Цикъл за Релеф - Genomyx HEAT + Genomyx SLIN-SANE

Темата е заключена.
Прескочи до:

10.08.09
06:41

Значи първо това са добавки все пак,не смятам че ще навредят на Сашо по някакъв начин.Другото с което не съм съгласен е за човека дето спрял химията и е спихнал.Това са малко митове.Да може да стане така но ако след това спре и храненето и тренирането.Иначе след един добър цикъл,при продължаващо след него добро хранене и трениране всичко се запазва,имам няколко приятели които са го правили това.Причината аз да не направя цикъл е че и без това си имам проблеми с хормоните че да си играя още.Иначе не бих се поколебал да загубя мазнини и да кача мускули със винстрол примерно.Другото е че аз например като бях тренирал с години натурално и бях достигнал някакъв прогрес щом спрях за 1-2 години ядене и тренировки всичко изчезна и се омазних яко,нормално е това при положение че гена ми е такъв че качвам лесно мазно

10.08.09
07:02

biker_boy гена ми беше такъв, че навремето ядях по 1 хляб на ден със сума ти манджи , майонези, баници ,каквото се сетите и меса и не качвах нищо.
Сега гена ми е такъв, че ако почна да ям по 1 хляб на ден ,ако ще и 1 час кардио на ден да правя - пак няма да ме спаси от надебеляване.Хората се менят, мисленето също.Преди гледах само кантара, исках повече и повече.Сега повече от 100 кг - не искам.От няколко месеца съм на тези кг,но формата ми е все по-добра, силата също.

@PullTheTriger - мани тея “основи” първо протеинче и креатинче.Още преди няколко години съм пил креатин и протеин и съм спазвал режим и не става.Аз не съм човек, който има търпението да качва по 2 кг на месец или да смъква по 2 кг на месец.Аз искам бързо,ефективно и добре подплатено за сигурни резултати.И най-вече безопасно.Аз ПРАВИЛНИ тренировки, както ти казваш - си ги имам,скъсвам си гъ*а в залата.Понеже подхвърли и темата за сникърсите, когато се храних с тях знаеш ли , че за 30 дена качих 5 кг и 2 см ръце тогава или си забравил? Явно излиза, че мога да карам на “високпротеинови соеви източници”, както ти се изрази.Относно прохормона - в момента съм по-силен, отколкото докато бях на него.Това явно говори нещо.

@Dead Manwalking - как съм тренирал годините , в които си загубих времето ли ? Ами както и СЕГА.Същите упражнения,само че други килограми,поради факта, че точно преди година юли месец 2008ма бях с 38 см ръчичка и шмембе.Юли месец 2008ма лежанката ми беше 60 кг 9 пъти,  в момента е 110 11 пъти, 120кг  7 пъти без особени затруднения.
    Голям смях ме напуши - “нямало да усвоиш добавките” Какви специални добавки видяхте, че няма да ги усвоя?  Кое? Витамините ли няма? Или 3те вида фатбърнъри, или сигурно Рибеното масло му трябват стероиди за да го усвоя....:D А знаете ли, че Slin-Sane е точно затова в стак-а? Че помага усвояването както на храната, така и на всички добавки, увеличава ефекта от азотните буустери, креатина и останалите. Всичко е обмислено и подбрано така, че да ми е в максимална поза.Не съм купувал, каквото видя.Първо планирам, после действам.Ако искате и да намаля БЦАА то на 5гр , както правят другите колеги билдъри.Аз даже мисля да го увелича на 50 гр, защото така ми харесва и знам кое е правилното и кое действа.
Има много много хора, които имат страхотни тела и качват и свалят, без да докоснат химия или суплементи.За съжаление моят метаболизъм и ген не е като техният.Аз знам какво правя и моделирам себе си, както на мен ми харесва.
Цаката е , че на пазара има наистина само няколко вида добавки, които наистина действат.Много малко са.Убедил съм се сам за себе си, кое е добро и кое не.80% - е boolshit.Важното е да знаеш, какво действа.
Хайде, По-здрави!

biker_boy запада на тялото ти няма нищо общо с гена. След като си спрял ядене и тренировки за две години няма как тялото ти да се поддържа само от въздуха такова каквото е било. Всеки спортист в световен план спре ли да тренира и да се храни губи формата си. Все повече се убеждавам в това. Каква генетика ял съм на ден 10 000 ккал от хляб и захар в продължение на години и проклинам генетиката си. Тялото се нагажда според това което му даваш, тренираш го храниш го както трябва то си е както трябва не го правиш веднага спича.

