Cream пия в момента.Имам още една кутия Ванилия, за нея скоро ще кажа как е.
цена 9/10 - за българските стандарти,а и ако е на промо цена особено от 86 лв е супер!Иначе лично аз над 100лв за 5 либри протеин не давам!

Animal Pak
ефект 10/10 - пикая зелено като извънземно от тях.Влият добре и цялостно на организма.Отдавна не ги пия и се усеща разликата без тях
цена 4/10 - много пари за витамини! Иска ми се да са 40 лв.

Надявам се да съм ви бил полезен на всички, които се интересувате от най-добрите и нови добавки.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 16.06.09 08:18.

Да подобни оценки определено са много полезни, дават цифрово изражение на мнението ти. А не веднъж съм казвал, че когато цифрите говорят и господ мълчи :).

16.06.09
09:47

казано от Гошко на 16.06.09, 07:55:

Сашко , много добре вървиш , мисля че няма човек като теб във форума , който да е използвал толкова много видове добавки и то все позволени :)

*Стоянчо :>

Сащо мислиш ли че си струват парите тия добавки все пак 550 лева не са малко и едва ли биха ти дали много.

16.06.09
10:10

Не мога да ти отговоря дали си струват парите.Имал съм - дал съм.
Ефекта едва ли ще е подобен на стероиди, нали все пак това са ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ, а не хардкор и забранени субстанции.
Ефект трябва да има,поне някакъв.Всъщност, не очаквам чудеса или пълна промяна, а един добър напредък.

Много хора преекспонират действието на стероидите. А новите хранителни добавки никак не са за пренебрегване.

16.06.09
15:54

Интересно ми е защо си се спрял на 3,6,9 Анимал ...

MA

16.06.09
16:43

казано от tonu на 16.06.09, 15:54:

Интересно ми е защо си се спрял на 3,6,9 Анимал ...

Погледни какво съдържат и сам ще разбереш  :coolsmile:

Все си мисля, че tonu знае какво съдържат ;) Нали наскоро точно това се коментираше в една тема...

16.06.09
19:07

Нищо особено, което да не можеш да си набавиш за 1/2 от цената :) Но да не започваме темата с пре-,над-, ценените компании ;)

16.06.09
19:44

Не бе продукта не е лош, ама за тая цена... и не пише кое колко мг има, могат да ти наблъскат флакс като луди...
Както и да е, според мен анимал правят всичко друго ама не и хеалтх продукти :)
Извинявай сашо за спама.

16.06.09
20:43

Animal Omega е страхотен продукт и спестява много пари, ако искам да си набавя отделно мазнините, които са включени вътре.

Amount Per Pack  
Calories   60  
Calories From Fat   60  
Total Fat   7g   11%*
Saturated Fat   1g   5%*
Polyunsaturated Fat   2.75g   **
Cholesterol   5mg   2%*
Vitamin A (As Retinyl Palmitate)  2664IU   53%
Vitamin D (As Cholecalciferol)  2000IU   50%
Vitamin E (As D-Alpha Tocopherol)  10IU   33%
Omega 3 Fatty Acid (N-3 FA) Complex   4000mg  
Flaxseed Oil     **
Salmon Oil     **
Cod Liver Oil     **
Herring Oil     **
Anchovy Oil     **
Mackerel Oil     **
Sardine Oil     **
Omega 6 Fatty Acid (N-6 FA) Complex   2500mg  
Borage Oil     **
Safflower Oil     **
Evening Primrose Oil     **
Sesamin     **
Omega Absorption Complex   200mg  
Lecithin (Soy)      **
L-Carnitine     **
Lipase Enzyme

16.06.09
20:49

Е ти каквото и да ядеш, не можеш изцяло да си ги набавиш мазнините ... както и да е.

16.06.09
20:51

Ден 1-ви

Тренировката бе ГРЪБ

Дърпане на дъмбел
8 х 40 кг
10 х 50 кг
8 х 50 кг

Дърпане тесен хват на уред,движението отгоре надолу
12 х 50 кг
10 х 70 кг
10 х 70 кг

Лодка
10 х 80 кг
10 х 80 кг
10 х 80 кг

Скрипец възможно най-широк хват - за пръв път от много време правя скрипец
10 х 55 кг
10 х 65 кг
10 х 65 кг
10 х 65 кг

Хиперекстензии
15
10

Много добра тренировка, със супер напомпване.

Храната за днес:
100 гр овес,30 гр трици с 50 гр протеин
250 гр кюфтета с 200 гр картофи с лук, 300 гр шопска
!!!ТРЕНИРОВКА!!!
250 гр кюфтета с 150 гр картофи
200 гр кюфтета
2 бири
50 гр протеин

Днес 3та доза вече пия От Createston - вкус Портокал.Страхотен вкус, едва ли ще ми омръзне.Първата доза Плазмаджет я взех час преди тренировка.Не знам какво става от тоя Createston, ама съм 99 кг днес и съм подпухнал.Съмнява ме, че е от монохидрата вътре.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 17.06.09 06:52.

