Дневникът на V :]

Прескочи до:

06.08.09
18:56

казано от Мария Никифорова на 06.08.09, 15:48:

казано от RogerF на 06.08.09, 15:10:

Как може да ви харесват тези бисквити. За тази цена, като вкус са абсолютни боклуци :)

х2

оо да точно това и очаквах “технолози” ....
за тази цена го предпочитам пред дюнер /например/ който на вкус мога да ти гарантирам че е по-гаден, с по-лошо качество и по-ниски хранителни вещества.
Допълнително като добавиш и храната от която го правят го прави “най-здравословно” продавания продукт в студентски. Но въпреки всичко вие не коментирате и грам нещата. То винаги има недоволни. ...Но като говорите поне взимайте под внимание, това е от мен и Вероника извинявай че пиша неща може би които не са за дневника.
Всъщност ако някои модератор може да се по раздвижи малко но не се стърпях.

06.08.09
19:06

Тони, логично е да ги защитаваш. Не съм “технолог”, а потребител. Освен това както всички знаят, моята слабост са именно бисквитките. И щом тия Тri-O-plex (а си купих цяла кутия - 12 броя) не ми харесаха и ми се сториха меко казано изкуствени.... смятай. За тия пари - аз предпочитам обикновенни или овесени бисквитки, с извара или мляко. Кой ти говори за дюнери и боклуци. Ама, че и сравнение направи. И аз се издразних, но просто не обичам да се хвали нещо, което не си заслужава. Според мене де. Не са вкусни, бухани са със захар, чак горчиво сладки.... има нещо много странно в тях....  >:(

06.08.09
19:12

казано от Мария Никифорова на 06.08.09, 19:06:

Тони, логично е да ги защитаваш. Не съм “технолог”, а потребител. Освен това както всички знаят, моята слабост са именно бисквитките. И щом тия Тri-O-plex (а си купих цяла кутия - 12 броя) не ми харесаха и ми се сториха меко казано изкуствени.... смятай. За тия пари - аз предпочитам обикновенни или овесени бисквитки, с извара или мляко. Кой ти говори за дюнери и боклуци. Ама, че и сравнение направи. И аз се издразних, но просто не обичам да се хвали нещо, което не си заслужава. Според мене де. Не са вкусни, бухани са със захар, чак горчиво сладки.... има нещо много странно в тях....  >:(

Всеки си има вкус и това е хубавото, ако всички хора бяха с вкуса на Мария Никифорова тази компания да е фалирала......

06.08.09
19:21

Глупости. А ПРОМАКСА?? (или производителят не е един и същ?!) Тия които съм ги опитала много ми харесват.... даже утре мисля да хапна един Промакс сутринта. Матрикса също е готин, макар че много ми се иска да си купя бананов, ягодов или ванилия, но не смея да го направя преди да ги опитам, ама няма налични дози.... А за уредите, които си купих от Health Store: Швейцарската топка, постелката, въженцето, шейкъра дори - СТРАШНО МНОГО СЪМ ДОВОЛНА!! КАЧЕСВЕНОТО СИ Е КАЧЕСТВЕНО!! Само от Файъра и тия Три-о-плекс съм много разочарована, какво толкова и си го казвам. Да, Мария Никифорова има вкус и МНЕНИЕ!!!!

П.П. Вера, сори, че не се удържах....

06.08.09
19:24

Говорех за ChefJays company не за представителите му в БГ ...

Ако ми казваш,че бисквитите са вкусни, то наистина мазнините са ти увредили вкусовите рецептори :) Не, че се лоши, но на тази цена човек очаква много повече, но така като не съм технолог кат вас господин Антонио, то мнението ми няма никаква стойност.

И сравнението ти с кучешките деликатеси от Студентски е напълно нелогично...

Лека вечер :)

06.08.09
19:48

казано от RogerF на 06.08.09, 19:44:

Ако ми казваш,че бисквитите са вкусни, то наистина мазнините са ти увредили вкусовите рецептори :) Не, че се лоши, но на тази цена човек очаква много повече, но така като не съм технолог кат вас господин Антонио, то мнението ми няма никаква стойност.

