meal 1 - 10с.л. овесени ядки, 2с.л. овесени трици, пр. мляко, 2 варени яйца
meal 2 - 100гр. кафев макарон със сирене, 2 варени яйца
meal 3 pre workout - 100гр. телешко, зелена салата, 100гр. пълнозърнести макарони, 1бр. киви
meal 4 post workout:
- веднага след трен - 1с.л. мед
- 20мин. след трен - 2 варени яйца, малко телешко
meal 5 - 100гр. кафяви макарони, 150гр. пил. гърди
meal 6 - 4 малки варени картофа със зехтин, 150гр. пил. гърди, зелена салата
А1 - концентрично (негативни форсирани повторения)
А2 - Френско
В1 - 21’s
В2 - лег тесен хват
С1 - сгъване с крив лост надхват
С2 - кик бек
meal 1 - 10с.л. овес, 2с.л. трици, 2 варени яйца
meal 2 - 2 сандвича в училище
meal 3 pre workout - 100гр. кафяви макарони, 150гр. пил. гърди, 400млл. кис. мляко
meal 4 post workout:
- веднага след тренировка - 1с.л. мед
- 20 минути след тренировка - 2с.л. протеин на прах (от един приятел, не бях близо до нас)
meal 5 - 2 средно големи варени картофа, 150гр. пил. гърди, 200млл. пр. мляко
meal 6 - 100гр. кафяви макарони, 150гр. пил. гърди, зелена салата
meal 7 - 150гр. пил. гърди
Набирания, довърших със скрипеца
Гребане с щанга
Гребане с дъмбел
Тяга - 50; 80; 90; 100; 110 - 8; 6; 6; 5; 1
1 с.л мед след тренировка нищо не прави.напра ви ги 5-6 поне(това ако приемем,че една е 10гр)
Меда е плътен, една нормално пълна супена лъжица според мен е повече от 10гр. както ти казваш.
бързите въглехидрати селд тренировка да са 0,8/кг тегло.пак ти казвам,щом си сигурен,че е 50 гр ок ;)
Не ми се пише...
meal 1 - 3 филии черен хляб с масло и 150гр. пил. гърди, 200млл. пр. мляко
meal 2 - 2 сандвича в училище
meal 3 - 800гр. кис. мляко
meal 4 pre workout - 1 киви, 300гр. свинско, 100гр. кафяви макарони, 2 филии черен хляб с масло
meal 5 post workout:
- 5мин. след трен. - 2с.л. мед
- 20мин. след трен. - 4 белтъка
meal 6 - 100гр. кафевички макаронки, 1 консерва сладка царевица, 250млл. пр. мляко, месо най-вероятно.. не помня нещо
meal 7 - 2 корнита, няколко шепи слънчогледово семе
meal 8 - 200гр. свинско
Изнасяне с дъмбели за задно рамо
Раменни преси с дъмбели от стоеж
Повдигане на лост до брадичката
Военни преси от стоеж
Трапецовидно с щанга зад гърба
Трапецовидно на машина
Колената към гърдите от седеж
Коремни
До края на месеца така.. До средата на следващия дори, после НВД пак.. Мисля..
Мнението беше редактирано от ~ DN на 12.05.09 19:11.
Мъжки цици - погледнете следните две снимки, нормално големи гърди от напълняване ли са това, или е шибано болестно състояние?
Eто и видео ако трябва, че от снимките не се добива добра представа (не, че от видеото се):
http://tinypic.com/player.php?v=juejb7&s=5
Мнението беше редактирано от ~ DN на 13.05.09 12:59.
От ъгъла от който аз ги виждам НИКГА не изглеждат добре (за мен и изобщо). Зърната ми и на двете снимки са леко настръхнали, че от банята излизам и са се свили, но попринцип са доста изпъкнали напред и дори през тениската е супер грозно, чак ме е срам.
Ето и другата:
Мнението беше редактирано от ~ DN на 13.05.09 12:53.
Мъжки цици - погледнете следните две снимки, нормално големи гърди от напълняване ли са това, или е шибано болестно състояние?
Здрасти!
Не е ненормална формата или размера. Не ми се вярва да имаш сериозен хормонален дисбаланс или прекалено много подкожни мазнини в тази област
Трашметъл, на колко си години, че не видях (може и да съм пропуснал)? Защото има период от съзряването, през който на някой момчета зърната набъбват временно и стават чувствителни, но това отминава.
