Цикъл за Релеф - Genomyx HEAT + Genomyx SLIN-SANE

Темата е заключена.
Прескочи до:

Аз мисля да ви покажа как се горят мазнини, тоест Oranje, ще ви покаже безнадежден случай като мен как гори мазнинки  ;-)
biker_boy води си записки  :lol:

07.08.09
16:31

Ами общо взето преди имах волята и с години правилно хранене и тренировки от 103 кг , 110 талия ,40 ръка , станах 86 кг 87 см талия ,42 ръка,но си имах още за дялане от корема и гърдите,които бяха много зле преди.Само че след това като ми мина мерака лека полека спрях залата и отпуснах режима и ето тук си казва думата генетиката и типа тяло,щом спрях режим на трениране за 2 години и на ядене за една и пак станах 100 кг с голям корем и малки мускули,ако не бях предразположен към затлъстяване нямаше да кача толкова мас,а щях да падна само на мускули ако съм бил слаб преди,това е моята теория.Но това лято като се видях пак се взех в ръце и полека лека от февруари досега от 99 кг станах 90.5 ,има още много за дялане но здраве да е,доволен съм че промених пак нещо.А за тичането,когато свалих многото кила точно с тичане най вече свалих тези килограми и обиколки,но каквото и да съм правил под 84 кг не съм падал и пак съм имал мазно по корема тогава.

biker_boy 70% от тялото е вода, ако знаеш как да я манипулираш може да сваляш килограми доста, но не и мазнини. Миналата година при рязкото сваляне бях по лек от сега и изглеждах много по зле. Купих си едно дънке което ми стискаше с идеята че след няколко дни вече ще ми става, носих го седмица две, после пак започнах да качвам. В момента това дънке ми е ужасно голямо, а съм по тежък от миналата година когато си го взимах !!! Тялото може да изглежда различно на еднакви килограми.

Забравих да напиша, че от 90 съм свалял пак екстремно и не спортно до 76-77, но помен от релеф съм нямал (някъде бях качвал снимки от този период)

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 07.08.09 16:45.

TR

07.08.09
16:41

Моята история - Преди време бях много дебел незнам килограми и подкожни мазнини. Над 110 сигурно. Млад човек.
След което отслабнах доста бързо , стигнах някъде до 85 и изглеждах добре ,но исках плочки , станах 75 на близо 185-190 ръст , нямаше плочки. Почнах с фитнеса и след качването на килограми направих релеф на корема.  Той не е най-важния , важното е ,че на мен ми харесва преди това цял живот съм бил дебел освен като много малък.Това го казвам за хората които са били по-слаби и искат големи ръце,крака и т.н.
Та немисля ,че е невъзможно нещо ако го искаш , в моят случай стана случайно защото видях ,че съм много слаб на 75 качих килограми и то стана без да съм го искал.
Съжалявам за това ,че пишем в дневника , Александре.

07.08.09
16:45

TrainHard и моята история е абсолютно същата. Днес си гледам плочките и с голямо удовлетворение си спомням миналото , от което не се срамувам . Стига да има желание и воля - всичко е възможно :-P

07.08.09
16:50

казано от Иван Шишманов на 07.08.09, 16:37:

biker_boy 70% от тялото е вода, ако знаеш как да я манипулираш може да сваляш килограми доста, но не и мазнини. Миналата година при рязкото сваляне бях по лек от сега и изглеждах много по зле. Купих си едно дънке което ми стискаше с идеята че след няколко дни вече ще ми става, носих го седмица две, после пак започнах да качвам. В момента това дънке ми е ужасно голямо, а съм по тежък от миналата година когато си го взимах !!! Тялото може да изглежда различно на еднакви килограми.