И сравнението ти с кучешките деликатеси от Студентски е напълно нелогично...

Лека вечер :)

И кое е не логичното, на сравнението ?? Цената е точно колкото на един дюнер.......
Аз пък ще кажа, че от слин-сане имаш сериозни проблеми с мисловните процеси. Впрочем кои вкусове си опитвал ти на бисквитите ?

06.08.09
19:59

Отговарям вместо РF (чета му дневника). Ял е “Бял шоколад с боровинка”, “Ябълка с канела” (май такъв беше) и с “Фъстъчено масло”!! Ей, Бебо, много бре.... ето защо компанията няма да фалира!!  :lol:

Мнението беше редактирано от maria на 06.08.09 20:01.

Опитвал съм фъстъчено масло,гореспоменатата ябълка и боровинка с бял шоколад , и определено не ми харесаха.Не ти е уместно сравнението, защото това са два типа напълно различни храни и и биха били консумирани по напълни различни поводи.По удачно е да ги сравниш с някой мизерни бисквити от пазара, които като захар ще го докарат същото количество, но вкусът ще е многократно по-добър.Определено прозводителя може да се постарае още, но и без това Хамериканите са с доста лошо чувство  за вкус :)

Приятелю, определено мисловните процеси са ми напълно в ред.Ако имаш проблем с това, не мога да ти помогна :)

06.08.09
20:24

казано от RogerF на 06.08.09, 20:00:

Опитвал съм фъстъчено масло,гореспоменатата ябълка и боровинка с бял шоколад , и определено не ми харесаха.Не ти е уместно сравнението, защото това са два типа напълно различни храни и и биха били консумирани по напълни различни поводи.По удачно е да ги сравниш с някой мизерни бисквити от пазара, които като захар ще го докарат същото количество, но вкусът ще е многократно по-добър.Определено прозводителя може да се постарае още, но и без това Хамериканите са с доста лошо чувство  за вкус :)

Приятелю, определено мисловните процеси са ми напълно в ред.Ако имаш проблем с това, не мога да ти помогна :)

Виж сега тези бисквити имат 20 грама протеин и вярвай ми са с класи над класическите бисквити за 80 стотинки които купуваш от фантастико. Идеята на тези бисквитки е коренно различна, а именно да заместват хранене и да бъдат по полезни от парче пица или пък дюнер и те са. На всеки му е ясно че оптималният вариант е 200 грама пилешко месо със салата , но има много ситуации в които човек не може да се храни по ноти.

Относно вкуса мога доста да поспоря, но не искам да го правя още повече че тези бисквитки трябва да се сравняват с останалите протеинови десерти и бисквити на пазара, а тук определено Chef Jays са лидери - и това може да се види от множество форуми в САЩ. И въпреки всичко вкуса на Trioplex e доста по-добър от junk бисквитите в суперите.

Разбирам че на вкус не са ви харесали, колкото Промакс-а - всеки си има вкус. Но нека си спестим коментари от типа - производителя трябва доста да се постарае или пък - не стрували - защото все пак това е световно доказала се компания и е малко смешно да се говори че не са се постарали едва ли не ;) Още повече и ти и Мария имате доста скромен опит с протеиновите десерти и ако ви накарам да опитате на конкурентни фирми ще се влюбите и в Промакс и в Chef Jays.

06.08.09
20:30

АЗ ПРОСТО ИЗРАЗИХ ЛИЧНО МНЕНИЕ И ВПЕЧАТЛЕНИЕ!!!!  :P   Май ще трябва да те водя в Слънце и Луна да видиш за какви бисквитки говоря аз. Не говоря за тия от Фантастико, макар че и на тях нищо им няма. Но вкуса на Nairn’s е уникален. Гарнирани с малко извара - и ето ти протеинови бисквитки. Но да бе, каква съм аз, кой е Десо, че да даваме мнение!!  :zip:

П.П. Излизам от тоя дневник. Но Три-О-Плекс - опитах ги, емииии не мога да кажа на черното - бяло, сори!!!