На 16 години съм, но това нещо е от както се помня, а не отскоро. Като малък бях доста слабо дете, но след първите години в училище започнах да напълнявам (нашите се разведоха и отидох да живея при баба ми) и от тогава са ми така. Нито снимките, нито клипа ги показва добре, но не само самите зърна, ами цялата област (това кафявото) изпъква напред и никак не е красиво.
Емо - ендоморф съм, чист. Започвам втори рунд с НВД в средата на следващия месец.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 13.05.09 14:47.
само мазно имаш, нема се пуашиш.
като се орелефиш ще си голем бот
сега си качвай обилно
Вчера:
meal 1 - 3 препечени филии с масло и 2 яйца, 200млл. пр. мляко
meal 2 - 3 яйряна
meal 3 pre workout - 150гр. свинско на фурна, кафяви макарони, 1 киви, май ядох и хляб...
meal 4 post workout:
- веднага след трен. - 2с.л. мед, х1 ‘corny’.
- 20мин. трен. - 2 белтъка, 150гр. свинско на фурня
meal 5 - 3 малки варени картофа със зехтин, 150гр. пил. гърди
meal 6 - 100гр. пълнозърн. макарони, 100-тина гр. сирене, 150гр. пил. гърди
meal 7 - 150гр. пил. гърди, сирене
Не ми стигнаха пари за трета закуска ^^
Не ставах за тренировка..
Клек 50; 70; 80; 90; 100; 110 - 10; 8; 8; 6; 6; 1
Легпреси - 120; 140; 160 - 8; 6; 1
И на легпресите нещо не стигна сила + умирах от болка в прасцита. Не знам от какво е, още от 2 седмици ме болят прасците, но не мога да преценя в кокала ли е или в мускула..
само мазно имаш, нема се пуашиш.
като се орелефиш ще си голем бот
сега си качвай обилно
Окуражаващо
Мнението беше редактирано от ~ DN на 14.05.09 04:24.
Днеска и вчера - повечко junk, но предимно сутрин. Малко е храната и е обичайната, няма смисъл да я описвам. Малко защото не тренирах последните два дни - няма страшно, просто се падат за почивка.
16.05.09
08:58
бомба са ти гърдите няма се плашиш. и аз качвам на гърди доволно. за зърната нз що се срамуваш... като облека няква по прилепнала тениска и колежките даже им се кефят :) ае гледаи малко по позитивно на нещата тия комплекси ще те довършат. пък не си някакъв 25-35 годишен чичка с болната амбиция на стари години билдър да става. всичко ще си доде на място.
Днеска chest day - такъв пъмп през живота си не бях усещал! Уникално чувство - усещам си гърдите супер обтегнати и тежки.
Лег на смит - 40; 60; 60; 70; 70 - 15; 8; 10; 6; 6
Горен лег на смит - 50; 60; 55; 50 - 8; 6; 7; 10
Флайс от горен лег
Кросоувър
Пулоувър
Позинг.
Яденето довечера ша опиша.
16.05.09
15:38
Днеска chest day - такъв пъмп през живота си не бях усещал! Уникално чувство - усещам си гърдите супер обтегнати и тежки.
Лег на смит - 40; 60; 60; 70; 70 - 15; 8; 10; 6; 6
Горен лег на смит - 50; 60; 55; 50 - 8; 6; 7; 10
Флайс от горен лег
Кросоувър
ПулоувърПозинг.
Яденето довечера ша опиша.
Колко серии ти идват общо ?
Обикновенно една загрявъща и 3-4 работни, като дали ще са 3, 4 или 5 си зависи от упражнението. Днес точно излезнаха..чакай да сметна..
Лег на смит - 4хОтказ
Горен лег на смит - 4хОтказ
Флайс от горен лег 3х8-10
Кросоувър 3х10-12
Пулоувър 4х8
20-тина ако ще броя загряващите когато има такива.
16.05.09
18:14
бомба са ти гърдите
Твойте също , ако съдя на снимката.
Абе братле , не се притеснявай ,нормално е все пак преди си бил по-мазен да ти трябва време да се оправиш.Яж правилно,тренирай яко и всичко ще е наред .Не прави НВД , че наистина нямаш достатачно мускули.