Точно пък на мен,който имам стотици трансформации с тялото си за 9-10 години е напълно излишно да ми казваш това :).Освен това миналата зима станах 99 кг мазнини ,не тренирах изобщо и ядях всичко.След това полека лека пооправих храната,взех да въртя колело и станах 96 кг,там се закотвих доста, след това почнах sx,лостове и дъмбели,тичане и малко по добро ядене както и тежка работа и резултата след месец е 91 кг.Не казвам че съм свалил само мазно,но си тренирах от време на време и ядях колкото ми се ядеше,че даже и по филия бял хляб вечер.Ефекта е че дънките които не ми ставаха на 96 кг,сега са ми даже добре.А на аватара ми съм се снимал преди седмица на 91 кг,след тренировка за ръце с дъмбели и там ръката ми е 45 см напомпена,стана така че даже сега ръката ми е по оформена и голяма отколкото когато бях 99 кг понеже тогава не тренирах изобщо,естествено студена сега ми е 42-42,5 не знам и аз как се напомпи толкова при тренировката.А това което прави Orange с тебе е впечатляващо,но аз не бих се заробил така в продължение на месеци да ям през 2 часа,да смятам абсолютно всичко и да мисля само за ядене.Целта ми не е да се заробвам с това.Целта ми е с минимални тренировки и с чисто ядене по 4 пъти на ден да имам някаква форма която ще мога да поддържам повече време отколкото сега да се тормозя с режими и стриктно ядене по часове и утре като ми писне да дръпна назад.

07.08.09
16:52

казано от TrainHard на 07.08.09, 16:41:

Моята история - Преди време бях много дебел незнам килограми и подкожни мазнини. Над 110 сигурно. Млад човек.
След което отслабнах доста бързо , стигнах някъде до 85 и изглеждах добре ,но исках плочки , станах 75 на близо 185-190 ръст , нямаше плочки. Почнах с фитнеса и след качването на килограми направих релеф на корема.  Той не е най-важния , важното е ,че на мен ми харесва преди това цял живот съм бил дебел освен като много малък.Това го казвам за хората които са били по-слаби и искат големи ръце,крака и т.н.
Та немисля ,че е невъзможно нещо ако го искаш , в моят случай стана случайно защото видях ,че съм много слаб на 75 качих килограми и то стана без да съм го искал.
Съжалявам за това ,че пишем в дневника , Александре.

Е тука майче е разликата,аз от 2 годишен чак докато почна да се занимавам с режими и трениране все съм бил дебел.

Ами нали се сещаш, че това дънке го хвърлих, а последните месеци не съм си мръднал кутрето да правя аеробика, нито едно хапче не съм изпил. Тренирам три пъти седмично. Миналата година тренирах пет пъти седмично, пих хапчета, и няма да ти кажа, че всяка тренировка завършваше с 40-45 минути на пътеката защото така пишело по списанията, пък и килограми свалях според кантара. Тъй, че съм личен фен на Oranje и мисля да се кандидатирам за председател на фенки клуба му  :lol:

Айде дневника на Сашо стана ....спирам, че Emzo сега ще цъфне и ще ме награби.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 07.08.09 16:57.

07.08.09
17:44

Когато трябва, го правя ! Не си мисли, че ми е фикс идея да се заяждам с теб или някой друг.

Сашо, четох някъде, че големи количества омега мазнини предизвикали стомашни киселини.Да споделиш ако има такова нещо.

07.08.09
17:46

От днес съм го подкарал на 20 гр на ден.Ще споделя като има нещо.

emzo един човек от форума от дълго време се опитва да ме накара да спра да мисля, в много случаи не е нужно да го правя, потребителите  гледат и преценят.

Предполагам, че е възможно Сашо да не е критерии за това дали се получават киселини, тъй като е възможно в някоя от добавките му да са включени различни храносмилателни ензими или техни катализатори ...Пък и вероятно това явление би било доста индивидуално според микрофлората на храносмилателния тракт.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 07.08.09 18:19.

08.08.09
14:13

Ден 13-ти

Тегло:100,4 кг - след закуска

Днес РАМО

Днес реших малко разнообразие, цялата тренировка бе изцяло с лостове,нито един дъмбел използван за рамената.