В никакъв случай не съм отрекъл хранителните качества на бисквитите, определено са един не лош заместител на храненето превъзхождащ абсолютно всички захарни изделия по щандовете и всякакви бързи закуски, именно и затова съм ги консумирал :)

Основната ми критика е именно вкуса.Консумирал съм и други протеинови продукти освен промакса и триото и определено останалите са по-овратителни на вкус.Извинявай Калояне , но едни напълно джънк захарни изделия с цена под левче имат по-добър вкус от тези бисквити.Първо вкусът не е нищо впечатляващо и второ, са прекалено сладки.

Разбира се , всичко е лично мнение :)

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 06.08.09 20:35.

06.08.09
20:37

Само не мога да разбера защо ми се палиш? И с малки букви да пишеш пак мога да чета.

И точно това ти и написах - можеш да изказваш мнение, но глупави коментари от типа на “производителя да се постарае” са излишни. Още повече казвам и двамата сте опитвали точно 2 вида протеинови десерти - Chef Jays и Promax - има още над 30-40 производителя само в САЩ - пробвайте ги за да имате база за сравнение.

С колко грама протеин са Nairns? Гарнирани с извара и пържените картофи стават заместител на хранене нали? Карай малко по-спокойно и не се пали защото има още много experience да трупаш в света на фитнеса и здравословното хранене :)

06.08.09
20:39

казано от RogerF на 06.08.09, 20:00:

Не ти е уместно сравнението, защото това са два типа напълно различни храни и и биха били консумирани по напълни различни поводи.По удачно е да ги сравниш с някой мизерни бисквити от пазара, които като захар ще го докарат същото количество, но вкусът ще е многократно по-добър.

Е тези бисквити не са храна за мъжаги където вдигат 200 лег,..... това си е един удобен заместител на хранене. Разчупи си малко мисленето. Не всички имат време в ежедневието да готвят и да се занимават с още 500 задачи.
А виж вече да сравняваш тези мизерни бисквити с три о плекс си е не уместно.
Бисквитите от пазара могат да докарат някакъв вкус, но дали ще е и такова съдържанието ? Същото важи и за любимите ми дюнери.

Мнението беше редактирано от tonu на 06.08.09 20:40.

Божеее! (ето споменах напразно името господне)

Отново подчертавам, че имах предвид вкусовите качества на продукта :) Протеина си е протеин, това не го отричам :)

06.08.09
20:42

казано от Мария Никифорова на 06.08.09, 20:30:

П.П. Излизам от тоя дневник. Но Три-О-Плекс - опитах ги, емииии не мога да кажа на черното - бяло, сори!!!

Най-накрая.

06.08.09
20:43

казано от RogerF на 06.08.09, 20:33:

В никакъв случай не съм отрекъл хранителните качества на бисквитите, определено са един не лош заместител на храненето превъзхождащ абсолютно всички захарни изделия по щандовете и всякакви бързи закуски, именно и затова съм ги консумирал :)

Основната ми критика е именно вкуса.Консумирал съм и други протеинови продукти освен промакса и триото и определено останалите са по-овратителни на вкус.Извинявай Калояне , но едни напълно джънк захарни изделия с цена под левче имат по-добър вкус от тези бисквити.Първо вкусът не е нищо впечатляващо и второ, са прекалено сладки.

Разбира се , всичко е лично мнение :)

Точно това искам да се коментира - че на фона на останалите бисквитки промакс и триоплекс са доста по-вкусни (макар че вкуса е нещо относително).

Иначе е ясно че всеки си има вкус... аз обичам пица и паста и за мен няма нещо което да замести вкуса на пицата, но когато човек е на път и не може да се храни с нормална здравословна храна е нормално да прибегне до заместител на хранене. И тук е въпроса дали да хапнеш парче пица или вафла мура - която е с транс фатс и 0 грама протеин. Или протеинова вафла която все пак съдържа 20 грама протеин и един доста приличен вариант.