16.06.09
21:32

Абе слин сейн не се продава в бб.ком ?? Как така?
Въобще къде мога да си го намеря в северна Америка?
Питах един познат в един магазин, каза че никога не е чувал за това. Първо си помисли, че си търся чист инсулин на инжекции :)

16.06.09
21:38

Няма слин-сейн има аналогични продукти примерно нутраболикс-инсулийн ;)

16.06.09
21:49

InsuLean K ли имаш предвид? :)
Е не съм чел лог-ове с него, на Слин Сейн повече му вярвам :)

16.06.09
21:52

Да ;)
Не знам на кой да вярвам.

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 16.06.09 21:54.

17.06.09
08:24

Сашо, имам един въпрос към теб относно Sline Sane.Тъй като тренирам сутрин рано към 8:00 и преди тренировка взимам единствено суплементи-протеин, амино по какъв начин би трябвало да приемам Sline Sane и колко време преди тренировка е най-добър приемът му?

17.06.09
09:20

казано от me4oka83 на 17.06.09, 08:24:

Сашо, имам един въпрос към теб относно Sline Sane.Тъй като тренирам сутрин рано към 8:00 и преди тренировка взимам единствено суплементи-протеин, амино по какъв начин би трябвало да приемам Sline Sane и колко време преди тренировка е най-добър приемът му?

Около час, час и половина преди тренировка.Задължително с поне 60 гр комплексни въглехидрати.Остави си протеина и аминото, но на Слин-Сейн му трябват въглехидрати!

17.06.09
11:54

Ок,разбрах значи ще трябва да закусвам.И още нещо, за какво време се извършва усвояването на продукта и 1 час достатъчен ли е за да се усвои всичко напълно?

17.06.09
17:27

казано от me4oka83 на 17.06.09, 11:54:

Ок,разбрах значи ще трябва да закусвам.И още нещо, за какво време се извършва усвояването на продукта и 1 час достатъчен ли е за да се усвои всичко напълно?

Час,час и половина е достатъчен.

17.06.09
17:36

Ден 2ри

Днес КАРДИО.55 минути на вело-то. От които 25 мин ХИИТ, 30 мин високо интензивно.Общо 32 км и 730 калории!! Доста,доста добре. Само, че ми се схвана Д...то от седалката.

Дойде ми доставката - Uni-liver и Omega-та.От днес почнах и тях.Почивах 4 дена от Слин-а.Утре почвам и него отново.Пълният комплект от стака вече е налице!

Uni-liver впечатления : Понеже съм чел из американските форуми, че ги дъвчат за по-голяма усвояемост, реших и аз да пробвем днес. ГОЛЯМА ГРЕШКА!! Има вкус наистина на дроб, ама гаден изсъхнал дроб.Миризмата е отврат, иначе са лесни за пиене.Ще пия по 20 броя на ден от тях, 4 пъти по 5 хапа.Имат много добър профил,пълни са със желязо и много витамини.Което автоматично означава, че витамини допълнително няма да взема скоро.
Omega-та взех 1 пакетче днес наобед.Нищо не се усеща, но не съм и очаквал.

Има един мааалък проблем.За 3 дена без Слин-а и 3 дена на Createston съм 100 кг!!!!  Което е 3 кг за има няма 4-5 дена.Задържам вода от Createston-a и това никак не ми харесва,подпухнал и съм в лице и в корем,навсякъде.По принцип монохидрата не ми понася добре.Утре вкарвам Слин-а в играта като се надявам да не качвам така драстично килограмите.Диетата ми е в ред, на не повече от 200 гр карбс на ден съм, което за 100 кг човек си е малко.Протеина около 200 гр и той.

Храната за днес :
200 гр ориз с тиквички + 50 гр протеин
200 гр ориз с тиквички
9 белтъка с 5 желтъка
!!!ТРЕНИРОВКА!!!
кафе, кола
200 гр извара+салата домати

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 18.06.09 07:15.

18.06.09
08:53

Саше, къфф е тоя “химически” аватар???  :roll:  Предния с тебе си, си беше много пооооо-готин. Надявам се скоро да го махнеш тоя с това шише!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мнението беше редактирано от maria на 18.06.09 08:54.

18.06.09
08:59

казано от Мария Никифорова на 18.06.09, 08:53:

Саше, къфф е тоя “химически” аватар???  :roll:  Предния с тебе си, си беше много пооооо-готин. Надявам се скоро да го махнеш тоя с това шише!!!!!!!!!!!!!!!!!

Подкрепям с 2 ръце и 1 крак :) Сашко си е достатъчно добър , за да се смени с бурканче .

Мнението беше редактирано от Гошко на 18.06.09 08:59.

18.06.09
09:02

Еххх, добре.По желание на ‘’клиента” го сменям още днес. :)

Е вие пък сега, човека си прави реклама на продукта.Иска на всяко негово мнение да се вижда шишенцето с продукта Слин Сейн.  Няма лошо.

Това си е маркетинг.Стига сте критикували човека. :)

18.06.09
09:21

Ааа, аз критики по принцип не приемам, да се разбереме отсега. :)

Ето една снимчица как изглеждам до моите приятели. Досега качвам само разголени снимки, ето една за сравнение с нормални нетрениращи хора. :)

А аватара как е?

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 18.06.09 09:22.

18.06.09
09:22

Аве еййй рака :D Много голяма снимка !!! :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1