Раменни преси пред врат

12 х 70 кг
10 х 80 кг
10 х 90 кг
6 х 100 кг

Раменни прес зад врат с лост - за сефте го правя

10 х 50 кг
10 х 70 кг
8 х 80 кг
6 х 80 кг

Страх лозе пази.Като чета тука колко хора с извадени рамена....

Хеликоптер
12 х 40 кг
10 х 50 кг
12 х 50 кг
10 х 50 кг

Задно рамо с лост зад гърба
10 х 80 кг
10 х 80 кг
10 х 80 кг

Трапец с лост
10 х 80 кг
10 х 80 кг
15 х 80 кг

Предмишница
на ръба на пейката с дъмбел
20 х 15 кг
15 х 17,5 кг

15 серии рамо!

След това КАРДИО, 20 мин, 250 калории 11 км.
Изпих 1,5 л вода по време на тренировката с разтворени вътре 30 гр Anabolic BCAA.

Много съм доволен от тренировката,не се чувствам уморен.Сила имах, като си представя че съм на 100 гр въглехидрати днес е повече от доволно.
Енергия - адски много,кардио на колелото просто съм убеден , че мога да правя с часове.НО съм казал 3 часа кардио на седмица, НЕ повече!

Суплементарния план за следващите 1-2 месеца е готов.Ето и него:

Slin-Sane by BPS - по 1-2 хапа на ден - доживот :)
Anabolic BCAA 4:1:1 by BPS - по 40 гр в тренировъчни дни и по 10 гр в кардио дни  - за много време
Opti-Men by Optimum Nutrition - по 3 хапа на ден - за 30 дена
Fish Oil by Optimum Nutrition - по 20 капсули на ден - ще ми стигне за 20 дена
Flax Oil by Optimum Nutrition - по 6 капсули на ден - ще ми стигне за 32 дена
ZMA by Optimum Nutrition - по 3 капусли вечер преди лягане - за 60 дена
Novedex XT by Gaspari Nutrition - по 1 капусла вечер преди лягане - за 60 дена
GUT health by RPN - по 1 капсула на ден - това е нещо като оптимизатор на храносмилането,в една капсула има 1 billion organims от Lactabacillus casei KE-99 (live,viable organisms) - за 75 дена
Cuts 2 by Prolab - 3 x 2 хапа на ден - за 40 дена
Lean Fx by Anabolic Xtreme - 3 х 1 капусла на ден - за 30 дена
Phenadrine by APS - 1 капсула на ден рано сутрин - за 40 дена, 5 дена се взима и 2 дена почивка
Jack3d by USP labs- 1 мерна лъжичка само в тренировъчни дни - this this is powerfull - ще ми стигне за 6 месеца
Protein 85 by XXL - 100 гр на ден - преди тренировка и вечер - за месец
Whey premium by GP - 100 гр на ден - сутрин и след тренировка - за месец
Carbslam by Primaforce - много рядко , по преценка как се чувствам.
Melatonin by Adipharma - 3 х 1 гр вечер преди сън - трябва да купя още

Всичко на всичко 16 броя добавки.

В момента се чувствам просто СТРАХОТНО.Отпочинал, в кондиция,енергичен и много надъхан за резулати.
Като виждам как вървя и си знам волята и желаните, с което тренирам всеки божи ден - след 1-2 месеца ще паднете от снимковия материал.
Просто ще има един НОВ Сашо.

Храната днес :
1 хап Слин-Сейн
100 гр овес , 30 гр трици с 50 гр протеин
400 гр пълнен патладжан със свинско месо и зеленчуци
!!!ТРЕНИРОВКА!!!30 гр Anabolic BCAA 4:1:1
10 гр Anabolic BCAA 4:1:1
кафе
100 гр овес с 50 гр протеин
550 гр пълнен патладжан със свинско месо и зеленчуци
6 яйца цели, и шопска салата 300 гр
50 гр протеин

Странна работа, килограмите същите, а се чувствам леко като перце.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 09.08.09 15:07.