10.08.09
07:38

Взимали ли сте стероиди?Знаете ли там тънкостите?Кажете му как да задържи мускулната маса след цикъла.А не от разочарование да влиза от цикъл в цикъл с все по-високи дози.
Така,че съветите ви са несериозни и неуместни
50 гр. БЦАА-не много билдъри могат да си го позволят... :) За Сашо знаем защо... :)
Такъв стак едвали бих направил,но щом Сашо си е преценил,на някой да му е искано мнението?Нито моето,нито вашето.
Не бих правил такъв стак,не защото добавките са вредни,а защото храненето е на първо място,второ тренировката и на трето добавките.
Взимайте стероиди,само че това е широко понятие и то го казват(до колкото подозирам) хора,които и на идея си нямат от материята!
Аз също не я познавам тъмната страна на спорта,но не съм тръгнал да съветвам и поощрявам използването на забранени субстанции.

Коя добавка конкретно ще му навреди?ЗМА?Новедекса?Е да,може и да му е раничко 22 години,но пък дозата е една таблетка,даже за тестостерон и още неща могат да се добават.Протеин?Мелатонин?БЦАА?Кое е вредното?Рибеното масло?

Дори и да предозира с нещо,ще се почувства дискомфорт,диария,гадене,ще намали.Докато при стероидите едва ли ще имаш тази възможност...

Мнението беше редактирано от Финдо на 10.08.09 07:51.

10.08.09
07:42

Сашо не ги слушай, завиждат.
Ако аз се занимавах с добавки мислиш ли че нямаше да последвам примера ти ?
Напротив щях да си направя по голям стак:)
Нека първо видиме какво ще стане и после да обсъждаме дали е грешка приема на “толкова” много добавки.

10.08.09
09:20

казано от Иван Шишманов на 10.08.09, 07:07:

biker_boy запада на тялото ти няма нищо общо с гена. След като си спрял ядене и тренировки за две години няма как тялото ти да се поддържа само от въздуха такова каквото е било. Всеки спортист в световен план спре ли да тренира и да се храни губи формата си. Все повече се убеждавам в това. Каква генетика ял съм на ден 10 000 ккал от хляб и захар в продължение на години и проклинам генетиката си. Тялото се нагажда според това което му даваш, тренираш го храниш го както трябва то си е както трябва не го правиш веднага спича.

По принцип е така,обаче ми е чудно как има хора които си ядат всякакви боклуци,не тренират и пак си стоят слаби и без мазно.

10.08.09
10:26

@Финдо приятелю аз наистина знам как да използвам стероиди и как да запазя резултатите си след това.Знам точно какво да комбинирам и по колко и ще стана машина точно за 3-4 месеца.Но НЯМА да го направя никога, защото това е лесният път, а по него и баба може :) ... А и си ценя здравето все пак.Ти поне вникна в “огромния” стак от 16 добавки, в който няма абсолютно нещо, което да ми навреди или да се неутрализира.Аз да не тренирам от 1 месец, че да не знам кое, какво и как.В момента се чувствам страхотно, много енергия, дълбок сън, отпочинал съм и настроените е на върха.И смятам занапред да е така.Храната мисля, че е добре на ден 250-300 гр протеин не е малко.В тренировките съм винаги стриктен и на максимума от себе си.Няма човек в залата ми, който да прави повече кардио от мен.Относно 50те гр BCAA дневно при цена от 90 лв/кг не виждам защо повече хора да не си го позволят :)

@biker_boy - ти, аз и Иван не сме наградени с бърз метаболизъм , затова трябва да внимаваме какво хапваме :) Ето аз например ядох 350 гр баница за закуска с 60 гр протеин  :lol:

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 10.08.09 10:31.