На НВД ще се мине 100% че да заприличам на нещо и аз без тениската. В края на лятото вече почвам пак на същия принцип - докато ходя и дишам ще тренирам и ям по 6-8 пъти на ден баш си храна. Като стана дума, ей го за днеска к’вото беше:
meal 1 - 3 филии хляб с масло и 2 яйца
meal 2 - кафяви макарони, 2 яйца
meal 3 pre workout - 10с.л. овесени ядки, 2с.л. овесени трици, 150гр. пил. гърди
meal 4 post workout:
- веднага след трен. - 2с.л. мед
- 20мин. след трен. - 150гр. пил. гърди, 5мин. по-късно 2 белтъка и 1 жълтък
meal 5 - XXXL дюнер
meal 6 - 3 малки варени картофа със зехтин, 150гр. пил. гърди
meal 7 - 100гр. кафяви макарони, 150гр. пил. гърди
meal 8 - 150гр. пил. гърди
Ще вкарам едно въпросче: Ако целта ми е качване на мускулна маса без да ме интересува колко ще се омазня - по-добре ли ще е да ям повече бързи carbs? Повече ли маса ще кача дори да се омазня повече? Защото в момента точно не ме интересува колко ще съм дебел, след като ще почна НВД след има-нема месец време.
16.05.09
19:06
бомба са ти гърдите
Абе братле , не се притеснявай ,нормално е все пак преди си бил по-мазен да ти трябва време да се оправиш.Яж правилно,тренирай яко и всичко ще е наред .Не прави НВД , че наистина нямаш достатачно мускули.
земи си ги обръсни твойте. ако съдим по снимката...
16.05.09
19:44
бомба са ти гърдите
земи си ги обръсни твойте. ако съдим по снимката...
Тва на снимката е Дан Колов,уви не съм аз Дан Колов :(
17.05.09
11:27
Сори братле, защо не опиташ нещо повече в стил РБД, нали викаш че лесно се мазниш и си ендоморфен,по-малко въглехидрати , по-малко омазняване.
Но ТОЧНО в момента не ме интересува колко ще се омазня, стига да кача възможно най-много маса. Мисля така, понеже смятам да качвам колкото мога и кажи речи в края на Юни месец да съм започнал НВД.
На няк’ва стара снимка попаднах, та я качих в галерията. Предполагам е от преди няколко месеца в края на НВД-то, преди 10-тина кила време :lol:
Мнението беше редактирано от ~ DN на 17.05.09 15:17.
Днеска цял ден разстройство и газове.. Добре че бях сам у фитнеса.
meal 1 - 10с.л. овесени ядки, 2с.л. овесени трици, 150гр. пил гърди, 200млл. пр. мляко
meal 2 - 100гр. кафев макарон, 150гр. пил. гърди
meal 3 pre workout - 150гр. пил. гърди, 10с.л. овесени ядки, 2.с.л. овесени трици, 200млл. пр. мляко
meal 4 post workout:
- веднага - 2с.л. мед.
- след 20мин. - 150гр. пил. гърди.
meal 5 - 1/3 фин млечен шоколадт, 100гр. кафевички макарони, 150гр. пил. гърди
Междинно няк’во - 800гр. 3% кис. мляко
meal 6 - 3 малки варени картофа със зехтин, 150гр. пил. гърди
meal 7 - малко бял амур на тиган
Набирания 4х8 различни хватове без тежести
Гребане с щанга - 40; 60; 70; 70; 70 - 10; 8; 8; 8; 8
Гребане с дъмбел
Римска тяга - 60; 70; 80; 90; 90 - 8; 8; 8; 8; 8
(първите серии при тяга и гребане с щанга бяха за загрявка)
(след тягата ми стана лошо, ма не повърнах насила.. едно цяло ядене си е все пак, може би дори повече)
Чувствам, че не ми е достатъчно обемна тренировката. Да ръгна още едно упражнения за вътрешната горна част на гърба, примерно мечка? Чувал съм, че и едно упр. стига.. Не знам дали не препоръчват по 2 упр. за тоя сектор на гърба заради възстановяването или заради др. причина, но с това ядене последния ми проблем е възстановяване. Ама си чувствам, че много малко тренирам гърба, след трен. имам сила за още една такава тренировка.