казано от Aleksandar Marinov на 08.08.09, 14:13:

Anabolic BCAA 4:1:1 by BPS - по 40 гр в тренировъчни дни и по 10 гр в кардио дни  - за много време
GUT health by RPN - по 1 капсула на ден - това е нещо като оптимизатор на храносмилането,в една капсула има 1 billion organims от Lactabacillus casei KE-99 (live,viable organisms) - за 75 дена
Phenadrine by APS - 1 капсула на ден рано сутрин - за 40 дена, 5 дена се взима и 2 дена почивка
Jack3d by USP labs- 1 мерна лъжичка само в тренировъчни дни - this this is powerfull - ще ми стигне за 6 месеца

WTF????? :lol:

Защо не вкараш и един креатин ? :)

08.08.09
16:11

казано от RogerF на 08.08.09, 15:52:

казано от Aleksandar Marinov на 08.08.09, 14:13:

WTF????? :lol:

Защо не вкараш и един креатин ? :)

NO!!!!!

.......................... в Jack3d има  :lol:

08.08.09
16:16

Саше, а каде е бирата бе? :)

Що бе Сашо?Пробвал ли си нещо различно от монохидрат?

08.08.09
16:23

RogerF
Пробвал съм много видове креатини, включително и матрици.Креатина не ми действа на мен -нито сила нищичко,само подпухване.
Ванка, напоследък нещо няма бира вечер, или само по 1 :)

08.08.09
16:28

Ще предрусаш с толкова стимуланти (тоя стак е с действие подобно на коката върху ЦНС).
За това освен мелатонина ще ти трябва и валериан за съня, но като цяло ще качиш поне 20% сила на всичко с толкова добавки независимо какво ще ядеш.

Успех.

08.08.09
16:37

казано от Hvanatema на 08.08.09, 16:28:

Ще предрусаш с толкова стимуланти (тоя стак е с действие подобно на коката върху ЦНС).
За това освен мелатонина ще ти трябва и валериан за съня, но като цяло ще качиш поне 20% сила на всичко с толкова добавки независимо какво ще ядеш.

Успех.

Няма да предрусам, защото няма толкова стимуланти, колкото мислиш.
Има единствено в Jack3d и Phenadrine. Аз съм чувствителен към стимуланти много,а сега се чувствам много добре.Даже ми се спинка в момента  :lol:

Че не разбирам от такива неща е ясно и не го крия, но така представен списъкът ми е много внушителен :)
За мен по-интересното е как ще запомняш кое кога да пиеш ! хаахха аз бих си взела кутийки, и вечер да си подреждам за: закуска, обяд, вечеря, преди и след тренировка и т.н. :D Сигурно ще ти е забавно.

айде, ще видим след 2 месеца новия Сашо :)

08.08.09
17:16

Списъкът наистина е внушителен и с риск да ме нападнете,аз ако имах толкова възможности щях да си направя един добър стероиден цикъл с качествени препарати+протектори че поне да знам че наистина ще има добър ефект.

08.08.09
17:20

То май с много вода ще се пие и нз къде ще е мястото за храна.
И аз бих направил като байкър бой :)

08.08.09
17:22

А аз не бих доближил стероиди.

08.08.09
17:27

По-добре бавно и качествено , отколкото бързо и калпаво. Харно си знае Сашко !

08.08.09
17:50

казано от Aleksandar Marinov на 08.08.09, 17:22:

А аз не бих доближил стероиди.

Х2 Никога!

TR

08.08.09
18:06

http://www.youtube.com/watch?v=rKHFXO8q4Tk

Статистиките са интересни. Стероидите са след аспирина и Мултивитамините при влезлите в спешна помощ

08.08.09
18:07

Както е тръгнало добавките изместват стероидите :D :D :D
———————-
Уеее 5к Cheers guys .... and ..... girls

п.с. преди година се заканих да не пиша повече в тоз форум. Несериозен съм явно.

————
мод. спам

Мнението беше редактирано от emzo на 08.08.09 18:08.

08.08.09
18:13

emzo грам не разбрах, какво искаше да кажеш честно :D
5k?? :)

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 08.08.09 18:13.