Ами Сашо тялото ти поддържа определен процент подкожни манизни, с тези чиит храни не се вдига, но и не пада. Просто се е установило някакво равновесие, при което няма да си готов за Олимпията  :lol:  нито ще влизаш на рига за сумисти. Събота неделя бях при баба ми опитах 20-50 грама локум едва ли съм надебелял 5 кг чиста подкожна мазнина с тези 20-50 грама локум, предвид, че това е единственото мръсно хранене за седмицата, пак ще продължа да свалям. Обаче ако всеки ден ям по тонове захар както съм ял има няма 20 и няколко години няма как да се подготвя за Мечката  :cheese: . За мен точно ти си си намерил равновесието там където мазнините ти като процент те устройват в следствие на което не полудяваш да пазиш луди диети, като Гошо и той си хапва от време на време нещо по така, ама не му пречи намерил си е равновесието. Ясно, е че няма как да сме в съствзателна форма целогодишно :). Лично съм виждал състезателите в основен период на какво приличат, затова е хубаво човек да е между двете.
За стероидите имам малък опит с тях, но няма да коментирам, има си други места и времена за подобен вид дискусия.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 10.08.09 10:33.

10.08.09
11:14

казано от Aleksandar Marinov на 10.08.09, 10:26:

@Финдо приятелю аз наистина знам как да използвам стероиди и как да запазя резултатите си след това.Знам точно какво да комбинирам и по колко и ще стана машина точно за 3-4 месеца.Но НЯМА да го направя никога, защото това е лесният път, а по него и баба може :) ... А и си ценя здравето все пак.Ти поне вникна в “огромния” стак от 16 добавки, в който няма абсолютно нещо, което да ми навреди или да се неутрализира.Аз да не тренирам от 1 месец, че да не знам кое, какво и как.В момента се чувствам страхотно, много енергия, дълбок сън, отпочинал съм и настроените е на върха.И смятам занапред да е така.Храната мисля, че е добре на ден 250-300 гр протеин не е малко.В тренировките съм винаги стриктен и на максимума от себе си.Няма човек в залата ми, който да прави повече кардио от мен.Относно 50те гр BCAA дневно при цена от 90 лв/кг не виждам защо повече хора да не си го позволят :)

@biker_boy - ти, аз и Иван не сме наградени с бърз метаболизъм , затова трябва да внимаваме какво хапваме :) Ето аз например ядох 350 гр баница за закуска с 60 гр протеин  :lol:

Не, че се заяждам, но и добавките са си един вид “лесен път”.

10.08.09
11:15

So? ;)
Сигурно и като ядеш по 1 кг пилешко на ден, пътя става още по-лесен.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 10.08.09 11:18.

10.08.09
11:25

Вервай ми не е лесно. :)

10.08.09
11:28

Извинете за ненужния спам, но тук е пълно с неползвали и некомпетентни на тема стероиди хора, които всячески се опитват да оплюят материята говорейки абсолютни глупости!!!
Не говорете като масата некомпетентни и глупави американски медии, заради които се насажда масов спек на целия свят! Който не е пипал стероиди, няма смисъл да обяснява, че е наясно с това как и кога да ги ползва. Схемите са строго индивидуални, според мен, въпреки че и аз не съм ползвал кой знае какво. И още нещо - стероидите не са вълшебни хапчета !!!

10.08.09
11:30

Добре е iasen-e , ако мнението ти беше отправено към мен.Откъде си сигурен, че като не съм ползвал не знам кое с какво се комбинира и по колко?
Питал съм, чел съм и имам приятели, които ползват.Не е нужно да караш някаква марка кола, че да и знаеш екстрите и недостатъците.

10.08.09
11:35

Добре Сашо и след като ползват стероиди и си ги гледал и наблюдавал дали на всеки един препаратите действат по един и същ начин ?