п.п. Броя минутите до НВД-то... Вече трудно издържам на т’ва ядене. Стомаха ми винаги е пълен, чак инстинктивно ми се повръща в края на някои яденета.
И още едно върпосче ще вкарам:
Някой тинейджъри имат повече тестостерон от други. Аз съм от тези с по-малкото, това влияе ли качването на мускулна маса? Т.е. по-бавно ли ще качвам от някой друг на моите години, ръст и тегло но с видимо повече тестостерон?
Бях пуснал тема за това неотдавна, но отговор не получих, или не съм разбрал да има такъв.
Някой тинейджъри имат повече тестостерон от други. Аз съм от тези с по-малкото, това влияе ли качването на мускулна маса?
Ами да, влияе. По-малко тестостерон - по-малко мм. И разбира се - по-трудно качване на мм.
И още едно върпосче ще вкарам:
Някой тинейджъри имат повече тестостерон от други. Аз съм от тези с по-малкото, това влияе ли качването на мускулна маса? Т.е. по-бавно ли ще качвам от някой друг на моите години, ръст и тегло но с видимо повече тестостерон?
Ами това е риторичен въпрос, без тестостерон няма мускули :) Иначе културистите нямаше да го взимат допълнително :)
А защо реши, че си с по-малко тестостерон?
но с видимо повече тестостерон
кажи къде е тоя видим тостестерон и аз да се огледам.
аз си спомням, че ти тренираш от скоро, за това време имаш огромен напредък, не знам какво умуваш.
Набирания 4х8 различни хватове без тежести
Гребане с щанга - 40; 60; 70; 70; 70 - 10; 8; 8; 8; 8
Гребане с дъмбел
Римска тяга - 60; 70; 80; 90; 90 - 8; 8; 8; 8; 8
(първите серии при тяга и гребане с щанга бяха за загрявка)
Защо не пробваш:
гребане с щанга
набирания широк хват
мъртва тяга
долен скрипец
хиперекстензии/навеждане с щанга напред
Може и да вкараш някъде горен скипец с тесен хват ако ти се виждат малко упражненията
При мен тази тренировка има доста добър ефект. А римската тяга я остави за деня в който правиш крака. :)
след тягата ми стана лошо, ма не повърнах насила. едно цяло ядене си е все пак, може би дори повече
Изчаквай достатъчно време след ядене преди да отидеш да тренираш. И ако не си гладен гледай да не се тъпчеш. Може да се качва и с по-малко храна. Разбирам че искаш да качиш бързо маса но трябва да се въоръжиш с огромно търпение :)
meal 7 - малко бял амур на тиган
И какво е това ?
Мнението беше редактирано от NRG на 17.05.09 22:13.
след тягата ми стана лошо, ма не повърнах насила. едно цяло ядене си е все пак, може би дори повече
Изчаквай достатъчно време след ядене преди да отидеш да тренираш. И ако не си гладен гледай да не се тъпчеш. Може да се качва и с по-малко храна. Разбирам че искаш да качиш бързо маса но трябва да се въоръжиш с огромно търпение :)
Напълно подкрепям.
За яденето - наясно съм, час и половина-два след обяд тренирам. Ако чакам повече няма да имам време и яденетата за деня ще са -1.
Бял амур - риба, доста гадна при това.
Римска тяга - тази е с изправени крака. В деня за крака чат-пат правя мъртва, но най-често нямам останали сили, затова на машина.
За видимо по-малкото тестостерон - ами накратко ще ви го обясня: визията ми не утива на годините, т.е. изглеждам по-малък на години. Най-малко мускули имам от повечето ми приятели, при положение, че никой не е тренирал, най-малко окосмен, най-тънък и нисък глас (баща ми звучи като мотокар) и т.н. По това съдя.
п.п. Heart, не знам какво значи от скоро, но дневника е от Февруари месец, а аз тренирам от края на 07-ма - 1-2 пъти в седмицата без режими, вече през Март 08-ма започнах с 5-дневен сплит и до ден днешен почти не съм го променял - всеки ден или през ден съм тренирал отново без хр. режими. А от началото на Февфруари на тая година започнах да следя и храненето, затова и дневник пуснах.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 18.05.09 07:23.
18.05.09
09:31
Струва ми се ,че ядеш твърде много пилешко
Е па лошо ли е?
Мнението беше редактирано от Wrestling_pro на 18.05.09 09:31.