08.08.09
18:15

Сашо остави малко добавки и за нас, не е нужно да изкупиш всичко :lol:

08.08.09
18:26

казано от Aleksandar Marinov на 08.08.09, 18:13:

emzo грам не разбрах, какво искаше да кажеш честно :D
5k?? :)

5000 мнения, е вече 5001.

Аре аз спирам със спама.

08.08.09
20:07

Колко мг е мелатонина?

Та като стана дума за нови облици,и аз съм подготвил нещо... :P

08.08.09
20:09

казано от Финдо на 08.08.09, 20:07:

Колко мг е мелатонина?

Та като стана дума за нови облици,и аз съм подготвил нещо... :P

От слабичкия е по 1 мг хапчето,затова пия по 3 преди лягане.

09.08.09
08:39

Сашо, извини ме ако е обсъдено и не съм видял, не е за първи път. Но нали си беше купил протеин от pic-co - колко време се мина, какви впечатления имаш. Трудно е да се усети действието на протеина, но все за периода от време, през който ти си го ползвал можеш да дадеш някакво мнение? Вчера вечерта докато кръстосвах улиците се оказах в Сердика и реших да потърся склада. Намерих го и в Пн. ще отида да проверя продават ли L-carnitine и протеин на дребно.

09.08.09
09:31

Продават, Да , както Л карнитин, така и протеин.
Ами какви са ми впечатленията - взех си 10 кг, пих 1 кг и останалото раздадох на приятели.Когато го пиех бях в перидо на Cutting , но взех да подпухвам и прецених ,че е от него,затова го разкарах.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 09.08.09 09:32.

09.08.09
11:47

В същия период съм и аз сега. Без Л карнитин ще оживея. Но взе да става трудно с яденето, а тоя протеин наистина добре щеше да ми дойде. Не мисля да взимам много, колкото за месец. Да речем 3-4кг. Ще говоря и с Георги Николаев като се върне от морето.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 09.08.09 11:48.

казано от Thrashmetal на 09.08.09, 11:47:

В същия период съм и аз сега. Без Л карнитин ще оживея. Но взе да става трудно с яденето, а тоя протеин наистина добре щеше да ми дойде. Не мисля да взимам много, колкото за месец. Да речем 3-4кг. Ще говоря и с Георги Николаев като се върне от морето.

Trash, Bargain Whey на АСН е много изгоден 80дози = 80 лева ! Хвани се 2-3 дни на нещо тежко да побачкаш и си ти :)

09.08.09
12:31

От pic-co това са ти 20лв. за 75% протеин. Стоянчо събирал пари за изследване. Оranje го ползваше когато събираше пари за сватбата си и не съм го чувал да се оплаква. Колкото до работата - колкото и да си правя устата не мога да намеря нищо в София. Във Видин работих за малко, върнах се със 100лв. Още ги стискам.

09.08.09
15:11

Ден 14-ти

Тегло: не знам

Днес КАРДИО. 45 минути на крос-тренажора, 18 км, 450 калории. Кардиото на гладно.
От днес подкарвам по 20 гр Anabolic BCAA в кардио дните.Досега бях на 10 гр. Това прави близо 1 кг Anabolic BCAA на месец.

Храната днес :
!!!КАРДИО!!!10 гр Anabolic BCAA
10 гр Anabolic BCAA
1 хап Слин-Сейн
100 гр овес с 50 гр протеин
400 гр задушен свински дроб с домати
450 гр задушен свински дроб с домати
50 гр протеин
270 гр риба пангасиус
50 гр протеин

Днес бая добре си хапвам :)

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 10.08.09 14:31.

09.08.09
15:30

Сашо, как си разпределил добавките за тези 2 месеца, с какво започваш.Не вярвам да гълташ всичко това всеки ден

09.08.09
15:47

Абсолютно всичко, което бе  изброено всеки ден - 16 различни добавки.  :lol:
49 хапа, останалото е 150 гр протеин и 40 гр Anabolic BCAA и 1 доза 5 гр Jack3d в тренировъчни дни

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 09.08.09 15:50.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1