10.08.09
11:39

казано от iasen на 10.08.09, 11:35:

Добре Сашо и след като ползват стероиди и си ги гледал и наблюдавал дали на всеки един препаратите действат по един и същ начин ?

Естествено, че Не. Всеки си е индивидуален.Хайде стига толкова за стероидите.Каквото знам си го знам за себе си.

10.08.09
14:37

Ден 15-ти

Тегло: незнам

Днес ГРЪБ

Дърпане с щанга,надхват
10 х 100 кг
10 х 120 кг
10 х 120 кг

Дърпане с дъмбел
8 х 50 кг
8 х 50 кг
8 х 50 кг

Дърпане на машина, тесен хват, движението е отгоре надолу
10 х 60 кг
8 х 80 кг - Абсолютен рекорд + 10 кг
8 х 80 кг - + 10 кг

Лодка с 2 ръкохватки,гърба изправен
10 х 70 кг
10 х 70 кг
12 х 70 кг
10 х 70 кг
Много хубаво напомпване

Цялата тренировка от 16 серии приключи за 40 минути.Едвам се спрях, имах енергия за още поне 4-8 серии,но щеше да дойде множко.

След гърба веднага 25 мин КАРДИО на Велоергометър, 10 мин нормално темпо и 15 мин ХИИТ, от които 1 мин спринт 2 минути нормално. Общо 350 калории 16 км

Много енергия днес.Сила доста, напомване супер, настроение на 6.

От днес съм на 50 гр Anabolic BCAA 4:1:1 в тренировъчни дни и 20 гр в Кардио дни.Тоест 260 гр BCAA на седмица.

Храната:
1 хап Слин-Сейн
350 гр домашна баница с 50 гр протеин
1 хап Слин-Сейн
350 гр свинско с картофи задушено и 30 гр овес
10 гр Anabolic BCAA
!!!ТРЕНИРОВКА!!!30 гр Anabolic BCAA в 1,5 л вода
10 гр Anabolic BCAA
50 гр овес с 50 гр протеин

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 10.08.09 14:39.

10.08.09
15:40

хм..аз ги преброих 13, но сигурно е имало загряващи.
При такава подготовка със суплементите, няма ли да има и някоя по-драстична промяна в програмата?
Това ‘дърпане с щанга’, мъртва тяга ли е или гребане с щанга?

Мнението беше редактирано от 6th на 10.08.09 15:40.

казано от С7АЛК3Р на 10.08.09, 15:40:

хм..аз ги преброих 13, но сигурно е имало загряващи.
При такава подготовка със суплементите, няма ли да има и някоя по-драстична промяна в програмата?
Това ‘дърпане с щанга’, мъртва тяга ли е или гребане с щанга?

Гребане.

10.08.09
15:53

Програмата остава същата.След силови тренировки 25 мин кардио, в кардио дните 45 мин кардио на ден.Общо седмично 4 часа кардио.
Да,дърпане с щанга е гребане с щанга приведен напред.
16 са - със 2та вида протеин и карбслам-а.

казано от Aleksandar Marinov на 10.08.09, 15:53:

Програмата остава същата.След силови тренировки 25 мин кардио, в кардио дните 45 мин кардио на ден.Общо седмично 4 часа кардио.
Да,дърпане с щанга е гребане с щанга приведен напред.
16 са - със 2та вида протеин и карбслам-а.

13 демек сериите, не добавките :lol:

10.08.09
16:22

Смяташ ли да редуваш и набиране в следващата тренировка за гърба ?

10.08.09
16:29

biker_boy набиране - НЕ
Приключих с тях още преди месеци, не виждам полза в развитието на гърба ми от набирания.
Следващата тренировка за гръб ще заменя чуковете с хамър и лодката със скрипец

10.08.09
17:19

Явно при теб не ти действа.Аз преди имах най добри резултати в разширяване на гърба от 3 серии набиране с тежест пред врат с широк хват + още 3 само с моята тежест.След това 3 серии чукове и 4 серии горен скрипец пред/зад врат.Но наистина най ми се помпеше на ширина гърба от набирането пред врат.