Нямам претенции триоплекса или промакса да са най-вкусното нещо на света, но от протеиновите десерти на пазара определено са лидери. И нямам нищо против да коментирате вкуса независимо дали ви харесва (има хора на които и матрикса не им харесва което на мария може да и се стори странно), но е наивно да плюете компанията все едно хората нарочно не са се постарали и не са си свършили работата.

Марките които предлагаме ги побираме доста прецизно и се стремим да предлагаме само най-доброто от САЩ - не ви сервираме каквото ни падне без да го обмислим и преценим ;)

06.08.09
20:48

казано от tonu на 06.08.09, 20:42:

казано от Мария Никифорова на 06.08.09, 20:30:

Най-накрая.

Емииии трябва да се спи....  :lol:  :kiss:

Мнението беше редактирано от maria на 06.08.09 20:49.

Оо правили сте си лафче без мен, не ви е срам!:)
Споко, нямам нищо против - все пак е разговор около нещо, което съм консумирала. Така че модовете могат да си спестят работа ;)

И аз ще изкажа мнение за бисквитките.
1. Вкус. Не съм опитвала кой знае колко протеинови барове и десерти, всъщност това ми беше вторият. за съжаление не си спомням марката на предишния, беше бар и определено тази бисквитка го превъзхождаше на вкус! + че и аз имам опит със сладките боклуци за по левче, и аз съм била въглехидратно чудовище.
2. Цената. Аз разсъждавам така: тези бисквитки, барове и тн все пак е най-удачно да си ги взимаш, за да заместят хранене, а не като десерт към основното такова. Е, в такъв случай цената е оправдана, защото ако ида да хапна някъде салата с месо ще ми излезе даже повече! Добро количество протеин, от там нататък всеки си преценява :)

Хайде, отивам на работа, после ще пусна отчета.
Сутринта започна с гаден вкус - вчера се прецаках с друга марка синьо сирене и никак не съм доволна - адски солено, гадно и мирише ..

07.08.09
06:07

И аз бих си купила отново Три-О-Плекс, все пак от всичките видове един ми допадна и на мене. Има един овесен такъв. Той е готин. Естествено, всичко е въпрос на вкус. И естествено като заместител на едно хранене, а не като десерт към основното.  :)

07.08.09

07:15 - яйце, 20 масло, краставица, домат, извара
  * 08:45 - ф2, кафе с мляко и мед
  >09:30 - ва(сухо)
  >10:30 - ва - спретнах си самичка страхотна тренировка! накрая какво дишане ударих... хаха
  >11:30 - ва(сухо)
  * ф2
15:00 (знам! голяма дупка; ( + че активната част на деня ми е била сутринта, а аз концетрирам хапването следобед) - пил.пържола с кашкавал, краставица, домат
18:00 - пил.пържола с мазна кожа и кашкавал, домат, сирене:) при мама е най-вкусно, страшна мръвка! хаха
по-късно - извара

общо кашкавал за деня ~100гр, изварата - към 300-350

:)

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 07.08.09 15:00.

08.08.09
00:19

3 хранения са си напълно нормално, евентуално можеше да изместиш по-късно вечерята.

Малко яйчица, произведени с любов от свободни кокошки; парченца ароматна луканка, сушена из китни селца; хапка сиренце, топящо се в устата... Всичко поръсено с благоуханни подправки в тигана.. Какво повече му трябва на човек в 7:00 , събота сутрин? :)

Каня ви на омлет !

Макар да е мрачно, настроението ми е леко повишено; снощи си гледах снимки от април насам... има малко прогрес ;)

EDIT:Пускам нагледно, за да не са ми празни приказките:
април съм била на класическо НВД + тичане почти всеки ден, отделно аеробика + тридневен сплит с малки тежести във фитнес. Не особено голям резултат. Края на април спрях фитнеса, имах преяждащи дни. 18.05 започнах ВМ-НВД, спрях тичането или най-много 2 пъти седмично; от 21.07 - стартирах файър. Така като гледам по снимките, огъня може би дава ефект, нищо че не го усещам както повечето ползвали го. Добре, че са снимките, в огледалото се виждам ужасно !

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 08.08.09 04:52.

Определено имаш доста добра разлика в краката и талията и ханша и то само за три месеца представи си ако тренираш няколко години :). Аз също ли съм поканен на омлет  :cheese:

Мога само да се надявам да продължавам така, хормоналните проблеми да не ми попречат. Общо идва депресиращо време - последния път взех да качвам края на октомври 08ма.
Естествено, че си поканен:) Макар мойте омлети да са различни от твоето хапване (предполагам все още си караш РБД):)

Ами ...напоследък ...и аз незнам на какво карам, ям каквото има  :lol: тъй, че никога не бих отказал омлет особенно лично приготвен от една красива млада дама.

За хормоните нищо немога да кажа. Просто си спортувай храни се и резултатите ще дойдат рано или късно. Все пак отскоро си на Огънчето.

Наистина с годините всичко се променя.
Малко да се развеселим:)

на 13-14 годишна възраст - 94кг
година и половина след това - 64-5кг

и се започна нагоре-надолу-нагоре-надолу

08.08.09
07:20

казано от veronique на 08.08.09, 07:05:

Наистина с годините всичко се променя.
Малко да се развеселим:)

на 13-14 годишна възраст - 94кг
година и половина след това - 64-5кг

и се започна нагоре-надолу-нагоре-надолу

Леле браво. Направо ме изумявате ти Венци, Мария ....Такава промяна

08.08.09
07:36

Браво, момиче, аз даже и плочки виждам. Много добре оформено и стегнато тяло си имаш!! Друго няма какво да ти кажа. Кефя ти се и това е!! Дебелите снимки.... колко познато само....  :)

08.08.09 - нетренировъчен!

Днес давам почивка на тялото си ;) дано да се зарадва. Забелязах, че имах повече апетит, от колкото в тренировъчен , странно ми е:)

* 07:00 - ф2
07:30 - 3 яйца, 30 сирене, 2 домата, към 70гр луканка (меря на око, повече със сигурност не е)
09:00 - ябълка
14:30 - 2х100гр свинско, домат, краставица, 100гр сметана 20% и 1/2 кебапче:)
17:00 - тук имаше по 5-6 горски джанки  и къпини + един смучещ се бонбон от манастир
  *19:00 - ф2 (ескпериментирам с късен прием да видим как /и дали/ ще се отрази)
19:30 - омлет от 3 яйца, 150 извара, 10 масло и много подправки, напълнен със смес от ситно нарязани чушки,домати,моркови,магданоз(оставени предварително да пуснат сок) + домат и краставица - страхотно беше!!!!!!!!

днес си сметнах приблизително калориите +/- няколко, но общо взето съм добре (вкл. б:м:в), а имам чувството че съм изяла много храна :Д

08.08.09
16:56

Да се включа и аз, че много обичам да пиша такива постове:
1. Разликата на снимките е очевидна - страхотно изглеждаш на последните!
2. Аватарът ти е суупер - много яки крака! (Това мисля, че го писах наскоро - flood !)
3. И аз видях релефче на корема :P !

Файъра го пих 3 х 2, с последен прием преди вечерните ми тренировки - спях си като бебе. Но аз не съм го и усещала въобще. Та може и при теб така да е.

Със здраве и само така!

Мнението беше редактирано от Инис на 08.08.09 16:57.

През цялото ли време го пи така (3х2). Аз мислех последните 7-8 дни да го приема така. Посъветвайте ме, може да започна и още от тази седмица (бях изчислила до 15.08 2х2 и след това останалото за седмица 3х2).
И аз не го усещам много, в началото не можех да спя обаче - будех се от 3 през нощта та до 5. Но явно си действа и така при нас: )
Тъпото е, че аз наистина се чувствам ужасно , не харесвам образа в огледалото, струва ми се, че нещата вървят със скоростта на костенурка, а понякога че даже нямам промяна.
Другата седмица отивам на море - искрено се надявам да ми повлияе зареждащо и да не мисля за глупости !