10.08.09
18:37

Набирането е топ упражнение за гърба. Явно бъркаш някъде... определено трябва да се ползва. Клекове, тяга също...

10.08.09
19:21

казано от kao на 10.08.09, 18:37:

Набирането е топ упражнение за гърба. Явно бъркаш някъде... определено трябва да се ползва. Клекове, тяга също...

Ако си като мене 110кг набирането е основно упражнение!На мен ми влиза много добре, а и загрява гърба перфектно!
Ако си 60кг става за загряване само освен ако не слагаш тежест така става зверско.

10.08.09
20:00

Независимо дали си 60 кг или 120 кг - набирането е упражнение което товари гърба по-много добър начин и ако не го правите значи не го разбирате. Винаги има варианти да се добавя/маха тежест. Други такива упражнения са клека, тягата, гребането със щанга и кофите. Задължителни упражнения за всеки трениращ.

10.08.09
20:29

казано от kao на 10.08.09, 20:00:

Независимо дали си 60 кг или 120 кг - набирането е упражнение което товари гърба по-много добър начин и ако не го правите значи не го разбирате. Винаги има варианти да се добавя/маха тежест. Други такива упражнения са клека, тягата, гребането със щанга и кофите. Задължителни упражнения за всеки трениращ.

От изброените правя само гребането с щанга.И съм си доволен :)

10.08.09
22:09

Разучи другите и ще си още по-доволен казвам ти. Тези упражнения са задължителни ако си тръгнал да тренираш сериозно. Програма без тези упражнения не е програма...

kao акцентираш ли на конкретен вид набиране, питам защото примерно за мен конкретно, много от набиранията все още са си табу

10.08.09
22:24

Различният хват е според това на коя част на гърба искаш да наблегнеш, но широкият хват си е класика. Дори да си физически слаб и да можеш да правиш само 1-2 набирания пак трябва да ги правиш. Тялото се развива бързо с това упражнение и прогреса е видим. А и лесно се напредва ако ги правиш редовно.

За момента мога да правя само една две и то в тесен подхват като набирането е до върха на гърдите, мисля е далеч от идеята ти да се набирам така, че лоста да ми се пада зад главата. Всъшност ако ще коментираме как да се набирам, то това е грешния дневник.

11.08.09
04:54

Набирането с максимално широк хват пред врат с леко извит гръб и опиране на лоста с горната част на гърдите като се прави бавно и контролирано и да усещащ напрежението в гърба е може би най доброто упражнение за гръб.Може да пгледнете гръбните снимки в галерията ми.Там гърба ми е трениран почити само с такова набиране и малко чукове за плътност.

11.08.09
12:45

Ден 16-ти

Тегло: 100 кг - измерено след закуска

Днес КАРДИО. Доста интензивно,зареден бях с енергия. Кростренажор - 50 минути, 510 калории 22,5 км. По време на тренировката 1,5 л вода с 20 гр Anabolic BCAA 4:1:1 разтворени вътре.

Храната днес:
1 хап Слин-Сейн
250 гр пържени филии с 50 гр сирене и 60 гр протеин - Закуска за шампиони
!!!КАРДИО!!!20 гр Anabolic BCAA
1 праскова
50 гр овес с 60 гр протеин
150 гр пилешко с 200 гр домат
150 гр свинско
300 гр салата - домати,печени чушки и патладжан
1 капи
200 гр свинско
200 гр салата - домати,печени чушки и патладжан
50 гр протеин с 100 гр салата - домати,чушки,патладжан

Следва след час 200 гр пилешко, после свинско с лук и те така  :lol:

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 11.08.09 21:22.

Ти да не видиш от мен си направи пържени филии, а? Везна ли имаш, че знаеш грамажа?

Мнението беше редактирано от Преслав Додев на 11.08.09 15:27.

11.08.09
15:27

Имам разбира се :)
Има-няма 20 годишна е милата
btw Пържените филии бяха върха!

ГН

11.08.09
19:54

казано от biker_boy на 11.08.09, 04:54:

Набирането с максимално широк хват пред врат с леко извит гръб и опиране на лоста с горната част на гърдите като се прави бавно и контролирано и да усещащ напрежението в гърба е може би най доброто упражнение за гръб.Може да пгледнете гръбните снимки в галерията ми.Там гърба ми е трениран почити само с такова набиране и малко чукове за плътност.

И аз съм се опитвал да кажа същото на Сашо, но донякъде съм съгласен и с него, защото знам как на мен пък лежанката само ми пречи. Иначе да, това което се вижда на профил снимката ми също е гръб изграден основно с набирания - поне 85% от формата му е от тях. Като сменям хватове това са направо различни упражнения.

12.08.09
13:22

Ден 17-ти

Тегло:100,4 кг - измерено след обяд

Днес ГЪРДИ

Горна лежанка
12 х 70 кг
10 х 90 кг - нещо много леки ми се видяха
10 х 110 кг
10 х 110 кг - досега не съм го правил това, 2 серии с 110 кг.Реших да пробвам нещо различно.....
4 х 130 кг - Абсолютен рекорд + 10 кг

Гърди на машина, вертикален хват
10 х 55 кг
9 х 55 кг
10 х 55 кг

Пек-дек на машина
12 х 100 кг - лекоо
10 х 105 кг +5 кг Абсолютен рекорд
12 х 105 кг +5 кг
10 х 105 кг
максимума са 120 кг, но повече от 105кг не може да се сложи защото болта не влиза в плочките!

Флайс на долни кабели,аз съм на колене и движението е от долу нагоре
10 х 20 кг
10 х 20 кг

Гърдите гръмнаха!
13 серии за 45 минути

Веднага след тях 25 мин кардио на крос-тренажор, 11 км 250 калории.

Вчера бях на 150 гр въглехидрати, днес съм на 120 гр въглехидрати.Чувствам се като животно в залата, противно на очакванията силата ми расте, с всеки ден изглеждам още по-голям и по плътен! Рамената ми се оформят,кожата на ръцете ми е станала по-тънка,гърдите ми последните 2 месеца (от както почнах Slin-Sane)  не мога да ги позная, буквално се трансоформираха в чужди.Прирастта на сила и енергия го забелязах още първата седмица като почнах да пия огромните дози BCAA.Който не е пробвал, той не е видял!Корема леко е тръгнал да се прибира, не се чувствам подпухнал, както преди 10 дена.

btw Скъсвам си гъ*a от кардио  :lol:

Храната днес:
1 хап Слин-Сейн
100 гр овес с 50 гр протеин
100 гр пилешко от домашна кокошка,50 гр овес с 50 гр протеин
10 гр Anabolic BCAA 4:1:1
!!!ТРЕНИРОВКА!!! 30 гр Anabolic BCAA 4:1:1 в 1,5 л вода
10 гр Anabolic BCAA 4:1:1
30 гр Карбс с 60 гр протеин
100 гр пиле,100 гр салата домати,краставици,чушки, 25 гр протеин
6 яйца с жълтъците - бъркани с кисело мляко
100 гр сладолед

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 12.08.09 19:34.

12.08.09
14:44

Браво Сашо!
И аз имам много прилив на енергия на всяка тренировка. Имам чуството сякаш мога да вдигна колкото сложа.
Следващия път и аз ще се пробам над 120 от лег.

12.08.09
14:56

Благодаря Ванка. Преди няколко месеца, лег-а ми беше най-проблемният, едва- едва 90 кг.Сега вече ще гоня 130 кг серия.Ето това е нещо, което може да ми оправи настроението за цял ден :)

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 12.08.09 14:56.

12.08.09
14:57

Абе друго си е като легнеш под 130кг.
Усеща се земното притегляне някакси по различно :)
И аз бях доволен снощи, ама сега мускулна на гърба яка!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1