08.08.09
17:14

Въпреки че снимките са много субективно нещо,имаш промяна към по добре.А мерила ли си размерите колко са ти намалели.

08.08.09
17:15

казано от veronique на 08.08.09, 17:03:

През цялото ли време го пи така (3х2). Аз мислех последните 7-8 дни да го приема така. Посъветвайте ме, може да започна и още от тази седмица (бях изчислила до 15.08 2х2 и след това останалото за седмица 3х2).

Не, след втората седмица - и тогава се стопих буквално за една седмица. И това беше. Последната седмица, в която го пих - нищо. Ако сваляш сега по тази схема 2х2, може би няма смисъл да увеличаваш предварително.

Не си харесваш образа в огледалото, защото се взираш дребните детайли и губиш поглед върху цялостната си визия и излъчване. Пък те са по-въздействащи от един ханш 90 см. напр. А нещата си вървят бавно - за сравнение - аз не съм мръднала на обиколки от 30.04, когато приключих с Файъра.

Мнението беше редактирано от Инис на 08.08.09 17:17.

@biker_boy,
мерките ми от 21.07, когато започнах Fyre са:
талия - 75см, (през април - 79.5см)
през пъпа - 87
ханш 98,5 (април - 102см)
бедро - л. 61,5 д. 62,5 (април - 63 - ляво)
над коляно - 45 (април - 46)
прасец - 41
бицепс - 30 отпуснат (април - 30.5)
Следващото замерване ще е в края на приема. Но аз често си прекарвам през бедрата, смъкнала съм сантиметър от ляво и към 0.5 от дясно(но това хич не го отчитам). Иначе другите мерки са общо взето същите. А талията през деня и след хапване си чуква спокойно 78 :D
Снимките наистина са субективни и го казвам от гледната точка на любител-фотограф. Светлината оказва голямо значение. Само аз знам на допир как съм и колко мазно усещам въпреки че отдолу е твърдо хахаха: )

@inis9, малко съм пред дилема. Ще помисля още. А ти може да нямаш мърдане на обиколки, но по снимките определено е все по-добре ;)

Въпреки че ръцете на размер си стоят едни и същи, от март месец насам като че ли има напредък - намерих тук едни снимки в сходни пози. Съжалявам, че вчера и днес така нафлуудих със снимков материал, но се прибрах вкъщи на моя комп и имам хиляди архиви :) Срамота е да не приложа нагледно.
Така: със сивата блуза са от март, а с черния потник - от днес. Дано да си личи и без това разяснение!:)

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 08.08.09 18:33.

08.08.09
18:38

Като цяло на снимката с черния потник си по изчистена

09.08.09

03:00 - 50гр извара
07:00 - 3 яйца, 15масло, по 30гр извара и сирене, ~40гр салам; 2 домата, тиквичка в 50гр сметана 20%
09:30 - 2х малки круши, ч.л. мед
  *ф2
Едит:
  >10:30 крос 5км, 27мин, половината срещу наклон
13:00 - омлет от 3 яйца: пробвах нещо интересно - обрах мазнината от тавата, в която пекох пържоли (масло+балсамов оцет+вода+това което се е отцедило от свинското) и количеството обърках яйцата. Стана хубав мазен омлет :) + 50гр сметана 20%, краставица със зехтин и 30тина сирене
  * 15:50 - ф2
16:10 - извара 100; 10 масло; краставица + 20тина гр бисквитка Лондонска :)
20:00 - свинско, 20 масло, краставица, извара, чушка

останалото ще дописвам по-нататък

Не знам какво ми става - не е нормално да си легнеш в 3ам и да се събудиш в 7!!!(и не съм била гладна, все пак ядох изварата по никое време). Сега съм един вид като парцал, но не мога да заспя.

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 10.08.09 11:31.

09.08.09
07:22

Разликата е видима, ръцете изглеждат по оформени.

Дори на снимката с черният потник не може да се каже, че си ти. Фрапантна разлика.

09.08.09
08:19

По-скоро на снимката със сивият потник не може да се каже, че си ти. Това е миналото. Сега си супер!!  ;-)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1